Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - janesoer

Sider: [1]
1
På tur til England / Ny tur til Leeds
« på: September 20, 2019, 11:23:08 »
Har nå bestilt fly og hotell til dobbel-kampene i mars mot Fulham og Luton.
Skal for første gang ha med min yngste datter, som nå er blitt Gold member.

Hadde først tenkt meg på dobbel-kampene i desember/eventuelt julebordet i november, men valget falt på de overnevnte kampene.
Forhåpentligvis er laget godt forankret i toppen og vi får med oss to interessante kamper.

Vi flyr fra Ålesund, via Oslo, til Manchester og fra Manchester, via Amsterdam, tilbake.
Vi bor på Travelodge i sentrum, der har vi bodd flere ganger før, veldig sentralt og helt greit hotell.

Vet at det er mange ålesundere som vurderer å reise på disse kampene i mars, så det kan være at vi blir en liten gjeng som drar.

Gleder oss veldig til en ny tur over i OPPRYKKSSESONGEN.  ;D ;D ;D

2
Ordet er fritt / Vinne de viktige/avgjørende kampene !!!
« på: September 01, 2019, 15:47:42 »
Leeds har siden ansettelsen av Bielsa utviklet seg enormt i positiv retning. Laget spiller tidvis glimrende fotball og dominerer de fleste kampene spillemessig, men det er noen få kamper vi ikke klarer å skape så mange sjanser i og da heller ikke klarer å avgjøre disse kampene i vår favør.
Dette henger sannsynligvis sammen med at Leeds nå er blitt så overlegne spillemessig at de fleste lagene i divisjonen tar hensyn til dette og prøver å finne mottrekk for å få med seg poeng. Noen få lag er veldig dyktige/heldige og klarer å stå imot presset, slik at de har en mulighet til å få med seg ett eller tre poeng.

Dette fenomenet så vi i viktige kamper på slutten av forrige sesong, alle på Elland Road. Totalt sett var 3 plassen i utgangspunktet en bra prestasjon, men når vi var blant topp to nesten helse sesongen, så blir en skuffet når man ryker i viktige/avgjørende kamper i sluttfasen.
For det første tapte vi begge kampene mot Norwich/Sheff.Utd. hjemme i sluttfasen, mot Norwich tapte vi fortjent, men mot Sheff. Utd. var det en slik type kamp der vi dominerte uten å få uttelling og motstanderen kontret inn et mål på slutten.
De to andre viktige/avgjørende kampene vi feilet, var mot Wigan og kvalikk-kampen mot Derby. I begge kampene ledet vi før vi kollapset på slutten og tapte begge to.
Disse fire viktige/avgjørende kampene på Elland Road avgjorde dessverre vår skjebne i forhold til både direkte opprykk og opprykk via Playoff.

Da Bielsa takket ja til å fortsette var en av hovedgrunnene at han var sikker på hvor vi hadde feilet og at dette skulle rettes på i kommende sesong.

Starten på sesongen er glimrende, slik som i fjor, men så kommer den første viktige (ikke avgjørende) kampen mot Swansea på Elland Road. Vel, vi skulle lære av feila fra i fjor, vi dominerer stort spillemessig, skaper noen store sjanser (ikke så veldig mange), men får ikke uttelling. Motstanderen får en dødball på slutten og hva skjer, jo scoring imot og tap. Ikke uventet slik kampen utviklet seg.

Nå kom denne første testen tidlig og er selvfølgelig ikke avgjørende, men det er i slike kamper på Elland Road, at vi må sette skapet på plass for å ta det siste steget opp en divisjon. Vi får helt sikkert slike matchballer også senere i år og da må laget vise at de takler slike utfordringer på hjemmebane med stinn brakke på tribunene.

En annen ting som diskuteres heftig nå er laguttaket, jeg er forundret over at det ikke rulleres mer når du ser kvaliteten vi har på benken, vi må da vel ikke vente til Bamford eller andre blir skadet før endringer skjer? Jeg tror også at forutsigbarheten til laget blir endret hvis man bruker troppen mer og ikke kjører same 11èren uke etter uke.

3
Ordet er fritt / Rettferdighet - Nei vi er Leeds United
« på: April 30, 2019, 20:17:30 »
Ser at Bamford blir straffet for filming etter galskapen mot Aston Villa, det er vel ingenting å si på.

