Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kontakinte

Sider: [1] 2 3 ... 53
1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 16, 2019, 15:57:52 »
Enkel butikk!  Liverpool mangler keeper backup, tilby Kiko mot lån av Kent eller  Wilson eller begge  ;)
Du mener vel Peacock-Farrell ut på lån?
Nei, gjorde egentlig ikke det.  :)

2
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 16, 2019, 08:34:40 »
Enkel butikk!  Liverpool mangler keeper backup, tilby Kiko mot lån av Kent eller  Wilson eller begge  ;)

4
Ordet er fritt / Sv: Sommervinduet 2019
« på: Juli 12, 2019, 10:28:55 »
Nå har jakten på Phillips startet. Aston Villa byr £11 mill.

https://www.walesonline.co.uk/sport/football/transfer-news/leeds-united-aston-villa-transfers-16572432

Hvis Bielsa fortsetter å bruke han som stopper, og han ikke får den lønna han vil ha. Da er det ikke umulig at han selges
Den tid, den sorg. Kan avslå. Blir ikke prekært før han har igjen 1 år av kontrakten.

Ellers kan vi merke oss at Aston Villa allikevel ikke er interessert i Phillips :o. De ønsker seg Stokes Ryan Woods, da denne spilleren ikke er så hypet og overpriset som Phillips. Dvs., Woods er altså billigere. Men Woods skal jo vi ha når Phillips blir solgt?

https://www.chad.co.uk/sport/football/aston-villa-turn-attention-away-from-leeds-united-star-and-sheffield-wednesday-boss-agrees-terms-with-newcastle-united-and-the-rest-of-friday-s-transfer-rumours-1-9872941

Ellers kan vi merke oss at Steve Bruce har blitt ny Newcastle-manager (fra samme tråden).

Selvsagt kan vi avslå, og ha en spiller i klubben som vil bort. Men når trossa vi en spiller sist. Ved først anledning at en spiller vil vekk, ja da selger Leeds. På en måte, så misunner jeg Manu sin innstilling i overgangsaker. Der sier de sorry, du er Manu spiller, så forhold deg til kontrakten

Så ser du også hvordan Man Utd sin utvikling i PL er også da.. Regner med du tenker på Pogba. Jeg er usikker på hvor lurt det er å beholde han. Det er mye støy og uansett hva man sier så vil sånne spekulasjoner over så lang tid påvirke negativt på en eller annen måte.

Men snakker du ikke litt mot deg selv her?  " Selvsagt kan vi avslå og ha en spiller som vil bort". Men samtidig ønsker du at vi sier nei og at spillerne skal forholde seg til kontrakten..

Jeg har vondt for å tro at Phillips går helt i vranglås om han "må" bli.

Tenker også på f.eks De Gea. Og har alltid ment at spillere som er viktige for klubben. De bør få beskjeden forhold deg til kontrakten, når de blir frista av andre klubber, og det er en spiller som klubben ser på som viktig i forhold til å bli bedre sportslig

Jeg er i utgangspunktet helt enig. Normal folkeskikk og oppdragelse å forholde seg til en avtale man har inngått. Men desverre så virker det som en ukultur, spesielt i fotballverdnen at sånne ting ikke er viktig lenger.

Desverre så er en spiller med stor innflytelse også et potensielt råtten eple i en gruppe. DeGea hadde en grusomt dårlig sesong i fjor. Jeg vet ikke. Her kommer også agenter inn. Tror det var i Zlatan dokumentaren dem fortalte hvordan store agenter(Raiola) jobber når dem har flere spillere/klienter på samme lag. Hvordan dem får fjernet managere og lager dårlig stemmning for å fremme sine klienter hvis dem vil tvinge frem overganger og er misfornøyde med f.eks spilletid. Rett og slett ødeleggende!

Se Neymar nå, kapteinen til Arsenal. Mahrez. Hatt flere saker. Jeg heier på det laget som bryter den ukulturen og lar spillern råtne på rot om dem streiker.

