Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Johrnino

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Ordet er fritt / Sv: Leeds i Media
« på: September 10, 2020, 19:12:14 »
Anbefaler alle å sjekke ut denne podcasten:

podcasts.nu/poddar/when-we-were-kings

Temaet denne uken er Leeds United sesongen 2000/2001.
Ekstremt underholdende om Leeds sin historie og den nevnte sesongen.

Sent fra min ELE-L29 via Tapatalk


2
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Pontus Jansson
« på: September 05, 2017, 10:28:12 »
Pontus er ekstremt viktig for oss denne sesongen. Jeg tenker med gru på de kampene vi må spille uten han. Både ferdighetsmessig og mentalt, går han høyt utenpå våre andre stoppere..

Sent fra min SM-G920F via Tapatalk


3
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: August 29, 2017, 12:04:53 »
Lån en spiller hvis den rette ikke er tilgjengelig for transfer. Synes meldingene fra klubben er meget betryggende. Ikke kast penger ut av vinduet om ikke den rette spilleren er tilgjengelig.

Sent fra min SM-G920F via Tapatalk


4
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Ny manager
« på: Mai 27, 2017, 17:24:04 »
Personlig ønsker jeg meg David Wagner som ny Leeds- sjef! Sikkert ikke et populært valg etter hans oppførsel i forrige Leeds kamp, men en type manager som helt sikker klarer å produsere resultater i løpet av en toårsperiode.

Sent fra min SM-G920F via Tapatalk


5
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Mai 26, 2017, 10:40:38 »
Leeds hadde vel knapt en eneste kontring gjennom hele sesongen. Men sålangt synes jeg at Silva og Ranieri er de to beste kandidatene. Så er det spørs om de vil signere for oss.
Det er utopi å tenke at Silva eller Ranieri gidder å ta et år i cc med for å få Leeds opp. Tror vi skal være fornøyd hvis vi får Karanka.

Sent fra min SM-G920F via Tapatalk


6
Ordet er fritt / Sv: Headcoach: Garry Monk
« på: Februar 12, 2017, 01:27:47 »
Gi Monk 3 til 4 år, så er jeg sikker på suksess. Fremgang bygges ikke over 8 måneder. Det trengs tid for å bygge organisasjon og klubb.

Sent fra min SM-G920F via Tapatalk

7
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Managere inn
« på: Mai 19, 2015, 19:10:27 »
Uwe røsler inn som coach/manager, Mark Warburton inn som sportsdirektør (tidligere sportsdirektør i Brentford) og eks Leeds- spiller Gunnar Halle inn som assisterende manager, må da være noe som enhver sutrende Leeds- fan kunne godta?

Ikke for at Warburton eller Halle ryktes inn, men det kan jo være lov å håpe. Når du i tillegg har Pearson som direktør, så hadde det vært gode  fotballfolk å ha i en klubb.

Med litt cash fra vår eksentriske eier, så trenger ikke neste sesong bli noen dårlig opplevelse.

Jeg har fortsatt trua!  :)

8
Ordet er fritt / Sv: Hovedaksjonær: Massimo Cellino 5/4-14
« på: Mai 15, 2015, 20:03:36 »
Personlig har jeg ikke hatt store forventninger til MC sin menneskebehandling, karisma, humor, eller hvordan han ter seg på pressekonferanser.. Det hadde selvfølgelig vært hyggelig om eieren av klubben hadde scoret høyt på alle disse egenskapene, men så lenge fotballaget presterer så er jeg fornøyd.
Ken Bates var vel ikke akkurat en sjarmklump han heller?

Så lenge MC klarer å stable et fotballag på bena, som kan utfordre om play- off neste år, og en manager på nivå med Adkins/Poyet, så kan sesongen bli en stor opptur. Han har jo tidligere vist at han klarer å signere gode spillere og managere i Cagliari, så helt bortkommen kan han vel ikke være?

Jeg ser ikke bort i fra at Leeds klarer Play off neste år, med 4-5 signeringer, som tilpasser seg laget relativt raskt. Stammen i laget er ganske så god, med flere fremadstormende unge spiller som kommer til å fortsette å utvikle seg.

