Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Ikke mer at han er "a doubt". Vet ikke om jeg kan stole på de som skriver det heller. Vi får se.

Jeg tipper mye skal til for at Rapha ikke spiller. Men kanskje han har godt av å få en liten pause. Jeg vet ikke. Har vært en skygge av seg selv så langt. Det har vel stort hele Leedslaget vært også...

auren

Okei. Deler du her om det blir noko meir bekrefta? Får ikkje signa opp på WACCOE tydeligvis. Står berre å lastar.

2

3
Er vel ikkje nokon som tilfeldigvis har en ekstra billett med bortefansen til kampen? Har ein kompis som treng. Kan møtes på stadion eller på pub  :)

4
På tur til England / Sv: Ipswich og Forest (24 og 27 okt)
« på: Oktober 08, 2018, 00:16:32 »
Er ein gjeng som skal over til Blackburn borte + Ipswich og Forest heime. Sikkert langskudd, men noken som har ein ekstra billett til Blackburn away?   ::)

5
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 16-17
« på: Februar 02, 2017, 21:33:20 »
3-1 Huddersfield. Brighton utspelt. Blir hardt på søndag.

6
Vanvittig deilig! QPR med utligning på overtid mot Newcastle og. Er det lov å drømme om direkte????  ;D ;D

Bournemouth transfer news:

"Max Gradel ready to hand transfer request in over a lack of first-team football this season"

11
Noen som har funnet bra stream??

12
På tur til England / Trenger billetter til Reading borte 16.08
« på: August 07, 2015, 13:46:53 »
Trenger billetter på away stand til Leeds sin bortekamp mot Reading 16.08. Vi er syv stk som reiser, men ser at det blir vanskelig å få ordnet alle inn med Leeds fansen. Så om du har eller kjenner noen som har billetter tilgjengelige eller hvem jeg bør kontakta for å få tak i disse, setter jeg og mine kompiser stor pris om du kan hjelpe oss å få ordnet dette. Vi betaler selfølgelig ekstra for billettene. Alt fra en til syv billetter hjelper.

Håper noen kan hjelpe!

Mvh Stian - Desperat Leeds supporter :)

13
Hei. Er 7 kompiser som reiser bortover, men vi fikk ikke tak i billett når det vart lagt ut for salg i dag. Noen som kan hjelpe meg med å fikse? Er selfølgelig  villig til å betale ekstra for billettene. Alt fra en til syv billetter hjelper.

Stian

14
"A Huddersfield fan is on the pitch, baring his arse at the away end. He's taken that goal well."

Haha

15
JAAAAAAAAA! SHARP!!!

16
87min: Sharp inn, Cook ut

17
59 min: Antenucci inn for Mowatt

18
LUSCOS på Facebook:

"Det er pause i Huddersfield: Huddersfield 1-1 Leeds United.
Vi åpner kampen veldig bra og får en tidlig scoring, men den siste delen av andre omgang er det ingen tvil om at Huddersfield har de største sjansene.

Vi får den første skikkelige sjansen i kampen. Luke Murphy prøver seg på med et godt skudd på utsiden av sekstenmeteren, men vertenes keeper hinder oss i å ta ledelsen.

Det skulle likevel ikke ta lang ta lang tid før vi var i ledelsen. Luke Murphy spiller frem Sam Byram på mesterlig vis før unggutten lobber ballen over keeper. En herlig scoring gjorde at vi tok ledelsen etter kun syv minutter!
Allerede etter ni minutter måtte hjemmelaget bruke sitt første bytte. Harry Bunn erstatter en skadet Nahki Wells. En stor strek i regningen for hjemmelaget som må bytte ut toppscoreren sin så tidlig i kampen.
Hjemmelaget utligner etter 27. Innbytter Harry Bunn takker for tillitten å stange inn 1-1 på corner.

To minutter etter er Huddersfield nok engang farlig frempå. James Vaughan får sjansen til å score på hodet, men en god Marco Silvestri hindrer hjemmelaget i å snu kampen totalt på hodet etter 29 minutter. Nå er det virkelig Huddersfield som dominerer.

Carlie Taylor får kampens første gule kort etter 35 minutter. Unggutten legger Sean Scannell i bakken.
Etter 41 minutter kommer kampens andre gule kort. Jacob Butterfield får et helt korrekt gult kort etter en litt for sein takkling på Sam Byram.

Like før pause får hjemmelaget en gylden mulighet til å gå opp i ledelsen, men heldigvis for oss går skuddet til Sean Scannell langt over mål.

På overtid av første omgang får både Rudy Austin og Joel Lynch gult kort etter en liten krangel. Det er ingen tvil om at det er høy temperatur hos spillerne."

« på: Juni 19, 2014, 13:08:43 »
Dette her er bare sjukt. Ansette ein mann som er totalt ukjent for dei aller aller fleste og som ikkje har noen meritter å vise til. Hadde håpet å få inn en trener jeg i det minste hadde hørt navnet på før..

26
Dette her er heeeelt sjukt. Når skal vi få en opptur?

27
"McCormack hits the bar - fantastic shot from 30 yards, Hamer tipped it onto the frame. "
"Ghoochannejhad gets to the corner of the box, Pearce stands off him and let him whip a brilliant finish around Butland. 0-1 after 54 minutes"
"Opened up there, Hunt down the right, crosses to McCormack who side-foots over. Very good chance. 0-1 after 58 minutes"