Men hva i svarte granskauen er det som skjer i hodene på de forbanna suppegjøkene som sitter å bestemmer dette her, når Hourihane ikke blir straffet.
Det er helt forbanna vanvittig, Chris Wilder snakket i uka om muppets i Leeds-leiren, ja hva skal man da si om disse klovnene her da.

Canos gjorde det samme i oktober, da han prøvde å spille på Alioski rødt kort, ved å late som han ble skallet ned.
Hva skjedde, jo de samme muppetene fant ut at det var ingen grunn til straff, han spiller jo ikke for Leeds.

Pontus fikk karantene for å kritisere dommeren rett etter kampslutt i en kamp på Elland Road, omtrent samtidig stod en Southampton-spiller frem på Sky Sports etter kamp og slaktet dommeren ettertrykkelig.
Hva skjer, ingen karantene, han spiller jo ikke for Leeds...........

Det må være noe alvorlig galt med videoskjermene til disse idiotiske klovnene. er så forbanna lei denne forskjellsbehandlingen.

De forblir vel antageligvis anonyme disse apekattene, det hadde vært spennende å fått sett navnene på disse høye herrer som skal sitte å styre rettferdigheten i Fotball-England, med en tydelig agenda at en spesiell klubb skal tas hvis mulig.

Blir bare så forbanne frustrert...................

4
Ordet er fritt / Sprekker vi nå?
« på: Februar 02, 2019, 21:44:35 »
Bekymringen er at vi har tapt 4 av de siste 6 siden 29.12.
Vi fortsetter å forære motstanderne baklengsmål med håpløse personlige feil.
1 omgang i dag er ikke så verst spillemessig, men det er dette med å jage etter tidlig baklengsmål da........
I tillegg virker flere av spillerne å være totalt ute av form,

Casilla: Er vel sjanseløs på frisparket, uten mulighet på nr. 2 og kan i et heldig øyeblikk ta nr.3.
Ayling: Er for meg en veldig opphauset back, synes han har vært svak i høst, sliter veldig med pasningskvaliteten i kamp etter kamp.
Jansson: Skyld i at vi kommer bakpå i dag med en klønete tackling etter å ha mistet ballen på vei fremover, også involvert i mål nr. 3.
Cooper: Veldig anonym i dag, synes han ble stresset over presset til Norwich og fikk ikke tak på Pukki.
Alioski: Er soleklart best som back, ok førsteomgang, synd med "volleyen" som suste utenfor, svak utover i andre omgang.
Forshaw: Varierer veldig synes jeg, mister ballen på mål nr. 2, Phillips er i mitt hode bedre i den sittende rollen.
Klich: Ble også stresset av Norwich sitt knalltøffe press, brukbar 1 omgang, svakere etter pause.
Roberts: Synes han hadde en ok 1 omgang, synd med lobben etter et glimrende bakromsløp.
Hernandez: Fullstendig ute av form, virker som en skygge av seg selv. Klarer ikke å styre kampen, utrolig med pasningsfeil.
Harrison: Ja hva skal man si, rett og slett ufattelig dårlig. Virker å være totalt uten selvtillitt, tør ikke å utfordre i det hele tatt.
Roofe: En kamp der han ble fullstendig avkledd, mister alt for mange oppspill og er ingen trussel.

Douglas: Virker rusten, sliter voldsomt defensivt, det positive var at han hadde assist til målet til Bamford.
Clarke: Burde ha startet, utfordrer når han blir satt opp 1v1 og er ekkel for motstanderne med sin direkte spillestil.
Bamford: Setter en goal glimrende, kjekt å se han tilbake, håper han forblir skadefri fremover.

Som sagt innledningsvis så har siste måneden vært mildt sagt variabel, de andre lagene kommer halsende i hælene på oss og det blir ukomfortabelt tett i toppen.
Liker heller ikke at vi skal møte bulldozer-laget til Pulis neste helg, en hellsikes vanskelig kamp, men kanskje det kan være kampen å snu denne "trenden" vi er inne i.
Liker ikke at flere spillere nå virker slitne og ut av form.

