Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - HåvardK

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Hva skal vi beholde, endre og/eller fjerne?
« på: Februar 27, 2022, 12:16:58 »
Da er det offisielt slutt med MB. Spørsmålet er hvilke endringer som skal til for at vi skal berge plassen. Noe må gjøres, samtidig som at vi må sørge for å beholde noe av identiteten som har ført oss dit vi er i dag.
Håper Kato og andre kloke fotballhoder med gode analytiske egenskaper kan komme med sine synspunkter på dette i denne tråden. Jeg drister meg i første rekke til å håpe på en annen defensiv organisering, basert på sonespill. Ingen brannfakkel, akkurat.

2
Ordet er fritt / Bielsas disponering av unggutta
« på: Desember 18, 2021, 20:33:03 »
Flere hyller Bielsa for at han gir unggutta sjansen. Vel, i dag hadde han ikke mye valg. Allikevel sender han etter mitt skjønn kraftige signaler:
Gelhardt - den eneste spissen vi har pt - var på vei ut da han skaffet straffe og ga oss et visst håp. Så kvitterer Bielsa med å ta ut en som ble byttet inn pga skade, altså Summerville. Hva han hadde gjort galt vet da fåglarna. Tvert i mot var han positiv både offensivt og defensivt, og tilførte en dimensjon Harrison ikke har i seg. Det så ut som om det var for å bevise noe. Tyler, derimot, fikk fullføre kampen, og vi så jo hvordan det endte.
Å bli byttet ut når du har kommet inn er et så sterkt signal at det fort kan knekke selvtilliten til en spiller. Så langt har U-23-gutta kun fått sjansen når andre har blitt skadet eller suspendert - uavhengig av om spillere som Klich, Harrison, Roberts m fl har prestert. Signalet en da sender ut er "du er egentlig ikke god nok, men when push comes to shove vil vi benytte deg". Samtidig investeres det stort i U-23.
Bielsa har skapt underverker med Leeds etter sin ankomst, men nå er hans stahet og prinsippfasthet blitt vår verste fiende. Det virker som om resultat er underordnet hans prinsipper, og når du kjemper for livet om plassen i PL, må du faktisk prøve å skaffe deg poeng, på den ene eller andre måten.

3
Ordet er fritt / Hvordan henge med i opprykkskampen vår 2017
« på: Februar 15, 2017, 15:43:12 »
Drister meg til å sette opp en punktliste over hvilke faktorer som må bikke vår vei hvis vi skal henge med i tetkampen frem mot serieavslutninga, i beste Kato-ånd. Mener det avhenger av følgende:

1. Wood må få være skadefri, og helst faktisk øke scoringsraten sin i kampene fremover. Det at Roofe, Doukara, Sakcho og de andre nå plutselig skal begynne å få nettsus er egentlig lite sannsynlig. Pablo fikk "the odd goal" i går; nå går det antagelig fem-seks kamper til han scorer igjen. Håper jeg tar feil, noe som er temmelig usannsynlig. 8)
2. Green må fortsette sin gode trend. Faktisk svært sannsynlig, siden han nå fremstår som trygg og fokusert.
3. Bartley og Pontus må få spille sammen i så å si alle kamper. Heller ikke dette er særlig sannsynlig med tanke på kortsankingen. Nå ser det også ut til at Ayling står i fare for å måtte stå over, og følgene av det vil jeg helst ikke gå inn på. Cooper er en grei backup, men fyller på langt nær skoene til sine to makkere.
4. Sentral midtbane finner tilbake toppformen og luker vekk unødvendige feil. Dette er absolutt mulig, særlig etter at O´Kane ble tilgjengelig igjen.
5. Kantspillerne spiller oss frem til enda flere sjanser. Det skal jo ikke så mye til, egentlig - så dette velger jeg å ha tro på. Så er det opp til Wood å score, eventuelt at midtstopperne putter på dødballer som vingene skaffer oss.
6. Monk finner tilbake til sin tidvis geniale evne til å snu kampbildet til vår fordel. Her er jeg usikker, faktisk. Syns de siste kampene har vært preget av rare bytter.
6. Sidebackene gir oss et offensivt løft. Avhenger mye av Taylor, som faktisk også kan score mål. Håper dette blir tilfelle.
7. Noen av de andre tetlagene får en dupp i formen. Statistisk sett er dette svært sannsynlig.

Konklusjon: Sjansene for play-off er fortsatt til stede i stor grad. Men troppen må styrkes til sommeren, opprykk eller ikke. Og lagene kommer til å stå i kø for å sikre seg Wood.

4
På tur til England / Brentford-Leeds tirsdag 4.april
« på: Januar 25, 2017, 20:53:26 »
Vurderer denne. Noen fare for at den blir flyttet? Og enda viktigere: Finnes det noen åpning for å få billett blant bortefansen?

5
Ordet er fritt / Leeds-Derby på pub i Trondheim 15.10
« på: Oktober 10, 2016, 21:23:32 »
Mailet med Dougie på Three Lions. Han sier at de viser kampen på lørdag. Satser på at det stemmer. Flere som tar turen?

