Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - auren

Sider: [1] 2 3 ... 9
1
Ordet er fritt / Ny ung spiller: Cody Drameh
« på: August 13, 2020, 16:07:10 »

3
Ordet er fritt / JAAAAAAAAA!!! PL HERE WE COME!
« på: Juli 17, 2020, 20:30:49 »
JAJAJAJAJAJAJA!

auren

4
3 dager til ny kamp, og att på til på min bursdag!  :)

Her kan i teorien opprykket sikres, dersom Brentford avgir poeng på onsdag og vi vinner. Taper Brentford, så rykker vi opp selv med uavgjort. Fulham kan i teorien ta oss igjen på poeng hvis vi får 1 poeng siste 3 kamper, men har kun 14 plussmål mot våres 35.

Her kjører vi nok på med samme lag som mot Swansea.

Tips: 2-0. Bamford og Klich.

MOT!

auren

5
3 dager til ny ultraviktig kamp. Våre nærmeste utfordrere Brentford og WBA gjør unna sine oppgjør tirsdagen og onsdagen, og kan slik sett sette et stort press på oss. Brentford møter Charlton hjemme tirsdag kl. 19, mens WBA møter Derby hjemme onsdag kl. 18. Dette kan fort være fordel våre utfordrere. En Leedsspiller (Klich?) sa i et intervju etter Blackburn-seieren at de foretrakk å spille samtidig som motstanderne, da de ikke trengte å reflektere over resultatet i kampen de spilte. Det sier det meste om hvordan psykologien kan spille inn.

Jeg regner med at både Dallas og Costa er klare til denne kampen og vil utfordre Alioski og Douglas. Sistnevnte gjorde sakene sine bra mot Blackburn, og jeg tipper kanskje Bielsa kjører samme lag, evt kjører Dallas som no. 8, Klich som no. 10 og benker Roberts.

Tips: Knapp seier til Leeds, enten 1-0 eller 2-1. Går for en sen 1-0 seier med Harrison som målscorer.

MOT!

auren


6
2 dager til ny kamp. Denne gangen borte mot et play off jagende Blackburn. Blackburn tapte 2-0 borte mot Barnsley på tirsdag og fikk innbytter Ben Brereton utvist. Leeds spilte som alle vet uavgjort 1-1 hjemme mot Luton.

En tøff og vanskelig kamp. Forhåpentligvis legger ikke Blackburn seg bakpå fra start, men er villig til å spille ball. Her tror jeg vi slår tilbake og vinner 3-1 (Bamford og Costa x2 med målene).

Sannsynlig lag: Meslier - Ayling, White, Cooper, Alioski - Phillips - Costa, Klich, Roberts, Harrison - Bamford.

Dallas ble skadet på tampen av forrige kamp og rekker neppe denne kampen, mens Cooper visstnok skal være klar. Vi får nok mer nytt på dagens pressekonferanse. Pablo banker nok hardt på for å starte, men usikker på om Bielsa tør å risikere ham helt enda.

MOT!

auren

7
4 dager til ny kamp. Sesongens viktigste kamp. Vel, den neste kampen er kanskje den viktigste, men denne er veldig spesiell og viktig.

Dagen i forveien spilles Brentford - WBA. Hvis WBA klarer å ta poeng mot Brentford og vi klarer brasene mot Fulham, vil vi være 10 poeng foran lag nr. 3 på tabellen med 7 kamper igjen å spille. Den avstanden vil i mine øyne være så stor at det skal være tilnærmet umulig for the chasing pack å ta oss igjen. Men vi er jo Leeds, så det er vel kanskje ikke så sannsynlig at vi får en luke på 10 poeng?

Noen vil kanskje også si at det viktigste er å IKKE tape kampen. 1 poeng vil være godkjent, ettersom Fulham fortsatt vil være 7 poeng bak. Brentford kan, med seier, være 6 poeng bak hvis det blir uavgjort på lørdag.

Mitt lag:

Meslier, Ayling, White, Cooper, Dallas - Phillips - Costa, Pablo, Klich, Harrison - Roberts

Jeg velger å vrake Bamford etter den utrolig svake forestillingen sist. Han virket slapp og lazy. Og han trenger å vite at han ikke har klippekort på laget. Dessuten trenger vi en spiss på benken.