Synes Bielsa bommet på laguttaket i dag, det vitner vel to bytter i pausen om. Men det er dette med å være etterpåklok da.
Fatter ikke hva han mener Harrison skal utrette på kanten så lenge han aldri tør å utfordre, velger alltid det "safe" og ender med å spille vekk ballen hele tiden. Synes også det er råflott å ha Phillips på benken, burde være plass til han i elleveren.
Synes heller ikke det å sette Alioski frem på kanten var noe sjakktrekk.

Håper vi kan snu dette fremover, men er som sagt litt redd kampen mot Middlesbrough, tap der så kan dett bli veldig tett og ubehagelig.

5
Ordet er fritt / Mental sperre !!!
« på: April 23, 2017, 15:29:57 »
Da kan det se ut som muligheten til Play Off forsvinner på oppløpssiden.
Det er flere faktorer som har spilt inn i april, men det er tydelig at spillerne ikke har taklet forventningene om å sikre seg en plass blant de 6 beste.
Når vi har slitt voldsom etter Derby-kampen, så er det ikke tilfeldigheter, det er en trend.
Vi har møtt motstandere som har hatt lite eller ingenting å spille for, allikevel klarer vi ikke å mobilisere, vi som har alt å spille for.

Synes det er rart når vi f.eks. spiller hjemme mot Wolves, så sier rapportene at vi virker nervøse og usikre i spillet vårt.
Vi har enorm støtte fra tribunen i tillegg.
Før de tre siste kampene så går flere spillere ut og sier at vi har tre cupfinaler igjen, så leser jeg en kommentar fra Neil Redfearn som sier at Burton ville mer enn oss. Da lurer jeg på hvordan våre spillere vurderer det å spille cupfinale???

Når redselen for å tape blir sterkere enn viljen til å vinne, da har vi et stort problem.
Dette forteller bare at den mentalen biten virker sterkere inn på spillergruppen enn det de vil innrømme.

I kjølvannet av dette synes jeg også at formen på spesielt våre offensive spillere har vært voldsomt variabel, med unntak av Wood som har levert. Men også han er avhengig av støtte og det har det blitt lite av den senere tid.
Monk har tydligvis slitt voldsomt med å komponere den beste sammensetningen på midten og på kantene. Det har vært tidvis stor rullering mellom Vieira, Phillips, O`Kane og Bridcutt på midten og Sacko, Doukara, Roofe, Pedraza og Dallas på kantene.
Barrow har jo vært en parantes.
De defensive spillerne de hentet inn har levert. Green, Ayling, Bartley og Jansson har vært solide.

Håper de italienske eierne ikke gjør noe overilt nå i etterkant av sesongen.
La Monk og hans team få ressurser til å bygge videre på det de har startet på.
Nå vet de hvilke spillere de vil beholde, hvilke posisjoner de ønsker å forsterke.
Da må ledelsen vise at de har de økonomiske muskler til å bygge et lag som tar enda noen steg neste sesong.

Skuffelsen sitter fortsatt voldsomt i, men jeg velger å se på de positive tingene som Monk har skapt på kort tid. Jeg tror han vil bygge et lag som er gode nok til å hevde seg i Premier League hvis han får støtte med eierne.
 ;D ;D ;D


6
Ordet er fritt / Er Warnock rett mann ???
« på: Desember 27, 2012, 00:28:12 »
Når Simon fikk sparken, var håpet at det kom inn en dyktig manager som fikk bygge et solid fundament for opprykk til Premier league.
Jeg slo meg til ro med at Warnock med sin cv burde være en bra kanidat, til tross for at jeg aldri har likt hverken personen eller spillestilen han står for.
Jeg synes avgjørelsen virker å være altfor kortsiktig, han fikk Bates sin tillit til å gjøre et siste "stunt" før han skulle pensjonere seg.
Jeg skjønner at det å samarbeide med Bates trolig ikke er noen lett oppgave samme hva du heter, eller hvor dyktig du er. Men det ser ut for meg som Warnock sliter med å få skapt en skikkelig entusiasme i Leeds, selv om tabellsituasjonen ikke er ille. Det er utrolig mange fans på Elland Road som sier at det er dritkjedelig å se laget i aksjon, selv når de vinner kamper.

