Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - leedslife

#1
Bielsa og Uruguay vinner på streaffer
#2
JM og Canada til Semi mot Argentina.
De vant på straffer mot Venezuela. Plassen i semien er historisk.
#3
Quote from: Dennis on July 03, 2024, 15:31:49
Quote from: karaba on July 03, 2024, 14:38:53
Quote from: Dennis on July 03, 2024, 12:46:30
"Leeds are not anticipating huge amounts of movement either in or out when it comes to Farke's squad, with the manager said to be more content with the spine of the team than when he arrived at Elland Road a year ago."

:o :o :o

Smyth nevner også at Leeds har vurdert vinger, men det avhenger av hva som skjer med Gnonto og Summerville, samt at man trenger en høyreback og kanskje en 10-er. Med unntak av ving, så er vel det plassene hvor det var store mangler også i fjor. Poenget er vel i å forsterke stallen kontra fjoråret, er det ikke? Så er det handling og ikke ord fra en journalist som teller, selvsagt.

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk//sport/football/leeds-united/leeds-united-transfer-state-of-play-as-whites-knock-back-low-bid-and-assert-wing-pair-stance-4688884

Jeg mener at det vi manglet i fjor var en kreativ 10er (når ikke Rutter tryllet så var det lite som skjedde sentralt). Dette gjorde også at mange lag så at de enkelt kun  forsvare seg ved og doble egne spillere på våre to vinger.

Helt enig med deg!

Det har også vært mye kritikk mot treg og lite kreativ spillestil, noe jeg også er helt enig i. Derimot tror jeg nok noe av skylda for dette kan legges på manglende spillertyper. Forskjellige trenere har forskjellig tanker om hvordan de ønsker å spille og hvordan spillerne best utnyttes. Vi hadde både Bielsa og Marsch som hadde et system de ønsket å putte spillerne i og som klarte dette i litt forskjellig grad ;) og vi har Farke, som utvilsomt også har et foretrukket system, men som i langt større grad er avhengig av enkeltspillere.

Både i Norwich (Buendia) og i Leeds (Summerville) har Farke trengt denne kreative typen på kanten. Det fungerer ypperlig når det faktisk fungerer, men det er også veldig sårbart når denne spilleren er ute av form, er skadd eller blir effektivt nøytralisert av motstanderen. Det er selvsagt også trenerens oppgave å løse dette igjen, noe Farke ikke klarte mot slutten av sesongen. Spillestilen er på papiret enklere å hamle opp med, enn Bielsas versjon av Leeds som spilte på en måte ingen andre i divisjonen(e) gjorde. Alle lag er også avhengig av gode enkeltprestasjoner, men i Peps Barca-lag var ikke Messi den eneste skapende spilleren, han var toppen på kransekaka. Forskjellen fra Norwich-perioden, er at de hadde en #9 (Pukki) som fungerte i flere år og han hadde offensive backer (spesielt Aarons) som bidro med bredde og løp gjennom ledd. Som selvsagt gjør laget vanskeligere å hamle opp med og forsvare seg mot.

Til tider var Leeds i fjor et lag som spilte ballen sidelengs og bakover og totalt uten avslutninger fra sentral midtbane. Likevel var det tross alt bra med mål, sjanser og poeng. Ikke nok til slutt, men det viser at stallen tross alt var ganske god og dermed ikke trenger fullstendig overhaling for å klare opprykk. Tror heller ikke motstanden blir noe bedre neste år.

Ayling, Spence og Roberts er backtyper som kunne passet, men her ble både utslitt kropp, dårlige holdninger og skader begrensende. Da måtte man ty til en 17-åring ute av posisjon og hjemvendte Byram som måtte pakkes inn i bomull for å holde en hel sesong. Ellers er det verdt å merke seg at tross all kritikk fra tidligere og en divisjon ned, så har Junior Firpo hatt en finfin sesong når det gjelder det offensive. Som jeg mener igjen bygger på det overnevnte, at Farke ønsker offensive backer i systemet sitt. Byram hadde også fine bidrag der på høsten, men det ble mer skadelindring utover våren.

Kritikken mot Farke på spillestil er langt fra uberettiget. Vanskelig å si at han ikke bottled it til slutt, men jeg har håp. Backene er nevnt og Aarons var på medisinsk test. Spence ble testet og Roberts hentet inn. Gray er solgt og jeg tror derfor klubben vil gå ut og hente minst en back i sommer. Kanskje kommer Roberts tilbake? Hvem vet hvordan det holder med tanke på skader og om Burnley vil selge til en rival. Litt kjedelig signering i tilfelle, men han har levert i denne divisjonen tidligere.

En annen ting er at Leeds var ute etter en dedikert #10 i fjor, også etter at Piroe ble hentet. Verken han eller Rutter var dermed tiltenkt denne rollen i utgangspunktet. Gustavo Hamer ble kurtisert sommeren igjennom, før Sheff Utd og PL-penger fristet mest. Sheff Utd er nede igjen og har tilsynelatende ikke den sterkeste økonomien... men Hamer er vel for dyr. Gabriel Sara er en annen mange, inkl meg selv, har ønsket. Kanskje er han også for dyr, men han kan både spille #10 og har masser av målpoeng også fra sentral midtbane. Gode dødballer også, som vi ikke har hatt siden Ian Harte-tidene. (ok Pablo, da). Dessuten er det ikke dyrt om det ender med opprykk, tvert imot. Problemet (og det morsomme) er at det ikke kan garanteres. Ellers har jeg vært inne på tidligere hvor lite målpoeng tyskeren som opererte i den rollen i Farkes Norwich-lag bidro med. Han hadde nok en viktigere rolle i det defensive og strukturelle enn i å være en playmaker (det var Buendias oppgave), ikke helt ulikt det Piroe hadde i starten av sesongen. Trioen Gray, Ampadu og Piroe beveget seg uten store avstander og på den måten beholdt man struktur og kontroll sentralt i banen. Dette utnyttet selvsagt ikke Piroes målscorerevner, men på den andre siden syns jeg noe av denne strukturen ble tapt når Rutter tok over plassen.