Tips: 2-1 (Roberts og Klich).

MOT!

auren

8
ENDELIG! Etter mer enn 3 måneder med korona-avlyste fotballkamper er vi i gang igjen bare om 13 dager! Kamper går selvsagt uten publikum og det er jo en fordel for Leeds.

Jeg aner rett og slett ikke hvordan vi ligger an med skader og evt suspensjoner (foruten Kiko), men tipper følgende lag:

Meslier - Ayling, White, Cooper, Dallas - Phillips - Costa, Klich, Pablo, Harrison - Bamford

Tips: 2-0 til Leeds. Harrison og Pablo.

MOT!

auren

9
2 dager til ny kamp. Borte mot et Hull-lag totalt ute av form. De har solgt Bowen og Grosicki og har flere skader på nøkkelspillere. Her har vi en alle tiders mulighet til å vinne, og det BØR vi så absolutt gjøre.

Tips: 3-0 (Bamford, Harrison og Dallas).

Tipper Phillips blir klar til denne, og at han erstatter Berra.

auren

10
Ny kamp om bare tre dager. Tøff bortekamp mot Woodgates Boro. Laget blir nok noenlunde det samme, men spørs om de risikerer Phillips. Vi vet vel mer på morgendagens (?) pressekonferanse. Spiller ikke Phillips så blir laget det samme som spilte da Kalvin gikk ut. Med White som anker og Alioski på venstreback og Dallas på høyreback samt Ayling som stopper. Mange rokkeringer som svekker oss flere plasser (anker, venstreback og stopper).

Tror vi får det tøft og at det ender uavgjort. 0-0 eller 1-1.

auren

11
5 dager til ny match. En kamp som skal vinnes!! Laget og 18-mannstroppen blir nok den samme om det ikke er nye skader.

På tide med ketsjup-effekt etter noen sinnsyke sjanser vi skapte sist!

Tips: 4-1 (Klich, Pablo, Harrison og Bamford).

auren

12
3 dager til ny kamp. I mine øyne en must win for at vi skal ha realistisk håp om topp to. Selvsagt avhengig av hvordan Fulham og WBA gjør det i sine to kommende kamper. Men kommer vi 4-6 poeng bak disse lagene etter helgens kamp, så har jeg svært liten tro på direkte opprykk.

Laget blir garantert det samme som mot Brentford, og det er vel i grunnen greit nok.

Tips: 1-0 til Leeds. Bamford putter endelig.

auren

13
Kun to dager til ny kamp. Flere som mener Leeds har ingen nubbesjanse her. Ja, det blir veldig tøft, men hvis Bielsa nå gjør grep og bytter 2-3 spillere så har jeg troen på poeng. Vi må bare score først!

Tipper følgende lag:

Kiko - Ayling, White, Cooper, Dallas - Phillips - Pablo, Klich, Shackleton, Harrison - Bamford

Subs: Meslier, Berardi, Alioski, Poveda, Stevens, Costa og Augustine

Frykter dog at eneste byttet er Phillips inn og Alioski ut. Tør Bielsa å starte med Meslier? Neppe, men aldri godt å si.

Jeg skal være positiv og tipper 1-1. Alioski (!) med målet.

Med tre poeng i denne kampen, så får majoriteten troen tilbake. Please! Kan vi ikke ha marginer med oss for en gangs skyld!

MOT!

