Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Cannavaro

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Greit å være uenig ? Vis hensyn og respekt !
« på: Februar 22, 2022, 10:56:34 »
Leeds United fans er kåret til de beste i Premier League......etter 0-7 på Etihad Stadium stod fansen igjen etter kampslutt og hyllet sine helter........ hvorfor er det sånn ?   Alle Leeds fans har savnet å være i Premier League, og nå er vi der.....det handler om å nyte øyeblikket, nesten uansett utfall....som vi synger i MOT :" We've been through it all together, and we've had our ups and downs, we're gonna stay with you forever"......

Vi er så jævlig "stuck" med klubben vi elsker uansett, og vi ønsker og drømmer om gode prestasjoner, utvikling og fremgang, kamp om titler....heder og ære.....har man ikke drømmer og visjoner så er det vanskelig å skape gode prestasjoner og en kultur for dette.  Leeds United drømte om retur til PL i 16 år, og drømmen ble realisert !!

På tide å sette seg nye mål ?  Radrizzani har selv uttalt etter fjorårssesongen at Leeds skal bli en topp 6 klubb i Premier League. Som mange vet så er veien dit lang, fordi konkurransen er hard, Premier League er en tøff liga, og sikkert verdens beste....vår frelser, Marcelo Bielsa, har tatt oss hit og har fått legende status i klubben, med knallhard fotballfilosofi om mann/mann organisering defensivt og rask omstilling til å angripe, gjerne med mange spillere.....en spillestil som er svært krevende i tillegg til velkjente "murderball" for spillerne en gang i uken.....Jeg har ikke lest hva Bielsas målsetning var for klubben for denne sesongen, men den har såklart utviklet seg dårligere enn flere forventet....

Er det greit å være kritisk til en "legende" ? : Leeds har 5 seire på 24 kamper, og 50 innslupne mål....og vi har vært rammet av mange uheldige skader denne sesongen....allikevel skal det sies at det ikke er lett å tyde noen stor frustrasjon hos Leeds spillere underveis i kampene.  De er veldig lojale til Bielsa, og gjør sitt ytterste selv med 2 eller 3 mål bak i protokollen.  Flere Leeds fans tar til orde for kritikk av Bielsas system og taktiske disponeringer underveis i kampene. Det syns jeg er legitimt og flere har gode saklige begrunnelser, det er tegn som tyder på en del splittelser eller grupperinger vedr. Bielsa og hans fremtid i klubben.  Noen mener at dette er nok, mens andre vil gi ham videre tillit, selv etter denne motgangsbølgen.

Det kan være gode argumenter for og imot syns jeg, men fotball er veldig "ferskvare" og et lag er aldri bedre enn den siste kampen som ble spilt.  En tabell lyver aldri, og om man starter der så skjønner alle at Leeds United er i problemer.....
Det handler såklart om eksistensen  i PL, og den er så utrolig viktig for klubben akkurat nå, og derfor blir avveiningen for/mot Bielsa så veldig "betent" tema - ingen journalister tør å være svært kritiske i spørsmål til Bielsa, de vet at hans kunnskaper overgår de aller fleste.  Allikevel ser fansen på kampene og vi som følger kampene på tv ser at Leeds sliter for øyeblikket.

Som fans på et forum som dette må det være lov å diskutere høylytt hva vi mener, uten å bli skjelt ut eller angrepet med ubekvemmeligheter - det må være lov å være uenig, og være kritisk til en manager som ikke leverer resultater.  Samtidig skal det være lov å ha tillit til den samme manageren og være sterk i trua.  Personlig liker jeg at det er litt temperatur og at klubben skaper voldsomt engasjement - noen av oss fans har konkurrert i idrett selv, og gjerne også spilt aktivt fotball...og gjerne hater å tape - eller bli "pissa på"......mens andre igjen er mer laidback og alltid tror at "ting årnær sæ".....uansett.
Disse frontene må vi bare leve med, og noen er dypere engasjert enn andre i diskusjoner - so be it !!  Engasjement er supert, men min oppfordring må være at vi som voksne folk bør klare å diskutere fornuftig selv om vi sitter bak et tastatur !!  det er den letteste dårskap i verden ; å oppføre seg nedsettende bak et tastatur.....la det ligge, det er bedre å møte sin opponent med saklige spørsmål :  hva mener du med det ? begrunn ? eller hva er grunnlaget ditt for å mene sånn eller sånn ?   da er det lettere å gå inn i diskusjonen på mer saklig grunnlag.

