Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Evig Pint

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Graysons bruk av mannskapet i 2010/2011
« på: August 08, 2010, 22:14:03 »
Nei jeg vil ikke sparke Simon Grayson nå. Selvsagt ikke. Men jeg vil diskutere mannen som leder laget vårt, og gjerne få en god diskusjon rundt ham, som ikke nødvendigvis leder til nok en Bates diskusjon. Grayson er ung og langt fra feilfri.

Dette innlegget er skrevet av en frustrert mann som reiste langt for å se grusomt backspill, tannløst angrepsspill og en evneveik manager. Heldigvis har vi verdens beste fans, guttene våre får langt mer støtte en de kan forlange.

Simon Grayson… Hyggelig fyr men… Han gjorde mye rart i fjor, og nå er det på an igjen. Dette innlegget vurderer spillere (ja, på bakgrunn av en kamp, men en kamp viser også mye; er du treg så er du treg..), men først og fremst mannen som har hentet dem og satt sammen dette laget.

Transfer-mannen Simon Grayson er dessverre ikke god nok. Det er min enkle dom.

Forsvaret vi stilte med mot Derby:


*Connolly – en av de dårligste backene jeg har sett i Leeds siden Crainey. Plasseringssvak. Pasningssvak. Temposvak. Mentalt svak? Helt ute å kjøre. Fryktelig kamp.
*Bassone – Aldri der han skulle være, og veldig lite med offensivt. Skuffende dårlig med ball i beina (og jeg som hadde inntrykk av at det var hans styrke). Startet katastrofalt, etterpå var han (i beste fall) anonym.
*Collins – treig og enda en spiller som er katastrofe med ball i beina. Lurer fortsatt på hvorfor vi signet ham? Faktisk brukte penger på ham.
*Naylor – gammel mann, som vi kjenner godt.

Hva går igjen i dette forsvaret? To ting. Ingen av dem er i stand til å starte et angrep. Samtlige er fryktelige med ball. Det blir håpløse pasninger som enten fører til brudd eller går ut over dødlinjen. I tillegg er det en annen veldig essensiell ting som mangler, og det er hurtighet. Hvorfor skal han på død og liv kun hente trege forsvarere?

Tre av spillerne i dette forsvaret ble hentet i sommer. Dette er rett og slett ikke godt nok Grayson. La oss nå for Guds skyld håpe Bruce er bedre. Men da burde han spilt?! Vi har helt klart ikke råd til å ha gode spillere som Kisnorbo og til dels Parker (i hvert fall langt bedre enn Bassone) på skadelisten. Bunnstrid med dette forsvaret. Muligens divisjonens dårligste forsvar.

Karakter: STRYK (F)

Keeper. Her har vi faktisk hentet en som har talent men som også er god allerede nå. Matchvinner redninger, synd resten av laget ikke kan dra nytte av dem. Kan ikke be om mer en det han leverte mot Derby. I tillegg har vi god back up i Higgs.

Karakter: A

Midtbanen. Hallo – hvor er du anker? Mannen som skal styre midten med jernhånd? Mannen vi har skreket etter i årevis. Vi har ikke engang erstattet Doyle. Erstattet Doyle. Smak på den.. Hva hentes? Clayton på en mnds lån? Kastes innpå når vi trenger mål, uten å ha trent noe særlig med laget (har han trent med Leeds overhode?) ! Hva er det et forsøk på? Helt klart panikk fra Graysons side (forbehold: hvis ikke Killa var skadet/utslitt – så ikke slik ut..). Howson, Kilkenny og Johnson vil, men får det ikke alltid til. Snodgrass vil tilføre en ekstra dimensjon til kantspillet – heldigvis. Watt og Sam har potensial hvis de brukes riktig.

Karakter: C/D

Angrep.
Becchio er grei, men vi har enda ikke erstattet Beckford (noe som er katastrofe). Synd at Paynter er skadet, han kan være god, men vi mangler fortsatt tempo sentralt på topp. HVEM SKAL SKÃ…RE MÃ…LENE?! Gradel og Grella er ikke gode nok til å spille spisser i denne divisjonen, Grella har vel til gode å skåre i League One (rett meg hvis jeg tar feil)? Mannen burde vært sent ut på lån for lengst. Evt. På free transfer. Per i dag er han den eneste spissen vi har ettersom Paynter er skadet og Gradel og Somma (ubeskrevet på dette nivået) har karantene. Jeg er ikke Kandols største fan – men var det da lurt å avslutte kontrakten hans nå som situasjonen er som den er?? Vi er naivt dårlig besatt på denne posisjonen.

