Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Barba

Sider: [1] 2 3 ... 31
1
Jeg ser Leeds sine kamper og der faller de ihvertfall gjennom kamp etter kamp. Grove personlige feil som blir avgjørende for resultatet. Det som var skremmende idag er at også Harrison melder seg på. Han må være den svakeste idag

Harrison var helt utrolig svak i dag. At han ikke blir tatt av er helt uforståelig. Roter bort ballen hver gang, ingen gjenvinninger og florerte med feilpasninger, Første pasning offensivt satt etter 90:17 og da ble det mål. Når manager ikke ser at en spiller ikke treffer på noe og gjør flere grove taktiske blundere viser det for meg sviktende kompetanse som kan bli katastrofal. Laget var også satt opp ubalansert der f eks Greenwood settes opp lenger og lenger unna det han er best på, nemlig på topp. Og sånn kunne jeg fortsatt med sak for sak. Plan A,B osv finnes ikke ved motgang, bruke benken som et redskap, avstander i laget, kontradekking ved brudd, fokus på motstander sine styrker, i dag Mitrovic og dødball osv osv.

2
Tenk at vi sparket Bielsa for å få oppleve det her.

Vi hadde spilt i Championship denne sesongen dersom ikke Bielsa fikk avløsning da det skjedde. Nå har klubben i det minste tjent bra med pund for en ekstra sesong i PL.

At Marsch ikke var rett valg, er en helt annen sak.
En påstand du ikke har dekning for

Kunne tatt med høyst sannsylig mellom hadde og spilt så tror jeg det stemmer godt.

3
Skal innrømme at jeg hadde litt trua på Marsh, men det har gradvis sluknet og nå ser jeg at det har gått helt i stå. Vi må bytte manager, det støtter jeg nå. Er ikke enig at laget ikke har potensiale, men når det komponeres så ubalansert, og i stedet for å bruke benken som et redskap, bærer byttene mer preg av noe som virker planlagt, enn at kampbildet avgjør. Og det er der jeg tror det ligger, det taktiske under kampene. Plan B, C osv virker fraværende. Harrison treffer på sin første offensive pasning etter 90:17 og da blir det scoring. Han kan i hvert fall ikke operere sentralt da det eneste han bidrar med for tiden er et og annet innlegg. Skulle vært først ut, eller jagd helt ut på kant. Ellers er det så mye å ta tak i, så det gidder jeg ikke starte på en gang. Og så irriter kan jeg ikke huske å ha vært.

4
Synes kanskje ikke kommentarene her er av særlig høy kvalitet heller. Ikke noe å si på at Brighton vant, men å påstå at det ikke er noe godt lag er vel i beste fall noe upresist. Bunnsolide i spill, men ineffektive, og det skal vi være glade for i 1. omgang spesielt. March fikk justert litt i pausen, og 2. omgangen var bedre fra Leeds. Grunnen til at det ikke ser bedre ut er mye motstanderen som låste midtbanen og det måtte slås mye langt mot de gode midtstopperne til BHA. Kampene her ser ofte slik ut. Brighton har altså sluppet inn 1 mål på 360 minutter. Det er sterkt.

5
Å bruke uttrykket luke er like dumt som så ikke den komme osv. Det heter tunell og har alltid gjort det. Serve har heldigvis forsvunnet. Jåleri! Sånn, det var godt, jage 2 og 3 nå.

6
Nok et tvilsomt frispark. Er det det som skal felle oss i dag?

Samme spiller

7
Ordet er fritt / Sv: Hva skal vi beholde, endre og/eller fjerne?
« på: Februar 27, 2022, 18:50:26 »
Jeg ser for meg en ikke så rigid rangordning. I et mer defensivt strukturert spill vil fortsatt overgangene være viktige, og med kantspillerne våre kan vi komme raskt fremover. Og med spiss på spissplass også mulighet til bedre effektivitet. Firpo og Ayling er best når de kan komme og doble på kant. Kantspillerne våre kan også starte i bakrom, men uten noen til å ekspedere blir det mye nesten. Altså som før. Derfor håper jeg at Gelhardt evt Bamford hvis skadefri, bekler spissplassen. Men viktigst er systemendring bak, og Cooper, Llorente og Koch er godt vant med sone og fikser det greit i landslag (stund siden Koch rigtignok)

8
Ordet er fritt / Sv: Spiller - Diego Llorente
« på: Februar 26, 2022, 18:16:49 »
Fikk scoren 0 - NULL på Sky Sports i dag…
Tenker at hvis man har snøra på seg skoa på riktig fot, tatt på drakta riktig vei og funnet veien ut på banen… da er d minimum 1. poeng da.. :o
Det var så hårreisende dårlig fra han i dag at jeg ikke har ord. Han må benkes til fordel for Cresswell. Vi trenger litt kraft der bak.

