Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Reaney

Sider: [1] 2 3 ... 61
1
Her er utdrag fra mitt innlegg forrige mandag: For mange av oss som har levd med denne klubben gjennom et langt liv, så er ikke Leeds som andre klubber som evner å vinne kamp etter kamp etter kamp. Vi vet bedre enn alle andre klubber hva det vil si å komme ned på jorda. Dessverre tror jeg det skjer allerede i dette møtet. Uavgjort vil være ekstremt hederlig, men frykter tap lang vei. Vil bare minne om at vi er Leeds United.

I de påfølgende dagene fylles Forumet med auforiske innlegg om storseier og motstander manager som får sparken. Ingen med ett unntak følger mitt resonnement. Dessverre fikk jeg rett (igjen). Skulle nesten ikke tro at de fleste kjenner denne klubben. Tap i dag er bare Leeds United. Trodde ærlig talt at adskillig flere enn meg var smertelig klar over det.

2
Etter seieren over Watford er vi atter en gang auforiske og i sjuende himmel. Både på YouTube og i ulike forum er det ikke måte på hvor stor opprykks optimismen har blitt. Med rette vil sikkert mange si, og ikke det minste rart etter lagets prestasjoner den siste tida. Men for mange av oss som har levd med denne klubben gjennom et langt liv, så er ikke Leeds som andre klubber som evner å vinne kamp etter kamp etter kamp. Vi vet bedre enn alle andre klubber hva det vil si å komme ned på jorda. Dessverre tror jeg det skjer allerede i dette møtet. Uavgjort vil være ekstremt hederlig, men frykter tap lang vei. Vil bare minne om at vi er Leeds United.

3
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: September 24, 2023, 21:01:14 »
Sier bare Paul Heckingbottom.

4
Flott inlegg lufc80, og meget gode vurderinger og spilleranalyser.

5
Da blir det ikke mange flere bokførte kamper på den karen. Forsvinner uansett i januarvinduet.

6
Fantastisk deilig seier og en enorm lettelse at målene endelig kom etterhvert. Første hjemmeseier i seriesammenheng på snart et halvår. Eneste skår i gleden på en god dag er Leicester og Ipswich ekstremene evne til å vinne fotballkamper. Southampton next med fire strake tap. Synd, for fotball er sjelden sånn at man taper fem på rad. Og når vi heller ikke evner å vinne to på rad så lukter det tap eller uavgjort lang vei. Måtte jeg på optimistenes og lagets vegne ta grusomt feil. Gratulerer med en god lørdag folkens.

7
Helt forferdelig sjansesløseri enda en gang, og motstanderkeepere som igjen kunne gått inn på verdenslaget, Salford keeperen inkludert. Fortsetter det sånn vil Watford keeperen bli den tredje motstanderkeeperen vår i år som går inn på rundens lag. Ikke er vi heldige med dommeravgjørelser heller. Sorry folkens, men EFL´s melkeku Leeds United har kommet for å bli i Championship.

8
Enda to poeng tapt i en kamp som skulle vært vunnet. Jeg mener vi har tre slike kamper å vise til i år. Hjemme mot Sheffield Wednesday og WBA og. nå borte mot Hull. Det betyr seks poeng tapt. Vi burde med andre ord hatt minst 16 p. og vært i tetsjiktet. Det at vi fram til nå ikke har hatt evnen til å vinne hjemmekamper i kamper vi har dominert er urovekkende. Lag vi ligger ni og åtte poeng bak vinner sånne kamper som vist til her. Hvis ikke disse egenskapene forbedres kraftig, så kan vi glemme direkte opprykk. La oss begynne med å vinne hjemme og etterhvert to på rad. Foreløpig er vi ikke der en gang.

9
Fatter ikke hvorfor Farke ikke setter inn noen på midtbanen det siste kvarteret. Og James skulle aldri i verden ha startet. Absolutt best når han kommer inn mot slutten som mot Millwall sist. For ikke å snakke om backene Ayling og Shackleton. Fullstendig ute å kjøre gjennom hele kampen. Ayling til og med på kjøretur etter byttet. Makan.

10
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: September 19, 2023, 23:17:33 »
Preston og Ipswich fosser på videre. Måtte det snart stoppe.