Lovnadene Warnock kom med etter at han ble ansatt var: å skaffe spillere som tålte presset med å spille for Leeds United, han skulle gjøre noe med balansen i laget og han skulle sørge for at forsvarsspillet ble kraftig forbedret.
Vel, vi har pr. dato sluppet inn 40 baklengs på 24 kamper. Forsvarsspillet er til tider rett og slett elendig, vi har ikke den tryggheten vi trenger bakover i banen.
I de to siste bortekampene mot Derby og Nottinham har vi blitt ydmyket  fullstendig og det som også plager meg er at vi i flere hjemmekamper hvor vi har vunnet , har bortelagene kommet altfor enkelt til store målsjanser.  

Jeg synes også at den offensive biten er tilfeldig, føler veldig ofte at våre motstandere spiller oss ut, mens vi bare klinker ballen frem mot Becchio.

Jeg skjønner at vi ikke kan skifte trenere i hytt og pine og at vi faktisk har hatt en periode der resultatene har vært  brukbare og tabellsituasjonen ikke er håpløs.
Men jeg synes ikke laget spillemessig er i nærheten av det som er ønskelig, jeg tenker at hvis vi skulle havne i en situasjon der vi snuser på opprykk, så vil vi fyke ned igjen som en rakett hvis ikke vi klarer å ha et eget spill.

Uten at jeg har vært på en eneste trening så har jeg inntrykk av at Warnock er en rimelig primitiv trener av den "gamle"  engelske skolen og med nye eiere inne så er håpet mitt at vi kan få inn en mer langsiktig løsning.
Jeg liker ikke tanken på at Warnock skal bruke penger i januar på flere primitive spillere, som passer inn i "kick and run" stilen hans.
Får nesten fnatt når vi har en "fotballspiller" som Mc Cormack sittende på benken og du ser verdens største levende frispark ruse rundt som en jordfreser på midten.

Mulig jeg var en smule negativ nå, men jeg er ikke komfortabel med den kortsiktige tankegangen klubben har gitt seg ut på.
Håper jeg tar feil, da skal jeg være den første til å trekke mine betraktninger tilbake.

Kanskje får vi en opptur igjen til helgen.  ;D

7
Ordet er fritt / Storopprydding
« på: April 06, 2012, 17:56:20 »
Vi har vel bare fått bekreftet det de fleste av oss har innsett lenge. Leeds spillerstall er ganske enkelt altfor dårlig. I enkeltkamper har laget vist at vi kan slå de aller beste, men vi er for ujevnt besatt og for ujevne i prestasjonene.
Når Warnock ble ansatt, så trodde mange at hans inntreden ville få den samme spillergruppen til å blomstre og klare et opprykk via play-off. Vel han er ikke tryllekunstner.

De som har fulgt Warnock over tid må ha fått med seg at hans filosofi er bygd på knallhardt arbeid, god organisering og spillere som gir jernet. Tror ikke vi skal forvente oss noe "feinsmeckerfotball" neste sesong heller, men vi kommer til å få et lag som virkelig blør for drakta. Jeg tror spillerne vil få århundrets tøffeste pre-season og vil være godt forberedt til å kjempe om opprykk neste sesong.
Samtidig tror jeg at oppryddingen i spillerstallen kommer til å bli stor i sommer. Etter å ha sett kampene mot Southampton, West Ham, Middlesbrough og Reading ser jeg konturene av et Warnock-lag slik jeg tror vi kommer til å fremstå neste sesong, men forhåpentlig med en mye større offensiv slagkraft.

Dagens kamp mot Reading viste Leeds på godt og vondt. Et hardtarbeidende lag, som på tross av tidlig utvisning, kjempet iherdig resten av kampen og nektet Reading stort annet enn et vanvittig antall med cornere, før helt i sluttfasen.
Samtidig er det klokkeklart at mange av de spillerne som var på banen idag ikke er med når toget går for ny sesong.
Lonergan er en ok keeper, men er ustabil og jeg ønsker en bedre keeper inn.
Forsvarsfireren jobbet godt i duellspillet idag, men jeg tror ingen av de fire vil være med i en ellever inn mot neste sesong.
Thompson rakk jo ikke å bli svett i drakta før han gikk i dusjen. Vet for lite om han til å bedømme han. Brown var meget arbeidsvillig i dag, og en av Leeds beste, men han er treg og i mange kamper er han et levende frispark. Jeg mener han var heldig i dag også som ikke røk ut.
Pugh var jo direkte "gal", han hadde to taklinger som hver seg kvalifiserte til rødt.
Snodgrass virker ute av form, er bare en skygge av seg selv, brente kampens store Leeds-sjanse. Becchio synes jeg virket litt lettere i steget idag enn han har vært på en stund, en spiller som er avhengig av å være i form. Mc var Leeds beste og var imponerende god i en vanskelig kamp.

