Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Borge

Sider: [1] 2 3 ... 21
1
Står jo 4-5 mann ledig på bakre stolpe.

2
Der tror jeg direkte opprykk røk...

3
Beste Leeds spiller så langt: Leif Davis  ;D

5
Det er vel ikke noe nytt at vi trenger mange målsjanser for å score, og dertil få imot for å slippe inn mål.. samme leksa om igjen

6
Summmmmmervilllllee

8
Meget sterk kamp. Klart, klart best. Men som mot QPR ble det kamp helt inn. Mange sjanser og mange nesten-sjanser. Rutter stor nok en gang, men trenger et par mål for å få opp selvtilliten. Gray eksemplarisk på backen. Får min MOM!

Grattis folkens! Deilige 3 poeng som var så sinnsykt fortjent!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Enig. Leeds var best begge veier.
Forsvaret har fått sin firer nå , uten Ayling og Cooper. Sikkkert spill, rydder unna i luftrom, blokkerer skudd og stenger kanter.  Halvsjanser imot kommer alltid. Men rotet i forsvar er borte.

Angrepet var bra. Men det mangler gode avslutniger og mål etter gode angrep for å være på nivå med De beste, mener jeg.
Bristol city var en bra test, for de var ikke dårlige.

Piroes mål er klasse. Smart langskudd mellom beina uten å være målsjans!! Målene hans tikker inn.

Tja, var vel ikke stødig på scoringen imot tenker jeg. Den ballen skal jo ryddes vekk 10 av 10 ganger.  Vi slipper inn for mange slike tullmål.

9
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 03, 2023, 20:02:14 »
Må si at jeg synes det ikke har skjedd så mye spennende enda....litt redd at vi kommer til å få en tøff sesong i Championship hvis ikke de svake lagdelene blir styrket snart :-(

12
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Ethan Ampadu
« på: Juli 18, 2023, 00:14:55 »
Er det sånn å forstå at han har vært utlånt og har rykka ned flere ganger de siste årene??

Jada. Både for Sheffield United og nå sist med Spezia Calcio :)

Tviler likevel på at Leeds rykker ned til League One med det første...

https://www.transfermarkt.com/ethan-ampadu/profil/spieler/392771

Nei  mer spent på om han er god nok til å få oss opp :)

13
Takk Andrea Radrizzani for at du tok oss ut av skyggenes dal. Du rotet det til etterhvert, og det blir spennende å følge det amerikanske prosjektet. MOT

14
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Ethan Ampadu
« på: Juli 17, 2023, 23:25:25 »
Er det sånn å forstå at han har vært utlånt og har rykka ned flere ganger de siste årene??

15
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Brenden Aaronson
« på: Juli 05, 2023, 00:19:34 »
Spillere ansettes for å gjøre en jobb, og får lønn for det (selv om den er ganske høy). Verden har forandret seg siden 1970 tallet når man levde i symbiose med klubben man var oppfostret i. Helt naturlig at man vil spille på så høyt nivå som mulig, og tjene mest mulig. Vil man ikke det så er det mangel på ambisjoner, og da trenger vi de heller ikke!

16
Mange gode betraktninger. Hvor mye tror dere de amerikanske på eiersiden styrer/påvirker??

17
Ordet er fritt / Leeds united i Premier League - hva gikk galt?
« på: Mai 28, 2023, 21:57:32 »
Nedrykket er et faktum, etter å ha kjempet med ryggen mot veggen i to sesonger. Det blir noen kjipe dager, men så er det bare å se fremover og starte å bygge på nytt igjen. Klarer vi det?

Hva skjedde egentlig etter første sesongen i PL? Ble vi offer for et amerikansk prosjekt hvor målet var å bygge en merkevare for profitt og avkastning gjennom å nå det amerikanske markedet? Var det derfor March, Aronson mfl fle hentet inn?  I så fall kan man vel si at dette prosjektet gikk rett vest...
Hva skjer nå???

18
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Manchester C - Leeds 6/4-23
« på: Mai 05, 2023, 12:55:55 »
9-1, Gnonto  :-\

19
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Mai 02, 2023, 14:31:28 »
Enkle forsvarsfeil hvor vi kun ser på ball har vel kjennetegnet hele sesongen. Har desverre liten tro på at slike mangler kan gjøres noe med uansett trener.

20
God kamp i går, og fortjent 3 poeng.
Ser at mange gir nesten toppscore til flere spillere, og ja noen var gode. Men det er greit å ha med i beregningen at vi vel møtte ligaens dårligste bortelag, og Forrest var ikke veldig gode. Her må et jobbes helt inn til målstreken. Spent på de kommende kampene, og om vi klarer å skape en liten luke ned til de tre siste plassene.

21
Og vi fortsetter å gi bort enkle mål   

22
Spillmessig en oppløftende kamp og klar bedring. Solide defensivt og skaper relativt mye mot et godt Fulham lag.
Etter min mening er vi klart bedre enn Fulham og burde vunnet med et par mål om fotballen alltid hadde vært rettferdig.
Fulham putter vel på de to eneste halvsjansene de har i kampen og det er det lite å gjøre med.

Jeg ser lyst på kampen mot Chelsea.

Synd at tabellen baserer seg på poeng, og ikke ballbesittelse og gode tendenser:-)

23
Vi er vel tilbake på normalen. Trenger kun en sjanse mot før å slippe inn mål, og scorer ikke uansett selv.
Imårra bør det være skuddtrening fra 6 meter. Kanskje noen scorer ila dagen...