Karakter: D/E

Hvem sin feil er det at vi har så mange spillere som enkelt og greit ikke er gode nok? Det er vel en god blanding. Vi kommer ikke utenom at Grayson ikke får mye hjelp til spillerkjøp i form av cash, her må det handles uønskede spillere i andre klubber, gjerne på free. Skal Leeds fremover så må Bates ut og penger inn. Det må vi vel alle være enige om snart. Men la oss prøve å holde fokus på Grayson her.

Fordi vi kommer ikke utenom det faktum at vi ender opp med kvantitet foran kvalitet her. Har en Derbyfan-bekjent som skrattlo da vi signet Connolly. Jeg skjønner hvorfor han lo nå. Det er ikke vits å signere en mann som han. Da kan vi heller spille med Hughes og ha en junior på benken. Billigere er det også.


Hva med taktikeren Simon Grayson?
Her kan vi neppe skylde på Bates.

Formasjonen: 4-3-3/4-5-1

Det første jeg vil kritisere er kantspillet. Vingene sto langt inne i banen, og der sto de. De tok lite løp, holdt ikke bredde, og utfordret ikke back 1 mot 1, noe som er essensielt i denne formasjonen.

Vi skal på død og liv prøve å spille oss ut i forsvar, med forsvarsspillere som blir livredde med en gang de får ballen. Håpløst.

Grep han gjør underveis er White i et rent kantbytte (OK, Sam hadde ikke sin beste dag på jobben), Clayton i et rent midtbanebytte (ingen mening) og Grella inn 5 minutter før slutt (for seeeeeent).

Vi produserte null og nix i 2.omg. Grusomt. I fjor fikk han både ros for evnen til å snu kamper (på høsten) og ris for evneveikhet (på våren). Begynner å få følelsen av at høsten i fjor, med flere vellykkede snuoperasjoner, skyldes tilfeldigheter og at vi nå får se hva han er laget av. Og det holder dessverre ikke.

HÃ…P!?
Håper virkelig Connolly og Bassone er bedre enn det de viste mot Derby. Håper at det kommer en kvalitetsspiss inn før vinduet stenger. Håper at Bruce er bedre enn jeg tror. Håper at Paynter pisser inn mål. Håper vi holder oss skadefri.


Derby er et dårlig CCC-lag. De kommer til å slite på nedre halvdel, og vi taper mot dem hjemme.


Dette blir en kamp for å overleve.

2
Ordet er fritt / De seks siste rundene
« på: April 06, 2010, 01:08:18 »
Tenkte å ha en enkel og oversiktelig tråd over våre egne og opprykksutfordrerenes seks siste kamper. Vi går (forhåpentligvis) mot en uhyre spennende sesongavslutning, der vi er avhengige av hjelp for å lykkes med direkte opprykk.

Leeds Uniteds seks siste:
Leeds United v Southend 3 poeng, 2-0 seier
Carlisle v Leeds United 3 poeng, 1-3 seier
Gillingham v Leeds United 0 poeng, 3-2 tap
Leeds United v MK Dons 3, poeng, 4-1 seier
Charlton v Leeds United 0 poeng, 1-0 tap
Leeds United v Bristol Rovers 3 poeng, 2-1 seier OPPRYKK!!!! ;D ;D ;D

Kunne max få: 18 poeng  Har fått: 12  Kan max få: 12 (oppdateres etter hver runde) Ned til play-off: 1 (Millwall).

Ikke det enkleste kampporgrammet, spesielt ikke de to siste rundene. Målet bør allikevel være klart - gå for seier i alle.

Det trengs. Hvis vi bl.a. ser på
 
Millwalls seks siste:
Millwall v Gillingham 3 poeng, 4-0 seier
Yeovil v Millwall 1 poeng, 1-1 uavgjort
Huddersfield v Millwall 0 poeng, 1-0 tap
Millwall v Leyton Orient 3 poeng, 2-1 seier
Tranmere v Millwall 0 poeng, 2-0 tap
Millwall v Swindon 3 poeng, 3-2 seier

Kunne max få: 18 poeng  Har fått: 10 Kan max få: 10 (oppdateres etter hver runde) Tilgode på Leeds: -1.

