Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - RoarG

Sider: [1] 2 3
1
Hater landskamps-pauser. På tide med ny kamptråd. Så her kommer den. Luton Town spiller nok en gang i nest øverste divisjon, og de går nok rett ned til L1 igjen. Men klubben ligger ikke på nedrykk (ennå). Man ligger på 21. plass med 14 poeng. Denne overraskende gode plasseringen kommer nok mest av de to største negative overraskelsene M'boro og Stoke faktisk ligger på nedrykksplasser. Det varer nok ikke, og The Hatters kommer nok til å sige skikkelig ned i sumpen. Luton scorer faktisk en del mål. 22 stk, faktisk. Det er faktisk 1 flere enn Leeds :o! Men så var det dette med baklengs, da. Her har man sluppet inn 30 stk.

Denne kampen er sesongens største bananskall. Luton skal vi jo slå. Tror denne kampen kan få to forløp. At Leeds må jobbe bakenden av seg for å hale i land en 1-0 seier, eller at vi feier over dem og vinner minst med 4 mål. Scorer Bamford i andre kamp på rad? Mulighetene for vår arbeidssomme spiss for å pynte på målkontoen bør jo absolutt være til stede mot et lag med så gavmildt forsvar.

En gammel kjenning, Izzy Brown, er for tiden på lån i Luton. Har ikke fulgt så godt med på Luton til at jeg kan si at jeg vet hvordan han gjør det der.

2
Åpner like så godt ny kamptråd nå, jeg. QPR er motstander, og de gjør det for tiden svært bra, selv om seieren glapp mot dumpekandidat Reading i forrige runde. Tråden er opprettet før kveldens kamp mot Brentford. Før den ligger QPR på 8. plass med 23 poeng. Seier mot Brentford vil føre laget opp på 2. plass. Personlig frykter jeg denne da QPR har angripere som vet å score. Både Hugill, Wells og Eze putter med jevne mellomrom. Eze ønsker jeg Leeds kjøper i januar. QPR lekker i begge ender. Målforskjellen er 23-23. Så her kan alt skje. Et optimistisk tips går på 2-2, mens de pessimistiske går på tap 1-2 eller 1-3.

3
Ny kamp igjen etter en kjedelig landslagspause. Birmingham nå, en klubb som tok The Double mot oss forrige sesong. Det er på tide å ta en dobbel mot dem nå. Det begynner på lørdag. Vi får satse på at det løsner i angrep. Vi tar 3 poeng og vinner 3-0. Målscorere blir Bamford (2) og Harrison.

4
Off-Topic / Når får OGS sparken?
« på: Oktober 07, 2019, 10:43:57 »
Scum har tapt igjen. Denne gangen for bunnlaget Newcastle. Fortjent også. Ting virker blekt for OGS og hans gutter for tida. VG er urolig for Solskjærs fremtid i klubben. Får han sparken snart? En pundit ser for seg at Solskjær også innehar jobben neste sesong. Vel, da har man et tålmodig styre. For tida ligger man bak klubber som Palace, Burnley, B'mouth og Wolves. Det er vel uhørt der i gården.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/lAX88o/ordene-som-er-litt-skumle-for-solskjaer?utm_source=vgfront&utm_content=row-2

De røde spiller og spiller, men klarer ikke å score. Virker det kjent? Scum ligger nå som nr. 12 i PL, og det er lenge siden det var så kort avstand mellom Leeds og Scum. Det er ikke Leeds' fortjeneste for tida. Nedrykk er en faktisk mulighet, og ikke bare noe fantastene ser for seg. Faktum er at Scum har slitt med å sette sitt preg på tabelltoppen i PL etter at den rødnesete skotten ga seg. Det er erkerivalene City og L'pool som stjeler både overskriftene og de øverste tabellplassene nå for tida. Og man har prøvd "alt" på managerfronten, fra underdog-managere (Moyes og Solskjær) til etablerte topp-managere som van Gaal og Mourinho. Det var vel under van Gaal man vant et trofe sist, men han var så upopulær at kontrakten hans ble hevet. Dette uroer norsk presse, som for det meste består av fans av klubben. De hadde nok sett for seg å skrive panegyriske hyldningsartikler til wonderboy Solskjær i flere år fremover. I stedet må man skrive artikler som den over.