Det er overhodet ingen kritikk mot Rutter, da han bidro med stor sjanseskaping og målgivende tross svake avslutningsegenskaper. Jeg er enig med de som derimot ønsker å se Rutter på kanten, hvor han kan ha en noe mer fri rolle og spille enda mer på sin noe kaotiske (i positiv forstand) spillestil. Han dabbet fælt av utover våren i lag med andre, så jeg håper det blir noe mer alternativer her over en lang sesong. Rutter var en god presspiller i Hoffenheim, men jeg mener uansett at hans egenskaper virker mest spennende på kanten. Uten at jeg skal påstå at jeg vet bedre enn Farke og trenerteamet, selvsagt, men det hadde i det minste vært gøy å se han der i en litt friere rolle - gjerne med en overlap-villig back. Så skulle vi hatt en topptrent Pablo i #10er-rollen...

Selv om jeg blir litt matt når jeg leser artikkelen til Smyth, så vet jeg både at han ikke er den mest gravende og kontroversielle journalisten og at klubben nok har bidratt til hva som skrives her. Ikke som et fluff piece, men for å dempe forventningene noe. De hadde neppe i noen sammenheng gått ut og sagt at sommeren blir en kjøpefest, om det så var intensjonen. Liten vits å gjøre det og legge hodet ytterligere på hoggestabben etter Gray-salget. I fjor kom det svært lite ut i rekrutteringen og jeg tror det blir samme i år. Jeg er sikker på at Hammond og Steinsson har bra med alternativer og forhåpentligvis god kontroll. For å si det på en annen måte; jeg tror det blir mer bevegelse i Leeds enn denne artikkelen tilsier. Svaret får vi, som i fjor, når vinduet stenges.

Tror og forventer at klubben ser etter et førstevalg på høyreback, kreativ kraft på midten (sentralt eller #10) og ellers dekker opp der hvor det trengs og blir solgt flere som må erstattes. Merker at jeg glemmer disse tre lånesoldatene som er tilbake og vet ikke helt lurt det er å sende de ut på Elland Road og dette eventuelt ikke går bra, men samtidig er det jo en rekruttering man slipper om det faktisk fungerer. Wöber er tross alt EM-spiller  og de andre to... vel, de er.. noe. Er det HELT utenkelig at Aaronson kan fungere som #10 eller en hybridkant i denne divisjonen? Nærduellene er han hjelpeløs i, men motoren har han og kvaliteten i divisjonen er langt svakere enn sist. Han toppet sjanseskaping i CL for Salzburg, så kanskje er det håp for at han finner tilbake noe her?
Enig i dine betraktninger av Aaronsen, men synes det er et uforløst potensiale der. Tar han ut det så ligger det vel og en god mulighet til å kunne gjennskape en verdi tett opp rundt det vi gav. Folk sutret og klaget over Piroe i 10er rollen i fjor. I Brenden får du en ypperlig presspiller. En særs god motor, uforutsigbare dragninger, som kan være et pluss for Leeds mot etablert og disiplinerte motstand, samt elite tempo i beina. Jeg tenker du kan få inn en spiller i posession som kan bevege mer på motstander og trekke folk ut av linjer, samt at du kan  skape et enda bedre kontralag i Leeds med han inn.
Forskjellen fra sist gang han hadde Leeds drakt på er også ganske stor. Da var vi blandt det absolutt svakeste som har vært i divisjonen over på flere parameter. I CC og under 49ers er vi så solide du nesten får det og sannsynligheten er stor for at vi vil dominere stort sett hver kamp. Tenker også en god pre-season og man vil se en bedre versjon av Farke sitt system. Relasjonsspill og mønster offensivt vil nok ta litt tid å implementere.
Sånn sett kan samme argumentene brukes om Rasmus og Woeber, men personlig tror jeg ikke det er så mye å videreutvikle verken hva gjelder ferdigheter og verdi.
Men på den andre siden kan de gi erfaring og pondus til en rel ung stall og sånn sett bidra på samme måte som Douglas eller Costa gjorde forrige gang vi var på vippen til et opprykk.
Skulle helst sett at den totalpakka med lønn og låst verdi heller hadde blitt brukt på type signeringer som vi gjorde med Ampadu.
Men elendig sportslig modell og en heidundranes svak overgangslogistikk fordufter nok ikke på to somre selv med amerikanere på EDB.

Nå er det blitt juli. Selv om fjoråret var et kaos på mange måter synes jeg det hele veien var tydelig at Leeds ønsket å gjøre avtaler med Piroe, Hamer, han Norwich backen. Top end CC spillere, mens det så langt denne sesongen knapt har vært noe tilsvarende rykter.
Er det EM sluttspillet som utsetter all moroa?

og ikke glem Alan Thompson eller Eddie Lewis på den frisparktaker lista di.
Enig vi trenger en dødball fot inn denne sommeren.
#4
Quote from: Dennis on July 03, 2024, 12:46:30
"Leeds are not anticipating huge amounts of movement either in or out when it comes to Farke's squad, with the manager said to be more content with the spine of the team than when he arrived at Elland Road a year ago."

:o :o :o

Smyth nevner også at Leeds har vurdert vinger, men det avhenger av hva som skjer med Gnonto og Summerville, samt at man trenger en høyreback og kanskje en 10-er. Med unntak av ving, så er vel det plassene hvor det var store mangler også i fjor. Poenget er vel i å forsterke stallen kontra fjoråret, er det ikke? Så er det handling og ikke ord fra en journalist som teller, selvsagt.

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk//sport/football/leeds-united/leeds-united-transfer-state-of-play-as-whites-knock-back-low-bid-and-assert-wing-pair-stance-4688884
Mulig jeg blir arrestert på dette etter sesongen, men synes det virker fornuftig.

Vi kan ikke ha Summerville, Gnonto, James og Brenden. Det gir ingen mening. En av dem må ut.
Greaves som stopper som var et personlig ønske ser ut som utopi, mens Woeber og Rasmus ser jeg aldri for meg vi blir kvitt og jeg har forberedt meg mentalt på at de er leeds spillere når vi sparker i gang.
Skipp hadde vært en ypperlig signering på alle mulig måter (kvalitet, type og rel til Farke og system)
Jeg ønsker virkelig Joseph tar sjansen, men synes også Sargent hadde vært en bra signering. Strekker bra, flink bak forsvarslinjen. OK fart. Litt mer safe bet i form av rutine.
Si man beholder Summerville og Rutter og kan spe på med typer som Skipp, Sargent, Roberts og kanskje en keeper i tillegg til at man har Rodon og Brenden så tenker jeg man stiller ganske sterkt.
Uten at man blir utsatt for skadebonanza el lignende scenarioer bør et slikt lag/stall rykke opp. Divisjonen er langdryg, men kvalitetsmessig er det ikke det store.
#5
Quote from: Dennis on July 03, 2024, 11:54:39
Quote from: Sydhagen on July 03, 2024, 10:39:28
Archie sin overgang er tidenes 4. høyeste gjennom tidene. Er kun 3 brasser til Real Madrid som har marginalt høyere verdi.
Så at denne prisen er lav er bare tull.
40 mill for en 18-åring er en høy pris.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Joda, prisen er høy, men burde den vært høyere?