Men jeg ser på signeringen av manager som det aller viktigste. Hvis MC nok en gang går for en umerittert manager  fra lavere divisjoner, så har vi det gående igjen som forrige sesong, men med en erfaren manager med relativt god merittliste så er det meste mulig..

9
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Managere inn
« på: Mai 10, 2015, 12:57:59 »
Er det en trener som nesten garantert klarer å skape resultater, så må det vel være denne karen:

http://www.dagbladet.no/2015/05/09/sport/bob_bradley/stabek/valerenga/tippeligaen/39105276/

10
Les dere opp på historie og aldri kom med det pisset om at man skal håpe at Leeds vinner mot Southampton om det betyr at Manu vinner seriegull. For en historieløs gjeng. http://en.wikipedia.org/wiki/Wars_of_the_Roses
Ã…ja, det er du som bestemmer hvordan vi skal tenke, altså.

Nei dere får tenke som dere selv vil. Jeg hadde akkurat våknet opp da jeg skrev forige post. Uansett er det historieløst og ikke bry seg om hva som skjer på andre siden av fjellet.

Er helt enig i at den eneste gangen jeg kan akseptere Leeds- tap er hvis scum lider nederlag i tillegg. Utenom det er det alltid Leeds- seier som gjelder. Jeg kjenner forøvrig igjen følelsen når JFH scoret mor Arsenal og scum vant gullet; En grenseløs glede over seier, men samtidig en skam over at jeg jublet (med Liverpool- supportere i bakgrunnen) når Leeds scoret. Jeg fikk forøvrig en del kommentarer fra disse supporterne om at det var illojalt med seiersglede, siden Leeds tok fra Arsenal muligheten til å vinne gullet på bekostning av scum.
(Alltid hvit men gleder meg grenseløst over hvert tapte poeng til Manure..)

11
Jeg har erkjent at jeg er en av de fordømte. Fordømt til å følge denne klubben til evig tid. Fordømt til å ødelegge enhver tirsdag kvelden gjennom hele vinteren. Fordømt til å alltid få et lite håp, uansett hvor jævlig det ser ut. Fordømt til hver eneste gang det kan se ut til å komme en opptur, bli trødd ned i møkka igjen.

I det siste har den ufattelige tanken sneket seg inn. Skal man ikke få oppleve Premier League igjen i sitt tidsbegrensede besøk på denne kloden. Og jeg har forhåpentligvis 30-40 år å gjøre det på.

Tidligere har det jo bare vært et spørsmål om tid, nå er det et spørsmål.

 :) Kjenner meg igjen..

12
Etter halvferdig sesong er det på tide å forberede kropp og sinn på nedrykk/administrasjon/konkurs/der untergang.
 
Det sniker seg inn en følelse på at det å følge denne klubben byr på for mye smerte/irritasjon/dårlig humør, noe som gjør at man går inn i en "pink floyd- comfortably numb"- modus (det er ikke dop involvert ;)). Man blir til slutt immun for alle nedturene, og det sprer seg i stedet inn en likegyldighet som gjør at man ikke gleder seg noe særlige over oppturene, men tar i tillegg unna de verste nedturene.

Betyr dette at interessen avtar, eller der det bare kroppen/sinnet som beskytter meg mot meg selv?  ;)

13
Ta dere en bolle med noe attåt dere som er
Så jævlige negative mot Cellino og laget,hele tida .
Hadde ikke Cellino kommet inn og redda klubben,så hadde vi vært konk !!!!
Dette året handler om å redde kontrakten i Leaguaen.
Vi har shifta ut nesten hele stallen,noe som måtte gjøres.ikke alt er til det bedre.men ting tar tid.

Er du Leeds supporter så er du ikke medgangs supporter,skjønn det!
Men fy faen så deilig når vi endelig lykkes

Så du er like positiv hvis det blir en tur ned i League one?
Poenget er jo at de fleste av oss var temmelig positiv etter eierskifte. Men etter halvspilt sesong så begynner det jo virkelig å se stygt ut. Det er tøft å gå på negative smeller, år, etter år, men hvis vi må ned igjen etter denne sesongen så mister jeg fullstendig motet..

