Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Josch

Sider: [1] 2 3 ... 76
1
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Juli 21, 2019, 20:54:21 »
Han må spille jevnt og trutt. Blir det mange skadeavbrekk så vil han stå med relativt få mål ved sesongslutt, selv om det blir høy ratio per kamp.

Jeg frykter skader mer enn at han brenner sjanser.

2
Denne kampen var vel dårlig nytt om og for Bamford og Roofe, pluss Cooper og Berardi!


Ellers var det vel mange som klarte seg ganske bra?
Er det ingen som forstår at å reise til den andre siden av KLOKKA gjør noe med et lag? Vi hadde vært i Perth i 2-3 dager, mens Scum hadde vært Down Under i godt over en uke!

Er nok vanskelig det med tidsforskjellen. Men vi ble rett å slett avkledd, og viste at vi mangler kreativitet, kraft og fart i laget. Og det som var skremmende var , min vante syndebukk. Cooper, og nå Berardi. Rett å slett for dårlige
Enig. Tidsforskjellen kan ikke forklare dette tapet. Denne kampen viste hvor langt unna Leeds er det nivået man ønsker at man er på. Nyttig påminnelse.

I tillegg:
-ManU stilte med tilnærmet fullt lag
, Leeds hadde flere gode værende hjemme
-ManU brukte 11 innbyttere, Leeds hadde kun 16 spillere med mange ferske tenåringer.

ManU tok PR- oppholdet/ kampen mye mer alvorlig enn Leeds.

Leeds er ikke så dårlig som det ble vist, men midtstopper problemet er nok reelt.


3
Ordet er fritt / Sv: Den økonomiske hverdagen, blir det bedre?
« på: Juli 17, 2019, 11:27:10 »
For meg virker det som om klubben «lopper» seg selv for penger!

De har kastet £ 40.000 til Bamford og Casilla. Vi vet alle om hvor suksessfullt det ble!!!

Nå vil selvsagt de mellomstore heltene som Roofe, Klich og Phillips ha det samme! Og akkurat DET har ikke klubben råd til!

Rad og Ort satset stort på lønn i fjor og må nå svi for det! Det er faktisk det samme regimet for fikk inn en hel del ubrukelige fotballspillere sommeren 2017 som nå sliter med å bli kvitt dem igjen! Vurnon Anita har i underkant av £ 25.000 og vil selvsagt ikke ut av klubben. Det er sikker flere med ham på gigantlønninger i forhold til prestasjonene de står for.

Dessverre er det dagens regime som har fått oss der vi er nå! Jeg frykter faktisk for klubbens fremtid om vi ikke rykker opp i 2020.

Det eneste som kan redde klubbledelsen er å selge Phillips til en overpris, samt kvitte seg med Roofe. På den måten har vi kanskje råd til Klich.

Utrolig surrete av klubben dette!
Helt enig i dine vurderinger. Hvem løkrull var det fra klubbens styre som mener at Kiko og Bamford skal ha 40k i uka? jeg var faktisk ikke klar over at de hadde en slik lønn :(

Var det ikke Bielsa som ville ha Kiko i stedet for BFP? Da gjorde Leeds som han ba om.  Med fasit i hånd hadde det vært bedre å leid ham (testet ham) i stedet for en dyr kontrakt på 3-4 år.

Bamford er en slags erstatter for Wood. Det koster, både i lønn og overgang, med en god målscorer. En slik spiller måtte vi bare ha. Han har vært uheldig med skader, men scorer jevnt når han først spiller. Ingen ubetinget fiasko ennå, synes jeg.

Anita og andre er spillere som Bielsa ikke har bruk for i sin plan. Flere spillere som ble hentet inn i 2017/18 skal nå selges. Dette fordi coachen nå plutselig bestemmer hva som skal brukes og hentes inn. I 2017 var det klubben som hentet spillere og coachen skulle kun coache de spillere klubben kjøpte inn. Rad skulle ha kontroll på kostnadene.

Denne endring til "manager-modell" gjør at man har bundet opp penger i spillere fra 2017 som ikke spiller for Bielsa. Og da blir de enda mindre verdt. Og Anita vil ikke terminere kontrakten.

Klubben har valgt å følge Bielsas oppskrift og det koster mer enn den opprinnelige coach-modellen.

4
Ordet er fritt / Sv: Utlånt Spiller: Samuel Saiz
« på: Juli 15, 2019, 11:02:13 »
Deancore

he just left leeds for personal stuff. he’s just helping police with their enquires for now. far as i’ve read it’s more character reference and if he saw anything sketchy while he was there. initial accusations are from a period after he had left the club i think.

Det som er så jævlig bittert er at Saiz er en spiller vi trenger. Skulle ønske at han ba om unnskyldning, gikk ned på kne foran Bielsa, tok seg sammen, fikk oss opp samtidig som han hadde reddet sin egen karriere!

Det er et godt poeng. Pila på karrieren til Saiz peker nok nedover og det hjelper ikke å ha forlatt en klubb pga av «diffus mistrivsel». En heltent, veltrent og ydmyk Saiz i 10-errollen ville vært perfekt.

Dette er ille både for Leeds og Saiz. Leeds bør egentlig selge ham så fort som mulig men ingen vil jo nå kjøpe ham. Ennå så lenge.

Han får vel fortsatt lønn fra Leeds, eller kan det stoppes hvis han er skyldig/ mistenkt i kampfiksing?

Økonomisk ville det vært best om han gjorde nytte for seg i Leeds, men "mistrivsel" setter en stopp for det.

Hvordan Saiz skal få fart på karrieren og bli solgt for en god pris er nå en stor gåte. Dette er ingen gladsak for Leeds. En hengemyr.

5
Ordet er fritt / Sv: Bekymring
« på: Juli 10, 2019, 00:30:44 »
Noen som er bekymret? Bare å få det ut her. Mye har skjedd de siste ukene. Noe er til bekymring.

6
Ordet er fritt / Sv: Ex-Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 09, 2019, 21:41:14 »
Her er en annen teori om hva som fikk begeret til å renne over for Bielsa:

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/revealed-moment-broke-pontus-jansson-16556604?fbclid=IwAR24KWgado_zP7HPG-CmanqhvxNmK8Zy1E2i05pqNoaroZs8P8a6F7VC2ro

Leeds-live har vel ganske mye riktig for seg!

Sakset:
Jansson ignored head coach Marcelo Bielsa’s request to come back to Thorp Arch on June 24, claiming he wanted longer off because he had been involved with Sweden until June 10.

Dersom halvparten av det som står er sant så blir det hele mer forståelig.
Både hvorfor den Enderlig avgjørelsen ble tatt brått og at det måtte skje fort.
Dessuten forklarer det enda mer hvorfor prisen ikke ble høyere.

Kanskje har dette bidratt til noe av disiplin problemene vi har hatt i tidligere sesonger også. En spiller som underminerer en treners autoritet selv om trenerne strekker seg langt og lengre enn langt for å tekkes han.

Når spilleren da må bort fra spillergruppen fort og det kun er en klubb i England og en i Frankrike som vil ha han... og spilleren vil bli værende i England. Da blir det ikke noen reelle forhandlinger.

Som når man skal flytte og må selge huset og det kun er 1 aktuell kjøper.