Leeds får et sted mellom £25-30 millioner skal man tro artiklene. Pluss Joe Rodon, selvsagt. Man skal på ingen måter kimse av det. Likevel mener jeg at det er Spurs som har trukket det klart lengste strået i denne avtalen. De har i praksis betalt 25-30 for Gray OG spart lønnskostnader til en spiller de rangerte selv under Eric Dier. Det var nok også verdt et par millioner pund for de to siste årene til Rodon.

De aktiverte så vidt jeg forstår også et år lengre kontrakt (opsjon) for Rodon i sommer og beskyttet dermed verdien på en spiller som hadde ett år igjen, med den rabatten det gjerne innebærer for å få solgt en spiller som året etter er verdt 0.

Det betyr ikke at ikke Leeds har tapt på å få inn Joe Rodon (både Spurs og Leeds kan se på det som en seier), men jeg tror Gray kan bli verdt det triple av £25-30 i løpet av relativt få år. Han vil nok snart kalles opp til det engelske landslaget og med tre(!) år i Spurs vil han regnes som home grown med tanke på slike krav i PL og Europa-cuper.

Det er ikke helt riktig når eksempelvis meg selv sier det er en 'lav sum', men jeg mener den er for lav. Romeo Lavia gikk fra Southampton til Chelsea for £52 mill + add ons som 19-åring i fjor. Han hadde riktignok en del kamper i Premier League, men det var for det desidert dårligste laget og de var et Ch-lag da han ble solgt. Jeg syns ikke Archie Gray er mindre verdt enn han, både i ren kvalitet, tilhørigheten til Leeds og med engelsk "premium" i prisen.

Så vil det alltid være en individuell øvelse å vurdere om det er godt (nok) betalt eller ikke. Jeg ser argumentene for at det er en god del for Leeds, men jeg er uenig at den er god nok. Leeds er nødt å beskytte sine eiendeler sterkere og sitte med bedre kort på handa - oftere - i forhandlinger. Det er helt forferdelig å tenke på at dette salget gjøres fordi man bommet så fatalt sommeren 2022 og i praksis selges Archie Gray for å betale for Kristensen, Wöber og Aaronson m.fl. + JKA!

Jeg gremmes over det.


PS. Gray hadde en overgangsklausul, så Leeds hadde neppe for mye de skulle ha sagt til slutt, men den burde aldri vært såpass lav. I tillegg tror jeg det er for mye røyk rundt påstander om at Gray-familien ikke har vært fornøyd med denne prosessen og fra såpass avholdte debattanter, at jeg tror det er noe i det. Jeg tror også Archie Gray ikke hadde sett for seg Brentford som neste steg. Har ingen bevis for det annet enn at jeg tror han hadde ventet på en større klubb. Tror derfor ikke et fnugg på at klubben er like 'heartbroken' og 'reluctant to accept' som de sier. Det er en PR-jobb.
Lavia var nok en litt annen handel. Der er det nok litt grums.
For all del. Lavia er god han. Beste ut av Delap, McAtee gruppen den sesongen, men et stykke unna Palmer og Foden som skiller seg ut fra det City driver med.
Southampton raidet Mancity sitt akademi den gangen (som var i gang med en kursendring) og hentet to trenere samt Wilcox som director of football i Southampton og Lavia som spiller. Samme mann var delaktig i å hente Lavia fra De Bruyne sin elitecup i Belgia. Wilcox ble senere sjefen over City akademiet.  Den sommeren da Chelsea ville hente Lavia hadde Tedd Boehly overtatt Chelsea og hentet Laurence Stewart som sportsdirektør. Han hadde tidligere jobbet som analytiker i City der Wilcox hadde andre roller rundt akademiet.
Jeg tenker de har gjort flere slike avtaler som man kan stille spmtegn rundt. Vi har jo og en avtale med en annen ex City unggutt. (Gyabi)
Vi må ikke glemme at Leeds og ikke var fremmed for en hestehandel (Ousaim Bouy samt Ideguchi på en 4 og en halv års avtale)
#6
Kan bli en virkelig godbit Tyrkia v Østerrike
Woeber på benken.

1-0 Tyrkia,men her blir det nok flere mål
#7
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Archie Gray
July 02, 2024, 17:06:28
Quote from: Dennis on July 02, 2024, 14:53:57
Quote from: leedslife on July 02, 2024, 14:27:28
Quote from: Dennis on July 02, 2024, 14:12:08
Quote from: Jostein. on July 02, 2024, 14:05:15
Quote from: stian on July 02, 2024, 13:48:46
Det Dennis sa☝️
Salget av Gray er nok et eksempel på at vi må gjøre kortsiktige valg for å bøte på den langsiktige inkompetansen i vår «asset management». Hvis det bare er et fnugg av link mellom at vi selger gull for å betale gjelda for gråstein (JKA og utlånsfraksjonen), så sier det noe om klubbdrift på veldig lavt nivå.

Ja, vi hadde jo ikke dauet om det var noen lojale spillere heller. Archie og Gray familien har blitt kastet penger på av Spurs, skjønner jo de på en måte. Men allikavel ikke, penger hadde de fått nok av på et vis uansett. Kulthelt kan jo ikke måles i penger spør du meg.

Jeg kan på en måte forstå Spurs. Flunkende ny (og dørgende kjedelig) stadion, topp moderne fasiliteter. Topp 6-klubb, (en illusjon om å være) en gigantisk klubb og spill i Europa. Pluss en stor ukelønn som sikrer han og familien i overskuelig framtid. Utstillingsvindu for de største klubbene i Europa og det engelske landslaget som en bonus.

Det jeg ikke klarer å få helt til å stemme, er at de seriøst vurderte Brentford. Premier League er en ting, men jeg kjøper ikke at en ambisiøs Gray-leir faktisk så på Brentford som et naturlig steg videre. Ikke fordi det ikke kunne vært en fornuftig klubb isolert sett, men nettopp fordi som nevnt at Leeds nærmer/nærmet seg PL og kanskje Brentford det motsatte og fordi det tross alt ville kommet flere andre og større klubber ganske snart. I tillegg er han kun 18 år og har en seniorsesong bak seg. Brentford, det skurrer.

