Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Gufrias

Sider: 1 ... 169 170 [171]
5101
Ordet er fritt / Sv: Ut med Grella!
« på: August 29, 2010, 12:02:37 »
Veldig vanskelig å bedømme herfra. Vi ser jo bare de få innhoppene han gjør i A-lagskamper, og ikke alt det andre som avgjør om han har en framtid. Men det virker som han er langt bak i køen, særlig nå som angrepet er styrket med McCormack. Så derfor tror jeg (med alle forbehold) at det ville være best for både ham og Leeds om han fant seg en annen klubb - på lån eller permanent.

5102
Når vi først skulle tape en kamp var vel dette en grei anledning. Så får vi heller vinne seriekamper. :)

5103
Å gi Naylor bedre enn Collins er vell merkelig da Naylor har skyld i målet (ballwatching), samtidig som Collins vinner hver eneste hodeduell fra det 30 min og ut kampen? begge er like trege, og ellers stiller seg i samme problemer. Ville heller kjørt 6 på begge eller 6 på Collins og 5 på Naylor!

Fullstendig enig!

Syns faktisk Collins er vår beste i dag, jeg. Han kunne kanskje vært hakket frekkere ved et par anledninger og spilt eller skjermet i stedet for å gi bort innkast, men etter den tøffe starten, ryddet han unna alt og var ved flere situasjoner cover for Naylor og Connolly.

Deilig å se uenighet rundt dette. Det tyder på at Collins har bedret seg siden sist, da det var utelukkende negativitet rundt hans oppvisning.

Personlig synes jeg han er ekstremt lite autoritær og kvalitetsbevisst, i tillegg til å fremstå overnervøs. Han spiller ballen ut over sidelinja med en gang han får den, fremfor å ta det rolig og se etter lagkamerater. Sammenliknet med Naylor virker han som en skolegutt på førstereis med a-laget.

Men et steg frem, så absolutt!

Naylor er ikke akkurat noe eksempel til etterfølgelse, sånn pasningsmessig. Syns han stort sett pælma ballen blindt framover når han fikk den.

5104
Clayton er nervøs

5105
Bedre start på 2. omgang. Bedre press på ballfører og forsøk på angrepsspill. La det vare...

5106
Ordet er fritt / Sv: RYKTER: Spillere inn - Spiller ut, del 15
« på: Mai 21, 2010, 20:39:13 »
Beckford scorer mot lag ala Oldham, Stockport, Tranmere osv.

Og mot ManU og Tottenham, mener jeg å huske...

Sider: 1 ... 169 170 [171]