Det er etter min mening 2 ting Scum-styret må gjøre:
1) Sparke Ole Gunnar Solskjær umiddelbart.
2) Få fravristet Klopp fra L'pool, koste hva det koste vil.

Hvis så ikke skjer, er det en reell mulighet for at Leeds og Scum bytter divisjon når neste sesong sparkes igang.

5
Ordet er fritt / Januarvinduet 2020
« på: September 25, 2019, 14:23:21 »
Åpner denne tråden like godt nå, jeg. Orta skyter ned ethvert håp Leeds-fansen skulle ha om spennende sigeringer i januar.

https://thisisfutbol.com/2019/09/blogs/orta-doesnt-expect-leeds-to-do-much-in-january-window/

Tidlig ute, Victor.

6
Så er neste kamp her, og det mot Derby County. Klubben Leeds' spillere og fans føler man har en høne å plukke med. Leeds vant som kjent 3 av 4 kamper mot Derby i fjorårs-sesongen. Bare en total hjernebløding av Leeds' forsvar sendte Derby til Wembley i stedet for Leeds. At Leeds er revansjesugne, må vel være tidenes understatement. At Derby driver og tøyer FFP-reglene til det ytterste, er også noe som bidrar til ondt blod blant klubbene. Radrizzani har gått klart ut og sagt hva han mener om Derby-toppenes "kreative" bokføring for å omgjøre store underskudd til overskudd.

Hvordan står det så til med Derby for tida da, rent fotballmessig? Vel, temmelig middelmådig, må det vel være lov til å hevde. Laget ligger beskjedent plassert på 19. plass med bare 7 poeng og med målscoren 7-10. 4 kamper har endt uavgjort, og heri ligger kanskje faren for Leeds, som selv har en beskjeden hjemmestatistikk å vise til: 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap, målscore 2-2. Leeds har vane tro dominert stort, men effektiviteten foran kassa har det vært så som så med.

Forrige sesongs manager (hvis navn jeg utelater), har endt i Chelsea. Der gjør han flittig bruk av fjorårets lånesuksess, Mason Mount. Ingen Mount mot Leeds m.a.o. Wilson er blitt solgt til Bournemouth. Og det blir bedre: Derbys beryktede frisparkspesialist, Tom Lawrence spiller ikke mot Leeds ;D. Og det skyldes ikke skade, men suspensjon. Mr. Lawrence soner 1 kamp p.g.a. 5 gule kort. Jepp, på 7 runder har han klart å pådra seg 5 gule kort. Og nei, det er ingen doble gule (dvs. et rødt blant dem!).

Så, dette går vel veien? Normalt ja, men nå er det Leeds vi snakker om. Laget som spiller fletta av motstanderne, bare for å lunke inn i garderoben etter kampslutt med en lusen uavgjort, og en tilfreds bortemanager, som hevder at alt gikk etter planen. Velger nå likevel å være optimist å gå for seier. 2-1 eller 3-1 skulle vel greie seg. Et usikkerhetsmoment for Leeds' del er om Forshaw rekker å bli klar til lørdag. Dersom så ikke skjer, tror jeg at unge hr. Shackleton vil greie biffen utmerket mot Derby også.

For Leeds scorer: Bamford, Nketiah og evt. Costa. Derbys mål kommer på selvmål. Neimen om de greier å fikse noe selv. Dessverre så tror jeg det er White som er så uheldig å forære Derby trøstemålet deres.

7
Off-Topic / Fantasy Premier League
« på: Juli 30, 2019, 17:08:40 »
Noen som spiller FPL? Med i noen serier? Prøver meg for første gang i år. Laget heter The Invincibles (høres mer ut som et navnet på et rockeband, men).