24
En 3 poenger løfter selvsagt stemningen enormt, og det var mye å glede seg over. Men vi skaper omtrent ikke sjanser, og scorer på et lompeskudd som keeper burde tatt hver dag hele uka. Kan ikke se at vi hadde flere sjanser enn denne, Summerville på 1-0, bruddet hvor McKennie spilte ballen bak Aaronsen i en 2 mot 1 situasjon i 1. omgang.  Enig at Harrison og Aaronsen løftet seg, men heller ikke de makter å skape noe (eks hælsparket til Harrison ved goalen). Bamford kan sikkert kritiseres for ikke å være skarp nok, men han får så og si ingenting å jobbe med. Gnonto har vært en åpenbaring, men de to siste kampene har han ikke vært på høyden. Blir mye forsøk og lite resultater, men for all del Gnonto er spiller med x-faktor og fortjener sin startplass.
Herlig å se Koch har stabilisert seg på et høyt nivå, og kjøpet av Wöber må karakteriseres som glimrende:) Fantastisk å se hvor god kontroll de hadde bakover, og Wöber er også et angrepsvåpen, med en god pasningsfot. Men det aller gledeligste er å se at Firpo leverer over tid. Han har vært blant de beste de siste 3 kampene, og har virkelig overbevist på backen. Offensivt er han strålende, litt mer ruskete defensivt.. Det største problemet med Firpo så langt er hans hyppige skadefrekvens. Gjennomgangsmelodien har stort sett vært et par kamper på banen, etterfulgt av en måneds skadeavbrekk. Tøft å spille seg i form på den måten. Håper virkelig at han kan holde seg skadefri fremover, og levere på samme nivå. Da blir det tøft for Struijk å kapre backplassen igjen.
Kampen totalt sett var en glimrende defensiv prestasjon mens det offensive nok en gang var glissent. Men for en fantastisk følelse å innkassere 3 p, som tross alt er det viktigste.

Sitter igjen med mye av det samme inntrykket, men jeg er likevel positiv på tross av relativt få sjanser. Gracia hadde nesten ingen tid med laget før kampen, men jeg syns likevel vi får se klare tendenser til at man tar i bruk hele banen og kjører overlapper, spesielt på venstresida. Samtidig har vi fullstendig kontroll på Sotons angrep og det farligste de skaper er Summervilles sleiv som Meslier velger å heade.

Jeg syns Leeds var langt bedre i forhold til Southampton, enn Everton var i forhold til Leeds.

Skulle vi klådd Chelsea i neste seriekamp, skal jeg døtte meg konkludere med overlevelse. Det svinger greit som Leedsfan. :D

Vi scorer ett mål på få sjanser, mot ingen mål på mange sjanser = positiv utvikling
Vi slipper ikke inn håpløse baklengsmål = positiv utvikling

Håper denne utviklingen fortsetter  ;D ;D

25
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 20, 2023, 18:05:24 »
Hvor er Touchel nå?

26
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 14, 2023, 17:01:29 »
Jeg tror nok at Orta/Radrizzani har hatt ulike meninger om Marsch/tålmodighet osv, og tydeligvis også nå rundt Schreuder. Man kan si at Radrizzani blir styrt litt vel mye av 'folkemeningen' via f.eks twitter, men det er ikke nødvendigvis alltid negativt. Vi slapp badgen, vi slapp Schreuder (fasit på om det er en bra ting får vi jo aldri...).

Staheten til Orta kan jo også være en bra ting til tider, Marsch stod for mye bra (offensivt, man managment...) og ville kaaaanskje ha lyktes på sikt etter at Adams/McKinnie var innspilt på midtbanen og vi fikk inn en v.back og stopper eller to med kvalitet... At Southamptn velger ham sier mye om at han ikke har ødelagt ryktet sitt i England.

Og Orta kan det sies mye om, men han har en stooor standing i miljøene for sine kunnskaper og kontakter, det er sikkert. Men det betyr jo ikke at man treffer alltid likevel.

Men ja, 49'ers lurker nok også i bakgrunnen med sine meninger. Så lenge de etter all sannsynlighet blir flertallseiere om noen måneder tror jeg deres stemme på styrterommet blir stadig mer vektlagt.

Og løssluppetheten til Radrizzani henger vel sammen med at han vet at han ikke vil være ansvarlig særlig mye lenger, så nå har han ikke like mange sperrer mot å svare fans på twitter, noe han i større grad har klart å unngå tidligere.

Men nå er han snart fri. :)

Spørs hvor mye lykke det blir med amerikanske eiere...?

27
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 13, 2023, 15:41:58 »
Schrøder ikke lenger aktuell. Phil Hay

Phil Hay
@PhilHay_
·
16m
Hearing that Alfred Schreuder no longer being considered for the Leeds job. Has gone back to Holland and won’t be appointed. Discussions now continuing with other candidates. Skubala continuing to work with the squad in the meantime. #lufc


TAKK!  :)

auren

🙏🙏🙏

Helsikke også....må finne et nytt argument for hvorfor styret er inkompetent ;D

28
Måtte komme når vi ikke klarer å score

29
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 10, 2023, 12:33:24 »
Det utrolig hvor mange som vet noe om prosessen som pågår...interne utkjøpsklausuler, hvem som har sagt nei (og hvorfor), hvem man har snakket med osv. Det meste sannsynligvis basert på null og nada faktaopplysninger :-)
Kanskje det kommer noen opp av hatten som ingen har tenkt på?

30
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 06, 2023, 23:43:13 »
Hvis vi fortsetter med personlige feil i forsvar og ikke scorer på 100% sjangser, så hjelper det ikke med ny manager  :o

Sider: [1] 2 3 ... 21