Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Du klarte da noen få.

Sent fra min LE2113 via Tapatalk

2
Fantastisk kamp! Trodde ikke dette var mulig mer denne sesongen..

Wagner var fornøyd med 0-0 hjemme, det var på Elland Road han skulle gjøre det....
Vitner om at han hadde lite tro på egne spillere når en går for uavgjort på hjemmebane og et heldig mål borte.

3
Tenk om Cooper stanger inn nr. 5 på corner!

4
Tipper at Cooper kommer inn på overtid for en fin avslutning på Leeds-karrieren.

5
Joseph inn, for Rutter eller Piroe?

6
Nå synes jeg det har blitt veldig skeiv frisparkdømming.

7
Hadde foretrukket at vi scoret også i andre omgang og ikke spiller for å holde stillingen.

Hjelper å komme o fag

8

9
Der skulle Rowe hatt sitt andre gule...
Var ikke så.mye kontakt som fallet til Kamara skulle tyde på.

10
Mon tro hva xG ligger på i denne kampen? Det hadde ikke vært noe å si på at det sto 6-0 her
1,83-0,35 så langt

11
Nå, Piroe, 3. store sjanse du ikke setter.

13
Må holde unna første kvarteret. Ikke gi kanarifuglene noen brødsmuler.

14
Tony Dorigo mener vi ser farlig ut på cornere i kveld
Litt nærmere å nesten score på corner?

15
Gnonto med skudd rett på keeper igjen, kunne spilt Firpo.

16
Tror vi må lede 5-0 før nervene mine roer seg.
Vi er snart der at du kan senke skuldrene.

17
Ser gjerne et mål nummer 3 før pause.  Vi virker fortsatt friske og står på videre etter 2-0.  Men fra tidligere erfaring vet man at nervene kommer hvis det nå blir 2-1.  Men det er forhåpentligvis bare forhistorie.
Bra timing på den posten.

18
Bra dommer, ser filmingen til Rowe.

19
Uvanlig lite krutt i støvlene til Gnonto der.

20
Kjempemulighet for Rodon. Må bli litt mer aggressiv i hodestøtene.

21
Neste er vel at vi scorer på corner og  ;D

Rodon?
Eller at Kamara scorer.

22
Noen spesielle regler for gule kort i play off?

23
Meslier med gigaredning som svar på all dissingen.

24
Vi pleier å spille motstander keeper god, i dag har vi tatt selvtilliten fra Gunn

25
For et frispark!
Første direkte i mål siden Raphinha i 2021 sier kommentator.

26
Bare å få satt nr 2.

27
Et dødball mål!!!!

28
Jeg var kun nervøs da Meslier var nær  ballen...
Ja, her er du inne på noe som frustrerer meg. Han er altså så utrygg med ball i beina at det sprer usikkerhet i forsvarsfireren (og hos oss som ser på). Nå har han så mange sesonger under beltet at han burde være i stand til å fremstå med pondus i de store anledninger. Men slik er det ikke.
Hvis en ser på tilsvarende vis andre lag som havnet høyt oppe, så er min påstand at det langt fra er noe bedre der. Hvor mange ballmist har Meslier hatt "med ball i beina" eller hvor mange mål har vi fått mot oss pga det denne sesongen? Tror dette pro lener er overdrevet av oss supportere.

29
Jeg er tryggere etter denne enn jeg var før. Men det er kanskje fordi jeg opplevde Norwich som et svakt lag. Noe av det svakere vi har møtt denne sesongen. Ikke spesielt gode på dødball, som jo noen lag er. Utrygge med ball i bakerste ledd. Og de hadde ingen voldsomt gode spillere. Og de er helt klart et hjemmelag.

En normalt god prestasjon skal være mer enn godt nok her.

Enig i alt dette. En NORMAL kamp hjemme nå så... Men det var det da.

Og eg vil svært gjerne IKKJE ha straffekonk med Meslier mellom stengene. Han tar jo ikkje straffer...
Og Darlow virker vel heller ikke å være noen straffe-konge.