Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Svend Anders

Sider: [1] 2 3 ... 110
1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Juli 30, 2018, 10:53:44 »
Med Harrison inn i tillegg blir det VIRKELIG konkurranse på sidene også.

To wide-plasser som kan fylles av Harrison, Pablo, Alioski, Roberts, Roofe - og minst Jack Clarke fra egne rekker.

Her legges det opp til intensiv spillestil og roteringer/hvile for spillerne. Og jeg blir ikke overrasket over om en forsvinner - nå eller i januar.

SA

2
Ordet er fritt / Sv: Lagoppstilling per dags dato
« på: Juli 30, 2018, 10:39:53 »
Skremmende at vi ikke har hentet inn en solid stopper ennå. I tillegg tror jeg vi bommer på keeperplassen om Peacock-Farrell er førstevalg fra start. Det er 10-12 tabbemål i han ila sesongen. Burde hatt en førstekeeper på et stabilt langt høyere nivå enn to relativt jevne unggutter. Ellers begynner det å se bra ut.

Vanskelig å si hva som egentlig tenkes rundt stopper, noe må de ha på blokka. Kanskje er det en lånespiller fra PL der man venter på at klubben skal få inn ny førstelagsspiller, eller annet. Kanskje jobbes det med en fra Sør Amerika?

På keeper ville jeg også trodd Blackman er selvskreven, men han kom litt sent i gang (liten skade?) i pre season - og det kan virke som at man gjør et poeng av at BPF faktisk må spille seg ut av plassen når han leverer ganske bra kamper (etter hva jeg hører). Kanskje er det også for å gi et signal til Blackman om at han må jobbe for plassen her, og ikke har noe klippekort bare fordi han er hentet fra Chelsea. Som sagt - rimelig sikker på at han står stort sett alle viktige kamper om ikke lenge.

SA

3
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2018-2019
« på: Juli 30, 2018, 10:35:38 »
Braut hadde vært fin som backup med fysikk :) Du har vel sørget for at det er kontakt SA?  ;)

Det trenger jeg nok ikke, de har både dialog med Molde (Cibicki) og har sett ham i aksjon så vidt jeg vet.

Tror det skal mye til...

SA

4
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2018-2019
« på: Juli 30, 2018, 09:12:25 »
Er redd for at Bamford blir litt lik Roofe. Altså veldig lett. I Bjørg hadde han jo en kraftspiss ved siden av seg, som brøyta vei i vellinga. Det har han ikke i Leeds, og derfor er jeg redd at han kan enkelt markeres ut i kamp.

Forsåvidt et godt poeng. Men da hjelper det vel ikke med Vydra, for han er jo ikke veldig stor?
Slev har jeg trua.
Forskjellen er vel at Vydra selv om han ikke er høydestor. Ja da har han en gjennombruddskraft. Bamford virker mere som  en slepen spiss, som venter på å bli spilt gjennom. Vydra gjorde mere på egenhånd.
Vydra scorte i sesongen som var, desidert mer enn Bamford, men som fast på et lag. Bamford var som sagt en ofte spiller som kom inn fra benken. Og Vydra hadde 4 assists, mot Bamfords 0.
Vydra er mere kompakt bygd, men Bamford har fordelen av høyden 188 cm mot 180 cm, som han putta 2 mål på hue med i sesongen som var, mot Vydra sitt 0 på hue. Så det hele kommer ann på hvordan Bielsa vil spille. Men personlig mener jeg at de to ville utfylt hverandre på en perfekt måte. Og kanskje kunne da Roofe fått spilt midtspiss og dermed vært frøken dukk opp, når Bamford og Vydra har okkupert motstandernes forsvarspillere

Vydra har vært en klubbnomade, lånt ut i øst og vest. Hva sier det om typen? Frank Lampard hørtes ganske klar ut på at han ikke er i Derbys planer, selv som toppscorer i championship. Hva sier det om typen? Med 7 straffespark i fjor, er ikke scoringsraten på 14 spillemål overveldende heller. 3 spillemål mer enn Roofe. Og ihvertfall ikke noe vi bør sprenge lønnsstrukturen for. I Reading sesongen før scoret han 3 mål på 31 kamper. I mine øyne helt unødvendig å bruke hele sommeren i jakten på en slik type. De antatte lønnskravene sier vel alt. Oppå alt dette har han gått skadet, og ikke vært med på pre-season.

Patrick Bamford er 2 år yngre, han er 4-6 mill pund billigere. Han har etter mitt syn et langt større potensiale. Og han er tidligere årets spiller i championship. Virker som en "confidence-type", som trenger trygghet, spilletid, og gode spillere rundt seg. Da banker han 25-30 i championship.

