Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Blank_File

Sider: [1]
1
På tur til England / Familietur i februar?
« på: September 02, 2021, 16:58:20 »
Hei dere

Verden begynner så smått og åpne igjen og jeg ser at fly fra Kjevik til Manchester for hele familien er særdeles billig. Jeg vurderer derfor å ta med familien min på 4, 7 og 9 + kone til Leeds for første gang. I den forbindelse lurer jeg rett og slett om det er andre som sitter med samme planer?

Akkurat nå er det jo muligens litt utrygt, men jeg spør ikke etter risikovurdering rent helsemessig her, den avgjørelsen er vår.

Hvordan er det å få tak i billett nå f.eks? Er England enda stengt? Det ser ut som at testing før og etter skal være tilstrekkelig dersom Norge forblir grønt. Jeg tenker også å forhøre meg med forsikringsselskap hvis noe skjer.

2
Ordet er fritt / EX-spiller: Kevin Sharp
« på: Januar 04, 2020, 21:12:15 »
Jeg fant en plakat fra fordums tid av en spiller jeg aldri har sett før som må ha vært en parentes. Det stemte fant jeg ut på Wikipedia.

4
https://www.nrk.no/sport/skatterazzia-mot-newcastle-og-west-ham-1.13489612

Hva slags konsekvenser kan dette få for Leeds? Jeg tenker jo poengtrekk umiddelbart. Det er vanskelig å tenke seg noe annet dersom man finner det man forventer.

5
Off-Topic / Blank topic ved bruk av Tapatalk
« på: November 05, 2014, 12:39:47 »
Hei

Som dere kan se blir ofte emnefeltet blankt når jeg skriver noe. Dette skjer hver gang jeg svarer på en tråd i tapatalk på mobilen. Er det noen som har en løsning på dette? Det ser ikke ut og er til irritasjon for flere enn meg.

6
Ordet er fritt / EX-lånespiller: Dexter Blackstock
« på: Oktober 24, 2013, 13:24:36 »
Den offisielle Leeds-fan siden på Facebook har bekreftet at Dexter er signert frem til 25.januar.

Ønsker Dexter velkommen til klubben og tror at han er litt bedre enn snittet av våre spisser, men er likevel litt skeptisk. Vi har vel ikke så mye å tape siden det er snakk om lån.

7
Off-Topic / Stue med Leeds tapet?
« på: Mars 26, 2013, 16:45:33 »
Hei folkens.

Jeg holder på gjøre ferdig kjelleren min og det skal i stor grad bli en fotball/film/spill-stue. Det viktigste i livet mitt er familien og Vår Fader. Men om fotball tenker meg og den avgåtte paven helt likt. Av alle uviktige ting her i verden er fotball det viktigste.

Jeg ser derfor etter en utforming på linje med dette her:
http://mrperswall.no/node/82807#id=82814

Synes det var utrolig kult og her kan man altså trikse og mikse som man selv vil og lage sin egen versjon. Min ville jo da vært i Leeds format. Er det noen som har erfaringer med dette eller eventuelt tips til høyoppløselige bilder som kunne gjøre seg i et hjørne i ei stue?

Har tenkt litt på bildet i bakgrunnen her, men jeg er født i 1985 og mitt forhold til Leeds startet med laget som tok gull i 92'. Er rett og slett veldig i tvil... Kan det tenkes at klubben kan være til noe hjelp med motiver?

8
Ordet er fritt / Hva gjør vi nå?
« på: Februar 16, 2013, 20:51:00 »
Jeg kjenner jeg er på randen til å ikke gidde mer. Hva gjør vi nå? Hvor er lyset i tunnelen? Jeg føler ikke vi har noen fremtid lenger.