Jeg tror Warnock kommer til å få ting på plass etterhvert og jeg forventer meg en hektisk sommer med stor utskiftning av mannskapet på Elland Road.
Resten av sesongen vil gå med til å kartlegge hvem han mener fortjener å være med videre og ikke.
Aldri kjedelig å være Leeds-supporter ;D

8
Ordet er fritt / Møkkalag
« på: Oktober 18, 2011, 22:57:19 »
Røk 127.000 på oddsen på utligningen mot ditta jævla møkkalaget.
Keepertabbe i overtiden på overtiden, fantastisk.

 

9
Ordet er fritt / Trenden fortsetter
« på: September 24, 2011, 11:50:24 »
Sitter igjen med samme skuffelsen som mange ganger før etter gårsdagens kamp mot Brighton. Vi scorer massevis av mål, leder 2-0 halveis, men klarer igjen å rote det til bakover slik at vi med nød og neppe får med oss 1 poeng.
Grayson går idag ut i YEP og sier at forsvarsspillet kan koste oss et opprykk.
Det er ihvertfall positivt at han endelig har skjønt det...........

I fjorårets sesong var det kun Norwich som scoret mer mål enn oss, men vi slapp inn 70 baklengs på 46 kamper, ofte etter personlige feil.
Vi stilte gjennom sesongen med utallige ulike sammensetninger av bakre firer.
Laget (Grayson) klarte ikke å knekke koden.

Man skulle tro at da var fokuset enkelt inn mot pre-season. Her måtte det terpes defensiv organisering og bruke sommeren til å hente inn, spille sammen, en solid bakre femmer (en god erstatter på keeperplassen og en backfirer som fungerer ), en balansert midtbane som sørget for at vi var pottetett i etablert forsvar og som sørget for at vi ikke ble kontret i senk i ubalanse.

Vi har nå spilt 8 kamper og hvordan ser det ut, jo det er kun Southampton som har scoret flere mål enn oss, men det er samtidig bare Ipswich som har sluppet inn fler (og de slapp inn 7 i en kamp !!!).
Hva har vi da lært fra fjorårssesongen, absolutt ingenting !!!!!
Det er et ordtak som sier at de kloke lærer av feilene, vel.......

Det er en ting som er positivt med dette Leeds-laget, det er at de er bombesikker på oddskupongen med overmål hver eneste kamp.   
 ;D

10
Ordet er fritt / Vi er dessverre ikke gode nok !!!!!
« på: August 06, 2011, 22:31:33 »
Leeds får kjempetrøbbel med å følge opp fjorårets prestasjoner.
Det virker som Grayson er fullstendig ute å kjøre, han har flere ganger sagt at spillere som kommer til klubben skal forsterke laget vårt.
Vel..... jeg klarer ikke å se at kartet stemmer med terrenget her.

Det som skremmer er at "LAGET" ikke fungerer.
Det defensive slet vi med i hele fjor og man forventer etter en grundig evaluering og ny pre-season at ting blir bedre. Lonergan burde tatt 1 målet, virker som en middels keeper, Connolly er ikke god nok, O`Dea virket rett og slett malplassert på venstrebacken, stopperne virker lite samspilte og sliter 1v1. Brown var en katastrofe, jeg skjønner ingenting når Grayson hadde Jason Morrison på prøvespill og ikke kunne bruke denne spilleren i en slik rolle, Clayton var i mine øyne en av de få som virkelig kan få godkjent i dagens kamp.
Offensivt er vi avhengig av at Gradel, Snodgrass og Howson er i form, det er de definitivt ikke pr. dato. Laget virket totalt handlingslammet fremover i banen og det er vanskelig å se noe mønster i det offensive spillet.
Howson fikk flere ganger i 1 omgang ballen i gode posisjoner i mellomrom og satte fart fremover, men Gradel og Snodgrass stod som de var limt fast ute på kantene uten å sette fart fremover. Stakkars Mc Cormack ble hjelpeløs der fremme mot sterke stoppere som knuste han i duellspillet. Hvorfor i all hverden hentet Grayson Paynter til Leeds?
Nå når både Becchio og Somma er ute burde han ihverfall fått muligheten til å vise seg fram, men jeg tviler virkelig på at han er god nok for dette nivået.

