Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Asbjørn

Sider: [1] 2 3 ... 842
1
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: Mai 28, 2024, 10:14:34 »
Han her har vel listet opp hele gjengen (?)...

C Roberts, Rodon and Anthony loans ending. Would you sign any?

Drameh, Ayling, Poveda, Cooper, Koch, Byram, Shackleton contracts expire. Would you extend any?

Harrison, Greenwood, Gyabi, Perkins, Wober, Aaronson, Kristensen, Roca to return to Leeds. Who would you keep?

@ColinDutton6
Leeds-Live:

"Kamara, Piroe, Pascal Struijk and Ilia Gruev all feel like safe bets for staying put under Farke for next season. Like Rutter, Daniel James seems like someone Leeds would only make a loss on if they tried to sell him this summer." #lufc |
@BerenCross


2
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: Mai 28, 2024, 10:08:43 »
Han her har vel listet opp hele gjengen (?)...

C Roberts, Rodon and Anthony loans ending. Would you sign any?

Drameh, Ayling, Poveda, Cooper, Koch, Byram, Shackleton contracts expire. Would you extend any?

Harrison, Greenwood, Gyabi, Perkins, Wober, Aaronson, Kristensen, Roca to return to Leeds. Who would you keep?

@ColinDutton6

5
48-22-30

United and Southampton have met 100 times previously with the Whites holding 48 wins to the Saints’ 30 victories (D22). #LUFC

https://x.com/liveleedsunited/status/1793975010740318212

4/3/72 er nok den mest kjente...

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=leeds+vs+southampton+7-0&mid=F1C6D10FEF018950018FF1C6D10FEF018950018F&FORM=VIRE

6
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: Mai 20, 2024, 00:43:11 »
Ikke godt å si hvor dette bør postes, uansett er det like ille...
(Bukken som passer havresekken osv...)

Leicester & one of Leeds/Southampton being promoted back to the Premier League will save £103m in parachute payments to 2 of those clubs.

That £103m will be split between PL Clubs rather than the EFL, after a vote by the PL clubs.

[Kieran Maguire]

£1m for a L2 club would be massive... this really needs to change for the good of English football.


https://x.com/FootyAccums/status/1791766015962955872

7


Pt frykter jeg det nok en gang ender med tap, da Soton har slått oss begge kampene i år og har en mer rutinert ellever.Men se her da, mann 🤞

Both League 2 and League 1
play off finals have been won by teams that failed to beat their opponents during the regular season… 🤔

https://x.com/lufc1992_v2/status/1792197703159722422?s=46&t=Q4QGfqW3jIffiNXm_dBNgA


8
Kamptråd må til.

Nr 3 i serien møter nr 4. Begge lag hadde en laber sesongavslutning, men har gjenfunnet formen bra i semiene i playoff med solide hjemmekamper. Leeds avsluttet med 1-1-3 (5-10), Southampton med 2-0-3 (6-9) i serien. I playoff ble det 0-0 borte for begge lag før Leeds slo til med 4-0 hjemme og Southampton med 3-1.
I serien vant Southampton begge oppgjørene, 3-1 hjemme og 2-1 borte.
Leeds tok tre poeng mer enn Southampton og slapp inn 20 mål mindre. Til gjengjeld scoret Southampton seks mål mer.

Leeds er trukket som hjemmelag og kan stille i sine vante hvite drakter. Med ca 36.000 Leedssupportere på tribunen (pluss de i nøytral sone) er eg ganske sikker på at Wembley i stor grad vil føles som en hjemmebane. Såå hadde eg i bakhodet at St Mary's bane var mindre enn på Elland Road. Det stemte ikke. Begge er 105*68 meter. Og Wembley er nesten det samme (69 meter bredt...) så det blir ganske likt. Og de er vant til omtrent det samme antallet på tribunen begge to (Leeds ca 36.000 og St Mary's ca 32.000). Så Wembleys ca 90.000 blir liiit større. :)

For Saints er førstekeeper Gavin Bazunu ute (siden april), det er rutinerte Alex McCarthy som står nå. Stuart Armstrong er nok også ute, han håper på retur innen EM begynner... Unggutten Larios (v.back) har vært ute siden november. Che Adams har vært ute de siste kampene men er på veg tilbake nå, men han klarer nok ikke 90 minutter.