9
På tur til England / Stickies
« på: Februar 25, 2012, 13:58:06 »
Jeg er en gangs uerfaren englandsfarer som nå skal over på min tredje Leedskamp i påska. Da jeg reiste sist husker jeg at la ut en taxitur fra Liverpool Airport til Leeds på anbud et eller annet sted. Jeg finner ikke adressen til denne siden nå, men jeg skulle utrolig gjerne ønske meg en Stiky med diverse emner innen dette. Behjelpeligheten er alltid stor her på forumet, men jeg tror vi kunne vært tjent å med å samle litt info om reiser til og rundt og i Nord-England.

Jeg foreslår en sticky omkring intern transport i England. Og da mener jeg ikke et emne med en påstand av typen; "Ta tog og bestill på forhånd med retur. Det er billigst." Det er etter mitt skjønn alt for lite konkret.

Ønsker meg også en sticky for flyreiser fra Norge til England. Grunnen til at jeg ikke sier Nord-England her er fordi det ofte er aktuelt å reise til London. I mange tilfeller kan det også være rimeligere å reise til London, for så og ta turen nordover med tog.

Ryanair fra Torp til London eller Liverpool er f.eks en sånn rute, med så mye konkret informasjon som mulig.

All infoen bør så samles i første (og kanskje andre post) i hver sticky. Altså må en eller annen ta ansvar for det.

Jeg føler det er en ting som mangler på dette forumet og jeg tror det ville gjort det enklere for første- og andregangsreisende å komme i gang.

10
Starter denne. Så for dere som kan statistikker osv fylle ut. Håper det er oki.

Merk tidlig kampstart!!

Dette er ikke TV-kamp, men som i alle kamper mot Mølleveggen startes det tidlig etter ønske fra Politiet.

Kunne ikke fått en bedre kamp til å starte og pynte på hjemmestatistikken vår! Millwall er alltid en nøtt, men denne må vi vinne!

11
Off-Topic / Vi rykker kanskje aldri opp!
« på: Oktober 18, 2011, 09:03:35 »
Vil droppe nedrykk i Premier League
http://fotball.fvn.no/england/article212532.ece

Kan dette virkelig bli noe av? I så fall er det over og ut med oss.

12
Lokale Avdelinger / Aalborg
« på: September 26, 2011, 20:18:03 »
Skal til Aalborg til helga. Noen som vet om noen danske Puber som viser Leeds? Hvis ikke må jeg forsøke stream.

13
Leeds 2 - 5 Manchester United

McCormack
Becchio

14
Off-Topic / Billy Davies
« på: Mars 16, 2011, 17:05:18 »
Kanskje en våre største utfordrere nå i et halvtimes langt intervju med BBC. Har sansen for typen og innstillingen hans. Første delen er om fortiden i Derby, men mot slutten er det en del interessant stoff.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/n/nottm_forest/9424439.stm

15
Off-Topic / Hjelp en jomfru i nød!
« på: August 01, 2010, 11:16:06 »
Dette er faktisk så viktig at jeg synes ikke det hører hjemme under off-topic, men av frykt for Asbjørn og kniven legger jeg det der uansett.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=9230422&id=648130572

Denne personen straffes. Hadde satt STOR pris på om alle her ville sende han en PM med en enkel trussel (ikke mord takk). Han har latt det gå ut over en av "oss" og dermed bør "oss" la det gå utover bare han!

16
Ordet er fritt / Ny sponsor inn: Hesco Bastion
« på: Juli 22, 2010, 20:48:41 »
Nok en keeper som visstnok skal bo rett på østsiden av Elland Road. Hva er det Grayson tenker på?

http://www.leedsunited.com/news/20100722/club-announces-new-east-stand-deal_2247585_2099465

17
Jeg har veldig lyst å lage et fotoalbum eller et bilde å ha på veggen hjemme med en slags oppsummering av det som har skjedd med Leeds. Jeg tenker å fylle på etterhvert som det skjer nye ting med klubben vår.