Din teori er selvsagt holdbar, dvs at Pontus var gift for miljøet og at dette måtte avklares så fort som mulig. Det var jo mulig å vente litt mens han trente i Malmø. Det er lenge til seriestart.

Jeg mener at dersom han krevde mer ferie fra Bielsa , som krever hard disiplin, så ba han i praksis om å bli
solgt. Pontus burde skjønne at Bielsa ikke godtar det, i tillegg til annet grums tidligere.

Pontus styrte bevisst mot salg, mener jeg. Både fordi han ikke trivdes med treneren (kan være Janssons skyld) og han kunne få mye bedre lønn i en annen klubb. På en eller annen måte var det satt et tak på overgangsummen, som jeg tror henger sammen med den høye lønna han har i ny kontrakt.
(Pengene gikk til Jansson i stedet for Leeds)

Det er ikke normalt at lille Brentford betaler 30k i uka.
Det er ikke normalt at Jansson selges for bare 5,5 mill.
7
Ordet er fritt / Sv: Ex-Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 09, 2019, 17:52:07 »
Rykter om at han nektet å komme tilbake i rett tid etter ferie, selv med tilbud om ekstra dager. Krangling med alle managere i klubben, respektløs overfor personalet. Ta med alt vi har hørt før, så begynner lista å bli lang. Spm nevnt, Villa var bare en liten dråpe. Kollektivet blir definitivt sterkere med han borte.

Ja, etter artikkelen (YEP) om hvordan Bielsa "testet" Jansson i fjor med at han fikk tilbud om forlenget ferie, men mulighet til å komme tidligere på trening var det bare et spørsmål om tid før det skulle komme noe "rykter" om årets pre-season...

Det er noen som koser seg når de sjekker hvordan alt deles og klikkes på... Logikken er at han nektet å komme tilbake sammen med de andre forrige mandag, men samtidig begynte å trene med Malmø for å holde seg i form. Troverdige kilder som Hay og Pope sine rapporter om at han er bedt holde seg unna er selvsagt feil. Og Peter Jansson sin beskjed om at de fikk denne meldingen for flere uker siden at han skulle selges, er selvsagt bare en spinn fra den avdelingen...

Påtide å legge nyhetssaken om Jansson død -

Alle disse ryktene om Janssons dårlige oppførsel er jo i klubbens disfavør. Prisen på ham synker jo når det spres slike rykter og dette lekkes til pressen.

Det er ikke noe logikk i at klubben skyter seg i foten på denne måten lenge før salget gjøres.

Selv om han oppførte seg "dårlig" så burde likevel prisen vært høyere. Han er en av ligaens beste stoppere. De fleste spillere selges til markedspris selv om de blir uvenner med treneren.

Noen prøver å koke sammen en historie som legitimerer at Pontus ble solgt for bare 5,5 mill. Dette er styrt fra klubben til journalister i bl.a YEP.

Rad/Kinnear/Orta kommer til å bli spurt direkte om prisen og budene på Jansson av pressen før eller senere. Da bør de ha et godt svar. Minner om at Vieira ble solgt for 7 mill. Han er dårligere enn Pontus. Pontus er "bærebjelke" i de fleste lag.

8
Ordet er fritt / Sv: Ex-Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 09, 2019, 16:44:58 »
Uansett så er det tragisk at vi kvitter oss med en av ligaens beste midtstoppere for 5,5 mill...

Det kan være avtalt et tak på salgssummen.
Bare tenk deg:

Pontus kjøpes til Leeds i 2017. Lønna er ikke kjempegod men som kompensasjon får han et tak på salgssummen når han selges videre. Dette gir bedre mulighet for høy lønn i ny klubb.

Denne våren rykket ikke Leeds opp og mulighet til PL-lønn gikk i vasken. Skal han da bli værende i Leeds med relativt lav lønn en ny sesong?

Da passer det fint å bruke klausulen i kontrakten og bli solgt for bare 5,5 mill til en ch.ship klubb . Og som da har råd til å lønne ham godt pga lav kjøpesum. Pontus har de facto gått opp i lønn nå.

Konflikten med Bielsa kan likevel stemme. Kan være fremprovosert av Pontus selv for å bli solgt . Og kanskje Bielsa ønsker en annen stopper type også.

Alt dette passer økonomisk veldig bra for Pontus.
Neste sommer kan han selges til en PL klubb og gi Brentford en pen gevinst.

Både Pontus og Brentford kan ha god nytte av dette.

Hvis det er riktig at ny lønn er 30k og den gamle var 15-20k, så gir denne Pontus-sagaen mening.

Inntrykket som siver ut er at Bielsa ville bli kvitt Pontus og at han oppførte seg dårlig. Den versjonen passer selvsagt Leeds-ledelsen best. Men er egentlig Pontus den store taperen her? Jeg tror han lever godt med dette. Aftonbladet skriver at han nå tjener SEK 18 mill  i året.

Hvis det blir budrunde på Pontus neste sommer så kan ikke Brentford si nei til £ 10 mill fra en PL klubb.

Leeds skal ha avslått et bud fra Russland ifjor sommer på 10 millioner pund... Trenger ikke dikte opp nye vendinger...

Pontus har vært den samme i tre år, nå vil ikke nåværende hovedtrener han han lengre da er han solgt for den prisen markedet har vurdert han til denne sommeren...

Alle stusser over prisen.  Ikke bare de som  er interessert i Leeds. Pontus tjente stort økonomisk på dette fremfor å bli i Leeds. Jeg tror det er drivkraften her.
Og Brentford kan gi ham god lønn når de kjøper billig.
Konflikten med Bielsa kan være reell, han innrømmer det, men det passet bra for Pontus. Han er innerst inne fornøyd.

Dette er en fixed price.

Ok, fixed price... Han går opp ca 5 millioner kroner i året i lønn. Kjempegod økonomisk avtale for han det... Kan nesten ikke be om mer. Å bli i Leeds er jo ikke noe alternativ når klubben vil at du skal forsvinne? Altså du kan selvsagt nekte å bare være i klubben å hente lønnen din uten å jobbe, men du mener det er hans personlige økonomi som er grunnen til at han ikke skal spille i Leeds kommende sesong?

Alle stusser over prisen, det er greit. Men hvorfor skulle den være fixed? Når Pontus fikk ny kontrakt for 2 årsiden så skulle altså den avtalen være slik at Leeds bare skulle sitte igjen med 5,5 millioner pund. Faktisk så er det kontunstrert slik at det er 4 millioner direkte og 1,5 millioner pund basert på kamper og lignende? Virker mer sannsynlig at dette var det markedet mente han var verdt...

Har du stor erfaring med denne type forhandlinger siden du er så sikker i din sak?

Jeg er langt fra sikker og kan ta feil. Men økonomisk ble dette gunstig for Pontus fremfor å bli i Leeds med nåværende kontrakt. Lav kjøpesum og høy lønn til Pontus i en mini klubb  får det til å skurre.

Dette hadde vært gunstig å gjøre selv om han var perlevenn med Bielsa. Alt dette passer økonomisk veldig bra for Jansson, nå som det ikke ble opprykk.


9
Ordet er fritt / Sv: Ex-Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 09, 2019, 16:00:02 »
Uansett så er det tragisk at vi kvitter oss med en av ligaens beste midtstoppere for 5,5 mill...

