Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Reaney

Sider: [1]
1
Off-Topic / Snik-Liverpoolifisering»
« på: Mars 11, 2023, 20:26:16 »
I dag ble You Never Walk Alone sunget på Arbeiderpartiets landsmøte. "Snik-Liverpoolifisering» valgte Støre å kalle det, men valgte å følge massen. Et tegn i tida er at dette laget får mer og mer plass på uttalige arenaer. Kommer i farta på Pørni og Demenskoret. Store seertall i beste sendetid. Tilfeldig? For ikke snakke om L.TV i VG og spalteplass og sympati i hovedavisene som andre bare kunne drømme om. Merker det også i flere lokale sammenhenger. Hvis interesse, kom gjerne med flere eksempler.

2
Ordet er fritt / Tannbleking - Leeds spillere
« på: Januar 07, 2023, 15:35:37 »
Er det flere enn meg som har oppdaget at flere og flere Leeds spillere har tatt en Klopp og bleket tennene sine? Det tydeligste eksempelet er vel Gelhardt, men ta en titt på portrettbildene på Leeds´s offisielle nettside, så er det tilsynelatende bra flere. Så for noen dager siden Luke Ayling fra sin Bristol City periode og selv og gliset er det samme, så "glinset" det ikke like mye som nå.
Så hvis noen vet navnet på "Tannblekeren fra Leeds" (hvis han i det hele tatt er derfra), så "spytt" ut.
Her er min uoffisielle liste over Leeds spillere med mest synlig tannbleking basert på granskning av portrettbilder på leedsunited.com (kan absolutt være flere).
Robles, Ayling, Firpo, Cooper, Summerville, Adams, Sinisterra, Bamford, Rodrigo, Gelhardt, Greenwood, James (utlånt).
"Paint it White - We are Leeds."

3
Ordet er fritt / Tony Collins
« på: Februar 08, 2021, 19:39:25 »
Tony Collins, the last remaining member of Don Revie’s legendary Leeds United Backroom Staff has sadly passed away today. Scout for Don Revie at Leeds and for Revie´s England. He was also the first black manager in English football for Rochdale, appointed in 1960 and reached the League Cup final with "the Dales" in 1962.
Howard Wilkinson statement:“Tony was a true pioneer of the sport. He was humble, hospitable, he had tremendous insight and was always generous with his time. His passion for football was so evident when you met him and he had some remarkable stories and memories to share.

4
Dette er historien om Admiral draktene som alle vi godt voksne husker fra 70 - og 80 tallet.
Mange av oss har også Leeds drakter fra denne perioden. Om enn litt trange å få på seg nå.
Don Revie er sentral i Admirals etablering på balløya, både som manager for Leeds og for England.
Nostalgi så det holder.
God fornøyelse, alle.

https://www.youtube.com/watch?v=UcBmQV3Xk2g

5
MULIG Ã… FÃ… OPP SENESTE INNLEGG PÃ… FORUMETS HOVEDSIDE IGJEN?

6
Hei!
Jeg har gått i lang tid og fundert på hvorfor ikke Leeds vinner første kamp etter international break. Selv i denne i inneværende suksess sesong har det endt med 3 tap og 0 mål. Felles for disse kampene er at laget kjennetegnes av å gjøre feil, får motstanderen tidlig til å føle seg ovenpå, laget scorer ikke mål og spillerne virker slappe og ukonsentrerte. Med andre ord: Laget kommer ikke ut av "startblokka" i 100. Dette er ikke et nytt problem da jeg også har irritert meg over dette i flere sesonger. Jeg vet det blir spekulasjoner, men hva driver våre "hjemmeværende" med i disse 14 dagene? For ikke å snakke om våre "reisende" som i hvert fall ikke er i bedre "shape" etter retur?
Jeg har prøvd å stille spørsmålet på forumet før: Når vant Leeds sist første kamp etter international break? Jeg er redd det er år og dag siden dessverre. Og har det skjedd i løpet av de siste årene tror jeg også det hører med til sjeldenhetene. Frykter en elendig statistikk i så måte.

7
Ordet er fritt / Kontramelding
« på: Juli 03, 2011, 15:23:32 »
Kontramelding!
Siste ord i saken er ikke sagt, og derfor er ikke kampen i boks pr. 03.07.2011.

Sider: [1]