Halvveis enig. 1. omgangen så dårlig at det kunne gis minuspoeng, helt forferdelig. Med ny makker endel bedre i 2. omgang, men langt unna bra da også.

9
Jeg har trua! Litt mer flyt i spillet og mindre motstand, så triller poengene inn.

Men de fem fraværene spiller inn. Bamford, Phillips, Llorente, Koch og Raphinha (på en måte).

Raphinha kommer ikke til å levere mer for Bielsa. Vent og se.

Gjør han ikke det har jeg heller ikke tro på noen stor karriere. Må tåle å bli snakket til av sjefen, bli byttet ut osv. De beste hever seg av det, de andre blir det snakket om senere f eks "hvor ble det av han" osv. Jeg tror han er sliten av reising og post corona.

10
3 p mot Spurs? Hvordan er det mulig da? Er kanskje uten trener da

Vi kan håpe på to ting. Kane fortsatt ute og Ayling ut av midtforsvaret som da vil frigi Dallas fremover. Llorente og Cresswell, men det skjer aldri.

11
Forshaw med tilbakespill til Becker

Med medspillere i bedre posisjoner rundt seg, så velger han å bredside uten tilløp på ball som ligger stille fra 25 meter.

12
Blir vel en liten pause fra de verste trollene her nå tenker jeg. Og for en stemning.

13
McTominay vil faen meg mer enn samtlige våre

Få på han en hvit drakt, så finner dere nok noe.

14
Hele Leeds-laget består av en hel haug med servitører med keeper i spissen!
Pinlig å se på i en sånn match. Et lag bestående av forferdelig mye søppel uten teknikk og finesse.

Det er jo frivillig å se på da.

15
Raphinha i dag….. vært på fylla?
3 cornere han ikke klarer å få over forsvaret, og skaper bruddet i mot på 3-1.
Få han av.

Han har vært helt forferdelig, men skulle hatt soleklart frispark i forkant da han blir holdt i flere sekunder og mister balansen.

16
Jøje meg, snakk om å få stå helt alene og score i ro og mak...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayling sin mann, klassisk ballwatching, en liten motbevegelse av Couthinho og vips helt alene.

17
Forumet med hakk i plata.. Regnet med at å gå inn her for å lese kommentarer, så er Roberts nevnt med en gang i negative ordelag. Cheap shots som vanlig. Hadde han kommet inn når vi var i flyt og ikke på slutten når angrepene ikke satt, og desperasjonen til Leeds var som størst mener jeg det hadde vært noe annet. Kan ikke si han fikk mye hjelp i pasningene heller.. Dette var et surt tap, men ikke heng det på Roberts a', vær så snill.

Roberts fikk en god del minutter i dag, og var fullstendig katastrofe. Det som skjer før frisparket som avgjør er Roberts feil hele veien. Surrer det til to ganger i samme situasjon og det ender i kontring. I tillegg mister han ballen der laget er på vei fram som ender i farlige break downs flere ganger. Taktisk helt borte. Mestrer rett og slett ikke nivået. Jeg skrøt litt av han et par kamper, men nesten så jeg tar det tilbake.

18
Elsker bielsa og leeds men dette tapet får Bielsa ta på sin kappe... JAMES ER IKKE SPISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men vi mista alt grep om kampen da han ble bytta ut.

Sent fra min SM-A226B via Tapatalk

Hadde kanskje mest å gjøre med hvem som kom inn. Fra ingen spiss, til minus spiss. Bortimot negativ personverste for Roberts i dag. Og ja, jeg er frustrert og burde sikkert ikke kommentert.

19
Roberts ja - hurra (og måtte jeg spise i meg akkurat den ironiske der)

20
Meslier 7 - En strålende redning, men også feiloppsatt mur.
Ayling 8 - Syns han har kommet inn og løftet oss.
Koch 7 - Ser usikker ut, trenger kamper.
Llorente 7 - Ikke så mye med fremover, slet med spissene.
Dallas 8 - Scorer årets viktigste mål.
Firpo 8 - Veldig veldig god. Ofte med fremover.
Forshaw 7 - Er blitt enormt viktig med Phillips ute.
Klich 7 - Langt bedre enn tidligere denne sesongen.
Harrison 7 - Viktig scoring, ser litt lettere ut.
Roberts 7 - Veldig god i oppbyggende, hjelpeløs rettvendt som alltid.
Raphinha 5 - Svakeste jeg har sett han.
Gelhardt 8 - Jobber strålende, trussel rettvendt. Superassist.
James 7 - Scorer og det er alltid godt nok.

Roberts 7?? 😁 Har vi sett samme kamp?

Se begrunnelsen. Der er jeg enig, og Kato er vel en av de som har vært mest fortvilet over Roberts stadige sjanser etter mange håpløse kamper. Tror ikke Roberts får 7 uten å fortjene det. Han gjorde mye bra i dag, men som spiss så svikter det som vanlig totalt fra 20 og inn.