Det kan være avtalt et tak på salgssummen.
Bare tenk deg:

Pontus kjøpes til Leeds i 2017. Lønna er ikke kjempegod men som kompensasjon får han et tak på salgssummen når han selges videre. Dette gir bedre mulighet for høy lønn i ny klubb.

Denne våren rykket ikke Leeds opp og mulighet til PL-lønn gikk i vasken. Skal han da bli værende i Leeds med relativt lav lønn en ny sesong?

Da passer det fint å bruke klausulen i kontrakten og bli solgt for bare 5,5 mill til en ch.ship klubb . Og som da har råd til å lønne ham godt pga lav kjøpesum. Pontus har de facto gått opp i lønn nå.

Konflikten med Bielsa kan likevel stemme. Kan være fremprovosert av Pontus selv for å bli solgt . Og kanskje Bielsa ønsker en annen stopper type også.

Alt dette passer økonomisk veldig bra for Pontus.
Neste sommer kan han selges til en PL klubb og gi Brentford en pen gevinst.

Både Pontus og Brentford kan ha god nytte av dette.

Hvis det er riktig at ny lønn er 30k og den gamle var 15-20k, så gir denne Pontus-sagaen mening.

Inntrykket som siver ut er at Bielsa ville bli kvitt Pontus og at han oppførte seg dårlig. Den versjonen passer selvsagt Leeds-ledelsen best. Men er egentlig Pontus den store taperen her? Jeg tror han lever godt med dette. Aftonbladet skriver at han nå tjener SEK 18 mill  i året.

Hvis det blir budrunde på Pontus neste sommer så kan ikke Brentford si nei til £ 10 mill fra en PL klubb.

Leeds skal ha avslått et bud fra Russland ifjor sommer på 10 millioner pund... Trenger ikke dikte opp nye vendinger...

Pontus har vært den samme i tre år, nå vil ikke nåværende hovedtrener han han lengre da er han solgt for den prisen markedet har vurdert han til denne sommeren...

Alle stusser over prisen.  Ikke bare de som  er interessert i Leeds. Pontus tjente stort økonomisk på dette fremfor å bli i Leeds. Jeg tror det er drivkraften her.
Og Brentford kan gi ham god lønn når de kjøper billig.
Konflikten med Bielsa kan være reell, han innrømmer det, men det passet bra for Pontus. Han er innerst inne fornøyd.

Dette er en fixed price.

10
Ordet er fritt / Sv: Ex-Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 09, 2019, 12:38:58 »
Uansett så er det tragisk at vi kvitter oss med en av ligaens beste midtstoppere for 5,5 mill...

Det kan være avtalt et tak på salgssummen.
Bare tenk deg:

Pontus kjøpes til Leeds i 2017. Lønna er ikke kjempegod men som kompensasjon får han et tak på salgssummen når han selges videre. Dette gir bedre mulighet for høy lønn i ny klubb.

Denne våren rykket ikke Leeds opp og mulighet til PL-lønn gikk i vasken. Skal han da bli værende i Leeds med relativt lav lønn en ny sesong?

Da passer det fint å bruke klausulen i kontrakten og bli solgt for bare 5,5 mill til en ch.ship klubb . Og som da har råd til å lønne ham godt pga lav kjøpesum. Pontus har de facto gått opp i lønn nå.

Konflikten med Bielsa kan likevel stemme. Kan være fremprovosert av Pontus selv for å bli solgt . Og kanskje Bielsa ønsker en annen stopper type også.

Alt dette passer økonomisk veldig bra for Pontus.
Neste sommer kan han selges til en PL klubb og gi Brentford en pen gevinst.

Både Pontus og Brentford kan ha god nytte av dette.

Hvis det er riktig at ny lønn er 30k og den gamle var 15-20k, så gir denne Pontus-sagaen mening.

Inntrykket som siver ut er at Bielsa ville bli kvitt Pontus og at han oppførte seg dårlig. Den versjonen passer selvsagt Leeds-ledelsen best. Men er egentlig Pontus den store taperen her? Jeg tror han lever godt med dette. Aftonbladet skriver at han nå tjener SEK 18 mill  i året.

Hvis det blir budrunde på Pontus neste sommer så kan ikke Brentford si nei til £ 10 mill fra en PL klubb.

11
Ordet er fritt / Sv: Ex-Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 09, 2019, 10:41:50 »
Pontus-salget har vært en merkelig affære av mange grunner:
- Vi selger en av de beste og mest profilerte spillerne foran en sesong hvor opprykk er resultatmålet
- Vi selger ham billig. Vi får «tilbake pengene» for en spiller som har fått et godt navn i England.
- Vi selger ham til Brentford(!). Var det virkelig ingen i nedre halvdel av PL som ville sikre seg en stopper fra årets lag i Championship, for 4 mp og 30k i uka?

Jeg forstår argumentet om uro rundt Pontus i garderoben, men jeg er veldig overrasket over alt annet rundt denne overgangen  >:(

Jeg har tenkt samme tanke. Merkelig. Kan han han en klausul i kontrakt om maks salgspris? Men han ønsker jo å spille PL og ingen kom på banen. Og er han så umulig å ha med å gjøre at ingen i PL ikke vil ha ham.? Eller ikke god nok?

Han sier at Brentford var rett for ham og ville ta avgjørelsen raskt. Brentford ser ut til å satse med nytt stadion og greier, men fremstår som en Mickey Mouse klubb med 17500 tilskuere.

Jeg er også spent på om Leeds trenger pengene de fikk eller dette går til å kjøpe en erstatter med samme standard/ pris. Hvis erstatteren er billigere så kjøper jeg ikke argumentet om at han ble solgt pga uenighet. Da har Leeds behov for pengene.

Dette med klausul er interessant spm. Finnes den? Ingen som har spurt det spm før så vidt jeg kan se...

Har ingen tro på at Leeds solgte fordi de trengte pengene i forhold til FFP. Da hadde de solgt han før Juli pga regnskapet.
Og da gjenstår det kun en grunn. Bielsa såg han som en brikke som ikke passet inn i det totale bildet for at Leeds skal være best mulig som lag. Om det er rett valg vil bare fremtiden vise.

Det kan avtales at spilleren kan snakke med ny klubb hvis budet er på f.eks minst 5,5 mill. Da er det lite Leeds kan gjøre.

Dette kan være fordel Pontus: lav salgspris og desto  høyere lønn i ny klubb (30000 pr uke).

For Brentford er det totalt betalt beløp som teller.

Men dette er spekulasjon fra meg.

12
Ordet er fritt / Sv: Ex-Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 09, 2019, 10:19:07 »
Pontus-salget har vært en merkelig affære av mange grunner:
- Vi selger en av de beste og mest profilerte spillerne foran en sesong hvor opprykk er resultatmålet
- Vi selger ham billig. Vi får «tilbake pengene» for en spiller som har fått et godt navn i England.
- Vi selger ham til Brentford(!). Var det virkelig ingen i nedre halvdel av PL som ville sikre seg en stopper fra årets lag i Championship, for 4 mp og 30k i uka?

Jeg forstår argumentet om uro rundt Pontus i garderoben, men jeg er veldig overrasket over alt annet rundt denne overgangen  >:(

Jeg har tenkt samme tanke. Merkelig. Kan han ha en klausul i kontrakt om maks salgspris? Men han ønsker jo å spille PL og ingen kom på banen. Og er han så umulig å ha med å gjøre at ingen i PL vil ha ham.? Eller ikke god nok?