Derfor er det noe her som lukter litt for min del. I alle fall i den retning at jeg ikke kun tror det er Gray-gjengen som har presset på her.
For Gray sin del tenker jeg Brentford er en god referanse. Er vel ingen klubb bak topp 6 som er i nærheten på data og analyse. Ingen klubb som får så mye ut av så lite.
I tillegg er det en klubb som sender både speidere, ledere, trenere og spillere opp på neste nivå. De er ettertraktet. For Leeds del er det stort sett hjemlige unge spillere som har vært ettertraktet. Resten har falt ned i nivå eller falt helt bort.
  Sånn sett kunne det vært et edruelig valg for å kanskje ta litt vekk den hypen og fortsette utviklingen i en stabil klubb uten støy og ikke minst det som må være en dønn profesjonell og gjennomsyret god garderobe.
For kvaliteten Brentford har spiller for spiller er jo ikke veldig bra. Det er jo sånn sett snart et under at de klarer å karre seg fast. Men de har vært trofaste og ekstremt gode på å videreutvikle det de har i sammenheng med at det har gitt resultater for a-laget ute på matta.

Ellers er jeg på langt vei enig, men heller ikke så overrasket.
Tror ikke det er noe quickfix i denne klubben. Eller det er, men da må vi levere langt bedre resultater og mer stabilt over tid.
PL viste oss jo egentlig hvor utrolig langt bak vi ligger andre klubber på egentlig alle mulige områder.
Infrastruktur, teknologi, fasiliteter. Det er helt spinnvilt.

Ja, for all del, ingen negativitet rundt Brentfords jobb rundt spillerlogistikk. Så vidt jeg har lest er det ikke bare "Excel-baserte" algoritmer i overgangene her, men EQ er også en svært viktig ting. Summen av individene er klart større enn spiller for spiller i den klubben og fotball er et lagspill. Liten tvil om at det arbeides svært godt og det er gledelig å se at såpass små og "ressurssvake" klubber kan konkurrere over tid mot langt sterkere krefter. Det gir litt håp om at ikke absolutt alt bare er å pøse mer penger på.

For øvrig tror jeg heller ikke at Brentford er noe dårlig mellomsteg for mange spillere. Som du sier, her de opptatt av å sette sammen et lag og de har ikke råd til å kjøpe kvanta for å finne den ene som slår gjennom, slik som Chelsea eller Man City. Brentford hadde nok gjennomanalysert Archie Gray og landet på at han ville passe Frankes lag og deres businessmodell hvor han om et par år kunne finansiert flere kjøp av samme typen, primært danske. :)

Mitt poeng er at med den hypen Archie faktisk har fått de siste årene, også utenfor Leeds, syns jeg det er litt merkelig om tross alt lille Brentford ble sett på som neste steg. Selv om Leeds ligger langt tilbake for mange klubber når det gjelder modernitet, tror jeg nok ting har skjedd siden organisasjonen har blitt bygget opp etter at Radrizzani dro. De har helt klart fått med seg dette og som du nevnte tidligere i år; Red Bulls inntog vil nok også ta med seg ganske mye når det kommer til nettverksbygging og arbeidsmetodikk. Selv om Brentford og Brighton trekkes frem, så har han vært linket til klubber som Chelsea, Liverpool, Arsenal og Spurs. Hvor mye som har vært reelt vet vi ikke, men sistnevnte var jo tross alt det.

Det trenger ikke være verre eller vanskeligere enn at Brentford er så profesjonelle at de kunne tilby Gray et naturlig steg videre, samt at de neppe vil nekte en overgang om det kommer et solid bud senere - da dette er deres strategi - men i så fall er det enda tristere å se Leeds som klubb. Tilhørigheten til familien, størrelsen på klubben, fansen, nærme Premier League. Alt sammen. At det er mindre interessant enn å spille for Brentford? Da er vi virkelig, virkelig langt bak. At mercenaries som Adams, Sinisterra og også Aarons heller gikk til Bournemouth setter jeg på kontoen for kort karriere og Premier League-penger, men Gray hadde jeg håpet hadde råd å vente ett år til. I motsetning til Sinisterra og Adams, som tok steget opp til Premier League fra gode, men ikke like store ligaer i Europa, så fikk Gray sitt gjennombrudd for 10 måneder sida. Med all respekt for Brentford, jeg er skuffa om de kan friste mer enn Leeds United for en gutt med seksti år med Leeds-tilhørighet i familien.

Jeg er enig i at vi tilsynelatende er langt bak og jeg håper du har rett i at RB kan bidra til å endre på dette, selv om jeg håper de endrer på minst mulig visuelt og kulturelt - ellers.
Tenkte mer på modellen og hvilken prosess det har vært vedr Gray. Jeg mener jo personlig at vi har vært et hav bak en klubb som Brentford.
Brentford har jobbet med moneyball modellen i rundt 10 år etter at Benham overtok dem. Nå ligger statistikk og data hans hjerte nært, men på den andre siden så er han også fan - både av klubb og fotball. Enkelte ganger kan man lure på om Leeds i det hele tatt har hatt fotballfans som eiere? Eller i det hele tatt interesse av spillet?
Man kan se mot Ipswich og - ble kjøpt opp av gamachanger for noen år siden da de var i League One. Amerikansk innflytelse og moneyball som tankegods. Jeg blir ikke overrasket hvis de klarer å stabilisere seg i PL.
Klart vi har utviklet infrastruktur og systemer godt siden Cellino. I hovedsak under Bielsa modellen fra Rad og Orta, men problemet er at det er enkeltindivider. Det trengs å settes i system for å effektivisere det mest mulig. Både spillerlogistikk, men også trenerapparat og nøkkelpersoner på sport. Da Leeds avskjediget en trener eller da Orta måtte gå så skrotet de alt arbeidet og. Da Rowan, som var essensiell i Brentfords tankegods døde, da de avskjediget Warburton eller solgte Gray/Watkins eller Maupay så var systemet så godt innarbeidet og rollene så klare at overgangene gikk rel sømløst med stadig progresjon på banen.
For vår klubb så begynner vi alltid på null igjen. Er jo egentlig ganske absurd og se den ukuelige optimismen blandt enkelte her inne, når man kan se tilbake på tiår etter tiår med ganske likt mønster og stadig de samme problemene. Det står ikke på potensiale eller kraften i Leeds som klubb eller merkevare - det står på kompetanse og en modell/plan.
Men som du sier så har det heldigvis skjedd en endring i Leeds og jeg tror RB vil være en gamechanger for oss sådan.

