Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Leedsjenta

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Bestille ting fra Leeds united sin superstore
« på: November 16, 2017, 12:22:55 »
Hei. Jeg bestilte to ting fra Leeds United sin Superstore. Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med dette, og hvor lang tid det evt tar før man har fått pakken?  :)

2
Ordet er fritt / Tour og billetter - Noen som vet?
« på: August 24, 2017, 21:54:43 »
Vi skal bestille kampbilletter og Tour på Elland road. Det står at man skal velge mellom "post" og "collect" på "fulfilment method"

Hva er det beste å velge? Er det noen som har erfaring med dette?  :)

3
Ordet er fritt / Tog til Leeds
« på: August 01, 2017, 17:23:05 »
Hei. Jeg har prøvd å bestille togbillett fra Manchester airport til Leeds hos Trainline, men når jeg trykker på send bestilling etter kortinfo og alt er skrevet, så kommer det opp at de ikke kan gjennomføre betalingen. Noen som har erfaring med dette? Evt hvor er det best å bestille togbilletter?

4
Ordet er fritt / Stor sjanse for endring av kampdato?
« på: Juni 25, 2017, 19:13:59 »
Hei.. Er det stor sjanse for at kampene blir flyttet til annen dato? Tenkte å bestille tur 6.-10 September.  :) De spiller hjemme mot Burton den 9.

Er gave til kjæresten min, så jeg kan ikke spørre han  ;D

5
Ordet er fritt / Omvisning på Elland Road
« på: Juni 01, 2017, 11:49:57 »
Hei! Jeg er helt ny på dette forumet.. Min kjære samboer er Leeds fan til de grader (noe jeg også har blitt). Han fyller 30 år i sommer, så jeg tenkte å gi han en langhelg i Leeds med kamp osv.. Det jeg lurer på er om man kan få omvisning på Elland Road? Og evt VIP billetter til kamp? Og hva VIP billett inneholder? Kjenner jeg gleder meg masse til å gi denne gaven, og jeg gleder meg sykt til tur selv  ;D

Setter pris på svar,  og evt tips om hva man bør gjøre og oppleve i Leeds   :D


Sider: [1]