For Leeds er det usikkert om Bamford rekker å bli klar...


9
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 18, 2024, 15:27:10 »

Finalen starter vel Søndag 26. mai kl 16:00 slik det ser ut nå.

Jepps, der har det blitt endring i tidspunkt siden den forrige kilden...

10
Matchday.
På tide snart å komme seg over dammen. :)

Men ja:

Eirik Aase prøver å tolke krystallkula:

TORSDAG

Leeds United – Norwich City
Kampstart: 21.00

Det ble akkurat som forventet da Leeds United besøkte Carrow Road for å møte hjemmelaget Norwich City i søndagens første semifinale. Det var ingenting som tydet på at Leeds ikke var fornøyd med å ta med seg et uavgjort-resultat tilbake til Elland Road, mens Norwich City hadde vansker med å finne en vei gjennom Leeds forsvarsmur. Leeds skapte ikke mye de heller, men det virket tilfreds med hvordan kampen utviklet seg. Leeds-sjef Daniel Farke var likevel ganske irritert etter kampslutt, ettersom han følte at laget ble snytt for scoring da Junior Firpo utnyttet trøbbel i Norwich-forsvaret like før pause. Scoringen ble annullert for offside, men Farke mente at videobildene Leeds hadde tilgang til viste at det burde blitt stående. I tillegg var det en situasjon hvor Wilfrid Gnonto ville ha straffespark, men fikk ikke medhold. Norwich hadde et par sjanser ved Gabriel Sara og Joh Sargent, men uten uttelling. Norwich-sjef David Wagner var likevel ikke resignert i intervjuene etter kamp, og forklarte flere ganger at hans Huddersfield Town-lag også spilte uavgjort i sin første semifinale på hjemmebane den sesongen de rykket opp til Premier League via playoff. Nå er det klart for en fantastisk kamp under flomlysene på Elland Road. Et stadion som har gitt oss utrolige scener tidligere i sesongen da Leicester City ble slått, og kanskje blir det reprise torsdag? Hvis ikke blir det kanskje lignende scener som da Derby County på utrolig vis tok seg videre på Elland Road tilbake i 2019. Uansett er det bare å glede seg, ettersom jeg tror vi får et mye morsommere kampbilde enn det vi fikk servert søndag. Leeds kommer nok til å stå høyere og ta større sjanser fremover på banen. Samtidig har Norwich flere spillere som kan straffe Leeds både på dødballer og gjennom kontringer. Leeds har 16-5-2 på hjemmebane denne sesongen, men de to tapene har riktignok kommet i deres to siste hjemmekamper. Norwich har 6-6-11 på bortebane, noe som er sjette svakest i ligaen denne sesongen. Leeds vant 1-0 forrige gang de møtte hverandre på Elland Road.

Leeds siste kamper:
Norwich – Leeds 0-0
Leeds – Southampton 1-2 (Piroe)
QPR – Leeds 4-0
Boro – Leeds 3-4 (Summerville x2, Gnonto, Bamford)
Leeds – Blackburn 0-1

Norwichs siste kamper:
Norwich – Leeds 0-0
Birmingham – Norwich 1-0
Norwich – Swansea 2-2 (Sara, Sargent)
Norwich – Bristol City 1-1 (Sainz)
Preston – Norwich 0-1 (Sara)

Vurdering: Dette blir spennende! Det kommer nok til å koke på Elland Road, men det trenger ikke bety at vertene vinner av den grunn. Det fikk man blant annet se i 2019, samtidig som Norwich-sjef David Wagner har tatt seg videre til finale tidligere etter å ha spilt uavgjort hjemme i første kamp. Likevel sitter jeg med en følelse av at Leeds kommer til å trekke det lengste strået her. De virker sterkere enn Norwich totalt sett, og jeg følte vi kunne se det litt i den første kampen også. Det vil ikke være noe sjokk dersom Norwich tar seg videre her, men magefølelsen min taler til vertenes fordel. Hjemmeseier blir mitt tips, og jeg tror de klarer det uten ekstraomganger.

