Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andersen

Sider: [1] 2 3 ... 161
1
Er fornøyd med 1 poeng i dag mot Brighton , tatt i betraktning den ræva 1 omgangen! Det må være den dårligste 1 omgang vi har spilt hitil i sesongen. Løftet oss betraktlig i 2. omgang . Hvorfor ble Phillips byttet ut ? skade , eller rett og slett dårlig i dag ? Eller pga gule kort?

2
Bamford har vel selv sagt at han var ute 4 uker til , men dette sa han rett før landskamppausen . Quick recovery !? Blir veldig overrasket hvis han sitter på innbytter benken mot Tottenham, MOT.

3
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Raphinha - Raphael Dias Belloli
« på: November 16, 2021, 15:54:31 »
Egentlig litt utrolig at vi fikk Raphinha  såpass billig som vi fikk! Prisen for å selge han , burde skrus opp noen millioner pund når vi ser hvor god han er ! Håper vi har han et par sesonger til minst! MOT.

4
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: November 16, 2021, 15:48:12 »
Har absolutt ingen medfølelse med Derby ! Men når stor klubber som Man C , PSG, Barcelona , Real Madrid , gang på gang slipper unna med økonomisk snusk , så og si hver sesong kan en lure på hvorfor? For Derbys del går det jo rykter om at tidligere Newcastle eier er interessert i et oppkjøp av klubben. Med - 21 poeng i trekk lukter det League 1 lang vei av klubben neste sesong.

5
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Daniel James
« på: November 10, 2021, 11:34:43 »
Daniel James kommer til å finne nettmaskene etter hvert . Kan hende han får noen mål servert på sølvfat , men det gjør noe med en spiller bare det. Da har han jo posisjonert seg slik at det bare er å sparke ballen i mål. Den berømte ketchup flaska brister nok snart! MOT.

6
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Adam Forshaw
« på: November 09, 2021, 13:08:44 »
Adam Forshaw  har jo fått en ny vår som spiller etter at han nå er skadefri. Virkelig en terrier på banen mot Leicester . Unner han så mange kamper som mulig fremover! MOT.

7
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: November 09, 2021, 13:04:42 »
Hvordan kan klubbkassa til Newcastle være bunnskrapt , når klubben går fra å være fattig til den klubben som nå kommer til å få mest penger å kjøpe spillere for fremover?

8
Tottenham har vært sånn bob, bob i ligaen foreløpig , på lik linje som oss . og med italieneren Conte som ny manager som helt sikkert har sin egen oppfatning på hvordan laget skal spille fremover , fikk vi vel bevis på i helga. kun Kane som fikk godkjent av journalister i sin kamp. Selv synes jeg vi løftet oss veldig spillemessig mot Leicester , og som sagt med ny manager i Tottenham håper jeg vi klarer i hvert fall 1 poeng i London. MOT.

9
Greit at storstilte planer om utbygging av EL er på planene, men jeg håper at 49ers som nå har kjøpt seg opp enda mer i klubben , ser at vi trenger forsterkninger i troppen asap! hvis vi skal holde oss i premier league denne sesongen også. Vi ser det når sentrale spillere er ute ukesvis med skade. MOT.

10
Synes kampen mot Leicester var et skritt i riktig retning i forhold til de første kampene av sesongen. Leicester skapte vel toppen 3 - 4 sjanser utligningsmålet og røret som blant annet Cooper stelte i stand som vår keeper måtte rydde opp i. Harrison og James sliter fortsatt, men den sjanseproppen som sitter i champagne flaska må vel sprette snart!? Bamford , Ayling , Koch er savnet , med de på plass på laget igjen så forsterkes vi igjen. MOT.

11
Ordet er fritt / Sv: KAMP vs Norwich @Carrow Road søndag 31.10 kl 15:00
« på: November 01, 2021, 12:48:14 »
Normann spilte en god kamp for Norwich mot Leeds. Han ligner en god del på Hernandez  som spilte for oss. Sikker og god med ballen, og hadde noen krem pasninger til medspillerene sine. Han hadde vært noe å ha på midtbanen for Leeds. Beholder vi plassen i premier league til mai neste år , og Norwich rykker ned , burde Leeds kaste seg frempå hvis Normann ikke følger Norwich ned en divisjon .

12
3 poengeren mot Norwich varmet i dag, Rahpina var god nok en gang for Leeds som fortsatt kladder med spillet sitt: Vi får nyte Rahpinha så lenge vi har han. Harrison og James var direkte svake i dag. Og til tider hadde vi ikke midtbane spesiellt i 1 omgang. Normann på Norwich er jo dritgod ! Tenk om han hadde vært på et Leeds lag!? MOT.

13
Nå var Leeds tilbake til sitt gamle gamle jeg igjen synes jeg. Wolves hadde vel kun målet å komme med i kampen. Rahpinha var enorm for Leeds før han ble skadet. Håper skaden ikke er langvarig. begynner å bli mange skader på de mest sentrale spillerene nå. Summerville og Gelhardt bør få sjansen fra start mot Norwich . de bidro sterkt til 1 poeng i dag. Regner med at 1 uke til neste kamp får flere av våre skadede tilbake på banen. Iog med at Kalvin Phillips satt på benken i dag regner jeg med at han er klar i neste kamp. Norwich ble nedsablet av Chealsea i dag 7 - 0 til slutt. Dette burde Leeds spille på når lagene møtes. MOT.

