Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - dansale

Sider: [1]
1
Det burde ha blitt utdelt gule og røde kort til brukerene her inne på forumet, jeg er så JÆVLIG lei dette forbanna OT dritet dere lirer av dere hver forbanna dag! Jeg kommer fra jobb og ser fram til å se om det er skjedd noe nytt siden jeg dro hjemmefra men NEI! det er faen meg bare BATES MUN BATES MUN MUN MUN!

Dere som er moderator her inne på forumet gjør en helt elendig jobb i å rydde opp eventuelt blokere desse forbanna trolla som forpester forumet her inne.

Det ryktest at Leon Best er på veg inn på lån fra Newcastle


2
Lokale Avdelinger / Husnes,Sunde,Valen,Herøysund (Kvinnherad)
« på: Januar 07, 2011, 23:40:53 »
Er det Nokon som er i frå nokon av de nemte plassane?

3
Ordet er fritt / Hvorfor heier du på Leeds??
« på: Desember 25, 2010, 22:23:10 »
Jeg er litt interisert i hvorfor du holder med Leeds?

Min far er alvorlig stor spurs supporter så jeg rekner med at grunnen til jeg ble til er at Tottenham vant en gang i 1987, Der jeg vokste opp var man enten Lfc eller Man Utd siden majoriteten i nabolaget mitt var man utd så ble jeg også det.

Dette er noe jeg har lurt på i mitt eget tilfelle, Jeg er oppdratt Tottenham supporter, oppvokst Man Utd til en alder av 13, da jeg ble frelst og fant Leeds, ( rekner med at det va da vettet kom)

Jeg tror at grunnen for at jeg liker Leeds er at det er noe nostaligst en historie som var noe utenom det vanlige, Når Leeds spilte fotball (på tv) så var det ingen som hadde skuespiller erfaring, (@ Ronaldo). Leeds var et lag som spilte fotball, som puttet mål. Man kan altid gå med hevet hode når man har på seg en Leeds drakt. Og det var kansje derfor jeg ble Leeds supporter.  :)

4
Jeg tok med alle trenerene siden år 2000, jeg hadde ikke peiling på mange av dem siden det er en del som bare var ansatt som vikar i 1 måned ( more or less), så wiki var min venn

Personlig så stemmer jeg på Simon Grayson for han kom til klubben når vi var helt nede og har tatt oss opp til der vi er nå.


Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Leeds_United_A.F.C._managers

5
Off-Topic / Egen komponert kopi av Leeds sang
« på: Desember 13, 2010, 01:03:11 »
Jeg satt her å var i det kreative hjørnet i menst jeg tittet på tabellen og begynte å dagdrømme om en dag jeg skal få oppleve igjenn Leeds i PL, så hørte jeg på "Football`s coming home" og tengte som så :

We still believe, we still believe
were coming home,
were coming home, were coming
Leeds are coming home
were coming home,
were coming home, were coming
Leeds are coming home

Tears for heroes dressed in White
No plans for final night
Stay in bed, making us to ready fight
It could have been all
Songs in the street
It was nearly complete
It was nearly so sweet
And now I'm singing

Heroes in white shirts
Everybodies gleaming
No more years of hurt
No more need for dreaming
Talk about Leeds are coming home
WE ARE MARTCHING ON!

We were weak, but we've grown
And now I see us ready for war
Beetween good as before
Becchio is certain to score
The crowd is screaming for more

Heroes in white shirt
Everybodies still gleaming
No more years of hurt
No more need for dreaming
Now where raising our hands

6
Off-Topic / Forslag til Forslag
« på: November 03, 2010, 22:17:05 »
Hei. Som sagt før er jeg rimelig ny her inne på forumet, men tengte som så at jeg vil komme med noen forslag (love it or leave it).

Ser at Off-Topic er brukt velidi mye her inne : Hadde det vært ein idè og hatt eit "forslags fora" her inne som folk kan komme med gode og mindre gode forslag til ting som kan gjøre ting bedre her inne.
Kansje det blir litt mer "ryddigt" her inne da. OT/Ordet er fritt, for meg er hva man spiste til middag og om fisken du fikk. Men det er no bare mitt syn.

Ein ting til jeg etterlyser er litt mer nyheter om klubben, kansje i ein egen (news stand) hadde vært kjekt å fått bekrefta nyheter om klubben i våre hjerter, og ved tanke på at Leeds United har ein del supportere i Norge hadde det vært ein fin anledning til å kikke inne på sidene å se om det har skjedd noe nytt siden i går.
Nå vet ikke jeg om LUSCOS har direkte forbindelser med LUFC supporter club, men der er det ofte oppdaterte nyhets varsler, (hadde jo selfølgeligt vært kjekt og fått de på Norsk her inne)
((Ja jeg vet at det er nyheter på framsiden)). Men først og fremst synst jeg at ryddighet er eit must. Og da sammenligner jeg med sidene til Man Utd Lfc Spurs osv osv. Men som sagt så er dette bare noen meninger jeg har. Jeg er stort sett fornøyd med siden.

Hilsen Daniel. PS : Hvist dette var heilt rævva forslag så gir jeg mitt sammtykke om å slette posten min

Sider: [1]