LUSCOS

LUSCOS Forum => Ordet er fritt => Emne startet av: Ferre på November 15, 2006, 15:32:57

Tittel: EX-spiller: Gary Kelly
Skrevet av: FerreNovember 15, 2006, 15:32:57
Ser ut til at Wise ønsket å kvitte seg med Kelly også...

http://www.leedsutd-mad.co.uk/news/loadnews.asp?cid=TMNW&id=308661

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: PapiNovember 15, 2006, 15:45:29
Hmmm....
Sjølv om han ikkje vil bruke han, bør ein ha Kelly i klubben fram til han legger opp etter sesongen.
Såpass har han vel fortjent....

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: flynnNovember 15, 2006, 15:57:21
Dette blir etter min mening vel historieløst av Wise! Kelly har stått last og brast med klubben siden han slo gjennom for ca 15 år siden (15 år dere!!!). Han har aldri gjort annet enn positive ting for klubben, kan ikke huske en eneste episode hvor han har vist tendenser til ulojalitet eller bråk, og selv om han til tider har vært ute av laget, og ute av form, har han bitt tenna sammen og kommet tilbake.
Om han nå virkelig ønsker å legge opp etter årets sesong så skylder Leeds ham å la retretten bli så ærefull som mulig. Det at han har en lønn som ødelegger både lønnsstruktur og budsjetter er da for pokker ikke hans feil? Om han kan overtales til å gå på en eller flere sesonger (aller helst med redusert lønn) ser jeg gjerne det, da jeg tror han sikkert har ett par-tre år til i kroppen. Men om dette ikke er la-seg-gjørelig synes jeg det blir for dumt å skyve ham ut i kulden, eller kvitte seg med ham nå.

Kelly er og blir Leeds, ikke kødd med sjela vår Wise!

flynn
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: samadhiNovember 15, 2006, 16:15:24
Wise var bekymret for alderssammensetningen da han tok over laget. Nå når han har "kvittet" seg med Sullivan, Warner, Wright, Butler, Gregan og Stone burde det jo begynne å se bedre ut. Skulle tro det var behov for noen med rutine også, og jeg kan ikke finne noe bedre alternativ for Leeds enn Gary Kelly til å dekke det behovet. Han er jo kun 32 år og kan forsatt holde på noen år til, har stort sett vært stabilt god hele karieren. Burde få jobb i klubben når han legger opp...

marching on together,
derudaf forever...
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: PapiNovember 15, 2006, 16:17:00
Men at Wise meiner at Kely ikkje er god nok for laget er ein annan ting. Har forsåvidt lagt merke til det tidligare i sesongen at Kelly ikke lenger er den backen han var.

Legg merke til mine ord gutter og jenter. Det er all for mykje "BALLWATCHING" og feilplasseringer av Kelly. Ein annen ting eg bite meg merke i er at gutten ikkje kan kaste. Makan til kastteknikk;)

Konklusjonen er:
* forsvarer Wise om Kelly vert set på benken.
* forsvarer IKKJE Wise om han sparker Kelly ut av klubben....

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: fmtjNovember 15, 2006, 16:51:38
Kelly er ikke lenger noen superstjerne, men han har vært lojal mot oss selvsagt og det bør markeres. Han var vel likevel en av dem som fråtset i Pizza etter bortekampen for en tid siden, husker ikke mot hvem...og det er jo ikke bra[:D]
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Erik MNovember 15, 2006, 16:52:43
Utgangspunktet for dette temaet er et udokumentert rykte i the Sun.  Slapp av.
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: SirOlsenNovember 15, 2006, 17:05:07
Ai... ja, dette kan jo bare være et rykte som ErikM sier.. men det satte en tankeverkker i meg at temaet kommer opp.
Kelly er for meg en lags Radebe-type. En som er 110% klubbens mann.. tror aldri jeg har sett Kelly i noen sammenheng som har ført til negativ publisitet ovenfor klubben.. For meg er Klley nå, som Radebe var, en mann som omtrent er som å se et digert Leeds-badge løpe på banen.. Det oser rett og slett Leeds United over ham..

Men når det er sagt, så blir ikke Kelly noe yngre.. og selv om han er og alltid har vært en jevnt over "sliter" for klubben så er det et faktum at hans tid er snart over som spiller.
Dennis Wise har tydelig satt igang nye ting i klubben og det virker som ett av hans første mål er å "luke ut" gamle avdankede spillere. Og jeg vil vel si jeg støtter den tanken.. Men det rokker noe ved meg når man snakker om å avsette Kelly.. Kan det være for at han er så oppriktig Leeds mann som det går an å bli?.. Jeg tror i allefall det er derfor jeg kjenner jeg blir litt trist når jeg hører slikt... Her har vi liksom motpolen i det som har vært diskutert i Smith-tråden. I Kelly snakker vi om Leeds fra hjertet og hele sjelen.. Og vi har alltid likt slike folk..

Men på en annen side, så er det jo ikke noen "sikker billett" for spilletid om man ikke klarer å prestere. Selv synes jeg Kelly spiller helt greit og han virker god på å motivere og smitte kampvilje på gutta på banen..

Men Kelly vil vel allikevel legge opp om kort tid, så det er jo bare å innse realiteten at vi går mot slutten av en æra med nok en Leeds kjempe av hele kropp og sjel. Håper vi kan få slike folk i klubben snart igjen.

MARCHING ON TOGETHER!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Erik MNovember 15, 2006, 17:15:24
Tror alle er enig med deg, Øisten.  Det er ikke lett for Wise å skulle røske opp i alt uten å tråkke alvorlig på mange allerede ømme tær.    Dessverre er det veldig få spillere som får oppleve å avslutte på topp og bli hyllet i siste hjemmekamp.  For mange ender det med reservelag, utlån, skader eller konflikt og utfrysning.

Håper Wise får gode råd og sørger for at Kelly får en fin avslutning av en strålende karriere.
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: HelleBNovember 15, 2006, 18:10:47
Fant dette på hos den mer eller mindre pålitelige avisen The Sun:

--------------------------------------------------------------------------------

VETERAN Gary Kelly will not become the next victim of Dennis Wise’s Leeds clearout as the club cannot afford to axe him.


Wise has already shown the door to Sean Gregan and Paul Butler while Steve Stone is negotiating a pay-off.


He was also keen to off-load Irish full-back Kelly, 32, but clauses in his £28,000-a-week contract prevent them offering him a deal to step down now.

--------------------------------------------------------------------------------
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: R - RNovember 15, 2006, 18:18:39
quote:
Originally posted by Papi

Men at Wise meiner at Kely ikkje er god nok for laget er ein annan ting. Har forsåvidt lagt merke til det tidligare i sesongen at Kelly ikke lenger er den backen han var.

Legg merke til mine ord gutter og jenter. Det er all for mykje "BALLWATCHING" og feilplasseringer av Kelly. Ein annen ting eg bite meg merke i er at gutten ikkje kan kaste. Makan til kastteknikk;)

Konklusjonen er:
* forsvarer Wise om Kelly vert set på benken.
* forsvarer IKKJE Wise om han sparker Kelly ut av klubben....

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....Sjolv om det kanskje ikkje seier saa mykje, saa har Kelly kanskje vore Leeds sin beste spelar denne sesongen. I dei kampane det gjekk som verst, saa var det Kelly som provde og kjempa paa. Ein kan ikkje akkurat sei d same om resten av laget.

Blir utruleg skuffa om Kelly blir kasta ut av klubben. Gregan, Butler, Sully, osv... heilt greit, men ikkje kodd med Kelly. Han har vore Leeds through and through i alle aar, og kontrakten hans gaar ut etter denne sesongen. Naar han att paa til kan forsvare plassen sin paa laget (han kom jo med paa aarets CCC-lag i fjor og!), saa ville det vore galskap aa kaste han ut. Hadde ikkje vore ei populer handling blant fansen. Trur ikkje Wise er saa dum.

- Rune

1. omgang: Southampton 3 Leeds 0
2. omgang: Southampton 3 Leeds 4
[:D]

Job Done Preston, *******
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: AsbjørnNovember 15, 2006, 18:21:59
HVIS det stemmer at Wisey hadde slike planer rundt Kelly-gutten vår, har jeg en mistanke om at det også ligger "økonomiske" gevinster bak tankene.

Han er fortsatt ikke billig i drift, denne iren...
Dear landlord!
Please don't dismiss my case
I'm not about to argue
I'm not about to move to no other place
Now, each of us has his own special gift
And you know this was meant to be true
And if you don't underestimate me
I won't underestimate you

B.Dylan
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Jon RNovember 15, 2006, 18:59:52
Kelly var disvisjonens beste høyre back så sent som ifjor. Det har vært altfor mye fokus på alder etter at Wise tok over. Er du god nok er du ung nok. Greit nok å få ned gjennomsnittsalderen, men det skal da ikke være et mål i seg selv å bytte ut alle over over 30 år i løpet av noen høstuker, uten å ha gode alternativer klare. Regner med at ryktene om Kelly er sprøyt fra ende til annen. [B)]

Jon R.
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: FerreNovember 15, 2006, 19:04:23
Kelly viser at han fortsatt holder høyt nivå, og han har vært en av Leeds beste spillere denne sesongen. Vil være feil av Wise å kvitte seg med en spiller som har viet hele karrieren til Leeds, selv om han har en lønn som er i høyeste laget for klubben vår. Kanskje Kelly vil være villig til å gå ned litt i lønn hvis Bates spør fint? [:)]

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Peter7November 15, 2006, 19:19:02
Regner med Wise ikke er unWise nok til å la Kelly gå uten å ha en god erstatter klar ... usikker på om Frazer er alternativet.

***
Foxe 4 Australia!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: SirOlsenNovember 15, 2006, 19:21:48
Deler og synspunktene dine der Ferre
Jeg tor vel ikke det er helt heldig heller at noen skal ha skyhøy lønn i forhold til andre. Men klart, Kelly har vært lojal og et arbeidsjern og det skulle mangle at han ikke fikk godt betalt for det.. Hadde ikke vært meg imot at alle hadde dritbra betalt.. men en trenger ikke være noe mategeni for å skjønne at det ikke vil gå. Frykter også litt av signaleffekten det gir at noen skal ha veldig mye mere betalt enn andre.. forskjeller vil det være, men her og må man vel smake på "grenser".

Ja, kanskje Bates skal spørre Kelly pent? [:)]

MARCHING ON TOGETHER!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: raggenNovember 15, 2006, 19:46:06
skjønner ikke helt tanken på å kvitte seg med kelly utenom det økonomiske.. han er en av få spillere som virkelig har vist seg å stå klubben bi i tykt å tynt og da synes jeg det er smålig av klubben å sparke han ut når han snart legger opp. går an å vise litt gjensidig respekt!!
tipper kelly er siste sort som blir i vår klubb så lenge!!

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Karl Hot ShotNovember 15, 2006, 19:55:46
quote:
Originally posted by Ferre

Ser ut til at Wise ønsket å kvitte seg med Kelly også...

http://www.leedsutd-mad.co.uk/news/loadnews.asp?cid=TMNW&id=308661

-WE'LL BE BACK-Den mest hårreisende opplysninga i "artikkelen" til Leeds United Mad er jo at Gary Kelly tjener £28.000 i uka i Leeds United! Kontrakten hans går ut sommeren 2007, og Kelly har jo selv tidligere annonsert at han da reiser hjem til Irland og gir seg som profesjonell utøver av fotball. Men £28.000 i uka, folkens! Det er riktignok bare et rykte, men disse informantene pleier å treffe ganske godt i sine estimater.
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: SirOlsenNovember 15, 2006, 20:00:15
Ja, om det er eksakt 28tusen pund i uka skal jeg ikke påstå, men noe rundt der skal vel lønna hans ligge på.. Og da begynner vi å snakke om en del penger altså.. Om vi ganger 28000pund med 52 uker vil vi få dette = 1.456.000pund(!!!) på årsbasis...

Men som sagt, jeg unner gode lojale spillere lønn jeg, og spesiellt Kelly som har vært så habil Leeds mann i så mange år.. Men er summen noe i den gata her, så begynner det å ta litt av med tanke på at vi er en CCC klubb... [:)]

MARCHING ON TOGETHER!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: MrKNovember 15, 2006, 20:07:50
Vil vel si det så enkelt at Kelly er over the top - han har tjent klubben godt gjennom mange år - opplevd oppturer og nedturer.
Tror at klubben gjør rett i å se etter erstatning for han - lønnsslippen er heftig nok og vi kan sikkert finne to mann som er gode nok for denne prisen pr. uke!

Wise har nok en plan - men ordtaket - er du god nok er du gammel nok - og det gjelder i begge ender av skalaen!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: SirOlsenNovember 15, 2006, 20:13:27
Bra sagt MrK [:)]

MARCHING ON TOGETHER!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: MrKNovember 15, 2006, 20:19:03
quote:
Originally posted by Øisten forkynner

Bra sagt MrK [:)]

MARCHING ON TOGETHER!I know[8D]
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: DennisNovember 15, 2006, 20:59:08
Holder med at dette nok er sprøyt fra ende til annen!

Gary Kelly var, som Jon R sier, ligaens beste høyreback i fjor og han er da ikke så mye dårligere i år. Nevn en høyreback i CCC, dere heller ville hatt i vårt lag. Kan ikke si, av de som er noenlunde realistiske, at jeg kommer på så mange.

Uansett, grunnen til at jeg tror dette er sprøyt, er at jeg tror Dennis Wise ikke tør sparke Gary Kelly. Han var ikke den mest populære ansettelsen og jeg tror han skjønner at ved å sparke Gary Kelly, så setter han seg ikke i bedre lys hos de som er skeptiske til den gamle midtbaneterrieren.

Om det er en god grunn til å ikke sparke han? Nei, selvsagt ikke, men den er veldig realistisk.


Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: SheridanNovember 15, 2006, 21:04:09
Er ikke kilden The Sun?
Tror vi skal vente til Wise eventuelt sier noe.
Slik han gjorde meg Gregan og Butler.

Men en ting er sikkert. Gary Kelly SKAL behandles skikkelig!

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: SheridanNovember 15, 2006, 21:12:40
quote:
Originally posted by Karl "Hot Shot"

quote:
Originally posted by Ferre

Ser ut til at Wise ønsket å kvitte seg med Kelly også...

http://www.leedsutd-mad.co.uk/news/loadnews.asp?cid=TMNW&id=308661

-WE'LL BE BACK-Den mest hårreisende opplysninga i "artikkelen" til Leeds United Mad er jo at Gary Kelly tjener £28.000 i uka i Leeds United! Kontrakten hans går ut sommeren 2007, og Kelly har jo selv tidligere annonsert at han da reiser hjem til Irland og gir seg som profesjonell utøver av fotball. Men £28.000 i uka, folkens! Det er riktignok bare et rykte, men disse informantene pleier å treffe ganske godt i sine estimater.Det er ikke noe nytt.
Gary Kelly var en av de med "lavest" lønn fra Ridsdale perioden. Og det er styret på den tiden som er hårreisende. Viduka og co hadde 60 000 pund i uka. Om ikke mer.

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: FerreNovember 15, 2006, 21:20:52
Kelly bør og skal behandles skikkelig og med respekt, men £28.000 i uka (hvis det stemmer) er i høyeste laget for en spiller av det kaliberet.

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: SheridanNovember 15, 2006, 21:28:56
* * EN LEEDS LEGENDE * *
(http://img299.imageshack.us/img299/9914/utennavnbf0.png)
531 KAMPER - OG ALLTID 100% INNSATS.

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: DennisNovember 15, 2006, 21:42:34
Takk, Sheridan!


Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: h.bNovember 15, 2006, 22:41:59
Hvis ikke Kelly forsvarer en plass på laget, så er Wise i sin fulle rett til å hente inn en ny back nå.Tror egentlig ikke at det er på denne plassen hvor Leeds er mest sårbare. Men Kelly er nok såpass høyt skatted av Leeds sine supportere, fordi han har spilt i 531 kamper for klubben.Han er grei på det defansive. Noe annet er han ikke. Så hvis dette stemmer med at Wise vil axe kelly, så stiller jeg meg bak dette

(http://smileys.smileycentral.com/cat/26/26_8_6v.gif)
(http://smileys.smileycentral.com/cat/20/20_6_1.gif)
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: basteNovember 15, 2006, 22:49:55
Kelly blir ut kontrakstiden, det er jeg sikker på. Ang Viduka og lønn, så var det på hele £ 65.000 i uka. Det positive er at neste sesong er vi kvitt mye av gammelt morro, og vil da ha råd til å hente inn gode spillere.

kopierer Mr.Kaizer..

Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: 27.10.1961November 15, 2006, 23:06:52
Ikke KØDD meg Kelly.
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: GunnienNovember 15, 2006, 23:27:56
Kelly bør få bli ut sesongen ja..  Lojalitet bør belønnes..

#1795
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: ragnarNovember 15, 2006, 23:35:47
Wise og Bates bør ha et så godt gangsyn at de ser at de ikke bør sparke Kelly om det i det hele tatt var snakk om det. Selv om han tjener gode penger, så har han sagt at han legger opp etter denne sesongen. Da bør Wise/Bates ligge unna den av dagens leeds spillere som har lengst fartstid i Leeds. Leeds måtte uannsett ha betalt han ut av kontraktn, så en dyr affære hadde det blitt.

*Champions of CCC 06/07*
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Jon RNovember 16, 2006, 00:39:48
Kelly har gitt full valuta for pengene gjennom sine snart 550 kamper og 15 år i klubben. I tillegg er han fra vår egen junioravdeling og har aldri vært assosiert med tvilsomme prioriteringer, skandaler, fyll og spetakkel. Viktigst er allikevel at han fortsatt er en av divisjonens beste backer, han er 100 % "fit" og har fortsatt bra tempo i kroppen ( en spisskompetanse som stallen trenger sårt). Det er heller ingen "heftelser" i form av bonuser etter et visst anntall kamper, eller en skadeanamnese som gir grunn til bekymring for resten av sesongen. Han har dessuten forlengst annonsert sin avgang etter denne sesongen og vil ikke være attraktiv for andre klubber på dette stadiet av karrieren. Han forsvarer med andre ord til fulle å spille ut kontrakten, nesten uansett hvor avsindig lønna måtte være. [8)]

Jon R.
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Per-StianNovember 16, 2006, 01:04:15
Skammeleg og skuffande dersom Wise (elle Bates) har gitt Kelly beskjed om at hans dagar i klubben e talte. D kan ikkje vere pga alderen, ei heller pga prestasjonane over tid, men kanskje fordi formen har peika nedover dei siste månadane (på linje me alle andres) elle fordi lønna e for høg for Bates si nye linje.

Kelly fortenar å fullføre kontrakta me Leeds og bør vurderast på linje me alle andre, uavhengig av lønn. D sportslege ska avgjere kven som e god nok t å spele!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Tom SNovember 16, 2006, 01:28:15
Det vert rett og slett for dumt om vi skal offloade Kells no. Han er den mest lojale gutten vi har på ER, og har gitt oss utruleg mange gledestunder.

Kells viste så sent som i forrige sesong at han var CCC beste høgreback, og har kanskje vert vår beste så langt denne sesongen. Vi treng han rett og slett denne sesongen!

Ettersom eg har forstått det går kontrakta hans ut etter sesongen og han har sagt han vil legge opp. Lat legenden få avslutte karrieren med stil, det fortener han!

GO ON KELLY LAD!WE'RE LEEDS AND PROUD!!!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: HåvardKNovember 16, 2006, 03:59:53
Hvis Kelly blir forsøkt presset ut sier det litt om hvor liten respekt Bates og Wise har for vår historie. Og jeg vil se en erstatter som kan måle seg med Kells. Foxe håper jeg vi slipper å se på høyre back igjen.
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: MrKNovember 16, 2006, 04:10:57
..bottom line - perform or piss off - money talks!

Tøft liv men sånn er det blitt!
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: R - RNovember 16, 2006, 05:09:39
quote:
Originally posted by Karl "Hot Shot"

quote:
Originally posted by Ferre

Ser ut til at Wise ønsket å kvitte seg med Kelly også...

http://www.leedsutd-mad.co.uk/news/loadnews.asp?cid=TMNW&id=308661

-WE'LL BE BACK-Den mest hårreisende opplysninga i "artikkelen" til Leeds United Mad er jo at Gary Kelly tjener £28.000 i uka i Leeds United! Kontrakten hans går ut sommeren 2007, og Kelly har jo selv tidligere annonsert at han da reiser hjem til Irland og gir seg som profesjonell utøver av fotball. Men £28.000 i uka, folkens! Det er riktignok bare et rykte, men disse informantene pleier å treffe ganske godt i sine estimater.Trur ikkje lonna er saa hog. Meinar aa ha hoyrt at den ligg paa om lag £20.000 i veka, som sjolvsagt og er eit hogt tal i veka for ein slik klubb. Men Kelly forsvarar plassen paa laget, og bor faa spele.

- Rune

1. omgang: Southampton 3 Leeds 0
2. omgang: Southampton 3 Leeds 4
[:D]

Job Done Preston, *******
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: bennoNovember 16, 2006, 19:41:16
http://www.mysporttoday.co.uk/ViewArticle.aspx?SectionID=51&ArticleID=1876386&sitecode=leed&sportcode=leed
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: Lars ENovember 16, 2006, 19:49:06
Han spiller nok ut sesongen og får sin dose hyllest når han legger opp etter sesongslutt - vel fortjent. Har gjort en glimrende innsats for Leeds i alle disse årene.

Meeeen ville ikke hatt han flere sesonger, det er på tide å tenke framtid og Kelly er ikke framtid.

Dessuten er det på tide Frazer tar steget snart, eller så har nok ikke han heller mye framtid på Elland Road. Har vært ung og lovende lenge, men nå er han ikke spesielt ung lenger.. er han fortsatt lovende? Personlig tror jeg aldri Frazer klarer å etablere seg som fast førstelagsspiller.

Forever Leeds

Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: samadhiNovember 16, 2006, 20:11:31
quote:
Originally posted by LarseirikPersonlig tror jeg aldri Frazer klarer å etablere seg som fast førstelagsspiller.
Det tror ikke jeg heller. Har vært i klubben så lenge og ikke spilt seg til fast plass og heller ikke vært i søkelyset til andre klubber så sier det seg selv at det ikke er snakk om ett unikum på fotballbanen. Han har jo riktignok en del spennenede egenskaper som fart og offensive fibre som gjør han til en i utgangspunktet spennende backtype, men er likevel noe som sier meg at han ikke har det som skal til.

Håper jeg tar feil...

marching on together,
derudaf forever...
Tittel: Re: Kelly
Skrevet av: DennisNovember 16, 2006, 20:19:29
Frazer er ingen naturlig overtager for legenden Gary Kelly!

Vi må nok kjøpe nytt når Kelly legger skoene på hylla. Jeg synes Graham Alexander, Preston backen, virket veldig solid da vi møtte dem i de tre kampene på slutten av fjorårssesongen. Kikket på han på fotballeksikonet\dataspillet FM'07 også faktisk. Der la jeg merke til at mannen er 34 år ellerså og dermed burde vi ikke hente han.

Usikker på hvem som kunne erstattet Kelly, men det blir nok en av disse Premier League rejects'ene. Kanskje får vi like store problemer på høyreback, som vi har hatt på venstre, siden Tony Dorigo gikk. Huff og gru!


Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Kelly?
Skrevet av: sindre12Desember 08, 2006, 05:24:30
ser at irske klubben drogheda er intresert i gary....håper han går visst vi for litt peng.[:0]
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: SirOlsenDesember 08, 2006, 05:30:13
Du er tydeligvis ikke glad i Kelly du Sindregutt [:)]

Der er i allefall jeg veldig uenig.. Jeg synes Kelly representerer god fotballholdning, noe vi bør ta vare på i Leeds. Kelly har vært Leeds mann i så og i hele karriæren in i tykt og tynt. Ikke for det.. det i seg selv skal ikke være noen "gratisbillett" for noe førsteplass på laget, men av hva jeg har sett av Kelly inntil han ble skadet sist, så synes jeg han har vært en av de viktigste spillerne våre.. En drivkraft og fremgangsmot av de svært sjeldne!..

Så jeg håper inderlig Kelly blir i Leeds. Ikke for enhver pris, men Kelly er et vandrende Leeds-ikon.