auren

14
Ordet er fritt / De 3 neste kampene!
« på: Februar 03, 2020, 18:32:57 »
Etter mange skuffende resultater siden midten av desember, der poengforspranget har skrumpet fra 11 poeng til 3. plassen (eller 13 poeng like før slutt mot Cardiff) til usle 3 poeng, er det mange som frykter et deja vu denne sesongen også. Selv om vi spillemessig er det beste laget i de aller fleste kampene, så er vi dessverre verken dyktige eller heldige nok foran egen og motstanders 16-meter. I de kommende tre matchene møter vi tre lag topp 6. Først borte mot Forest (4. plass) 8/2, så borte mot Brentford (5. plass) 11/2 før vi møter Bristol City (6. plass) til dyst hjemme på Elland Road 15/2. 3 beintøffe kamper på 1 uke. Ã… unngå tap blir viktig, men jeg vil heller ha 4 poeng enn tre uavgjorte. Borte mot Brentford blir nok den aller tøffeste kampen, og selv om Pontus er ute med skade, så tror jeg han kommer til å gjøre sitt ytterste for å lede Brentford ut på Griffin Park for å ta 3 viktige poeng mot sine tidligere lagkamerater. Og det frykter jeg at laget gjør. Imidlertid så har jeg tro på 3 poeng mot et Forest lag, som etter en god periode, har skuffet i to av de siste tre matchene. La oss se på formtabellen de siste 6:

Leeds: 2-1-3 (9-11) og 7 poeng
Forest: 3-2-1 (10-7) og 11 poeng
Brentford: 3-1-2 (12-4) og 10 poeng
Bristol City: 5-0-1 (8-4) og 15 poeng

Bristol City har vunnet 4 kamper på rad, og de tre siste 1-0. De har ikke sluppet inn mål foruten i kalastapet mot Brentford 1. nyttårsdag (0-4). Både City og Brentford slipper inn lite mål, og i disse kampene blir det særdeles viktig å score på de store sjansene som vi garantert kommer til å skape. 5 poeng eller mer er absolutt godkjent de kommende kampene. Alt under 4 er ikke godt nok.

Mine tips:

Forest - Leeds: 0-2
Brentford - Leeds: 3-1
Leeds - Bristol City: 1-0

WBA spiller mot følgende lag de neste kampene:
Millwall (borte), Reading (borte) og Forest (hjemme). Her tror jeg WBA fort taper mot Millwall, slår Reading og spiller uavgjort mot Forest. 4 poeng er mitt tips.

Fulham spiller borte mot formlaget Blackburn, borte mot Millwall og hjemme mot Barnsley. Jeg tror de taper 1 og vinner to. 6 poeng.

Forest spiller hjemme mot Leeds og Charlton før de spiller borte mot WBA. 1-1-1 er mitt tips og 4 poeng.

Brentford spiller hjemme mot Boro og Leeds samt borte mot Birmingham. 2-1-0 er mitt tips og 7 poeng.

Bristol City spiller hjemme mot Birmingham og Derby samt borte mot Leeds. 2-0-1 er mitt tips og 6 poeng.

Stillingen blant disse (foreløpige) topp 6 lagene vil da etter mitt skjønn være:

Leeds: 61
WBA: 60
Fulham: 58
Brentford: 57
Bristol City: 56
Forest: 55

Jeg håper at fordelen med å møte disse tre lagene er at de neppe vil parkere bussen slik andre lag gjør. Dette vil gi oss mer rom og mulighet til å skape såpass store sjanser at vi putter en goal eller to i hver match. Ã… score det første forløsende målet er alfa omega for Leeds, slik det også var i fjorårets sesong. At laget tilnærmet blir det samme i disse tre tøffe og vanskelige kampene på 1 (!) uke er dessverre bare å forvente. Augustin håper jeg ihvertfall er på benken fra og med lørdag.

Er vi, som spådd, på toppen av tabellen etter disse tre kampene, tror jeg vi rykker opp. Med 3 poeng eller mindre, så tror jeg det skal bli svært vanskelig. Dessverre.

MOT!


auren

15
Ny kamp om 5 dager borte mot QPR. 2 lag ute av form møtes. QPR står med 1-1-4 siste 6 kamper og en målforskjell på 13-14. Leeds har 1-3-2 siste 6 kamper og en målforskjell på 11-13. Her blir det fort en målrik kamp. Det som er interessant er at vår tidligere spiller Jack Clarke kan debutere for hjemmelaget. Vi sliter normalt stort i London, men her tror jeg vi slår tilbake. Vi vinner 3-2 etter mål av Costa, Bamford og Pablo.

auren

16
2 dager igjen til ny kamp. Denne gangen en tøff bortekamp mot Millscum. Det store spørsmålet er om Forshaw og/eller Pablo blir klare. Håper en av dem når kampen, hvis ikke er dette min oppstilling:

Kiko - Dallas, White, Berardi, Douglas - Phillips - Costa, Klich, Harrison, Alioski - Bamford

Subs: Miazek, Struijk, Ayling, McCalmont, Clarke, Roberts og Nketiah

Det er mye mulig at Dallas spiller no. 8 og at Ayling starter på høyrebacken slik vi avsluttet kampen mot WBA. Jeg er litt usikker på om vi bør starte med Ayling etter mange måneder på sidelinjen.

