Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Gufrias

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 171
61
Ubetinget velkommen! Betinget optimist.

62
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juni 10, 2018, 19:12:22 »
Skal ikke si denne karen r påliteligheten selv, men liker innholdet ;)

 
transfers daily
@transfersdaily4

Big news for Leeds fans! Seems that as of today they’ve got their man! Bielsa agreed terms and agreed to what leeds were offering. Been desperate for a job in England now he’s finally got an exciting challenge. Announcement by Tuesday. #lufc #bielsa

(Hvem han er:
transfers daily
@transfersdaily4
Up and coming agent with links in the game with some championship and premiership clubs. Mainly Yorkshire based.

United Kingdom )

Edith: 18 følgere, vurderte sterkt å slette men lot det være ;) )
Han vet jo hva han skal skrive for å bli lest, likt og retweetet. Ikke dermed sagt at han vet det han påstår å vite.

63
Ordet er fritt / Sv: Den økonomiske hverdagen, blir det bedre?
« på: Juni 10, 2018, 08:50:37 »


Ja. Det ville vært rart å klare opprykk kommende sesong. Da skal veldig mye skje.

Ja, blant annet 46 fotballkamper. Pluss eventuelt tre.  ;D
Hva har liksom de med saken å gjøre? Hvis vi får den rette manageren og de rette spillerne, er kampene bare en formalitet.

64
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Juni 10, 2018, 08:48:38 »
Rykter er rykter. Jeg sprettet ikke champagnen da Hernandez ble linket til oss, og jeg kaster den ikke når han blir linket til andre.

65
Ordet er fritt / Sv: Hvordan bygge et nytt Super Leeds
« på: Juni 09, 2018, 22:38:31 »
Må slutte å vingle på managerfronten først, tror jeg.

Hvis det betyr å gi middelmådigheter lang tid fordi vi ikke skal sparke managere, ja da er jeg fullstendig uenig
Tenkte nå mer på at vi ikke har hatt to managere på rad med samme filosofi.

(Men jeg mener også at vi sparker for fort. Det er veldig mange suksessrike managere som hadde en middelmådig første sesong.)

66
Ordet er fritt / Sv: Hvordan bygge et nytt Super Leeds
« på: Juni 08, 2018, 20:13:47 »
Må slutte å vingle på managerfronten først, tror jeg.

67
Ordet er fritt / Sv: Den økonomiske hverdagen, blir det bedre?
« på: Juni 02, 2018, 21:25:24 »
Sitat
beneF***ed

En liten tur på sidesporet: Det må da være noe galt med sensurverktøyet på dette forumet?

68
Det er på sommeren ifbm med sommervinduet man har mulighet til å bytte coach. Tilgang til coacher og spillere er best på sommeren. Nye spillere, friske og utvilte spillere ved sesongstart. Og drillet i nytt system.

Det er en sjans for at PH ville fått fyken midt i sesongen og da er det vanskelig å ta over en klubb. Og vanskelig finne en god coach. Det var selvsagt vanskelig for PH i februar  også med masse røde kort og skader. Han ville kunnet forberede seg bedre på sommeren.

Hvis erstatteren er flere hakk bedre enn PH så er det riktig å ta sjansen nå.

Det er alltid en sjanse for å få sparken i Leeds, også under Rads. Derfor var avgjørelsen han tok med å ansette en uerfaren head coach i februar elendig. Og den ble enda mer latterlig når han blir sparket 4 mnd senere.. for som du sier, det er vanskelig å ta over noe midt i sesongen. Kanskje ekstra vanskelig med det laget og den stemmningen det var i det Leeds laget. Han hadde forbedret laget i sommer, satt sitt preg osv. Man ansetter ingen unge up and coming uten at man er villig til å gi dem tid! Det bør si seg selv!

Det er det jeg henger meg opp, det handler ikke om PH. Det finnes ingen plan og man ser ingen rød tråd i ansettelser, spillestil. Virker veldig følelsesstyrt, og det er uproft.Til nå har  Rads sine måte og styre sport på er alt annet en betryggende.

Erstatteren har en bedre merittliste, uten tvil. Men om han er bedre for Leeds akkurat  nå, det vet vi ikke. Vi får en som er ekstrem og er klubben klar for det? Det får tiden vise! Det vil koste skjorta og sparke han. Så hvis han holder ut så kanskje vi blir tvunget til kontinuitet..