Klart riktig valg at vi nå går for Bamford.

Vanskelig å spå. Men du sier han er avhengig av gode spillere rundt seg. Vel, det har han ikke flust av i Leeds. Men ser man på Vydra siden 2012, og ser bort fra Reading. Ja da har han putta rimelig greit. Men jeg er mere usikker på Bamford, enn jeg ville vært med Vydra.
Men å bruke utlån mot Vydra er litt på kanten, da Bamford er utlånt mere enn Vydra siden 2012. Egentlig utlånt hver eneste sesong. Men bevares. Kommer jo ann på hvilken klubb som eide spillerne da

Kvaliteten og strukturen på Leeds under Bielsa blir noe annet enn vi rota med i fjor. I Leeds blir Bamford midtspiss, foret med baller fra Hernandez, Douglas, Ayling, Saiz, Klich, Baker og flere. Kato har mange gode poenger om fordeler vs Vydra - pris, alder og antageligvis større potensiale. Tror dette vil bli ganske bra.

Egentlig bare litt bekymra for at vi ikke har så mye "fysisk backup" i en lang sesong. Passende da, at prisforskjellen mot Vydra matcher asking price for Haaland...  ;)

SA

5
Ordet er fritt / Sv: Lagoppstilling per dags dato
« på: Juli 30, 2018, 09:01:54 »
Aller først korrigering - selvsagt er Foden midtbane, jeg må ha hatt heteslag og blandet ham litt med Foyth i plasseringen. Det virker fortsatt helt lukket hva Leeds går etter på stopperplass, men signalene er vel fortsatt at de skal ha inn en stopper. Dog lite trolig at en slik vil starte nå mot Stoke, selv om han blir klar på papiret.

Etter gårsdagens siste pre season, skader og form, mener jeg vi går (eller burde gå) mot følgende 11. Keeperplassen er trolig vanskeligst å spå, og trolig duellen Saiz-Baker på midten. Det positive er at Klich kan virke å bli en meget god spiller for oss denne sesongen. Tror også Roberts blir verdifull om han holder seg skadefri. Mtp få signeringer må vi ikke glemme disse helt.

Peacock Farell (Blackmann tar plassen etterhvert)

Ayling - Jansson*  - Cooper - Douglas **

Phillips

Roberts - Baker - Klich - Hernandez

Roofe ***

* = Pontus tilbake på feltet i dag, er det tid nok til å få starte til helgen? Berardi inn for ham evt?
** = Samme som Douglas. Dallas, Berardi eller Pearce i hans sted?
*** = Får vi Bamford på plass og får han tid nok mtp Bielsas "skole" til å starte alt nå?

Skulle Bamford komme inn og starte tipper jeg Roofe tar Roberts sin plass på siden, som også avhenger av om han er helt kvitt skaden fra sist. Tror kanskje han matches forsiktig. Alioski, som ikke har spilt bra i pre-season etter det jeg leser, kan også ta denne vingplassen.

SA

6
Ordet er fritt / Sv: Lagoppstilling per dags dato
« på: Juli 26, 2018, 10:12:03 »
Tror du at vi kommer til å hente inn en ny stopper, eller vil Bielsa prøve å omskolere en def. midtbanespiller? Eventuelt De Bock?

Jeg håper at Viera skal ta et nytt steg i år, men jeg er også litt usikker på hvor høyt han er ansett hos Bielsa. Hadde heller sett han enn Phillips som defensiv midtbane. 

Sacko er det bare å kvitte seg med, men Ekuban kan få en ny sjanse. Men jeg ikke hvordan han presterer på treningene.

Uansett, så tror det er lettere sagt enn gjort å kvitte seg med en del av vrakgodset. Kan fort ende med å spille med  juniorene.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeg er ganske sikker på at det kommer en stopper. Det har vært få rykter, og jeg tror det tyder på at vi enten venter på en type som Foden fra City på lån, eller at vi ser i et marked engelske reportere har lite fokus på (f.eks sør-amerika). Se også hvor ut av det blå Douglas-overgangen kommer. Klubben holder korta tett til brystet.

Viera er jeg som deg veldig usikker på hvordan vil utvikle seg. Han hadde ikke noe godt år i fjor, og har ikke stått ut i pre-season om jeg leser rapportene riktig. Men fortsatt stort potensiale og ung. Tror han blir en utfordrer på sentral midt.

Noen av de siste fringe-spillerne går nok på tampen av vinduet - eller på lån når det vinduet åpner igjen.