Når det gjelder Phillips så har jeg vondt for å tro at dette blir et problem :)
Merker meg at det er en overvekt av franske spillere, spillere med tilknytning til frankrike, spilt i mange franske klubber osv. Som er mest aktive med dette streike tullet, kjør de ned på juniorlaget. Generelt er jo franskmenn gode på å streike, også på utsiden av fotballen  ;)

5

En ting jeg ikke liker helt er ; hvor er produksjonen av spisser og goalgettere i klubben ??   Stevens på topp her i denne kampen vitner om at vi har store mangler fremme.  Kun Roofe og Bamford som rene spiss alternativer tror jeg blir spedt denne sesongen altså.
Videre er vi voldsomt flinke i 2/3 av banen, men vi mangler helt klart noen reale avsluttere der fremme, som skyter godt med begge føtter og kan score på hodet også.  Det står på ønskelista mi nå før seriestart.
Egentlig har du et poeng her!

Vi er bra flinke til å produsere talenter over stort sett hele resten av banen.

Så da får vi vel bare ta kostnaden med å kjøpe inn på spissplass da. :)

Vel har vi f.eks spaniolen som vi bare har fra et 30 minutter langt treningskampinnhopp ennå da. Men altså, vi har ikke produsert egne spisstalent siden Alan Smith??? :o
Han var vel egentlig ikke noen målskårer han heller?  172 kamper og 38 mål for oss.

6
Harrison blir god i år :)

7
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 09, 2019, 21:08:42 »
Så ikke Bielsa heller 8), skal sikkert slutte han også da :o

8
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 20:41:35 »
Jeg lurer på om gode spillere orker å jobbe flere år etter hverandre med Bielsa. Særlig de som ikke er A4 format. To har nå gått (kanskje deres egen feil), men det virker som Bielsa må komponere et nytt lag for hver sesong med nye sultne  spillere, som er lydige soldater. Jeg venter på at nr 3 skal fratre av "miljømessige" årsaker.

Jeg tror faktisk det er Bielsa som er "høy " på seg selv og tåler lite friksjon.

Pontus sa at Bielsas treninger var "crazy" til en avis. Såpass må Bielsa tåle. Pontus er den frittalende med spontane utsagn uten onde hensikter. Bielsa er den som veier alt som blir sagt på gullvekt. Fornærmet og høy på seg selv?

Pontus er litt som Daniel Nannskog i Stabæk: sier mye rart og må få være den personen for å være god. Pontus kan ikke ha en trener som Bielsa. Da dør han som person og spiller.

Pontus fremstår som den menneskelige av de to. Han er en helt blant fansen,  selvsagt pga sin personlighet. Han får ikke problemer i nytt miljø. Han blir helt blant sine nye fans. Garantert.

Middelmådige chanpionship-spillere fe siste årene havnet i toppen av championship av en eneste grunn. Marcelo Bielsa

Siden det bare er en grunn til det, betyr det at vi kan skylde på Bielsa for alt som ikke går perfekt da? Siden han er eneste grunnen til at vi var gode forrige sesongen?

Kan gi spillerne noe kreditt, flere av de er landslagsspillere før Bielsa kom til klubben. Ayling, Jansson, Cooper, Phillis, Roofe var alle en del av den troppen som kjempet om opprykk i 16/17 sesongen. Douglas gikk opp sesongen før. Kiko var i Real Madrid. Bamford har rykket opp tidligere. Pablo har spilt på det høyeste nivået...

Alle disse (utenom Douglas) ble nr 13 i championship sesongen før Bielsa kom. Stort sett samme lag, med en jypling i mål frem til januar, og noen mislykkede lånesigneringer har spilt champagnefotball og blitt et topplag over natten. Dere glemmer fort. Topp 6 så urealistisk ut bare ett år tilbake. Selvsagt er det Bielsas fortjeneste. At vi alle gleder oss til å se fotballkamper med 70 prosent possession med fotball på et helt nytt nivå, er Bielsas fortjeneste. Og ingen andre. At svenske midtstoppere med store ego ender i dragsuget, er bare enda bedre. Side before self som det heter.
+100

Det er ikke 100% riktig. Leeds var på play off plassen mesteparten av 16/17 sesongen og frem til desember i 17/18 sesongen. Andre trenere klarer også å prestere med Leeds sitt "dårlige"  mannskap.