Juleønske: R-R får Norsk tastatur til dataen sin! [8)]
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: L.RADEBEDesember 08, 2006, 05:37:38
Skulle Kelly gå med på et kraftig lønnskutt er jeg positiv, Men det skjer vel neppe. Fantastisk karriere har han hatt.
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: sindre12Desember 08, 2006, 23:38:46
jeg mente at vi fikk kansje 1 mill vi kommer til å beholde kelly.
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: BuddaDesember 09, 2006, 00:18:50
Kelly må bli et par år til. Han er en av mine store helter. Han har vært med meg siden jeg begynnte å heie på Leeds i 1991 (god timing [:)]). Så jeg håper at han for all del fortsetter....
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: sindre12Desember 09, 2006, 01:38:10
jeg o vil ha ann men han må begynne å imponere igjenn men han har jo vart skada da kommer tilbske sikkårt.
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: KickthemdownDesember 09, 2006, 02:19:29
quote:
Originally posted by sindre12

jeg mente at vi fikk kansje 1 mill vi kommer til å beholde kelly.

Hæh? Det må jo være en tulling som sitter med dobbeltnick på Luscos? Ingen, jeg gjentar ingen kan være så bak mål... Selv ikke en på 6-7 år. "Sindre" er 12 visstnok [:D]

Eller er du en av våre nye landsmenn? [8)]

Killa
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: trosettiDesember 09, 2006, 02:28:12
Killaaaaaa.... Så, så..

Jogging is for people who aren`t intelligent enough to watch television!
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: Robert H.Desember 09, 2006, 02:47:33
Når du evner å prestere slike "morsomheter" er det ikke rart du kaller andre tullinger, Kilgallon [xx(]

quote:
Originally posted by Kilgallon

quote:
Originally posted by sindre12

jeg mente at vi fikk kansje 1 mill vi kommer til å beholde kelly.

Hæh? Det må jo være en tulling som sitter med dobbeltnick på Luscos? Ingen, jeg gjentar ingen kan være så bak mål... Selv ikke en på 6-7 år. "Sindre" er 12 visstnok [:D]

Eller er du en av våre nye landsmenn? [8)]

Killa

Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: KickthemdownDesember 09, 2006, 02:51:55
quote:
Originally posted by Robert H.

Når du evner å prestere slike "morsomheter" er det ikke rart du kaller andre tullinger, Kilgallon [xx(]

quote:
Originally posted by Kilgallon

quote:
Originally posted by sindre12

jeg mente at vi fikk kansje 1 mill vi kommer til å beholde kelly.

Hæh? Det må jo være en tulling som sitter med dobbeltnick på Luscos? Ingen, jeg gjentar ingen kan være så bak mål... Selv ikke en på 6-7 år. "Sindre" er 12 visstnok [:D]

Eller er du en av våre nye landsmenn? [8)]

KillaSer ikke hva som er galt jeg...

Killa
Tittel: Re: Kelly?
Skrevet av: SirOlsenDesember 09, 2006, 06:48:56
La oss spre litt juleglede heller [;)]

Håper Kelly gir oss årets beste julegave i år, ved å plutselig bli helt frisk igjen, komme tilbake til laget og storspille i kamper.. skader heller ikke noen om han bøtter inn ca 50 mål før nyttår [:p] (Ja, man må få lov å drømme når man ønsker seg ting.. [:D])

Juleønske: R-R får Norsk tastatur til dataen sin! [8)]
Tittel: KELLY out the door
Skrevet av: jarleDesember 14, 2006, 23:31:01
Rykter om bust up med Wise-man
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: DennisDesember 14, 2006, 23:33:10
Kilde?

Det ville i så fall vært første gang Wise virkelig tråkker i grøtfatet.
edit: som Leeds-manager, vel å merke [8)]

Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: KickthemdownDesember 14, 2006, 23:41:58
[:(!] Trå varsomt Wise.....

Killa
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Per-StianDesember 15, 2006, 00:10:10
Eg vil vente me å døme nokon før dette eventuelt blir offisielt, men d ville rett og slett vore tragisk om Kelly forsvinn frå Leeds i sinne og frustrasjon. Han fortener ei viss respekt for lang og tru teneste!
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: DennisDesember 15, 2006, 00:11:44
Batty forsvant vel på samme måte?


Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: paleDesember 15, 2006, 00:21:39
Uff og uff. Men jeg blir ikke overrasket, Wise skal vel vise seg som en tøffing.

Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: berlinDesember 15, 2006, 00:26:45
Ryktene har versert L E N G E, også på nettet. Men det gjenstår, som nenvt av flere andre her, å se om ryktene har rot i virkeligheten.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Bites Yer LegsDesember 15, 2006, 03:22:16
Kelly har vel aldri vært "skadet" så lenge? Er stygt redd for at dette er korrekt..

NORMAN HUNTER BITES YER LEGS!!
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: SheridanDesember 15, 2006, 04:06:30
Har stussa litt på "stillheten" fra Kelly.
Veldig synd hvis det skal ende sånn.
Håper å se Iren på laget igjen om ikke altfor
lenge - og at dette kun er oppspinn fra A til Å!

Finnes der en link til dette? Waccoe sprøyt?

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: berlinDesember 15, 2006, 04:34:54
Maverick Whites er en Unofficial LU Supporters Club. Jeg har truffet noen av de, og oppfatter de som meget seriøse.
link er http://www.maverickwhites.co.uk/

De slår ingenting bombastisk fast, men mye tyder på at det noe som ikke stemmer:

Har sakset følgende setninger fra deres Diary.

Saturday 9th December:
Manager Denis Wise took the rather surprising step of restoring Hayden Foxe back to the starting line up, following his return from suspension, rather than allow Fraser Richardson an orthodox right back to fill in for the ever more mysterious absence of Gary Kelly.

Saturday 2nd December:
The Gary Kelly rumours gather pace, especially as it is rumoured that we are saving 5K per week by not playing him. Apparently seven permanent signings have been lined up for January.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Bites Yer LegsDesember 15, 2006, 05:04:15
Noen som vet om Wise har fått et direkte spm på situasjonen til Kelly i TV eller avis?  Og hva han isåfall har svart på dette..

NORMAN HUNTER BITES YER LEGS!!
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: TottoDesember 15, 2006, 05:15:46
quote:
Originally posted by berlin
Saturday 2nd December:
The Gary Kelly rumours gather pace, especially as it is rumoured that we are saving 5K per week by not playing him. Apparently seven permanent signings have been lined up for January.Stemmer dette, og tre av de hever førstelaget er jeg godt fornøyd.

Når det gjelder Kelly er mitt inntrykk at han de site par årene har møtt opp og gjort jobben, men slett ikke noe mer.
Personlig mener jeg vi burde forvente at Kelly stod frem som leder og forbilde i denne divisjonen, men har sett for lite av det.
For lang og tro tjeneste bør han behandles godt av klubben, men dersom en kombinasjon av det økonomiske og det sportslige tilsier at han bør ofres støtter jeg det.

Piskeren og motivatoren Wise kan nok bidra med mer glød i spillergruppen, men dersom taktikkeren Wise er like uklar som Stranberg på talerstolen har vi et problem.
Krysser fingrene for at Gus også har sitt å si her, tror han kan bidra med vel så mye som Wise på det taktiske.

Totto

Det er jåleri å bruke briller for syns skyld.

www.iplink.no
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: SheridanDesember 15, 2006, 12:42:47
quote:
Originally posted by Totto

quote:
Originally posted by berlin
Saturday 2nd December:
The Gary Kelly rumours gather pace, especially as it is rumoured that we are saving 5K per week by not playing him. Apparently seven permanent signings have been lined up for January.Stemmer dette, og tre av de hever førstelaget er jeg godt fornøyd.

Når det gjelder Kelly er mitt inntrykk at han de site par årene har møtt opp og gjort jobben, men slett ikke noe mer.
Personlig mener jeg vi burde forvente at Kelly stod frem som leder og forbilde i denne divisjonen, men har sett for lite av det.
www.iplink.noTør jeg minne på at han kom på årets lag sist sesong.

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: DennisDesember 15, 2006, 14:54:51
Kan heller ikke forstå de som mener Kelly har gjort sitt...

Synes han er utrolig flink til å komme på overlap og innlegg helt nede ved dødlinja. Leeds får en ekstra dimensjon på høyresida, så sant Gary Kelly er i form. Minner meg om Gary Neville i spillestilen, en spiller jeg hater sterkt, men som er veldig solid likevel.


Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: GeirODesember 15, 2006, 15:44:09
Blir jo litt frustrert når det kommer en bitteliten brusehane uten noen skolering og jager bort siste rest av det det ekte Leeds.........en grusom tid for tiden !!
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: flynnDesember 15, 2006, 15:51:08
Enig med deg Geir, jeg gjentar meg selv : IKKE KØDD MED KELLY!

flynn
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: PapiDesember 15, 2006, 16:08:36
Her trur eg det er mange som ser seg blind på gamle prestasjoner frå Mr. Kelly.

Gjorde ein god jobb i fjor sammen med resten av laget, men i år har han ikkje vore bedre enn dei andre på laget. I dei kampane eg har sett han har i fleire situasjoner stått fleirplassert, og er nok skuld i fleire baklengsmål.
Akkurat nå kan eg ikkje huske kva for mål det gjelder...

MEN! Kelly er ein fantastisk spiller som ofrer alt for klubben, har vertfall, og Kelly er nok 10 gonger bedre enn Foxe. Så gjenstår det å sjå kva som skjer i Januar. Henter vi inn ein god høgreback som utkonkurrerer Kelly er dette bare ein del av gamet. Og når Leeds i tillegg spare utgifter på dette er dette bra!

Men pr i dag.... Kven er best av Richardson (1) og Kelly (2)?

Eg vil si 1... dere sier??

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: DennisDesember 15, 2006, 16:09:15
2


Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: flynnDesember 15, 2006, 16:24:48
2 her også. Frazer har skuffende nok ikke tatt skrittet opp til å bli mer enn anstendig cover i mine øyne.

flynn
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: berlinDesember 15, 2006, 16:48:14
definitivt 2
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Peter7Desember 15, 2006, 16:54:54
Kelly er fortsatt en av de beste spillerne på Leeds, av en helt annen kvalitet enn Richardson. Vi hadde likevel vært bedre stilt hvis vi kvitter oss med Kelly og heller bruker pengene på en skikkelig god spiller lengre framover på banen. Så får Frazer sjansen til å gjøre høyrebacken til sin.

***
Crainey 4 Scotland!
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: asLeedsDesember 15, 2006, 17:22:05
222222222222222222

ASLEEDS 4389
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Jon RDesember 15, 2006, 17:32:32
quote:
Originally posted by Papi

Her trur eg det er mange som ser seg blind på gamle prestasjoner frå Mr. Kelly.

Gjorde ein god jobb i fjor sammen med resten av laget, men i år har han ikkje vore bedre enn dei andre på laget. I dei kampane eg har sett han har i fleire situasjoner stått fleirplassert, og er nok skuld i fleire baklengsmål.
Akkurat nå kan eg ikkje huske kva for mål det gjelder...

MEN! Kelly er ein fantastisk spiller som ofrer alt for klubben, har vertfall, og Kelly er nok 10 gonger bedre enn Foxe. Så gjenstår det å sjå kva som skjer i Januar. Henter vi inn ein god høgreback som utkonkurrerer Kelly er dette bare ein del av gamet. Og når Leeds i tillegg spare utgifter på dette er dette bra!

Men pr i dag.... Kven er best av Richardson (1) og Kelly (2)?

Eg vil si 1... dere sier??
Utrolig påstand. Frazer bedre enn Kelly. You must be kidding. Kvitter vi oss med Kelly nå er det nok en solid spiker i Leeds-kista. [xx(]

Jon R.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: DennisDesember 15, 2006, 17:49:55
Som flere har sagt, utrolig trist om Gary Kellys Leeds-karriere ender på slikt vis. Mannen er jo en legende og hadde vi vunnet ligaen og CL i de gyldne, naive årene under DO'Ls ledelse, hadde vi sikkert bygget en statue av denne mannen også. Forskjellen på han og de største i Leeds' historie, er at mannen ikke har vunnet noe. Mulig han var junior da vi vant ligagull sist, men kamper fikk han vel ikke?

Skal ikke påstå at Kelly er vår beste høyreback noensinne, men at han er blant dem, det er sikkert. Man kan ikke sammenligne spillere nå og fra 70-tallet, til det har sporten forandret seg for mye, men sett i lys av det, synes jeg det er desto mer imponerende at Kelly har vært så lenge i Leeds og vært med på så mye. En mer lojal spiller finnes ikke og jeg håper han blir hos oss, både ut sesongen og lenger (i en eller annen form)

Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporter
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: TottoDesember 15, 2006, 17:56:51
quote:
Originally posted by Mr Kaizer

Som flere har sagt, utrolig trist om Gary Kellys Leeds-karriere ender på slikt vis. Mannen er jo en legende og hadde vi vunnet ligaen og CL i de gyldne, naive årene under DO'Ls ledelse, hadde vi sikkert bygget en statue av denne mannen også. Forskjellen på han og de største i Leeds' historie, er at mannen ikke har vunnet noe. Mulig han var junior da vi vant ligagull sist, men kamper fikk han vel ikke?

Skal ikke påstå at Kelly er vår beste høyreback noensinne, men at han er blant dem, det er sikkert. Man kan ikke sammenligne spillere nå og fra 70-tallet, til det har sporten forandret seg for mye, men sett i lys av det, synes jeg det er desto mer imponerende at Kelly har vært så lenge i Leeds og vært med på så mye. En mer lojal spiller finnes ikke og jeg håper han blir hos oss, både ut sesongen og lenger (i en eller annen form)


Proud to be LEEDS!
Verdens hardeste yrke: Leeds-supporterKelly har vært vår beste back i mange år, og er det fortsatt.
Likevel er han langt fra et nivå som gjør han uerstattelig, og ikke verdt knuse den sulteforede sparegrisen til Bates for.

Det er uansett utrolig om enkeltpersoner klarer å bryte et bånd mellom spiller og klubb som har holdt i så mange år, og der "gentlemans agreement" tilsier at støvlene legges på hylla etter sesongen.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: samadhiDesember 15, 2006, 19:27:24
Vanskelgi å so hvem som er best av Frazer og Kelly da jeg nesten aldri har sett førstnevnte spille høyreback. Har sett han mange ganger som høyremidtbane/ving, noe han ikke egner seg særlig bra til, men han har vel fått minimalt med sjanser i sin beste posisjon.

Går ut fra at det er en grunn til at han har fått så lite tilitt, og gir min stemme til Kelly

marching on together,
derudaf forever...
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: PapiDesember 15, 2006, 21:26:53
quote:
Originally posted by Jon R

quote:
Originally posted by Papi

Her trur eg det er mange som ser seg blind på gamle prestasjoner frå Mr. Kelly.

Gjorde ein god jobb i fjor sammen med resten av laget, men i år har han ikkje vore bedre enn dei andre på laget. I dei kampane eg har sett han har i fleire situasjoner stått fleirplassert, og er nok skuld i fleire baklengsmål.
Akkurat nå kan eg ikkje huske kva for mål det gjelder...

MEN! Kelly er ein fantastisk spiller som ofrer alt for klubben, har vertfall, og Kelly er nok 10 gonger bedre enn Foxe. Så gjenstår det å sjå kva som skjer i Januar. Henter vi inn ein god høgreback som utkonkurrerer Kelly er dette bare ein del av gamet. Og når Leeds i tillegg spare utgifter på dette er dette bra!

Men pr i dag.... Kven er best av Richardson (1) og Kelly (2)?

Eg vil si 1... dere sier??
Utrolig påstand. Frazer bedre enn Kelly. You must be kidding. Kvitter vi oss med Kelly nå er det nok en solid spiker i Leeds-kista. [xx(]

Jon R.
Er vel på sin plass og smette inn med nokre velvalgte ord her. Står fortsatt ved at Richardson kunne gjort ein vel så god jobb for Leeds i dag som Gary Kelly på høgrebacken.

Eg vil på ingen måte kritisere Gary Kelly, fordi han er mr. Leeds i dag, og det vil han alltid vera, men dagen kor han ikkje lenger forsvarer plassen i startelleveren nærmer seg.....

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: stefanDesember 15, 2006, 21:47:59
Håper det virkelig ikke er noe i disse ryktene. uansett burde ikke foxe starte mot "traktorgutta". Frazer har kansje ikke de dimensjonen som kells har, men han er ett vesentlig bedre alternativ enn foxe.

Blue Machine
"Lyrisk Blåveis" EP
www.myspace.com/barebluemachine
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: SheridanDesember 15, 2006, 22:48:34
Frazer Richardson?
Hvem tror egentlig det blir noen toppspiller av han lenger?
 
Gary Kelly er en levende legende i Leeds United!
Og SKAL behandles skikkelig! Her vil vi ha en redelig og ærefull avgang, Dennis!!

Hvis det viser seg at ledelsen har skviset Iren ut i kulda for å tjene
noen pund nå på tampen av hans 20 år lange opphold på Elland Road så er det en STOR skam!

GARY KELLY står med gullskrift når Leeds historien skrives!
Og en utrolig sympatisk person på toppen av det hele!
Glimt i øyet og tid til fansen!
"One-club man" - en utdødende rase. Mr Leeds United!
Og nå trenger vi han mer en noensinne - i kampen for å unngå League one!

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: GunnienDesember 15, 2006, 23:00:26
quote:
Originally posted by Sheridan


 
Gary Kelly er en levende legende i Leeds United!
Og SKAL behandles skikkelig! Her vil vi ha en redelig og ærefull avgang, Dennis!!

Hvis det viser seg at ledelsen har skviset Iren ut i kulda for å tjene
noen pund nå på tampen av hans 20 år lange opphold på Elland Road så er det en STOR skam!

GARY KELLY står med gullskrift når Leeds historien skrives!
Og en utrolig sympatisk person på toppen av det hele!
Glimt i øyet og tid til fansen!
"One-club man" - en utdødende rase. Mr Leeds United!
Og nå trenger vi han mer en noensinne - i kampen for å unngå League one!

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)  Tilsluttes fult og heilt...

#1795
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Tom SDesember 16, 2006, 04:51:12
Det er for meg tragisk om Wisey skviser ut Kells pga ein krangel eller om Bates har bestemt å ikkje bruke Kells meir pga lønn.

Håper det ikkje er noko i desse ryktene, vi treng Kells for å overleve i denne divisjonen og Kells fortener ein verdig avslutning på si strålande Leedskarriere!WE'RE LEEDS AND PROUD!!!
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Erik MDesember 16, 2006, 07:39:00
Jeg stusser veldig over at Kelly beskrives som legende.  Han er den siste igjen fra vår siste glansperiode og han er trofast mot klubben.  Han har alltid gjort en god jobb, men aldri vært spektakulær.  I dag er han ekstremt godt kompensert for jobben han gjør og har selvsagt ikke vært fristet av bedre tilbud de siste fem åra.  

Noen sier at Wise skal trå varsomt og ikke upsette stjernene (les Kelly).  Antagelig er det overhode ingen krise mellom Wise/Kelly, men på randen av nytt nedrykk mener jeg tiden ikke er inne for å trå varsomt.  Jeg håper Wise setter seg grundig inn i alt som foregår i klubben før han eventuelt svinger øksa igjen.

Dersom Kelly (mot all formodning) er en del av problemet i klubben, interne konflikter og dårlig performance i kamp, så er hverken han eller andre hellig ku. I verste fall er denne krisa oppkontruert av Bates for å få Kelly off the cheque.

Men legende?? Lorimer, Strachan, Clarke, Bremner og noen til - det er legender.  Kelly er en loyal, god spiller og knakende kjekk kar.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: 27.10.1961Desember 16, 2006, 15:20:40
Kelly var en av de beste Høyre Backene i Premierlige i alle år,og være i en klubb  i så mange år sier seg selv at du blir en legende.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Robert H.Desember 16, 2006, 20:15:56
Dette bidrar ikke akkurat til å svekke tvilen min om at Dennis Wise ikke er den rette mannen for Leeds United. Dersom det er hold i disse ryktene så er det ikke annet å si enn at Gary Kelly fortjener en bedre behandling fra en arbeidsgiver han har tjent i over 15 år!

Spekulasjoner om at Frazer Richardson er en bedre høyreback enn Gary Kelly gidder jeg ikke kommentere engang...
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: AsbjørnDesember 16, 2006, 20:43:56
quote:
Originally posted by Robert H.


Spekulasjoner om at Frazer Richardson er en bedre høyreback enn Gary Kelly gidder jeg ikke kommentere engang...


Akkurat her er vi helt på linje (igjen), Robert. [:)]

 
quote:
Kelly var en av de beste Høyre Backene i Premierlige i alle år,og være i en klubb i så mange år sier seg selv at du blir en legende.

Han ble stemt frem som en av de beste ved et par-tre anledninger vel, ja. Men det i en tid der the Neville-brothers var blant de heteste. Med andre ord, konkurransen var ikke så sterk i Kellys "beste" år...


 
quote:
Jeg stusser veldig over at Kelly beskrives som legende. Han er den siste igjen fra vår siste glansperiode og han er trofast mot klubben. Han har alltid gjort en god jobb, men aldri vært spektakulær. I dag er han ekstremt godt kompensert for jobben han gjør og har selvsagt ikke vært fristet av bedre tilbud de siste fem åra.

Men legende?? Lorimer, Strachan, Clarke, Bremner og noen til - det er legender. Kelly er en loyal, god spiller og knakende kjekk kar.

Her er vi ganske på linje... Jeg vil vel plassere ham omtrent rundt Grenville Hair - respektert klubbspiller med et hav av kamper for Leeds


That just about sums it up for me...
I don't want to fake you out Take or shake or forsake you out
I ain't lookin' for you to feel like me See like me or be like me
All I really want to do, is baby, be friends with you

B.Dylan
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: RonaldDesember 16, 2006, 21:45:32
Kelly er min mann på høyre back. Han gir meg godfølelsen fra de gode gamle dager, men eg innser at før eller siden er hans dager talte. Håper han fullfører sin aktive fotballkarriere på ER og går inn i teamet for utvikling av unge spillere. Så kommer han og Lucas Radebe og overtar trener ansvaret når Wise og Poyet drar videre til større klubber.

Man tuktes av den man elsker :-)

http://www.myspace.com/ronnythefingal
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: RoarGDesember 18, 2006, 23:42:46
Selv Kelly kanskje ikke har levert varene så langt er det vel ikke nødvendig av Wise å behandle han så dårlig, om ryktene er sanne da. Kelly er en som har spilt hele sin aktive karriere i Leeds, og er selvfølgelig en ressurs som kontinuitetsbærer. I en tid som vi gjennomgår nå er det viktig med mennesker som har Leeds i blodet - og i hjertet. En fremtid som trener eller manager er vel ikke så usannsynlig, og Leeds må på en eller annen måte prøve å inkludere Kelly videre, selv om spillerkarrieren kanskje går mot slutten.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Leeds04Desember 19, 2006, 00:32:24
Legende eller ikke?
Tror Kelly sliter med situasjonen i klubben og egen motivasjon. Dessverre er nok penger en god grunn til at han har valgt å være så lenge.

"Why settle for more, when you can settle for less"
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: paleDesember 19, 2006, 00:41:25
quote:
Legende eller ikke?
Tror Kelly sliter med situasjonen i klubben og egen motivasjon. Dessverre er nok penger en god grunn til at han har valgt å være så lenge.


Er helt uenig med deg.
Det jeg har sett av Kelly se siste sesongene vitner om en spiller som har hjertet utenpå drakta.
I motsetning til de fleste andre på laget vårt.
At han har en god lønn skulle bare mangle.
Nei, det er en stor tabbe å la Kelly forsvinne nå.
Vi sparer oss til fant.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: HåvardKDesember 19, 2006, 03:15:29
Jeg er helt målløs over noen av innleggene i denne tråden. Nå ligger vi nest sist i CCC, vi har spilt med en høyreback som har vært intet mindre enn katastrofal(i fotballfaglig forstand) - og så er det noen som mener Wise gjør rett ved å skvise ut Gary Kelly? Utrolig. Hva er det dere ser i Wise, egentlig?
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: Karl Hot ShotDesember 19, 2006, 16:39:09
Dessverre tror jeg Dennis Wise eventuelt har helt rett i at Gary Kelly ikke lenger holder mål som en virkelig drivende god høyreback. Men problemet til Wise er at han tvilsomt finner noen bedre høyreback ute i markedet, dersom vi skal se på de "erstatningene" som Wise allerede har foretatt. Leeds United tiltrekker seg nå bare halvgode spillere som får dobbelt så høy lønn i Leeds United enn det de har hatt i sine tidligere klubber. Vi ender opp med noen "søplehoder".