7
Ordet er fritt / Sv: Lagoppstilling per dags dato
« på: Juli 26, 2018, 09:47:05 »
Hvordan ser laget som starter mot Stoke ut, slik det ser ut nå?

Selv om vi venter på signeringer og resultater i kampene ikke er bra, er det også noe å ta med seg. Jeg har ikke fått sett stort av kampene selv, men forstår at vi går mot en 4-1-4-1, der den defensive på midten kan falle ned mot stopperne - og backene samtidig kjøres fremover. Det gir oss samtidig to meget offensive kanter når vi angriper, og en spiss langt fremme (usikker på hva slags type Bielsa egentlig ønsker at dette skal være, men hadde sett for meg en sterk mann slik Wood var, og som Hugill f.eks vil være).

Basert på målet om å lande fire nye spillere med kvalitet, tipper jeg, veldig usikkert, på en slik 11-er (forbehold om at Pontus er klar til å starte etter forsinket ferie):

Blackman

Ayling, NY STOPPER, Jansson, Douglas (ny)

Phillips

Roofe, Forshaw, Saiz/Baker?, Roberts

NY SPISS

Hvordan man tenker å sette sammen midtbane og offensive folk er det jeg grubler mest på, både fordi lagene har vært litt mikset i pre-season, og vi tilsynelatende skal ha inn 1-2 nye til. Hvor høyt rater Bielsa Saiz, Vieira? Og hvor skal Roofe, Roberts og Pablo få plass (trolig ikke plass til alle disse samtidig).

Aliosko, Berardi, Dallas, Ideguchi, Klich, Pearce, Shaugnessy og Cooper vil jeg anta blir utfordrere utover de jeg har nevnt over.

I tillegg har vi spennende unggutter på vei opp fra junior og development, spesielt i Shackleton (backup for Ayling), Edmondson (spiss), Clark (offensiv kant). Disse tre, sammen  med Peackock-Farell, blir trolig de unge vi ser mest til i år. Håper de tar steget, selvsagt, men alle vil ikke klare det.

Anita, Murphy, O'Kane jobbes det åpenbart med å kvitte seg med. Er det fortsatt håp for De Bock, Ekuban og Sacko? Jeg er ikke sikker på at vi har sett det siste av alle disse tre, men at flere skal ut før vinduet er jeg ganske sikker på. Kanskje også noen av de nevnt høyere opp - om vi får inn de signeringene klubben håper på.

Tanker?

8
Ordet er fritt / Sv: Januarvinduet 2018
« på: Januar 31, 2018, 23:28:01 »
Leeds har hentet i dette vinduet:

* venstreback fra belgisk toppklubb
* sentralmidtbane fra rival og
* spisstalent fra PL

Vet ikke hvordan det er med dere, jeg savner dagene da en gal italiener eller dritings pensjonist pleide å selge unna stjerner og lokale gutter!

Gode gamle dager, ass!

9
Ordet er fritt / Sv: Ex-bidragsytere på forumet
« på: Januar 31, 2018, 23:06:49 »
Hællæ!

Lenge sia, assa! Håper alt er bra med alle. Good days are coming.

Første tråden jeg fant etter login - første gang på lenge - var denne. For min del, fått to barn de siste åra, jobba i fotballklubb og rett og slett tilpasset meg ny fase av livet. Men hjertet banker for Leeds og LUSCOS uansett.

SA

10
Ordet er fritt / Tema: Leeds-inspirasjon
« på: Oktober 02, 2013, 19:07:09 »
Jobber med å få inn de siste bidragene til kommende medlemsblad, og håper enda flere vil dele noen ord på denne tråden om hva som inspirerer i Leeds-livet: https://www.facebook.com/luscos/posts/733876876629732

Forøvrig er dere hjertlig velkommen til å sende inn reiseopplevelser og minner eller andre former for bidrag til bladet, nå og senere. Mail meg bare på svend at leedsunited.no

SA

11
Ordet er fritt / Sv: Off Topic, men grattis Svend Anders
« på: September 29, 2013, 23:10:14 »
Så denne, og vil bare si takk for alle gratulasjoner som kommer inn her og der. Det er en veldig spennende og utfordrende oppgave - heldigvis god erfaring fra harde tider som Leeds-supporter.

Og nei, foreløpig ikke kjøpt ut som spiller fra Begby 2.

SA

12
Ordet er fritt / Sv: TPN nr 4/2013
« på: August 25, 2013, 13:45:07 »
Flott utgave igjen, fantastisk bra jobba..

Et spørsmål, i hvor mange år nå har Geir Wang vært 44 år??