Det er våren 2018 som ble katastrofal og fremsto som urealistisk med topp 6. Her er det DU som glemmer fort og fester deg ved mai i fjor.  Det er ikke riktig at Bielsa snudde opp ned på alt i Leeds.  Ca 3/4  av tiden av de to foregående sesongene har play off vært fullt realistisk.

Fra nr 7 i 2017, så nr 13, er vi nå blitt nr 3.

Vi endte som nr 13, med 23 poeng mindre enn denne sesongen, uansett hvor mye du mener det ikke er riktig. Spillestil nevner du naturlig nok ikke......

Jeg har innrømmet at siste del av 17/18 var dårlig.

Mitt poeng var: hele 16/17 og halve 17/18 var play off realistisk. På sitt beste spilte TC like underholdende fotball som Bielsa. Bielsa oppnådde knapt to scorede mål år kamp.

Der er vi bare 100% uenig. Det har aldri vært morsommere å se Leeds-kamper (siden 2004) som denne sesongen. Fantastisk fotball, stort sett eid ballen, skapt masse målsjanser. Hadde vi vært i nærheten av normalt nivå på uttelling, hadde vi vært oppe før påske. Bielsa-ball er ikke i nærheten av sammenlignbart med Thomas Christensen.

Jeg  sa at på sitt beste var  TCs fotball like underholdende som Bielsa. Jeg mener det. Saiz var fantatastisk i overgangene. Bedre kontringsfotball enn Bielsa.  Bielsa har masse ball men scorer ikke. Sjanser renner ut i sanden. Derfor lite mål.

Å eie ballen er ikke alltid så smart. T.o.m med ti mann skal han eie ballen.
Å eie ballen er Alltid smart! Å si noe annet er jo bare rør. Vi skapte jo haugevis med sjanser, det sier jo statistikken og Bielsa klart fra om. Problemet vårt er at vi er begredelig på avslutning og ellers innenfor 16m. At vi brukte så mye kr. på Bomford er flaut, og en ukelønn hinsides all fornuft. Mister ratt Kalvin nå, fordi han ønsker det samme. Han fortjener det i motsetning krøkka PB.

9
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 13:13:10 »
Merker jeg driter i hele Hr. Jansson! Kjøp han her asap, og vi vil ikke savne svensken. Viker jo veldig spennende da.

https://the72.co.uk/137941/semi-ajayi-to-leeds-united-a-closer-look-at-the-rotherham-man/

10
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 03, 2019, 09:54:59 »
@El_Loco_JoJo
Follow Follow @El_Loco_JoJo

Adam Pope says "KP doesn't want to go, but if I was to put my own money down, that sale is very likely to happen at this stage. But Kalvin does want to stay." Valuation thought to be £15-20m, Villa leading the chase. Leeds may find the money too hard to turn down.

Om Phillips selges (i tillegg til Clarke og Jansson!!!) gir jeg opp.
Får løs mage av disse KP. ryktene, håper ikke det blir ett sånn Batty over natta salg :-[

11
Ordet er fritt / Sv: Sommervinduet 2019
« på: Juni 22, 2019, 16:55:27 »
For hvert år i Championship krymper vi som klubb. Er vel bare oss supportere igjen som ikke har innsett hvor små vi er.
Har du ikke "Baller" til å holde med Leeds United, så finn deg en annen klubb!!

12
Ordet er fritt / Sv: Radrizzanis Leeds United
« på: Juni 22, 2019, 09:52:03 »
Hva er meningen med disse klipp-og-lim-innleggene? Har du selv en mening? Skal du fylle opp plass?

Min jobb er å rydde i tråder og legge inn artikler om det som foregår i klubben. Lenker har en tendens til å slutte å virke, derfor legger jeg inn teksten.

Noen har moro av å lese gamle tråder. Eksempelvis Cellino-tråden. Nytteløst å lese seg opp - om du må inn og ut av lenker som har sluttet å virke etter en tid.
Prøv lenkene eksempelvis i denne:
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,5567.0.html

Tips: Noen velger å hoppe over lange tekster.

