Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - peacock

Sider: [1] 2
1
Ordet er fritt / Gratulasjonstråder
« på: Desember 19, 2009, 09:57:49 »
Off topic?

2
Off-Topic / Drømmefinale?
« på: Mai 27, 2009, 10:12:42 »
Avisen flommer over av stoff foran dagens batalje i CL. Alle norske "eksperter" er enige; et knefall for SCUM som de mener vinner. Hvorfor denne endeløse dyrkingen av svina fra Manchester?
Fokuset er også på duellen mellom Messi og fotballsvinet fra Portugal. Hvem er best? Vel, jeg gidder ikke en gang å skrive hva jeg mener om saken.

Kampen? Den skal i hvert fall ikke jeg se. Jeg er helt ute av stand til å se en kamp med Scum, så for meg er ikke dette en drømmefinale. Jeg tror jeg velger meg Paris Hiltons BFF etterfulgt av Studio Fem, bare på pur faen!

Folkens; vi må dyrke hatet til Scum på forumet! I den siste tiden har det vært fokusering både på Liverpool og Newcastle. Dette er en avsporing!

3
Ordet er fritt / The Championship vs League One
« på: Mai 09, 2009, 09:08:19 »
Så mesteparten av Preston Sheffield Utd i går kveld, og ble veldig lite imponert. Dette var da som å se en kamp i League One; mye kjemping, full innsats og varierende pasningsspill. Jada jeg er partisk, men tanken om at ytterst få av spillerne på banen ville ha vært gode nok for oss! Kan dette stemme da? Er det slik at forskjellene er i ferd med å bli mindre?

Min teori er at klubber som Wolves, Birmingham og Reading i år har hatt klart sterkere tropper enn resten, selv om avstanden nedover ikke var veldig stor. Synspunkter?

4
Ordet er fritt / Hva i huleste har skjedd med Alan Smith?
« på: April 11, 2009, 20:25:09 »
Sitter her og ser Newcastle, og de startet med Owen og Ameobi på topp. Vel, ingen suksess, og en lokal unggutt erstatter Ameobi midtveis i 2. omgang. På benken sitter fortsatt Smudger. Han får nå nærmest ingen spilletid på et bunnlag i PL. Hvor gikk det galt?

- En sensasjonell debut på Anfield med scoring. Var han 17?
- Scoring og storspill i debuten for England.
- For oss var han svært god i CL-eventyret i spann med Viduka på topp.
- 4 mål i en kamp i UEFA-cupen sesongen etter.

Hva nå? Er det Gud som straffer han etter overgangen til Scum? Hemmes han fortsatt av det stygge beinbruddet? Var det feil av SAF å forsøke og omskolere ham til midtbanespiller?
Vel, jeg ser hans innsats og guts og spillestil som gjør han en perfekt makker til Beckford. Rykker vi opp, bør prioritet nummer 1 være å hente gutten hjem. Jeg får nesten våte drømmer bare ved tanken.... :)

5
Lat? Giddalaus? Nykker? Lykkejeger? Slapp? Klønete?

Vel, alle stikkord fra forumet. Kan vi ikke bare bli enige om at et opprykk står og faller på divisjonenes desidert beste spiss?

6
Ordet er fritt / Hvorfor topper vi ikke laget?
« på: November 07, 2008, 21:44:10 »
Vi er på nivå 3. Vi MÃ… toppe laget i hver kamp!
Denne "syken" startet på 2000-tallet, og da først og fremst blant de beste klubbene i Premier League. OK, jeg  kan akseptere at Chelsea, Arsenal etc. slipper til reserver i cuper, da de fokuserer på PL og CL. Men,  igjen, VI ER PÃ… NIVÃ… 3! Igjen ser vi i kveld at vi ikke topper laget, enda det er FA-cup. Hvorfor? Vi har gjort det før i høst, uvisst av hvilken årsak, og jeg misliker det sterkt. Reality check, Macca. Hvor er vi?

7
Ordet er fritt / Spille, trille, på kryss og tvers, støttepasninger,
« på: November 07, 2008, 21:30:19 »
venstre og høyre osv, osv. Fy faen, jeg hater det!
Vi er Leeds United! Alle gode årganger har hatt Route 1 som et varemerke. Vi presser høyt, vi vinner ballen høyt, og vi angriper med hurtige gjennombrudd som et mål. Macca er en legende, men forstår han at romantisk ballbesittelse ikke nødvendigvis er løsningen for et opprykk fra nivå 3? Jeg er helt overbevist om at vi er divisjonen totalt overlegen når det gjelder kvalitet på spillerstall, men er langt fra overbevist om at vi er kyniske nok til et opprykk.