Vi går jo litt tilbake til utgangspunktet med Bielsa.
Klart annen personlighet enn TC, men tankene rundt måten å spille på er lik.
Vil nok se det tydeligere hos Bielsa siden spillere vi henter vil være av atskikkelig høyere kvalitet enn tidligere.

PH var en merkelig ansettelse. Rar timing på det hele.
Tror fortsatt PH hadde blitt hvis det ikke løsnet med investorer og økonomi.
Satt oss opp på en annen hylle.

Jeg tror Hecky var det motsatte av hva klubben (les Radrizziani og Orta) ønsker å stå for. TC hadde noe, en litt mer kontinental tilnærming!

Ny mann (eller dame) tilsier en kontinuitet på det klubben startet på forrige sommer.
Vet du, Promo, du fjernet nettopp en svart sky fra sinnet mitt. Du kan være inne på noe her, at PH ble sparket vel så mye på grunn av at han viste seg å ikke passe i 5-årsplanen til Rad, og at vi nå er på vei tilbake til det TC var hentet for - bare med en sterkere, mer erfaren hovedtrener.

Kanskje. Jeg kjøper den, om ikke annet så fordi det er mye morsommere å være optimist enn pessimist.

69
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juni 02, 2018, 21:09:34 »
62 år og  en slags messias for de beste trenerene og ulike supportere i gamet og folk drar opp de negative sidene i karrieren hans.
Vi er Leeds. Midt på tabellen i CC. For 3 år siden var Murphy en kanonsignering. Før det hentet vi spillere som kunne beklet posisjoner i ull kisa og Kongsvinger.
våkn opp!

Jo mer jeg leser jo mer positiv. Men det må da være lov å nevne hele hans karriere, ikke bare skrytet. At han sluttet kontroversielt for Argentina, Marseille, Lazio og Lille er jo spesielt. Jeg vil vel kalle det å være våken, se hele bildet og være kritisk. Å sluke alt rått kun fordi han er kjent og Pep skryter er ikke bra. Jeg lagde meg en mening om PH på samme måte. Lese og finne ut hva han er god på og hva er han ikke god på. Om han heter hock, heck, uwe eller Biesla spiller ingen rolle for meg.

Det jeg liker med han er måten han spiller fotball på. Elsker spillere som jobber og presser kollektivt hardt over hele banen. At han angriper med mange folk. Han spiller alltid med en mer stopper en motstanderlaget har spisser. 3-3-1-3 er spennende. Kunne like gjerne vært 5-4 formasjon.

Han bruker backer som stoppere og sentrsle midtbane som vingbacker, Vidal var vingback for Chile. Bra for Pearce? Neppe!

Om dette blir en realitet, så er jeg fortsatt skeptisk. For uansett hva så er han en løs kanon. Lykkes han så tror jeg vi får se Alioski og Saiz blomstre. Han bak de 3 spissene er fritatt mye defensivt, det passer Saiz. Alioski kan spille overalt fremover. Våres Sanchez?
Absolutt, dette kan bli bra, men tror vi skal være forberedt på et krasj og ny head coach før jul. For trives han ikke, spillerne ikke lystrer, klubben holder ikke ord så gidder han ikke. Kunne vært positivt med en kravstor sjef, men for Leeds skadelig om vi må ut på markedet igjen. Men lykkes dette  så kan vi få litt ro og oppleve suksess og kollektiv optimisme.

Andre spillere jeg tror kan blomstre under han er Dallas(er så lei han), Hernandez,Sakho og Phillips. Dallas, kler mange posisjoner. Ned i vekt og bedre trent. Sakho som har alt, men aldri noe samtidig. Phillips er god og vil bli pisket i bedre form. Lukter garantert en ny spiss og ving inn + Bartley (håper)

Spesielt at PH og JC har fortalt hvilke spillere som ikke får bli med videre..Sakho kan fort få en ny vår under Biesla. Hvis han kommer tilbake. Sa vel farvel på insta..

Artig formasjon som han alltid bruker. Fine filmer på youtube. 4231 og 4213 brukes også.

                           Ny

             Ayling Ny  Pontus


                          Forshaw
       Phillips                            NY


                             Saiz

Alioski                 Ny                Ny

Abel H? Er han mannen som jobber knallhardt og presser i front? Mcburnie og Jerry blir aldri signert, heldigvis.

