Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - jackbauer68

Sider: [1] 2 3 ... 78
1
3 poeng på en dårlig dag er deilig!

Vi er relativt ufarlige fremover igjen. Heldigvis tok Harrison et magadrag og Costa sitt innlegg var presist.

Akkurat sett første omgang på nytt. Skrekkelig dårlig. Pablo treffer ikke på en eneste passning fra 25 m og nærmere mål. Harrison har en del ball men det ender opp i nada hver eneste gang! Ser han plukker endel poeng i mom tråden.. Defensivt er han god. Løpet og målet sinnsvakt bra. Utover det var det lite. Men han har vært såpass god i år at det må vi tåle. Nå i de to siste kampene ligner han fjorårsutgaven, men får håpe det snur igjen på lørdag!

Skremmende at Pablo spiller hele kampen. Først og fremst fordi han var elendig i dag, men også belastningen med 2 kamper på få dager. Han gikk de siste 45 minuttene på lørdag, så tydelig at formen ikke er der. Skulle aldri startet kampen. Pablo kommer tilbake. Derfor ekstra deilig å vinne når mange er langt under sitt nivå.

Klich fulgte jeg ekstra med på. Syntes han ser tung ut. Ny svak kamp. Han bør vrakes syntes jeg. Shack er tilbake og Gotts må vel få sine første minutter snart. Nå er kanskje Roberts ute. Er han det blir aldri Klich vraket.

Eller leverte de fleste andre på det jevne. White er klasse! Alioski og Costa veldig positive. Håper Costa starter lørdag.

Aldri vært bekymret, men deilig å se Kiko vise at han er en trygg og veldig god keeper. Blir en spennende uke med høring og evt straff!

Dødballene. Skjønner ikke hvorfor Phillips slår dem!! Spesielt cornere. Han er jo en trussel i boksen. Sier kanskje mest om de andre... tre ganger var vi først på ballen på corner. Det er større sjanse for kontring i mot enn Leeds sjanse. Vi har en på u23 med en deilig fot. Bogusz har vært god de siste kampene på u23. Kult om han slapp til om Roberts er ute på lørdag!

Alt i alt så var det en strålende tirsdag. Tre poeng er alltid det viktigste. Så får man bare håpe at vi ikke sprekker opp bak, da vil vi slite bigtime med å plukke poeng. For mål fremover, der sliter vi!

Du tenker med 10 baklengs, (hvor 4/5 av dem er spillemål) og knapt målsjanser mot, at det er fare for at demninga sprekker? Jeg ser noe annet. 3 baklengs på 7 kamper er stats som hvis de holder over tid vinner titler. For så vidt 10 baklengs på 18 kamper også.

Kunne ikke vært mer enig med deg.
Analysen som er gjort fra fjorårssesongen er imponerende av trenerteamet. Vi ser ut som et topplag. Det defensive systemet er det beste i divisjonen med god margin. Vi maler lag i senk. Større sjanse for at dette bare vil fortsette enn at det vil slå sprekker. Da må i såfall white, Cooper og Phillips bli ute lenge, samtidig.
Jeg er fryktelig imponert. Mer imponert enn hva jeg var i fjor.

Effektiviteten offensivt er en liten hake, men tror det vil hjelpe når Pablo og Costa får hektet seg på.

Største problemet er at forventningene er skyhøye mtp hva vi har opplevd under Bielsa. Divisjonen er den samme. Hvert lag, hver kamp er en krig - utensett om du møter WBA eller Barnsley på siste.

Ta med at mange lag nå ser 1 poeng som seier mot oss. Selv på hjemmebane parkeres bussen. I går scoret vi vel på vår første kontring, etter 87 minutter. Vi spiller konstant mot etablert forsvar. Folk er skuffa over prestasjonen når vi har 67-33 i possession på bortebane. Vi hadde 518 - 262 i pasninger, akkurat dobbelt så mye. Vi vant sjansestatistikken 5-3 (eller noe i den duren). Og vi er skuffa. Må være sviktende langtidshukommelse. Tenk tilbake på de siste 15 årene. Vi er jo i himmelen. Vi leder serien. Og vi har fått dårlig betalt i høst.

Får mareritt ved tanken.

2
Ordet er fritt / Sv: Ny låne-spiller: Eddie Nkethia
« på: November 27, 2019, 09:30:03 »
4 kamper uten Eddie har jo gått veldig greit......