21
Er faktisk mektig imponert over Gelhart

Yes

Og det er flere der han kommer fra  ;D ;D

Heldigvis, men viktig å ikke matche for mange om gangen inn i et lag i motgang (fram til i dag).

22
Må begynne å melde seg på nå Ralphinha

Charlie Taylor har vært Burnleys klart beste forsvarsspiller i dag, der ligger nok litt av grunnen. Husk at nå er alle klar over Rapha, allikevel er han konstant en trussel selv om han ikke har lyktes med så mye i dag.

23
Rett mann inn i hvert fall. Ganske irriterende mål i mot. Cornet konstruerer hele situasjonen og dobbel jackpot, feilaktig frispark, og således gult og mål også.

24
Godt å se spillere som Firpo, Roberts og Harrison dominerer matchen...

Jeg skrøt av Roberts, etter det en håpløs heading i super posisjon, en flott flikk til Firpo før to gode gamle Robertsavslutninger der han viser fram en altfor lite utstyrt verktøykasse. Men ellers synes jeg vi skal glede oss over en god omgang der vi burde ledet med et par mål minst.

25
Få ut ubrukelige Roberts og inn med Gelhardt elles James, hva som helst annet enn Roberts..

Roberts har da ikke vært ille i dag? Skulle riktignok likt å se Gelhardt mot disse midtstopperne. Og der skulle Roberts ha scoret, direkte svakt å ikke sette den. Kanskje enig langt på vei.

26
Aldri i verden om det er ein gult kort. Roberts sparkar ballen og Burnley forsvararen sparkar inn i Roberts etterpå.

Sent from my LYA-AL10 using Tapatalk

Helt greit. Voldsom kraft inn.

Neste kamp er flere tilbake. Fordel Leeds.

Uenig, det er Burnleyspilleren som er veldig sen der Roberts er i ferd med å sette foten i bakken. Han takler rett i fotsåla.

27
Ordet er fritt / Sv: Ny ung spiller: Sam Greenwood
« på: Januar 01, 2022, 17:54:42 »
Bare å låne ut. Raskere han får prøvd seg på et nivå han kanskje mestrer jo bedre er det.
Syns han har vist at han kan prestere på PL-nivå ut fra det lille jeg har sett. Bedre alternativ enn Klich som 10-er (men skjønner jo at det ikke vil skje så fremt ikke Klich blir skadet).

Alle, eller i hvert fall de fleste lag har mye skader, det synes kanskje bedre hos oss enn hos mange pga litt tynn stall. Skulle kanskje disse utsatte kampene spilles uten de mest skadeutsatte, og de som akkurat har kommet tilbake, litt sånn som tidlige ligacuprunder? Vi så jo ikke den store poengfangsten i juleprogrammet uansett, men slik tenker nok ikke Bielsa. Bare en tanke for å skåne de mest utsatte i et fryktelig kampprogram framover.
Synes han har sett svak ut. Langt fra klar. Samme kan sies om Klich da. Ser ut som han gjorde seg ferdig i CC.
Få inn bedre spillere/bredde på a laget og la ungdom med ok potensiale utvikle seg på arenaer 1 nivå under.

Behold Gelhart og Creswell. Av det jeg har sett så har de mentaliteten og ferdighetene nå. Greenwood, Drameh, Summerville er nok ikke i nærheten av de to pr nå. Ut på lån. Erfaring, mestringsfølelse og utvikling
Jeg mener at å låne ut så mange av de beste unggutta er heftig gambling når en ser på skadesituasjonen hos oss. Alternativene til de tre du vil skyfle ut vil da sitte på benken, og muligens kastes i løvens hule både en og flere ganger. Da snakker vi 15-årige Gray, Hjelde og andre som I HVERT FALL IKKE er i nærheten pr nå.
Er jo endel spillere tilbake. I tillegg MÅ klubben bruke januarvinduet.
De må jo ha sett å vanvittig sprik det er i kvalitet fra 12-13 og ned.
Er jo ikke gøy en gang.
Ja, det er noen tilbake - men det vil overraske om vi ikke får nye skader igjen - mange av våre viser seg å være veldig skadeutsatte, uvisst av hvilken grunn.
Januarvinduet, ja. Det er lov å håpe, men jeg har ikke mye tro på at det vil resultere i forsterkninger å snakke om.

28
Gelhardt inn så jeg

29
Like greit Shack.

30
Hvorfor begynte Grealish med fotball. Han er tydelig allergisk mot kontakt og har nær døden opplevelser hver gang. Og det hadde vært bedre om Llorente hadde måket ballen på tribunen hver gang sånn han har startet. Og der scoret nevemagneten, dette er jeg redd blir stygt.

Sider: [1] 2 3 ... 31