Han sier at Brentford var rett for ham og ville ta avgjørelsen raskt. Brentford ser ut til å satse med nytt stadion og greier, men fremstår som en Mickey Mouse klubb med 17500 tilskuere.

Jeg er også spent på om Leeds trenger pengene de fikk eller dette går til å kjøpe en erstatter med samme standard/ pris. Hvis erstatteren er billigere så kjøper jeg ikke argumentet om at han ble solgt pga uenighet. Da har Leeds behov for pengene.

13
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juli 09, 2019, 00:19:01 »
Bromancer gjør seg til talsmann for aller på Forumet og bruker uttrykk om meg som er fullstendig uforståelig (troller). Med andre ord, fortsetter med sin hersketeknikk. Takk for støtte Promo. Alle vi ønsker det beste for lager vårt, og da må det være rom for meningsutveksling uten risiko for å bli harselert med.

Ja jeg tror du troller og har stor glede av det når folk biter på. Det er helt greit for meg. Dommedagsprofetiene dine er forsåvidt ganske festlige. Jeg møtte Paul Reaney i våres, og kontrasten mellom hans holdning til det som skjer i klubben og din gjør det ekstra gøy.

Å til de grader innta offerrollen er forsåvidt en kjent hersketeknikk det også.

Enig. Når man polariserer språkbruk, er rent svart/hvit i alle betraktninger, provoserer knallhardt, og i stor grad entrer banen når det er noe kritisk som skjer, da passer offerrollen ganske dårlig. Jo mer substans det er i det du skriver, jo mer substans får du tilbake.
Siden det står så elendig til i denne klubben, ønsker jeg bare at folk kan komme opp med konkrete navn på trenere og eiere de vil ha i stedet. Jo mer krasse påstander folk kommer med, jo bedre bør begrunnelsene være. Ser jo ikke annet enn generell svartmaling. Leeds har hatt sin beste sesong siden opprykket i '10. Det er et historisk faktum. Æren for det tilfaller helt og holdent nåværende trenerteam og eiere. Ingen andre. Disse bør få fansens fulle støtte.
Vakkert. Følger deg 100 prosent på denne.

Blir sikkert slengt ting som «Leedsbriller» og orakel, men regner med du takler det.
Folk trenger bare å lese en tabell. Ikke så vanskelig. Jeg bare konstaterer tørre fakta.

Siste sesong har vært fantastisk. Oppgraderingen av klubben de siste to år også. Men alt dette har en økonomisk bakside.
Hvis det nå er slik at vi stadig må selge spillere for å holde underskuddet nede, eller selge  for å låne gode spillere, så er ikke det gode nyheter.

Det er mulig Leeds må betale for moroa i form av mindre budsjett kommende sesong. Eller t.o.m selge klubben.

Alt kan ikke måles i fotballtabeller.

14
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juli 08, 2019, 23:40:44 »
En slags gladnyhet:

Dette er første sommeren på lenge vi ikke bytter coach.

Forrige sjef som satt over sommeren var McDermott, i 2013.

16
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 21:24:01 »
Jeg lurer på om gode spillere orker å jobbe flere år etter hverandre med Bielsa. Særlig de som ikke er A4 format. To har nå gått (kanskje deres egen feil), men det virker som Bielsa må komponere et nytt lag for hver sesong med nye sultne  spillere, som er lydige soldater. Jeg venter på at nr 3 skal fratre av "miljømessige" årsaker.

Jeg tror faktisk det er Bielsa som er "høy " på seg selv og tåler lite friksjon.

Pontus sa at Bielsas treninger var "crazy" til en avis. Såpass må Bielsa tåle. Pontus er den frittalende med spontane utsagn uten onde hensikter. Bielsa er den som veier alt som blir sagt på gullvekt. Fornærmet og høy på seg selv?

Pontus er litt som Daniel Nannskog i Stabæk: sier mye rart og må få være den personen for å være god. Pontus kan ikke ha en trener som Bielsa. Da dør han som person og spiller.

Pontus fremstår som den menneskelige av de to. Han er en helt blant fansen,  selvsagt pga sin personlighet. Han får ikke problemer i nytt miljø. Han blir helt blant sine nye fans. Garantert.

Middelmådige chanpionship-spillere fe siste årene havnet i toppen av championship av en eneste grunn. Marcelo Bielsa

Siden det bare er en grunn til det, betyr det at vi kan skylde på Bielsa for alt som ikke går perfekt da? Siden han er eneste grunnen til at vi var gode forrige sesongen?

Kan gi spillerne noe kreditt, flere av de er landslagsspillere før Bielsa kom til klubben. Ayling, Jansson, Cooper, Phillis, Roofe var alle en del av den troppen som kjempet om opprykk i 16/17 sesongen. Douglas gikk opp sesongen før. Kiko var i Real Madrid. Bamford har rykket opp tidligere. Pablo har spilt på det høyeste nivået...

Alle disse (utenom Douglas) ble nr 13 i championship sesongen før Bielsa kom. Stort sett samme lag, med en jypling i mål frem til januar, og noen mislykkede lånesigneringer har spilt champagnefotball og blitt et topplag over natten. Dere glemmer fort. Topp 6 så urealistisk ut bare ett år tilbake. Selvsagt er det Bielsas fortjeneste. At vi alle gleder oss til å se fotballkamper med 70 prosent possession med fotball på et helt nytt nivå, er Bielsas fortjeneste. Og ingen andre. At svenske midtstoppere med store ego ender i dragsuget, er bare enda bedre. Side before self som det heter.
+100

Det er ikke 100% riktig. Leeds var på play off plassen mesteparten av 16/17 sesongen og frem til desember i 17/18 sesongen. Andre trenere klarer også å prestere med Leeds sitt "dårlige"  mannskap.

Det er våren 2018 som ble katastrofal og fremsto som urealistisk med topp 6. Her er det DU som glemmer fort og fester deg ved mai i fjor.  Det er ikke riktig at Bielsa snudde opp ned på alt i Leeds.  Ca 3/4  av tiden av de to foregående sesongene har play off vært fullt realistisk.

Fra nr 7 i 2017, så nr 13, er vi nå blitt nr 3.

Vi endte som nr 13, med 23 poeng mindre enn denne sesongen, uansett hvor mye du mener det ikke er riktig. Spillestil nevner du naturlig nok ikke......

Jeg har innrømmet at siste del av 17/18 var dårlig.

Mitt poeng var: hele 16/17 og halve 17/18 var play off realistisk. På sitt beste spilte TC like underholdende fotball som Bielsa. Bielsa oppnådde knapt to scorede mål år kamp.

Der er vi bare 100% uenig. Det har aldri vært morsommere å se Leeds-kamper (siden 2004) som denne sesongen. Fantastisk fotball, stort sett eid ballen, skapt masse målsjanser. Hadde vi vært i nærheten av normalt nivå på uttelling, hadde vi vært oppe før påske. Bielsa-ball er ikke i nærheten av sammenlignbart med Thomas Christensen.

Jeg  sa at på sitt beste var  TCs fotball like underholdende som Bielsa. Jeg mener det. Saiz var fantatastisk i overgangene. Bedre kontringsfotball enn Bielsa.  Bielsa har masse ball men scorer ikke. Sjanser renner ut i sanden. Derfor lite mål.