Maddison hadde glidd inn i mange posisjoner

Eller kan vi forvente spansktalende og sør amerikanere?

Blir u23 Cordeban assistent? Bør vel ha noen som kan videreføre stilen om gubben "klikker" igjen. Ny dag nye muligheter!
Noen spesiell grunn til at du ikke vil ha Vieira i den midtbanetreeren din?

70
Alle disse trenerskiftene kan da umulig gjøre det enklere for spillerne å videreutvikle seg?

71
Stenger denne avstemmingen nå, jeg. PH er oppsagt, og da er poenget borte.
Moderator må gjerne flytte denne tråden inn i ex-headcoach-tråden.

72
Ordet er fritt / Sv: EX-Head Coach Paul Heckingbottom
« på: Juni 01, 2018, 17:37:20 »
Da gikk det som jeg fryktet... igjen.

Når klubben viser sånn utålmodighet regner jeg med at neste HC gjenspeiler det - altså er hentet fra en hylle høyere enn Championship. For hvordan skal sjefen få autoritet med kontor i svingdøra?

73
Ordet er fritt / Sv: Kampen om opprykk - En tidlig vurdering
« på: Mai 31, 2018, 15:06:40 »
Lampard inn i Derby løfter dem til favoritt hos meg. Først og fremst grunnet en god stall, samt et tegn på at økonomien er bedre enn fryktet når Lampard takker ja.

Nuvel. Han har jo ingen erfaring som manager. Ingen automatikk i at en god spiller og leder blir å fungere som manager. Lampard har vel uttalt at han liker å jobbe med og få frem unge spillere. Kanskje det kan være et tegn på et veivalg for Derby pga mindre kroner å rutte med.

Uansett. Lampard er en jeg har trua på. Blir spennende å følge.

Jeg tror aldri i verden Frank Lampard gambler sånn i sin første managerjobb. Helt sikker på at det er garantier om ressurser tilgjengelig. Kombinerer du det med en allerede god stall, og et ansikt som kan trekke til seg spillere, så har du et topplag i championship.

Det vil jeg se først. Her insinuerer du at Lampard også er en god manager. Kan fort stemme, men ingen erfaring som tilsier noe i den retning utenom en glimrende spillerkarriere. Meget spent på resultatet a dette. Og også Gerrard i rangers.

Da leser du ikke det jeg skriver. Jeg sier at kombinasjonen av dagens stall, ressurser og et ansikt som trekker til seg spillere er utgangspunktet for at de blir et topplag Jeg har strengt tatt ikke sagt et ord om Lampards evner som manager, for de vet jeg ingenting om.

Sorry :P Meg som leste litt fort. Enig i at det er en god oppskrift på et topplag.
Opprykk er uansett umulig uten en manager som har minst tilsvarende meritter i beltet fra før  ;)

74
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Mai 30, 2018, 06:00:41 »
Mon tro hva vi kan legge i dette.
Du må lese LITT meir enn selve tweeten. Dette var et ett år gammelt bilde som tullingen la ut på nytt...
For øvrig var det vel bare en crew member som lignet ... litt

Lever vel i håpet
Det er det vi overlever på, Håkon. :)

For øvrig er jeg usikker på om Ranieri er svaret på våre bønner.

Et steg i riktig retning ihvertfall
...for de neste tre månedene, mener du :/

( Vi EEEER så kortsiktige :( )

Langsiktige kan vi kun være når vi vet vi har rett manager. En ting er det å tape kamper, og det kan aksepteres. Hvis da vi over tid ser en riktig utvikling i laget og ledelsen fra sidelinjen.
Med Bottom har det kun vært negative ting vi har sett. Og derfor er han heller ikke rett mann

Kun negative? Nei det synes jeg ikke. Det får du stå for.

Et eksempel på at han har tilført laget

Dem har økt treningsdosene vesentlig. Det trenes mer og tøffere. Han har sluppet til ungdommen. Jeg har lest flere steder at han er flink til å motivere. Helt sikkert flere ting også, på samme måte som at han garantert har mangler også.

Dette er mer sammensatt enn at du kan mene så fryktelig mye basert på de kampene du har sett på tv. Ikke har du vært i garderoben og ikke på feltet.

Blir han sparket så er det en stor ripe i lakken for Rads. Mulig det er fortjent, mulig ikke. Men dette kan ikke fortsette.

Hva om Ranieri mislykkes?