Tenker jo essensen av dette må jo være utrolig tiltrekkende for en spiller som Gray med et slikt apparat rundt seg hvis man ser på Brentford som et mellomsteg ut til den virkelig store stjernehimmelen.
Også facinerende hvor mye de klarer å få ut av enkelte begrensede spillere (uten å nevne navn) eller feks en type som Toney som faktisk står så lenge utenfor fotballen.
Da er det ikke tilfeldigheter lenge. Da er det ren skjær dedikasjon, arbeidskraft av ypperste sort og kompetanse satt i system.


#8
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Archie Gray
July 02, 2024, 14:56:50
Quote from: Russel_Doig on July 02, 2024, 14:35:30
Quote from: leedslife on July 02, 2024, 12:45:29
Quote from: Russel_Doig on July 02, 2024, 12:05:50
Er vel litt Judas-takter å få inn en salgsklausul i en ny kontrakt i januar når vi kjempet om opprykk.....
Uenig her.  Jeg tenker jo man må ha en viss forståelse for at de fleste spillere ønsker å bli så gode som mulig. Det er jo tross alt konkurrende idrett de driver på med.
Klubben setter seg jo selv i den situasjonen pga manglende sportslig resultat.
Tar man utgangspunkt at dette er et elitenivå vi prøver å operere på og ikke grassrot, så er vel judas taktene her fra klubben side som rett og slett ikke evner å fasilitere et godt nok sportslig nivå for sine beste spillere år etter år - sesong etter sesong.
Gray hospiterte for seniorlaget som 15 åring. Så ung at han måtte bruke egen garderobe.  At det har vært en helt åpenlyst kjøreplan for Archie Gray kan jo de fleste forstå. Klubben har forvaltet dette talentet helt spesielt og med langt mer silkehandsker enn de andre. Klubben vet hvilket potensiale de har hatt her og det har sikkert vært et skikkelig push utefra både fra klubber, scouter og agenter.
Mens i samme tidsrom har klubben mistet fullstendig fotfeste og igjen tilhører nivå 2 i England. Det er et ganske stort fall i nivå og konkurransehverdag både fra hvem som styrer laget og til de som er ute på treningsfeltet til de du møter i kamp fra han først kom inn som 15 åring.

100% enig! Prøvde bare å lokke frem dei som har ment dette om Harrison, Aaronson osv.
Ja, ser den, men forskjellen her er at klubben er litt mer stabil så man klarer kanskje tenke mer objektivt på ting.
Redningen vedr Gray (og da sløyfer jeg Gray og Leeds sin historikk) er at short term er man mest sannsynlig styrket hvis klubben viser ambisjoner og kan beholde Summerville/Rutter.
Longterm så er det så ille som det kan bli spør du meg.
Jeg har sett unge spillere med høyere ferdighetsnivå enn Gray. Ta feks Summerville i dagens stall. Eller Poveda for den sak skyld.
Men modenhet, mentalitet. Det å beherske ulike roller så sømløst på et slikt nivå i en så ung alder. Det å spille fotball med skuldrene bak og hodet opp. Det er det veldig sjeldent man ser.
Det å virke helt upåvirket av omgivelsene når man ser hvor lang tid det tok for Summerville, Gelhart, Cresswell eller mange hundre andre stortalenter vi har sett oppgjennom årene er også noe helt unikt.
Ta ansvar til å ta tak i kampen som man allerede så som 15 åring i pre-season. Gå inn i kjernen av banen og diktere spillet.
Jeg kan aldri huske å ha sett noe lignende i Leeds. Delph, men da var vi også i league one.
Ellers av unggutter under PL er det Bellingham. En helt annen fysikk, men helt ekstremt moden og igjen sømløst kunme beherske flere roller.
Ankepunktet mot Gray er skadene. Om han er uheldig eller det er genetikk har ikke jeg peiling på. Men får han utvikle seg videre i stabile omgivelser så blir jeg faktisk overrasket hvis Gray ikke står ved siden av Palmer, Bellingham, Foden og Maino når neste golden generation skal fatt om 2 år.
Time will tell.
#9
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Archie Gray
July 02, 2024, 14:27:28
Quote from: Dennis on July 02, 2024, 14:12:08
Quote from: Jostein. on July 02, 2024, 14:05:15
Quote from: stian on July 02, 2024, 13:48:46
Det Dennis sa☝️
Salget av Gray er nok et eksempel på at vi må gjøre kortsiktige valg for å bøte på den langsiktige inkompetansen i vår «asset management». Hvis det bare er et fnugg av link mellom at vi selger gull for å betale gjelda for gråstein (JKA og utlånsfraksjonen), så sier det noe om klubbdrift på veldig lavt nivå.

Ja, vi hadde jo ikke dauet om det var noen lojale spillere heller. Archie og Gray familien har blitt kastet penger på av Spurs, skjønner jo de på en måte. Men allikavel ikke, penger hadde de fått nok av på et vis uansett. Kulthelt kan jo ikke måles i penger spør du meg.

Jeg kan på en måte forstå Spurs. Flunkende ny (og dørgende kjedelig) stadion, topp moderne fasiliteter. Topp 6-klubb, (en illusjon om å være) en gigantisk klubb og spill i Europa. Pluss en stor ukelønn som sikrer han og familien i overskuelig framtid. Utstillingsvindu for de største klubbene i Europa og det engelske landslaget som en bonus.

Det jeg ikke klarer å få helt til å stemme, er at de seriøst vurderte Brentford. Premier League er en ting, men jeg kjøper ikke at en ambisiøs Gray-leir faktisk så på Brentford som et naturlig steg videre. Ikke fordi det ikke kunne vært en fornuftig klubb isolert sett, men nettopp fordi som nevnt at Leeds nærmer/nærmet seg PL og kanskje Brentford det motsatte og fordi det tross alt ville kommet flere andre og større klubber ganske snart. I tillegg er han kun 18 år og har en seniorsesong bak seg. Brentford, det skurrer.