Å eie ballen er ikke alltid så smart. T.o.m med ti mann skal han eie ballen.
Å eie ballen er Alltid smart! Å si noe annet er jo bare rør. Vi skapte jo haugevis med sjanser, det sier jo statistikken og Bielsa klart fra om. Problemet vårt er at vi er begredelig på avslutning og ellers innenfor 16m. At vi brukte så mye kr. på Bomford er flaut, og en ukelønn hinsides all fornuft. Mister ratt Kalvin nå, fordi han ønsker det samme. Han fortjener det i motsetning krøkka PB.

Massevis av kamper er vunnet av laget som har minst ball.  Hjemme skal man eie ballen, men ikke nødvendigvis på bortebane.

Men Bielsa system var i sum en suksess,  får man si. Det gav mange seire og 13 tap.

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 08, 2019, 21:10:57 »
Har en følelse av at eierne vil  selge Phillips hvis de summene det snakkes om er korrekt. På den andre siden vet de at fansen kommer til å bli i harnisk om så skjer. Da kan jo et «dårlig» kontraktsforslag til Phillips med påfølgende nei være en smart taktikk. Da er det Phillips som blir skurken, og eierne går fri. Bare en tanke. Litt som situasjonen med Monk.
Med Monk? Han som ikke ville sette seg ved kontraktsbordet og som signet for Boro dagen etter at opsjonen på ny kontrakt gikk ut? Ingen tvil om at det egentlig var Leeds som var skurken der...
Har en følelse av at eierne vil  selge Phillips hvis de summene det snakkes om er korrekt. På den andre siden vet de at fansen kommer til å bli i harnisk om så skjer. Da kan jo et «dårlig» kontraktsforslag til Phillips med påfølgende nei være en smart taktikk. Da er det Phillips som blir skurken, og eierne går fri. Bare en tanke. Litt som situasjonen med Monk.
Med Monk? Han som ikke ville sette seg ved kontraktsbordet og som signet for Boro dagen etter at opsjonen på ny kontrakt gikk ut? Ingen tvil om at det egentlig var Leeds som var skurken der...

Dette er alltid svarteper spill. For å komme i godt lys overfor fansen.

Melodien vil alltid være: " vi har strukket oss langt, men han valgte helt overaskende..bla... bla.. bla."

Ikke noe galt med det. Sånn er det bare.

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 08, 2019, 19:33:51 »
Alt dette tyder på at Bielsa må sette sammen et nytt lag med mange nye spillere. Spillere som forsvinner tenker økonomi, eller er redd for å få sparken av "disiplinære" årsaker.

Bielsa ønsker nok flere  nye spillere, som han kan forme som han vil.

For Roofe og Phillips er det for sent med kontraktsforslag. De går selvsagt etter høyest lønn og PL fotball. Lojalitet kan man skyte en hvit pil etter. Vi ville valgt det samme selv.

19
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 19:15:52 »
Jeg lurer på om gode spillere orker å jobbe flere år etter hverandre med Bielsa. Særlig de som ikke er A4 format. To har nå gått (kanskje deres egen feil), men det virker som Bielsa må komponere et nytt lag for hver sesong med nye sultne  spillere, som er lydige soldater. Jeg venter på at nr 3 skal fratre av "miljømessige" årsaker.

Jeg tror faktisk det er Bielsa som er "høy " på seg selv og tåler lite friksjon.

Pontus sa at Bielsas treninger var "crazy" til en avis. Såpass må Bielsa tåle. Pontus er den frittalende med spontane utsagn uten onde hensikter. Bielsa er den som veier alt som blir sagt på gullvekt. Fornærmet og høy på seg selv?

Pontus er litt som Daniel Nannskog i Stabæk: sier mye rart og må få være den personen for å være god. Pontus kan ikke ha en trener som Bielsa. Da dør han som person og spiller.

Pontus fremstår som den menneskelige av de to. Han er en helt blant fansen,  selvsagt pga sin personlighet. Han får ikke problemer i nytt miljø. Han blir helt blant sine nye fans. Garantert.

Middelmådige chanpionship-spillere fe siste årene havnet i toppen av championship av en eneste grunn. Marcelo Bielsa

Siden det bare er en grunn til det, betyr det at vi kan skylde på Bielsa for alt som ikke går perfekt da? Siden han er eneste grunnen til at vi var gode forrige sesongen?

Kan gi spillerne noe kreditt, flere av de er landslagsspillere før Bielsa kom til klubben. Ayling, Jansson, Cooper, Phillis, Roofe var alle en del av den troppen som kjempet om opprykk i 16/17 sesongen. Douglas gikk opp sesongen før. Kiko var i Real Madrid. Bamford har rykket opp tidligere. Pablo har spilt på det høyeste nivået...

Alle disse (utenom Douglas) ble nr 13 i championship sesongen før Bielsa kom. Stort sett samme lag, med en jypling i mål frem til januar, og noen mislykkede lånesigneringer har spilt champagnefotball og blitt et topplag over natten. Dere glemmer fort. Topp 6 så urealistisk ut bare ett år tilbake. Selvsagt er det Bielsas fortjeneste. At vi alle gleder oss til å se fotballkamper med 70 prosent possession med fotball på et helt nytt nivå, er Bielsas fortjeneste. Og ingen andre. At svenske midtstoppere med store ego ender i dragsuget, er bare enda bedre. Side before self som det heter.
+100

Det er ikke 100% riktig. Leeds var på play off plassen mesteparten av 16/17 sesongen og frem til desember i 17/18 sesongen. Andre trenere klarer også å prestere med Leeds sitt "dårlige"  mannskap.

Det er våren 2018 som ble katastrofal og fremsto som urealistisk med topp 6. Her er det DU som glemmer fort og fester deg ved mai i fjor.  Det er ikke riktig at Bielsa snudde opp ned på alt i Leeds.  Ca 3/4  av tiden av de to foregående sesongene har play off vært fullt realistisk.

Fra nr 7 i 2017, så nr 13, er vi nå blitt nr 3.

Vi endte som nr 13, med 23 poeng mindre enn denne sesongen, uansett hvor mye du mener det ikke er riktig. Spillestil nevner du naturlig nok ikke......

Jeg har innrømmet at siste del av 17/18 var dårlig.

Mitt poeng var: hele 16/17 og halve 17/18 var play off realistisk. På sitt beste spilte TC like underholdende fotball som Bielsa. Bielsa oppnådde knapt to scorede mål år kamp.

Der er vi bare 100% uenig. Det har aldri vært morsommere å se Leeds-kamper (siden 2004) som denne sesongen. Fantastisk fotball, stort sett eid ballen, skapt masse målsjanser. Hadde vi vært i nærheten av normalt nivå på uttelling, hadde vi vært oppe før påske. Bielsa-ball er ikke i nærheten av sammenlignbart med Thomas Christensen.

Jeg  sa at på sitt beste var  TCs fotball like underholdende som Bielsa. Jeg mener det. Saiz var fantatastisk i overgangene. Bedre kontringsfotball enn Bielsa.  Bielsa har masse ball men scorer ikke. Sjanser renner ut i sanden. Derfor lite mål.

Å eie ballen er ikke alltid så smart. T.o.m med ti mann skal han eie ballen. 


