Poll
Question:
Hva spiser du på Julaften?
Option 1: Juleskinke
votes: 0
Option 2: Ribbe
votes: 10
Option 3: Pinnekjøtt
votes: 25
Option 4: Kalkun
votes: 1
Option 5: Torsk
votes: 0
Option 6: Wienerpølser
votes: 0
Option 7: Grandiosa
votes: 2
Option 8: Flæskesteg
votes: 0
Option 9: Lutefisk
votes: 1
Option 10: Köttbullar
votes: 0
Option 11: Andebryst
votes: 0
Option 12: Julegås
votes: 0
Option 13: Skogsfugl
votes: 0
Her skulle det være litt å velge mellom, enten du er fra Norge, Sverige, Danmark eller Finland.
Selv spiser jeg pinnekjøtt, og multekrem/riskrem til dessert. Drikker juleøl og løitens.
Manglet et alternativ. Jeg spiser både pinnekjøtt og ribbe på juleaften. Mest pinnekjøtt selvsagt, men begge deler
På julaften er det kun pinnekjøtt som gjelder!
Eg har alltid forlangt svineribbe, men dei siste åra når me har feira for oss sjølve, har me hatt kalkun. Da blir da i år og på ei fremskutt julefeiring, skal nemlig på jobb i nordsjøen i år :'( Reise offshore på julafta, så kva vi får servert der, blir spennande å sjå.
Ribbe, medisterkaker og julepølse.
Riskrem er en selvfølge.
Tradisjonen tro blir det ribbe, medisterkaker og julepølse til jul! Ellers kan en jo bare skippe hele driten. Mat må'n ha! Jadda, så....
Pinakjøt, griseribbe og heimelaga jolepylse, med potet, kålrotstappe, surkål og øl attåt.
mi..mi...min juletråd? :-[
Nettopp.
Faen gutter, Robbie har jo startet en egen juletråd for alt som har med julen å gjøre. Nesten litt dårlig gjort å starte en ny.
Ok, Robbie, jeg boikotter alle andre tråder som har med jul med jul å gjøre, og bruker kun din.
Vennlig julehilsen, Per Arne.
;D
;D
Du er min største fan Per... og min eneste ::)
Boikotting på G
Quote from: Stiffler on December 04, 2008, 18:37:15
mi..mi...min juletråd? :-[
Der ser du! Når man er for tidlig ute går folk lei av juletråden din før den kommer i gang. ;D
Grandiosa, hva ellers? og en flaske rusbrus.
Quote from: berlin on December 04, 2008, 21:22:51
Grandiosa, hva ellers? og en flaske rusbrus.
Hehe, får håpe at du kødder
Quote from: Klingen on December 04, 2008, 17:44:16
Eg har alltid forlangt svineribbe, men dei siste åra når me har feira for oss sjølve, har me hatt kalkun. Da blir da i år og på ei fremskutt julefeiring, skal nemlig på jobb i nordsjøen i år :'( Reise offshore på julafta, så kva vi får servert der, blir spennande å sjå.
Første gangen jeg har hørt om at noen har byttedag på julaften!!!!!
Pinnakjøt! Sjølvsagt! Og Lerum jolabrus til! Inga jol utan! :)
Quote from: 75 SOLLI on December 05, 2008, 00:08:54
Quote from: Klingen on December 04, 2008, 17:44:16
Eg har alltid forlangt svineribbe, men dei siste åra når me har feira for oss sjølve, har me hatt kalkun. Da blir da i år og på ei fremskutt julefeiring, skal nemlig på jobb i nordsjøen i år :'( Reise offshore på julafta, så kva vi får servert der, blir spennande å sjå.
Første gangen jeg har hørt om at noen har byttedag på julaften!!!!!
Første gang for meg og, faktisk første gang eg må feira jul offshore.
Pinnekjøtt!!!!!
Ingen over ingen ved siden av ;D ;D
Helst med en litt mørk tung juleøl og en lille akevitt tilslutt (kan byttes med single malt, Islay)
Ã... gud så eg gleder meg til 24 des ;D ;D
Det går mye i pinnekjøtt julaften, ser jeg.
Konklusjon: I overkant mange innavla vestlendinger her....
;D