3
Ordet er fritt / Sv: MoM Reading - Leeds 26/11-19
« på: November 26, 2019, 23:20:45 »
Enkleste hittil i år: 3 poeng, Ben White
2p: Dallas
1p Costa

4
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship 2019-2020
« på: November 13, 2019, 20:50:20 »
Kiko 8 og Phillips 8. Helt feil i mine øyne. 7 og 9 kanskje?

auren

Kiko 7? Fordi? Er vel nær en 9´er han også vil eg tro. En gigant i mål.

5
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: November 04, 2019, 23:29:11 »
« Apparently, the 'racist remark' Kiko made was: 'Mark the black player'. »

Om dette stemmer så er det altså ingenting.

6
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: November 04, 2019, 20:52:21 »
Slik eg leser kommentarene i dag så er Leeds ganske trygg på at Kiko ikkje har kommet med noen grove rasistiske utsagn mot Leko. Om det stemmer at han er en notorisk løgner som påstår seg krenket både i øst og vest så står nok saken enda bedre for vår del. I tillegg så er han på lån fra WBA, jaja.

7
Ordet er fritt / Sv: Januarvinduet 2020
« på: November 04, 2019, 20:40:08 »
Ser overhodet ingen grunn til å kjøpe en eneste spiller i januar. Det eneste må være en eventuell erstatter for White, men eg tror han blir. Slik eg leser mellom linjene i dag antar eg det er stor sannsynlighet for at Casilla får en liten eller ingen straff.

Så då går det strake veien til PL med den stallen vi har.

8
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Oktober 29, 2019, 21:11:25 »
Beste keeperen vi har hatt siden Martyn, i sterk konkurranse med Scmeichel. Noe eg forøvrig kunne se både i mai og august også ;)
Den skal du ha.

Men mest skal du ha at du spådde Kalvins renessanse sesongen før Bielsa ankom.
Der turde du å stikke hodet frem og spå at han ville 'come good' neste sesong.
(HADDE eg giddet hadde eg leitet frem sitatet men eg ekje heilt 'der')

Jepp, eg husker den :D

Jeg og husker den...

Du trodde han kom til å være god som offensiv midtbane og score masse mål...

Noen vil hevde at du bommet fælt ;-)

Eg hevdet at han ville bli en gigant på midtbanen, holder i massevis.


9
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Oktober 28, 2019, 20:36:40 »
Beste keeperen vi har hatt siden Martyn, i sterk konkurranse med Scmeichel. Noe eg forøvrig kunne se både i mai og august også ;)
Den skal du ha.

Men mest skal du ha at du spådde Kalvins renessanse sesongen før Bielsa ankom.
Der turde du å stikke hodet frem og spå at han ville 'come good' neste sesong.
(HADDE eg giddet hadde eg leitet frem sitatet men eg ekje heilt 'der')

Jepp, eg husker den :D

10
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Oktober 28, 2019, 14:01:50 »
Beste keeperen vi har hatt siden Martyn, i sterk konkurranse med Scmeichel. Noe eg forøvrig kunne se både i mai og august også ;)

11
Ordet er fritt / Sv: MoM Sheffield Wed - Leeds 26/10-19
« på: Oktober 26, 2019, 18:50:53 »
3 Kiko
2 Berardi
1 Phillips

12
Lenge til Cooper er tilbake? Tragisk at vi ikke har andre enn Berardi å sette inn. Han vinner noen dueller, men mangler klart overblikk og ro med ballen under press. Også veldig på halvdistanse på målet til Preston. Er aldri trygg på den karen!

Cooper er bedre enn Berardi, ingen tvil. Men Berardi er langt i fra der skoen trykker mest.

Klich, Harrison, Douglas, Roberts, Clarke, Bamford, Pablo og Costa har alle skuffet mer og spiller i de posisjonene vi virkelig har en utfordring.

Defensivt er vi det beste laget i ligaen.

Kiko, Dallas, White, Berardi, Cooper, Phillips og Eddie er dem jeg mener har prestert best.

Jeg er glad i Berardi, alltid innsats, men ikke verdens beste fotballspiller. I dag er det han som glemmer å markere sin spiller, som gjør at Presten får en "enkel" 2 v 1-situasjon. Ben White er nær ved å lykkes, men har all odds mot seg.Berardi og White havner jo i en forferdelig situasjon men hadde Ben White unnlatt å ta ut sikring så ville målet vært unngått......