14
Hvor lenge skal man gidde å seigpine seg selv med å følge denne klubben? Kjenner motløsheten blir verre og verre..
Nedturen ser jo aldri til å stoppe. At vi skulle deise inn i nedrykksstriden etter at positiviteten rundt eierbytte er ufattelig, og fortsetter bare den endeløse motgangen vi har hatt i over ti år..


De fleste av oss holder vel med Leeds til de ikke er mer. Selv i League Two vil det være stor aktivitet på dette forumet. Godt å vite.....

Jeg kommer også til å følge klubben til jeg dør, men jeg kjenner at det tærer på.. Det positive rundt det å se kamp og lese nyheter er blitt erstattet med en negativitet og irritasjon som går ut over humøret. Jeg har flere ganger tenkt at det hadde vært bedre å "trappe" ned til en perifer supporter, men det kreves mye selvdisiplin for å klare å stenge klubben helt ute..

15
Slutt. 0-2. Blir Redders sparket i kveld? 4 poeng fra nedrykk. Gruer meg til Derby-kampen. Derby knuste Bham 4-0 på bortebane, og Bham har vært i god form i det siste.

auren

Grue seg til kamp gjør man uansett motstander når Leeds spiller.

16
Hvor lenge skal man gidde å seigpine seg selv med å følge denne klubben? Kjenner motløsheten blir verre og verre..
Nedturen ser jo aldri til å stoppe. At vi skulle deise inn i nedrykksstriden etter at positiviteten rundt eierbytte er ufattelig, og fortsetter bare den endeløse motgangen vi har hatt i over ti år..

17
Ordet er fritt / Sv: Angående overgangssummer og free transfers
« på: November 11, 2014, 09:16:43 »
Er det noen som har oversikt over hva Leeds må betale for å kjøpe "nysigneringene" våre når låneperioden er over? Tenker da spesielt på Adryan, Doukara, Silvestri, Berardi, Bianchi og Antenucci

Er det forresten muligheter for å skrive førkontrakt med noen spillere i januar. Dette er jo en meget effektiv metode for å skaffe seg billige spillere på Football manager, men jeg aner ikke om det er sånn det fungerer i den virkelige verden..

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Ny manager
« på: September 15, 2014, 19:02:16 »
Alejandro Sabella som ny manager? Interessant  ;D
Ser oddsen på skybet er på 3/1.

Cellino  :
"I'm thinking about a foreign coach, an international coach who I can work with. We need to meet and talk but I think he could be good for us."
Han passer jo til beskrivelsen..

Som mangeårig assistent til Daniel Passarella og trener for Argentina og Estudiantes de La Plata, må han jo ha opparbeidet seg en stor kompetanse.

Han har jo i tillegg en fortid i Leeds som spiller, noe som gjør at han kjenner til klubben.


19
Ordet er fritt / Sv: Cellinos Leeds "United"
« på: September 06, 2014, 10:14:15 »
"But in truth he was an owner with a sharp eye on the implications of Financial Fair Play. This season is the first in which the Football League’s rules on FFP will result in actual punishment and Cellino is convinced that the debts and losses amassed while GFH controlled Leeds will result in a transfer embargo at Elland Road in January."

http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/leeds-united/latest-whites-news/leeds-united-cellino-buys-now-plans-for-tomorrow-hay-1-6824911

Så det er derfor Leeds har handlet så heftig i sommer.. ::)
Jeg kan likevel ikke skjønne at vi har overforbrukt på transfermarkedet med salgene av Ross Mc og Smith. Det må være som det står i artikkelen at GFH har kastet penger ut av vinduet i løpet av eierperioden.

20
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Ny manager
« på: September 03, 2014, 18:59:19 »
Hva tenker folk om Steve Clark som ny Head coach?

Personlig var jeg begeistret over nyheten om at han var aktuell for Leeds ut i fra hva han gjorde i WBA i 2012/2013. En 8. plass på tabellen for en klubb som i utgangspunktet skal kjempe mot nedrykk lar seg høre.

