Skrevet av Emne: Eier og storaksjonær: Andrea Radrizzani - fra 23/5-2017  (Lest 123228 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Promotion 2010

  • Moderator
  • Lorimer
  • *****
  • Innlegg: 24040
    • Vis profil
Sv: Eier og storaksjonær: Andrea Radrizzani - fra 23/5-2017
« Svar #1830 på: Mai 30, 2019, 22:37:22 »
Er dette kødd?  :o


En eller annen tulling som trodde Rad var Cellino og har samlet sin inntrykk i 2 år! Derfor noen malplasserte punkter i begynnelsen.

Men ser ut til at har fortsetter misnøyen ut i denne måneden.


 ::)
Hele greia er et 100 punkters + virvar av faktafeil og meningsløse referanser, ispedd noen åpenbart humoristiske poenger. Skjønte virkelig ikke poenget ved å videreposte denne. Opplysende var den ihvertfall ikke.


Bor du i Leeds og har skralt med penger og lyst til å se PL fotball så er det kanskje noen av disse punktene som er fakta for folk.


Men nå krangles det om alt her inne så det er jo greit å begynne å sensurere innleggene i tillegg.


Det som overrasker meg er at noen av forumdeltagere er godkjente og noen er ikke-godkjente. Den «negative siden» som DHY og h.b har stått for - har vært helt innafor i hele sesongen og gledet seg over fremgangen.

Når nå hele opprykket ble kastet bort så ender vi opp i endeløse diskusjoner om hvem som er mest idiot som mener det ene eller det andre om Rad eller Orta.

Folk slenger om seg med karakteristikker om hverandre og putter hverandre i bås.

Det er fakta at Leeds ofte kaster bort mulighetene sine. Men hver høst lever håpet i oss alle!

Om vi ønsker oss mye penger så blir vi slått ned og blir sammenlignet med tilhengere av Hitlers regime eller stemplet som tilhengere av blodpenger.

Motparten ønsker suksess uten at det satses penger. Vi får det til med å bruke lånespillere og eget akademi. Andre vil helst ikke opp en divisjon.

Det viktige er visst ikke lenger å forstå hele bildet, men å bruke allverdens knep for å drite ut de som er uenige - med hersketeknikker.


Jeg mener at byen Leeds nå mer enn noensinne trenger et fotballag med suksess! For de fattige og for de mer suksessfulle. Fotball genererer turisme og økt omsetning i forretningslivet.

For å få til det så må selv den glatte Radrizziani granskes både for sine positive og negative sider. Intensjonen hans har hele tiden vært å tjene grovt på denne klubben. Han pusser opp det han kan, han knytter kontakter og prøver å rykke opp på sparebluss.

Den siste 3 års perioden med FFP viser at Leeds United kan investere ca £ 20 millioner i spillere denne sommeren, men det skjer ikke!

Disse pengene investeres inn mot alt som man kan få ut profitt på hvis målsettingen feiler. Klubben er mer verd nå enn for 3 år siden grunnet finere fasiliteter og bånd knyttet til kommunen og supporterne.

Denne flørten med omgivelsene er smart fordi det gjør klubben salgbar. Det betyr at Rad ikke er avhengig av å rykke opp, noensinne.

Om du taper 15 millioner pund i år, og du drar med deg de samme kostnadene inn i neste sesong, kan du ikke satse 20 millioner pund mer neste sesong.. Da vil det jo gi et tap på 35 millioner pund kommende regnskapsår. Og en kan visst nok bare tape 39 millioner pund over tre år. Siden kostanden ikke slutter fordi det begynner et nytt år, men ruller inn videre. Du kan ta bort, Harrison, Baker, Izzy fra årets kostnadsbilde. Men du får tilbake alle spillerne som har vært på lån med kostnader som du kanskje ikke hadde i fjor. Så hvordan du kan regne deg fram til at Leeds kan investere 20 millioner pund i spillere forstår jeg ikke.

Poenget er at i FFP må tapet være fotballrelaterte. Underskuddet til Leeds United er stort sett i investeringer i TA og ER, samt utvidelse av trenerteam og andre ansatte, pluss all oppgradering av digitalt utstyr som nye reklameskilt rundt banen.

Salget av Vieira var glimrende fordi han kom fra eget akademi. Det samme vil salget av Phillips eller Clarke være.

Se i tråden om Sommervinduene: Vi har store inntekter på sommersalg. Dette er rene inntekter i pluss som gagner eierne.

De rene underskuddene i spillerinvesteringene 2017 og 2018 har vært dekket av salget av Wood og Vieira. Underskuddet har vært minimalt.

Derfor har klubben rundt £ 20 mill i mulige investeringer denne sommeren. Problemet er at vår eier ikke vil investere mer i 2019.

Rådet er: Selg Selg Selg Selg Selg
« Siste redigering: Mai 30, 2019, 22:42:12 av Promotion 2010 »
Min første Leeds-kamp:
Strømsgodset vs Leeds, 19.september 1973