Mange har sikkert funnet på noe lignende før, men jeg ønsker å begynne historien etter at vi rykket til League One. Det var da jeg gjenopplivet min Leedsinteresse for alvor. Så kan dere hjelpe meg å samle kvalitetsbilder til albumet/veggbildet mitt? De trenger ikke å være veldig store (men det er selvsagt en bonus), det viktigste er at de er i god kvalitet. Jeg er ikke interessert i mengder med bilder fra hver sesong, men gjerne et ved hvert kryss på veien.

Trenger også hjelp til noen punkter fra de to første årene.

Sesongen 07/08:


Sesongen 08/09:


Sesongen 09/10:
- Et passende bilde for å illustrere gangen før jul
- Et eller to bilder fra Manu
- Bortekampen mot Spurs (siden jeg var der)
- Et passende bilde for å illustrere motgangen etter Manu
- Feiringsbilde fra opprykket

18
Off-Topic / Amazing Horse
« på: Februar 12, 2010, 02:05:23 »
http://www.shutupwomangetonmyhorse.com/

Hør, se og nyt. La det synke inn!

19
Off-Topic / Litt hjelp til en konkurranse takk
« på: Desember 17, 2009, 01:54:35 »
Jeg koser meg med en lokal julequiz, men nå sitter jeg bomfast. Har googlet i 2 timer og er i ferd med å gi opp. Kan noen hjelpe?
Oppgavetekst:

OPPGAVE 5
I disse dager hvor det deles ut priser i øst og vest og til presidenter som ikke engang har fått varmen i det ovale kontor så deles også dette vakre kunstverket ut til en fotballkunstner.

SPRINT OG GULT: Hva deles denne prisen ut for?

KLATRETRØYA: Hvem er prisen oppkalt etter, og hva slags connection har denne mannen til Konsmo IL? (en skikkelig nøtteoppgave i dag på en dårlig torsdag). HINT: Sjekke Konsmo IL's hjemmesider.

20
Off-Topic / Live Sport 24/7
« på: November 10, 2009, 23:05:05 »
Flytter praten om denne bort fra Grimsby tråden så jeg finner den igjen. Satte som sagt i gang abonnementet ikveld for å få se Grimsbykampen ikveld, men finner ikke noen måte i Paypal for å få stoppet den igjen. Har nok slike løpende abonnement nå.

21
Off-Topic / Noreg, eg elskar deg!
« på: August 12, 2009, 21:05:16 »
Norge er en drittnasjon fotballandslagsmessig. Idag hadde jeg bestemt meg for å gå å se Harry Potter på kino og bare drite i hele Norge, men av en eller annen grunn så klarte jeg ikke holde meg unna ikveld. Måtte bare se...

Jeg angrer ikke! Selv om dommeren var latterlig, så var kampen latterlig artig. Det har vært sånn litt for ofte de siste ti årene. Alt håp er ute og jeg har mistet troen fullstendig på at Norge skal komme tilbake. Så gjør de det igjen. 4-0 mot Skottland er dødelig sterkt, uavhengig om dommeren var elendig!

Vi møtes på Sagaøya, og jeg regner med Norge kludrer det til der for å være ærlig!

Harry Potter er skotte! Lenge leve Harry Potter!

22
På tur til England / En deilig kone! :)
« på: Februar 12, 2009, 21:50:40 »
Jeg har bursdag imorgen, og min herlige kone har spart opp 5000,- til meg som jeg kan reise til England for å se fotball for! :) Vurderer litt å spare til en eventuell play-off finale, men har ikke bestemt meg.

Jeg har vært i London før med billigturer fra RyanAir, men regner ikke med at jeg kommer ned på det nivået prismessig dersom jeg skal til Leeds.

Kan noen komme med noen tips? Jeg er ingen erfaren Englandsfarer. Hvor langt kommer jeg på 5000,-?

23
Off-Topic / Keeper trøbbel
« på: Desember 21, 2008, 03:29:22 »
Noen som kan hjelpe meg med den nederste keeperen til venstre på "dette" (http://konsmoil.com/FOTBALL/images/Juleqiuz/2008/14BIG.jpg) bildet?

