Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - stian

Sider: [1] 2 3 ... 59
1
Ok, Perik. Jeg ser den, og skulle selvsagt moderert meg. Ja, jeg har fulgt Leeds lenge. Så lenge at når jeg ser at det er Adam Forshaw som har blitt plukket ut til å ta Leeds sin femte og avgjørende straffe som "klikker" det i hodet mitt. Det er da jeg vet at dette ikke kommer til å ende bra. Det er da jeg gir meg over for Bielsas vurdering. Og det er da skuffelsen blir værende i meg.
Det er som med Roberts som kommer inn i kamp etter kamp. Alt blir ved det samme. Akkurat som for Adam Forshaw i går.

Fint du er lydhør og leser hva andre sier til deg! Det er det ikke alltid en opplever at andre er, så det er godt å se fortsatt går an snakke sammen som vanlige folk!

Denne typen utveksling er noe som varmer et gammelt forum-hjerte. Kudos, gutter!

2
4500 Leeds-fans med fullt trøkk på en cupkamp i London. Mot Fulham. På en tirsdag. Er det noen andre lag som kan vise til noe lignende??

3
Veldig lite imponert over Firpo så langt.

Ikke så langt i sesongen heller, dessverre.

Det han har vist så langt har vært et steg ned fra Alioski. Kan nesten ikke skylde på at han ikke har spilt seg varm i spillestilen heller. Misser på de enkleste pasninger.

4
Et par flotte crossere av Cresswell. Og en god mulighet ved Roberts, men blokkert.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Cresswell ser veldig komfortabel ut, både i de defensive duellene og i offensive bidrag.

5
Veldig lite imponert over Firpo så langt.

6
Veldig bra å berge poenget på en dårlig dag, men det lugger en del for tiden.
Positivt:
  • Synes Struijk klarte seg ganske bra mot duellmessig krevende motstand
  • Phillips tok godt for seg defensivt

Negativt
  • Det kollektive offensive spillet vi var kjent for i fjor er fortsatt et stykke unna
  • Pasningskvaliteten er tidvis horribel. Noe skyldes nok at relasjonene ikke sitter, men noe er enkeltspillere som virker ute av form

7
Burnley er et lag som egentlig bør passe oss bra hvis vi får opp tempo og presisjon i pasningsspillet. Gå ut i hundre og unngå tullefeil defensivt, så er kampbildet i vår favør. Vil gjerne se Llorente fra start, han tilfører en ro og rutine i avgjørende situasjoner som er uvurderlig. Tror faktisk jeg heller vil se Cooper enn Struijk fra start, siden det kommer til å bli et skikkelig bikkjeslagsmål å holde styr på Wood i duellene.

8
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 27, 2021, 15:04:10 »
ⓓⓔⓐⓝ
@deancore
tomorrows signing will make it 5/6 left. Trust issues Upside-down face eh.

Lest flere steder at det ville være mindre komplisert å kjøpe Hjelde når han ble 18 (i morgen)...

Og unge Leo har nå offisielt signert for klubben, ifølge hjemmesiden. Det blir spennende å følge ham i årene som kommer!

9
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Adam Forshaw
« på: August 26, 2021, 10:35:59 »
Det er svært mange Leeds fans som har harselert med Forshaw, og at han aldri skulle komme tilbake, og ihvertfall ikke fighte for en plass på laget.  Mange som har tatt feil.  Forshaw innehar masse gode kvaliteter som vi trenger, bl.a stenge rom i midtbaneleddet sentralt (som vi ofte ser oppstår, særlig med motstandere som har offensive midtstoppere).  Da Forshaw og Phillips spilte sammen i anker rolle på midten så spilte vi til tider ypperlig fotball, vi fikk mer trygghet defensivt.  Han er veldig sikker med ball og distribuerer godt, og er en ballvinner.  Kan komme litt til kort mot ekstra kjappe spillere, men Forshaw leser spillet godt og har god oversikt over egne medspillere på banen, og bidrar ofte til 1-touch og mer tempo i spillet vårt.  Jeg er veldig glad for å se han tilbake og håper Bielsa er interessert igjen å bruke Kalvin og ham sammen på midten i noen kamper.