8
Ordet er fritt / Ung spiller: Connor Leak-Blunt
« på: Juli 30, 2019, 06:48:04 »
Nok et akademiprodukt har steget i gradene og blitt belønnet med sin første profesjonelle kontrakt. Leak-Blunt har vært i klubben siden han var 8 år. Nå er han 17. Leak-Blunt er midtbanespiller, og har fått en kontrakt som strekker seg til 2022. Gratulerer så mye med din første kontrakt, Connor  :).

https://www.leedsunited.com/news/academy/25235/connor-leak-blunt-signs-professional-deal

9
Jepp. Du leste rett. Leeds spiller 2 vennskapskamper i dag. Den mest kjente går på Sardinia mot Cellinos gamleklubb, Cagliari. Den mindre kjente går mot Girona i Manchester. En god del av de spillerne vi forventer skal spille fast på A-laget denne sesongen reiser ikke til Sardinia. De blir heller å finne i Manchester. Blant disse er: Alioski, Peacock-Farrell, Ayling, Douglas, Roofe, Roberts, Harrison og Dallas. Noen av disse er som kjent skadet.

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-team-news-girona-16654540

PS. Vet ikke klokkeslettet for kampen. Vet noen det, så er det bare å gi lyd.

10
Ordet er fritt / Ung spiller: Stuart McKinstry
« på: Juli 12, 2019, 09:12:42 »
Stuart McKinstry figurerte på lagoppstillingen mot Guiseley 11.07.19.

https://the72.co.uk/138378/leeds-united-scottish-starlet-involved-in-guiseley-friendly-after-reports-of-completed-transfer/

Kan ikke huske å ha sett noen offisiell kunngjøring fra Leeds' side, som jo er vanlig prosedyre ved nyanskaffelser. Leeds hadde McKinstry på prøvespill i januar, men også Southampton var interessert. Da jeg ikke hørte noe fra Leeds antok jeg at han hadde gått til Soton. McKinstry er 16 år og ving. Med anskaffelsene av McKinstry og McCarron har vel Leeds nå dekket inn salget av Clarke ;)?

11
Da nærmer pre season-kampene seg med stormskritt. Først to hjemlige kamper kommende uke. Deretter drar laget til Australia for 2 kamper. Den første der nede går mot erkerivalene fra Manchester. Solskjær har ikke ligget på latsiden. Han har allerede tatt ut troppen. Man kan legge merke til at den høyst sannsynlig utgående Pogba er inkludert i troppen.

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-manchester-united-australia-16544894

12
Ordet er fritt / Ny ung spiller: Guillermo Amor
« på: Juli 04, 2019, 22:53:28 »
Leeds har signert nok en ung spiller fra Barcelonas ungdoms-satsing, Guillermo Amor. Amor er 18 år, og det er forventet at han går inn på U-18 laget. Amor er midtbanespiller og har signert en 2-års kontrakt. Velokommen til Leeds, Guillermo.

https://www.leedsunited.com/news/team-news/25128/leeds-united-land-guillermo-amor13
Ordet er fritt / Sommervinduet 2019
« på: Mai 24, 2019, 20:58:34 »
Litt sent ute med denne tråden, ser jeg. Den forrige sommervindutråden ble startet så tidlig som februar '18. Mye kan tydeligvis skje denne sommeren. Blir Bielsa værende? Selger vi Pontus, Clarke og/eller Phillips? Noen går vel? Vi håper jo på at det blir fringe-spillerne som går (det gjør de nok). Noen rykter om spillere inn er det allerede. Først og fremst Harrison og Lowe. Personlig håper jeg at særlig innkjøpene er ferdige før preseason tar til, men da er jeg optimist. Avganger bør også skje tidlig. Vil unngå et nytt Vieira-sjokk denne sommeren. Og så håper jeg på en litt større stall enn den vi så i fjor. Men Bielsa leser neppe denne tråden, så...

