Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - jackbauer68

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 77
61
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 07, 2019, 13:27:37 »
Mener vi fremdeles er tre short hvis Pontus går. Keeper, midtstopper og spiss.

Casilla er god nok, i massevis. Bamford er divisjonens beste spiss. Enig i resten, men frykter White er erstatteren.

Bamford er divisjonens beste spiss. Kan jeg få noe av det du går på

Går på det samme som eg gjorde i fjor sommer når eg annonserte at Kalvin ville bli en gigant på midten

62
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 07, 2019, 10:12:59 »
Mener vi fremdeles er tre short hvis Pontus går. Keeper, midtstopper og spiss.

Casilla er god nok, i massevis. Bamford er divisjonens beste spiss. Enig i resten, men frykter White er erstatteren.

63
Ordet er fritt / Sv: Lagoppstilling per dags dato
« på: Juli 07, 2019, 09:43:59 »
Har lekt litt med a-lagstroppen kombinert med u23 spillerne.

Hvordan det ser ut i dag...

Dekningen er ok, men ser ikke ikke noe sterke ut en på samme tid i fjor. Foreløpig synes jeg at vi mangler en Pontus og en Saiz for å ha et mannskap som på papiret må se ut som et av de aller sterkeste i serien.

Spørsmålstegnet rundt keeper, erstatter av Pontus er der. Vi har fått kantsspilleren vår i Costa, men han er vel best til høyre? Som var Pablos posisjon, er jo venstrekanten vi vel manglet mest mål og assist fra? Vi har foreløpig heller ikke forsterket spissplassen vår som mange har ønsket i lengre tid.

Eneste posisjonen en kan med sikkerhet si at vi er bedre på i år enn ifjor er kantene. Costa i seg selv forsterker den posisjonen, tenker vi at det er natyrlig at Harrison og Clarke har en form for framgang også. Så ser det bedre ut enn ifjor.

Backene har vi de samme alternativene som ifjor, vi er vel kanskje blitt tryggere på Alioski som back - men alternativene er de samme som for 11 mnd siden. Stopperne er det vanskelig å være sikker på noe annet enn at med White, Berardi og Cooper så ser det ikke sterkere ut enn ifjor. Berardi er veldig skadeutsatt også, i tillegg til et levende gult kort - så her er det større risiko enn i fjor. Og mange supportere ønsket et fjerde stopperalternativ også forrige sesong. Jeg tenker at det holder med 3 om ingen av de er skadeutsatt og det finnes ungutter pluss andre alternativer en kan putte inn for en eller to kamper. Men er ser vi foreløpig svekket ut.

Sentralt er det likt med Klich, Forshaw og Phillips - Skal kanskje litt til at Klich har en like god sesong nå som forrige, men Shackleton er nok et bedre alternativ nå enn for 11 mnd siden så det må være ok å mene at vi ikke mangler noe der i forhold til at Baker er borte. Saiz mangler fra ifjor han er ikke erstattet, det er usikkerhet knyttet til om Roberts kan fylles hans sko bedre i år enn ifjor. Men han har alderen på sin side å bør ta steget om han holder seg skadefri, men ryktene er nå at han er ute til midten av september, så der ser vi svekket ut. Om ikke Pablo kan ta den rollen, men da "oppstår" det en ubalanse i forhold til styrkeforholdet på kantene sammenlignet med året ifjor.

Spissene er de to samme som i fjor. Fordel får være at vi kan starte sesongen med to friske alternativer, kontra for 11 mnd siden så det ser lysere ut enn slik august utspilte seg forrige sesong.

Totalt sett har vi 21 a-lagsspillere slik jeg kan se det. Da er Shackleton, Clarke og Davis rykket opp fra u23 og inkludert der. Mulig at Leif ikke fortjener det opprykket, men vi er ca 20 spillere som alle kan forvente at de kjemper om en plass på laget og ingen av de kan være fornøyd om de ikke spiller mer enn halvparten av kampene. Det liker jeg. Har aldri vært spesielt begeistret for store tropper og en haug med alternativer som bare skaper VM i rullering. Så får vi se om det er høy nok kvalitet på de 20 spillerne, det var det nesten i fjor. Derfor er det relevant å sammenligne med hvordan vi så ut før vi gikk løs på sesongen 18/19...