At mange har harselert med Forshaw er å ta litt i. Mange, undertegnede inkludert, har stilt spørsmål ved om han kunne komme tilbake etter et skademareritt og komme inn på nivå som er langt høyere enn det han spilte på da han ble skadd.

Det hadde vært helt gull om han beviser så mye på treningsfeltet at Bielsa & co ser at han er bedre enn det vi kan kjøpe inn, men det skal mer til enn en bra kamp mot Crewe før jeg er overbevist. Hvis han kommer inn og beviser i Premier League skal jeg hylle ham herfra til evigheten. Det vil være en råsterk prestasjon, både av Forshaw som kjemper seg tilbake og klubben som klarer å være tålmodige.

10
Cooper virker litt heit etter straffen. Trenger ikke noe rødkort i denne kampen...

11
Faktum er at vi var kvalitetsmessig milevis unna scum. Det kan ikke bortforklares. Hadde man u måtte vinne med 10 mål er jeg overbevist om at de hadde gjort det. Vår prestasjon er trolig en av de værste som har vært levert ift forventningene. 40 p er målet vi må sikte i mot. Å tro at Greenwood/Drameh/Gelhardt skal kunne heve dette er utopi. Vi trenger forsterkninger!!

En ting å være milevis unna ManU, men vi var også langt unna oss selv. Blir bedre med Phillips tilbake i elleveren, men det var mye mer rotete og upresist enn noe av det vi så i fjor. Håper også på forsterkninger i august

12
ManU har vært gode, men det er urovekkende lite positivt å ta med seg fra denne kampen. Også våre antatt sterkeste kort er enten helt usynlige eller direkte svake.

Ble litt bekymret av denne forestillingen.

13
Pause. 1-0. Fortjent. Manu gode. De stresser oss og vi gjør mye feil på egen halvdel. Rodrigo usynlig. Vil ha han ut og Firpo inn. Dallas på midten.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Dallas på midten må være det eneste riktige nå. Frispillingen bakfra funker ikke i det hele tatt når det er dårlige bevegelser på midten. ManU har låst oss totalt av og tvinger Meslier til å slå langt gang etter gang.

14
Synes spillerne virker tunge etter det som garantert har vært en beintøff preseason.

15
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 13, 2021, 12:29:19 »
Helt utrolig. Mens andre klubber vi ønsker å sammenligne oss har fokus på kvalitetsspillere fra PL eller på øverste nivå på kontinentet, så skal vi bruke opp alt kruttet på å jage en spiller fra Huddersfield. Jeg gjentar Huddersfield. Hvor er ambisjonene? Regner med at vi har Bielsa i maks 2 år til. Hvorfor i huleste skal vi skynde oss langsomt når vi har verdens beste manager? Ja, vi hare en solid første ellever, men vi har svært få spillere på benken som kan endre et kampbilde (såkalte game changers). Og hvis skadene skulle inntreffe, har vi ikke gode nok erstattere på bestemte plasser. Hvorfor skal vi Leeds fans være fornøyde med være i plasseringsgruppa fra 7. plass - 15. plass? Laget vårt hører hjemme i toppen av engelsk fotball. Da må det etter min mening satses mer enn på spillere fra Championship.

Det kan tenkes at du får rett i at det er skummelt å hente på nest øverste hylle. MEN: For en klubb som Leeds, der vi er nå, er vi avhengig av å signere lovende spillere som kan øke i verdi. Også Huddersfield kan slumpe til å fostre opp en god spiller i ny og ne, på samme måte som Kalvin Phillips gikk fra å spille i Championship til å spille VM for England på veldig kort tid. Det er ikke mange sånne skjulte juveler, men når man finner dem er den sportslige og økonomiske oppsiden enorm.

Rodrigo har til nå (han kommer til slutt) vært et eksempel på det motsatte - stort og dyrt navn som ikke innfrir. Det er vanvittig skummelt for den langsiktige (!) klatringen mot toppen, når vi nå engang har begrenset med midler.