14
Ordet er fritt / Ung spiller: Harrison Male
« på: Mai 24, 2019, 20:39:49 »
Leeds Uniteds unge keepertalent, Harrison Male, har blitt belønnet med sin første proff-kontrakt i dag. Male har vært i klubben i 10 år, og har høstet strålende kritikker for sitt keeperspill både for U-18 og U-23 laget. Gratulerer så mye med kontrakt, Harrison :). Kontrakten er for sesongen 19/20.

https://footballleagueworld.co.uk/leeds-united-confirm-player-agreement-ahead-of-2019-2020-season/

15
Så er den her da, sesongens siste obligatoriske seriekamp. Leeds ligger nå på 3. plass, og kvalik-plassen er sikret. 3. plassen er derimot ikke sikret med tap i denne kampen. Taper vi, kan vi bli passert av West Bromwich på målforskjell. Men 1 poeng holder i massevis.

Hva gjør Bielsa? Kjører han same procedure, eller hviler han noen spillere til kvalik-kampene? Personlig mener jeg han bør la noen spillere hvile. De jeg ønsker han skal hvile er: Phillips, Hernandez, Klich og Cooper. Hvem bør spille i stedet for dem, da? For Phillips ønsker jeg at Forshaw spiller som anker. Shackleton starter som sentral midtbanespiller i stedet for Klich. For Hernandez tar jeg en spansk en (for ikke å si en polsk en) og starter med Mateusz Bogusz som 10er. For Cooper ønsker jeg at Pascal Struijk starter. Vi får da denne start-elleveren:


                        Casilla

Ayling      Struijk      Jansson     Berardi

                        Forshaw

Harrison         Shackleton         Roberts

                         Bogusz

                         Bamford

Benken blir da: Peacock-Farrell, Halme, Clarke, Temenuzkov, Roofe, Edmonson, Stevens.

Leeds bør ikke bruke så altfor mye krefter her. Skal vi spå en åpen og morsom kamp, som Leeds vinner 3-2 eller 4-2? Målene blir da scoret slik: Roberts (endelig), Bamford, Bogusz (i debuten), Harrison.

Vel, det var mine tanker. Kjør debatt.

16
Ordet er fritt / Ung spiller: Ben Sturgeon
« på: Februar 27, 2019, 23:21:37 »
Nytt lokalt talent signerer for Leeds. Fra UCFA, et talentakademi nordøst i Leeds. Denne artikkelen er svært mangelfull. Det står ingenting om alder, posisjon eller kontraktens varighet. Uansett, velkommen til Leeds skal du være, Ben.

https://www.hitc.com/en-gb/2019/02/27/local-academy-confirm-ben-sturgeon-has-left-them-for-leeds-unite/

17
Ordet er fritt / Ung spiller: Jack Jenkins
« på: Januar 15, 2019, 17:44:13 »
Jack Jenkins
Kanskje mister vi Jack Clarke til Tottenham eller en annen PL-hai? Men en annen Jack, med etternavnet Jenkins har akkurat skrevet under sin første profesjonelle kontrakt med Leeds. Jack er 17 år og midtbanespiller. Kontrakten hans utløper i '21. Gratulerer så mye med kontrakten, Jack. Kanskje blir du den nye Phillips?

https://www.leedsunited.com/news/academy-news/24403/jack-jenkins-signs-professional-deal

18
Ordet er fritt / Ex-spiller: Clarke Oduor
« på: Januar 08, 2019, 23:10:31 »
Clarke OdourOgså en annen unggutt fikk sin debut mot Queen's Park Rangers på søndag, Clarke Oduor. Clarke er spiss. Det ble dessverre ikke noe mål på Clarke, som spilte 90 minutter i U-23 kampen mot Hull dagen etterpå også. Clarke er local lad, og har vært i akademiet i mange år. Hvem vet, kanskje det byr seg flere sjanser for unge Clarke i fremtiden? Konkurransen om spiss-plassene på U-23 laget er jo ganske hard, så vi får se.

https://www.leedsunited.com/news/academy-news/24370/clarke-oduor-it-was-such-a-proud-moment

19
Ny kamp. Etter 4 strake seire forventer vi vel den 5. mot et lag som sliter, både sportslig og økonomisk? Er ikke like sikker, jeg da. Bolton hadde Norwich i kne i forrige runde. Scoret 2 mål gjorde de også. Fine rekker har det med å få en bråstopp. Satser på at vi klarer minst ett poeng, dog. Så, enten 1-1 eller 2-2.