Jeg håper vi fortsatt kan diskutere fritt her inne på et anstendig vis, med fokus om det aller beste for LEEDS UNITED !

2
Ordet er fritt / Pre-season 2021/22 : Treningskamper
« på: Juli 16, 2021, 22:04:56 »
Legger inn bare bekreftede kamper her, så kan det lages tråder på hver enkelt kamp.  Vi spiller ingen kamper på ER ettersom banedekket blir totalt renovert.  Disse er bekreftet :

27.7.   kl 20:30 mot Guiseley
28.7.   kl 20:30 mot Blackburn Rovers
30.7.   kl 20:00 mot Fleetwood Town
31.7.   kl 13:30 mot Real Betis   (Loughborough University)
4.8.     kl 20:15 mot Ajax (Amsterdam Arena)
7.8.     kl 20:00 mot Villareal (behind closed doors, venue not confirmed, will be streamed)

kampene mot Betis og Ajax skal visstnok vises på : https://www.live-now.com/
det kommer mer info om det neste uke.

Om klokkeslett f. eks blir endret kan man endre det i denne tråden eller i separat kamptråd.

3
Ordet er fritt / PREMIER LEAGUE HERE WE COME !!
« på: Juli 17, 2020, 20:31:31 »
Stort stort GRATTIS til alle Leeds fans der ute og særlig her i Norge.  Endelig er vi tilbake i det grommeste selskapet !!
Gleder meg til kamper mot Man U, Liverpool, Man City, Chelsea, Arse og Tottenham.....gleder meg til terminlista.....til å komme en tur over igjen når vi er i Premier League.  16 års ventetid er over !!!   Det er utrolig, takk til spillerne, støtteapparatet og IKKE MINST ; GUD : Marcelo Bielsa !!!   Han blir en legende for oss !!   NÃ… ER VI HJEMME IGJEN !!! ROCK ON !
Fyr løs med gratulasjoner her......

4
Idag er dagen, klubben vår er 100 år. Kjenner på meg at det er litt spesielt, min feed på Facebook og Insta er fylt med masse gratulasjoner, klipp, bilder, minner og gratulasjoner.  Jeg har vært fan av denne klubben i ca 45 år, og denne tilværelsen vil gå med meg i graven.  Jeg har uansett noen favorittklubber her hjemme og i Europa, men LEEDS er det aller største for meg.  Jeg har vært på Elland Road og opplevd seier i Premier League, samt på White Hart Lane og se mighty Leeds slå Tottenham.  Peter Lorimer er den største grunnen til at jeg ble fan, han hadde rykte på seg at han skjøt hardest i verden !!
Jeg syns det er utrolig fint å lese historier om fansen vår i Leeds som bærer med seg dyrkelsen og tilhørigheten til klubben gjennom generasjoner. Da de var små med sin far på kamp på Elland Road, og idag har de med egne barn på kamp.  Det betyr at Leeds United s historie sannsynlig blir tatt vare på av flere generasjoner fremover.....
Jeg tror det er mange mennesker som fortjener en stor takk idag, for at klubben fortsatt er og at den fungerer og at vi har en egen stadion og et lag vi kan være stolte av.  Sjøl er jeg utrolig takknemlig for å ha vært med på noe av reisen til denne klubben, det spiller veldig på følelsene -  seriemesterskap, Champions League semi, første gang på Elland Road, -15, nedrykk, opprykk, managere som kom og gikk og en del eier skifter opp igjennom.  Men, det er vi ; fansen som består - alltid !!! I tykt og tynt med denne klubben, ALWAYS !!!   Grattis med dagen LEEDS UNITED og alle LEEDS venner  :D

5
Ordet er fritt / LEEDS UNITED - Vinner av FIFA`s Fair Play Award 2019
« på: September 24, 2019, 16:00:26 »
Syns virkelig vi må ha en tråd for denne !!  På prisutdelingen igår mottok Leeds prisen for Fair Play 2019, det var etter insidenten mot Aston Villa, da Bielsa oppfordret spillerne til å la AV score.  Artig at vi kommer på kartet i den internasjonale fotball verden. Det er en pris og en tanke bak som teller (selv om ikke alle var enige med Bielsa om å la AV score i den kampen).  Jeg liker filosofien og tankegangen til Bielsa svært godt, så dette er virkelig heder og ære til ham og klubben for gode holdninger ihvertfall i den store fotball verden.