En fordel vi har i år som vi ikke hadde i fjor. Er at flere av de uprøvde u23 spillerne har vært med og rundt a-laget i en lengre periode. De har fått øve seg i å være profesjonell fotballspiller. Det føles i hvertfall ikke som en svakhet å ha en benk med Davis, Gotts, Temenuzhkov og flere...

Tropp netto   
1   
Kiko   Huffer
BPF   
   
2   
Ayling   Gotts
Dallas   
   
3   
Douglas   Pearce
Davis   
   
4   
Phillips
Forshaw   McCalmont
           Nicell
5   
Berardi   
White   
   
6   
Cooper   Struijk
   
   
7   
Costa   Stevens
Clarke   
   
8   
Klich   
Shackleton   
   
9   
Roofe   Edmondson
Bamford   Temenuzhkov
   
10   
Roberts   Bogusz
Pablo   
   
11   
Alioski   Odour
Harrison

God oppsummering.
Ser litt tynt ut, spør du meg. Men en eller to av U23 gutta kan jo i teorien bli årets spiller 19/20 for det vi veit nå. Så vil jo en slik måte å sette det opp på ikkje få frem den fleksibiliteten som er der gjennom spillere som Pablo, Dallas, Alioski, Forshaw, Berardi, Roofe og sikkert flere som spilte kamper både her og der under sesongen i fjor.

Frykter at White er hentet inn som erstatter for Jansson og at det blir det. Jansson må bare dra, men det MÅ inn en ny solid stopper. Både Cooper og Berardi var en del skadet i fjor og White/Strujik eller Davis holder neppe i mange kamper på rad.

64
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Juli 06, 2019, 17:26:08 »
Da må det handles erstatter fort som f... Kan aldri tenke meg at White, uten erfaring fra CC eller høyere kan erstatte Pontus på noen som helst måte. Vi mister dessverre, en leder med punch og en av divisjonens desidert beste stoppere og ikke minst særdeles viktig hodestyrke både defensivt og offensivt. Dette er krise:(

Langt i fra krise. Slapp av. Mye fakter med Pontus. Hvem skal han til?

65
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juni 26, 2019, 22:36:06 »
Leeds må være geniale som klarer å få tak i Tyler Roberts for kun £2,5 mill, og selge Jack Clarke for nesten £10 mill.

7 mill i pluss der ;)

Kedda fra Twitter. Godt sagt. Perspektiv.

66
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juni 10, 2019, 19:57:00 »
Ser ingen problemer med å selge unge talenter dyrt om vi kommer styrket av det med erstatterne å spillere inn.
+1

Helt enig. Og Clarke har vi jo klart oss uten hittil, alvorlig mykje viktigere å beholde Phillips.

68
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Juni 07, 2019, 11:09:14 »
Nå er jeg så dritt lei av å lese 2 års sammenhengde hyllest til vår eier Raddis. At ikke vi landa James i januar, og at han nå i tillegg går til erkerivalen er en så grov tabbe at det er på høy tid å stille kritiske spørmål angående vår eier.
Kan dette medføre at du melder deg ut av forumet her?

 ;D ;D ;D
deilig humor på en fredag ;D ;D

Tror ikkje Leeds gjorde så mye feil i januar. Her var det en smart fyr i Swansea som visste at 3 måneder senere så kunne dei mangedoble prisen, han fikk rett og burde hatt medalje.

69
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Bailey Peacock-Farrell
« på: Juni 07, 2019, 10:56:17 »
Prøver BPF å true seg inn på laget, ved å antyde at han kommer til å forlate klubben dersom han ikke blir førstevalget? Dårlig sportsånd, i så fall >:(.

https://footballleagueworld.co.uk/get-rid-bye-these-leeds-fans-are-not-happy-after-bold-comments-from-22-y-o/
Så innslag på sky nå. BPF sier rett ut at han vil forlate Leeds i sommer hvis han ikke er førstevalget til høsten.
Okay, da er det rett ut med han! For en holdning :(

Men det er klart han må...

Han har 12 mnd igjen av kontrakten. Han ønsker å beholde landslagsplassen sin og skape seg en karriere. Da trenger du å vite at du har en framtid i klubben. Klubben har hatt 12 mnd å binde han opp til en ny kontrakt, det oser ikke tillit fra Leeds til BPF...

Takk og pris

70
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 28, 2019, 13:39:27 »
Nå er vi i gang igjen. I fjor på denne tid var det umulig å vinne en eneste kamp om Phillips eller Cooper skulle spille ett eneste minutt. Casilla kommer til å stå som en gud neste sesong. Oser klasse lang vei. God på strek, dominerer i feltet og meget god med ballen. Så luker vi lett vekk dei hodeløse utrusningene.