Etter min oppfatning så blir forumet best når det både er rom for «fagstoff» blandet med diskusjoner og meningsutvekslinger, selv om det siste har en tendens til å bli drittslenging.På førstesiden i første innlegg så står det et hint om meningen bak denne tråden!
Tommel opp!

13
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Juni 18, 2019, 23:47:26 »
jo

14
Ordet er fritt / Sv: Leeds United sett utenfra
« på: Juni 16, 2019, 09:56:15 »
Takker, Bjorn. En pris er en pris. Mer enn hva Leeds evner.

 ;D Det får vi se på. Vi får ta en oppsummering til våren. U23 fikk da noen pokaler. Teller litt.  ;)
Og  u14 vant Micasacup i Tønsberg sist helg.  ;D
U15 ;)

15
Ordet er fritt / Sv: Det gror godt på Akademiet
« på: Juni 10, 2019, 08:42:57 »
Disse gutta spiller semifinale, 09:20 mot Lillestrøm og en eventuelt finale før kl.14:15

http://www.fotballungdom.no/flint-micasa-cup/sluttspill

16
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kemar Roofe
« på: Juni 03, 2019, 10:18:59 »
Har ingen problem med å skjønne Roofe, vi handler inn en "krøkke" av en spiss (Bomford) med høy lønn. Vil heller beholde Roofe en Bamford, hvis jeg hadde fått valget!

17
Ordet er fritt / Sv: Ønskeliste: Nye spelarar
« på: Mai 31, 2019, 10:06:22 »
Se å få kjøpt Haaland fortest mulig! Bare et tidsspørsmål før noen av pengeklubbene i PL tar kontakt...tror jeg da ;)

Han blir vel veldig dyr. Dessuten så er han vel pr. idag ikke noe bedre enn Roofe og Bamford...men om et par år derimot... Men ja, hadde mer enn gjerne sett han i Leeds!
Hadde byttan mot Bamford lett! Hver eneste dag i uka.  :)

18
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Mai 28, 2019, 17:45:15 »
Så det tidlig i kampen mot Derby, der Kiko hadde en god utrusing. Hvorpå publikum begynner å synge, og han danser lett med.. Tror gutten ble rett og slett revet med, og litt HØY! på disse tilropa. Han trenger bare en alvorsprat med Bielsa, som Bielsa hadde fortalt Kalvin Phillips under 4 øyne før denne sesongen, " I want you to be a better man"! Det funka bra  ;)

Hadde det bare vært så enkelt. Flust av gode keepere i England. Trenger ikke en lønnsledende spanjol som er blitt dårligere og dårligere utover våren.
Har ikke sagt det er enkelt, det er bare en teori jeg har. Bielsa fikser dette, hvis Kiko ønsker å bli.

19
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Mai 23, 2019, 16:04:41 »
Så det tidlig i kampen mot Derby, der Kiko hadde en god utrusing. Hvorpå publikum begynner å synge, og han danser lett med.. Tror gutten ble rett og slett revet med, og litt HØY! på disse tilropa. Han trenger bare en alvorsprat med Bielsa, som Bielsa hadde fortalt Kalvin Phillips under 4 øyne før denne sesongen, " I want you to be a better man"! Det funka bra  ;)

20
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 20, 2019, 18:20:58 »
Har ikke MB vurdert PJ som den beste av dem alle i sesongen som gikk?
Pontus er den eneste av våre stoppere som kan være i en PL tropp. Cooper selv med en super sesong, kommer aldri til og spiller PL fotball.

21
Ordet er fritt / Sv: Ønskeliste: Nye spelarar
« på: Mai 17, 2019, 06:49:47 »
Hent spillere som ikke runder 8s på 60m!

22
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Mai 16, 2019, 15:12:46 »
Skjønner virkelig ikke beundringen for en spiller som Bamford, utestengt på grunn av skuespill. I går hadde han 2 filminger hvor det ene resulterer i gult kort.

Da kan vi kvitte oss med Pablo og Alioski også da. Og de to som filmer mest, Ayling og Pontus.

Eller er det greit å filme så lenge det ikke blir utestengelse?

Bamford er neppe noe verre enn mange andre.