20
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 18:37:41 »
Jeg lurer på om gode spillere orker å jobbe flere år etter hverandre med Bielsa. Særlig de som ikke er A4 format. To har nå gått (kanskje deres egen feil), men det virker som Bielsa må komponere et nytt lag for hver sesong med nye sultne  spillere, som er lydige soldater. Jeg venter på at nr 3 skal fratre av "miljømessige" årsaker.

Jeg tror faktisk det er Bielsa som er "høy " på seg selv og tåler lite friksjon.

Pontus sa at Bielsas treninger var "crazy" til en avis. Såpass må Bielsa tåle. Pontus er den frittalende med spontane utsagn uten onde hensikter. Bielsa er den som veier alt som blir sagt på gullvekt. Fornærmet og høy på seg selv?

Pontus er litt som Daniel Nannskog i Stabæk: sier mye rart og må få være den personen for å være god. Pontus kan ikke ha en trener som Bielsa. Da dør han som person og spiller.

Pontus fremstår som den menneskelige av de to. Han er en helt blant fansen,  selvsagt pga sin personlighet. Han får ikke problemer i nytt miljø. Han blir helt blant sine nye fans. Garantert.

Middelmådige chanpionship-spillere fe siste årene havnet i toppen av championship av en eneste grunn. Marcelo Bielsa

Siden det bare er en grunn til det, betyr det at vi kan skylde på Bielsa for alt som ikke går perfekt da? Siden han er eneste grunnen til at vi var gode forrige sesongen?

Kan gi spillerne noe kreditt, flere av de er landslagsspillere før Bielsa kom til klubben. Ayling, Jansson, Cooper, Phillis, Roofe var alle en del av den troppen som kjempet om opprykk i 16/17 sesongen. Douglas gikk opp sesongen før. Kiko var i Real Madrid. Bamford har rykket opp tidligere. Pablo har spilt på det høyeste nivået...

Alle disse (utenom Douglas) ble nr 13 i championship sesongen før Bielsa kom. Stort sett samme lag, med en jypling i mål frem til januar, og noen mislykkede lånesigneringer har spilt champagnefotball og blitt et topplag over natten. Dere glemmer fort. Topp 6 så urealistisk ut bare ett år tilbake. Selvsagt er det Bielsas fortjeneste. At vi alle gleder oss til å se fotballkamper med 70 prosent possession med fotball på et helt nytt nivå, er Bielsas fortjeneste. Og ingen andre. At svenske midtstoppere med store ego ender i dragsuget, er bare enda bedre. Side before self som det heter.
+100

Det er ikke 100% riktig. Leeds var på play off plassen mesteparten av 16/17 sesongen og frem til desember i 17/18 sesongen. Andre trenere klarer også å prestere med Leeds sitt "dårlige"  mannskap.

Det er våren 2018 som ble katastrofal og fremsto som urealistisk med topp 6. Her er det DU som glemmer fort og fester deg ved mai i fjor.  Det er ikke riktig at Bielsa snudde opp ned på alt i Leeds.  Ca 3/4  av tiden av de to foregående sesongene har play off vært fullt realistisk.

Fra nr 7 i 2017, så nr 13, er vi nå blitt nr 3.

Vi endte som nr 13, med 23 poeng mindre enn denne sesongen, uansett hvor mye du mener det ikke er riktig. Spillestil nevner du naturlig nok ikke......

Jeg har innrømmet at siste del av 17/18 var dårlig.

Mitt poeng var: hele 16/17 og halve 17/18 var play off realistisk. På sitt beste spilte TC like underholdende fotball som Bielsa. Bielsa oppnådde knapt to scorede mål år kamp.

21
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 16:46:52 »
Jeg lurer på om gode spillere orker å jobbe flere år etter hverandre med Bielsa. Særlig de som ikke er A4 format. To har nå gått (kanskje deres egen feil), men det virker som Bielsa må komponere et nytt lag for hver sesong med nye sultne  spillere, som er lydige soldater. Jeg venter på at nr 3 skal fratre av "miljømessige" årsaker.

Jeg tror faktisk det er Bielsa som er "høy " på seg selv og tåler lite friksjon.

Pontus sa at Bielsas treninger var "crazy" til en avis. Såpass må Bielsa tåle. Pontus er den frittalende med spontane utsagn uten onde hensikter. Bielsa er den som veier alt som blir sagt på gullvekt. Fornærmet og høy på seg selv?

Pontus er litt som Daniel Nannskog i Stabæk: sier mye rart og må få være den personen for å være god. Pontus kan ikke ha en trener som Bielsa. Da dør han som person og spiller.

Pontus fremstår som den menneskelige av de to. Han er en helt blant fansen,  selvsagt pga sin personlighet. Han får ikke problemer i nytt miljø. Han blir helt blant sine nye fans. Garantert.

Middelmådige chanpionship-spillere fe siste årene havnet i toppen av championship av en eneste grunn. Marcelo Bielsa

Siden det bare er en grunn til det, betyr det at vi kan skylde på Bielsa for alt som ikke går perfekt da? Siden han er eneste grunnen til at vi var gode forrige sesongen?

Kan gi spillerne noe kreditt, flere av de er landslagsspillere før Bielsa kom til klubben. Ayling, Jansson, Cooper, Phillis, Roofe var alle en del av den troppen som kjempet om opprykk i 16/17 sesongen. Douglas gikk opp sesongen før. Kiko var i Real Madrid. Bamford har rykket opp tidligere. Pablo har spilt på det høyeste nivået...

Alle disse (utenom Douglas) ble nr 13 i championship sesongen før Bielsa kom. Stort sett samme lag, med en jypling i mål frem til januar, og noen mislykkede lånesigneringer har spilt champagnefotball og blitt et topplag over natten. Dere glemmer fort. Topp 6 så urealistisk ut bare ett år tilbake. Selvsagt er det Bielsas fortjeneste. At vi alle gleder oss til å se fotballkamper med 70 prosent possession med fotball på et helt nytt nivå, er Bielsas fortjeneste. Og ingen andre. At svenske midtstoppere med store ego ender i dragsuget, er bare enda bedre. Side before self som det heter.
+100

Det er ikke 100% riktig. Leeds var på play off plassen mesteparten av 16/17 sesongen og frem til desember i 17/18 sesongen. Andre trenere klarer også å prestere med Leeds sitt "dårlige"  mannskap.

Det er våren 2018 som ble katastrofal og fremsto som urealistisk med topp 6. Her er det DU som glemmer fort og fester deg ved mai i fjor.  Det er ikke riktig at Bielsa snudde opp ned på alt i Leeds.  Ca 3/4  av tiden av de to foregående sesongene har play off vært fullt realistisk.

Fra nr 7 i 2017, så nr 13, er vi nå blitt nr 3.

22
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 13:48:28 »
Jeg lurer på om gode spillere orker å jobbe flere år etter hverandre med Bielsa. Særlig de som ikke er A4 format. To har nå gått (kanskje deres egen feil), men det virker som Bielsa må komponere et nytt lag for hver sesong med nye sultne  spillere, som er lydige soldater. Jeg venter på at nr 3 skal fratre av "miljømessige" årsaker.

Jeg tror faktisk det er Bielsa som er "høy " på seg selv og tåler lite friksjon.