Dette var en dårlig start og man får bare håpe at ting retter seg fremover, men jeg er ikke voldsomt optimistisk. De offensive spillerne kommer ikke i form over natten og laget virker ikke balansert og homogent nok til å forsvare en plass i toppen. Jeg synes ikke Grayson har kontroll på sakene og da får vi fort store problemer fremover........

11
Ordet er fritt / Ser vi en trend ???
« på: Desember 28, 2010, 19:54:12 »
Leeds har etterhvert tilpasset seg nivået i Championship og er pr. dato på delt andreplass med 40 poeng. Laget er offensivt meget bra og vi scorer flust med mål.
Men jeg har hele tiden vært bekymret for forsvarrekken vår som jeg ikke klarer å bli komfortabel med. Vi har nå sluppet inn 40 mål på 24 kamper og ufattelig mange baklengsmål kommer etter personlige feil.
Vi har hatt en fin evne til å komme tilbake når vi ligger under og snu kampene, samtidig har vi i den senere tiden ledet/kontrollert kamper som vi har rotet vekk klare trepoengere i.
Jeg så selv kampen mot Hull på ER der vi dominerte fullstendig 2 omgang og ledet 2-1 (etter å ha kommet tilbake fra 0-1) og klarte å knøle det til på slutten og gi vekk 2 poeng.
Mot Leicester og Portsmouth har vi sågar ledet med 2 mål og gitt vekk 4 poeng helt unødvendig.
Liker ikke at vi gir fra oss kontrollen i matcher vi styrer på den måten, men når det er sagt så har vi ikke tapt disse kampene.
Det er bare så helsikkes frustrerende å tenke på at vi kunne pustet QPR i ryggen med 6 poeng istedet for 2.

12
Ordet er fritt / Synes Grayson fortjener skryt idag !!!!!
« på: August 15, 2010, 16:41:34 »
Etter en horribel åpning på kampen der vi var fullstendig rundspilt klarte Grayson idag å snu kampbildet.
Grepet med å legge oss lavere i banen, samt å vende om til en 4-4-2 eller 4-4-1-1 med Johnsen ut til venstre var avgjørnde for at vi fikk kampen inn i vårt spor etterhvert.

Stopperne som jeg har vært ultrakritisk til, fikk da stå rettvendt å vinne dueller i front av dem, avstandene i og mellom våre to bakre ledd ble mye bedre og vi fikk enormt mange gode overgangsmuligheter utover i kampen.

Dette førte til at Nottingham ble frustrerte og skapte vel ikke en eneste stor sjanse i 2 omgang.

Vi hadde fortjent å vinne kampen etter vår meget solide 2 omgang.


NB! SYNES DET ER MERKELIG AT BEGGE LINJEMENNENE KOMMER SUSENDE INN PÅ BANEN ETTER EPISODEN MED WATT FOR Å FORTELLE DOMMEREN NOE SOM IKKE STEMMER.

NÅR NAYLOR BLE REVET NED MED RENE WRESTLING-GREPET DA STO DE SOM TO PARALYSERTE MUMIER.

13
Ordet er fritt / Verdens lengste downperiode !!!!!
« på: April 03, 2010, 19:44:11 »
Det er bare helt ubegripelig, alle lag har downperoider innimellom, men vår har vart i 3 måneder.
Januar:   1 seier, 1 uavgjort og 2 tap.
Februar: 1 seier, 4 uavgjort og 1 tap.
Mars:     1 seier, 1 uavgjort og 4 tap.
April:      1 tap.

Vi har nå fire tap på rad. Det er ikke troverdig når SG snakker om utur og at vi har spillermateriale til å klare det. DET HAR VI IKKE !!!
Har Grayson hatt kontroll så har han klart å snu denne trenden, men når du ikke klarer det på 3 måneder, da klarer du det ikke.
Spillerne takler ikke presset og har nå dummet seg ut i kamp etter kamp.
Grayson klarer tydeligvis ikke å få spillerne til å fighte for poengene.