Wise må passe seg for ikke å havne i samme grøfta som Clough gjorde i Leeds United høsten 1974. For raske og store utskiftninger som truer maktbalansen mellom spillerne, slår i neste omgang tilbake på vedkommende som foretar forandringene.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: RoarGDesember 19, 2006, 16:48:53
At Kelly antageligvis er over høyden kan vel hende, men det er allikevel unødvendig å behandle trofaste medarbeidere slik. La nå heller Kelly gå over i en stilling som trener/spillerutvikler/speider i stedet for å presse han ut på den måten. Det skaper bare uggen stemning og splid i en stall som bør trekke i samme retning.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: R - RDesember 19, 2006, 18:25:39
quote:
Originally posted by samadhi

Vanskelgi å so hvem som er best av Frazer og Kelly da jeg nesten aldri har sett førstnevnte spille høyreback. Har sett han mange ganger som høyremidtbane/ving, noe han ikke egner seg særlig bra til, men han har vel fått minimalt med sjanser i sin beste posisjon.

Går ut fra at det er en grunn til at han har fått så lite tilitt, og gir min stemme til Kelly

marching on together,
derudaf forever...Det er vel ein grunn til at du aldri har sett forstnemnte spele...

quote:
Originally posted by Karl "Hot Shot"

Dessverre tror jeg Dennis Wise eventuelt har helt rett i at Gary Kelly ikke lenger holder mål som en virkelig drivende god høyreback. Men problemet til Wise er at han tvilsomt finner noen bedre høyreback ute i markedet, dersom vi skal se på de "erstatningene" som Wise allerede har foretatt. Leeds United tiltrekker seg nå bare halvgode spillere som får dobbelt så høy lønn i Leeds United enn det de har hatt i sine tidligere klubber. Vi ender opp med noen "søplehoder".

Wise må passe seg for ikke å havne i samme grøfta som Clough gjorde i Leeds United høsten 1974. For raske og store utskiftninger som truer maktbalansen mellom spillerne, slår i neste omgang tilbake på vedkommende som foretar forandringene.Så seint som i forrige sesong blei Kelly kåra til beste hogreback i CCC, og held meir enn godt nok nivå i denne divisjonen. Med dette sagt er han nok kanskje på veg nedover (som har sine naturlege grunnar), men det betyr ikkje at han ikkje er god nok.

- Rune

1. omgang: Southampton 3 Leeds 0
2. omgang: Southampton 3 Leeds 4
[:D]

Job Done Preston, *******
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: PapiDesember 19, 2006, 20:40:48
I fare for og bli upopulær vil eg poengtere nokre synspunkt eg angåande Kelly situasjonen.

* Vi veit ennå ikkje om det er krangel mellom Wise og Kelly, og dette er grunnen til at han ikkje spiller.
Kelly kan, og eg trur er skada.
* Om Wise meiner at Richardson pr i dag er ein betre spelar enn Kelly, skal eg respektere dette. Vi veit ikkje kva som foregår på treningsfeltet. Kan ikkje "leva" på gamle prestasjoner
* Om Wise utelukker Kelly frå startelleveren grunna store matchbonuser for Kelly, tyder dette på at klubben sliter meir enn kva vi veit.

* Kelly har alldri vore den spilleren som blir skikkelig lagt merke til, men hjarta hans ligger i Leeds, og der vil det nok alltid vere.
* Og forflytte Kelly inn i staben i Leeds?? Kvifor?? Kvifor skal alle gamle spillere inn i sine respektive klubben? Kven har sagt at Kelly er ein eminent trener, speider eller liknande?? ( Dette er ikkje negativt om Kelly. For all del, kan jo hende han er eit kjempe trenarevne)

Og til slutt vil eg nok ein gong pressisere: Kelly har ikkje fremheva seg på noko vis, ei heller resten av laget denne sesongen.


As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: RoarGDesember 19, 2006, 22:36:52
Er selvfølgelig enig i at det ikke skal være noen automatikk i at gamle spillere får posisjoner i klubben etter endt spillerkarriere. Mitt poeng er at Kelly har vært i Leeds i hele sin yrkesaktive karriere. Han har derfor vært med på den fantastiske oppturen rundt årtusenskiftet såvel som nedgangen i de senere år. Jeg antar dermed at han har lært noe av begge periodene, og at hans erfaring ikke bør kastes vrak på i disse ustabile tidene. Derfor: selv om han ikke plasser på laget bør han vel heller ikke skvises ut. Mistenker at han kanskje tenker mye selv, og kanskje er i opposisjon til noen av Wise's handlinger. Det kan neppe være rent fotballfaglige hensyn som ligger til grunn for vrakingen, da erstatteren (Foxe) har vært en (dårlig) vits på høyreback. HAN blir foretrukket fordi sjefen har hentet han inn, og han må selvsagt rettferdigegjøre disposisjonene sine med tildels snodige laguttak, og enda rarere oppstillinger i de bakre rekker.Det bør vel være bedre å bruke en som tross alt har spilt på plassen en årrekke enn å eksperimentere med en som ser like malplassert ut der som en sel i en spekkhoggerflokk. Denne debatten tydeliggjør i allefall en ting: Leeds trenger sårt en ny høyreback.
Tittel: Re: KELLY out the door
Skrevet av: PapiDesember 20, 2006, 15:34:59
Agree!

Men for all del, mykje heller Kelly eller Richardson enn Foxe!!

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: Leeds - 1919Januar 10, 2007, 00:22:54
Kelly skal splle reservelags kamp på onsdag. Lykke til og håper å seg deg der du hører hjemme snart
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: LeeeeeeeeeeeedsJanuar 10, 2007, 00:57:06
YESS
http://www.leedsunited.com/page/NewsroomDetail/0,,10273~962585,00.html

GLORY GLORY LEEDS UNITED
http://leedsvik.spaces.live.com
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: dexter90Januar 10, 2007, 01:21:34
Takkk gud!! vi trenger Kelly på høyrebacken!
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: SheridanJanuar 10, 2007, 01:46:46
Kjempenyhet!
Trenger virkelig Kelly med all sin kløkt og rutine nå!

Og så kan vi ihvertfall dementere ETT rykte,
nemlig at Iren var skviset ut i kulden pga lønnskostnader.

Topp dette her!

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: trosettiJanuar 10, 2007, 01:49:38
Litt skeptisk til at Wise vil bruke Frazer på høyre-backen da. Dette bygger vel opp under ryktene som svirrer om Kells fremtid i klubben..[:(]

"E ska spele førr Junaitid!" Tore Andre Flo, 03.01.07
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: h.bJanuar 10, 2007, 01:52:24
Nå står de vel at han skal spille på Reservelaget. om han var fryst ut eller ikke betyr ikke så mye hvis Bates har skjønt at han må bruke Kelly for å redde plassen i CCC( Wankership).
Så det er faktisk godt at Kelly er tilbake. Han er bedre enn de vi har på den plassen. Gi jernet Gary de siste kampene i sesongen, og du vil bli husket som en av de store.

(http://smileys.smileycentral.com/cat/26/26_8_6v.gif)
(http://smileys.smileycentral.com/cat/20/20_6_1.gif)
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: SheridanJanuar 10, 2007, 01:52:24
Kelly har lenge sagt han gir seg med fotballen til sommeren.


(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: SheridanJanuar 10, 2007, 01:56:21
quote:
Originally posted by h.b

Nå står de vel at han skal spille på Reservelaget. om han var fryst ut eller ikke betyr ikke så mye hvis Bates har skjønt at han må bruke Kelly for å redde plassen i CCC( Wankership).
Så det er faktisk godt at Kelly er tilbake. Han er bedre enn de vi har på den plassen. Gi jernet Gary de siste kampene i sesongen, og du vil bli husket som en av de store.

(http://smileys.smileycentral.com/cat/26/26_8_6v.gif)
(http://smileys.smileycentral.com/cat/20/20_6_1.gif)Gary Kelly's navn står selvfølgelig med gullskrift når Leeds historien skrives...samma pokker hva som måtte skje med klubben herfra og ut sesongen. Iren's 100% innsats i godt over 500 kamper sier alt. En legende!

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: OggyJanuar 10, 2007, 03:15:45
Endelig litt positivt nytt, tror vi
trenger Kelly for å berge plassen [:)]
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: aurenJanuar 10, 2007, 03:19:35
Naa kan det jo se ut som at vi har faatt en kvalitetsback i Sa. Blir jo rene luksusproblemet paa hoeyreback da. Kan Sa spille andre plasser mon tro? Vil Kelly bli en noedloesning paa hoeyreving hvor han foer har prestert helt ok?

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: ToreLAJanuar 10, 2007, 03:22:45
Kan jo eventuelt kjøre Sa på høyrevingen. Synes jeg leste han kunne spille der. Skjønt, "spille der" kan jo til og med jeg, når alt kommer til alt.


Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: Jon RJanuar 10, 2007, 03:53:28
quote:
Originally posted by eriksen55

Kelly skal splle reservelags kamp på onsdag. Lykke til og håper å seg deg der du hører hjemme snartDette kan ikke stemme. Dette er en god nyhet. Her er det noe muffens.

Jon R.
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: Peter7Januar 10, 2007, 04:03:57
Kanskje han VAR ryggskadet ... reservelag er jo ikke a-lag da, men ... time vill sjåv om han kommer tilbake.

***
Crainey 4 Scotland!
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: Espen JJanuar 10, 2007, 06:06:57
Gary Kelly kan ikke selges eller fryses ut.. Det ville jo være som å selge sjela til klubben.. Hadde det også skjedd, ja da tror jeg vi måtte funnet en god hitman til Mr Bates...
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: SirOlsenJanuar 10, 2007, 08:26:06
Uansett, kjempepositivt å høre at Kelly er på bedringens vei og tilbake! Det er en Leeds-mann det står stor respekt av i hans innsats for laget gjennom tidene! Tror og han vil være en meget verdifulll spiller for oss fremover også, så vi får bare håpe han får kommet seg inn på laget igjen og presterer der.
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: stefanJanuar 10, 2007, 15:47:08
Sa har vel spilt nesten like mye kant som back? tror ikke Morgan kommer før sommeren hvis man kan bruke Sa på kanten.

Blue Machine
"Lyrisk Blåveis" EP
www.myspace.com/barebluemachine
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: gelderdendJanuar 10, 2007, 15:49:51
quote:
Originally posted by Jon R

quote:
Originally posted by eriksen55

Kelly skal splle reservelags kamp på onsdag. Lykke til og håper å seg deg der du hører hjemme snartDette kan ikke stemme. Dette er en god nyhet. Her er det noe muffens.

Jon R.
haha.. ja, her er det helt klart noe muffens.[:)]
Tittel: Re: kelly på vei tilbake...
Skrevet av: PapiJanuar 10, 2007, 15:51:20
Alltid godt med backup gutter.. Uansett kor på banen dei spiller...

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: EX-spiller: Gary Kelly
Skrevet av: RunarJanuar 21, 2007, 00:51:39
Noen som vet når han kommer tilbake til kamp...

Etter å ha sett en del høydepunkter fra 01/02 sesongen så tror jeg endel av løsningen på høyrekanten og midtbane problem kan løses om han for spille "on the right hand side"..... Ikke akkurat noen ideel løsning, men jeg tror Wise må bruke det pengene han har på en midtstopper....

Kelly er i sin siste sesong og har kun spilt i Leeds, jeg tror at han vil spille som et skikklig eksempel disse siste månendene noe som kan løfte laget...

Frykter seriøst nedrykk... Vi må ha inn spillere som er 100% og er vinnertyper...

Jeg kunne tenke meg Mills og Myhre - hadde vi fått disse to så tror jeg vi hadde klart oss med god margin, det er små marginer i fotball....Stoke er blitt et topplag etter de signert Lee Hendrie...


-----------Myhre-------------

Frazer---Rui---Mills---Elliot

Kelly---Nicolls---Thompson---Lewis

--------Flo-----Healy--------

For hverdag så går så forsterker de andre lagene med lånespillere fra PL lag, mens vi ikke forsterker på samme måte...
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: HåvardKJanuar 21, 2007, 00:55:36
Dessverre virker det ikke som om Wise er enig med deg, Runar.
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: RunarJanuar 21, 2007, 01:02:38
Nei det kan virker slik... Føler det er en konsprasjon blant Leeds managere generelt sett om å være uenig med meg.... Meget frustrende i lengden
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: RoarGJanuar 21, 2007, 03:42:34
Kelly er ryggskadet, og det er uklart når han er tilbake. Ryggskader er skumle sånn, man vet aldri hvor lang tid det tar å bli frisk. Kanskje han aldri kommer tilbake.
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: B-mJanuar 21, 2007, 04:53:56
Kunne ha trengt Kelly nå! Håper han er snart tilbake.
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: flynnJanuar 21, 2007, 04:57:19
Er vel ikke stort verre for ryggen å spille CCC-fotball enn for reservelaget skulle man tro. At Kelly ikke engang var på benken idag betyr en av to ting, enten forverret han skaden i reservelagskampen eller så er han utelatt av utenomsportslige grunner. Om det siste er tilfelle er det en skandale av dimensjoner, både i forhold til Kelly selv og klubben.

flynn
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: oak-tjomeJanuar 21, 2007, 05:08:15
det var noe i en artikkel i Yorkshire Post om Kellys lønn og at han er overbetalt og vi vet hva Bates mener om dette. Artikkelen finnes via newsnow.co.uk under Leeds United. Men vi får håpe dette ikke gjør at vi ikke vil bruke han mer. Kelly er viktig.
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: flynnJanuar 21, 2007, 05:34:16
Lønn får han vel uansett om han spiller eller ikke? Det kan hende det finnes en pr.kamp klausul på toppen av fast lønn, men det kan uansett ikke være all verden vel? Snakk om å spare seg til fant [xx(]

flynn
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: berlinJanuar 21, 2007, 05:46:28
quote:
Originally posted by flynn

Lønn får han vel uansett om han spiller eller ikke? Det kan hende det finnes en pr.kamp klausul på toppen av fast lønn, men det kan uansett ikke være all verden vel? Snakk om å spare seg til fant [xx(]

flynnenig, spare seg til fant er 100% korrekt om det er penger det står på. Virkelig merkelig, denne saken, og den offisielle infoen om Kelly er jo "next to nada"
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: raggenJanuar 21, 2007, 06:21:17
dette lukter råttent som til tider mye i kullisene gjør på elland road

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: Espen JJanuar 21, 2007, 08:12:04
Fan asså.. E so dritt lei all sånne konspirasjonsrykte drit svada.. Vi er på den tabellpos. vi er pga at vi ikkje he vør bedre til no..
Ehh Ingen e vel tjent med å ikkje bruke dei beste spillerne, uten at disse skaper disharmoni i laget... Men Kelly e vel uansett en lagspiller og ville vel aldri gjort noe slikt.
Lenge igjen.. Må jo være styrket lag, på papiret ihvertfall..  Så spørs det da, om det er nok:_)
Håpe, håpe..
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: Jon RJanuar 21, 2007, 21:40:39
Bates utspill mot kelly i media nylig, styrker teorien om at det har skjedd "noe" i kulissene. Kanskje Kelly har tatt bladet fra munnen og skjelt ut Wise (eller bates) på treningsfeltet eller i korridorene på ER? Uansett: Jeg støtter ditt forslag, Runar: Husker godt Kellys innsats på høyre siden av midtbanen, blant annet i våre gode kamper mot Charlton ( 6-1 ) og Arsenal (3-2). Han var strålende i den kritiske perioden der vi berget fortsatt Pl status, det nest siste året før nedrykk til CCC.  [:0]

Jon R.
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: RunarJanuar 22, 2007, 03:24:00
Har tenkt på det lenge...Spesielt i den perioden under KB når Frazer var fast på høyrekanten...et rollebytte på de to kunne gitt bedre balanse i laget....Frazer er god offensivt, men det er først å fremst når han får åpen rom å løpe i...Kelly er bedre med ballen og trygger og flinkere til å "get stuck in" lettere for han og lede etter eksempel i den rolle og
Tittel: Re: Gary Kelly
Skrevet av: berlinJanuar 22, 2007, 05:59:33
Kelly påstås å være frisk nå, så hvorfor er han ikke med på Kypros-turen. Jo, han skal han 90 min under the belt i reservekamp, ha-ha,
leeds skal jo spille en kamp på kypros også. Det er dessverre noe muffens her, ingen tvil om at vi trenger Kelly + en ny stopper. Det må da være mulig å få tak i noen som er bedre enn Heath og Foxe. Stille rundt O'Brien nå, eller?
Tittel: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: morvarFebruar 01, 2007, 14:35:42
Delvis gamle nyheter - men ettersom man måtte registrere seg for å få denne nyheten valgte jeg å poste den..

Hva med et felles protestskriv mot Bates? Tenker på billettpriser, den aktive motstanden til supporterklubber, minimal info ut osv osv..

GARY Kelly has been dragged into a storm over Leeds United’s fin-ances – after controversial chairman Ken Bates claimed the club spent all their 2001 Cham-pions League run earnings on the Drogheda man’s new contract.
Bates was quoted as saying that Leeds earned e18 million from reaching the semi-finals in Europe, and that the windfall paid for Marian Park native Kelly’s five-year deal which expires at the end of this season.

That would equate to just short of e70,000 per week, a sum that a club which is currently battling to avoid relegation to League 1 can ill afford.

Bates’ comments have evoked a mixed reaction from Leeds fans. Some have vented their fury at the club’s former owner Peter Rids-dale for offering such generous terms to the player, while others have questioned Kelly’s value to Leeds, pointing out that in the twilight of his career the 32-year-old is being paid more than many Premiership stars.

However, the vast majority of supporters have no problem with the Drogheda man picking up a big wage packet, mindful of the fact he has given them 15 years’ unblemished service.

Nor will they take kindly to the comments of Bates – who they haven’t forgiven for his policy on high ticket prices at Elland Road – for putting Kelly in the firing line over his wages in seeking to explain his club’s current financial plight.

It would be a travesty if such a glittering career was to end in such controversy, and Kelly is determined to focus on battling back from injury in order to play a part in Leeds’ battle against the drop.


This week, his spokesman said there would be no comment about Bates’ claims.
 
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: Jon RFebruar 01, 2007, 15:30:33
Den summen er bare vås. Det er hevdet i mange andre sammenhenger at Kelleys ukelønn er på ca 25 000 £. Aldri i verden om Bates hadde gjort Bakke og Johnson ( og til dels Duberry) til skyteskiver nr 1 ift high earners, hvis de hadde under halvparten av lønna til Kelly. Bates har vært uredelig med tall før, og han er det igjen. Dette er en eller annen form for avledningsmanøver. Den slags kommer det sjelden noe koselig ut av. [B)]

Jon R.
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: Robert H.Februar 01, 2007, 15:31:58
Er det noe vi IKKE trenger nå så er det et opprør mot Bates. Vi ligger sist på tabellen og nå må alle krefter og energi rettes mot at Leeds United berger plassen.

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke liker alt det Bates sier og gjør, men dette MÅ vi nå heve oss over og støtte laget, treneren og resten av klubben 100%!!!
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: Promotion 2010Februar 01, 2007, 15:57:50
Hør her.... Vi har mast på alle de andre spillerne om å tenke på å gå ned i lønn. Dette burde også Kelly vurdere. Selv 25.000 er en svært ublu lønn i denne divisjonen. Hvis den i tillegg over et halvt år kunne skaffet oss en forsterkning i 500.000 pund klassen, så kunne kanskje Kelly spart oss for halve lønna og bidratt til innkjøp. Noe som ville gangnet klubben i hans hjerte....eller er det Drogheda som ligger ham nermest. Ett er i hvert fall sikkert: Han får ikke spille for det kan en sjelden gang utløse seiersbonuser.

[:(]
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: rd1Februar 01, 2007, 16:29:03
La nå Kelly lønnen ligge. Kontrakten går ut til sommerne, og vi kan hente 4-5 spillere inn for lønnen hans.... i teorien...

I praksis forsvinner vel disse pengene også til kreditorene.

"Who needs Cantona??"
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: HåvardKFebruar 01, 2007, 16:39:33
quote:
Originally posted by Promotion 07

Hør her.... Vi har mast på alle de andre spillerne om å tenke på å gå ned i lønn. Dette burde også Kelly vurdere. Selv 25.000 er en svært ublu lønn i denne divisjonen. Hvis den i tillegg over et halvt år kunne skaffet oss en forsterkning i 500.000 pund klassen, så kunne kanskje Kelly spart oss for halve lønna og bidratt til innkjøp. Noe som ville gangnet klubben i hans hjerte....eller er det Drogheda som ligger ham nermest. Ett er i hvert fall sikkert: Han får ikke spille for det kan en sjelden gang utløse seiersbonuser.

[:(]


I Leeds´ historie har det aldri skjedd at spillere har gått med på lønnsreduksjoner. Og Kelly har, i motsetning til f eks Johnson, Bakke, Bridges og Duberry, faktisk vært spilleklar i hele sin karriere. Jeg fatter ikke hvordan en kan stille spørsmål ved hans lojalitet når han har vært i A-stallen i 16 år.
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: SveinArveFebruar 01, 2007, 16:46:07
Heilt enig HåvardK. Jeg unner faktisk Kelly pengene. Han har vore veldig lojal ovenfor klubben sjøl om han har hatt god lønn. Han har s tått på og gjort lite ut av seg utenfor bana, med tanke på uttalelser osv..
Alternativet hadde vore en Kelly som hadde gått ned i lønn, og Wise kjøpt inn en møkkaspeler over 33 år tror jeg...
------------------------------
http://www.godoyil.no
Svein-Arve Alnes, 95188625

Nicholls banker dritten ut av alle WBA spillerne " He's the midfield, the attack and the defence...alone!"


Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: Jon RFebruar 01, 2007, 17:24:39
Selv "unner" jeg ingen fotballspiller 300 000 i ukelønn for å sparke en ball noen timer i uka. Når det er sagt: Kelly er ikke attraktiv for andre klubber. Han har vært en trofast tjener siden 90 tallet, det har aldri vært noen skandaler og eller skademaratoner assosiert med han. Det burde med andre ord være unødvendig å gå i krig med Kelly nå, istedet for å bruke ressursene som fotballspilleren Gary Kelly representerer i en kritisk situasjon for klubben. [:0]

Jon R.
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: Tom SFebruar 01, 2007, 18:58:31
Bates lager berre eit "bilde" av situasjonen på de tider Ridsdale regjerte. Trur ikkje han bokstavelig meiner at heile overkuddet av CL gjekk med til kontrakta til Kells. Det er vel meir sagt ironisk om pengebruken på de tider, på lik linje med kontrakta til Seth og gullfiskane bl.a. Vi må ikkje gløyme at det var ein gal mann som inngjekk alle desse håpløse kontraktene og er direkte årsak til Leeds sitt fall. Eg kjem aldri til å tilgi Ridsdale det han har gjort mot klubben min!

Å gå til angrep på Kells er bortimot idioti. Mannen bør respekteres for sine bidrag for Leeds United både på og utanfor bana gjennom meir enn 15 år. Når ein i tillegg ser på hans engasjement innanfor kreftforskning og at han donerte heile overkuddet frå sin testimonial til formålet, ja då må eg berre ta av meg den hatten eg ikkje har.
Kells fortener kun heder frå alle oss involvert med Leeds United !

Eg er ikkje nokon fan av Bates og skulle helst sett at vi slapp både han og hans Wisey i nærheten av vår stolte klubb.
Men, eg kjem ikkje vekk frå det fakta at han redda klubben frå konkurs. Veit enkelte spekulerer i om det hadde vert bedre å la klubben gå til skifteretten, men det er eg ikkje einig i.
Økonomien i Leeds United er bedrøvelig, noko som vert bekrefta av kor lite penger som er disponible til spillerkjøp når vi treng det som mest.
Likviditeten er nok omtrent null og alt vi får inn av spillersalg o.l. går med til drift og lønn. Dette er nok realitetane og då krev det handling av ein ansvarleg styreformann. Det vert då ofte gjort tiltak som er meget upopulære, men som er nødvendige. Bl.a. bilettpriser, no får vi sjå om det kjem fleire "fans" når prisane er satt ned.

Lat oss no konsentrere oss om å berge plassen, eit nedrykk vil sette oss enormt tilbake og veien til PL vert lang.
Seieren mot Hull var skikkelig viktig og gav oss eit psykisk løft. Håper spillerene også føler dette og fortsette poengfangsten mot Norwich til lørdan.