13
Ordet er fritt / Sv: Ny bortedrakt 2019/2020
« på: Oktober 21, 2019, 21:04:52 »
Etter å ha studert nærbilder av drakten så er det bare å konkludere med at det er en nydelig drakt. Ettersom vi tidligere har hatt reservedrakt og 70-talls-vimpel i samme type farge, så er det innenfor å eksperimentere litt med en 3. drakt. Terningkast sterk 5.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Her går eg all in og gir en klar 6´er. Aldeles strålende flott.

14
Er ikke dette SELVE jubileumskampen?

Sjelden vi vinner slike kamper.....

Det er det. Vi har vel aldri vunnet en 100-årsjubileumskamp før, så vi taper nok...

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Birmingham sliter vi mot. 2-1-5 på Elland Road siden vi returnerte til Championship....

15
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: Oktober 14, 2019, 21:19:17 »


But Berardi’s deal at Elland Road ends next summer and as yet no talks about an extension have taken place. Will this season be a last hurrah for the Swiss firebrand?


Men nå skjer det visst ting også her:

Tom Carnduff
@TomC_22

Leeds are reportedly open to giving a new contract to Gaetano Berardi, but they will leave the final decision with the player. #lufc
Dårlig plan hvis vi rykker opp. Ikke krise å miste hvis vi ikke rykker opp. Hadde synes det var best om man gikk hver til sitt etter denne sesongen.

Nydelig mann å ha i troppen, også i PL.

16
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: Oktober 05, 2019, 20:49:13 »
Håper at denne fyren aldri ikler seg Leedsdrakten igjen.. sorry, men denne fyren spyr eg av

Håper du aldri viser deg på en Leedskamp noen gang. Sånne supportere trenger vi ikkje.
Javel, så det er du som skal definere hvilke supportere som er verdige til å oppleve en Leeds kamp?
At en ikke liker Berardi og kanskje bruker for drøye ord har da ingenting med hva slags supporter han er? Vi har alle våre favorittspillere og hakkekyllinger. Alle vil det beste for laget. At det ikke skal være såpass takhøyde at en bruker noen kraftuttrykk er helt på viddene. Jeg vil heller ikke se Berardi mer i Leedsdrakt. ikke basert på dagens kamp, men pga de to siste sesongene. Er jeg en supporter du ikke trenger? Skal du utestenge meg da? skal jeg fjerne tatoveringa mi og avlyse turen til Blackburn kampen?

Han begynner med teite kraftutrykk, eg følger opp. Står for det eg sier, folk som kaster egne spillere under bussen ved første anledning har ingenting på en kamp å gjøre. Berardi er ikkje guds gave til fotballspillet, men straffen og det røde i dag er latterlig dømming.

17
Fantastisk hvor mye syting man kan lese etter en kamp man spiller 10 mot 11(12 om man teller med dommeren)

Trist hvor mye dritt man må lese fra såkalte supportere når en spiller blir utvist for ingenting....FLAUT

18
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: Oktober 05, 2019, 19:47:48 »
Håper at denne fyren aldri ikler seg Leedsdrakten igjen.. sorry, men denne fyren spyr eg av

Håper du aldri viser deg på en Leedskamp noen gang. Sånne supportere trenger vi ikkje.

19
Hvorfor spiller vi med Berardi? En vandrende katastrofe....

Og det baserer du først og fremst på at dommeren e blind?

20
Nketiah med 2 gigantiske sjanser. Lurer på hvordan stemningen hadde vært om Bamford hadde bommet på dei samme? Og Forshaw sin sjanse er jo stor, men det er vel soleklar straffe der for holding?

21
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Adam Forshaw
« på: September 16, 2019, 15:13:57 »
Det ser ut til at det kan bli flere kamper på Shackleton? Forshaws skade mer alvorlig enn tidligere antatt.

https://www.hitc.com/en-gb/2019/09/16/marcelo-bielsa-provides-injury-update-on-leeds-uniteds-adam-fors/

Nå står det at han KAN være klar til Derby da......

22
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 04, 2019, 08:52:08 »
Som tidligere uttalt. Med unntak av Dom Matteo er det aldri noe å hente fra verdens verste fotballklubb.

Håper også Liverpool taper dei fleste kamper, utenom mot Leeds sitt største hatobjekt, Man U sjølsagt. Men hva er kriteriene dine som gjør dei til verdens verste fotballklubb?

23
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Swansea 31/8-19
« på: September 03, 2019, 19:38:21 »
3p Cooper
2p Forshaw
1p Dallas

24
Råtips på dette laget:

Casilla, Dallas, White, Cooper, Douglas, Phillips, Forshaw, Klich, Hernandez, Harrison, Bamford.