Som Asbjørn sa, garantert at flere av de vi har sparket hadde lyktes med litt mer tid. Tror mye handler om flaks og timing, men aller mest handler dem om å snu tankesettet og handlinger som oppstår når vi taper og har motgang.. alle som en, fra toppen og til fansen. Klubben er ødelagt på innsiden. Uten at det fikses, så tror jeg alle og enhver som prøver seg som head coach feiler.

Eneste riktige å gjøre er at ledelsen og manager/head coach står samnen og krever maks innsats, disiplin og lojalitet av spillerne. Dem som ikke takler eller vil være med på dette må fjernes. Først da tror jeg vi kan se fremover.

Akkurat nå skjer det motsatte, i hvertfall utad. Så får vi håpe klubben har en plan og at spillerne er klar over hva som kreves når dem er tilbake. Kinnaer har hvertfall uttalt at spillerne som ikke vil være med må sende inn en tranfer søknad, ingen vil bli spart om noen ønsker seg bort.

Hvis han er flink til å motivere, ja da burde det vises på banen. Noe som ikke har blitt gjort.
Slippe til ungdommen. Tja. Hvem som helst i verden kan gjøre det. Til og md bestemor som er dau, ville sluppet til ungdommen, spesielt når hun ikke hadde annet valg på grunn av skader
Og på tross av denne skadesituasjonen er dere altså ikke villig til å fire en millimeter på resultatkravet.

75
jeg har trua allerede jeg  ;D
Basert på hva..?

fordi jeg føler jeg må...uten trua kan jeg like gjerne gi opp hele greia, og det ønsker jeg ikke.
Jeg gleder meg heller over de små ting... spenningen foran og under hver kamp, gleden etter et godt resultat, euforien etter en scoring, spekulasjonene rundt et transfervindu og så videre. Høy tabellplassering er en bonus som gir et ekstra løft, men jeg lar ikke lykken stå og falle på opprykk - et privilegium som bare blir tre av 24 lag til del. Det er så vanskelig at ikke en gang den dyreste stallen og en av de mest meritterte trenerne i divisjonen er noen garanti (se Aston Villa).

76
Ordet er fritt / Sv: FOTBALL VM - Diskusjon og konkurranse
« på: Mai 28, 2018, 21:46:17 »
200 har jeg vel råd til å tape.

77
Ordet er fritt / Sv: Head Coach Paul Heckingbottom
« på: Mai 27, 2018, 10:53:05 »
Ser at fleire vil beholde Heckingbottom.
Litt facts om sluttabellen i året Championship:
1. Wolves - proven manager? Yes!
2. Cardiff - proven manager? Yes!
3. Fulham - proven manager? Yes!
4. Aston Villa - proven manager? Yes!
5. Middlesbrough - proven manager? Yes!
6. Derby - proven manager? Yes?
7. Preston - proven manager? Yes?

Er det noko vits i å diskutere om erfaring har noko å seie? Nope, men motbevis meg gjerne.
Støtter deg i dette!
Men det er visst vedtatt her på forumet at Heckinbottom er helt utmerket og kommer til å få suksess...
Jeg tolker ikke innleggene på forumet slik. Men la oss se...

http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,22652.0.html

78
Ordet er fritt / POLL: Paul Heckingbottom: Frelser eller fiasko?
« på: Mai 27, 2018, 10:52:25 »
Ser at fleire vil beholde Heckingbottom.
Litt facts om sluttabellen i året Championship:
1. Wolves - proven manager? Yes!
2. Cardiff - proven manager? Yes!
3. Fulham - proven manager? Yes!
4. Aston Villa - proven manager? Yes!
5. Middlesbrough - proven manager? Yes!
6. Derby - proven manager? Yes?
7. Preston - proven manager? Yes?

Er det noko vits i å diskutere om erfaring har noko å seie? Nope, men motbevis meg gjerne.
Støtter deg i dette!
Men det er visst vedtatt her på forumet at Heckinbottom er helt utmerket og kommer til å få suksess...
Jeg tolker ikke innleggene på forumet slik. Men la oss se...

79
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: Mai 25, 2018, 22:47:43 »
Aftonbladet.se:

Sitat
Pontus Jansson har tränat med Malmö FF inför VM.

Nu jämför han krislagets situation med sin egen i Leeds.