Derfor er det noe her som lukter litt for min del. I alle fall i den retning at jeg ikke kun tror det er Gray-gjengen som har presset på her.
For Gray sin del tenker jeg Brentford er en god referanse. Er vel ingen klubb bak topp 6 som er i nærheten på data og analyse. Ingen klubb som får så mye ut av så lite.
I tillegg er det en klubb som sender både speidere, ledere, trenere og spillere opp på neste nivå. De er ettertraktet. For Leeds del er det stort sett hjemlige unge spillere som har vært ettertraktet. Resten har falt ned i nivå eller falt helt bort.
  Sånn sett kunne det vært et edruelig valg for å kanskje ta litt vekk den hypen og fortsette utviklingen i en stabil klubb uten støy og ikke minst det som må være en dønn profesjonell og gjennomsyret god garderobe.
For kvaliteten Brentford har spiller for spiller er jo ikke veldig bra. Det er jo sånn sett snart et under at de klarer å karre seg fast. Men de har vært trofaste og ekstremt gode på å videreutvikle det de har i sammenheng med at det har gitt resultater for a-laget ute på matta.

Ellers er jeg på langt vei enig, men heller ikke så overrasket.
Tror ikke det er noe quickfix i denne klubben. Eller det er, men da må vi levere langt bedre resultater og mer stabilt over tid.
PL viste oss jo egentlig hvor utrolig langt bak vi ligger andre klubber på egentlig alle mulige områder.
Infrastruktur, teknologi, fasiliteter. Det er helt spinnvilt.
#10
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller: Joe Rodon
July 02, 2024, 12:55:55
Så godt du kan få det i CC.
Glimrende signering.
Trenger farten. Håper man kanskje kan utvikle posessionspillet også er dødballmål et ankepunkt, men her lå de i hardtrening i Mai så regner med det løsner.
#11
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Archie Gray
July 02, 2024, 12:45:29
Quote from: Russel_Doig on July 02, 2024, 12:05:50
Er vel litt Judas-takter å få inn en salgsklausul i en ny kontrakt i januar når vi kjempet om opprykk.....
Uenig her.  Jeg tenker jo man må ha en viss forståelse for at de fleste spillere ønsker å bli så gode som mulig. Det er jo tross alt konkurrende idrett de driver på med.
Klubben setter seg jo selv i den situasjonen pga manglende sportslig resultat.
Tar man utgangspunkt at dette er et elitenivå vi prøver å operere på og ikke grassrot, så er vel judas taktene her fra klubben side som rett og slett ikke evner å fasilitere et godt nok sportslig nivå for sine beste spillere år etter år - sesong etter sesong.
Gray hospiterte for seniorlaget som 15 åring. Så ung at han måtte bruke egen garderobe.  At det har vært en helt åpenlyst kjøreplan for Archie Gray kan jo de fleste forstå. Klubben har forvaltet dette talentet helt spesielt og med langt mer silkehandsker enn de andre. Klubben vet hvilket potensiale de har hatt her og det har sikkert vært et skikkelig push utefra både fra klubber, scouter og agenter.
Mens i samme tidsrom har klubben mistet fullstendig fotfeste og igjen tilhører nivå 2 i England. Det er et ganske stort fall i nivå og konkurransehverdag både fra hvem som styrer laget og til de som er ute på treningsfeltet til de du møter i kamp fra han først kom inn som 15 åring.
#12
Quote from: Kato on July 02, 2024, 09:46:04
Vi klarer altså i januar 2024 å forhandle inn klausul på 40 mill pund for Archie Gray. Et generasjonstalent som startet sesongen som 17-åring og endte opp med å spille alt. Hvem er det som forhandler hos oss? Samme karene som har ansvar for dødballer? 40 mill pund er ingenting i dagens fotball når de store kommer på banen. Den klausulen burde vært 70 mill pund, ellers ingen kontrakt. Det er vel på tide vi begynner å styre i eget hus.
Leeds setter seg i sjakkmatt om de er i CC eller PL.
Se til klubber med mindre ressurser. Se til Phil Giles, Ben Ryan, Asheorth som gikk til de røde nå.. Richard hughes i Bmouth for 10 år siden.
Lignende nedslagsfelt som Leeds.Hva Monchi har fått til i Villa. Mitchell da han var i Spurs. RB connection hos sistnevnte.
En rød tråd for dem: En modell og en sportsplan som dekker opp for manglende muligheter for de som sitter med de beste gatene i monopolet. De er innovative, har et enormt nettverk av kompetanse rundt data, trening, spillerlogistikk, restitusjon og forståelse for at første laget først og fremst må være en resultatarena.
#13
Quote from: Dennis on July 02, 2024, 09:37:46
Quote from: leedslife on July 02, 2024, 09:08:03
Ikke brukt for mye krefter Brenden. Blir vel en liten ferie også hjem til pre-season.

De fire minuttene han spilte i Copa America sitter neppe lenge i den kroppen. :)
De trenger all den restitusjonen og mental hvile de kan få.
Vi vet alle det enorme presset som kommer først i juleprogrammet og så vinteren og inn mot sesongslutt.
Da blir det et ensporet fokus på bruk av stall, form,  overgangslogistikk og ikke minst tåler de presset?
Med den historikken til klubben og i tillegg være soleklar favoritt.
Tapene skal repareres fort og soillerprestadjoner det samme hvis ikke tror jeg Farke og stallen vil slite bigtime sesong 2.
Sitter litt med følelse at både trener, spillesystem og flere spillere har brukt opp tvilen til gode.
Da trengs det karakterer og erfaring.
#14
📊 For the new three-year PSR accounting period July 2022 to June 2025, #LUFC will be permitted to lose up to a maximum of £61m. 22/23 accounts reflected a £34m loss. Headroom has fallen due to second consecutive season in Ch'ship.

https://www.yorkshireeveningpost.co.uk//sport/football/leeds-united/new-leeds-united-ps61-million-profitability-and-sustainability-figure-revealed-as-whites-make-55-per-cent-loss-4686635

Jon Donnohue


Ellers står trådens første post godt i midt 2024. 10 år senere.
Det sier mye om alt.
#15
Ikke brukt for mye krefter Brenden. Blir vel en liten ferie også hjem til pre-season.
#16
En liten avsporing, men egentlig ganske interessant for eierne hvor stort kok dette vil bli vedr Gray mtp alt en slik spiller representerer for oss supportere.
Hvis dette akseptereres ganske greit ser jeg det ikke som noe stort problem for Red Bull og ha en langt mer synlig inntreden rykker vi opp.
Er nok en supportergruppe sultefora på suksess på banen og som i tillegg er ganske vant til at det viktigste vi holder blir revet bort fra oss.
Tipper RB synlighet i form av navn og logo vil gå ganske greit for seg så lenge de kan slå i bordet med at det som skjer ute på matta er godt nok for progresjon.