Leeds har skapt så mye ut av så lite de siste årene at jeg møter alle signeringer med stor spenning, og forventningen om at akkurat dette kan vise seg å være tiårets kupp på transferfronten.

16
Ordet er fritt / Sv: Pre-season 2021/22 : Treningskamper
« på: August 05, 2021, 08:45:22 »
Begriper ikke at det skal kjøpes inn noen ny ving når det er så skrikende åpenbart at vi mangler en boksåpner i midten!

Finnes det en større floskel enn boksåpner?

En robust, fremoverlent og bærekraftig boksåpner?

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 22, 2021, 21:33:08 »
For andre enn de søkkrike/gjeldsrike klubbene som virker å være fritatt for Financial Fair Play er det ikke så mye annet å gjøre enn å jobbe langsiktig. For å ta steget opp mot toppen er vi nok avhengig av å treffe på en generasjon hvor flere unggutter tar steget samtidig, i tillegg til noen få, kloke klassesigneringer. Det virker å være bra med potensial på U23 nå. Hvis vi bare klarer å signere den forjettede midtbanespilleren i dette vinduet bør det være gode forutsetninger for å forsvare posisjonen fra forrige sesong. Tror vi skal være godt fornøyde med en niendeplass neste år også.

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 06, 2021, 22:04:08 »
Glad for å ha landa Junior Firpo, men når vi utkonkurerer topplagene i Italia om å sikre oss underskriften hans, så sier det alt om "udyret" Premier League.
Ikke det minste rart at klubbene på kontinentet er desperate. Mens landslagsfotballen fortsatt gir de små nasjonene mulighet til å vinne, så er det langt fra sånn i klubbfotballen Lag fra mindre nasjoner som bet fra seg på 70- 80 og 90 tallet (les Norge) er i dag sjanseløse. Det gjelder også de fleste lagene fra La Liga, Serie A, Ligue 1 og Bundesliga. Suksess er pr. dags dato kun forbeholdt bestemte topplag i disse ligaene, som nå "skjelver i buksene" fordi PL sikrer seg de beste spillerne og de største inntektene. En skjevfordeling som kan bli klubbfotballens endelik.

Den økonomiske utviklingen med investorer uten interesse for fotball og sinnsyke TV-avtaler de siste tiårene har vært så til de grader destruktivt for klubbfotballen. Reglene for Financial Fair Play rammer bare klubber som Wigan og Birmingham, mens de store kommer unna. Nesten så man bør se til NHL og vurdere ordningen med lønnstak. Det snuskes mye der også, men det setter i alle fall noen grenser.

19
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juni 10, 2021, 19:01:20 »
Ikke et rykte, men Eddie Nketiah er etter sigende klar for å forlate Arsenal. Han kommer til å bli en god PL-spiller, og blir fort et meget godt kjøp for sin neste klubb.

https://www.nettavisen.no/sport/overgangsrykter

20
Ordet er fritt / Sv: Who to keep, who to go.....
« på: Mai 25, 2021, 19:13:29 »
Vanskelig å vite hva som er realitetene rundt økonomien og om vi må selge for å frigjøre midler. Hvis en spiller som Roberts genererer 10 mill er saken grei i mine øyne. Hvis det er snakk om å selge for "småpenger" hadde det kanskje vært en løsning å gå for en sesongs utlån? Med en frisk start og mye spilletid kan det tenkes at han får ut potensialet sitt.

Det samme gjelder kanskje også Shackleton. Han har ferdigheter som passer ekstremt bra i spillestilen vår, men han ser ut som en nesten-spiller.

Når det gjelder Alioski er jeg enig med Eriksen. Trodde aldri jeg skulle si det, men han har etablert seg som en ok PL-spiller. Han kan bekle flere roller, er en løpsmaskin, og kan faktisk ha bra impact på et kampbilde som innbytter. Trygg (!) og budsjettvennlig "squad player".

Costa/Poveda har fått mange sjanser, men har aldri bevist.