– Jag kände att vi behövde byta tränare, men när det väl hände kände man sig skyldig till det. Jag tror att spelarna i Malmö känner likadant, säger han.

Pontus Janssons Leeds ledde Championsship i början av säsongen. Men under den andra halvan rasade laget i tabellen och slutade på en 13:e plats.

– Det har varit allmänt rörigt. Nya mittbackspartners varje match, byte av tränare och annat träningsupplägg. Lite striktare andra halvan av säsongen, med mer och tuffare träningar vilket i sig inte är några problem för mig men det har varit otroligt rörigt, säger Jansson.
”Krävs förändring”

Mittbacken vill nu se förändringar till nästa säsong.

– Så som det slutade måste det hända saker för det var riktigt dåligt både på och utanför planen. Leeds vill tillbaka till Premier League och då krävs det förändringar så saker kommer nog att hända.

Vad är det som inte fungerat utanför planen?

– Det är mycket. Jag håller det för mig själv. Jag har tagit det med de personerna som ska höra det. De är de elva på planen som kan påverka mest och ska ha mest skuld, men även utanför ska folk ta ansvar.
”Kände sig skyldig”

Jansson har den senaste tiden tränat med Malmö FF och jämför mästarnas situation med hans egen i Leeds.

– När en tränare lämnar är det klart att alla känner en skuld, att tränaren försvinner nästan på grund av dem. Vi hade en liknande situation i Leeds i vintras när vår tränare försvann. Jag kände att vi behövde byta tränare, men när det väl hände kände man sig skyldig till det. Jag tror att spelarna i Malmö känner likadant. Men jag tror också att det behövdes något nytt, även om jag gillar Magnus. Jag tror att det kommer att gynna Malmö i längden, säger han.

80
Off-Topic / Sv: Geografileken
« på: Mai 25, 2018, 15:18:30 »
Frankfurt

81
Tony Currie spilte for Leeds i 1976-1979. Han var nok ikke med til VM i Argentina i 1978, med mindre han var i troppen til Argentina, Brasil, Frankrike, Iran, Italia, Mexico, Nederland, Peru, Polen, Skottland, Spania, Sverige, Tunisia, Ungarn, Vest-Tyskland eller Østerrike.

82
Ordet er fritt / Sv: Head Coach Paul Heckingbottom
« på: Mai 24, 2018, 15:31:09 »
Jeg er faktisk tilhenger av å beholde for å beholde.

Spillemønster og samhandling læres ikke over natta. Man må jobbe systematisk sammen over tid for å oppnå det. Det tar også tid å lære spillerne å kjenne, og minst ett transfervindu for å tilpasse laget til det ideelle spillemønsteret.

Så langt tenker jeg PH bare har lært hvordan de spillerne klubben har passer i hans foretrukne spillemønster, og hva som trengs - både av nye spillere og utvikling av eksisterende spillere - for å nå fram dit han vil. Jobben med å bygge samhandling og relasjoner, og å lære spillerne mønsteret, er påbegynt men ikke fullført. En sommer kan gjøre stor forskjell.

83
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Tom Pearce
« på: Mai 20, 2018, 10:03:47 »
Betyr vel at han vil vente og se hva som måtte komme av andre tilbud før han bestemmer seg.

84
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Mai 20, 2018, 10:01:18 »
http://www.hitc.com/en-gb/2018/05/20/leeds-target-leo-stulac-will-reportedly-discuss-future-with-vene/

Leo Stulac (23), midtbanespiller fra Venezia i Serie B. 6 mål på 21 kamper denne sesongen.
Stulac ble nevnt for noen dager siden. Siste jeg så var at Genoa er mest sannsynlig.
https://gianlucadimarzio.com/en/genoa-leading-in-race-for-venezia-midfielder-stulac-there-is-interest-as-well-from-leeds-and-atalanta

Personlig kan jeg styre min begeistring. Vi har ikke hatt noe videre til suksess med spillere fra Serie B, så jeg tror ikke han er bedre enn Forshaw, Vieira og Phillips. Og det må vel være en grense for hvor mye av transferbudsjettet vi skal bruke på development squad?

85
I føljetongen "Vær forsiktig med hva du ønsker deg, det kan gå i oppfyllelse", presenteres herved Jaap Stam!

https://thisisfutbol.com/2018/05/blogs/championship/leeds-united/leeds-have-shown-interest-in-stam/

86
https://www.footballinsider247.com/radrizzani-must-bring-double-title-winning-manager-to-leeds-after-he-issues-come-and-get-me-plea/

Her må Raddikken rett å slett sparke Bottom og gå for Ranieri omgående. Alt annet er idoti

Men denne artikkelen linker oss til Mick McCarthy. Ikke Ranieri?