Pontus sa at Bielsas treninger var "crazy" til en avis. Såpass må Bielsa tåle. Pontus er den frittalende med spontane utsagn uten onde hensikter. Bielsa er den som veier alt som blir sagt på gullvekt. Fornærmet og høy på seg selv?

Pontus er litt som Daniel Nannskog i Stabæk: sier mye rart og må få være den personen for å være god. Pontus kan ikke ha en trener som Bielsa. Da dør han som person og spiller.

Pontus fremstår som den menneskelige av de to. Han er en helt blant fansen,  selvsagt pga sin personlighet. Han får ikke problemer i nytt miljø. Han blir helt blant sine nye fans. Garantert.

Middelmådige chanpionship-spillere fe siste årene havnet i toppen av championship av en eneste grunn. Marcelo Bielsa

Siden det bare er en grunn til det, betyr det at vi kan skylde på Bielsa for alt som ikke går perfekt da? Siden han er eneste grunnen til at vi var gode forrige sesongen?

Kan gi spillerne noe kreditt, flere av de er landslagsspillere før Bielsa kom til klubben. Ayling, Jansson, Cooper, Phillis, Roofe var alle en del av den troppen som kjempet om opprykk i 16/17 sesongen. Douglas gikk opp sesongen før. Kiko var i Real Madrid. Bamford har rykket opp tidligere. Pablo har spilt på det høyeste nivået...

Nettopp. Bielsa er en stor fotballtrener,  en slags nerd og typisk analytiker. Jeg fratar ham ikke noe av det han har gjort for Leeds. Men Pontus har sin klare del av æren for suksessen i 2016/17 og 2018/19. Gode kåringer begge sesonger.
En viktig brikke i laget. En bauta også før Bielsa kom. Når han får være seg selv.

Men det er grunn til stille noen spørsmål om Bielsa, uten å rakke ham ned.

Hvorfor betalte Bielsa boten selv etter spygate? Fordi Rad ikke visste hva han drev med, tror jeg.
Er det ikke naturlig å sjekke uskrevne regler i et fremmed land når man jobber som trener?

Hvorfor var Leeds så energiløse i kampene det gjaldt som mest på slutten av sesongen?
Påfallende mange tap mot middels motstand. Det er ikke nok med en analytiker som trener. Man trenger noen som gir laget energi over den siste bakketoppen, en menneskelig dimensjon. Det klarte Wilder og Lampard. De gav spillerne energi på tampen selv om de er dårligere trenere enn Bielsa. At de er britiske i språket har nok noe å si, men personligheten er viktig.

Bielsa klapper aldri en spiller på skuldra nå han byttes ut. Jeg har aldri sett ham omfavne noen i ren glede. Han håndhilste pent etter kampen mot Brentford på alle spillere. Da slaget om opprykk var tapt.

Pontus er helt motsatt. Klapper på alle. Pontus og Bielsa er motsetninger, på det menneskelige plan.
23
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 12:01:29 »
Jeg lurer på om gode spillere orker å jobbe flere år etter hverandre med Bielsa. Særlig de som ikke er A4 format. To har nå gått (kanskje deres egen feil), men det virker som Bielsa må komponere et nytt lag for hver sesong med nye sultne  spillere, som er lydige soldater. Jeg venter på at nr 3 skal fratre av "miljømessige" årsaker.

Jeg tror faktisk det er Bielsa som er "høy " på seg selv og tåler lite friksjon.

Pontus sa at Bielsas treninger var "crazy" til en avis. Såpass må Bielsa tåle. Pontus er den frittalende med spontane utsagn uten onde hensikter. Bielsa er den som veier alt som blir sagt på gullvekt. Fornærmet og høy på seg selv?

Pontus er litt som Daniel Nannskog i Stabæk: sier mye rart og må få være den personen for å være god. Pontus kan ikke ha en trener som Bielsa. Da dør han som person og spiller.

Pontus fremstår som den menneskelige av de to. Han er en helt blant fansen,  selvsagt pga sin personlighet. Han får ikke problemer i nytt miljø. Han blir helt blant sine nye fans. Garantert.


24
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 08, 2019, 00:20:35 »Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeg synes dette er rart.

For litt over ett år siden var Saiz og Pontus våre beste spillere. Begge briljerte på banen. Nå er de borte. Angivelig  pga dårlig oppførsel og dårlige holdninger?!

Dette var jo ikke noe problem før Bielsa kom. Begge presterte. Pontus fikk fornyet kontrakt høsten 2017 av Rad. Rad har fulgt Pontus tett siden 2016. Og sa nei til å selge ham  i fjor.

Nå venter jeg bare på at enda en forsvinner pga "dårlige holdninger"  og blir stemplet som "råttent" eple" i troppen.

Er det spillerne eller Bielsa det er noe feil med?

25
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 07, 2019, 22:02:27 »
Saiz, Pontus og nå Roofe. Er det spillerne eller er heller ikke Bielsa helt god? Kjenner at troen på opprykk har fått seg noen skudd for baugen de siste dager. Uten et par kvalitetssigneringer for å demme opp for salg av Pontus og evt Roofe, tror jeg det kan bli en veldig tøff sesong

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvis tøff betyr vanskelig å rykke opp, tror jeg du har rett. Ikke ellers. Forventningene mine har dalt kraftig siste uka. Skal Leeds rykke opp med dette laget, må Bielsa virkelig trylle. Betinget optimist. Tror vi greier kvalik.

Minner om pessimismen på forumet i juli i fjor sommer. Den var ubegrunnet selv om det drøyde. Plutselig kommer flere spillere inn og noen går. Gjerne opp mot seriestart.

Vi får gå ut fra at Bielsa bestemmer mye her og kvalitet for ham ikke alltid er det samme for oss. Signeringen til Costa skiller seg klart ut.  Hvis Leeds har ambisjoner så kan det kommer flere slike (på lån) som betales om et år.

Tendensen er at penger fra salg brukes til å låne spillere. Det samsvarer med det klubben har sagt om sommeren 2019 (vanskelig transfer marked og flere på lån).

26
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juli 07, 2019, 20:56:42 »
Bielsa har absolutt ingenting å tape på å satse på Leeds. Om det ikke fungerer er det bare ytterligere et bevis på en dysfunksjonell klubb, som spiser sine ledere. Lite, eller ingenting som ødelegger hans CV. Om han derimot lykkes vil han potensielt gå inn i historien som en legende i Leeds, og engelsk fotball generelt.

Videre: om det blir Bielsa så MÅ Rad & Co vise ham tillit. Neste gang vi havner i en tapsrekke så er det spillere som vrakes, ikke manageren. Basert på hans historikk så vil det garantert bli konflikter med spillere med for store ego. Det kan ikke sås 1% tvil om hvem som er sjefen, og slike spillere får enveisbillett ut av klubben.

Skjer dette er jeg sikker på at Leeds er topp 10 i Premier League innen tre, maks fire sesonger!

Dette er fort vår tids Wilkinson!

Jeg krysser fingrene i alle fall,

flynn
måtte bare lete fram igjen denne... så langt holder Rad seg til planen i alle fall. Jeg trodde faktisk jeg hadde nevnt Saiz og Pontus som eksempler på spillere som ikke ville innordne seg, men det kan bare ha vært i hodet mitt...

flynn

Nå hadde jo Leeds en meget god periode på høsten med både Saiz og Pontus på banen.  Leeds ble dårligere (tok færre poeng pr kamp) etter at Saiz forsvant . Om det er sammenheng vet jeg ikke.