71
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 24, 2019, 10:52:41 »
Jack Clarke va jo helt elendig i slutten, ingenting i Pl å gjøre
Får vi £10 mill for han, så bare selg.

For øvrig, dette ryktet må da bare være sprøyt: Brescia ønsker å kjøpe Berardi :o. Jepp, gode gamle Massimo ønsker å frigjøre Leeds fra den løse kanonen Berardi.

https://www.hitc.com/en-gb/2019/05/23/report-massimo-cellino-plots-raid-on-leeds-united-for-gaetano-1/

Berardi har vært tidvis stor denne sesongen, men har kanskje overprestert? Hvis han bringer inn 3-4 mill tror jeg klubben går for salg.
Tidvis stor? I hvilke kamper?
Berardi bør selges uansett. Han har vist at han gjør alvorlige feil under press,mister hodet og gjør vanvittige taklinger innimellom. Folk ser seg blinde på at han er rå og har killer innstilling. I min verden er han kun en squadplayer i wankership.

Du får sette deg ned å se på dei første 6 kampene fra august

72
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Billy Sharp
« på: Mai 24, 2019, 10:50:01 »
Presset er jo større, det er klart. Men fansen sin tolmodighet og urealistiske forventninger er nok det største problemet. 2 dårlige kamper, så er du avskrevet som ubrukelig. Nå ser vi det samme med Bamford som vi har sett med Wood, Sharp, Roofe og flere. Det handler om trygghet og selvtillit, det får man ikkje når man blir småbuet på etter en dårlig kamp.

73
Ordet er fritt / Sv: Utlånt Spiller: Samuel Saiz
« på: Mai 21, 2019, 12:47:11 »
Han går ikke til Getafe, men andre klubber er visstnok interessert:

 
@PhilHayYEP
Getafe won't be signing Samuel Saiz but he has other options in Spain and elsewhere and is on the hunt for a permanent move from Leeds United:

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-united-latest/leeds-united-playmaker-samuel-saiz-begins-search-for-new-club-following-disappointing-getafe-loan-spell-1-9780053


auren

"Leeds and head coach Marcelo Bielsa have no interest in taking Saiz back after his sudden exit before Christmas and he is not expected to be present when pre-season training starts next month."

Flott

74
Ordet er fritt / Sv: Keepersituasjonen
« på: Mai 16, 2019, 17:42:24 »
Orta har ikke vært heldig med keepere han har hentet til Leeds. Kiko har fått gjennomgå , det samme med de to som startet 2017/18.  Blackman brakk beinet.

Neste keeper han henter bør være en fulltreffer.

Kiko er en kanonsignering. Bielsa må bare coache keeper og forsvaret på når/hvem som skal gå på ball.

75
Ordet er fritt / Sv: Play Off 2019
« på: Mai 14, 2019, 22:45:53 »
Straffekonk neste hvis 1-0 står seg ?

etter ekstraomganger ja

76
Ordet er fritt / Sv: Play Off 2019
« på: Mai 14, 2019, 21:36:41 »
1-0 WBA Dawson stanger den inn via stanga

...OG det er kamp igjen :)

Men jeg vet sannelig ikke om det er en fordel for oss å møte mer fysiske WBA

Eg gir blaffen. Begge er gode på sin måte. Fullt fokus på morgendagen ;)

77
Ordet er fritt / Sv: Tema: Leeds City
« på: Mai 11, 2019, 11:32:01 »
History of Leeds

OTD in 1918, Leeds City became English champions for the first and only time in its short-lived history with a two-legged play-off win vs Stoke City. Leeds won 2-0 in the first leg at Elland Rd one week earlier, thanks to goals from Billy Hibbert and Jack Peart.

1/3
After just 30 minutes of the 2nd leg at the Victoria Ground, Leeds were reduced to 10 men following a knee injury to right-half Bob Hewison (no subs in those days). With 10 mins left, Stoke scored a penalty but Leeds side clung on to win their first major trophy.

2/3


Within a year, however, the club was embroiled in a scandal involving illegal payments to players during the First World War, which would ultimately lead to its expulsion from the Football League and the creation of Leeds United.