Tror Alioski starter for Douglas. Rart å hvile Alioski på tirsdag isåfall. Og han har ikke spilt seg ut heller. Ellers er nok laget spot on vil jeg tro :)

er vel eneste plassen det er tvil om vil jeg tro ja...
Pressern:
Bielsa on the Douglas vs Alioski selection battle
Douglas is a player that usually thinks more. Alioski has more enthusiastic actions.
Douglas is a player who manage the ball very well. Alioski is a more surprise player when he attacks.
Douglas is a very important player in a delivery of set-pieces and crosses.

Argumenterer for Douglas, så eg har rett.Tror eg :D

25
Råtips på dette laget:

Casilla, Dallas, White, Cooper, Douglas, Phillips, Forshaw, Klich, Hernandez, Harrison, Bamford.

27
Det virker som om der er en enormt bra teamspirit i år, enda bedre enn i fjor. Når man ser gleden og jubelen etter 1-0 der reservene med Costa i spissen overlykkelig kaster seg over Dallas da er man på vei mot noe stort.

28
Det er altså nesten samme mannskapet som spiller i dag som før Bielsa kom. Casilla og White de eneste som ikke var her et år tilbake. Snakk om å ha en manager som kan trylle. Hver og en der ute på matta i dag eier championship. Nå er han i sitt andre år, 10 prosent bedre var målet mitt. En understatement. Om et år er han på sitt tredje. I Premier League. Topp ti. Sikkert med nesten samme mannskapet.

Etter de første 30 i dag var resten ren og skjær kunst. At en manager kan utgjøre en slik forskjell. I spillestil. I ferdigheter. I selvtillit.

Et under at et slikt fotballgeni sitter på en blå boks på vår laglederbenk. Tenk å være så heldige.

Se på de to første målene i dag. Se på de.

Spiller null rolle hvem vi hentet eller ikke hentet av spillere i sommer. Det var en signering som var viktigere enn alt annet. Nyt det. Det blir historisk. Det blir Premier League igjen.

Ja, vi var gode i fjor høst også. Men vi var ikke i nærheten av der vi er nå. Med Costa og Nketiah på benk. Spillere som hadde startet hos 23 andre lag i denne divisjonen.

Som Jones sa i dag, vi er nådeløse.

Og du må ikkje glemme at du mener Bielsa er en komplett idiot som satser på Kiko Casilla.

Vil gjerne at du viser meg den tråden hvor jeg kaller Bielsa en idiot. Evt noe du har drømt.

Det har du sjølsagt ikkje sagt med rene ord. Men at du har vurdert det som komplett idiotisk at Bielsa velger å stille med Casilla i mål kan det vel ikkje herske noen tvil om.

29
Ordet er fritt / Sv: MoM Stoke - Leeds 24/8-19
« på: August 25, 2019, 02:54:51 »
Gaetano Berardi vs. Stoke:

92 touches (2nd-most)
86% pass acc.
61/71 successful passes
6 clearances (most)
5 aerial duels won (most for Leeds)
4 ball recoveries
2 interceptions
2 blocked shots (most for Leeds)
1 tackle won


Ingen har gitt poeng til Berardi ennå, wow!

30
Det er altså nesten samme mannskapet som spiller i dag som før Bielsa kom. Casilla og White de eneste som ikke var her et år tilbake. Snakk om å ha en manager som kan trylle. Hver og en der ute på matta i dag eier championship. Nå er han i sitt andre år, 10 prosent bedre var målet mitt. En understatement. Om et år er han på sitt tredje. I Premier League. Topp ti. Sikkert med nesten samme mannskapet.

Etter de første 30 i dag var resten ren og skjær kunst. At en manager kan utgjøre en slik forskjell. I spillestil. I ferdigheter. I selvtillit.

Et under at et slikt fotballgeni sitter på en blå boks på vår laglederbenk. Tenk å være så heldige.

Se på de to første målene i dag. Se på de.

Spiller null rolle hvem vi hentet eller ikke hentet av spillere i sommer. Det var en signering som var viktigere enn alt annet. Nyt det. Det blir historisk. Det blir Premier League igjen.

Ja, vi var gode i fjor høst også. Men vi var ikke i nærheten av der vi er nå. Med Costa og Nketiah på benk. Spillere som hadde startet hos 23 andre lag i denne divisjonen.

Som Jones sa i dag, vi er nådeløse.

Og du må ikkje glemme at du mener Bielsa er en komplett idiot som satser på Kiko Casilla.

Sider: [1] 2 3 ... 78