14
I dag tror jeg vi går på en ny smell. Wolves lag som er i flyten om dagen , og vi har skader på 6 sentrale spillere på laget, som gjør at pessimismen min råder i dag. Det er som en kommentator på VG live siden skriver i dag , respektabel 9 . plass i fjorårets sesong , men i sesongen i år mener han at laget vårt vil måtte kjempe for å unngå nedrykk i mai neste år. Øvrige lag fikk Bielsa sjokk mot et godt lag i fjor, i år vet de øvrige lagene hva som kommer , bortsett fra Norwich og Brentford som vi ikke har møtt ennå. Håper gutta løfter seg betraktelig spillemessig etter den grusomme kampen mot Southampton sist. MOT.

15
Er det noen på forumet i dag som kan holde meg oppdatert på Southampton - Leeds kampen i ettermiddag ? Skal på en jubileumsfest. Hvis noen kan sende meg sms på kampen ? Tlf nr . 93013964. MOT.

16
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Raphinha - Raphael Dias Belloli
« på: Oktober 09, 2021, 15:56:44 »
Det ryktes igjen at Man U sikler på vår eminente ving! Håper Leeds står i mot også Raphinha ! Han sier han trives godt i klubben vår. MOT.

17
Ordet er fritt / Sv: Skade- og suspensjon oversikten
« på: Oktober 08, 2021, 12:52:46 »
Nå blir vel skade situasjonen i klubben atskillig lysere etter landslagspausen . Flere er i rute til å komme tilbake på laget .

18
Ordet er fritt / Sv: Leeds sine landslagsspillere.
« på: Oktober 08, 2021, 12:48:53 »
Nesten så en håper våre Leeds landslagsspillere begynner på benken når en tenker på kampprogrammet fremover i premier league. MOT.

19
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Oktober 08, 2021, 12:43:22 »
Sånne tilfeller med Newcastle nå , med nye eiere fra regimeland , kommer fremdeles til å skje i årene fremover . FFP driter jo de store klubbene ute i Europa i! også i England ! Man C har jo vært flere eksempler på det.

20
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Raphinha - Raphael Dias Belloli
« på: Oktober 08, 2021, 12:37:42 »
Håper vi får glede av Raphinha i flere sesonger, men det er jo alltid pengene som rår . MOT.

21
Neo , disse kampene skal spilles først , fall høyden og skuffelsen blir stor hvis 4 seire ikke innkasseres ! . Tror jeg selv venter med status til etter at disse 4 kampene er spilt. MOT.

22
Ordet er fritt / Sv: Skade- og suspensjon oversikten
« på: Oktober 06, 2021, 16:05:41 »
Bamford sies å være klar for spill etter landslagspausen også med tanke på Southamton kampen.

23
Flott , endelig seier og de 3 første poengene denne sesongen! Men annuleringen av Watfords mål i 2. omgang skjønte jeg lite av. Vi brenner fremdeles for mange sjanser , men håper vi setter sjansene vi får fremover i kampene Leeds spiller . MOT.

24
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: September 19, 2021, 12:02:44 »
Kontakinte, tror aldri et bettingselskap betaler lønna til Wayne Rooney for at han skulle spille (nå manager) i Derby . Bettingselskapet var jo hovedsponsor i Leeds også, og nå blant flere klubber i England.

25
Det var vel greit med poengdeling i går mot Newcastle. Den eneste forskjellen lagene i mellom var spissen til Newcastle som fikset poeng deling til klubben. Håper Ayling og Bamford blir klare til hjemmekampen mot West Ham. Cup kampen mot Fulham borte bryr jeg meg ikke om , om vi ryker på tirsdag i cupen kan det jo være pga alle skadene Leeds nå har fått . Unggutta får vel sin sjanse på tirsdag? MOT.

26
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: September 18, 2021, 11:11:21 »
Derby er satt under administrasjon , Karma is a bitch ja Raggen! Når Derby omtrent ikke har råd til spiller lønninger , og spillerene har gått på ukes og mnd kontrakter i forhold til lønninger sier jo det sitt ! Det ble jo trikset og mikset i klubben når Wayne Rooney ble hentet til klubben, leste at stadion til klubben var trikset med for å få råd til å ha Wayne Rooney som spiller/spillende trener i klubben.

27
Her helgarderer jeg sluttresultatet av kampen mellom Newcastle og Leeds . 4 kamper nå hvor laget ikke har fått ut sitt potensialet ennå. Eneste kampen jeg gir godkjent er Everton kampen. Vi har 3 sentrale forsvarsspillere ute i denne kampen. Koch, Llorente , og Struijk . Skal bli spennende å se lagoppstillingen 1 time før kampstart. Newcastle har vel vært like dårlige som oss i sine kamper, og det er nevnt at laget har en drøss med sentrale spillere skadet/halvskadet før møte med Leeds. Desto større neglebiting og vondt i magen ang denne kampen . Håper Leeds laget nå klinker til fra start. MOT.

28
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Raphinha - Raphael Dias Belloli
« på: September 11, 2021, 12:29:07 »
FIFA har vel bekreftet det nå at brasilianerene i premier league som har vært på landslagsoppdrag får spille nå i helgen. Også Rahpinha selv om han har holdt seg i England .  ;D

29
Rahpinha ser ut til å kunne spille mot Liverpool i morgen. Bra det, men her tror jeg vi kommer til å gå på en smell! Liverpool er så mye bedre i sesongåpningen nå , en de var i fjorårets.

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 30, 2021, 13:28:50 »
Dan James til salgs fra Man U , FOR 25 millioner pund . Er han verdt så mye ? En grei spiller som backup for Phillips ? Kunne vært greit med en låneavtale ala det Man C og Harrison hadde med Leeds?

Sider: [1] 2 3 ... 161