Overraskende hvor mange som krever Heckingbottom's hode på et fat allerede. Har alle glemt at han ikke en gang har fått ett eneste overgangsvindu?? Når vi først skal satse på unge og lovende trenere, så må vi jo gi dem en sjanse i det minste.

Ville vært idioti å kvitte seg med en manager før han har rukket å sette sitt preg på laget. Da gir ikke ansettelsen noe som helst mening.
Denne ansettelsen gir ingen mening uansett. Det er og blir en feilansettelse! Jeg synes du kan sjekke statistikken hans i Barnsley og Leeds tilsammen i championship. Det forrteller meg om fortsatt middelmådighet og langt unna PL :(

Du kan ikke bare se på statistikk.
Den første sesongen hans som trener i Barnsley tok han de til opprykk fra L1.
Deretter førte han klubben til en sterk 9.ende plass. Klubben mistet mange av sine viktigste spillere i sommervinduet. Disse ble ikke erstattet og han fikk ikke penger til å kjøpe nye spillere. Deretter gikk det nedover for klubben og resultatene uteble. Noe som ikke var overraskende da stallen var alltfor dårlig.

Så kom han altså nå til Leeds ETTER et overgangsvindu. Han har altå ikke hatt noen mulighet til å forandre på laget. Det fortjener enhver manager muligheten til. Han har overtatt en ubalansert tropp som trenger flere forsterkninger, spesielt i forsvar.
Som sagt er vi nødt til å gi han sjanse, og det er typisk Leeds-supportere å gi skylda på treneren med en gang det butter i mot. Det er jo åpenbart at vi har alltfor dårlige spillere i flere posisjoner til å kunne kjempe om PO. Det å sparke Heckingbottom allerede gir ut helt feil signal. Vi kan ikke gjøre det til vanesak å skifte manager en gang i halvåret. Er det noe denne klubben trenger så er det kontinuitet.

Helt enig, vi er en del som har prøvd gjennom de siste månedene å argumentere med det du gjør her.

Tar gjerne en sesong med spillende manager, bare vi blir kvitt Bottom. Ta til og med Wise tilbake med åpne armer fremfor å beholde Bottom.
Heckingbottom har bedre sjanser på opprykk enn begge de to alternativene der.

87
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Tom Pearce
« på: Mai 18, 2018, 19:01:09 »
Håper Asbjørns kilde farer med fakta.

DENNE ser jo lovende ut da :o

 
Pete O'Rourke
@SportsPeteO
Tom Pearce has agreed a new deal at Leeds to end speculation over his future. #lufc

HITC har skrevet det samme nederst i denne artikkelen:
http://www.hitc.com/en-gb/2018/05/18/do-report-leeds-united-offer-new-contract-to-goalkeeper-kamil-mi/
Sitat
HITC Sport understands that Pearce has put pen to paper on a new deal, ending speculation that he could leave Elland Road for a Premier League club.

88
11 nå....


Var Cherry med til Argentina i 78?Jeg trodde både Robinson og Carson var med i VM, men kanskje det var EM?


Dorigo i 90 var vel med Chelsea...
England kom ikke til VM 1978.

89
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Mai 16, 2018, 16:36:05 »
Hernandez er kapabel til å score 20+ i Championship. Ville vært en meget god signering og et signal til andre potensielle signeringer om at det menes alvor!

Free transfer. Holder ikke nivå. Vi er leeds
Da får vi betale fem mill for ham, så holder han nivå.

90
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Mai 16, 2018, 06:44:17 »
Leo Stulac?

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-transfer-rumours-stulac-14662533

auren

Hvis målet er å bruke 70 % av lønnsbudsjettet på U23-laget, så kan vi gjerne fylle opp med denne typen spillere. Hvis vi skal styrke opprykkssjansene på kort sikt må vi nok handle et par hyller høyere opp.
Veldig risky også på lengre sikt å basere innkjøpspolitikken i så stor grad på at squadplayers i Serie B, spillere i en mindre liga etc. skal klare steget opp til Championship. Det er en tøff liga, og du må regne med lav suksessrate.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 171