WE ALL LOVE LEEDS !!WE'RE LEEDS AND PROUD!!!
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: raggenFebruar 01, 2007, 19:18:18
helt enig håvard!!! ikke kødd med kelly

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: PapiFebruar 01, 2007, 19:20:36
Nå blir eg vel upopulær, men må nå bare få det ut:

Viss Gary Kelly tjener rundt 15 - 20.000 pund meir enn neste mann på lønningslista er dette latterlig.
Sjølv om Kelly har vore ein fantastisk frontfigur for klubben i mangefoldige år, burde også han virkelig sette seg ned og tenke.
Ein slik seriøs mann har sikkert mangfoldige millioner pund på konto, så og avsjå 10000 pund i veka burde vore mogelig.

At folk unner han penger på bakgrunn av gamle prestasjoner, blir som å lønne ein pensjonist i superklassen på bakgrunn historie innanfor faget. Ingen på Leeds, INGEN! fortjener slike enorme lønninger...

Men vil avslutte innlegget med at eg har enorm respekt for Kells, og ynskjer han alt godt videre i livet, på dei oppsparte midlande han har fått av Leeds

As I Walk trough the shadow of the valley of death I will fear no evil....
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: HåvardKFebruar 01, 2007, 19:21:11
quote:
Originally posted by Tom S

 Når ein i tillegg ser på hans engasjement innanfor kreftforskning og at han donerte heile overkuddet frå sin testimonial til formålet, ja då må eg berre ta av meg den hatten eg ikkje har.


Den skulle vel ikke være oppspist?[;)]
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: Leeds04Februar 01, 2007, 19:25:37
Du har mange hester på beite. De spiser av det grønne gresset. Men det er en hest som spiser så mye at de andre ikke får lagt på seg nok. Han spiser også så mye at det kommer sjeldent andre hester på besøk heller.
Jeg ville skutt den! [:D]

"Why settle for more, when you can settle for less"
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: Tom SFebruar 01, 2007, 19:31:18
Eg har solgt den til Jon.
[:)]


quote:
Originally posted by HåvardK

quote:
Originally posted by Tom S

 Når ein i tillegg ser på hans engasjement innanfor kreftforskning og at han donerte heile overkuddet frå sin testimonial til formålet, ja då må eg berre ta av meg den hatten eg ikkje har.


Den skulle vel ikke være oppspist?[;)]WE'RE LEEDS AND PROUD!!!
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: flynnFebruar 01, 2007, 19:55:17
Vi kan diskutere lønnsnivået hans så lenge vi bare orker, og også om vi synes han burde akseptere et lønnskutt eller ikke. Men det som interesserer meg mere er hvorfor han ikke spiller. Nå snakkes det om en ankelskade, og før det var det ryggen, men det hele ligner jo mistenkelig på en utfrysningsaksjon. Han var vel ikke med på treningsleiren heller, som jo skulle være en lagbyggings-greie mer enn noe annet.
Uansett om han bare sitter på tribunen betaler klubben lønna hans, og dermed er det  uforståelig at han ikke spiller. I dagens situasjon bør det være soleklart for alle vi "topper laget", enten det nå gjelder å bruke spillere som er inne på korte kontrakter, eller spillere som tjener urimelig mye.

flynn
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: veteranenFebruar 01, 2007, 20:04:51
Bates uttalelser om Kelly's lønn er i beste fall en grov overdrivelse, i verste fall regelrett løgn. Dette vet Bates, men allikevel vel gjør han dette. Hva forteller dette om personen Ken Bates? Jo, han nøler ikke med å lyve, selv om disse fantasihistoriene rammer en lojal og tro spiller som fremdeles er i klubben. Ken Bates eier verken anstendighet eller skrupler!

Vi har tidligere hatt noen Bates-diskusjoner her inne, men det har stort sett vært som å snakke til veggen. Majoriteten av deltagerne på dette forumet er, som fotballsupportere flest, ikke i stand til å holde fast på noe som ligner en analyse i mer enn en halv fotballkamp! Derfor vet jeg at hvis vi vinner noen kamper i tiden fremover, så vil kritikken av Bates stilne hen, og Wise vil bli hyllet som et geni, som snart vil løfte denne klubben til gamle store høyder. Glem det!

Jeg kan være enig med Robert at dette ikke er den optimale tiden for å sette igang en aksjon mot Bates. Men til sommeren bør det skje ting! Fansen bør presse frem endringer ved å nekte å fornye sesongkortene før Bates trekker seg ut.

Bates har selv sagt følgende: "Det finnes ingen rike investorer hvis jeg trekker meg ut. Det finnes bare kreft." Well, so be it! Sjansene for helbredelse av kreft, er langt større enn ved den "AIDS-sykdommen" Bates og Wise representerer.
Tittel: Re: Kelly embroiled in Bates wages blast
Skrevet av: FerreFebruar 01, 2007, 20:24:50
quote:
Originally posted by Robert H.

Er det noe vi IKKE trenger nå så er det et opprør mot Bates. Vi ligger sist på tabellen og nå må alle krefter og energi rettes mot at Leeds United berger plassen.

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke liker alt det Bates sier og gjør, men dette MÅ vi nå heve oss over og støtte laget, treneren og resten av klubben 100%!!!Helt enig Robert. Ingen av oss her på forumet vet nøyaktig hvordan den økonomiske situasjonen er, så det blir bare spekulasjoner fra ende til annen. At Bates ikke alltid forteller sannheten er helt klart, og vi får bare vente til sommeren å se hvordan den økonomiske ståa er.  

Vi må konsentrere oss om det vi vet: vi ligger sist i CCC, og nå må vi begynne å klatre oppover tabellen.

Marching on together!

-WE'LL BE BACK-
Tittel: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: kjelviFebruar 20, 2007, 20:49:15
Wise denies end for Kelly

LEEDS United manager Dennis Wise has denied that long-serving Gary Kelly has played his last game for the club.
Republic of Ireland legend Kelly, 32, hasn't played since the Yorkshire derby at Barnsley on November 4. Initially he was out with a back injury but later suffered ankle damage which is currently keeping him sidelined.
Kelly's contract expires in the summer when he intends returning home to spend his retirement in Ireland. He is the club's top-paid player and his long absence has prompted speculation that he has been left out for financial reasons.
However, Wise quashed the rumours and said: "Gary has had a bad time with injuries since November. After recovering from his back problem he trained with us for four or five days and injured his ankle.
"He also had a family situation and had to go home. He has had a scan on his ankle, which is swollen, and sadly he is not available for selection."

Frazer Richardson, Armando Sa, Rui Marques, Hayden Foxe and Jonathan Douglas have all had turns at deputising at right-back in Kelly's absence, with Richardson likely to land the job permanently once the Irishman retires.


United's reserve game against Nottingham Forest, originally due to be played at Elland Road next Wednesday, has been switched to Wednesday, April 18, with a 2pm kick-off as the first team are at home to Queens Park Rangers next Tuesday.

Kilde: yorkpress.co.uk
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: Robert H.Februar 20, 2007, 20:55:06
Bra! Bli frisk fort Gary, vi trenger deg!
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: ragnarFebruar 20, 2007, 21:06:47
Flo og Kelly kommer tilbake samtidig og hjelper Leeds til å holde seg i CCC.

Blir frigitt litt lønnsmidler når Kelly legger opp...

*Champions of CCC 06/07*
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: SheridanFebruar 20, 2007, 21:09:05
quote:
Originally posted by Robert H.

Bra! Bli frisk fort Gary, vi trenger deg!Jo før jo bedre...

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: Svend AndersFebruar 20, 2007, 21:44:39
Jeg blir ikke overrasket om Kellys Leeds-karriere ender fortere enn hva det står i kontrakten, dessverre, men inntil det eventuelt skjer, får vi håpe på snarlig retur og konkurranse om backplassene...

SA

http://www.svendanders.com/
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: Per-StianFebruar 21, 2007, 01:22:42
Eg håpar på eit snarleg comeback for Kells. MR.LEEDS, med si rutine, kan verte særs avgjerande i thrilleravslutninga. Vi kan ikkje akseptere at Frazer, Sa osv gjer den minste feil i laupet av kampen som kan koste oss poeng. Vi MÅ ha defensiv tryggleik!
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: berlinFebruar 21, 2007, 02:25:11
jeg frir meg ikke fra at det er noe muffens med Kelly, "gutten" er bare ikke typen til å surre på i månedsvis med skade,
og den derre infoen fra wise nå, hvorfor har det ikke blitt publisert noe nyheter om han ( veldig lite i hvertfall ) den tiden han har vært skadet. Skadede "heroes" blit titt og ofte brukt
i "motivasjonsinnlegg" på hjemmesiden. Så er ikke tilfelle her, hvorfor?
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: kjelviFebruar 21, 2007, 15:27:45

GARY KELLY is facing a humiliating end to his Leeds career after being bombed out by manager Dennis Wise.
The former Republic of Ireland defender has not played for the Championship strugglers since November.
Kelly, 32, recovered from back and ankle injuries several weeks ago but Wise has overlooked him for selection.
It is understood Leeds were keen to reach a settlement figure with Kelly over the remaining six months of his contract.
But when he refused and insisted he wanted to see out the deal to secure a £600,000 loyalty bonus, Wise decided to freeze him out.
Full-back Kelly could now be forced to end his 16-year Elland Road career from the sidelines as he plans to retire at the end of the season.
Kelly has made more than 500 appearances for Leeds and is the only player not to have left or been sold in the wake of the club’s financial collapse.

Kilde: The Sun
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: AndyMathieFebruar 21, 2007, 15:57:40
Hvis det er noe som helst sannhet i artikkelen i The Sun så kommer jeg til å legge Wise for hat resten av mitt liv. Gary Kelly fortjener å bli behandlet med stor respekt, han er Leeds thru and thru. Disgrace hvis dette er riktig.

We are Leeds and we are proud of it!
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: flynnFebruar 21, 2007, 16:08:48
Jeg frykter at the Sun for en gangs skyld treffer spiker'n på hodet her. Det er i så fall intet mindre enn tragisk, og en sterk kandidat til årets dummeste sparetiltak om vi rykker ned. Samtidig er det råttent gjort ovenfor den eneste gjenværende legenden vår, shame on you Wise (eller mer Bates kanskje?)

flynn
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: Per-StianFebruar 21, 2007, 17:09:04
Wise må vere ein av klubbens største tullingar gjennom historia viss artikkelen til The Sun er sann. Kells er vår beste forsvarsspelar, er meir lojal enn nokon annan aktiv fotballspelar, og fortenar meir enn andre ei verdig avslutning på karriera!
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: RoarGFebruar 21, 2007, 17:29:10
Hvor mye er det som står i den engelske tabloidpressen å stole på?

Change is the constant that cannot be changed.
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: PapiFebruar 21, 2007, 17:38:44
Spørsmålet er vel om det er Bates som trekker i trådane?? Wise er jo bare nikkedukken!


I`d rather walk alone
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: kjelviFebruar 21, 2007, 17:47:56
En sunn skepsis til The Sun er på sin plass, men samtidig er det få britiske sportsredaksjoner som har så gode kontakter inn i de ulike klubbene.
Uansett er det et markant skille mellom The Sun's og York Press' versjon (se posting i denne tråden av 20/2).

Få ting som overrasker meg når det gjelder Bates. Håper at Wise's uttalelser til YP er riktige. Dersom The Sun har helt eller delvis riktig er det ille. Fryktlig ille.
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: Peter7Februar 21, 2007, 17:55:08
Trist og leit hvis det stemmer ... høyrebacken er likevel en plass vi er godt forspent på - selv uten Gary Kelly.

***
Crainey 4 Scotland!
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: Jon RFebruar 22, 2007, 16:34:16
At Wise, som sportslig ansvarlig, utelater klubbens beste høyreback fra troppen for at klubben skal spare 600 000 £, tror jeg ikke noe på. Dette må være Bates sitt verk. [B)]

Jon R.
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: PapiFebruar 22, 2007, 16:40:44
satser også mine få kroner på at dette er Bates sitt verk


I`d rather walk alone
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: FerreFebruar 22, 2007, 16:46:10
Hvis dette stemmer, så er det garantert ikke Wise sitt verk - Er vel sjefen sjøl...

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: HenningFebruar 22, 2007, 23:34:40
Ein liten avsporing kanskje, men etter kampen mot West Bromwich, såg eg eit program der dei oppsummerte runden. Sendinga var frå Elland Road, og i bakgrunnen var det ein del spelarar som sprang intervallar. Kelly var ein av dei, det er eg sikker på!!

No veit ikkje eg kor tid dinna ankelskaden kom, men han sprang verfall då. Men det er jo ei stund sida no.

Henning
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: fmtjFebruar 24, 2007, 14:43:45
quote:
Originally posted by kjelvi


GARY KELLY is facing a humiliating end to his Leeds career after being bombed out by manager Dennis Wise.
The former Republic of Ireland defender has not played for the Championship strugglers since November.
Kelly, 32, recovered from back and ankle injuries several weeks ago but Wise has overlooked him for selection.
It is understood Leeds were keen to reach a settlement figure with Kelly over the remaining six months of his contract.
But when he refused and insisted he wanted to see out the deal to secure a £600,000 loyalty bonus, Wise decided to freeze him out.
Full-back Kelly could now be forced to end his 16-year Elland Road career from the sidelines as he plans to retire at the end of the season.
Kelly has made more than 500 appearances for Leeds and is the only player not to have left or been sold in the wake of the club’s financial collapse.

Kilde: The SunHvis dette er i nærheten av sannheten er det tragisk. Klubben vår ledes av en grådig djevel med lav moral og manageren gjør tydeligvis som han sier. Håper inedrlig dette er oppspinn!
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: LeedsfanFebruar 24, 2007, 16:36:13
quote:
Originally posted by kjelvi


GARY KELLY is facing a humiliating end to his Leeds career after being bombed out by manager Dennis Wise.
The former Republic of Ireland defender has not played for the Championship strugglers since November.
Kelly, 32, recovered from back and ankle injuries several weeks ago but Wise has overlooked him for selection.
It is understood Leeds were keen to reach a settlement figure with Kelly over the remaining six months of his contract.
But when he refused and insisted he wanted to see out the deal to secure a £600,000 loyalty bonus, Wise decided to freeze him out.
Full-back Kelly could now be forced to end his 16-year Elland Road career from the sidelines as he plans to retire at the end of the season.
Kelly has made more than 500 appearances for Leeds and is the only player not to have left or been sold in the wake of the club’s financial collapse.

Kilde: The SunJeg likte ikke måten David Batty ble fryst ut og jeg liker ikke måten Gary Kelly blir fryst ut på. Nå skal sant sies og det er at Mr. Kelly har tjent masse penger de siste årene selv om klubben har vært på konkursens rand. Jeg ville jo heller ikke "gitt" fra meg penger på min siste kontrakt så jeg kan jo forstå det også. Hvis man gir fra seg halve lønna de siste 3 årene så ender det vel med at noen får gullfisker på kontoret og presentasjonsmiddager for styre og stell får mer røkelaks! Så jeg skjønner at spillerne holder på lønna si (akkurat det samme som Bakke gjorde)!
Tittel: Re: NYTT: Gary Kelly
Skrevet av: Leeds - 1919Februar 24, 2007, 17:28:25
skjønner ikke helt det her, han skal jo han lønn selv om han ikke spiller? ikke bare de 16 mannstroppen som får betalt. Og for en 32 årong så er det vel ikke så ofte at de får bonuser for spilte kamper, eller? Aner ikke hvordan det er med sykelønn osv..men den dekker uansett ikke 100% av lønna hans.
Tittel: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: sindre12Mars 08, 2007, 05:26:24
synd men sant..... skadet
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/championship/article1485252.ece[V]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: AsbjørnMars 08, 2007, 05:30:34
Tja, sant...


Dette kan jo likagodt være nok et forsøk på å dekke over den égentlige grunnen...Synd er det ialla fulla fall.
What good am I   If I'm like all the rest
If I just turn away, when I see how you're dressed
If I shut myself off so I can't hear you cry
What good am I?

B.Dylan
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Leeds - 1919Mars 08, 2007, 05:41:51
den egentlige grunnen. kan jeg få spørre hvorfor du tror at han ikke er skadet? hvorfor du har hengt deg sånn opp i det?  hvor sansynelig det er at han får en bonus ved 532 spilte kamper?
med alle lekasjene som er i leeds, tror du ikke dette hadde kommet ut, utenom inne her og enkelte sladreblader? tror du ikke kelly hadde protestert mot en sånn aksjon, han har ingenting å tape på å gå ut med det. hvorfor sto Kelly og Gus og senere Wise og kødda og lo sammen før hjemmekampen mot wba, var der selv å så det. tviler på det hadde skjedd under de omstendighetene mange her snakker om.


Ja det er synd sindre, kelly er en stor legende. trist han måtte ha en så kjedelig skadeplaget sistesesong i Leeds.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kjelviMars 08, 2007, 05:44:01
greit nok - alle gode ting kommer til sin slutt en gang.
ønsker gary alt godt - fortjener en helt spesiell posisjon i leeds' fansens hjerter.

stusser likevel litt:
"But after making 531 appearances for Leeds, he has been told by Dennis Wise, the manager, that he is the club’s fourth-choice right back."

fjerdevalg?
en frisk kelly er et soleklart førstevalg!
på årets lag i CCC i fjor - og nå fjernevalg...? get real.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kjelviMars 08, 2007, 05:45:07
gary får lojalitetsbonus for å ha stått sin 7 års-kontrakt ut, ikke basert på antall kamper.

har jeg leset et sted.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: AsbjørnMars 08, 2007, 05:46:40
quote:
Originally posted by eriksen55

den egentlige grunnen.

Hehe, her kan det jo virke som jeg motsier jeg meg selv de luxe [:)]

Nei, jeg har da flere ganger ment at det er tvilsomt at x antall kamper skulle utløse flere penger, i og med at han tydeligvis slett ikke ligger rundt et "rundt antall" for tiden.

Nei, jeg har mer tro på at det kan være maktkamp med Wise el. lignende som ligger bak.

Eller noe så enkelt som en skade [:D]What good am I   If I'm like all the rest
If I just turn away, when I see how you're dressed
If I shut myself off so I can't hear you cry
What good am I?

B.Dylan
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: BuddaMars 08, 2007, 05:51:50
Kelly er langt bedre enn Frazer og Foxe... Som Kjevli sa så var på årets lag i fjor og det er ikke mulig å bli dårligere enn Frazer og Foxe på et halvt år. Det må være skader eller penger som holder han ute og ikke kvaliteten. Kelly vil alltid ha en plass i mitt hjerte. Vært en av favorittspillerne siden jeg begynte å holde meg Leeds i 91
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Leeds - 1919Mars 08, 2007, 05:57:33
tipper han er 4 valg sånn situasjonen hans er nå..etter sa og frazer...skremmende hvis wise setter foxe foran kelly, om han er den "tredje". Hadde han vært skadefri hadde han spilt.

Lojalitetsbonus for å ha fullført 7 års kontrakten...den går ut til sommern, fullfører den uansett om han spiller, er skadet eller om han hadde blitt frosset ut.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: FerreMars 08, 2007, 06:01:46
Synd at Kelly ikke har spilt store deler av sesongen (av skade eller andre grunner, hvem vet), er klubbens beste forsvarsspiller sammen med Marques. Skulle gjerne sett Mr. Leeds i de siste kampene, synd vi ikke får se han spille mer.

Takk for innsatsen Kelly!

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kongsmoMars 08, 2007, 06:14:18
viss det det er sant det med en bonus utbetaling, så kan det ja ha å gjøre med antalt spilte kamper fra den dagen han skrev under den siste kontrakten??

selv har jeg ingen mening om dette, men uansett en utrolig trist slutt for vår kjære kelly

"SNIFFER"
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: SveinArveMars 08, 2007, 06:25:53
Syns heile greia er trist. Ingen jubler for mål så mye som Gary Kelly. Han går alltid bananas når Leeds scorer. Hopper på ryggen og styrer i vei:) Min all-time-favoritt!
(http://bildr.no/thumb/44566.jpeg) (http://bildr.no/view/44566)

------------------------------
http://www.godoyil.no
http://godoyalag.blogspot.com
Svein-Arve Alnes, 95188625
(http://eteamz.active.com/aalesundfk/images/GODØYIL.jpg)
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: berlinMars 08, 2007, 06:32:08
tross "øyevitnet" eriksen55 og artikklen i times online, heller jeg til at det er noe muffens.
Mange kilder ( men ingen sikre ) er skeptiske til at Kelly's fravær skyldes ene og alene skader,
men nå er jo saken bortimot død.  Og da er den siste spilleren fra siste glansperiode borte.
Kelly har vært en fantastisk og lojal spiller for LUFC.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: veteranenMars 08, 2007, 06:38:41
Leeds må utbetale en  kontraktfestet "lojalitetsbonus" til Kelly, når hans nåværende 5-års kontrakt utløper til sommeren.

Hvor mye penger det er snakk om vet jeg ikke, men det kan vel dreie seg om noen hundre tusen pund...
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: berlinMars 08, 2007, 06:46:12
quote:
Originally posted by veteranen

Leeds må utbetale en  kontraktfestet "lojalitetsbonus" til Kelly, når hans nåværende 5-års kontrakt utløper til sommeren.

Hvor mye penger det er snakk om vet jeg ikke, men det kan vel dreie seg om noen hundre tusen pund...
Kellys ønske om retur til gamlelandet etter endt karierre har vært kjent en god stund. Det kan jo være at han er blitt enig med klubben om et eller annet "forlik" som kan være gunstig for begge ( who knows ).
Er guttungen ( 32 år bare, he-he) fornøyd og er gira på å komme i gang med "sitt nye liv" i Irland, så er vel ikke han typen til å lukke seg inne, sur og tverr og fornærmet. Og irene er et flott folkeslag, så jeg skjønner lengselen.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: StiflerMars 08, 2007, 07:13:27
quote:
Originally posted by berlin

quote:
Originally posted by veteranen

Leeds må utbetale en  kontraktfestet "lojalitetsbonus" til Kelly, når hans nåværende 5-års kontrakt utløper til sommeren.

Hvor mye penger det er snakk om vet jeg ikke, men det kan vel dreie seg om noen hundre tusen pund...
Kellys ønske om retur til gamlelandet etter endt karierre har vært kjent en god stund. Det kan jo være at han er blitt enig med klubben om et eller annet "forlik" som kan være gunstig for begge ( who knows ).
Er guttungen ( 32 år bare, he-he) fornøyd og er gira på å komme i gang med "sitt nye liv" i Irland, så er vel ikke han typen til å lukke seg inne, sur og tverr og fornærmet. Og irene er et flott folkeslag, så jeg skjønner lengselen.
Takk Berlin[;)]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: OggyMars 08, 2007, 14:45:59
Kelly vil vel for alltid være min yngste sønns helt [:)]

På en kamp i Sverige sommeren for snart 2 år siden, kom han
bort til oss og gav han en sekk han fikk som banens beste
spiller [:I]

Trasig hvis vi ikke får se Kelly mer på banen i Leeds-
drakt denne sesongen.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Robert H.Mars 08, 2007, 14:50:41
Trist sorti for vår eneste gjenværende helt. Dette minner dessverre alt for mye om David Battys siste måneder i vårt kjære Leeds United [xx(]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: rastafariMars 08, 2007, 15:00:00
Trist sorti. Gary Kelly har vært en LEEDS-spiller i hele sin karriere hos oss; gitt alt, gått bresjen og gitt jernet.
Håper bare Bates og Wise har nok ydmykhet og oppførsel at han får forlate ER som et stolt mann og får ta farvel med sitt publikum, aller helst før kampen mot Luton. La GK gi det siste av seg selv for LEEDS i nok en viktig kamp.
Var jo også den enseste spilleren det ble sunget for under kampen mot SheffWed.

Drakta er hvit - eller gul. Hvem husker ikke skinnlappen?
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: palleMars 08, 2007, 15:23:33
Hm, jeg kan forstå at Kelly med skade er fjerdevalg, men hvis Wise generaliserer med å si at han er fjerdevalg uansett (som det jo kan se ut til her), er det jo hårreisende. Det er vel folk her inne på forumet som vil forsvare det også...

PålK

...ooo, vi vandrar saman...
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Karl Hot ShotMars 08, 2007, 15:26:07
quote:
Originally posted by eriksen55

den egentlige grunnen. kan jeg få spørre hvorfor du tror at han ikke er skadet? hvorfor du har hengt deg sånn opp i det?  hvor sansynelig det er at han får en bonus ved 532 spilte kamper?
med alle lekasjene som er i leeds, tror du ikke dette hadde kommet ut, utenom inne her og enkelte sladreblader? tror du ikke kelly hadde protestert mot en sånn aksjon, han har ingenting å tape på å gå ut med det. hvorfor sto Kelly og Gus og senere Wise og kødda og lo sammen før hjemmekampen mot wba, var der selv å så det. tviler på det hadde skjedd under de omstendighetene mange her snakker om.