Han bør jo også ha plukket opp en del tips ettersom han har jobbet under Gullit, Mourinho, Zola og Dalglish..

Noen som vet hva han har drevet med i ettertid av WBA- jobben, og er han godt skolert for jobben?

21
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juni 06, 2014, 22:38:24 »
Official Whites ‏@OfficialLUFC  1h
#LUFC stuff: Former Exeter City Eamonn Dolan in the frame to be Leeds United manager - Exeter Expr... http://bit.ly/TnwUvF  RT it. #MOT

Aldri hørt om fyren..  ::)

22
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager/coach i Leeds United?
« på: Juni 06, 2014, 15:40:29 »
Ser ikke bort i fra at den andre aktuelle coachen/manageren er Bobby Davison. Han søkte  jobben selv mener jeg å ha lest i YEP. Hvem er den tredje kandidaten tro?

23
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Jamie Ashdown
« på: Mai 02, 2014, 19:22:16 »
Jamie Ashdown ‏@jamie_ashdown  5h
Last training session today at #lufc
Great club. Look forward to my next adventure now. Thanks to all that helped me through injury.

Ser ut til at den godeste Jamie er ferdig i klubben. Han blir vel ikke veldig savnet..

24
Ordet er fritt / Sv: Cellinos Leeds "United"
« på: April 28, 2014, 15:55:25 »
Noen andre som har tenkt tanken på at Carbone er Cellinos back- up manager hvis McDermott får fyken i løpet av neste sesong? Jeg vet at Carbone er tenkt en posisjon i akademiet, men det er mulig Cellino ønsker å ha en lett tilgjengelig managerkandidat som kan steppe inn på kort varsel.

25
Ordet er fritt / Sv: Cellinos Leeds "United"
« på: April 27, 2014, 22:02:33 »
Cagliari med seier i dag og ser dermed ut til å berge plassen i serie A. Dette er gode nyheter for Leeds siden et Cagliari i serie B hadde vært vanskeligere å selge til investorer, og dermed mindre penger i kassen til Cellino..

26
Ordet er fritt / Sv: Hvem blir ny manager?
« på: April 26, 2014, 13:12:18 »
http://footballleagueworld.co.uk/carbone-next-leeds-boss/

Håper virkelig ikke dette stemmer. Carbone er jo virkelig en lettvekter i manager- rollen..

27
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2014-2015
« på: April 16, 2014, 16:14:06 »
Ble det så mye bedre når Butland kom inn? Jeg tror at problemene like mye ligger i midtbaneleddet som i forsvaret/keeper.

28
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: April 14, 2014, 19:28:02 »
I den situasjonen vi har vært i lenge nå, tror jeg det var lurt av BMD å bruke Brown. Slike krigere trengs i nøden. Kred til han for det.
Ikke kred til han for det. Eneste grunnen til at han er blitt brukt er at Austin er skadet.
Grøsser ved tanken på at BMD eventuelt skal få penger til å hente nye spillere i sommer.Har null tiltro hans transfernese :o
 

Jeg tror nok det er Cellino som kommer til å plukke ut signeringene, i samråd med McDermott. Cellino har god oversikt over spillere etter mange år i gamet, så jeg tror vi slipper disse halvgamle  avdankede PL/championship spillerne som vi pleier å signere.


29
Ordet er fritt / Sv: Cellinos Leeds "United"
« på: April 11, 2014, 17:41:43 »
Phil Hay ‏@PhilHayYEP  27s
CONFIRMED: MD David Haigh announces that he has resigned #lufc

Der var den i boks, og alle hjerter gleder seg?
 :)

30
Ordet er fritt / Sv: Cellinos Leeds "United"
« på: April 11, 2014, 17:34:16 »
indykaila News ‏@indykaila  29m
New Leeds United owner Cellino calls in police after secret spy cameras found at Elland road. #LUFC

Dette var litt James Bondish..
Er det GFH som leker spioner?

Sider: [1] 2 3 ... 5