8
Ordet er fritt / Bredden i stallen vår.
« på: September 03, 2008, 09:51:47 »
Vel, i hvert fall et hyggelig problem. Men, slik jeg nå ser det, sliter Macca med å komponere det beste laget. På grunn av mange cup- og seriekamper den siste tiden, har mange spillere fått prøve seg. Prestasjoner og resultater har vært veldig varierende, uansett mannskap. Ja, det er vel nærmest kun Beckford som er bankers på laget. Det er selvsagt umulig å vurdere fra Norge hva som er vårt beste lag, så vi får håpe at sjefen i løpet av kort tid klarer å bestemme seg, og faktisk får samkjørt et lag.

9
Ordet er fritt / Er Karlsen-Moum lurt inn "bakveien?"
« på: Juli 15, 2008, 13:50:08 »
Jada, dette er kontroverielt, men jeg bare lurer.....
Det er ikke bra å rippe opp i triste saker, men vi husker jo alle at han trakk sitt kandidatur (som hva?) i forbindelse med de skandaløse beskyldningene mot vår tidligere formann og redaktør. Nå synes jeg han opptrer nærmes som et talerør for styret. Hva har skjedd? Hvilken rolle har han?

10
Jeg ser det er flertall på den uoffisielle målingen. Samtidig virker det som om Luscos er delt, sett bort i fra styret da. Jeg har i hvert fall bestemt meg for NEI. Jeg vil også vurdere utmelding fra Luscos om vi gjør knefall for Ken Bates. Har andre vurdert det samme?

11
Ordet er fritt / Possession? Vi er jo Leeds!
« på: Mai 25, 2008, 19:10:09 »
Etter å ha blitt høvlet over de første 30 minuttene, kom vi med i kampen i 2. omgang. Men, hva får vi? Ballen trilles fram og tilbake, på kryss og tvers osv. Dt er jo også en kjent sak at Gary Mac har uttalt at vi skal bli mer spillende. Dette er jo ikke Leeds! Vi skal spille aggressivt, med høyt press, og vi skal være gjennombruddshissige. Alle gode Leeds-årganger har hatt disse egenskapene.

Forsvaret til Doncaster hadde en lett jobb i dag; alt de trengte var og nekte Beckford bakrom. Vår toppscorer ble forøvrig til de grader avslørt på basis fotballforståelse.
Selvsagt var det ikke kun han som sviktet. Midtbanen var ubalansert, og ga Doncaster enorme rom. En trist dag.... :'(

12
Ordet er fritt / Prutton; by a mile!
« på: Mars 22, 2008, 20:41:46 »
Endelig en kamp på TV, og dermed en mulighet til å vurdere kvaliteten. En ting er sikkert, og det er at Prutton til de grader var banens gigant. Walsall var for svake offensivt til å vurdere forsvaret, men Beckford/Freedman KAN ta oss til the Championship. Selvsagt i spann med en hardtarbeidende midtbane, og en 4'er som fungerer. Betenkelig at Walsall lå FORAN oss før denne kampen. De var fryktelig svake.

13
Ordet er fritt / Hvor mange poeng trenger vi for å rykke opp?
« på: Desember 30, 2007, 12:37:43 »
Selvsagt umulig å svare på, men før sesongen hadde jeg et urealistisk mål om 85 poeng. Dette betyr i praksis 100 poeng, som tilsier 30 seire, 10 uavgjorte og 6 tapte kamper.
Nettopoengfangst i første halvdel har faktisk vært foran dette skjemaet, nemlig 52 poeng.
Jeg tror dog det er urealistisk å tro på dette i del 2, da vi har hatt marginene på vår side.
Skal målsettingen om 85 poeng nås, må vi i andre halvdel ta 48 poeng. Har vi tro på dette? Vil dette holde til direkte opprykk? 48 poeng kan for eksempel være 14-6-3. Tror dessverre dette kan bli tøft. Synspunkter?

14
Ordet er fritt / Betraktninger fra "gamle" dager.
« på: Desember 27, 2007, 22:11:02 »
Ja, klarte ikke helt å holde meg unna TV2 Sport sin "klassiker" i dag. Dette først og fremst fordi jeg ville se vår 11'er. Etter det skrudde jeg av. Men, til saken:
Beeney
Kelly, Wetherall, Palmer, Worthington.
Ford, Speed, McAllister, Brolin.
Wallace, Chapman.

Mange gode spillere, men også en merkelig lagoppstilling. Kanskje kan dere hjelpe meg?
-Mark Beeney. Fikk han mange kamper?
-Carlton Palmer. Hvorfor ble han ikke hekkeløper; kunne satt Edwin Moses i skyggen! Fotballens svar på Jekyll & Hyde; himmel eller helvete. Correct if I'm wrong; var han ikke best på midtbanen for oss?
-Hvorfor kjøpe en back fra the Owls som var nærmere 40 enn 30, Howard?
-Hva skjedde med Mark Ford?
-Gidder ikke å kommentere Brolin.
-Chapman på lån??? Var ikke dette da vi sendte Masinga og Yeboha til Afrika-mesterskapet OG solgte Noel Whelan til Coventry? Smart!