Skal ta en sjekk med ham! Gutta har ansvaret for å oppdatere meg når de går over i nytt år...  :)

SA

13
Ordet er fritt / Sv: Se Leeds på TV2 Sumo og støtt LUSCOS
« på: August 24, 2013, 12:23:49 »
Vi har fått den litt enklere adressen www.tv2sumo.no/leeds for dere som ikke har tegnet abonnement ennå. TV2 jobber med at siden skal bli Leeds-preget  :)

SA

14
Ordet er fritt / Sv: Se Leeds på TV2 Sumo og støtt LUSCOS
« på: August 11, 2013, 21:19:31 »
Er det sumo gull eller sumo sport man skal tegne abonnement på?

Det er opp til deg.  :)

15
Ordet er fritt / Sv: Se Leeds på TV2 Sumo og støtt LUSCOS
« på: August 11, 2013, 13:25:27 »
Og de som allerede har Sumo abb kan si opp avtale og tegne ny her??

Jeg vet ikke om systemet til TV2 fanger opp dette på noe vis. Vi må bare leve med at en del allerede har abonnement, men gjennom samme link kan du f.eks fornye når den tid kommer - trenger ikke opprette ny konto.

SA

16
Ordet er fritt / Se Leeds på TV2 Sumo og støtt LUSCOS
« på: August 10, 2013, 17:08:43 »
Hei alle,

LUSCOS har nettopp inngått samarbeid med TV2 Sumo for denne sesongen. De har som kjent rettighetene til det meste av engelsk fotball, ikke minst Championship.

Vi skal utvikle innholdet i samarbeidet litt utover, men det aller første å merke seg er at alle som tegner abonnement gjennom denne linken, automatisk støtter LUSCOS økonomisk: http://bit.ly/1cCviER

Etterhvert får vi trolig også på plass en egen Leeds-inngangside på TV2 Sumo, så dere kan føle dere litt mer "hjemme" når dere logger inn.

Husk, det er kun linken over som gjør at LUSCOS får en "kick-back" fra TV2, så husk å benytt denne når du signer opp.

SA

17
Ordet er fritt / Sv: Red Bull
« på: Juli 19, 2013, 09:30:11 »
Neppe tilfeldig:

McDermott ønsker kantspiller.
Red Bull gir deg vinger.

Done deal, garantert.

SA

18
Sies at det var en "off camera gesture" mot bortefansen fikk det røde for, men det virker jo unektelig å være det ene sekundet der har tar et grep om eget utstyr.

Direkte rødt for det, altså? Hadde noen av de 21 andre på banen fått det når de ikke heter Diouf? Han skal selvfølgelig ikke gjøre sånn, og vi har sikkert aldri den annulert, men likevel.

Mener det var Jermaine Johnson som scoret for Sheffield Weds mot Leeds for to uker siden. Han løp rett mot The  Kop, stoppet ved linja, viftet med armene, stilte seg opp i positur og ble stående. Dommeren måtte ned og hente ham, men det ble ikke gult kort en gang.

SA

19
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: April 28, 2013, 21:13:47 »
Sitat

“Then Dioufy, for whatever reason, and this is something he has done in his career.

“He needs to look at himself. I’ve had a conversation. He gets himself sent-off.

Hvis dette ikke er å kritisere spilleren offentlig.

Jo, det er å kritisere spilleren, det er jeg ikke uenig med deg i. Men du skrev over at han "skylder på spilleren" (for at vi tapte, leste jeg det som), og det gjør han ikke.

Diouf er voksen og rutinert nok til å vite når han gjør feil - ref hans unskyldning - og det er stor forskjell på McDermotts uttalelser her og f.eks Warnocks verbale slag mot langt yngre Lees.

SA

20
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: April 28, 2013, 18:01:31 »
Gufs fra fortiden. Mc dermot skylder på en spiller.       http://www.theargus.co.uk/sport/10384986._/?

Gufs fra fortiden? Leste du saken? McDermott sier Diouf kunne blitt matchvinner om han hadde blitt på banen, og det har han jo helt rett i. Tror vel neppe noen føler han henger ut spilleren unødvendig her.

SA

21
Ordet er fritt / Sv: Bates
« på: April 26, 2013, 19:38:28 »
http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/leeds-united/latest-whites-news/ken-bates-leeds-united-could-not-afford-becchio-wages-1-5622181


Virker som om Bates har mye hans skal ha unnskyld før andre kommer på banen med sitt  :-

At vi ikke gir ut ukelønninger på 30.000 pund i uka er helt ok for meg. Og jeg bærer ikke noe nag til Becchio for å ønske seg det heller.