De tre andre kunne jeg, men klarer ikke å finne ut hvem han siste kan være. Craig Gordon, Neil Sullivan og Jim Leighton er ok, men klarer som sagt ikke sistemann... Trenge hjelp nuh! :D

24
Ordet er fritt / Sjokkerende Leeds spøker
« på: Oktober 31, 2008, 09:42:02 »
http://www.football-wallpapers.com/leeds-qa-jokes/

At de våger! :D

*Jeg innrømmer at et par av de fikk meg til å le*

25
Spill og tipsforum / LUSCOS på XpertEleven - Online Manager
« på: Mai 15, 2008, 16:37:50 »
For deg som synes det er gøy med Fotball og dataspill, bli med i vår nystartede XpertEleven liga. Dette spillet krever ikke så mye tid (i motsetning til de fleste lignende spill). Det er ikke et veldig realistisk spill, men personlig synes jeg det er det mest underholdene av denne typen spill som jeg har prøvd (inkludert Hattrick). Den økonomiske biten er ganske simpel, og alle kan få dette til uansett om de har prøvd noe lignende før eller ikke.

Det handler først og fremst om god taktikk. Det som dog gjør dette spillet gøyere enn alle andre lignende spill jeg har prøvd er at man kan danne egne ligasystem. Ja du hørte meg rett! Vi er 30stk fra hjemstedet mitt som spiller i et eget system, og det gjør at man ikke blir lei. Man spiller altså bare mot folk man kjenner. Og det krever virkelig ikke mye tid!

Det finnes også et offisielt system dersom man skulle like det så godt. Selv har jeg 3 forskjellige lag.

Finnes det noen interesse for dette her i LUSCOS? Det hadde vært veldig artig med en liga med bare Leeds Fans. :) Vi trenger 6 stk for å kunne sette igang sesong 1, men 8 funker best. Vi er nå 2 stk, så vi trenger minimum 4 til.

Følg denne linken:
http://www.xperteleven.com/?lid=156227

26
Off-Topic / Leeds spillere for bruk i Xperteleven
« på: Desember 05, 2007, 14:46:02 »
Jeg driver og spiller et online manager spill som heter xperteleven, og der vil jeg gjerne kjøre ei "Leeds linje" hva angår spillere. Spiller forøvrig kampene mine på Erland Road siden navnet mitt er Erlend. :)
Det er nemlig sånn at vi kan skrive inn navn selv på nye talenter som av og til dukker opp i A-stallen. Jeg driver å skriver om kjente Leeds spillere til mer fornorskede navn slik at folk enda kan kjenne de igjen. Har laget noen men trenger flere. Helst ganske kjente spillere fra 1990 og oppover. Skal de være eldre må det være Bremner og Hunter klasse over de.

Til nå har jeg noen få:
Torry Dorigger - Tony Dorigo
Jimmy Sløyd-Nokasbank - Jimmy Floyd-Hasselbaink
Gærri Fart - Gary Speed
Gærri McUtesnekker - Gary McAllister
Gårdon Strekken - Gordon Strachan

Egentlig er det bare Hasselbaink jeg er fornøyd med her, men bare for å lage noen eksempler. :)
Xperteleven er forresten veldig bra for de som liker sånn. Jeg kan opprette en LUSCOS liga dersom det er noen som er interesserte. Veldig mye gøyere å spille med folk man "kjenner".

27
Ordet er fritt / Revie Junior vil kjøpe Leeds
« på: Mai 14, 2007, 20:46:34 »
Heisann alle sammen! :) Jeg er ny på forumet og har en nyhet jeg ikke selv har fått med meg hvertfall. Mulig det er gammelt nytt for dere:
http://fotball.fvn.no/incoming/article81058.ece#
Var inne for å få min daglige dose Start nyheter og plutselig dukker Leeds opp. :) Kan det være noe hold i dette tror dere?

Sider: [1]