Beholder vi to av Rutter, Summerville, Gnonto - samt kan hente kaliber som Rodon og feks Slipp /Sargent så skal det jo være et kunststykke å ikke rykke opp.
Og jeg tror det vil satses hardt rykker vi først opp. Tror ikke det blir 2 midtbanespillere i en 18 manns stall og rekrutteringer fra nivå 4-5 i pyramiden da.
#17
Archie Grey has completed medical + signed 6yr contract to join Tottenham from Leeds. Deal for midfielder effectively £25m + Joe Rodon. #LUFC finalising paperwork on #THFC defender, delayed by being in USA. Completion expected later today @TheAthleticFC

Jeg tror Gray går hele veien til toppen. Dette er et mellomsteg.
Blir ikke overrasket om neste sluttspill for England så er Gray sentral i englands new golden generation.

For vår del så er vel Crew nestemann. Blir spennende å se om han klarer å spille seg nærmere i pre-season.

#18
Denne var betryggende.

Lufcdata som er kilden.

Farke spoke of Ampadu & Rodon both staying on after training to practise attacking set-pieces in May. Much was made of the fact that neither player scored for us last season, but its one of many sound bites involving Rodon that has stood out. Certain he'll register this season.

Og følger på med litt personlig take:

oe Rodon shifts the dynamic of losing Archie (however painful + a separate financial transfer) quite significantly. Rodon gets a massive tick from me. He was a colossus for the club last season and a joy to watch. He gets Leeds, is a true leader and Leeds fans love him.

On a personal level, I'd be delighted to see Joe finally have a permanent home where he's appreciated and playing regular first team football for club + country, and eventually back playing in the Premier League with us in the near future.



Ser man isolert på det.

Rodon og Brenden altså inn pr nå.
Få CC lag som kan konkurrere med det kort sikt over de nesre 12 månedene.

Summerville, Brenden, Piroe, Bamford, James, Rutter, Gnonto. Klart - en eller to her må ut, men den lineupen står på papiret ikke noe vekk i fra et bunn/rett over streken PL lag.
#19
Quote from: Dennis on July 01, 2024, 12:45:23
Quote from: leedslife on July 01, 2024, 12:43:03
Quote from: Kato on July 01, 2024, 12:36:15
Ifølge Romano går Gray nå for 40, med Rodon i retur for 10.
Archie Gray to Tottenham, here we go! Agreement in principle between all parties involved, waiting to sign docs.

Spurs are set to pay fee around £40m, long term deal for Gray who's accepted to join #THFC.

🔁 Joe Rodon to join #LUFC in separate transaction around £10m.


Dette kan fort bli en helt ufattelig god avtale for Spurs.
Det er dyrt å konkurrere med folk som er mye bedre enn deg.

Hvor lenge er det til Harry pakker sakene og far og sønner endrer lokasjon til London?

Jeg trenger en pause fra denne klubben. I en klubb med nesten utelukkende skuffelser var denne en ordentlig tøff å ta, syns jeg.

Summerville neste ut, før man kan begynne å bygge laget opp igjen?
Tror nødvendigvis ikke at Rutter, Summerville, Gnonto blir solgt.
Finnes ganske mange slike spillertyper som kommer ut fra elite akademiene og ned til mid-bunn PL. Den ferdighetspakken er ikke så veldig uvanlig selv om de 3 så klart har ulike egenskaper.
Se Ipswich feks Hutchison fra Chelsea. Er vel en totalpakke rundt 20-22
#20
Quote from: Dennis on July 01, 2024, 12:45:23
Quote from: leedslife on July 01, 2024, 12:43:03
Quote from: Kato on July 01, 2024, 12:36:15
Ifølge Romano går Gray nå for 40, med Rodon i retur for 10.
Archie Gray to Tottenham, here we go! Agreement in principle between all parties involved, waiting to sign docs.

Spurs are set to pay fee around £40m, long term deal for Gray who's accepted to join #THFC.

🔁 Joe Rodon to join #LUFC in separate transaction around £10m.


Dette kan fort bli en helt ufattelig god avtale for Spurs.
Det er dyrt å konkurrere med folk som er mye bedre enn deg.

Hvor lenge er det til Harry pakker sakene og far og sønner endrer lokasjon til London?

Jeg trenger en pause fra denne klubben. I en klubb med nesten utelukkende skuffelser var denne en ordentlig tøff å ta, syns jeg.

Summerville neste ut, før man kan begynne å bygge laget opp igjen?

Gray er vel i kategorien neste gen ultimate eliteutøver (Haaland, Bellingham brødrene etc). Bra familiebakgrunn, bra ressurser, godt team rundt seg, allerede god know-how om klubber og nok sikkert allerede kartlagt en vei mot toppen. Utenfra virker han veldig moden. Tilstedeværelse og mentalitet var han den fremste i forrige sesongs Leeds lag. Han virket upåvirket om det var semi i PO, finale i PO eller Chelsea i cupen. Han så ut som Leeds klart beste spiller mot Villa i pre-season for 2-3 år siden. Han nesten sømløst behersker flere roller på et relativt høyt nivå i en alder av 16-17-18.
Gray sin relasjon til Leeds har sikkert nok hjulpet godt at han har vært her såpass lenge. Samme med Harry vil jeg tro.
Men innerst inne er jo ikke denne klubben i det hele tatt i nærheten av å kunne fasilitere eller matche nivå og ambisjoner til spillere av dette potensiale.
Vi har produsert noen virkelig gode unge de siste 2-3 tiårene, men de har stort sett forlatt oss som tenåringer.
Leeds er en klubb som tilrettelegger for spillere som Varney, Tonge, Brown, Douglas, McCormack, Kristensen, Woeber typer.
Det er en klubb blottet for kultur og blottet for vinnermentalitet. En klubb som igjen fekter febrilsk i mørket når det kommer til relasjon supportere/klubb.
Finnes det en klubb på denne størrelsen, med det nedslagsfeltet og de ressursene som har vært så borti villeste natta akterutseilt de siste tiårene?
Med et lite unntak av en stein genial(gal) manns underverk så har stort sett hver eneste ligainnspurt og pre-season vært slik som dette i 20-25 år.