Tips: Seier 3-1 (Bamford x 2 og Costa).

auren

17
Kamp i morgen allerede.

På tide å riste av seg skuffelsen mot Charlton og slå hardt tilbake mot ligalederen. Så får vi se om Leeds klarer å vinne en slik kamp som dette. 3 poeng er selvsagt ingen must, samtidig som det er et must for å slå tilbake etter to skuffende forestillinger mot Derby og Charlton.

Et spillende WBA skal i utgangspunktet passe oss bra, men legger de om taktikken når de møter Leeds? De vil neppe ha samme forestilling som sist, da de ble sendt hjem med 0-4 i sekken.

Jeg har tro på seier - 2-1 til oss. Bamford og White (!) med målene.

Er Pablo tilbake vil jeg ha følgende lag:

Kiko - Dallas, White, Cooper, Douglas - Phillips - Pablo, Forshaw, Klich, Costa - Bamford


auren

18
4 dager igjen til kamp. På tide med ny kamptråd. På bortebane har vi vært suverene denne sesongen og jeg forventer vi plukker opp nye 3 poeng mot et Charlton som har begynt å slå sprekker etter en god start. Forventer også samme startellever som i forrige bortekamp mot Barnsley (som også var den samme mot Derby).

Tips: 0-2 (Bamford og Pablo)

MOT!

auren

19
6 dager til ny kamp. Forferdelige disse landslagspausene. Lenge til neste kamp.

Tøff lokal-derby på søndag. Her må vi vinne for å kjempe i toppen. Får vi samme lag som sist, eller snapper Eddie eller Costa en start i oppstillingen? Tipper samme lag og seier 1-0.

MOT!

PS! Kan ikke se at kampen står oppført på Viasat enda, så da har jeg skrevet LUTV. Vi får avvente å se.

auren

20
2 dager til ny kamp. Tipper Bielsa på nytt hviler noen spillere. Pablo og Bamford, samt Dallas bør ihvertfall få seg en hvil. Tipper vi går for noe slik som:

Kiko - Shackleton, Berardi, White, Douglas - Phillips - Costa, Forshaw, Klich, Harrison - Nketiah

Skulle dog gjerne sett at flere spiller fikk hvile og at vi gikk for følgende:

Kiko - Shackleton, Berardi, Struijk, Douglas - McCalmont - Costa, Forshaw, Bogusz, Clarke - Nketiah

Tips. 3-1 (Nketiah og Costa x2).

auren

21
Kamp om to dager. Topp mot bunn. Spennende å se om Douglas er klar og om Dallas må kaste inn håndklet. Vi stiller nok så godt som uforandret tipper jeg. Skulle dog sett følgende lag:

Kiko - Dallas, White, Cooper, Douglas - Phillips - Costa, Klich, Forshaw, Harrison - Bamford

Subs: Meslier, Berardi, Shackleton, Alioski, Bogusz, Pablo og Nketiah

Tips: 2-1 og årets første tap. Klassisk Leeds!

auren

22
2 dager igjen til ny kamp. Får vi vår første hjemmeseier for sesongen? Blir det de samme 11 som forrige kamp?

Jeg tipper ja på begge spørsmål. Seier 3-1 med Nketiah, Pablo og Harrison som målscorere.

Denne kampen går visst på Sky Sports red button eller hva det heter, men regner med at LUTV streamer den.