Ellers; Kelly, Wetherall, McAllister, Speed og Wallace ER legender. GOD JUL!

15
Ordet er fritt / Disse "nyhetene" på forsiden.....
« på: Oktober 28, 2007, 11:03:31 »
Hva er poenget? Alle har for lengst fått med seg det som har skjedd. Spesielt når det ikke er en egen vinkling på sakene. Om styret hadde gjort noe ut av sakene, kunne det kanskje ha vært interessant.

16
Ordet er fritt / Eh...................formann?
« på: August 25, 2007, 00:50:55 »
Fra det nye TPN:
"Isolert sett mener jeg vi har et lag som skal vinne League One: Thompson, Lewis, Richardson, Derry, Ameobi, Heath, Douglas - dette er spillere som skal vinne kamper på dette nivået."

Kan vi leve med en formann i Luscos som til de grader mangler kunnskap?
Ja, vi kan leve med at et salg av Lewis var uventet. Nei, vi kan ikke leve med at han mener Frazer er en dugelig ballsparker.
Heath er omdiskutert og veldig variabel; det får gå!
MEN, Ameobi??????? Har du plukket et tilfeldig navn fra stallen, Tor? Jeg regner med at du VET at han er milevis fra så mye som et innhopp?
Vel, konklusjon? Jeg ble betenkt. Hvor oppdatert er vår nye formann? Andre synspunkter? Gjerne fra formann himself.

17
Ordet er fritt / Dæven!?
« på: August 09, 2007, 15:50:35 »

18
Ordet er fritt / Et forum for naivitet?
« på: Mars 14, 2007, 14:33:20 »
En ting har undret meg veldig. Jeg synes at mange av våre nyeste signeringer for i vel overkant positiv omtale av mange her inne. Noen eksempler:
- Ankergren har vel ikke overbevist særlig. Jada, en særdeles viktig strafferedning, men det betyr vel ikke at vi MÃ… sikre oss ham permanent. Jeg er av den oppfatning at spillere ikke kan vurderes på bakgrunn av noen få kamper.

- Heath har nå nærmest blitt akseptert. Dette etter noen kamper uten de horrible tabbene. Heath er og blir en forferdelig midtstopper!

- Jeg registrerer også at mange har store forventninger til Flo og Thompson etter et par mål på begge, i tillegg til greie spillemessige innsatser. Get real! To "over-the-top" spillere som er svært på hell. Skal disse redde oss fra nedrykk? Neppe!

Hvem skal da redde oss?
Vel, jeg mener at støttespillere må være "husvarme" spilere som: Lewis, Douglas, Blake, Cresswell, Healy, samt at det er viktig å sikre oss Kishishev for resten av sesongen. Han er av en annen klasse.
Det virker da som om vi må leve med at vår beste keeper er sendt ut på lån, at den beste høyre backen ikke er med i planene, og at midtforsvaret er vår svakeste lagdel. Måtte det bare holde.....

19
Ordet er fritt / Jada, vi vant,
« på: Februar 11, 2007, 03:05:21 »
men jeg er langt i fra overbevist. Jeg sitter fortsatt igjen med mange spørsmål etter dagens kamp.....

- Hvorfor er det en selvfølge at en danske som har blitt skviset i Brøndby av fjorårets 3. keeper i Charlton går rett inn på laget?
- Hvordan har "talentet" Richardson blitt så totalt ubrukelig?
- Hvorfor startet ikke Sa?
- Hvordan kan Heath variere fra norsk 5. divisjons-nivå til anstendig på et par uker?
- Hvor god er K. Nicholls?
- Hvorfor ble Howson vraket til fordel for anonyme Westlake?
- Hvorfor kjøpte vi Kandol?
- ER Kelly virkelig skadet?
- Hvilken formasjon spiller vi egentlig med?
- Vet Dennis Wise hvilken formasjon vi spiller med?
- Spiller noen andre lag 3 sentrale midtbanespillere uten vinger?
- Kommer Cresswell noen gang tilbake til "gammelt" nivå?
- Hvorfor kjøpte vi Marques?
- Om et fornuftig svar; hvorfor vente 1,5 år med å bruke ham?

Til slutt; rykker vi ned?
Sannsynligvis........[V]


20
Off-Topic / Til Lids
« på: Februar 08, 2007, 00:14:36 »
Hvorfor i h....te låse topicen "Kewell og Smith til Leeds?" Hvem tror du at du er? Forumpolitiet? Jada, du er moderator, men dette var en tråd som ingen hadde gått over streken. Nettopp derfor blir din låsing utrolig patetisk. Du har nok misforstått din rolle.