49ers/Red Bull kan jo begynne å vise ambisjon og ikke minst sportslig resultat. Klarer de det så vil mye av koket og sinnet rundt denne klubben gi seg og man kan kanskje klare å sette et fundament som står til presset og kravene fra omgivelsene.
#21
Quote from: Kato on July 01, 2024, 12:36:15
Ifølge Romano går Gray nå for 40, med Rodon i retur for 10.
Archie Gray to Tottenham, here we go! Agreement in principle between all parties involved, waiting to sign docs.

Spurs are set to pay fee around £40m, long term deal for Gray who's accepted to join #THFC.

🔁 Joe Rodon to join #LUFC in separate transaction around £10m.


Dette kan fort bli en helt ufattelig god avtale for Spurs.
Det er dyrt å konkurrere med folk som er mye bedre enn deg.
#22
Kort sikt synes jeg det er en no-brainer rent sportslig her vi står idag.
Longterm er det jo så svakt man kan få det, men det ligger heller ingen kultur i denne klubben å tilrettelegge for ambisiøse spillere på nivået opp.
Igjen så skjer det fordi klubben ikke makter å komme på et godt ok nnivå sportslig.
For mange passasjerer i klubben. Nok en gang blir vi reddet av unge, lokale vidunderbarn som kaster klubben inn i hamsterjulet mot nye sesonger med de samme problemene og minimal progresjon.
Får håpe det fremover blir mer slagkraftig og ambisiøst sportslig enn de forrige to tiårene.
#23
Quote from: Lucas the Kop Cat on June 30, 2024, 10:36:25


Quote from: Allanclarke on June 30, 2024, 09:47:21
Hvis det stemmer at Gray blir solgt mot sin vilje til Brentford. Ja, da må jeg vurdere om jeg skal finne på noe annet å gjøre. Makan sier jeg bare. Ja, forstår at noen må selges. Men kunne akseptert at Summerville  Gnonto eller Rutter. Men ikke Gray for pokker. Arvesølvet og fremtiden. Nei, dette er prisen for å ikke rykke direkte opp eller prestere på Wembley.

Med fare for å bli kjeppjaget fra forumet, hva er det som gjør at alt står og faller med om Gray blir eller ikke? Han viste lovende takter sist sesong og har sannsynligvis et bra potensiale, men han var da ikke outstanding hverken som back eller på midtbanen? Verden gikk ikke under for en Leeds-supporter da Kalvin dro eller tidligere med andre som kom fra eget akademi? Riktignok er det en Gray men skulle vi få en halv milliard kroner for en 18-åring og vi trenger det for å overleve som klubb, så må vi faktisk tåle det. Vi har ikke råd til å være så nostalgiske.

Sent fra min LE2113 via Tapatalk
Jeg tenker Brentford som referanse alene forteller alt om potensiale til Gray og helheten i denne avtalen som de ønsket å haste over.
Få klubber som drives bedre sportslig ut fra ressurser. Få garderober som er bedre og ikke lenge siden Ajer var dens dyreste investering noensinne. Dette er ikke en klubb som bommer på nivå, modell, rekruttering eller omgivelser.

Hvis dataen, scoutinga og kompetansen til Brebtford er villig til å gi 40 for han her bør alle varsellamper lyse. Det vil være en sjokkerende god deal for kjøper.
#24
JM og Canada sikrer avansement etter 0-0 v Chile
#25
Så thesquareball på x linket til det som kanskje er de nye draktene.
https://x.com/TheSquareBall/status/1807143413843952024
#26
Phillips var vel kanskje mer et utviklingsprodukt gjennom en helt spesiell periode under Bielsa enn et generasjonstalent som Gray eller Gorman som gikk til City i vinter.
Men det er alikavel ganske interessant at selv om klubben Leeds har underprestert sportslig såpass stort i to tiår så har vi i samme perioden fått frem Milner, Lennon, Delph, Cook og nå Gray som selges til divisjonen over.
Mellom de fire første er det altså 100+ landskamper for England. EM og VM Sluttspill. Kamper i Europa, PL kamper, Trofeer og milepæler få spillere forunt.
Gray ser ut til å være nestemann.
Gjenntar historien seg? Blir det et nytt tiår med manglende ambisjoner og prestasjoner eller klarer klubben og komme seg opp og stabilisere seg på samme nivået som disse generasjonstalentene?

Nå kan dette kanskje flyttes til en mer relevant tråd. Men spm er. Finnes det noen annen klubb utenfor PL som er i nærheten å ha produsert lignende kvalitet og antall tilsvarende nivå?
#27
Haler de i land denne Brentford...
De kan vel knapt tro det selv.
Synes Gray i cupkampen mot Chelsea viste hva man har i vente her. Prisen kan fort bli tredoblet hvis han bare fortsetter progresjonen fra sesongen i CC. Man må faktisk berømme Gray for valget her tar man av Leeds hatten. Modenheten man ser i spillet på banen er der også utenfor banen ser det i aller høyeste grad ut som. Er jo en helt fantastisk godt drevet klubb Brentford med det som virker som en helt unik garderobe. Et mellomsteg til den absolutte topp.
Brentford altså som konkurrerte med Leeds og rykket opp året etter.

#28
Quote from: Dennis on June 29, 2024, 18:07:36
Quote from: leedslife on June 29, 2024, 17:41:36
🚨 EXCLUSIVE: Archie Gray set for medical at Brentford after agreeing terms to join from Leeds. If all goes to plan deal expected with #LUFC - £35m fee. Host of top clubs pursuing 18yo midfielder but #BrentfordFC on course to complete switch @TheAthleticFC

Brentford altså.

Sikkert smart med tanke på spilletid, men det er et stort antiklimaks både med klubb og pris. Håper det ligger bra med klausuler i den prisen.
Får litt bellingham/haaland vibber a Gray.
Får håpe han unngår skader. Gjør han det går nok dette helt til topps.
For Leeds del. Gud bedre meg. Men heldigvis ikke nytt. Dette går over etter 1-2 uker. Vi har kjent på dette i flere tiår. Generasjons talentene i div opp - Leeds i div under.
#29
🚨 EXCLUSIVE: Archie Gray set for medical at Brentford after agreeing terms to join from Leeds. If all goes to plan deal expected with #LUFC - £35m fee. Host of top clubs pursuing 18yo midfielder but #BrentfordFC on course to complete switch @TheAthleticFC

Brentford altså.
#30
TC og Panama slår USA 2-1.
Bielsa og Uruguay slår Bolivia 5-0

Brenden ubenyttet reserve.