6
På tur til England / Taxi M***chester-Leeds
« på: August 19, 2015, 12:41:42 »
Dette er et emne jeg vet det har blitt informert om i TPN opptil flere ganger, men jeg drister meg allikevel til å spørre:

Hvordan går en frem for å forhåndsbestille taxi fra ovennevnte flyplass og til Leeds? Vi er fire voksne som ankommer dette unevnelige stedet torsdag 15/10, og trenger følgelig taxi for å komme oss derfra så raskt som mulig. Vet at det har foreligget faste avtaler med noen taxiselskap tidligere - gjelder det ennå? Og er det i tilfelle noen som har noen konkrete tips her?

7
På tur til England / Leeds - Brighton 17/10
« på: August 09, 2015, 14:58:53 »
Reiser sammen med fruen og et vennepar til Leeds ovennevnte helg(torsdag-søndag). Da det er lenge siden jeg har bodd i Leeds, ønsker jeg tips til sted å bo, og gjerne også en opplevelsesaktivitet ut over det å gå på kamp. Vi skal for så vidt på en konsert fredag kveld, men har bortsett fra det ingen planer. Slik jeg ser det, står det mellom hotell i sentrum (enkelt og praktisk ifht logistikk) eller et mindre hotell i en av bydelene, f eks Headingley, der konserten skal foregå (Brudenell Social Club). Sistnevnte alternativ har kanskje litt mer sjarm, men er selvsagt mer tungvint ifht tilbudene i byen.

For ordens skyld kan vi vel nevne at begge parene er omkring middagshøyden og vel så det. Nattklubblivet er derfor ikke noe aktuelt alternativ.

8
Ordet er fritt / Tema: The Old Peacock - i Elland Road
« på: Juni 21, 2013, 10:56:54 »
Godt nytt for de av oss som foretrekker annet enn Carlings:
http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/latest-news/top-stories/leeds-united-fan-pub-raises-a-glass-to-fresh-start-1-5787854Leeds United fan pub raises a glass to fresh start

Published: 09:36 Friday 21 June 2013


Work going on at the Peacock, taken over by Ossett Brewery.

Paul Robinson

One of the Leeds sporting scene’s best-known pubs is preparing to kick off a new era.


The Old Peacock, opposite Leeds United’s Elland Road ground, has been taken over by the independent Ossett Brewery.

A popular meeting place for Leeds fans, the pub has endured a difficult few years – and even closed for part of last summer.

Now, however, bosses at Ossett Brewery are implementing changes that they hope will go down a storm with regulars and new customers alike. The pub is being given a £300,000 refurbishment and is due to reopen on Friday, August 2 – the day before United’s first home match of the season.

It will serve nine hand-pulled real ales, including a selection of Ossett Brewery’s own award-winners as well as offerings from other local breweries on rotation. An on-site kitchen will also rustle up what is being described as “good value, freshly-cooked” food, including Sunday lunches.

And, to reflect its new direction, the pub’s name is being tweaked to the Old Peacock Real Ale House and Kitchen.

Ossett Brewery operations manager Sarah Ellis, whose firm is leasing the Peacock from owner Greene King, said: “We want this to be very much a pub for everyone.

“In a sense it has two roles within the community. One is to be the default pub for Leeds United supporters on matchdays, which is a history we are very proud to be part of.

“Two is, outside of matchdays, to become a pub that welcomes all types of customers, from families to couples.”

The Peacock first opened in 1963, replacing an older pub of the same name dating back to the 1840s. It was run by the Leeds United Supporters’ Club from 2007 until June last year.

10
Off-Topic / Sv: blødmeoverdoser
« på: September 15, 2009, 17:54:09 »
Det betyr jo ikkje allverden desse kåringane, men det er jo eit lite "klapp" på skulderen.

Grayson tar full pot på alt i August, men likevel vinner Charlton manageren?
Ser jo ikkje heilt logikken, då Charlton tapte i Carling Cup.

Men da er det vel ligaen som legges til grunn??

Ja, han er en lur rev denne Grayson ;)


auren
Får tro våre bønner blir hørt, auren ;)

11
Off-Topic / Innstilling for å unngå horisontal scrolling
« på: November 26, 2008, 20:03:45 »
Mulig denne hører hjemme i "Jon R´s PC-support"-tråd, men lell: Kan noen gi meg et tips til instilling for å unngå å måtte scrolle horisontalt for å få lest all tekst i innleggene her inne?

12
Off-Topic / UEFA-cup på pub - i Bergen?!?!?!
« på: Oktober 22, 2008, 17:48:46 »
Da har min arbeidsgiver greid det kunststykket å sende meg på konferanse i Bergen i morgen, samtidig som RBK møter Brügge på Lerkendal. Vet noen om en bra pub som viser kampen i Bergen?