Ja det er synd sindre, kelly er en stor legende. trist han måtte ha en så kjedelig skadeplaget sistesesong i Leeds.Gary Kelly skal ha en enkeltbonus på £600.000 ved neste spilte førstelagskamp for Leeds United. Utgangspunktet er hans siste femårskontrakt. Det er grunnen til at hans totale antall kamper for Leeds United ikke gir noen mening her. Dessuten har Gary Kelly £35.000 i ukelønn. Og chairman Ken Bates snakket sannsynligvis sant på et møte med supporterne tidligere i sesongen, når han sa at det var en spiller i klubben som i realiteten hadde £70.000 i ukelønn. Han tenkte på Gary Kelly og snittlønna hans, dersom en forutsetter at han spiller én kamp til og får utbetalt bonusen.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: lojosangMars 08, 2007, 16:07:33
quote:
Originally posted by berlin

tross "øyevitnet" eriksen55 og artikklen i times online, heller jeg til at det er noe muffens.
Mange kilder ( men ingen sikre ) er skeptiske til at Kelly's fravær skyldes ene og alene skader,
men nå er jo saken bortimot død.  "Mange kilder" hevder også at det aldri har vært mennesker på månen, at det finnes tydelige beviser for at det er (eller har vært) intelligent liv på Mars, og at tordenvær blir til av at en stor, skjeggete kar kjører vogn trukket av geiter over himmern mens han kaster et fotballag fra Nord-Norge.

Trenge vel for fakerten  ikkje ha nåken signatur heller eg, vel! [:D]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: rd1Mars 08, 2007, 16:21:44
quote:
Originally posted by Karl "Hot Shot"

quote:
Originally posted by eriksen55

den egentlige grunnen. kan jeg få spørre hvorfor du tror at han ikke er skadet? hvorfor du har hengt deg sånn opp i det?  hvor sansynelig det er at han får en bonus ved 532 spilte kamper?
med alle lekasjene som er i leeds, tror du ikke dette hadde kommet ut, utenom inne her og enkelte sladreblader? tror du ikke kelly hadde protestert mot en sånn aksjon, han har ingenting å tape på å gå ut med det. hvorfor sto Kelly og Gus og senere Wise og kødda og lo sammen før hjemmekampen mot wba, var der selv å så det. tviler på det hadde skjedd under de omstendighetene mange her snakker om.


Ja det er synd sindre, kelly er en stor legende. trist han måtte ha en så kjedelig skadeplaget sistesesong i Leeds.Gary Kelly skal ha en enkeltbonus på £600.000 ved neste spilte førstelagskamp for Leeds United. Utgangspunktet er hans siste femårskontrakt. Det er grunnen til at hans totale antall kamper for Leeds United ikke gir noen mening her. Dessuten har Gary Kelly £35.000 i ukelønn. Og chairman Ken Bates snakket sannsynligvis sant på et møte med supporterne tidligere i sesongen, når han sa at det var en spiller i klubben som i realiteten hadde £70.000 i ukelønn. Han tenkte på Gary Kelly og snittlønna hans, dersom en forutsetter at han spiller én kamp til og får utbetalt bonusen.Kelly har spilt 167 seriekamper og 185 kamper totalt i løpet av den siste 5 årsperioden... Ser vel ikke helt at han får bonus ved 168 spilte seriekamper, evt 186 kamper totalt..

"Who needs Cantona??"
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Per-StianMars 08, 2007, 16:50:26
Eg vert oppriktig lei meg for Kelly sin del, anten han er skadd eller "frose ute" pga økonomiske orsakar. Eg skulle så gjerne ha ønskt at han fekk eit verdig punktum på si Leeds-karriere, ingen fortenar det meir enn han. Han er av ein sjeldan rase innan fotballen idag: lojal, oppoffrande, smittande blid og oppriktig glad i klubben sin, slik eg ser det frå utsida.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: berlinMars 08, 2007, 20:27:15
quote:
Originally posted by lojosang

quote:
Originally posted by berlin

tross "øyevitnet" eriksen55 og artikklen i times online, heller jeg til at det er noe muffens.
Mange kilder ( men ingen sikre ) er skeptiske til at Kelly's fravær skyldes ene og alene skader,
men nå er jo saken bortimot død.  "Mange kilder" hevder også at det aldri har vært mennesker på månen, at det finnes tydelige beviser for at det er (eller har vært) intelligent liv på Mars, og at tordenvær blir til av at en stor, skjeggete kar kjører vogn trukket av geiter over himmern mens han kaster et fotballag fra Nord-Norge.

Trenge vel for fakerten  ikkje ha nåken signatur heller eg, vel! [:D]he-he, og din konklusjon gitt dette "bildet er" er da.....?
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Jon RMars 08, 2007, 22:19:24
quote:
Originally posted by Per-Stian

Eg vert oppriktig lei meg for Kelly sin del, anten han er skadd eller "frose ute" pga økonomiske orsakar. Eg skulle så gjerne ha ønskt at han fekk eit verdig punktum på si Leeds-karriere, ingen fortenar det meir enn han. Han er av ein sjeldan rase innan fotballen idag: lojal, oppoffrande, smittande blid og oppriktig glad i klubben sin, slik eg ser det frå utsida.I lys av tallene fra regnskapet i en annen tråd: Ryktene sier at Kelly har 35 000 £ i uka og en kontrakstfestet lojalitetsbonus på formidable 600 000 £ ved neste kamp. Kelly har blitt tilbudt en reforhandling av sin(for Kelly) sinnsykt lukrative kontrakt, men har takket kontant nei. Hvis tallene stemmer, må jeg si at jeg snur i denne saken. Gary Kelly bringer skam over seg selv og sitt ettermæle. Han vil aldri mer spille en kamp for Leeds United. Dette finner jeg både trist og provoserende. Gready bastard. [V]

Jon R.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: MasingaMars 08, 2007, 22:29:38
Helt enig, Jon R.

Kelly kunne blitt en levende legende dersom han reforhandlet sin kontrakt. Nå blir han bare en i rekken som skal skjære det lille kjøttet som er igjen på beinet til Leeds United. I virkeligheten er det vel ingenting igjen. Kelly gjør bare som alle forgjengerne, som har måttet forlate klubben under kontrakt. Og i bakgrunnen lurer agentene. Her trenger vi ikke gjette en gang hva de hvisker i ørene til sine klienter.

Apropos levende legende. Eddie Gray er en av dem. Jeg kan ikke huske at han kom med krav til klubben da han måtte pakke sammen.

Masinga, medl.nr. 1250
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: DennisMars 08, 2007, 23:08:29
quote:
Originally posted by Jon R

I lys av tallene fra regnskapet i en annen tråd: Ryktene sier at Kelly har 35 000 £ i uka og en kontrakstfestet lojalitetsbonus på formidable 600 000 £ ved neste kamp. Kelly har blitt tilbudt en reforhandling av sin(for Kelly) sinnsykt lukrative kontrakt, men har takket kontant nei. Hvis tallene stemmer, må jeg si at jeg snur i denne saken. Gary Kelly bringer skam over seg selv og sitt ettermæle. Han vil aldri mer spille en kamp for Leeds United. Dette finner jeg både trist og provoserende. Gready bastard. [V]

Jon R.Slike ting er vanskelig, det er jo tross alt penger han har blitt tilbudt tidligere og som han har full rett på. Ikke mange i verden hadde takket ja til mindre penger enn det de får, slik er bare mennesker.

På den annen side, dagens fotballspillere har penger så det tyter ut av alle kroppsåpninger på dem. Gary Kelly burde takke ja til å spille ut sesongen gratis, og takke nei til denne lojalitetsbonusen. Dermed kan vi bygge en statue av han.

Men det vil ikke skje... [xx(]

- Dennis
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: MOrTengMars 08, 2007, 23:58:42
Kelly har alltid vært en ekte og lojal Leeds-spiller, som har spilt med hjertet på skjortermene og vært en positiv kraft både i forhold til medspillerne og fansen. Kommer aldri til å kalle ham "greedy bastard" eller lignende, bare fordi han vil ha den lønna han har avtalt med klubben.

Det har vært mange triste sortier for de gamle heltene våre de siste årene. Mye av det har hatt sammenheng med anklager om grådighet. Fakta er at når Kelly drar til sommeren er det ikke igjen en eneste spiller som hører hjemme i Leeds-drakta. Kanskje med unntak av Fraz. [:(]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: MOrTengMars 09, 2007, 00:01:07
Apropos Kelly: hvem var det han scoret det siste målet sitt mot? Var det ikke en cup-kamp? Nydelig langskudd, 3-3 eller noe sånt, og så tapte vi til slutt? Hukommelsen min svikter meg, noen som vil oppklare dette? [:I]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: FerreMars 09, 2007, 00:02:35
quote:
Originally posted by MOrTeng

Apropos Kelly: hvem var det han scoret det siste målet sitt mot? Var det ikke en cup-kamp? Nydelig langskudd, 3-3 eller noe sånt, og så tapte vi til slutt? Hukommelsen min svikter meg, noen som vil oppklare dette? [:I]Var vel i FA-cupen mot Wigan ja, nydelig langskudd. Vi tapte på straffer...

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: MOrTengMars 09, 2007, 00:06:24
quote:
Originally posted by Ferre

quote:
Originally posted by MOrTeng

Apropos Kelly: hvem var det han scoret det siste målet sitt mot? Var det ikke en cup-kamp? Nydelig langskudd, 3-3 eller noe sånt, og så tapte vi til slutt? Hukommelsen min svikter meg, noen som vil oppklare dette? [:I]Var vel i FA-cupen mot Wigan ja, nydelig langskudd. Vi tapte vel på straffer...

-WE'LL BE BACK-
Det var det ja. Sukk.. det var ikke mange målene han fikk. Han jublet som om han hadde vunnet finalen i CL.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kjelviMars 09, 2007, 00:06:51
quote:
Originally posted by MOrTeng

Kelly har alltid vært en ekte og lojal Leeds-spiller, som har spilt med hjertet på skjortermene og vært en positiv kraft både i forhold til medspillerne og fansen.


Tiltredes!
Ikke mobb dagens Mr. Leeds!
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Jon RMars 09, 2007, 00:13:20
quote:
Posted by MorTeng: Kelly har alltid vært en ekte og lojal Leeds-spiller, som har spilt med hjertet på skjortermene og vært en positiv kraft både i forhold til medspillerne og fansen. Kommer aldri til å kalle ham "greedy bastard" eller lignende, bare fordi han vil ha den lønna han har avtalt med klubben.


Kelly scorte i cup kampen mot Wigan i januar 2006. [:)]

Skulle ønske jeg kunne være enig med deg, men klarer bare ikke:

En klok mann sa til meg nylig: Det virker som om absolutt alle er ute etter å melke Leeds United for penger. [B)]

Nok en gang med forbehold om at ryktene stemmer. (Aldri i verden om det er sportslige årsaker til at Kelly er fjerdevalget. Det skjønner alle som så Frazers ynkelige forestilling på lørdag):

Gary Kelly har vært en trofast støttespiller for klubben, men det har han sannelig fått godt betalt for. Han bør ha tjent mer penger enn han noengang vil klare å bruke. Alle vet at dette er en avtale som ble inngått mens klubben spiste kirsebær med de store i Europa. Nå spiser vi rognebær med de små og fattige. Kelly vet at klubben ikke har penger til å betale han 7-8 millioner kroner ekstra, i tillegg til de vel 400 000 han tjener i uka. Han velger heller å sitte på tribunen og gnu på kontrakten mens lagkameratene kjemper kampen mot nedrykk uten han. Lojalitet my ass.

Jon R.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: lojosangMars 09, 2007, 01:16:43
quote:
Originally posted by berlin

quote:
Originally posted by lojosang

quote:
Originally posted by berlin

tross "øyevitnet" eriksen55 og artikklen i times online, heller jeg til at det er noe muffens.
Mange kilder ( men ingen sikre ) er skeptiske til at Kelly's fravær skyldes ene og alene skader,
men nå er jo saken bortimot død.  "Mange kilder" hevder også at det aldri har vært mennesker på månen, at det finnes tydelige beviser for at det er (eller har vært) intelligent liv på Mars, og at tordenvær blir til av at en stor, skjeggete kar kjører vogn trukket av geiter over himmern mens han kaster et fotballag fra Nord-Norge.

Trenge vel for fakerten  ikkje ha nåken signatur heller eg, vel! [:D]he-he, og din konklusjon gitt dette "bildet er" er da.....?Konklusjonen kan vel være at undertegnede er noe såpass sjelden som en blåøyd, naiv skeptiker? [:D]

Og dermed velger fortsatt å tro at Kelly er skada.

Trenge vel for fakerten  ikkje ha nåken signatur heller eg, vel! [:D]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Erik°Mars 09, 2007, 01:37:06
quote:
Originally posted by Jon R

Han velger heller å sitte på tribunen og gnu på kontrakten mens lagkameratene kjemper kampen mot nedrykk uten han. Lojalitet my ass.


Sterke ord det der Jonny-boy...

Det jeg ikke fatter og begriper.

Hvis Kelly har som du lenger opp nevner, £35.000 i uka.
Hvorfor har han ikke da blitt frøset ut på samme måte som Bakke og Johnson før nå?

Regner med du har inside information J. Ellers er det bare å melde overgang til Waccoe, pronto! [8D]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Per-StianMars 09, 2007, 01:38:45
quote:
Originally posted by lojosang
Konklusjonen kan vel være at undertegnede er noe såpass sjelden som en blåøyd, naiv skeptiker? [:D]

Og dermed velger fortsatt å tro at Kelly er skada.
Heng meg på denne "blåaugde" karusellen, og håpar Kells snart blir kvitt skadeproblema og avsluttar Leeds-karrieren med stil.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: AsbjørnMars 09, 2007, 01:38:46
quote:
Originally posted by Enrique
Regner med du har inside information J. Ellers er det bare å melde overgang til Waccoe, pronto! [8D]


Du kødder ikke med Kelly uten å få Erik på nakken; gammelt jungelord [:)]What good am I   If I'm like all the rest
If I just turn away, when I see how you're dressed
If I shut myself off so I can't hear you cry
What good am I?

B.Dylan
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kjelviMars 09, 2007, 01:39:55
quote:
Originally posted by Ferre

quote:
Originally posted by MOrTeng

Apropos Kelly: hvem var det han scoret det siste målet sitt mot? Var det ikke en cup-kamp? Nydelig langskudd, 3-3 eller noe sånt, og så tapte vi til slutt? Hukommelsen min svikter meg, noen som vil oppklare dette? [:I]


Var vel i FA-cupen mot Wigan ja, nydelig langskudd. Vi tapte på straffer...ENJOY!

http://www.youtube.com/watch?v=zNRQDBozs14

(http://img.youtube.com/vi/zNRQDBozs14/2.jpg)
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: ragnarMars 09, 2007, 01:41:45
Er mye penger vi snakker om her. £35.000 i uken og £600.000 i lojalitetsbonus ved neste kamp. Ikke rart Leeds har et ganske høyt lønnsbudsjett.

Til sommeren vil vel alle kontrakter være nedbetalt og lønnsbudsjettet faller betrakteligt. Så spørs det hva som skjer med gjelden...

Håper Leeds har lært nå og legger inn klausuler i de nye kontraktene der lønningene reduseres/heves ved nedrykk/opprykk.

*Champions of CCC 06/07*
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: BuddaMars 09, 2007, 02:28:58
quote:
Originally posted by kjelvi

quote:
Originally posted by Ferre

quote:
Originally posted by MOrTeng

Apropos Kelly: hvem var det han scoret det siste målet sitt mot? Var det ikke en cup-kamp? Nydelig langskudd, 3-3 eller noe sånt, og så tapte vi til slutt? Hukommelsen min svikter meg, noen som vil oppklare dette? [:I]


Var vel i FA-cupen mot Wigan ja, nydelig langskudd. Vi tapte på straffer...ENJOY!

http://www.youtube.com/watch?v=zNRQDBozs14

(http://img.youtube.com/vi/zNRQDBozs14/2.jpg)Steika artig kommentator [:D] Never ever ever rule out the mighty white gods that are Leeds United!!!

Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Jon RMars 09, 2007, 02:55:13
quote:
Originally posted by Enrique

quote:
Originally posted by Jon R

Han velger heller å sitte på tribunen og gnu på kontrakten mens lagkameratene kjemper kampen mot nedrykk uten han. Lojalitet my ass.


Sterke ord det der Jonny-boy...

Det jeg ikke fatter og begriper.

Hvis Kelly har som du lenger opp nevner, £35.000 i uka.
Hvorfor har han ikke da blitt frøset ut på samme måte som Bakke og Johnson før nå?

Regner med du har inside information J. Ellers er det bare å melde overgang til Waccoe, pronto! [8D]Tja. Inside og inside. Annenhåndsinfo fra en som har et over gjennomsnittet engasjement og kunnskap om klubben, og som har  snakket med Leeds Ultras. [8)]

Jeg har også tenkt på dette med Bakke og Johnson: Forskjellen er kanskje at Kelly har vært i stand til å spille fotball og yte for lønna hele veien og ikke har vært assossiert med skandaler, i motsetning til de to andre? [xx(]

At det er "noe" utenomsportslig som holder Kelly ute av laget, er det vel ingen som betviler etter Wise`s "fjerdevalg" uttalelse. Mix dette sammen med Bates uttalelse om 70 000 £ i uka og server på en seng av rykter fra mer eller mindre pålitelige kilder: Dette verken lukter eller smaker godt. [B)]

Jon R.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: veteranenMars 09, 2007, 03:31:12
quote:
Originally posted by Jon R

quote:
Originally posted by EnriqueRegner med du har inside information J. Ellers er det bare å melde overgang til Waccoe, pronto! [8D]


Tja. Inside og inside. Annenhåndsinfo fra en som har et over gjennomsnittet engasjement og kunnskap om klubben, og som har  snakket med Leeds Ultras. [8)]
Jon R.
Er det ikke ved sånne anledninger du pleier å skrive følgende, Jon: "Mener å ha lest det et eller annet sted... sannsynligvis etter å ha skrevet det selv!" [:D]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Jon RMars 09, 2007, 04:10:24
"Trolig har jeg lest det i noe jeg har skrevet selv." [8D]

Sikrere kilde finner jeg ikke på denne jord, veteranen. [:D]

Jon R.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: raggenMars 09, 2007, 04:26:46
er uansett MR. LEEDS vi snakker om her. han fortjener å bli behandlet deretter. vært med klubben i tynt og tynt og bært drakta med ære

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: R - RMars 09, 2007, 15:36:40
Slik eg forstår det, så er ikkje dei 600.000 betinga av neste kamp han spelar, men snarare ein lojalitetsbonus han får når kontrakten går ut til sommaren. Personleg synst eg dette gjev mykje meir meining enn at han skal få pengar for sin 532. kamp.

Dette betyr med andre ord at han uansett vil måtte betalast desse pengane.

Eit oppslag frå The Mirror (http://www.mirror.co.uk/sport/football/tm_headline=it%2Ds-ell-over%2D-kelly%26method=full%26objectid=18722035%26siteid=89520-name_page.html)

IT'S ELL OVER, KELLY
GARY Kelly's career at Leeds is over after Dennis Wise told him he is fourth-choice right-back.

Kelly, who is close to recovering from injury, was desperate to help Leeds stay up before retiring in June after 16 years at the club.

Although publicly Wise insists he has not picked Kelly, 32, because of his injury, privately the former Republic of Ireland international has been told he does not figure in his plans.
Advertisement

Kelly - on £20,000 a week - is the last of the big earners from the Peter Ridsdale era. He agreed to waive appearance money when Wise took over in October, but his 531st appearance for Leeds last November looks to have been his last.

- Rune

1. omgang: Southampton 3 Leeds 0
2. omgang: Southampton 3 Leeds 4
[:D]

Job Done Preston, *******
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: rastafariMars 09, 2007, 19:23:26
Tviholder nå på at i moderne tid er Gary Kelly Mr.Leeds. Har "sliter" fortsatt med en vannvittig Ridsdale kontrakt, men jeg klarer ikke å sette dette over det Kelly har betydd for Leeds.
Og jeg hevder at forskjellen på Leeds 2006/7 mot 2005/6 er at vi ikke har hatt Kelly på banen.

Drakta er hvit - eller gul. Hvem husker ikke skinnlappen?
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Robert H.Mars 09, 2007, 19:29:42
Jeg forstår Gary Kelly meget godt. Bates og Wise har forsøkt å mobbe han til å gi fra seg berettigede pund i forhold til en juridisk bindende kontrakt. Slik oppførsel finner antakelig ikke Kelly seg i og det synes jeg faktisk er beundringsverdig...
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: flynnMars 09, 2007, 20:45:56
Hadde vi kun vært opptatt av å benytte de siste kampene i år til å spille inn et lag for neste sesong skulle jeg akseptert at Kelly be utelatt, men vi kjemper da vitterlig en desperat kamp for å unngå den totale ydmykelse og nedrykk til undergrunnsligaen! Da blir det idiotisk å ikke bruke de beste spillerne, og Kelly er udiskutabelt den beste høyrebacken vi har p.t. I rest my case.

flynn
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: RoarGMars 09, 2007, 23:37:37
Skjønner at styret ikke vil gi Kelly ny kontakt av samme størrelsesorden som den han nå har. Men slik som det er nå betaler vi 25k £/uke for en spiller vi ikke benytter. Var det fattige vi sa vi var[:0]? Er Kelly god nok for A-laget bør han selvsagt spille nå, selv om han slutter aldri så mye til sommeren. Det er klart: dersom Wise mener at tre spillere går foran han i køen om høyrebackplassen (Richardson,Sa,Foxe????) må han være virkelig dårlig.

Change is the constant that cannot be changed.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: veteranenMars 09, 2007, 23:52:17
quote:
Originally posted by R - R

Slik eg forstår det, så er ikkje dei 600.000 betinga av neste kamp han spelar, men snarare ein lojalitetsbonus han får når kontrakten går ut til sommaren. Personleg synst eg dette gjev mykje meir meining enn at han skal få pengar for sin 532. kamp.

Dette betyr med andre ord at han uansett vil måtte betalast desse pengane.
Du og jeg har nøyaktig samme forståelse av denne problematikken, Rune.

Hva har nå vel informanter med kontakter i "Leeds Ultras" å stille opp mot "gromgutane" på Luscos-forumet! [:D]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Per-StianMars 10, 2007, 00:36:16
Heia Kelly!
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Jon RMars 10, 2007, 02:28:46
quote:
Originally posted by veteranen

quote:
Originally posted by R - R

Slik eg forstår det, så er ikkje dei 600.000 betinga av neste kamp han spelar, men snarare ein lojalitetsbonus han får når kontrakten går ut til sommaren. Personleg synst eg dette gjev mykje meir meining enn at han skal få pengar for sin 532. kamp.

Dette betyr med andre ord at han uansett vil måtte betalast desse pengane.
Du og jeg har nøyaktig samme forståelse av denne problematikken, Rune.

Hva har nå vel informanter med kontakter i "Leeds Ultras" å stille opp mot "gromgutane" på Luscos-forumet! [:D][}:)]

Jon R.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Hallgeir *Mars 10, 2007, 04:28:55
Hvis Gary Kelly er Leeds sin 4. beste høyreback,er vel den beste nær ved å debutere på et eller annet landslag! Her er det enten snakk om penger, ellers så er Wise en elendig løgner.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: SheridanMars 10, 2007, 05:41:42
Liker dette dårlig...

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: DennisMars 10, 2007, 15:10:42
Hvis Wise setter Kelly to-tre plasser bak Frazer Richardson, er det ikke rart vi ligger under streken! Makan til ballkontroll (negativ forstand) har jeg ikke sett maken til.

- Dennis
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kjelviMars 13, 2007, 18:36:23


Komedien/tragedien fortsetter!

Hvem snakker sant?


Fra dagens The Sun (http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2007110722,00.html):

But there has been more aggro with claims he is refusing to pick Republic of Ireland defender Gary Kelly, 32.
Kelly, a Leeds player for 15 years, says he is ready to play. But Wise’s No 2 Gus Poyet claimed: “He’s not been fit.”
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kjelviMars 13, 2007, 19:23:38
Poyet denies sidelining Kelly

LEEDS UNITED assistant manager Gustavo Poyet has denied that he and Dennis Wise are deliberately sidelining Gary Kelly, right, from the squad at Elland Road.
The long-serving full-back is reaching the end of his 16th and final season with United but has not been seen in the club's first-team since their 3-2 defeat at Barnsley on November 4.
Kelly's absence was initially blamed on a back injury and the defender has been affected by an ankle problem recently, but his four-month spell on the sidelines and the reasons behind it have been the topic of intense discussion among United's supporters.
Poyet rubbished one suggestion that the former Republic of Ireland international had been banned from Elland Road on match-days, and insisted the defender would be considered for selection once he returned from his ankle injury.
Poyet said: "He's not been fit, and it's up to him to be fit and available.
"If, after that, he's fit and not playing and you ask us why he's not playing, we should have an answer. At the moment it's nothing."
Kelly made his 500th outing for Leeds last season and has played 529 times since signing in 1991.