20
Ordet er fritt / Januarvinduet 2019
« på: Desember 10, 2018, 15:33:19 »
Litt sen start på denne tråden, ser jeg. Kanskje ikke så rart. Bielsa har sagt at ingen spillere skal inn, med mindre det dreier seg som helt betydelige forsterkninger av stallen. Ut har vært noen helhjerta spekulasjoner angående Clarke og Phillips. Men det er bare det: spekulasjoner. Med mindre bydende klubber blar opp en anseelig bunke pundsedler, tror jeg at både Clarke og Phillips blir her ut sesongen. Etter sesongen kan mye skje. Leeds kan ha byttet divisjon, og det kommer et nytt transfervindu. Men de spekulasjonene får vi ta da.

Så, mine prediksjoner blir som følger: ingenting av betydning skjer i dette vinduet. Sorry. Dette tyder på å bli en lite begivenhetsrik og kjedelig tråd :(.

21
Ordet er fritt / Hvor mange mål stopper Roofe på denne sesongen?
« på: Desember 09, 2018, 16:47:34 »
Her er det bare å stemme i vei.

22
Ja så er det kamp igjen. Ikke fred å få. Tidlig avspark er det også. Nå går vi inn i desember måned, med tettpakket kamp-program. Mye avhenger av disse kampene m.h.t. hvor Leeds havner til slutt på tabellen. En bra poengfangst i desember vil gi Leeds et godt angreps-punkt for en plass blant topp 6 til slutt. Men først må Sheffield Utd overvinnes. Leeds har hatt bra poengfangst mot ordinær motstand som Bristol C og Reading. 0 innslupne mål er også godkjent. Sheffield Utd i Sheffield blir en annen skål. Siste reise til Sheffield endte i et uavgjort resultat mot Uglene. Byrivalene vil by på eh..skarpere motstand. Siste bortekamp endte jo med et skammelig tap. Sheffield Utd er vel bortimot samme kaliber som WBA. I utgangspunktet vil jeg her være svært fornøyd med uavgjort. Et spenningsmoment til denne kampen er om Jansson blir fit nok til å starte. Bielsa har antydet det. Uansett, spennende blir det.

23
Ny kamp igjen. På tide. 2 uker siden sist. Orker ikke vente på at noen andre skal lage kamptråden. Spennende tider, med en ny reservekeeper. Hvem blir det? Huffer? Miazek? Reiser Leeds kjerringa? Eller driter vi oss ut på nytt? Kjør debatt.

PS. Vet ikke om kampen vises på TV. Si i fra hvis den gjør det, så retter jeg opp tittelen. DS.

24
Ordet er fritt / Ung spiller: Will Huffer
« på: November 17, 2018, 18:26:30 »
Med Blackman ute med langvarig skade, må Leeds finne en ny cover for Bailey Peacock-Farrell. Det kan virke som om engelske Will Huffer er nestemann på rangstigen. Han står iallefall fast på U-23, og Bielsa uttalte i et av sine tidlige intervjuer at keeperne han ville bruke var BPF, Blackman og Huffer. Huffer er 20 år, og har blitt kalt opp for å representere England i aldersbestemte årsklasser.

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-goalkeeper-will-huffer-15429538