Har prøvd å være positiv i hele år, men nå er tålmodigheten slutt. Latterliggjort mot Southampton, hvor Swindon enkelt vinner noen kamper senere, latterliggjort mot Millwall og Swindon på ER, som liksom skal være en en plass hvor vi skal styre kampene.

Tror dessverre at vi er i ferd med å gi fra oss hele dritten. Når Grayson sier at vi har 7 kamper å gjøre det på så må jeg bare le. Hvorfor skal vi plutselig begynne å vinne kamper nå i innspurten når alle kjemper for livet for å rykke opp eller for å unngå å rykke ned.
Nei Grayson , tiden er nok ute !!!

14
Ordet er fritt / Trenden snudd ?
« på: Mars 01, 2010, 22:30:31 »
Etter å ha sett kampene mot Oldham og Huddersfield tror jeg Leeds er på vei tilbake på sporet igjen.

Kampen mot Oldham startet svakt, Leeds slet gjennom hele første omgang. Det var tydelig at selvtilliten var skral og spillerne virket nervøse. Publikum var meget kritisk og det var tydelig at dette påvirket spillerne. Heldigvis så skapte ikke Oldham noe spesielt av sjanser de heller.
I 2 omgang derimot løftet Leeds seg og etter 1-0 goalen til Becchio, kom selvtilliten snikende tilbake. Leeds spilte bedre og bedre og festet et solid grep om kampen.
Det var ikke noe stort Oldham-lag vi møtte, men det var viktig å komme tilbake på vinnersporet etter flere svake kamper.

I kampen mot Huddersfield startet vi med nesten samme lag som mot Oldham, Mc Sheffrey erstattet White på venstrekanten.
Kampen var relativt jevn i starten, Leeds spilte mye langt og jaget etter.
Baklengsmålet, etter et kvarter, kom etter et skudd som endret retning og utmanøvrerte Ankergren.

I andre omgang kom Leeds-gutta tidlig ut fra garderoben og virket skikkelig på hugget.
De startet bra og presset Huddersfield bakover. Laget scoret to fine mål og styrte kampen.
Men etter andre målet virket det som laget ble litt stresset av plutselig å lede.
Huddersfield tok nå over og vi mistet aggresiviteten, de skapte to/tre store sjanser i tillegg til en haug med cornere.
De fikk selvfølgelig uttelling etter dette trykket.
Jeg var redd for at Leeds skulle tape kampen nå, men heldigvis så løftet laget seg og var klart best siste 10 minuttene (5 min. tillegg).

Likte ikke den perioden vi ble presset bakover, men synes kampen totalt sett var bra fra Leeds sin side. Selvtilliten virket å komme tilbake og laget spilte periodevis god fotball. Hvis jeg skal være kritisk så synes jeg at laget i perioder slår for mye langt, men jeg mener allikevel at vi er i ferd med å snu den negative trenden.
Det kan være positivt i den fasen vi nå går inn i.
15
Ordet er fritt / Shane Lowry inn på lån fra Villa
« på: Januar 29, 2010, 08:38:20 »
http://Leeds snap up Villa star on loan
Published 22:55 28/01/10 By Alan Nixon
Recommend
 
Leeds boss Simon Grayson is snapping up Aston Villa's Australian centre-half Shane Lowry on loan for the rest of the season.

Grayson has agreed a deal to take the highly-rated defender, who is in Martin O'Neill's plans but will be sent out for a second spell to get first-team football - and boost his chances of making the Socceroos World Cup squad.

Lowry was with Plymouth earlier in the season but turned down a return to join the Leeds prompotion bandwagon. He could also be eligible for the FA Cup fifth round if they get past Tottenham in the replay.