Kilde: http://www.leedstoday.net/ViewArticle.aspx?ArticleID=2112617&SectionID=51
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: lojosangMars 13, 2007, 20:13:37
quote:
Originally posted by kjelviKomedien/tragedien fortsetter!

Hvem snakker sant?


Fra dagens The Sun (http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2007110722,00.html):
I ethvert sånt spørsmål, hvis The Sun er et av alternativene er i hvert fall riktig svar IKKE det The Sun sier.

Sann mine ord, den dagen The Sun har på sin førsteside at verdens undergang ikke er nær kan vi vente ragnarokk innen utgangen av uka.

Trenge vel for fakerten  ikkje ha nåken signatur heller eg, vel! [:D]
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: kjelviMars 23, 2007, 21:29:14
Kelly closing in on Leeds return

(http://images.teamtalk.com/06/10/190/GaryKelly_165525.jpg)

Leeds defender Gary Kelly could soon be back in first-team action following long-term injury.

The 32-year-old former Republic of Ireland defender has made only three appearances under manager Dennis Wise due to persistent back and ankle injuries, with his last appearance in the 3-2 defeat at Barnsley in early November.
"When you look at the injuries we have, the international break has come at a good time," assistant manager Gus Poyet told the club's official website. "Tore (Andre Flo), Thommo (Alan Thompson), Gary Kelly, and Robbie Elliott are all getting nearer and they're good players we can have in a week or so.
"Gary should be training next week which is good news, Tore has been running and is close and Thommo as well."
Kelly's prolonged absence had prompted some Leeds fans to speculate the full-back's distinguished Elland Road career was effectively over with his lucrative contract due to expire in the summer, but he could yet make a timely return to boost their survival chances.
Former Chelsea striker Flo has been out since breaking a bone in his foot at the end of January after just two appearances for Leeds, while Thompson and Elliott have both been sidelined with hamstring injuries.

Kilde: http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,982_2012167,00.html
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Leeds - 1919Mars 23, 2007, 21:39:56
hadde vært greit å hatt med alle de resten av sesongen, minus elliott da kanskje.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: SirOlsenMars 25, 2007, 14:30:23
Nå har vi vel snart nådd bunnen av all den elendighet og ulykke vi kan få vel?...

Kan vi ikke nå i allefall få glede oss av et godt come-back av den eneste igjen som det oser Leeds av i troppen..?.. Nemlig Kelly.. Med apekattene som styrer klubben nå, så er det vel ikke stort annet for en supporter enn å prøve å klamre seg til Leeds-ånden som fortsatt er igjen før den blir fullstendig drept..

(Jada, jeg er en av de som mente det var verdt å gi Wise og gjengen en sjangse... Men så har vel og de som evt måtte kommentere det kanskje også bitt seg merke i at jeg mener og har lenge ment at hovedproblemet vårt er Bates..)

Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: LeeeeeeeeeeeedsMars 25, 2007, 15:03:13
quote:
Originally posted by eriksen55

den egentlige grunnen. kan jeg få spørre hvorfor du tror at han ikke er skadet? hvorfor du har hengt deg sånn opp i det?  hvor sansynelig det er at han får en bonus ved 532 spilte kamper?
med alle lekasjene som er i leeds, tror du ikke dette hadde kommet ut, utenom inne her og enkelte sladreblader? tror du ikke kelly hadde protestert mot en sånn aksjon, han har ingenting å tape på å gå ut med det. hvorfor sto Kelly og Gus og senere Wise og kødda og lo sammen før hjemmekampen mot wba, var der selv å så det. tviler på det hadde skjedd under de omstendighetene mange her snakker om.


Ja det er synd sindre, kelly er en stor legende. trist han måtte ha en så kjedelig skadeplaget sistesesong i Leeds.

Kelly BLE boikotta pga. penger. Dette er IKKE sladder. Det kommer rett fra Leeds legende John mc Lelland. Jeg har det tilogmed på video. Han beklaget at det ble slik, men de kunne ikke spille han da det kosta for mye. Hans siste kamp blir ETTER at han har slutta i Leeds, og da en testimonial.

GLORY GLORY LEEDS UNITED
http://leedsvik.spaces.live.com
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: peacockMars 25, 2007, 15:25:48
Kelly har allerede hatt testimonial.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: berlinMars 25, 2007, 22:17:39
quote:
Originally posted by peacock

Kelly har allerede hatt testimonial.ja, det har han, men jeg har hørt at det blir en til, fortså det den som kan.
Tittel: Re: Gary Kelly set to retire!!!
Skrevet av: Leeds - 1919Mars 26, 2007, 00:41:09
jaja, den som lever for se. poenget et at det er håpløst å dra spekulasjoner så langt. Jeg aner ikke hva som er rett. Men syntes det er rart, samt at jeg ikke finner en eneste god grunn til at han skal ha penger for evt 1-10 kamper mer spilt. Ingen her inne som har klart å komme med en god forklaring på det. DEN dagen han gjør et evt comeback så forventer jeg noen ydmyke sjeler her inne, noen som faktisk regelrett har driti seg ut da! men klart, jeg aner ikke hva grunnen er, spekulerer heller ikke i hvorfor og er heller ikke en som biter på alt, og føler sjelden eller aldri for å henge meg på et hylekor. Det er jo litt rart da, at ingen klubber har hentet han, leid eller kjøpt om han hadde vært skadefri. Han er god, og kunne sikkert fått høyere lønn i andre klubber. Men er han skadet så er det jo lite gunstig å hente han.. det er det jeg forholder meg til, det mest sansynlige tilfellet og det som har blitt opplyst.

alle bananer er lilla! ikke overasket om noen lager en sak ut av det heller!

men fantasien til mange er god lesning, det skal dere ha. Men litt bekymret over at mye av det som blir sagt ikke er fleip :)
Me
Tittel: Kelly tiblake på banen
Skrevet av: StiflerMars 27, 2007, 22:16:20
Igårdagsens kamp spilte Kelly fra Start borte mot Bradford.
deilig å se Kelly tilbake igjen:)
johnson scorte målet i 0-1 seieren.

She has a face on her like a bulldog that's just licked piss off a nettle…….
Tittel: Re: Kelly tiblake på banen
Skrevet av: OggyMars 27, 2007, 22:19:40
http://www.luscos.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7997
Tittel: Re: Kelly tiblake på banen
Skrevet av: StiflerMars 27, 2007, 22:23:44
glemte å se på side 2 ja...[xx(]
beklager d

She has a face on her like a bulldog that's just licked piss off a nettle…….
Tittel: SLUTSPELAT FÖR KELLY?
Skrevet av: CaaleApril 19, 2007, 01:56:21
http://www.leedsunited.se/NYHETER.html

se länken för artikel
Tittel: Re: SLUTSPELAT FÖR KELLY?
Skrevet av: OggyApril 19, 2007, 04:05:19
Vel, dette har vi vel pratet om mange ganger.

Skulle gjerne sett at Kelly fikk en verdig avskjed
i klubben, med et innhopp mot slutten av en kamp (vi
leder 3-0).
Tittel: Re: SLUTSPELAT FÖR KELLY?
Skrevet av: kjelviApril 25, 2007, 17:22:34

Gary Kelly blir takket av etter 16 år i klubben etter hjemme kampen mot Ipswich.

Da vil også spillerne takke hjemmefansen for støtte gjennom sesongen.

http://www.leedsunited.com/page/NewsroomDetail/0,,10273~1016146,00.html
Tittel: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: rastafariApril 27, 2007, 18:47:27
http://www.leedsunited.com/page/NewsroomDetail/0,,10273~1017222,00.html

Lørdag tar den største av nåtidens Leeds spillere farvel med Elland Road og Leeds United. En av de absolutt få i dagens fotball med KLUBBHJERTE[:)]
Utrolig synd at Gary Kelly's farvel skjer under denne situasjonen, Klubben hans slåss for å unngå evig fortapelse(?), og han selv har blitt sidelined trolig pga pengediskusjon.
Men en liten stund på lørdag må vi glemme alt dette og HYLLE GARY KELLY for hans innsats for verdens flotteste og stolteste klubb. Noe Gary selv har gått i bresjen for å vise.

TAKK GARY - for din innsats, din inspirasjon for klubben og måten du har vært på; on and off the pitch! Miss you!!!!

Drakta er hvit - eller gul. Hvem husker ikke skinnlappen?
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: DennisApril 27, 2007, 18:55:11
Gary Kelly er den siste Leeds-legenden i en lang rekke. Det var trist det endte på denne måten!

- Dennis
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: BuddaApril 27, 2007, 19:07:00
Trur det blir lenge til vi får en spiller som er like lenge i klubben. Kelly er en legende som har vært med like lenge som jeg har vært fan!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: PapiApril 27, 2007, 19:59:03
Takk for fantastisk innstats Gary: Lukke til med pesjonist tilverelsen


I`d rather walk alone
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Erik°April 27, 2007, 20:46:33
Fikk en stor klump i halsen når jeg så intervjuet på LUTV.[:(]
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: HåvardKApril 27, 2007, 21:11:26
Blir utrolig vemodig. Men Viasat 2 vil vel ikke få med seg dekningen av begivenheten...
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RApril 27, 2007, 21:14:49
En æra er over. Fryktelig trist at avslutningen minner meg litt om Battys siste måneder i klubben. Tenk at han har vært i klubben siden før vårt siste ligamesterskap. Han har virkelig gjennomlevd og erfart noen av de største ups and downs i klubbens historie. En vannvittig sløsing med ressurser å ikke bruke han i klubbens mest kritiske periode noensinne. Vi kan oppleve at vi rykker ned met et poengs margin. Når vi ser tilbake på de enorme problemene vi har hatt med høyre back posisjonen etter at Wise tok over, er det ikke usannsynlig at Good ole` Gary kunne utgjort den lille forskjellen. Lenge Leve Gary Kelly!

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: peacockApril 27, 2007, 21:15:28
Det finnes bare en verdig avslutning; gi mannen 90 minutter på banen!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: OggyApril 27, 2007, 21:23:33
Hadde vi vært i en litt tryggere situasjon før
de to siste gjenstående kamper, hadde han nok
kommet innpå mot slutten av kampen i morgen [:)]

Takk for innsatsen, Gary Kelly [:0]
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: peacockApril 27, 2007, 21:48:14
Tryggere? Mannen styrker laget! Du kan da ikke mene at Frazer er bedre?
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: LidsApril 28, 2007, 14:13:58
Trist at han nå er "borte", Gary var vårt desidert beste kort på høyrebacken.

Thomas
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: ToreApril 28, 2007, 15:50:27
Kells var den siste store fra de gode gamle dager, lykke til videre og takk for alle gode minner !


Tore
Marching on together...
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: basteApril 28, 2007, 16:44:13
Kelly..thx man..

utrolig trist at Wise og KB velger å rykke ned istedenfor å bruke Kelly.. Fraz når ikke Capt KELLY opp til anklene en gang. Trur vi hadde klart oss bedre med å bruke Kelly mer...

men money talks...intet annet.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: SveinArveApril 28, 2007, 18:01:03
Min favoritt siden han gjorde sin debut med 22 på ryggen. Har drakta enda, og hadde den på meg når jeg var i Sarpsborg i fjor sommer. Har bilde attmed Kelly! En stooor spiller

------------------------------
http://www.godoyil.no
http://godoyalag.blogspot.com
(http://eteamz.active.com/aalesundfk/images/GODØYIL.jpg)
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: snappernApril 28, 2007, 18:26:56
Takk Gary! For Allt!

Who is Harry Kewell!!!!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: aurenApril 28, 2007, 19:37:26
Sympatisk fyr, og en meget god back. Trist det skulle ende på denne måten. Meget trist.

Lykke til videre Gary!

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Tom SApril 28, 2007, 20:16:18
Takk for innsatsen Kells, du har gitt oss mange gode minner!
Lykke til videre i livet.

WE'RE LEEDS AND PROUD!!!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: samadhiApril 28, 2007, 21:50:23
jeg var 7 år da jeg begynte å holde med Leeds i 90/91 sesongen. Gary Kelly har faktisk vært Leeds spiller hele denne perioden, og det er selvfølgelig trist at han nå legger opp. Håper å få se Gary i en annen rolle i Leeds en gang i fremtiden...

tænks får de memmåri!

marching on together,
derudaf forever...
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: kjelviApril 28, 2007, 21:53:40
bra intervju med gary på yr nå.
fornuftig, nøktern kar, som har satt pris på sin tid. ikke bitter. først og fremst takknemmelig til Wilko.
skryter av fansen og takker ydmykt alle - fra vaskedamene til medspillere.
går i reprise mellom 18-19 norsk tid.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: raggenApril 29, 2007, 16:33:34
takk for alt kells. har vært en utrolig karriere i leeds drakta. en legende!! kommer nok ikke til å bli flere slike spillere som er i klubben så lenge.

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RApril 30, 2007, 04:10:15
Idiotene som stormet banen, sørget vel også for å ødelegge markeringen for Kelly? Det stod på den off siden før kampen,at markeringen ville bli avlyst dersom noen stormet banen....! [B)]

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: LæshyApril 30, 2007, 04:21:35
Kelly var ute på banen sammen med blant andre Paul Reaney så fremst jeg hørte live på Yorkshire Radio. Da Kelly entret banen var samtlige tilskuere på tribunen og sang høyere enn jeg noensinne har hørt følgende:

"One Gary Kelly, there's only one Gary Kelly. One Gary Kelly. It's only one Gary Kelly"

Her er noen videosnutter fra Kelly-hyllesten:
http://www.youtube.com/watch?v=ZN5e9YlAhO0&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=Ag1FMptlyqM&mode=related&search=

It´s only one United... Leeds United!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Per-StianApril 30, 2007, 18:11:37
Synd at all elendigheita overskugga farvellet til Gary Kelly. Trass i påstandar om at han har motarbeidd dagens trenarteam, må vi hugse på å verdsetje hans lojalitet til klubben vår i ei årrekke. Han er ein av få som kan karakteriserast som "Mr.Leeds" - ein utdøyande rase.

(http://farm1.static.flickr.com/190/478188556_1128b8a9e4.jpg?v=0)

ONE GARY KELLY, THERE'S ONLY ONE GARY KELLY
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: RoarGMai 02, 2007, 16:01:56
Takk Gary Kelly for innsatsen alle disse årene.

Change is the constant that cannot be changed.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: flynnMai 02, 2007, 16:33:52
Med Kelly på banen i de periodene hvor han har vært skadefri er jeg ganske sikker på at vi hadde berget plassen. Når historien skal skrives er dette et feiltrinn som fortjener adskillig spalteplass.
Personlig må dette være leit for Gary, men for klubben Leeds er det intet mindre enn en skandale!

flynn
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: FerreMai 06, 2007, 18:09:59
WISE SLAMS KELLY

DENNIS WISE launched an astonishing verbal attack on Leeds United's veteran Republic of Ireland defender Gary Kelly last week.

Wise's unprovoked blast came at a stormy meeting with his players on Wednesday morning - hours before 800 guests paid tribute to Kelly at a farewell dinner for the long-serving right-back at Elland Road.

Kelly, 32, is retiring at the end of the season after making more than 500 appearances for Leeds in 16 years with the fallen Yorkshire giants. But he has not played a first-team game since the 3-2 defeat at Barnsley last November.

 Kelly is the last of the big earners at Elland Road, on a wage of £28,000 a week.

Boss Wise ripped in to him, allegedly branding him a "parasite" for the money he is being paid by the club.

Kelly's team-mates were said to be "disgusted and outraged" by the treatment of the popular Irishman.

Hours later former Leeds heroes like Howard Wilkinson and Gordon Strachan were at the event marking Kelly's farewell.

Wise is also understood to have had heated words with skipper Jonathan Douglas, striker Richard Cresswell and unsettled midfielder Kevin Nicholls.

This latest bust-up follows rows involving the "mole" who handed Crystal Palace the Leeds line-up ahead of their Championship clash, and Nicholls's request to return to former club Luton.

Wise was unavailable for comment last night.


http://www.sundaymirror.co.uk/sport/football/tm_headline=wise-slams-kelly%26method=full%26objectid=19054177%26siteid=98487-name_page.html

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: BuddaMai 06, 2007, 18:12:30
Hva er den idioten Wises styrer med nå da? Hvis dette stemmer så er det bare å glemme at Douglas og Cresswell blir i klubben
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RMai 06, 2007, 18:12:38
[xx(]

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: aurenMai 06, 2007, 18:15:22
Bullshit fra ende til annen! Ikke tro på alt avisene skriver gutter!

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: HåvardKMai 06, 2007, 19:26:45
Garantert bullshit! Ingen er vel så gode til å veie sine ord som selveste Denis Wise! Mannen burde vært diplomat!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: BuddaMai 06, 2007, 19:27:20
quote:
Originally posted by HåvardK

Garantert bullshit! Ingen er vel så gode til å veie sine ord som selveste Denis Wise! Mannen burde vært diplomat!
Litt ironi på gang her [:)]
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: raggenMai 06, 2007, 19:29:31
ikke sikker på at dette er sant da men forundrer meg faen ikke at wise er i stend til dette. virker som han enda ikke har blitt voksen og tror han enda er spiller selv og kan slenge dritt i hytt og helsike. han skjønner ikke at han nå må være voksen og han har større ansvar i den rollen han har. er tydeligvis for mye forlangt.....

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: FerreMai 06, 2007, 19:38:24
Eddie Gray sa visst nettopp på Radio Leeds at Cresswell hadde kranglet med Wise pga. behandlingen av Kelly.

-WE'LL BE BACK-
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: HåvardKMai 06, 2007, 19:42:32
quote:
Originally posted by Ferre

Eddie Gray sa visst nettopp på Radio Leeds at Cresswell hadde kranglet med Wise pga. behandlingen av Kelly.

-WE'LL BE BACK-


Ikke tro på alt dere hører, gutter. Wise har sikkert ikke sagt noe galt.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RMai 06, 2007, 19:46:26
quote:
Originally posted by HåvardK

quote:
Originally posted by Ferre

Eddie Gray sa visst nettopp på Radio Leeds at Cresswell hadde kranglet med Wise pga. behandlingen av Kelly.

-WE'LL BE BACK-


Ikke tro på alt dere hører, gutter. Wise har sikkert ikke sagt noe galt.Sikkert bare rykter, Håvard. Dessuten: Hva vet egentlig denne Eddie Gray om Leeds?

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: R - RMai 06, 2007, 20:28:38
E d muli'... vi treng ikkje meir slikt.

- Rune

1. omgang: Southampton 3 Leeds 0
2. omgang: Southampton 3 Leeds 4
[:D]

Job Done Preston, *******
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Per-StianMai 06, 2007, 20:34:46
Håpar Kelly gir ut ein sjølvbiografi snart, slik at vi får betre innsikt i alt som har skjedd med klubben vår, både før og under Wise. Uansett trist at ein slik lojal mann avsluttar ein flott karriere på denne måten[:(]
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Robert H.Mai 06, 2007, 20:36:57
Nok et bevis på at Dennis Wise sin neste jobb ikke blir som rakett-tekniker for NASA.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: SveinArveMai 07, 2007, 02:39:25
Lykke til Kelly. Kjem til å sakne deg.
(http://bildr.no/view/44566)

------------------------------
http://www.godoyil.no
http://godoyalag.blogspot.com
(http://eteamz.active.com/aalesundfk/images/GODØYIL.jpg)
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: GeirOMai 07, 2007, 04:11:45
quote:
Originally posted by Robert H.

Nok et bevis på at Dennis Wise sin neste jobb ikke blir som rakett-tekniker for NASA.Huff. Og jeg som hadde håpet det.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: berlinMai 07, 2007, 05:52:21
Det var da voldsomt til støtte for Kelly her da. Som fotballspiller i en lang karierre for Leeds har jeg bare godt å si om Kelly.
Wise var, er og forblir en ganske så gal mann, som snakker før han tenker ( ikke sikker på at han tenker )
MEN: Tror dere ikke Kelly er blitt spurt om å reforhandle lønna si? Joda, det har han blitt, og han har selvfølgelig sagt nei takk, det juridiske er jo på plass. Han skal jo ikke ha skylda for at det gikk galt.
MEN 2: Det er jo mulig å si: OK, jeg vil gjerne halvere lønna. Det hadde det stått respekt av, spør dere meg.

For en egoistisk verden vi lever i!

Testimonials, når utspilte de sin opprinnelige rolle? Jeg bare spør.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: AndyMathieMai 08, 2007, 15:41:56
Gary Kelly har fortjent hvert øre han har tjent av Leeds. Takk for alle de gode minnene, håper vi får oppleve enda flere med vår gode venn Kelly engang i framtiden.

We are Leeds and we are proud of it!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: AdisMai 08, 2007, 16:11:58
Jeg er enig i at hvis han er så forbanna glad i Leeds hadde han på eget initiativ spurt om å gå ned i lønn. INGEN trenger å tjene £28k i uka.. ikke faen.. hvertfall ikke når du vet at klubben din sliter noe helt forferdelig økonomisk. Vet ikke om det er sant alt dette om at de spurte agenten som sa nei, og som vill ha tilbakebetalt penger ved evt. opprykk etc etc.. hvis så er tilfelle er det jo latterlig skuffende. men jeg vet ikke helt.. vet at både han og igla-Bakke kunne selv tatt initiativet til å gå ned i lønn. Skal ikke se bort fra at Wise har blitt presset til å ikke spille Kelloggs hvis han ikke ville gå ned i lønn.. vet ikke.. nok tumulter og mas. Kells er og blir en legende for Leeds United!

After Chaos Cometh Light -  We Are Leeds!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: RunarMai 08, 2007, 16:15:33
kanskje stygt å si...men jeg har mer forståelse for at Bakke sa nei til å gå ned i lønn enn at Kelly gjorde det...

Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: AdisMai 08, 2007, 16:28:03
Hvorfor? mannen var jo skada brorparten av tida?..han burde hvertfall skamme seg!

After Chaos Cometh Light -  We Are Leeds!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: MrKMai 08, 2007, 16:57:13
Hentet fra Skysports - der Bates ikke er overlykkelig av Kelly/agenten!"Dennis knows who is leaving and who’s staying next season.

"Some players we don’t want who are out of contract, some don’t want to play in League One and others don’t have the heart for the fight."

Bates' scorn is not reserved solely for those off the field, though, as the now retired Gary Kelly has come in for some more sharp-tongued criticism.

"At the start of the season we asked Gary Kelly if he would reduce his wages after five years here on £2m a year," rued Bates.

"On top of all that he also got £4,000 a game.

"His agent said he’d cut his appearance money to £2,000 a game but wanted it all back if we were promoted. Thanks a bunch."


"finnes det overhodet noen på kloden som  kler ORANGE"

Ålesund er på plass (sist i TL) sitat Henrik Elvestad i Golden Goal 17.04.07
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: gelderdendMai 08, 2007, 18:48:48
Kan det være hold i ryktene om Kelly tro? Man kan bli gal av alle de negative ryktene, men er ikke usannsynlig om mye av dette faktisk stemmer.. Det ville ihvertfall forklart en god del av tingene som har skjedd denne sesongen. Den mystiske skaden til Kelly, Nichols som plutselig ville til Luton, spilleren som "lekket" info til Palace.


fra: www.mail-archive.com/leedslist@list.zetnet.co.uk/msg07649.html

TAKEN FROM A FORUM:

It was posted by someone who has connections in the club (friends) but
wouldnt reveal who they were and what they did:

I was talking to my mate who is involved in the club who i speak to at most
of the games before hand (im not revealing who he is or what he does at
Leeds United - it wouldnt be right of me) and he told me it all kicked off
on Wednesday morning.

As you may or may not know, ex Leeds United coach Alan Sutton held a
charity raising night at the exhibiton centre over the road from Elland
Road to celebrate Gary's 16 years at the club (it was fantastic well worth
the 50 notes ). In the morning at Thorp Arch Dennis Wise called an
emergency meeting with all the staff and the players who were due to
attend the "doo" that Wednesday.