https://www.fifa.com/the-best-fifa-football-awards/fifa-fair-play-award/


6
Ordet er fritt / Jul- og Nyttårsprogram
« på: Desember 19, 2017, 23:17:16 »
9 dager, og 4 viktige kamper :

23.12.  Leeds-Hull
26.12.  Burton-Leeds (Sky Sports Football)
30.12.  Birmingham-Leeds
1.1.      Leeds- Nottingham (Sky Sports Football)

Alle kampene med avspark kl 16.   Håper TC får til en viss grad av rullering her, og bruker de som har fått lite spilletid når det er mulig. I disse kampene er det viktig å unngå skader. Det er gjennom et tett program som dette at det kan gjøre utslag for resten av sesongen. Når det er landslagspause er det i motsetning en kamp på 14 dager.  Dette kampprogrammet vil merkes.  Viktig med god poengsanking også. Håper vi plukker 10 poeng her.

Form siste 6 kamper :   Leeds 4-1-1   Hull  1-3-2   Burton  1-1-4   Birmingham  1-1-4   Nottingham  2-0-4

Vi har kanskje en eneståeende mulighet til å få knallbra uttelling her, men alle kamper i denne ligaen er tøffe og lever sitt eget liv.
Måtte denne jula bli sånn herlig Leeds-hvit !!   ;D ;D ;D


7
Ordet er fritt / EFL 4th round - trekning
« på: September 21, 2016, 22:52:24 »
Vi har ball nr. 3 i trekningen, og det er flust av PL-motstand å få........jeg tipper vi får Southampton.

Ellers kan vi få f.eks :  Man City, Arsenal, Liverpool, Scumchester,Chelsea og Tottenham.
Hadde vært litt kult å få Norwich også kanskje, og vist at æraen som farmer-klubb for dem er over....

15 min til trekning sånn ca...

8
Starting IX : Green-Purver, Bartley, Bamba, Taylor - Botaka, Vieira, Grimes, Roofe - Wood, Antonsson

Subs at 60 min : Turnbull, Coyle, McKay, Diagouraga,Denton, Phillips, Murphy, Mowatt, Sacko, Stokes, Doukara

9
Ordet er fritt / Statistikk - 2015-16
« på: April 17, 2016, 13:29:38 »
Har for artig sett litt på statistikk iår, og finner noen interessante funn. Her er litt info :

Vi har vært dårlige hjemme, kun scoret 20 mål på 21 kamper og 26 poeng plukket.
Litt bedre på bortebane, 28 poeng. 7 seire, 7 uavgjort og 7 tap.

Om spissene våre : Wood har 11 mål og bidratt til å plukke 18 poeng, Antenucci 9 mål, og bidratt til 8 poeng på det, Doukara har 5 må og scoret viktige mål og bidratt med 12 poeng.  Jeg mener dette er noe av nøkkelen til at vi har klart oss iår. De har bidratt med 25 mål av 44.  Våre midtbanespillere har bidratt med  16 mål og plukket 16 poeng på det.

Videre viser statsistikk fra whoscored.com :
vår styrke : 
-skape muligheter for langskudd
-gjenvinne ball fra motstanderen
-kontringer

svakheter :
-forsvare oss på dødball
-luftdueller
-forsvare oss på kantene

Vår spillestil iår :
-prøver ofte langskudd
-angriper oftest på høyre side
-breddespill
-spille på offside-fella
-aggresiv spillestil
-våre motstandere er ofte aggressive mot oss

Iflg. ovennevnte så er Diagouraga, Mowatt og Bridcutt beste pasningsspillere (med mest treffprosent).
Cooper, Bamba og Wood vinner flest hodedueller . Vi har altså midtbanespillere som ikke vinner mye hodedueller (kanskje en årsak er høyden ??)
Dallas 5, Ante 4, Wood 4 og Mowatt 4 med flest assists.

Vet ikke om det er andre her som har annen interessant statistikk ?

10
Ordet er fritt / Pressekonferanse ER imorgen 16.6.
« på: Juni 15, 2015, 17:29:27 »
Poster denne ettersom Adam Pope melder på Twitter : press conference tomorrow afternoon at ER, significant development for the club. No news whatsoever.