25
Ordet er fritt / Drømmer og Leeds United
« på: September 08, 2018, 16:54:45 »
De siste to dagene har jeg vært plaget med feber og hosterier, særlig nattlige. Man kan godt si at søvnmønsteret er til og fra. Men jeg har visst klart å falle i søvn utpå morgenkvisten i dag en gang. Og da skjedde det. Jeg drømte om Leeds United. Dvs. jeg drømte at jeg var inne på klubbens hjemmesider. Der annonserte man stolt følgende: Leeds United inviterer spillere og deres familier, fans og sponsorer til fest (Celebration) tirsdag 11.09. Det vil bli servert 40 retter.
Med et oppsto det hurlumhei i sosiale medier, også her på forumet. Det var to leire, de som mente at det var altfor tidlig å feire noe som helst. Burde ha vært avholdt når opprykket var klart, mente man. DHY var i denne leiren. Jeg var i den andre leiren, som mente at selv om det var rett at vi ikke hadde oppnådd noe som helst, måtte man allikevel kunne unne seg en skikkelig fest. Enkelte kommenterte antallet retter, 40. Det var jo like mange retter som det var kamper igjen. Hvilken rett tilsvarte Millwall? Og så våknet jeg. Så jeg vet ingenting om hva som skjedde videre.
Flere som har drømt om Leeds?

26
Det har begynt å dukke opp analyser og tips angående denne kampen allerede. På tide med en ny kamptråd m.a.o. Man skal merke seg at Norwich er ganske desperate etter å få størst mulig fordel overfor besøkende lag. De er i allefall utrolig kvasipsykologiske. Bortegarderoben er malt i rosa. Dette skal angivelig roe motstanderne ved å senke testosteronnivået deres, og derigjennom gjøre de mer medgjørlige!!!! (Her kunne virkelig ha trengt en liggende-på-gulvet-å-le emoji)

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-united-whites-in-the-pink-ahead-of-championship-trip-to-norwich-1-9317220

Spøk til side. Det er viktig at vi vinner midtbanekrigen, og ikke lar Phillips bli like isolert og overspilt som sist mot Swansea.

https://footballleagueworld.co.uk/isolating-midfielder-finding-samu-saiz-space-a-tactical-look-at-leeds-trip-to-norwich/

27
Siden folk allerede har begynt å spekulere i lagoppstillingen til denne kampen i en annen tråd, fant jeg det like godt å starte kamptråden for denne kampen. Det har skjedd en del drastiske regelendringer for denne turneringen. Den regelendringen man bør bite seg merke i først som sist er at ekstraomgangene bortfaller. Det betyr: ved uavgjort etter 90 minutter går man rett på straffespark-konkurransen. Dette ble vedtatt i juni etter sterkt ønske fra spillerne. Verdt å merke seg er at seedingen bortfaller, slik at man kan trekke et hvilket som helst lag i 2. runde.
https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/here-are-the-carabao-cup-rule-changes-leeds-united-fans-need-to-know-about-1-9297866

Utfall? Who knows. Vet at Leeds kommer til å bytte mange spillere fra de to første kampene. Hva Bolton gjør vet jeg ikke. Får allikevel våge å være optimist, og tippe Leeds-seier. Skal vi si 2-1? Målscorere venter jeg med å tippe til jeg ser lagoppstillingen.

28
Ny kamp nærmer seg. Kan Leeds følge opp den gode starten mot Stoke med tilsvarende bra kamp mot Derby? Bielsa mener i alle fall det. Han har tatt ut samme laget som startet mot Stoke. Dallas er dog ute med skade.
https://footballleagueworld.co.uk/bielsa-reveals-all-important-team-news-ahead-of-leeds-clash-with-derby/
http://www.skysports.com/football/news/11715/11466957/stuart-dallas-ruled-out-of-leeds-clash-with-derby
Gjentar vi suksessen, eller kommer vi raskt ned på jorda igjen? Tror det blir uavgjort 2-2 (tippet det samme mot Stoke). Denne gangen scorer Saiz, ikke kun assist. Roofe får endelig sitt første mål for sesongen også.

29
Ordet er fritt / Spiller: Patrick Bamford
« på: Juli 31, 2018, 17:00:51 »
Handelen i boks. :D :D :D
https://www.leedsunited.com/news/team-news/23603/patrick-bamford-signs-for-leeds-united
4-års kontrakt. Velkommen til Leeds skal du være, Patrick. Måtte du bøtte inn med scoringer.

30
Ordet er fritt / Årets unge spiller
« på: Mai 07, 2018, 14:22:41 »
Grensen for ung spiller går på 24 år. Da blir Sacko regnet som ung.

Sider: [1] 2 3