Her er det to nøkkelkamper. Hår et håp om at Huddersfield kan tukte Millwall hjemme på eget gress. Så har vi selvfølgelig skjebnekampen 8. mai, og hvilket resultat vi bør håpe på der vet vi vel ikke enda! Har lite eller ingen tro på at de avgir poeng i de fire andre kampene, men man vet aldri..

Swindons seks siste:
Colchester v Swindon 0 poeng, 3-0 tap
Swindon v Exeter 1 poeng, 1-1 uavgjort
Swindon v Walsall 1 poeng, 1-1 uavgjort
Wycombe v Swindon 1 poeng, 2-2 uavgjort
Swindon v Brentford 3 poeng, 3-2 seier
Millwall v Swindon 0 poeng, 3-2 tap

Kunne max få: 18 poeng  Har fått: 6 Kan max få: 6 (oppdateres etter hver runde) Tilgode på Leeds: -4.

Egentlig et veldig overkommelig kampprogram for Swindon også. Veldig overkommelig. Håpet er vel at Colchester kan slå tilbake med seier allerede neste runde - eller at lag som Brentford og Walsall kan overraske. Så er det nevnte nøkkelkamp siste serierunde..

Charltons seks siste:
Southampton v Charlton 0 poeng, 1-0 tap
Charlton v Colchester 3 poeng, 1-0 seier
Charlton v Norwich 0 poeng, 0-1 tap
Exeter v Charlton 1 poeng, 1-1 uavgjort
Charlton v Leeds United 3 poeng, 1-0 seier
Oldham v Charlton 3 poeng, 0-2

Kunne max få: 18 poeng  Har fått: 10 Kan max få: 10 (oppdateres etter hver runde) Tilgode på Leeds: -2.

Har i utgangspunktet det klart tøffeste kampprogammet av disse fire lagene slik jeg ser det - og imponerer hvis de ender på full pott.
Konklusjon per idag - 6. april: Vi må håpe på bedre tider i Leeds, samt sviktende form hos konkurrentene. Ballen er rund - alt er mulig.

Konklusjon per idag - 10. april: God runde sett med Leeds øyne, etter 2-0 seier over Southend. Av de tre konkurrentene var det kun Millwall som tok med seg poeng, etter sin 4-0 seier over Gillingham. Charlton og Swindon med tap, gjør at Leeds passerer Swindon på tabellen. Håpet lever!

Konklusjon per idag - 13. april: Nok en kjemperunde sett med Leeds øyne! 1-3 seieren over Carlisle ble toppet med Millwalls 1-1 borte mot Yeovil. Dermed kapret Leeds 2.plassen tilbake (enn så lenge). Charlton vant, mens Swindon også gikk på en uavgjort "smell" (desverre skåret både Millwall og Swindon på overtid og reddet uavgjort).

Konklusjon per idag - 17. april: Så kom nedturen. Et sinnsykt skuffende 3-2 tap for Leeds del, borte mot Gillingham. HELDIGVIS er de andre lagene også menneskelige - og viser alt annet enn god form. Millwall med tap borte mot Huddersfield (takk), Charlton med tap hjemme mot Norwich (takk) og Swindon med uavgjort hjemme mot Walsall (takk). Uavhengig av hjelp fra de andre lagene - dette er fortsatt i våre hender og vi kan avgjøre dette selv. (Husk 2.plassen er jinxet). Neste kamp er hjemme mot MK Dons. Millwall, Swindon og Charlton har alle overkommelig motstand og vi kan ikke forvente mye hjelp der. Det er sannsynlig at alle vil ta tre poeng.

Konklusjon per idag - 24. april: Deilig 4-1 seier over MK Dons, som kunne og burde (!) vært større. Millwall tok tre poeng hjemme mot Orient, mens både Charlton og Swindon spilte avgjort og viser skranglete form. Millwall seiler opp som Leeds sin hovedutfordrer før de to siste kampene. I neste match tar Charlton i mot Leeds, og Swindon tar imot Brentford, mens Millwall skal ut i bortekamp mot Tranmere.

Konklusjon per idag - 2. april: Tap for Millwall, Tap for Leeds. Alt blir avgjort neste helg. Jevnere kan det nesten ikke bli. Vinner Leeds hjemme mot Bristol Rovers er det ingenting som kan nekte dem direkte opprykk til CCC. Vår verste fiende er oss selv..... Men lever i håpet! Marching on together!

Konklusjon per idag - 9. april: Vi er oppe. Kunne ikke skrevet bedre manus selv.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSider: [1]