He stood Gary Kelly at the front of the room and demanded to know why all
of his players were going to Gary's night, also labelling him a "parasite"
sponging £28,000 a week off the club, and blaming Kells for the position we
are in now financially - testiment to Gary he simply laughed it off and
walked out of the room - the right attitude to take. He said that the
reason Kells was not playing was because he refused to take a pay cut when
Mr Bates called him over to Monacco in November 2006 and refused to take
the bonus clause out of his contract.

Well the **** hit the fan big time! David Healy was furious with Wise,
disgusted by his actions to try and be-little Kells on the eve of his
celebrations, he also told Dennis he was the captain and he would make sure
every single player attended the night (which they all did to be fair apart
from Shaun Derry?? - strange) this being the reason Healy was dropped
yesterday. Also Richard Cresswell had been a victim earlier in the week for
his shirt antics in the Ipswich game. If you dont remember Cress had on his
shirt KELLY 2 LEGEND, this didnt settle well with Wise, and he told him if
Tom Elliot was fully fit he would not play another game for Leeds United.

When i was speaking to my mate yesterday who travelled down with the team
Saturday, he said the atmosphere in the camp was silent, many of the
players refusing to interact with Dennis and instead communicating with
Gus.

All this **** needs sorting otherwise we are up **** creek next season!!


also forgot to mention, Wise had the players out on the pitch after the
game on Sunday telling the players who will be staying and who will not be
staying - i know this because Ian Moore rang Adam Pope and Eddie Gray on
BBC Radio Leeds to tell them the situation that he was not chosen to stay
and he thanked all the Leeds fans for their support during his time at the
club!

Make of it what you like

++++++++++++++++++++++++++++++++

Before I start I'm not going to grass up my sources so if you don't want
to believe this then turn away NOW.

The story posted elswhere about the bust up last Wednesday is TRUE. One of
my sources has confirmed this. All the players kicked off against Wise and
he's blown it with anyone who might want to stay next season. With regards
to this it's ok for Wise to hassle Kelly about not taking a wage cut but
as my wife has just rightly pointed out Wise took responsibility for our
relegation in the media last week. Will little Dennis take a pay cut next
season? I think not.

As for Nicholls; the whole deal with Kelly was that he WANTED to play for
most of the season. Wise was acting the big I am and saying no. Nicholls,
as Captain fronted to Wise that he wanted Kelly back in the team as we
needed him. Next thing Wise is on the phone to QPR offering Nicholls on
loan. The whole Luton thing was crap, it was Wise's petulant get out
clause.

Molegate was a farce. One of our players was in the CP tem hotel the night
before the match. He mentioned that Thompson would be missing from the
team. That was the extent of molegate. Again Wise shot his mouth off
without establishing the facts. Why do you think he quickly stopped
talking about it.

Now that Stack, who was Wise's insode with the squad, has gone back to to
his club Wise is going to have a tough time working any established
players next season.

Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: aurenMai 08, 2007, 18:57:30
Dette var en ripe i lakken til Kellogs.. huffda!

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: BuddaMai 08, 2007, 18:58:38
Får bare håpe dette er et idiotisk rykte selv om det kan forklare enkelte ting. Wise er jo ikke den smarteste mannen i verden så det skulle ikke forundre meg. Bort med Wise og Bates sier bare jeg!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: PapiMai 08, 2007, 19:10:03
Dette forteller jo bare at har ein masse penger, vil man ha mer penger.


I`d rather walk alone
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: AdisMai 08, 2007, 20:07:49
Var ikke det en kjemperipe i lakken til Wise hvis han virkelig er så nissete at han drar frem spillere foran andre og henger dem ut??! Det er jo helt på trynes hvis det stemmer!

After Chaos Cometh Light -  We Are Leeds!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: peacockMai 08, 2007, 20:10:04
"Dette var en ripe i lakken til Kellogs.. huffda!"

HÆ? Ble engelsken for vanskelig, auren? Det er da Wise som sitter igjen som krypet her. En ikke ukjent situasjon for vår manager[:(!]
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: HåvardKMai 08, 2007, 21:12:28
Ikke lovende for neste sesong dersom Wise blir sittende som manager, dette.

Og jeg angrer IKKE på at jeg fikk trykket KELLY 2 på trøya jeg kjøpte inneværende sesong.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: aurenMai 08, 2007, 21:38:37
quote:
Originally posted by peacock

"Dette var en ripe i lakken til Kellogs.. huffda!"

HÆ? Ble engelsken for vanskelig, auren? Det er da Wise som sitter igjen som krypet her. En ikke ukjent situasjon for vår manager[:(!]Jeg svarte på posten til Mrk. der Kelly ville ha tilbake de 2000 pundene pr spilte kamp hvis vi rykket opp.

Posten til gelderdend hadde jeg da ikke lest. Det var fryktelig lesing. Innholdet kan godt være fakta. Men det er vel sakset fra waccoe og må tas med noen klyper salt.

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: isakMai 08, 2007, 21:43:27
quote:
Originally posted by HåvardKOg jeg angrer IKKE på at jeg fikk trykket KELLY 2 på trøya jeg kjøpte inneværende sesong.Ikkje eg heller!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: berlinMai 08, 2007, 22:40:36
Som før så synes jeg spillere som tjener mye mister gangsynet ( slik er det jo overalt i samfunnet - hekta på mammon ).
Kelly er ikke annerledes enn andre, men det hadde stått respekt av å hjelpe Leeds litt ( selv om det ikke er hans skyld at vi har stilt oss slik vi har...)

Innlegget som er postet på et forum, tror jeg nesten helt sikkert stemmer ( i grove trekk, kan jo være litt overdrivelser ).
Som Jon R og mange flerE har skrevet før, så ser det ut som om man management er Wise svake side, så svak at jeg grøsser med tanke på hvilke konsekvenser et fortsatt regime med Bates/Wise kan få. Det rimer også at Gus har bedre peiling på "mellom-menneskelig forståelse", det er også mitt inntrykk av LUTV-klipp. Wise kan nok mye fotball og kan være bra på å motivere ifm en faktiskt konkret kamp, men disse håndteringene her er skandaløst.

Wise har antagelig en meget stor rettferdighetsforståelse/-oppfatning, som ikke trenger å være feil, men som gjør at han håndterer en sak f.eks denne Kelly-saken, på totalt feil måte.

Gud hjelpe oss/Leeds om dette er riktig!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Svend AndersMai 08, 2007, 23:10:59
Jeg skal ikke begynne å kommentere Wise her, men et slikt rykte fra waccoe er noe man bør ta med en STOR klype salt. Så kan det være at det ikke er røk uten ild, men det betyr ikke at ilden har vært så stor av den grunn.

Jeg vil heller ikke kritisere Kelly for mye, han gjør som Bates og benytter de kontraktene han kan.

Min innskytelse her er at det ligger (såvidt jeg har fått vite) helt andre årsaker bak Kellys mangel på 1.lagsspill enn det som har blitt nevnt på noen som helst måte tidligere. Og nei, jeg kan virkelig ikke gå inn på dette noe mer enn ved å si det slik.

SA

http://www.svendanders.com/
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Robert H.Mai 09, 2007, 00:11:06
Takk for innsatsen Kelly! Beklager sterkt at en suppegjøk av en manager ødela din siste sesong i klubben du har tjent på skikkelig vis gjennom hele karrieren!

Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RMai 09, 2007, 00:32:52
quote:
Originally posted by AndyMathie

Gary Kelly har fortjent hvert øre han har tjent av Leeds. Takk for alle de gode minnene, håper vi får oppleve enda flere med vår gode venn Kelly engang i framtiden.Med hånden på hjertet: Dette tror jeg faktisk ikke du mener, Anders. I min øyne fortjener Gary Kelly full honnør for hva han har bidratt med gjennom mer enn 15 år i klubben. Han har gjort seg fortjent til  et varmt håndtrykk, et inngravert porselensfat med inngravert "Leeds United til I die",  og kanskje til og med en god klem. Lønna derimot: Han har sikkert tjent over 150 mill i løpet av karrieren og det er det selvfølgelig inget menneske i verden som har "fortjent" for å sparke en ball. [:)]

Forøvrig bør ingen være overrasket over hva som fortelles om Wise over her. Jeg tror historiene i all hovedsak er sanne, om det skulle overraske noen. De danner et mønster og passer meget godt inn i det bildet som har blit dannet, etterhvert som vi har blitt bedre kjent med Wise gjøren og laden. It all makes sense, ift hva som tidligere har lekket ut om "muldvarpen", Nicholls, Kelly og the Cresswell bust up. Det kan bli tynt med a-lags spillere når troppen skal samles til første trening etter ferien.

Dette kan bli "Gary Kelly & I" om igjen, men denne gangen uten Gary Kelly. [xx(]

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: SheridanMai 09, 2007, 00:43:25
Tipper AndyMathie uttaler seg på bakgrunn av alle de spillerene som "couldnt-care-less" og hoppet av lasset da klubben begynte å synke - OG som tjente adskillig mer enn Gary Kelly på Elland Road. Vil savne Iren. Synd det endte som det gjorde.

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: HåvardKMai 09, 2007, 00:44:43
quote:
Originally posted by Svend Anders

Jeg skal ikke begynne å kommentere Wise her, men et slikt rykte fra waccoe er noe man bør ta med en STOR klype salt. Så kan det være at det ikke er røk uten ild, men det betyr ikke at ilden har vært så stor av den grunn.

Jeg vil heller ikke kritisere Kelly for mye, han gjør som Bates og benytter de kontraktene han kan.

Min innskytelse her er at det ligger (såvidt jeg har fått vite) helt andre årsaker bak Kellys mangel på 1.lagsspill enn det som har blitt nevnt på noen som helst måte tidligere. Og nei, jeg kan virkelig ikke gå inn på dette noe mer enn ved å si det slik.

SA

http://www.svendanders.com/


Jeg syns det er vanskelig å forholde seg til noen av dine innlegg her inne, SA. Du kommer riktig nok med mye bra info, men disse "halvkvedede visene" fungerer bare som agn til spekulasjoner for meg, noe jeg godt kan være foruten. Jeg forstår at du har kilder som du ikke kan referere, men da kan du faktisk heller la være.

Samtidig er det litt komisk at du er kjapp til å avfeie andres referanser som "noe en bør ta med en STOR klype salt." Jeg velger å tro at akkurat denne historien er relativt sannferdig inntil noen som vet bedre - f eks du, Svend - tilbakeviser den. Wise har såpass mange ganger bevist sitt manglende gangsyn at dette ikke virker usannsynlig. Dessverre.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: berlinMai 09, 2007, 01:23:07
quote:
Originally posted by Svend Anders

Jeg skal ikke begynne å kommentere Wise her, men et slikt rykte fra waccoe er noe man bør ta med en STOR klype salt. Så kan det være at det ikke er røk uten ild, men det betyr ikke at ilden har vært så stor av den grunn.

Jeg vil heller ikke kritisere Kelly for mye, han gjør som Bates og benytter de kontraktene han kan.

Min innskytelse her er at det ligger (såvidt jeg har fått vite) helt andre årsaker bak Kellys mangel på 1.lagsspill enn det som har blitt nevnt på noen som helst måte tidligere. Og nei, jeg kan virkelig ikke gå inn på dette noe mer enn ved å si det slik.

SA

http://www.svendanders.com/Jer er totalt på bølgelende med Jon R og Håvard K ( og meg selv ) sine siste innlegg her:

Ditt avsnitt nr 3 burde vært utelatt. Når du ikke kan gå inn på det så skulle vel det tilsi en enda mer "kinkig situasjon" enn den som er beskrevet i det oppsiktsvekkende klippet fra Waccoe.
Når det legges lokk på informasjon, eller det ikke gis informasjon betyr det at en organisasjon har problemer.

Ditt avsnitt nr 2 kan jeg ikke motsi, rett og slett fordi det får og kan hver og en av oss ha ulike meninger om, og den ene meningen er ikke nødvendigvis bedre enn den andre.

Til ditt avsnitt nr 1:
Det er mange som tar informasjon fra Waccoe med en klype salt, inkludert meg selv. Informasjonen fra dette klippet er veldig konkret i detaljer, og det kan være "spisset" eller overdrevet. Likevel, for alle de av oss som følger Leeds tett, er jeg helt på linje med Jon R og Håvard K: Dette rimer, dessverre. Det blir også lettere å forstå hvorfor Leeds, som egentlig har(hadde) en stall som skulle tilsi noe helt annet enn å ligge i sumpa, ikke klarte å få mer ut av laget. Intern uro og usikkerhet virker kraftig inn på lagmoralen, da hjelper det ikke å skylde bare på manglende selvtillit ( de har jo ikke hatt selvtillit ).
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Tom SMai 09, 2007, 02:15:18
Dersom desse ryktene stemmer er eg forferda over Wisey sin oppførsel.
Trur (håper) ikkje det kan stemme...WE'RE LEEDS AND PROUD!!!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: veteranenMai 09, 2007, 02:22:13
quote:
Originally posted by Tom S

Dersom desse ryktene stemmer er eg forferda over Wisey sin oppførsel.Trur (håper) ikkje det kan stemme...


Kan godt forstå at du er forferdet, Tom. Men er du egentlig overrasket?
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: palleMai 09, 2007, 02:25:41
Svend Anders fornekter seg ikke, men kommer som ofte før med hint om at han vet mer enn vi vet, men må holde kjeft av en eller annen grunn (for ikke å røpe sine kilder?). Hvordan mener du at vi skal tro på deg på dette norske forumet fremfor et likedant engelsk forum? Dette er Tuppen og Lillemor-"journalistikk" av verste sort.

PålK

...ooo, vi vandrar saman...
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Svend AndersMai 09, 2007, 02:58:18
Ut i fra responsen skjønner jeg at jeg burde utelatt mitt avsnitt om årsaken til Kellys manglende spilletid. Det er et evig dilemma for meg å gå ut med opplysninger, eller deler av dette, og her valgte jeg feil. Det er lett å unnskylde seg i ettertid, men jeg sier likevel: beklager.

Samtidig mener jeg de som da samtidig utvikler motstanden mot Wise basert på Waccoe-innlegget det referes til over, er like ille. Det ligger ikke noe mer dokumentasjon bak det, og da burde vel også det legges dødt? Eller "fortjener" Wise mer forhåndsdømming og spekulasjoner enn andre? Stiller disse spørsmålene som en påminnelse, ikke ta det som "nok en forsvarstale for utskjelte Wise" som sikkert enkelte av dere oppfatter det som.

Svend Anders

http://www.svendanders.com/
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: aurenMai 09, 2007, 03:12:43
quote:
Originally posted by berlin

quote:
Originally posted by Svend Anders

Jeg skal ikke begynne å kommentere Wise her, men et slikt rykte fra waccoe er noe man bør ta med en STOR klype salt. Så kan det være at det ikke er røk uten ild, men det betyr ikke at ilden har vært så stor av den grunn.

Jeg vil heller ikke kritisere Kelly for mye, han gjør som Bates og benytter de kontraktene han kan.

Min innskytelse her er at det ligger (såvidt jeg har fått vite) helt andre årsaker bak Kellys mangel på 1.lagsspill enn det som har blitt nevnt på noen som helst måte tidligere. Og nei, jeg kan virkelig ikke gå inn på dette noe mer enn ved å si det slik.

SA

http://www.svendanders.com/Jer er totalt på bølgelende med Jon R og Håvard K ( og meg selv ) sine siste innlegg her:

Ditt avsnitt nr 3 burde vært utelatt. Når du ikke kan gå inn på det så skulle vel det tilsi en enda mer "kinkig situasjon" enn den som er beskrevet i det oppsiktsvekkende klippet fra Waccoe.
Når det legges lokk på informasjon, eller det ikke gis informasjon betyr det at en organisasjon har problemer.

Ditt avsnitt nr 2 kan jeg ikke motsi, rett og slett fordi det får og kan hver og en av oss ha ulike meninger om, og den ene meningen er ikke nødvendigvis bedre enn den andre.

Til ditt avsnitt nr 1:
Det er mange som tar informasjon fra Waccoe med en klype salt, inkludert meg selv. Informasjonen fra dette klippet er veldig konkret i detaljer, og det kan være "spisset" eller overdrevet. Likevel, for alle de av oss som følger Leeds tett, er jeg helt på linje med Jon R og Håvard K: Dette rimer, dessverre. Det blir også lettere å forstå hvorfor Leeds, som egentlig har(hadde) en stall som skulle tilsi noe helt annet enn å ligge i sumpa, ikke klarte å få mer ut av laget. Intern uro og usikkerhet virker kraftig inn på lagmoralen, da hjelper det ikke å skylde bare på manglende selvtillit ( de har jo ikke hatt selvtillit ).Det rare er at etter "muldvarp" stuntet så har Leedsspillerne virket mer samlet og fulle av guts enn tidligere i sesongen. Eller var det etter Nichollssaken? Uansett - disse to episodene skulle vi gjerne vært foruten, men resultat, spill og innsats viser at det ikke har gjort ting verre. Forunderlig nok. Noe korrekt må Wise ha gjort. Hvis alle disse rare episodene skulle stemme så kan jeg ikke helt forstå at spillet har bedret seg slik det har.

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: AdisMai 09, 2007, 03:19:09
quote:
Originally posted by Svend Anders

Ut i fra responsen skjønner jeg at jeg burde utelatt mitt avsnitt om årsaken til Kellys manglende spilletid. Det er et evig dilemma for meg å gå ut med opplysninger, eller deler av dette, og her valgte jeg feil. Det er lett å unnskylde seg i ettertid, men jeg sier likevel: beklager.

Samtidig mener jeg de som da samtidig utvikler motstanden mot Wise basert på Waccoe-innlegget det referes til over, er like ille. Det ligger ikke noe mer dokumentasjon bak det, og da burde vel også det legges dødt? Eller "fortjener" Wise mer forhåndsdømming og spekulasjoner enn andre? Stiller disse spørsmålene som en påminnelse, ikke ta det som "nok en forsvarstale for utskjelte Wise" som sikkert enkelte av dere oppfatter det som.

Svend Anders

http://www.svendanders.com/
Det er helt greit at du kommer med dine innspill, fullstendige eller ei og informative eller ei.. jeg tar det du sier med en klype salt også hvis du ikke kan si noe konkret ettersom jeg ikke kjenner dine kilder.. synes du må få lov til å si det du vil uten at noen skal bli så forbanna av den grunn.. jeg vil ha ALL info tilgjengelig for meg om Leeds, være seg fra deg eller waccoe eller hvorsomhelst.. så kan jeg se bruke den mengden salt jeg vil og forsøke å danne meg et bilde.

After Chaos Cometh Light -  We Are Leeds!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RMai 09, 2007, 03:22:43
quote:
Originally posted by Svend Anders
Samtidig mener jeg de som da samtidig utvikler motstanden mot Wise basert på Waccoe-innlegget det referes til over, er like ille. Det ligger ikke noe mer dokumentasjon bak det, og da burde vel også det legges dødt? Eller "fortjener" Wise mer forhåndsdømming og spekulasjoner enn andre? Stiller disse spørsmålene som en påminnelse, ikke ta det som "nok en forsvarstale for utskjelte Wise" som sikkert enkelte av dere oppfatter det som.

Svend Anders

http://www.svendanders.com/Det er ikke slik at disse ryktene er tatt ut av løse luften, Svend. Hvis vi setter dem inn i en større sammenheng og holder dem opp mot hva vi vet om Wise fra før av, så henger de ulike historien på sett og vis sammen og danner et mønster. De gir oss langt på vei svar på det mange har lurt på i lengre tid, både når det gjelder Kelly, "muldvarpen" og Nicholls saken. Ryktene støtter også langt på vei teorier fra ulike forumsdeltakere på OEF, om hva som har skjedd i kulissene (og kanskje til og med inne i Wise hode). Jeg har faktisk større tillit disse ryktene enn Bates sin "forklaring" på hvorfor det gikk så galt denne sesongen, for ikke å snakke om Wise sin versjon av hva som skjedde med Nicholls og Kelly. [:0]

Jeg er enig med deg at vi skal forholde oss til rykter som det de er. Allikevel er det naturlig at rykter blir gjenstand for diskusjon på dette forumet. I dette tilfellet er jeg rimelig sikker på at ryktene ikke vil bli avkreftet, men snarere underbygget og bekreftet etterhvert som tiden går. Hvis de beviselig skulle være basert på bullshit og vissvass, skal jeg love å være den første til å krype til korset. [8)]

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: aurenMai 09, 2007, 03:23:03
Så lenge du putter saltet i grøten er du trygg!

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: aurenMai 09, 2007, 03:27:10
Denne Nichollssaken undrer meg litt. Hvis så Nicholls ikke var skyldig, hvorfor har han således ikke tatt til motmæle? Han har jo blitt hengt ut som judas for hele fotballverdenen. Kapteinen som forlater et synkende skip, og lar sine menn i stikken. Hvis han har unnlatt å uttale seg på grunn av å gjøre kaoset minst mulig fortjener han så høy respekt at jeg ikke kan få sagt det. Men har liksom ikke helt troen på det heller.

auren

Leeds
Till
I
Die!
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RMai 09, 2007, 03:28:29
quote:
Originally posted by auren
Det rare er at etter "muldvarp" stuntet så har Leedsspillerne virket mer samlet og fulle av guts enn tidligere i sesongen. Eller var det etter Nichollssaken? Uansett - disse to episodene skulle vi gjerne vært foruten, men resultat, spill og innsats viser at det ikke har gjort ting verre. Forunderlig nok. Noe korrekt må Wise ha gjort. Hvis alle disse rare episodene skulle stemme så kan jeg ikke helt forstå at spillet har bedret seg slik det har.
På tross av, ikke på grunn av, auren. Sannsnynligvis hadde vi  gode "motkrefter" i troppen, som virket samlende og som støttet sjefen. Jeg tenker feks på en spiller som Douglas, og de "nye" som Kish og Gray. kanskje Gus har vært nøkkelen til samhold, Skulle bare mangle at vi ikke ble bedre, med tanke på hvordan vi presterte feks ved juletider. De siste kampene var dog på langt på vei under pari samlet sett, og laget sviktet da det gjaldt som mest. Jeg tror det bare var spørsmål om tid, og at det kanskje er selve sammenbruddet vi nå ser konturene av på ryktebørsen. [8)]

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: mariMai 09, 2007, 03:40:11
Som alltid her inne velger man å støtte de ryktene som passer best med egne (forut-) inntatte holdninger. Det er greit nok det - selv velger jeg å tro på en kombinasjon av 2 ofte gjengitte rykter :

1 : at Gary Kelly de siste årene har prioritert alkohol og pub besøk høyere enn treningsinnsats.
2 : at Bates har prøvd å få til en minnelig løsning for å få ned en "historisk" lønnsavtale som for meg fremstår som grotesk -
    at en heller middelmådig hgyreback (de siste 2-3 sesongene) i the Championship skulle tjene en god norsk årslønn
   (kr. 400.000) i uka..... Dette har helt sikkert ikke blitt håndtert spesielt smidig og at Wise som Bates forlengede arm kan
    ha oppført seg tilnærmet så klønete som gjengitt ser jeg ikke som usannsynlig. Personlig har jeg sans for Wise  
    engasjement, samtidig er trolig dette hans største problem som manager - nemlig å tøyle følelsene og telle til(10X)10 før
    han handler/prater. Ikke sikker på at en 40 åring klarer en slik omstilling - men så lenge Bates er sjæf tror jeg vi får
    prøve å leve med hans Dennis - på godt og ondt......
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: HåvardKMai 09, 2007, 03:57:54
Jeg forholder meg samtidig til det ubestridte faktum at Gary Kelly ble valgt inn på årets lag i CCC i forrige sesong.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: Jon RMai 09, 2007, 04:38:56
quote:
Originally posted by mari

Som alltid her inne velger man å støtte de ryktene som passer best med egne (forut-) inntatte holdninger.


Du må gjerne grave frem noen rykter som støtter det motsatte synet av det som vi har lest og hørt om i lengre tid nå: Våren har vært preget av uro og konflikter i spillergruppa, og Wise har stått i sentrum for begivenhetene. Hvis du har noen mer "positive" rykter å vise til, mari, skal jeg ønske dem velkommen. Det vi vet er at Wise kommer med verbale utbrudd i tide og utide og at han med det kommer på kant med svært mange mennesker, både i og utenfor egen leir. Ikke overraskende er dette selve essensen i ryktene det er referert til over her. Tilfeldig? [:0]

Jon R.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: KatoMai 09, 2007, 05:07:25
Ser at enkelte er kritiske til Kevin Nicholls. Jeg støtter han fullt ut.