3/3

Champions of England er vel å ta litt hardt i. Høyst uoffisiell turnering i krigstid.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_English_football_champions

78
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: Mai 02, 2019, 14:05:51 »
Noen som vet når alioski er klar,hadde vert fint med uthvilt durasell tilbake på venstrebacken

https://www.bbc.com/sport/football/48025890

79
Ordet er fritt / Sv: Kamper i championship sesongen 18/19
« på: Mai 01, 2019, 23:37:32 »
Lukter Boro på oss i play off. Liker ikke.

Ikkje eg heller. Nesten ikkje skapt sjanser mot Boro på 2 kamper. Klart værste vi kan få. Ville heller hatt Villa

80
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Aston Villa 28/4-19
« på: April 28, 2019, 23:18:14 »
3 Ayling
2 Forshaw
1 Cooper

81
Ordet er fritt / Sv: Utlånt Spiller: Samuel Saiz
« på: April 28, 2019, 18:41:19 »
Ser at Saiz har fått tillit igjen og komt innpå i de to siste kampene til Getafe; og i dag scoret han attpåtil i det 89.minutt:o De tapte likevel 2-1, men eg er redd Getafe vil bruke oppkjøpsmuligheten de har no:x

Redd for? LOL

Eg krysser alt eg har for at det skal skje.

82
Vi slår neppe Villa 3 av 3 på en sesong, så da er det bare å håpe på UB

83
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship - 2018-19
« på: April 25, 2019, 20:20:14 »
Kasper Wikestad er imponert over Chris Wilder, det er eg også.


Chris Wilders 4 siste sesonger son manager:

15/16: Opprykk Northampton (99 poeng)
16/17: Opprykk Sheff Utd (100 poeng)
17/18: 10. plass Sheff Utd (i C’ship)
18/19: Høyst sannsynlig direkte opprykk Sheff Utd.


84
Ordet er fritt / Sv: MoM Brentford - Leeds 22/4-19
« på: April 22, 2019, 22:58:30 »
3 Forshaw
2 Casilla
1 Cooper

85
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: April 20, 2019, 19:33:50 »
Fy faen så vi savner kvaliteten til Douglas på backen

Kunne hatt godt bruk for venstrefoten hans i går ja.
Tror sjeldent jeg har sett en svakere venstreside.
Vanskelig å henge ut enkeltspillere når kollektive er såpass under pari, men tror nytten av spillere med spissferdigheter, som Douglas, hadde gjort en forskjell i går.

Når kampen først ble som den ble hadde U vært et meget viktig resultat. Lik poengsum og dårligere målforskjell setter oss ikke akkurat i pole position de siste 3 :(

Nei, men i teorien rykker vi opp med 4 poeng til :D

86
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: April 20, 2019, 18:54:12 »
Fy faen så vi savner kvaliteten til Douglas på backen

87
2 dager til kamp!

Og vi stiller uforandret i følge Bielsa på dagens pressekonferanse.

Tøff duell mot Steve Bruces menn, men vi har slått mannskapet hans tidligere denne sesongen og skal gjøre det igjen!

Tips: 3-1 (Jansson, Harrison og Pablo)

MOT!

auren


Og hvilket av Steve Bruce sine mannskap har vi slått tidligere denne sesongen? Ikkje på fotballbanen i alle fall

Tiden flyr! Trodde virkelig at Bruce var manager for AV da vi slo dem på tampen av fjoråret, men ser jo nå at han fikk fyken tidlig i oktober.

auren

Tiden flyr ja, det er nå sikkert :D
Var ikkje lenge siden han spilte mot Leeds, spør du meg ;D

88
2 dager til kamp!

Og vi stiller uforandret i følge Bielsa på dagens pressekonferanse.

Tøff duell mot Steve Bruces menn, men vi har slått mannskapet hans tidligere denne sesongen og skal gjøre det igjen!

Tips: 3-1 (Jansson, Harrison og Pablo)

MOT!

auren


Og hvilket av Steve Bruce sine mannskap har vi slått tidligere denne sesongen? Ikkje på fotballbanen i alle fall

89
Ordet er fritt / Sv: Kamper i championship sesongen 18/19
« på: April 10, 2019, 22:31:31 »
Norwich imponerer

90
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kemar Roofe
« på: April 06, 2019, 21:38:09 »
Mitt håp ligger hos Roofe nå. Blir han like god som før skaden så kan Leeds få 4-5 seire på slutten.

Mitt håp ligger hos Bamford

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 77