21
Ordet er fritt / Tror spillerne.......
« på: Januar 21, 2007, 01:43:17 »
at vi spiller med Jostein Flo på topp?
Kanskje på tide at Wise forteller dem at det er Tore Andre, og at han er best når han får ballen i beina!

22
Ordet er fritt / 70 000?
« på: Januar 05, 2007, 00:14:13 »
Det er sikkert nevnt i flere tråder, men jeg blir usikker. Betaler vi virkelig Flo 70 000 i uka? Er dette offisielt? Er ikke dette betydelig høyere enn hva de andre spillerne har? Har vi virkelig penger til slike summer? Hva har for eksempel Derry, Nicholls, Blake og Healy?

23
Ordet er fritt / Øisten forkynner
« på: Desember 30, 2006, 03:27:51 »
Vær så snill; du MÃ… ikke kommentere alle tråder, dersom du ikke har noe å si![:p] Jula har vært topp, og "nye innlegg-knappen" har vært flittig brukt![:)] Nå derimot, dukker det opp en mengde uinteressante svar. STOPP!

24
Ordet er fritt / Endelig et lyspunkt!
« på: Desember 27, 2006, 15:51:54 »
Accrington Stanley har sluppet inn flere mål enn oss; som den eneste av 92 proffklubber[:p]

25
Ordet er fritt / Kjapp analyse=nedrykk!
« på: Desember 23, 2006, 21:28:46 »
Av de kampene jeg har sett i år (begynner å bli en del), så møtte vi i dag divisjonens desidert dårligste lag. Hull var totalt tannløse, og maktet svært sjelden å sette vårt elendige forsvar under press. Ja, vi er dårlige bak. Med to trege sluggere av noen stoppere, og to sidebacker med sin styrke offensivt, er det nesten et under at vi holder nullen. Dette vil IKKE gå bra mot bedre motstand![V]

Når vi ikke slår Hull, hvilket lag skal vi da slå? Vi eier ballen og kommer til mange innlegg, men i boksen er det håpløst. Denne Kandol virker veldig lite skolert, og Blake blir veldig dyp i sin rolle. Vi har vært best offensivt med Blake bak to spisser; det må da Wise ha sett[?] Healy? Ingen blir målscorer ved å utelukkende befinne seg langs høyre krittstrek!
Howson? Tja.....overtent, umoden, enkelte gode touch, men for tidlig å dømme. Skal unggutter heve oss må de få flere sjanser. Hiv innpå både Howson, Rose og Bayly, spør du meg! Vel, jeg har jo ikke sett de i aksjon, men de kan umulig være dårligere enn de som spiller jevnlig!

26
Ordet er fritt / Er Ugo og Heath bedre enn Gregan og Butler?
« på: Desember 03, 2006, 03:21:55 »
Neppe[V]
Forsvar fra helvete, med Crainey som en klar ener[?]

27
Ordet er fritt / Stop feeding the Horse!
« på: November 18, 2006, 23:02:21 »
Send ham hjem til Stålbyen. Han er da for svarte totalt ubrukelig![V]

28
Ordet er fritt / 10 poeng fra kvalik!
« på: November 12, 2006, 00:07:00 »
Jada, vi skal ikke bli FOR yre i seiersrusen, men i denne bingo-divisjonen kan alt skje![:)]
Og hva i huleste har skjedd med R. Blake[?][:p]

29
Ordet er fritt / Presshøyde!
« på: Oktober 29, 2006, 01:42:28 »
Forsøkte meg med et innlegg under match-topic, men liten respons. Prøver derfor igjen, da dette ER VIKTIG!
Det som bekymrer meg mest er presshøyden. Hvorfor klarer vi ikke å stå opp med midtbanen? Vi rygger omtrent i hele 2. omgang, og Southend herjer med oss. Kun Stack og forsvaret reddet 3 poeng. Er det balansen på midtbanen som er feil? Jeg mener at Moore og Johnson virker helt uskolerte i hvordan den defensive jobben på kant i 4:4:2 skal gjøres. De blir liggende for bredt, og gir liten støtte til Derry og Douglas. Douglas virker også "vimsete" defensivt. Ruser ofte opp i press helt alene, og setter seg derfor lett ut av spill.
Hva bør gjøres med midtbanen[?]

30
Ordet er fritt / Må det et nedrykk til?
« på: Oktober 21, 2006, 23:27:20 »
Ja, kanskje er det det som skal til for at vi kan få en helt ny start?
En fullstendig oppvask, Bates går, gamle spillere frigis, og full satsing på juniorer fra akademiet[:p]
Det er nesten sånn at jeg begynner å håpe........
Ha en fortsatt god kveld; jeg logger av og drikker meg full for å glemme[V]

Sider: [1] 2