Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Hallgi

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / EM 2021
« på: Mai 24, 2021, 14:37:31 »
Blir spennande å følga mange Leeds-spelarar i EM i år, får håpe Phillips er klar i tide, og Adam Pope fortel at Rodrigo blei ikkje tatt ut, men det blei Llorente&Roberts
Leeds United latest

Llorente & Roberts off to the Euros but Rodrigo misses out.

All the news, reports and analysis for Leeds United

👁‍🗨 ➡️ bbc.in/3fc99U6

2
Ordet er fritt / Phil Hay
« på: April 28, 2021, 15:14:09 »
Den dyktige, reflekterte og dedikerte journalisten Phil Hay fortjener virkelig eit eget emne her på forumet;
For han har fulgt Leeds i så mange år, publiserer bok om Marcelo Bielsa 26.8-2021, og eg er ein av mange som har stor glede av å følga hans daglige Tweets og gleder meg til kvar fredag for å høyra podcasten "The Phil Hay Show".
Så det var veldig trist å lesa nyheten om at han må inn til ein operasjon i morgon for å fjerna ein hjernesvulst så han blir sjukemeldt ein periode, men vi får håpe at det blir ein vellykka operasjon.

Og for meg som både drømmer og dagdrømmer om The Mighty Whites som er i ein gedigen opptur om dagen, vil eg savna hans oppdateringer, men det er sunt å lesa litt perspektiver Phil gjer om denne rullende ballen vs helse:
https://theathletic.com/2543645/2021/04/28/why-i-will-be-away-from-the-athletic-for-a-while/

3
Ordet er fritt / Super League
« på: April 19, 2021, 19:37:25 »
For ein tragedie!
Kva vil skje med klubbfotballen framover?

Vi er nok mange som blei heilt satt ut av nyheten om desse usmakelig griske eigarane som vil øydelegga ligasystema. Og typisk nok akkurat no når Leeds er tilbake.

Å selga fotball-VM til Qatar viser at pengane styrer alt i FIFA, men når klubbane og river vekk alt av lokal tilhørighet og rettferdighet kor prestasjonane avgjer så kan ein lura på kva framtida blir for sporten.

Kveldens kamp mot Liverpool har kanskje ingenting å sei for dei lengre, håper dei blir kasta ut av både Premier League og evt Champions League.
Sanne supportere, spelarar og managere bør boikotta det og forlata klubbane, men om pengane er i Super League så blir vel "topp"klubbane der blant pengesterke folk som eigentleg bryr seg katten.

Sider: [1]