Gjelder det Elland Road,TA, eller supporter trust eller ny sponsor ????
Litt spennende å høre hva det er ihvertfall......,

11
Tenkte vi kunne starte et nytt emne, hvor vi kan få utløp for all drit vi opplever i klubben, det vi er misfornøyde med, frustrasjon, mismot, besvær, tanker og følelser rundt det å være en frustrert Leeds-supporter.  Tipper det er flere enn meg som lever i en form for apati rundt klubben i disse dager, og hvorfor ikke få det ut her ??  Det å skrive og få ut sinne og følelser når ting er vanskelig og vondt, er bra terapi.  Jeg oppfordrer alle ; Kom med det her !!! Del det med noen her som har forståelse og empati, og viser solidarisk ditt mismot og misnøye.

Vær egoist og solidarisk supporter ! Tenk kun på klubben vår !!  Hvorfor ? Hva er smerten ??  Hvor lenge skal man være tålmodig ?  Hvor lenge er lenge ??  I denne tråden må vi servere drit, møkk, eder og galle.....ikke det som er positivt, der har vi en annen tråd.   La oss sørge, sippe og surmule sammen, her !!! 

En bønn er lov her, og be til sin allmektige om forlatelse og tilgivelse for eventuelle synder, og be om bedre vær og gyldne tider. Det tillates.  Ved klagemuren skal vi bre om oss med så mye negativitet og møkk, og til slutt har jeg håp om at denne muren skal rives, den dagen vi er i PREMIER LEAGUE.  Da skal muren rives.

Jeg håper alle følger denne oppfordringen, fra denne dag, 140415, smell inn din klage eller frustrasjon til KLAGEMUREN, alle som en......bare del en liten tanke med frustrasjon, så skal vi til slutt....få slutt på klaging, den dagen vi eventuelt klarer målet.

Min apati ble plutselig til et voldsomt engasjement, et sinne.....og en bønn faktisk.  Jepp, skriv dere på her hver ENESTE gang det er noe å surmule over fremover......få det ut her.....

takk.

FRUSTRATING LEEDS - FOREVA DIRTY LEEDS

12
Ordet er fritt / Leeds United Superveteran
« på: Januar 28, 2015, 12:23:38 »
Lurer på om det er noen på forumet her som aner hvem som deltar for Leeds United superveteran (50 +)lag ?
Jeg skal delta selv i veterancup i Lærdal til helgen, og jeg ser til min overraskelse at Leeds deltar med et superveteranlag.   Noen som har peiling på hvem som kan spille på det laget ???

13
Ordet er fritt / Godt Nytt Ã…r alle Leeds-venner !!
« på: Desember 31, 2014, 17:17:26 »
Et begredelig år er lagt bak oss, vi må se fremover og ønske klubben lykke til for 2015.
Det er tøft å være supporter for tiden, men vi alle lever med håp, forventninger og at lykke skal komme til denne "sovende kjempen" !

Jeg ønsker dere alle et riktig Godt Nytt Ã…r !!

Vi står sammen i motgangen og elendigheta !!

"Kom 2015 med alt godt som kan bringes til denne klubben".....

14
Ordet er fritt / KAMP : vs Blackpool @ Elland Road 8.11.14 kl 16
« på: November 08, 2014, 11:19:15 »
Ingen med kamptråd 5 timer før kamp ???   På tide å våkne da.......

Vi møter Blackpool - bunnlaget i Championship for øyeblikket.  Laget som lå i Premier League i 2010/11 sesongen.  De har hatt en begredelig start på sesongen : 1 seier 4 uavgjote og 11 tap.  Derav ingen seire på bortebane.  De fikk uavgjort mot Fulham onsdag.

Jeg bestiller seier i denne kampen : 3-0 og fyr i teltet ??  Antenucci med 2 og Doukara.

Denne kampen må vinnes, tror hjemmepublikummet forlanger det idag. Så det ligger litt press på de 11 som starter.  Redfearn er offensiv i tankegangen, og her blir det å angripe fra start og finne balanse på midtbanen.

Lykke til alle sammen !   M O TLUFC Leeds United v Blackpool - History
   
Vital Leeds looks at the head-to-head record against Blackpool at Elland Road over the years.

The two sides have only ever met on 22 occasions at Elland Road, with Leeds winning 11, Blackpool 3 and 8 draws.

The first ever meeting between the two sides came during the 1920/21 season when Leeds won a Second Division encounter 2-0 thanks to goals from Jimmy Walton and George Mason.

