Vår gamle, og savnede, draktsponsor er i nyhetene :)
http://www.dagbladet.no/2010/08/13/nyheter/whisky/antarktis/12949700/
Hva gjør LUSCOS for å få tak i varene??
Vi snakker en kjip blend her. Uansett hvor gammel den er. Dermed hper jeg svaret er "intet"
100 år gammel whiskey?
Vann i kjæften! :)
Quote from: lojosang on August 14, 2010, 05:49:46
Vi snakker en kjip blend her. Uansett hvor gammel den er. Dermed hper jeg svaret er "intet"
En blend kan også være utsøkt,er ikkje alt som ligger på nivå med Upper Ten 8)
Quote from: jackbauer68 on August 15, 2010, 20:00:57
Quote from: lojosang on August 14, 2010, 05:49:46
Vi snakker en kjip blend her. Uansett hvor gammel den er. Dermed hper jeg svaret er "intet"
En blend kan også være utsøkt, er ikkje alt som ligger på nivå med Upper Ten 8)
Har smak Cutty Sark laga på syttitallet og den var helt grei, mens "dagens" Cutty Sark smaker VELDIG dårlig heimbrent, så sånn sett kan jo denne fra Shackleton være OK. 8)
Upper Ten er blant de bedre billigblendene på markedet, så den skal man ikke kimse av, men den når nå ikke opp mot en skikkelig malt. :)
Hvis vi skal holde oss til Whyte & Mackay-produkter foretrekker jeg Fettercairn, Dalmore og Jura, takk. :)
Den frekke tøsen som serverte oss whisky på Caol Ila i sommer gav oss forresten Johnny Walker Green Label uten å fortelle oss at det var det vi fikk, den gled ned på høykant. :)