Kaptein Cooper kommer ikke til å spille mye nesten år. Han er nok verdt noen mill og bør selges, først og fremst av hensyn til hans egen karriere. Han er langt bak Koch og Llorente i kvalitet, og Struijk har bevist at han er verdt å satse på bak de to førstevalgene.

Enig i det meste, men at vi bør selge Cooper mener jeg er skivebom.

At Shack har spesielt mye mer ferdigheter enn å løpe har ikke jeg sett mye til. Nesten spiller er en god beskrivelse. Både klubb og spiller må innse at det beste må være å skille lag. Gjerne utlån, men gutten er 22 og spilt en håndfull kamper tilsammen på tre år.

Igjen. Man vet hva man har, men ikke hva man får. Når vi hører hva lagkamerater, Orta, Rads, Angus og flere rundt klubben sier om Cooper så tror jeg han er ekstremt viktig for klubben. Han er den fødte kaptein, holder alle på tå, sørger for at alle har det bra og at alle gir alt. Han stiller krav til alle, er profesjonell selv og han sparker oppover når det trengs. Sånne vokser ikke på trær. Nå som Berardi blir borte og er litt av samme typen ift trøkk på treninger og gode holdninger, så kan nok Cooper bli viktigere enn før. Pablo borte også. Mye tyngde og kontinuitet som blir borte!

Tror ikke det er mulig å finne en erstatter med de egenskapene som holder PL nivå og samtidig bidra i like stor grad selv om han er 3/4 valg.

Cooper har ikke alltid vært fast i sin Leeds karriere. Selv da viste han sin klasse som lagspiller og leder sies det. Gjorde han det under Hock og Cellino, så gjør han det garantert under Rads, Orta og Bielsa.

Rent sportslig mener jeg han lett forsvarer en plass sportslig som en av firestoppere. Han får ufortjent mye pepper. Selv om tre stoppere nå virker å være bedre, så betyr det ikke at Cooper er dårlig.

Llorente, Koch, Strujik og Cooper er en meget solid kvartett.

For all del, Cooper har vært solid over lang tid og han virker å ha en unik posisjon i klubben. Men kapteinen må være på banen, og der ser jeg ikke Cooper neste år. Cooper er langt fra dårlig, men bør han bli værende som fjerdevalg? Det er nok ikke aktuelt for hverken klubben eller Bielsa å "tvangsselge" en talisman som Cooper, men jeg ser for meg at det kommer en samtale om fremtiden hvor konklusjonen (med tanke på økonomi og spilletid) blir at det riktige for begge parter blir å skille lag. Time will show!

21
Ordet er fritt / Sv: Who to keep, who to go.....
« på: Mai 24, 2021, 22:59:42 »
Vanskelig å vite hva som er realitetene rundt økonomien og om vi må selge for å frigjøre midler. Hvis en spiller som Roberts genererer 10 mill er saken grei i mine øyne. Hvis det er snakk om å selge for "småpenger" hadde det kanskje vært en løsning å gå for en sesongs utlån? Med en frisk start og mye spilletid kan det tenkes at han får ut potensialet sitt.

Det samme gjelder kanskje også Shackleton. Han har ferdigheter som passer ekstremt bra i spillestilen vår, men han ser ut som en nesten-spiller.

Når det gjelder Alioski er jeg enig med Eriksen. Trodde aldri jeg skulle si det, men han har etablert seg som en ok PL-spiller. Han kan bekle flere roller, er en løpsmaskin, og kan faktisk ha bra impact på et kampbilde som innbytter. Trygg (!) og budsjettvennlig "squad player".

Costa/Poveda har fått mange sjanser, men har aldri bevist.

Kaptein Cooper kommer ikke til å spille mye nesten år. Han er nok verdt noen mill og bør selges, først og fremst av hensyn til hans egen karriere. Han er langt bak Koch og Llorente i kvalitet, og Struijk har bevist at han er verdt å satse på bak de to førstevalgene.

22
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: Mai 21, 2021, 17:17:48 »
I will never forget when you told me, “Bera, you can come back here for treatment after the surgery, even without a contract, we’ll get you back fit again. You are one of us”. Thank you so much!