Pontus er udiskutabelt en av ligaens beste stoppere. Kom på årets lag to ganger. Om Leeds blir bedre i forsvar når Pontus forsvinner gjenstår å se. Ikke noe skal utelukkes.Vi slapp i 4 mål i play off uten Jansson på banen. Ved alle mål var midtforsvaret innvolvert.  Cooper/ Berardi imponerte ikke over to kamper. Straffe/tabbe/rødt kort. (Berardi fikk fortsette med gult kort, med Jansson på benken)

Om Bielsa velger rett (vraker de som ikke innordner seg) så skal jo Leeds bli bedre uten Jansson og Saiz.  Det skjedde ikke forrige sesong.

Statistikk er ikke alt. Men foteller mer enn personlig synsing   ;)

https://twitter.com/liveleedsunited/status/1147870634481016832?s=19

Vi vinner flere kamper, slipper inn mindre og har flere clean sheets UTEN Pontus.

Må huske at det var Berardi sin kneskade som fikk Pontus inn på laget igjen.

At Pontus blir borte er helt greit. 5 mill pluss, billigsalg mener noen. Likevel er det ingen bedre klubber som byr!

Ok. Bare se på Janssons gjennomsnittlige rating på ulike fotballsider.

Han er blant ligaens beste stoppere hele tiden. I snitt får han ca 7,4 poeng av 10 mulige. Det er ikke min synsing, men andres vurdering.

Antall tap uten Jansson på laget er bare en intern statistikk spesielt for Leeds-fans. Den betyr lite. Neste år selges han for 8 mill.

Men nå skal Bielsa ta hånd om dette! ;)

27
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juli 07, 2019, 17:27:43 »
Bielsa har absolutt ingenting å tape på å satse på Leeds. Om det ikke fungerer er det bare ytterligere et bevis på en dysfunksjonell klubb, som spiser sine ledere. Lite, eller ingenting som ødelegger hans CV. Om han derimot lykkes vil han potensielt gå inn i historien som en legende i Leeds, og engelsk fotball generelt.

Videre: om det blir Bielsa så MÅ Rad & Co vise ham tillit. Neste gang vi havner i en tapsrekke så er det spillere som vrakes, ikke manageren. Basert på hans historikk så vil det garantert bli konflikter med spillere med for store ego. Det kan ikke sås 1% tvil om hvem som er sjefen, og slike spillere får enveisbillett ut av klubben.

Skjer dette er jeg sikker på at Leeds er topp 10 i Premier League innen tre, maks fire sesonger!

Dette er fort vår tids Wilkinson!

Jeg krysser fingrene i alle fall,

flynn
måtte bare lete fram igjen denne... så langt holder Rad seg til planen i alle fall. Jeg trodde faktisk jeg hadde nevnt Saiz og Pontus som eksempler på spillere som ikke ville innordne seg, men det kan bare ha vært i hodet mitt...

flynn

Nå hadde jo Leeds en meget god periode på høsten med både Saiz og Pontus på banen.  Leeds ble dårligere (tok færre poeng pr kamp) etter at Saiz forsvant . Om det er sammenheng vet jeg ikke.

Pontus er udiskutabelt en av ligaens beste stoppere. Kom på årets lag to ganger. Om Leeds blir bedre i forsvar når Pontus forsvinner gjenstår å se. Ikke noe skal utelukkes.Vi slapp i 4 mål i play off uten Jansson på banen. Ved alle mål var midtforsvaret innvolvert.  Cooper/ Berardi imponerte ikke over to kamper. Straffe/tabbe/rødt kort. (Berardi fikk fortsette med gult kort, med Jansson på benken)

Om Bielsa velger rett (vraker de som ikke innordner seg) så skal jo Leeds bli bedre uten Jansson og Saiz.  Det skjedde ikke forrige sesong.


28
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 07, 2019, 00:34:38 »
Hvis Leeds skal forbedre troppen i sommer så må Pontus erstattes med noe som er bedre. Han kan jo ikke erstattes med noe som er dårligere.

Kanskje Costa gir et signal om enda flere  lånespillere på høyt nivå er på vei inn . At en stopper blir den neste?

Jeg ser ikke for meg at Leeds nå kjøper en topp stopper til 5,5 mill. En del av pengene kan bli brukt til å låne en stopper av høy kvalitet til 2020 for senere kjøp.

Minner om at det forhandles med nye eiere.

29
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 06, 2019, 19:19:54 »
Blir han solgt for £5,5 så tyder det på ikke så lite desperasjon fra klubbledelsen.

Med hans kvaliteter og tre år igjen av kontrakten, er det helt klart at salgssummen burde vært nærmere £10 enn 5.

Eneste trøsten er at vi kanskje beholder Phillips.

Muligens.
Det er ingenting som hindrer andre klubber å by på han. Dette har sikkert vært kjent lenge og agenten hans har antageligvis kontaktet alt som finnes av klubber i Europa og Asia og bydd han fram.  Det er tydeligvis liten interesse for å signere han.

At det er liten interesse for en spiller av hans kaliber, har jeg vanskelig for å tro.
Så du trur ikke Leeds ønsker mer penger for han? At de plutselig har så dårlig tid med å selge han, at de sier nei til 10 talls millioner mer?

To klubber kan alltid bli enige. Et tredje punkt er jo hvor Pontus vil hen. Sikkert  klubber som kan bla opp 10 mill rundt om i verden, men da må jo Pontus ønske det. Kanskje Russland eller Kina ikke er stas for ham.

Er han virkelig  knallgod? Han er ikke fast stopper på Sverige, som er i øvre midtsjiktet blant alle landslag. Han ville fått plass på Norge, som er litt dårligere.

Hvis han er ego og har masse rare fakter så trekker prisen ned. Hvem vil kjøpe en som setter seg opp mot Bielsa? ;)

30
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Helder Costa
« på: Juli 03, 2019, 17:01:54 »
Det er bra, da har vi konkurranse på kantene, inkludert Clarke. Ser ut som om vi har signert på at vi må kjøpe han neste sommer. Må være noe med regnskapsregler at vi ikke kjøper han nå.

Kjøpet kommer nok ca 1. Juli 2020. Dvs kjøpet føres på 2020/21-sesongen.

Da kan vi fort ha nye eiere siden det forhandles akkurat nå.
Nå er vi bundet til å kjøpe Costa og da må noen ha ment at vi har råd til det i 2020. Enten med nye eiere eller vi har rykket opp til større budsjett, slik jeg ser det.

Hva om vi ligger på 13.plass ved juletider og har garanti på at vi IKKE rykker opp? Samtidig vet vi at vi må ut med £ 15 millioner for en Costa som kan være helt ute av form!

Jeg bare spør!  ;D

#lukterhodeløssatsning

Kanskje det er andre på vei ut som vi ikke vet ennå som i såfall vil dekke inn den hodeløse satsningen? ;)

I teorien går det an å leie ut Costa eller selge ham rett etter at kjøpet er gjort. Han kan kjøpes i juli og selges i august. Jeg tror man har tenkt på denne risikoen. Jeg tror mest på nye eiere neste sommer. QSI kjøper Leeds og har råd til Costa pluss at de har noen dirty tricks vedrørende FFP. ;)

Sider: [1] 2 3 ... 76