16
Ordet er fritt / VI ER IKKE BEDRE PR. DATO !!!!!
« på: Januar 10, 2009, 19:10:21 »
Jeg tror vi bare må innse at det mannskapet Leeds rår over er høyst middelmådig. De andre lagene har innsett at Leeds ikke er noe å frykte og derfor taper vi mot de fleste for tiden.
Det blir for dumt dette vaset med at vi er Leeds United og dermed tro at de andre lagene frykter oss, tvert imot så har de funnet ut at vi ikke er noe stort lag og da går det som det går.
Det er en grunn til at vi er i League One og det er fordi vi ikke fortjener bedre.
Problemet har ikke oppstått over natta og når man følger laget uke etter uke, år etter år, så burde vi kanskje ikke være så overrasket.
Og det er klart at hovedårsaken til nedturen begynte med Ridsdale og O`Leary`s vannvittige sløsing med penger vi ikke hadde. Det vil sannsynligvis gjøre at vi i flere år enda vi slite med økonomien og dermed ikke kunne knytte til oss annet enn annenrangs spillere.
Stabiliteten som Bates og co. skal sørge for fra styrerommet virker også å være veldig tilfeldig og lite planlagt.
Snakket lenge med Jan Ove i romjulen for å få litt informasjon fra en som ser laget jevnlig og for
å sammenligne med mine egne meninger og tanker.

For alle oss nordmenn som var på Wembley i mai så kunne en der se at laget ikke var i nærheten. Doncaster kunne ledet 3-0 etter 5-6 minutter og vant etterhvert meget fortjent.

Vi har to keepere som er brukbar på streken, men desverre er helt hjelpesløs i feltarbeidet.
Forsvarsrekken er utrolig svak med backer som selger seg og stoppere som taper det meste av dueller. I forhold til frispilling og kapasitet med ballen så er vi også utrolig svake. Der starter vi angrepene og da skjønner alle at problemene sitter dypt.
Vi har lenge hatt en midtbane uten rene flankespillere. Nå brukes Snodgrass og Delph i disse posisjonene. Snodgrass er kanskje bedre som spiss, Delph er også bedre sentralt
Fatsoe som kom fra Swansea klarer jo ikke å bevege seg.
Midtbanen vår klarer ikke å styre en eneste kamp og da er det ikke vanskelig å forstå hvorfor vi taper mot dårlige lag på Elland Road.
Becchio er muligens en brukbar spiss og Beckford scorer en del mål. Men de kampene jeg har sett Beckford har han virket lite bevegelig og til tider direkte lat. Ingen skal ta fra han at han scorer mål, men jeg lurer litt på om det har gått til hodet på gutten at klubber høyere oppe i systemet har fulgt med utviklingen hans.

Jeg synes overhodet ikke at dagens spillerstall er god nok til å bringe Leeds opp på et høyere nivå. Sammensetningen er ikke god og jeg måtte le når Bates skrev i programmet til kampen mot Leicester at Mc Allister var meget fornøyd med keepere, forsvar og midtbane, men mente at laget kun trengte forsterkninger i fremste rekken før sesongen. HALLO!!!!!

Den dagen vi har gode nok spillere da rykker vi opp, og som vanlig så må vi bare smøre oss med tålmodighet og håpe at Grayson ser hvor skoen trykker og tør å ta de nødvendige grep.
Nok en skuffende lørdag men kjære Grayson RENSK OPP!

Skuffet ålesunder.

17
Ordet er fritt / Sv: Mann i trenerteamet: Glynn Snodin
« på: Januar 09, 2009, 19:22:37 »
Ser på BBC sine sider at det er på vei ny trener til klubben. Kommer fra en premier league klubb som nylig har skiftet manager.
Spennende.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/leeds_united/7820369.stm

18
Ordet er fritt / Dårligste Leeds-lag noensinne !
« på: Desember 02, 2006, 21:32:44 »
Har fulgt med Leeds siden 1970, jeg kan ALDRI huske å ha sett et dårligere Leeds-lag. De som sier at Leeds spilte bra idag mot et elendig Barnsley, de kan ikke stille store krav til kvalitet.
Stack i målet virker usikker, forsvaret virker å få panikk når de blir satt under press. Katasrofe på begge baklengsmålene, selger seg ut som småguttespillere. Ufattelig lite kreativitet på midtbanen og spisser som skaper utrolig lite.
Og så skjer det som ofte skjer med lag som sliter, dommertrioen annulerer helt uforståelig Heath`s scoring.
Dennis Wise har en meget vanskelig oppgave foran seg med å redde dette laget fra nedrykk, jeg ble ikke optimistisk etter dagens elendige kamp.

Sider: [1]