13
Off-Topic / SAVNETRÃ…D: Hvor har det blitt av Asbjørn?
« på: Januar 21, 2007, 23:31:40 »
Anyone?

14
Ordet er fritt / STATISTIKK: Wise vs Blackwell
« på: Januar 21, 2007, 18:14:47 »
Kan noen statistikere gi oss en oversikt over forholdet mellom disse to i årets sesong; altså antall seire, uavgjort og tap, antall mål og alle helst også et gjennomsnitt ifht poeng og mål begge veier pr kamp?

15
På tur til England / Southend-Leeds 17.03
« på: Januar 14, 2007, 00:08:22 »
På selveste St Patrick´s Day er jeg i London, og tenker å ta turen til Southend - visstnok en liten times togtur fra Liverpool(grøss...)Street. Andre som skal dit? Eventuelt: Noen som har vært på banen, og som har noen tips om puber i nærheten?

16
Ordet er fritt / Lånespillere og nye fjes
« på: November 24, 2006, 22:56:59 »
ser ut til å være taktikken til Wise. Sist vi prøvde på det samme var under Reid, mens Blackwells første sesong også var preget av mye prøving og feiling mht spillere. Jeg er skeptisk til om dette er riktig taktikk akkurat nå. Riktignok har ikke dagens/eller rettere sagt gårsdagens)mannskap prestert i det hele tatt, men jeg tror mye av dette skyldes feil innstilling, tildels dårlig trening og ikke minst en mangel på spillemønster. Ã… basere et lag på så mange lånespillere som vi ser nå kan da umulig være lønnsomt i det lange løp? Vi trenger vel først og fremst spillere som ønsker å etablere seg i Leeds, for på denne måten å bygge opp et slagkraftig mannskap med tanke på opprykk og spill i PL. Det vi ser fra Elland Road nå om dagen minner mer om systematiske forsøk på brannslokking.

17
Ordet er fritt / Lånespillere kontra faste
« på: November 20, 2006, 15:33:24 »

18
Ordet er fritt / Hvem spiller sentral midt på søndag?
« på: September 06, 2006, 14:29:56 »
Såvidt jeg kan se er det kun Westlake som "normalt" kan ikle denne plassen av de som hittil har figurert på midtbanen så langt i sesongen. Hvis vi spiller 4-4-2, trenger vi vel én mann til i denne posisjonen. Hvem blir det? Får vi se Kelly på midtbanen igjen, tro? Han gjorde det slett ikke verst da han pga skadesituasjonen ble flyttet opp for noen år siden(tror det var under O´Leary, men her er jeg usikker).

Tipper tradisjonalisten KB ikke kommer med overraskelser denne gangen heller, så da blir det vel Gregan som får en sjelden start. Jeg jubler ikke for dette. B-m?

19
Off-Topic / Trenerrangering
« på: August 07, 2006, 18:17:28 »
Sjekk denne lista. To personer med tilknytning til Leeds her:

UEFAs trenerrangering:
1) José Mourinho, Chelsea
2) Felix Magath, Bayern München
3) Henk ten Cate, Ajax
4) Gordon Strachan, Celtic
5) Frank Rijkaard, Barcelona
6) Arsène Wenger, Arsenal
7) Paulo Bento, Sporting Club
8) Sir Alex Ferguson, Manchester United
9) Trond Sollied, Olympiakos
10) Cesare Prandelli, Fiorentina.

Kilde: Adresseavisen


20
Off-Topic / Mer om musikk
« på: Juni 02, 2006, 04:24:30 »
Silly season åpner for fokus på litt andre ting enn Leeds for en periode. Ã…pner derfor en tråd(jada, Enrique. Det stemmer at jeg ikke skjønner hvordan en kan hente opp en gammel tråd på en enkel måte)hvor vi kan utveksle litt musikk-tips igjen. Her er noen artister jeg har fått opp øyne og ører for i det siste:

Band of Horses - veldig i MMJ-gata, så her er vel ToreLA på banen for lenge siden?

Silver Jews - har vært et sideprosjekt for bl a Stephen Malkmus fra Pavement siden -98, men kom med et GLIMRENDE album i fjor: "Tanglewood Numbers". Tung rotasjon her i gården.

Mystery Jets - energisk skrangle-pop med røtter til både 60- og tidlig 80-tall.

The Zutons - debuterte vel i fjor? Har hørt litt på deres siste: "Tired of Hangin´Around". Mer rock´n´roll enn mange samtidige, men med bra låter og spilleglede.

For de med dragning mot country/americana/folk kan jeg anbefale Nickel Creek, Josh Ritter, Gillian Welch og Todd Snider. Ikke bare nykommere her, men relativt nye bekjentskaper for undertegnede.

Sommermusikken er så langt sikret gjennom Josh Rouses siste. Dessuten venter jeg på Ron Sexsmiths nyeste(bestilt fra England, og har benyttet anledningen til å laste ned bl a kanonalbumet "Other Songs" fra -98.

Sånn går no dagan. Andre som har tips? Har også hørt både Raconteurs og Arctic Monkeys, men de har dessverre ikke truffet mitt hjerte. Det samme gjelder vel egentlig Flaming Lips´ siste også...

Sider: [1]