Problemet var heller at vi gikk for å selge i januar, vi kunne fått sikkert nesten like mye nå i sommer. I tillegg erstattet vi ham med en ute-av-form spiss i Morrison (som jeg tror kan få en mye bedre sesong neste år).

SA


Sent from my iPhone using Tapatalk

22
Ordet er fritt / Sv: Bates
« på: April 26, 2013, 19:32:44 »
http://m.yorkshirepost.co.uk/sport/football/leeds-united/gfh-clause-left-bates-unable-to-sack-warnock-1-5618631

Bates fornekter seg ikke..:)

- ville sparke Warnock i oktober
- likte ikke Warnock's behandling av Lees
- Warnock fikk ikke kjøpe Clint Hill
++++

Blir artig å høre responsen til Warnock.

Jeg tviler ikke på at dette stemmer, jeg har det fra øverste hold at Warnock ikke fikk mer penger i januar fordi man ikke ville la ham bruke det opp med ny trener inn i sommer.

At han mislikte Lees-utskjellingen er han ikke alene om, der støtter jeg ham fullt ut.

Men det fantastiske med at han ville ha Warnock sparket i oktober, da vi vel fortsatt lå bra an, er at han understreker hvilken idiotisk og lite fremtidsrettet avgjørelse det var å ansette ham - bare 7 mnd tidligere.

Forøvrig skinner hans irritasjon over LUST og kampanjen så mye igjennom at en nesten trenger solbriller. Her prøver han å etterlate seg et godt omdømme - og så kommer det noen folk inn og stiller noen spørsmål og sier imot ham? Frekt, vet du! ;-)

SA


Sent from my iPhone using Tapatalk

23
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 22:13:02 »
Bedre sent enn aldri - 22:15 på Flyte Bar (om jeg har navet riktig?).

SA

Hva skulle man egentlig gjort uten NAV??? :)

Off... sleten på fredagskvelden! :-)

24
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 21:58:50 »
Bedre sent enn aldri - 22:15 på Flyte Bar (om jeg har navet riktig?).

SA

25
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 20:10:06 »
Sorry for litt sen info her, jeg venter på beskjed fra Haigh om når og hvor han befinner seg utover kvelden. Han er med på et gruppeopplegg der han ikke kjenner detaljene - og jobber med å finne ut hvor han skal og hvilke tider han er tilgjengelig for en prat.

SA

26
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: April 19, 2013, 17:56:43 »
@lucywardleeds: Highlight of the day:new #lufc manager sat in the middle of the U18s in their halftime team talk telling them how good they are #motivation

DET er kvalitet!

SA


Sent from my iPhone using Tapatalk

27
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 17:54:06 »
Hva slags sted er Bardus?

Jeg er forøvrig ikke i byen selv.


Sent from my iPhone using Tapatalk

28
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 16:08:11 »
Jeg er i Tromsø !  :o klar som ett egg !!

 Slå på tråden Svend om det blir aktuelt ! :)

Send meg melding - 95998181 - har ikke nummeret ditt nå.

Han er på vei til hotellet sitt nå, mistet batteri på telefonen, men jeg får beskjed senere når og hvor han befinner seg.

Om han ikke må oppsøkes på hotellet/baren han er på med reisefølget, er Bastard et ok sted å be ham komme til? Klokka?

29
Ordet er fritt / LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 13:24:27 »
Hastemelling just in fra sjølvaste David Haigh - han er i Tromsø og har kvelden fri, vil gjerne møte Leeds-fans i byen.

Tar noen ballen? Jeg kjenner ikke byen, men gi meg et sted som er fint å treffe ham, så kan vi promotere det ut.

Dette er en unik mulighet til å treffe eieren av Leeds United - håper dere tar den.

SA

30
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
« på: April 12, 2013, 10:02:07 »
Heller en manager som evner å finne gode spillere, enn en som kan holde de skadefrie.

Han får en tøff oppgave:
1. Berge plassen
2. Tvinges til å selge Byram
3. Bli fortalt at pengene fra Byram salget alikevel ikke går til transferkitty
4. Finne forsterkninger til 0 mp
5. Bli fortalt at hans forgjenger har sprengt budsjettet, så punkt 4 utgår
6. Ta Leeds gjennom en administrasjonsperiode
7. Se at Bates tar Leeds ut av adm.
8. Starte sesongen med minus 45 poeng, fordi vi er Leeds

Men DERFRA kan det bare gå oppover igjen!  ;D

SA,
ikke HELT like pessimistisk

Sider: [1] 2 3 ... 110