Blackpool have only enjoyed three wins at Elland Road, 4-2 during the 1959/60, 2-1 during the 1965/66 season and the 5-0 win in the 2011/12 season.

Leeds biggest victory came on Boxing Day 1956 when they won 5-0. Harold Brook scored a hat trick, his second of the season for Leeds and John Charles scored twice.

Blackpool enjoyed their biggest win in the 2011/12 season. The game proved to be a personal nightmare for Leeds goalkeeper Paul Rachubka, who was coming up against one of his former clubs.

Having made some high profile errors in four previous games since replacing the injured Andy Lonergan, this was to prove the final straw.

A calamitous first half performance saw him at fault for all three goals as Leeds trailed 3-0 at half time and defender Tom Lees had been sent off. His performance was so bad, that 18-year-old reserve goalkeeper Alex Cairns was sent out to warm up after half hour and he replaced him at half time. Leeds went on to lose 5-0, but all the damage had been done in the first half. Rachubka never played for Leeds again.

When they met in the 2012/13 season, Leeds won 2-0 thanks to second half goals from David Norris and Steve Morison.

Last season, Leeds repeated the win thanks to two goals from Luke Murphy.


Previous results
1920/21 Leeds 2-0 Blackpool
1921/22 Leeds 0-0 Blackpool
1922/23 Leeds 1-1 Blackpool
1923/24 Leeds 0-0 Blackpool
1927/28 Leeds 4-0 Blackpool
1930/31 Leeds 2-2 Blackpool
1932/33 Leeds 3-1 Blackpool
1937/38 Leeds 1-1 Blackpool
1938/39 Leeds 1-0 Blackpool
1946/47 Leeds 4-2 Blackpool
1956/57 Leeds 5-0 Blackpool
1957/58 Leeds 2-1 Blackpool
1958/59 Leeds 1-1 Blackpool
1959/60 Leeds 2-4 Blackpool
1960/61 Leeds 0-0 Blackpool
1964/65 Leeds 3-0 Blackpool
1965/66 Leeds 1-2 Blackpool
1966/67 Leeds 1-1 Blackpool
1970/71 Leeds 3-1 Blackpool
2011/12 Leeds 0-5 Blackpool
2012/13 Leeds 2-0 Blackpool
2013/14 Leeds 2-0 Blackpool


Read more: http://www.leeds.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=376166#ixzz3ITOm1kjg

15
Endelig, tilbake til det som er viktig ; Championship-kamper.  Denne blir viktig, tar vi 3 poeng her så "låner" vi sikkert serieledelsen i noen timer.
QPR har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer og har ambisjoner om å komme fort tilbake til Premier League.

Brian McDermott vil gjerne ha hjelp fra fansen til denne kampen (tidlig kampstart er det jo også) :

Fra klubbens hjemmeside :

Brian McDermott is calling on Leeds fans to play a major part again this weekend.

QPR are the visitors for Saturday's 12.15pm kick off and the United manager is banking on the Elland Road faithful to cheer his team on.

“We really need the fans if we can get them to come,” said the boss.

“I know it’s an early game and it’s on the TV but from my point of view if the fans can just turn out.

“We have got QPR coming to town and they are a top side and they have signed some great players. We want to make sure that Elland Road is the toughest place to come in the league and that is what we are trying to do at this moment in time.

“What makes the difference is the fans and they certainly did that against Brighton.

“They have helped us over the line this season and we really need them.”


Blir spennende å se om BMD velger Wootton fremfor Lees . Tror jeg også ville brukt Smith på topp med Macca hengende litt bak ham.  Mowatt har vel også spilt seg til en kamp på benken.  Her er mitt forslag til start-ellever :

                                           Kenny
Peltier        Wootton                         Pearce              Warnock

                                        Austin
 Varney                           Murphy                             Poleon
                           Macca           
                                                        Smith

Dette blir en tøff kamp igjen, men tror vi vinner 1-0, med god hjelp fra 12.mann på tribunen........

16
Ordet er fritt / Leeds-økonomi
« på: Januar 26, 2011, 12:42:32 »
Dette er litt interessant i diskusjonen om kjøp av spillere/kontra lån o.s.v.

Er det noen som har peiling på hvordan det står til med økonomien nå ???
Hva har vi eventuelt å kjøpe for ??
Kommer det fra lomma til Bates, eller andre steder ??

Noen her som har god oversikt over dette ??

*vet ikke, og undrer fælt*

Sider: [1]