SÅNNE historier er det som bygger lag, omdømme og en connection med fans. Massimo Cellino og Ken Bates - tar dere notater???

23
Vinner borte på en dårlig dag = kjennetegnet på et godt lag. Vi blir dårligst nr. 10 i første sesong i PL. Det er bunnsolid og pilene peker fortsatt oppover.

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 16, 2021, 12:52:58 »
For å kunne gjøre gode kjøp må man også gjøre smarte salg. Selv om Roberts har mye bra i seg, mistenker jeg at han er i salgs-kategorien. Det er så lite som skal til før han blir skikkelig bra, men hvis vi trenger å frigjøre penger for å ha råd til en ny Raphinha er det ikke tvil. 10 mill for Roberts er godt betalt.

25
Dette var bare en av de kampene som aldri kom skikkelig i gang for vår del. Presisjonen og relasjonene offensivt var såpass rustent at det aldri blir skikkelig farlig, og de defensive feilene blir avgjørende. Men alle lag har noen sånne i ny og ne, og bunnivået er fortsatt ikke skremmende lavt.

Alle som har fulgt Leeds gjennom denne sesongen kan være enige om to ting. 1) Bielsa har fått maks ut av det spillermaterialet han rår over, og 2) Det er noe stort på gang i Leeds for årene som kommer. Med en gradvis heving av kvaliteten i spillerstallen (og det er ikke vanskelig å se hvilke posisjoner man starter med), så kan dette bli fryktinngytende bra mot enhver motstander. Ingen grunn til panikk, det er bare å kose seg med avslutningen på sesongen og glede seg til transferperioden og neste sesong!

26
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: April 27, 2021, 11:13:23 »
Leeds United have held talks with the agent of Rubin Kazan winger Khvicha Kvaratskhelia.

The forward has also been linked to Bayern Munich.

(Via: @stehoare)

Lurer på hvor mye Bielsa er involvert i prosesser hvor det blir "held talks" på et tidlig stadium. Synes jeg hører ham: "So you're a winger... How would you describe your skills at left back? Right back? Defensive midfield? Offensive midfield? Do you have any experience with goalkeeping?"

Spørs om det ikke er like greit å la Orta ta de første telefonene

27
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League sesongen 2020/2021
« på: April 25, 2021, 19:28:33 »
Lurer på om det kan bli mer spennende i nedrykkskampen enn det har sett ut i de siste. Brighton begynner å se ruskete ut, nå sist med tap mot Sheff.Utd. I tillegg har de et steintøft program i innspurten. Både Fulham og WBA øyner nok et ørlite håp.

28
Det har virkelig skjedd noe defensivt i det siste. Det er mange som har løftet seg, men jeg synes det er tydelig at Llorente utgjør en forskjell bak der, også i tryggheten til de andre i fireren. Mot ManU satt jeg med samme følelsen som mot City: det er en del press imot, men det er sjelden det blir virkelig farlig.

Offensivt lugger det litt mer, men det er små marginer som gjør at vi ikke skaper større sjanser.

29
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League sesongen 2020/2021
« på: April 24, 2021, 20:47:24 »
Fullstendig ubegripelig dommeravgjørelse, men like ubegripelig at ikke Liverpool leder med 3-4 mål før de kommer så langt. Men selvfølgelig - veldig gledelig at Willoch jr. stjeler et poeng som trøst for den feilaktige annulleringen. Som mange andre Leedssupportere på min alder finner jeg alltid glede i at Liverpool feiler.

30
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Premier League sesongen 2020/2021
« på: April 24, 2021, 17:50:56 »
Hehe. Looserpool dreit på draget. Vi kan passere Arsenal og ha heng på liverpool med seier i morgen

Det er noen år siden vi har kunnet skrive en sånn setning her på forumet  ;D

Det er mye rart som skjer med lagene rett bak topp tre denne sesongen. Med en skikkelig avslutning så er vi jaggu ikke langt bak europacupplass i comeback-sesongen.


Sider: [1] 2 3 ... 59