Som en av lederne i gruppa og kaptein ser Nicholls bajaser komme inn og fortsette vanstyret (og kanskje på enkelte måter gjøre det verre). Er det da rart han ikke ønsker å være øverste ansvarlige på banen. Det er jo helt fair å si: Dette står jeg ikke for.Jeg vil ikke være medansvarlig for det klubben holder på med, jeg vil bort og da aller helst hjem dit jeg kom fra.

Synes det viser at Kevin Nicholls opererer på et litt høyere nivå enn enkelte andre ledere i klubben.
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: berlinMai 09, 2007, 05:21:04
quote:
Originally posted by auren

quote:
Originally posted by berlin

quote:
Originally posted by Svend Anders

Jeg skal ikke begynne å kommentere Wise her, men et slikt rykte fra waccoe er noe man bør ta med en STOR klype salt. Så kan det være at det ikke er røk uten ild, men det betyr ikke at ilden har vært så stor av den grunn.

Jeg vil heller ikke kritisere Kelly for mye, han gjør som Bates og benytter de kontraktene han kan.

Min innskytelse her er at det ligger (såvidt jeg har fått vite) helt andre årsaker bak Kellys mangel på 1.lagsspill enn det som har blitt nevnt på noen som helst måte tidligere. Og nei, jeg kan virkelig ikke gå inn på dette noe mer enn ved å si det slik.

SA

http://www.svendanders.com/Jer er totalt på bølgelende med Jon R og Håvard K ( og meg selv ) sine siste innlegg her:

Ditt avsnitt nr 3 burde vært utelatt. Når du ikke kan gå inn på det så skulle vel det tilsi en enda mer "kinkig situasjon" enn den som er beskrevet i det oppsiktsvekkende klippet fra Waccoe.
Når det legges lokk på informasjon, eller det ikke gis informasjon betyr det at en organisasjon har problemer.

Ditt avsnitt nr 2 kan jeg ikke motsi, rett og slett fordi det får og kan hver og en av oss ha ulike meninger om, og den ene meningen er ikke nødvendigvis bedre enn den andre.

Til ditt avsnitt nr 1:
Det er mange som tar informasjon fra Waccoe med en klype salt, inkludert meg selv. Informasjonen fra dette klippet er veldig konkret i detaljer, og det kan være "spisset" eller overdrevet. Likevel, for alle de av oss som følger Leeds tett, er jeg helt på linje med Jon R og Håvard K: Dette rimer, dessverre. Det blir også lettere å forstå hvorfor Leeds, som egentlig har(hadde) en stall som skulle tilsi noe helt annet enn å ligge i sumpa, ikke klarte å få mer ut av laget. Intern uro og usikkerhet virker kraftig inn på lagmoralen, da hjelper det ikke å skylde bare på manglende selvtillit ( de har jo ikke hatt selvtillit ).Det rare er at etter "muldvarp" stuntet så har Leedsspillerne virket mer samlet og fulle av guts enn tidligere i sesongen. Eller var det etter Nichollssaken? Uansett - disse to episodene skulle vi gjerne vært foruten, men resultat, spill og innsats viser at det ikke har gjort ting verre. Forunderlig nok. Noe korrekt må Wise ha gjort. Hvis alle disse rare episodene skulle stemme så kan jeg ikke helt forstå at spillet har bedret seg slik det har.

auren

Leeds
Till
I
Die!Han har sikkert gjort noe korrekt, men det kan jo også være at spillerne SELV tok seg sammen de siste 2 månedene. Det er pinlig å rykke ned for Leeds, det er en stor klubb og klubben har kravstore eller kritiske supportere. De fleste bånnlag blir noe bedre på slutten, rett og slett fordi de må. Da haster det og spillerne forsøker å gjøre så godt de kan, uavhengng av indre euro ( men det blir ikke bra nok )
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: palleMai 09, 2007, 18:49:14
quote:
Originally posted by HåvardK

Jeg forholder meg samtidig til det ubestridte faktum at Gary Kelly ble valgt inn på årets lag i CCC i forrige sesong.


..og du er helt sikker på at dette ikke var en avsteming gjort på den puben Gary Kelly bruker å vanke på, altså? [;)]

PålK

...ooo, vi vandrar saman...
Tittel: Re: Farewell GARY KELLY !!!!
Skrevet av: SheridanMai 09, 2007, 22:16:14
quote:
Originally posted by palle

quote:
Originally posted by HåvardK

Jeg forholder meg samtidig til det ubestridte faktum at Gary Kelly ble valgt inn på årets lag i CCC i forrige sesong.


..og du er helt sikker på at dette ikke var en avsteming gjort på den puben Gary Kelly bruker å vanke på, altså? [;)]

PålK

...ooo, vi vandrar saman...
En mer sikker og ærefull utnevnelse finnes neppe innenfor fotballen. Når dine motstandere velger deg inn på årets lag. Må ha prestert mer enn å bare skylle unna halvlitere da [:)]

Gav alltid hjernet for Leeds. Og kjempet til fløyta gikk. Sånn husker jeg Kelly fra hver bidige TV-sendte kamp!

(http://img257.imageshack.us/img257/762/images1dr.jpg)(http://www.kjukken.dk/upload/Resize of KJKJ.gif)(http://img301.imageshack.us/img301/429/231b3xa.jpg)
Tittel: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: AsbjørnApril 04, 2008, 09:31:06
Kelly: I miss Leeds United, not the game
By Phil Hay

TO the lucky few, professional sport brings ample fame and financial fortune, but the loss of familiarity that comes with retirement has been Gary Kelly's most noticeable sacrifice.
More than a year has elapsed since his last competitive appearance, and nine months have passes since the end of his final professional contract. Kelly is firmly enrolled in the ranks of former players.

But does a man who spent half of his life on the books of Leeds United miss the sport which provided him with a career?

No, he says. At least not the game itself. Five-a-side matches provide an occasional fix now.

What about the money? "Football gives you more than you need, and I'm very grateful for everything it gave me."

But when it comes to the camaraderie that exists between players, Kelly admits the break has been less clean. The dressing room at Leeds was his second home for 16 years, and moving out was a strange experience.

"It's difficult to explain, but if people ask me whether I miss the football, I'd have to say no," he says.

"I was a professional player for a very long time, and I was lucky to have a really long career in football. If I'd got injured at a young age then it would probably be different, but I can look back and say I got as much out of the game as anyone could hope to.

"The one thing I do miss is the dressing room. Not having the banter and atmosphere ona daily basis is a bit difficult to get used to.

"It was like my workplace for 16 years, and I was very close to the players who came and went from the club. Through 16 different squads, that's a lot of different faces and a lot of new people.

"But it has to end sometime, and when I made the decision to go it was the right decision to make.

"The thing about a football club is that when you go, your gone. It's not really a gradual process. The kit men and the canteen ladies, the guys like Alan Sutton (United's former physiotherapist) who you see every day for year-after-year, they're the people you leave behind and the people you miss.

"It's the familiar things as much as anything."

Yorkshire and the city of Leeds became a familiar setting for a player who was a month past his 16th birthday when United brought him to England from Home Farm, an Irish club based in Dublin.

Kelly was Howard Wilkinson's signing but would play under a total of eight different managers before the end of his 16th season last year.

The roll of coaches ran from Wilkinson to Dennis Wise, and covered the tenures of George Graham, David O'Leary and Terry Venables.

His last game for Leeds at Barnsley on November 4, 2006, was his 531st appearance for the club. At the time of his 500th game, another of Kelly's managers, Kevin Blackwell, admitted he did not expect another player to better that figure at any point in the future.

Kelly was not an old man when his decision to retire was announced. In fact, he was only 32.

"After the last contract I signed with (Peter) Ridsdale, I was looking at six years, which would take me up to around the age of 33," he says.

"It's not an old age for a footballer to retire at, but everyone's different and everyone feels ready to go at a certain time.

"I thought that 16 years at a club – one single club – would be enough for me. And I didn't want to go anywhere else.

"A few opportunities came up for me during my career, but I never looked over the garden fence.

"When I came towards the end, I realised that 16 years is a long stint, and I wasn't going to pull my family to a different part of England and start again. I'd had plenty of support from them over the years, and it was only right that my decision was in their best interests.

"Anyway, I'd have found it very difficult to go to another club and feel attached to them like I did to Leeds. The supporters were good to me, and they never turned on me.

"Every club's fans are great when you're playing well, but I always appreciated and respected the fact that the fans at Leeds would stick with you when things were tough.

"And they were tough at times.

"They're right to be upset with a few of the things that have happened over the last six or seven years.

"I'd say thanks for their support but, above all, thanks for their patience because it's not as if I went through 16 years without making mistakes and doing things wrong."

Kelly moved home to Eire last summer but was given the chance to maintain a direct link with the club's fanbase when he was asked to become the new president of the Leeds United Supporters Club.

He agreed to join the organisation willingly as their replacement for Eddie Gray, who stepped down as figurehead last year, and Kelly travelled back to Leeds for the first time in nine months for the Supporters Club's annual dinner at the Royal Armouries last weekend.

He was one of several former players present, among them Dominic Matteo, Robbie Blake and Richard Cresswell, recreating the dressing-room atmosphere for a few hours.

There remain, however, obvious questions about the way in which Kelly's career concluded.

In his final season with Leeds, rumours were rife of serious discord between the Irishman and Wise. The supporters were baffled by Kelly's continued absence from the first-team, an absence which was blamed by Wise on a back injury.

It later transpired that Leeds had asked Kelly to reduce the wages offered to him by Ridsdale, which chairman Ken Bates claimed included a £4,000 appearance bonus. The contract seemed incompatible with the financial nature of the Championship.


A presentation to Kelly was planned for the final home game of last season, but was wrecked by a pitch invasion towards the end of United's 1-1 draw with Ipswich Town.

His exit from Leeds was, in the end, sadly quiet. But Kelly is not bitter. His career, he says, provided too many satisfying memories to cloud his view of the club.

"There was no bad taste at all last season," he says. "Honestly. Not a thing.

"It was water under the bridge as far as I'm concerned, and you'd be a sad individual if you dwelt on things. It's all forgotten about.

"I've got to say that Dennis did a great job this season until the point when he left, and so did Gus (Poyet).

"I also hope that any issues between the chairman and the supporters can be sorted out. These people are all good men in their own right.

"Life's too short to be falling out with people, and it's too short to hold grudges.

"I've got too many good memories to worry about anything. I played in the semi-finals of the Champions League and that's as close as you can get, give or take, to the top of club football.

"It's something to remember, that's for sure."

The full article contains 831 words and appears in EP Leeds First & County newspaper.
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: paleApril 04, 2008, 09:35:54
Gary Kelly er en Leeds-legende som sier alle de rette ordene her.
Ikke bitter over fjoråret og måten han ble behandlet på.
Han blir ikke mindre populær hos meg med slike intervjuer!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: brenaldoApril 04, 2008, 09:48:24
Flotte ord fra en meget sympatisk og lojal spiller!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: WebredaktørenApril 04, 2008, 10:33:55
Kelly var stor!

Takk for alt nok en gang!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: Tom SApril 04, 2008, 10:41:52
Legende!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: fmtjApril 04, 2008, 10:54:06
Må innrømme jeg var kun halvfornøyd med Kelly i CCC, men i dette intervjuet viser han at han er verdig legendestatus synes jeg! Takk for din lojalitet Gary Kelly!!!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: DennisApril 04, 2008, 12:07:20
Fantastisk spiller, Gary Kelly og en av de få virkelig lojale spillere igjen i spillet.

Håper å se han i en Leeds-stilling i fremtiden, men det blir nok ikke før Ken Bates forlater skuta.
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: SheridanApril 04, 2008, 12:37:52
En hedersmann!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: FerreApril 04, 2008, 12:48:07
Flott type, og var en meget god spiller for oss.

Husker spesielt dette målet:

http://www.youtube.com/watch?v=zNRQDBozs14 (http://www.youtube.com/watch?v=zNRQDBozs14)
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: fjellhaugenApril 04, 2008, 13:07:06
Flott type, og var en meget god spiller for oss.

Husker spesielt dette målet:

http://www.youtube.com/watch?v=zNRQDBozs14 (http://www.youtube.com/watch?v=zNRQDBozs14)

hehe egentlig lett å huske hans mål, var ikke akkurat en notorisk goal getter.
gary kelly er en av de største og mest respekterte leedsspillere mener jeg. med den innsatsen han ga klubben gjennom 16 år og som skrives at selv om han fikk noen tilbud opp gjennom årene var det ikke verdt å tenke på.
fantastisk mann..
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: Trond90April 04, 2008, 14:22:58
True Legend!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: SveinArveApril 04, 2008, 14:28:32
Det jeg husker mest er hans stoore glede hver gang Leeds scora. Han var alltid den som tok av mest!! Hoppa alltid oppå ryggen til dei som scora. Låg gjerne oppå klynga av spillere etter mål:)

Min fav spiller gjennom tidene!! Hadde ei drakt av han med Kelly 22! Nice!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: StiflerApril 04, 2008, 15:36:53
Kelly var stor!

Takk for alt nok en gang!

han ER stor! ;)
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: jahoApril 04, 2008, 15:41:55
i.o.m. Gary`s avskjed etter sist sesong ble ødelagt av bråket på slutten av ipswich-kampen, kunne de vel hylle han etter Gillingham-kampen i mai, synes det hadde vært en flott gest.. Fortsatt utrolig populær..er tross alt president i LUSC..selv om det kanskje ikke er en pluss hos Bates..men Macca tror jeg kunne overtalt nissen til dette, hadde vært utrolig populært for supporterne dette..og Bates trenger vel fortsatt all Goodwill han kan få her.
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: WebredaktørenApril 04, 2008, 15:42:16
Kelly var stor!

Takk for alt nok en gang!

han ER stor! ;)

Kverulant ;D
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: WebredaktørenApril 04, 2008, 15:43:22
i.o.m. Gary`s avskjed etter sist sesong ble ødelagt av bråket på slutten av ipswich-kampen, kunne de vel hylle han etter Gillingham-kampen i mai, synes det hadde vært en flott gest.. Fortsatt utrolig populær..er tross alt president i LUSC..selv om det kanskje ikke er en pluss hos Bates..men Macca tror jeg kunne overtalt nissen til dette, hadde vært utrolig populært for supporterne dette..og Bates trenger vel fortsatt all Goodwill han kan få her.

Helt enig!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: PapiApril 04, 2008, 18:34:17
Så kan vi stille oss spørsmålet om Kelly hadde lagt opp om McAllister var manager i fjor....

Usikker sier nå eg...
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: WebredaktørenApril 04, 2008, 18:42:06
Så kan vi stille oss spørsmålet om Kelly hadde lagt opp om McAllister var manager i fjor....

Usikker sier nå eg...

Du har trolig et poeng der ja...
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: leeds66April 04, 2008, 21:04:56
takk Kelly !!!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: RoyApril 04, 2008, 23:21:10
Så kan vi stille oss spørsmålet om Kelly hadde lagt opp om McAllister var manager i fjor....

Usikker sier nå eg...

Kall det gjerne et spørsmål, men min påstand er følgende: med Macca som manager så hadde Kelly fremdeles bekledd en av backplassene(lucky us)

Uansett Takk Gary, jeg husker når du 16-17 år annkom Leeds fra et eller annet i Irland (Drogheda, J belive). Du har vært stor.
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: raggenApril 05, 2008, 00:08:26
Takk kelly!! En av de siste store i Leeds drakta(tenker da på antall spilte kamper og trofast mot klubben)
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: berlinApril 05, 2008, 02:11:54
Kelly er en stor liten mann, og fremfor alt, lojal mot klubben.
Lojaliteten etter "det store fallet" kan ha å gjøre penger for alt vi vet,
men tross alt hadde han da allerede vært Leeds through & through.

Kelly figurerer ikke på min Leeds XI gjennom tidene, han hadde noen virkelige gode sesonger innimellom og aldri noen direkte svak sesong. Han hadde sine begrensinger, spesielt offensivt, men jeg likte typen; kvikk i beina og en ekstrem evne til å holde ballen på banen trengt feilvendt mot sidellinjen, kunne liksom snu på en femøring.

En spiller man kunne like, og stort sett stole på, og jeg tror han fikk maksimalt ut av sitt talent.
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: vikingApril 05, 2008, 03:03:35
Av med hatten , og 3x3 hurra for en trofast,
og ikke minst sympatisk sliter
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: SheridanApril 05, 2008, 09:02:49
Tror Kelly rett og slett var forsynt av toppfotball.
Managerbyttet tviler jeg på hadde gjort noen forskjell på hans besluttning.
But you never know....
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: peacockApril 05, 2008, 09:22:12
Hyll en helt!
Egentlig kunne vi vel brukt Kelly i 5 år til, selv om  han ikke trener. Han ville fortsatt være lysår bedre enn Frazer....
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: gand70@hotmail.comApril 05, 2008, 10:57:29
Flott spillertype.  Fikk han testimonialkamp? Huske ikke?
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: Tom SApril 05, 2008, 11:09:53
Kelly fikk sin testimonial mot Celtic på Elland Road, husker ikkje resultatet (trur Celtic vant), men det var egentlig underordna:
Det viktige var at Kells fikk sin honnør og ikkje minst at han donerte overskuddet frå kampen til kreftforsking.

RESPEKT!

Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: WebredaktørenApril 05, 2008, 11:10:43
Flott spillertype.  Fikk han testimonialkamp? Huske ikke?

Han fikk en testimonialkamp mot Celtic på Elland Road for noen år siden ja!
Tittel: Sv: Gary Kelly i YEP
Skrevet av: gand70@hotmail.comApril 05, 2008, 11:14:47
Bra at det va Celtic,har alltid hatt sansen for dem.
Tror vi vinner 2-0 idag,e så lei av den hær 6år lange nedturen........
Tittel: Gary Kelly
Skrevet av: CaaleMai 31, 2009, 20:36:04
Läs om Gary Kelly här  :)

http://leedsunited.se/01.Nyheter.html
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: Rudi G.Mai 31, 2009, 20:45:10
Kelly, en spiller med hjertet i klubben!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: The Gentle GiantJuni 01, 2009, 08:08:30
Yes!!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: stefanJuni 01, 2009, 13:11:22
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: DenHviteYeboahJuni 02, 2009, 08:37:17
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
en som var så hard på flaska som Kelly var kan aldri bli en toppspiller i dagens foppal...men en sympatisk gutt med stort Leedshjerte!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: SanderJuni 02, 2009, 09:06:39
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
en som var så hard på flaska som Kelly var kan aldri bli en toppspiller i dagens foppal...men en sympatisk gutt med stort Leedshjerte!

Noe jeg ikke har fått med meg?? ???
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: morten1966Juni 02, 2009, 09:25:18
hard på flaska?
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: Tom SJuni 02, 2009, 13:00:28
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
en som var så hard på flaska som Kelly var kan aldri bli en toppspiller i dagens foppal...men en sympatisk gutt med stort Leedshjerte!

Kva er definisjonen på "hard på flaske"?
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: DenHviteYeboahJuni 02, 2009, 14:39:50
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
en som var så hard på flaska som Kelly var kan aldri bli en toppspiller i dagens foppal...men en sympatisk gutt med stort Leedshjerte!

Noe jeg ikke har fått med meg?? ???
har fra en sikker kilde i Leeds at i den verste perioden til Gary, så ble han hentet hver dag av George Graham til trening.det var visst også Graham som hjalp Kelly ut av uføret og fikk ham tørrlagt.ikke vet jeg,bare siterer min kilde.det er jo ille hvis dette er oppspinn, men det tviler jeg sterkt på.
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: fjellhaugenJuni 02, 2009, 14:51:58
synes dette høres litt søkt ut
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: Rudi G.Juni 02, 2009, 16:02:40
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
en som var så hard på flaska som Kelly var kan aldri bli en toppspiller i dagens foppal...men en sympatisk gutt med stort Leedshjerte!

Fakta på bordet takk!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: TK20Juni 02, 2009, 16:26:50
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
en som var så hard på flaska som Kelly var kan aldri bli en toppspiller i dagens foppal...men en sympatisk gutt med stort Leedshjerte!

Hehe, det er så bra å bare slenge ut meldinger som er HELT kontroversielle, og så bare late som det er det mest naturlige i verden. Det verste er at folk biter på.
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: DenHviteYeboahJuni 02, 2009, 16:42:13
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.
en som var så hard på flaska som Kelly var kan aldri bli en toppspiller i dagens foppal...men en sympatisk gutt med stort Leedshjerte!

Hehe, det er så bra å bare slenge ut meldinger som er HELT kontroversielle, og så bare late som det er det mest naturlige i verden. Det verste er at folk biter på.
hmm,dette var jo ikke ment å bare slenge ut.Jeg hørte det samme fra folk som var med på LUSCOS - tur i 1998, så da synes jeg det er rart at dette blir oppfattet som en utrolig nyhet....
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: Rudi G.Juni 02, 2009, 18:39:40
Rykter kan jeg ikke ta seriøst. Er det en fjær som har blitt har blitt til fem høns?  For meg vil Gary Kelly alltid være en favoritt og synes det er synd han skal svertes på denne måten!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: Tom SJuni 02, 2009, 18:59:18
Det vert litt søkt og spekulere i dette, det er vel ingen her som veit.
Og kva er hard på flaska? At Kells tok seg ein dram eller to i godt lag på lik linje med de fleste fotballspillere på øyriket er vel ikkje utenkelig.

Men, det er vel heller ikkje snakk om Kells var ein toppspiller eller ikkje? Han var definitvt ein toppspiller; han spilte mange kamper for sitt landslag og var fast inventar på eit godt Leeds-lag. Er ikkje alle som er unt ein like lang og trofast karriere.

Gary Kelly - LEGENDE!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: The Gentle GiantJuni 02, 2009, 20:02:42
Gary Kelly = LEGENDE! 8)
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: DennisJuni 02, 2009, 20:48:55
Det vert litt søkt og spekulere i dette, det er vel ingen her som veit.
Og kva er hard på flaska? At Kells tok seg ein dram eller to i godt lag på lik linje med de fleste fotballspillere på øyriket er vel ikkje utenkelig.

Men, det er vel heller ikkje snakk om Kells var ein toppspiller eller ikkje? Han var definitvt ein toppspiller; han spilte mange kamper for sitt landslag og var fast inventar på eit godt Leeds-lag. Er ikkje alle som er unt ein like lang og trofast karriere.

Gary Kelly - LEGENDE!

Godt innlegg!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: kolstadJuni 02, 2009, 21:50:18
Er det noen som har fått med seg hva Kelly har drevet med etter at han forlot Leeds for to år siden? Husker jeg snek meg til et bilde sammen med Kelly da Leeds spilte i Steinkjer for 12 år siden. Virket som en sympatisk person.
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: Rudi G.Juni 02, 2009, 22:24:23
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.

Forstår ikke helt det der. Med over 500 kamper for LU og 51 landskamper for Irland må jo han være super stjerne og akkurat som Tom og Aidy sier  - LEGENDE!
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: fjellhaugenJuni 02, 2009, 22:41:51
Flott spiller den godeste Kells, ble aldri den stjernen han kunne ha blitt etter skaden.

Forstår ikke helt det der. Med over 500 kamper for LU og 51 landskamper for Irland må jo han være super stjerne og akkurat som Tom og Aidy sier  - LEGENDE!

spot on rudi..
Tittel: Sv: Gary Kelly
Skrevet av: Corto MalteseAugust 06, 2009, 15:06:57
Gary Kelly en sann lojal Leeds spiller
Tittel: Sv: EX-spiller: Gary Kelly
Skrevet av: Promotion 2010November 24, 2014, 22:49:57
Leeds 'one club man' on Sky TV this week
   
Former Leeds United defender Gary Kelly will be the studio guest on the Fantasy Football Club on Sky Sports 1 this Friday evening.

Kelly will join John 'Fenners` Fendley and Paul Merson to talk about his career with Leeds United and the Republic of Ireland.

The fullback spent fifteen years with Leeds, making his debut in 1991 before retiring in 2006.

Kelly will probably be the last of a dying breed in the higher levels of football, spending his entire professional career at Elland Road, making 531 appearances for the club as well as winning over 50 caps for his country.

During the show, Kelly will name the best eleven players by position that he ever played with during his career.


Read more: http://www.leeds.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=377808#ixzz3K1cMHUr2
Tittel: Sv: EX-spiller: Gary Kelly
Skrevet av: Promotion 2010Juni 09, 2019, 23:38:44
Ian Harte

Very good to see my uncle last night. The funniest and best! Gary Kelly  @LUFC

(https://pbs.twimg.com/media/D8na4zwWsAAgtaz?format=jpg&name=medium)