Tips: Hjemmeseier

https://championshipnorge.com/2024/05/16/for-playoff-leeds-united-norwich-city/

11
Ordet er fritt / Sv: Ex Head coach - Jesse Marsch
« på: Mai 15, 2024, 15:24:30 »


Det er ikke personlig, Asbjørn. :) Så har du selvsagt rett i at det ofte blir unyansert. Det er jo diskusjonen rundt Daniel Farke den siste halvannen måneden et klart tegn på. Eller hvordan enkeltspillere som regel får skylda. Det kan alltid bli mer nyansert.

Det var kanskje feil å sitere ditt innlegg i kommentaren min. Det var tilfeldig, poenget var at 'alle' snakker ned Jesse og skriver hvor talentløs mannen var/er. Selvfølgelig har han et stort ansvar for hvordan 22/23 ble - men den får han dele med Radrizzani/Orta samt en ubalansert tropp også. OG konkurrerende klubber som slett ikke holdt seg innenfor FFP-reglene. ALT skyltes ikke Jesse...


12
Ordet er fritt / Sv: Ex Head coach - Jesse Marsch
« på: Mai 15, 2024, 14:43:16 »
Mye dissing av Jesse nå.

Vil bare minne om at vi reddet plassen i 21/22 selv om det ikke så spesielt lyst ut mens Bielsa fortsatt ledet oss og vi stort sett slapp inn fem mål pr kamp.

Så ble det så som så etter hvert. Jesse må selvfølgelig ta sin del av skylden her men vi satset nok altfor ungt, sånn i sum. Selv året etter snakker Farke om at troppen er for uerfaren...

Så det kan nyanseres om Marsch også. Utan at dette er et forsvarsskript.

13
Virker som alle har glemt at Rutter ble operert for noen uker siden. Da hadde han allerede i lang tid spilt med smerter (og sikkert masse tabletter innabords). Slikt påvirker formen. Han ble videre sendt på banen (som innbytter) bare uker etter operasjonen. Det er først nååå vi kan forvente at han er noenlunde tilbake på sitt vante nivå. Eg tenker at en åttiminutter ala søndag gjorde ham 'the world of good' og at han i løpet av et par kamper nå (hint hint) vil ligne mer og mer på seg selv.

:)


14
Jeg er tryggere etter denne enn jeg var før. Men det er kanskje fordi jeg opplevde Norwich som et svakt lag. Noe av det svakere vi har møtt denne sesongen. Ikke spesielt gode på dødball, som jo noen lag er. Utrygge med ball i bakerste ledd. Og de hadde ingen voldsomt gode spillere. Og de er helt klart et hjemmelag.

En normalt god prestasjon skal være mer enn godt nok her.

Enig i alt dette. En NORMAL kamp hjemme nå så... Men det var det da.

Og eg vil svært gjerne IKKJE ha straffekonk med Meslier mellom stengene. Han tar jo ikkje straffer...

15
Urgh, hater når han fokuserer på sånt.
Tolv. TOLV. 12 😳

"If we had used VAR this season, we'd not be in the play offs. We'd be automatically promoted. That's  a fact."

Leeds boss Daniel Farke says he has TWELVE letters of apologies from officials for wrong decisions. Today they got another one wrong. #LUFC #NUFC #EFL @FA_PGMOL

https://x.com/justinallen1976/status/1789668876059394339?s=61&t=KF6bDF_lP8ZP8GAlg2t4VQ

16
Presseren. Farke enig med meg mht offsiden 😅

Penalty and offside

During the game I was convinced it was a penalty, but replay shows me it started outside the box for a free-kick. Still annoyed with the offside. Sky showed a picture that proved offside, but everyone should look at the scouting feed for a proper feed. It's not offside. The officials have a rule to go in favour of the attackers when it's marginal. I am annoyed they have not followed this.

Everyone speaks about Wembley and a £100m game, but at this level every decision needs to be spot on. If you are in doubt you should favour the attacker. I expect myself to be spot on, my players too, but then the officials should feel the same pressure.


AR in semis if it's in the final?