Det gule kortet i går var feil. Hadde dommern vært konsekvent skulle Mount vært utvist for filming med sitt andre gule ca. 5 min før det siste målet i går.Og det var en soleklar filming!  Cooper skulle hatt rødt på lørdag for det samme..med fasit i hånd så hadde det kanskje vært greit  :-\
Det er aldri! greit å filme, som svar på spørsmålet ditt. Dommern var grusom, men det er vi jo vant til.

23
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Mai 16, 2019, 15:02:37 »
Skjønner virkelig ikke beundringen for en spiller som Bamford, utestengt på grunn av skuespill. I går hadde han 2 filminger hvor det ene resulterer i gult kort.

....men det var da fullstendig feil (etter 4 repriser så meier fortsatt Keogh ned Bamford ) - og vi skulle hatt straffe!
Ikke enig, se film-vinkelen etter 0:57,  https://www.youtube.com/watch?v=OY57GTCJ2Zs
Men! hadde det vært en annen Leeds spiller, så kan det hende vi hadde fått straffe i den situasjonen.

24
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Mai 16, 2019, 14:10:37 »
Skjønner virkelig ikke beundringen for en spiller som Bamford, utestengt på grunn av skuespill. I går hadde han 2 filminger hvor det ene resulterer i gult kort. 

25
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Mai 16, 2019, 11:18:32 »
Ike god nok som nummer 9 for et lag som skal vinne divisjonen. Enkelt og greit.
Enig, men en fin spiss på benken. Rimelig målfarlig og slepen, men jeg ønsker meg definitivt en ny kvalitetsspiss

Vi har ikke økonomi til å bruke 7-8 mill pund på benkefyll.

Fikk store deler av sesongen ødelagt av skader. Har vært opp og ned, men har bra mål snitt. Med en målfarlig og god  nr 10 samt det å ha to gode vinger hvor begge bidrar så har Bamford 20-25 mål i seg.

Vil ha Bamford med videre.

Håper heller at Roofe byttes til noe bedre, f.eks Abraham. Han, Bamford og Grot hadde vært en fin trio. Så lusker Edmundson, Willks og Kun bak der :)
Bamford? Vi kunne like så godt beholdt Lasogga.

Tror faktisk Lasogga kunne bidratt bra i år jeg.

Bamford har vist tidligere at han har mange mål i seg. Til tider også i år. Mye sader ødela. Årets spiller i CC for noen sesonger siden.

Vi får bare være uenige angående bamford :)
:)

26
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Mai 16, 2019, 10:38:20 »
Ike god nok som nummer 9 for et lag som skal vinne divisjonen. Enkelt og greit.
Enig, men en fin spiss på benken. Rimelig målfarlig og slepen, men jeg ønsker meg definitivt en ny kvalitetsspiss

Vi har ikke økonomi til å bruke 7-8 mill pund på benkefyll.

Fikk store deler av sesongen ødelagt av skader. Har vært opp og ned, men har bra mål snitt. Med en målfarlig og god  nr 10 samt det å ha to gode vinger hvor begge bidrar så har Bamford 20-25 mål i seg.

Vil ha Bamford med videre.

Håper heller at Roofe byttes til noe bedre, f.eks Abraham. Han, Bamford og Grot hadde vært en fin trio. Så lusker Edmundson, Willks og Kun bak der :)
Bamford? Vi kunne like så godt beholdt Lasogga.

27
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Mai 16, 2019, 08:35:02 »
For en KLOVN! av en spiller. Kan virkelig ikke se potensiale her. 

28
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Derby PO-semi kamp 2, 15/5-19
« på: Mai 16, 2019, 08:33:26 »
3p. Dallas
2p. Phillips
1p. Shackleton

29
Ordet er fritt / Sv: MoM Derby - Leeds 11/5-19
« på: Mai 11, 2019, 21:10:42 »
3p. Dallas
2p. Harrison
1p. Shackleton

30
I desse comeback-tider er det kanskje å foretrekke om vi taper denne kampen med 3 mål. Skulle vi derimot vinne er det grunn til bekymring...

Sent from my LYA-AL10 using Tapatalk
Leeds klarer aldri det Tottenham og Liverpool akkurat har gjort.
Hva med 2-3 borte mot Villa? noe i nærheten det.

Sider: [1] 2 3 ... 53