11
Ok. BAK keeper må jo også selvsagt tas i betrakning.

12
Hva slags menneske er denne Millwall spiller nr. 18, Leonard som strekker handa i været på 2-0 scoringen? Han ser jo medspiller nr. 5 Cooper på streken samtidig som han markerer, og på den måten prøver å påvirke linjemannen. Dette burde det slås ned på i framtiden med gult kort som resultat sånn at vi fikk slutt på dette tullet.
Ellers super fornøyd med 3 sterke bortepoeng igjen. På tide å begynne å vinne hjemme også nå.

13
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: September 15, 2023, 23:23:24 »
Så de tre første målene til Leicester. Snakk om at ballen spretter deres vei hver gang. Og sånn har det vel vært nesten hele sesongen i motsetningen til vårt lag. At Leicester har karret til seg 15 p. er bare nitrist.

14
Jeg følger ikke med på andre lag men spør om andre lag opplever i like stor grad som Leeds at spillere blir skadet på trening? Skjer jo stadig vekk i vår klubb.

15
Ordet er fritt / Sv: Eiere av Leeds United: 49'ers Enterprises
« på: September 09, 2023, 08:53:39 »
Uansett om folk måtte ha kompetanse eller erfaring med styresett. For meg er det fullstendig ubegripelig at Angus Kinnear er med videre etter alt som har skjedd.

16
Ordet er fritt / Sv: Skade- og suspensjon oversikten
« på: September 06, 2023, 21:57:45 »
Og fotballens grusomhet manifesterer seg i at han som mest sannsynlig ødela karrieren til vår all round spiller har håvet inn 4 av fotballens største titler i etterkant.

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 02, 2023, 00:34:56 »
Der forsvant siste lille håp om top two i Championship for denne sesongen. Beste spiller og matchvinner ut etter Farke's optimistiske pressekonferanse. Det skal alltid være et eller annet dritt med Leeds.

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 30, 2023, 23:57:19 »
Etter euforiske tilstander om at dette blir et av tidenes beste transfer vinduer, er jeg redd at vi sitter igjen med "skjegget i postkassa" og mister vår beste spiller, i tillegg til at vi går glipp av flere spillere. Så sjukt typisk Leeds.

19
Darlow komplett ubrukelig på straffene.

20
Det er så flaut å følge en klubb uten snev av vinnerkultur og evnen til å drite seg ut at jeg finner ikke ord. Bare å advare en hver spiller som vil oppnå suksess å signere for denne taperklubben.

21
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 29, 2023, 11:11:01 »
Typisk Leeds nedtur igjen. Håpet om 5-6 spillere ihar jeg ingen tro på. Tipper max 2 spillere inn som selvsagt er altfor lite.

22
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 28, 2023, 12:57:51 »
Helt enig med Eriksen 55 her.

23
Kvalitet framme på banen gir 3 poeng. Deilig og etterlengtet seier.

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 25, 2023, 15:50:36 »
Vi Leeds folk kommer ofte fort ned på jorda etter et døgn med aufori.

25
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Joel Piroe
« på: August 24, 2023, 23:11:59 »
Endelig kan Daniel og vi supportere få oss en god og velfortjent nattesøvn  :)

26
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 24, 2023, 09:46:18 »
Phil Hay: This is a good example of how the market is working. Leeds liked Archer, also Hamer, but couldn’t match fees offered at PL level. Dare say there’s a risk the same happens with Piroe.

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 24, 2023, 08:41:41 »
Det må da fortsatt være lov å komme med kritiske bemerkninger til en klubb vi alle elsker, men som dessverre gjør og har gjort alt som ingen andre ville drømme om å gjøre. Eller kommer til kort på så mange områder, spesielt på transferfronten. Uten at man får en haug av negative personkarakteristikker. Nettopp Lucas. Takhøyde for meningsutveksling uten å måte ty til personangrep.

28
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 23, 2023, 23:39:03 »
Hva er det for en sammenligning du prøver deg på Kickthemdown? Det må da være mulig å ha meninger om klubben vår uten at man skal måtte bli utsatt for personangrep?

29
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 23, 2023, 23:06:32 »
Begynner å ligne en parodi.

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 23, 2023, 15:24:24 »
Hva du vet, Dennis :-)

Sider: [1] 2 3 ... 61