If we are fortunate enough to go to Wembley, I know if I ask for VAR, it will not be in our favour in the final. That's karma. If we had VAR we would be automatically promoted already. We would not be in the play-offs. If we do not have VAR we have to make sure the referees are even better.

Ellers:


https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/daniel-farke-press-conference-live-29154063

17
Eirik Aase vurderte sterkt penger på Archie-scoring om han fikk en offensiv rolle.
Ikke kommet i ‘situasjoner’ ennå men…

18
Var egentlig offsiden på målet vårt så opplagt?

…eg syntes ikkje det 😳

19
Kom til å tenke på…

Straffekonk og Meslier ønsker eg virkelig ikkje!

20
Dette er playoff. Tjukt med nerver på begge lag. Å forvente gladfotball nå er utopisk.
Vi pådrar oss altfor mange dødballer imot. Er sjukt nervøs hver gang…

25% av semien er unnagjort. Til lengre tid det går blir første målet desto viktogere.

Hååper det blir oss. 🤞

21
Er Patrick ferdig for sesongen :o, noen som vet?

Begge semiene, sa Farke...

22
aRCHIE SOM 10'ER DA :O


Ser at en del spekulerer i at det er 4-3-3.

Tror ikke det...

23
aRCHIE SOM 10'ER DA :O


24
Er det nå vi skal få tilbakebetalt de 20 mill pundene vi svidde av på Joel Piroe?
Neppe.

Det som evt vil hjelpe oss i dag er:
* enkeltprestasjon av Summerville
* enkeltprestasjon av Rutter
* langskudd fra Gnonto
* målgivende fra Firpo
* et solid midtforsvar (Rodon/Ampadu som 'virker')
* en midtbane der Gruev styrer

Med andre ord ting som har fungert tidligere i sesongen...

25
Ordet er fritt / Sv: Playoff Championship 2024
« på: Mai 11, 2024, 09:49:23 »

Ser dere ikke at det er svaret?
The answer my friend, is blowing in the wind. The answer is blowing in the wind.

Onkel Bob skriv jo også om 2023/24-sesongen til Leeds, han, når eg tenker meg om :)

Paths of Victory
The trail is dark and dusty
The road is kinda rough
But the good road is awaiting
And boys, it ain't far off

Trails of troubles
Roads of battles
Paths of victory
We shall walk

I walked down to the valley
I turned my head up high
I seen that silver linin'
That was hangin' in the sky

Trails of troubles
Roads of battles
Paths of victory
We shall walk

The evenin' dusk was rollin'
I was walking down the track
There was a one-way wind blowin'
It was blowin' at my back

Trails of troubles
Roads of battles
Paths of victory
We shall walk

The gravel road is bumpy
It's a hard road to ride
But the clear road's up yonder
With the cinders on the side

Trails of troubles
Roads of battles
Paths of victory
We shall walk

The morning train was movin'
The hummin' of its wheels
Told me of a new day
Comin' across the field

Trails of troubles
Roads of battles
Paths of victory
We shall walk

https://www.bobdylan.com/songs/paths-victory/

26
Ordet er fritt / Sv: Under 18's
« på: Mai 10, 2024, 21:19:37 »
1-0 til City. Svakt forsvarsspill….

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Vi har sett mange eksempler denne sesongen på at dette laget er klart bedre offensivt enn defensivt…

27
Ordet er fritt / Sv: Under 18's
« på: Mai 10, 2024, 21:00:18 »
Wow...

Aaron Lennon with the #LUFC U18s backroom staff tonight. Not sure if it’s a permanent role but I understand he has been around the set up for a weeks.

https://x.com/apopey/status/1788987188652236914

https://x.com/emiratesfacup/status/1789005815304597575?s=61

28
Ordet er fritt / Sv: Under 18's
« på: Mai 10, 2024, 20:58:28 »
Hvor kan denne sees gratis?
Svaret er mange steder, se et av de første innleggene - et sitat fra den off. siden

29
Ordet er fritt / Sv: Under 18's
« på: Mai 10, 2024, 20:46:17 »
Ren overkjøring dette, men kanskje det dukker opp en "Dallas" og scorer vinnermålet på slutten....?

Syns ikke akkurat det er overkjøring  👀

Sider: [1] 2 3 ... 842