MOT!

auren

23
3 dager til kamp! På tide med kamptråd  :D

Slår vi tilbake i denne og vinner? Spiller Nketiah fra start eller sitter han på benken? Blir det noen endringer på laget som bare klarte 1-1 mot Forest? Det tror ikke jeg, men Eddie er nok å se på benken i det minste.

Tips: 0-3

auren

24
Ny kamp i morgen kveld. Dette bør være grei skuring og håper på et B-preget lag:

Meslier - Shackleton, Berardi, White, Alioski - Forshaw - Clarke, Bogusz, Nketiah, Costa - Bamford

Tips: 1-4 (Nketiah, White, Bogusz og Bamford)


auren

25
2 dager til kamp og ingen kamptråd??

Her fortsetter vi nok med samme mannskap som gruset BC. Forest totalt ute av det hjemme mot WBA. Her bør det bli seier. 2-0 til Leeds etter scoringer av Bamford og Klich.

Pre game presser i dag klokken 15 norsk tid visstnok. Blir spennende å følge med på!

MOT!

auren

26
Ordet er fritt / Ny spiller: Illan Meslier
« på: August 08, 2019, 10:38:53 »
Da var han klar:

https://www.leedsunited.com/news/team-news/25294/illan-meslier-signs-on-loan


Står ingenting om kjøpsklausul.

Velkommen!


auren

27
Ordet er fritt / Ny bortedrakt 2019/2020
« på: Juli 31, 2019, 18:32:02 »
Da var den klar:

https://twitter.com/LUFC/status/1156595440277737472?s=20


Likte den ikke. Men har jo ikke sett forsiden enda.

auren

28
5 dager til seriestart. Det blir en tøff og vanskelig kamp på søndag og undertegnende skal være tilfreds med 1 poeng. Tipper vi fortsetter med 3 bak og at vi får se følgende ellever:

Kiko - White, Phillips, Cooper - Dallas, Forshaw, Douglas - Pablo, Klich, Costa - Bamford

Subs: Miazek (?), Struijk, Davis, Alioski, Harrison, Bogusz, Clarke

Fullt mulig at Harrison tar enten Klich eller Costa sin plass. Hadde det vært opp til meg ville jeg sett følgende lag:

Kiko - Dallas, White, Cooper, Douglas - Phillips - Harrison, Pablo, Klich, Costa - Bamford


Tips: 1-1 (Harrison).

auren

29
Siste pre season-kamp mot Cagliari. Vet ikke om kampen vises noen plass. Noen som vet hvilken tropp som har reist sydover?

auren

30
Ordet er fritt / Tips og spådommer foran sesongen 2019-2020
« på: Juli 26, 2019, 08:10:53 »
Kun en uke igjen til seriestart og Leeds åpner ballet om 9 dager borte mot Bristol City. På tide med en sedvanlig "måle pulsen på Leedsfansen"-tråd. Tipp i vei  :)

Leeds plassering sesongen 2019/2020: 2. plass.
Får Marcelo Bielsa sparken denne sesongen? Han sitter hele sesongen og fører Leeds til det forgjettede land etter 16 års tørke!
Toppscorer: Bamford (19 mål i serie og cup).
Assistkongen: Harrison (13 assists).
Sesongens positive overraskelse: Harrison
Sesongens negative overraskelse: Klich (en del skadet og mister fort plassen sin til en fremadstormende Shackleton)
Sesongens unge spiller: Jamie Shackleton.
Sesongens spiller: Helder Costa.
Hvordan gjør de nye spillerne det? Helder Costa: En liten åpenbaring. Herjer med de fleste backene i Championship. Scorer 9 mål og assisterer 7. Ben White: Solid stopper som er et viktig angrepsvåpen når han på sedvanlig vis frakter ballen gjennom midtbaneleddet. Bra fart, men duell-og hodespillet får litt kritikk. Jack Clarke: Ny supersub-sesong. Men den rivende utviklingen sees ikke. Jack Harrison: Strålende sesong. Mange assists og noen få scoringer. Spiller fast på venstrevingen.

Topp 6 i Championship:
1. WBA
2. Leeds
3. Fulham
4. Middlesbrough
5. Brentford
6. Luton

Tipp i vei folkens!

auren

Sider: [1] 2 3 ... 9