Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Gordon McUseless

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Pre season 2022
« på: Juli 06, 2022, 16:29:00 »
Første kamp mot Blackpool Torsdag 7 juli.

Så blir det Australia turne´:
Brisbane Roar 14 Juli
Aston Villa 17 Juli
Crystal Palace 22.Juli

Deretter tilbake til England der vi møter Cagliari på Elland Road 31 Juli.

Alle kampene vil bli streamet på LUTV, men dessverre er Australiakampene ikke mulig å streame i Norge, så da er det vel en Norsk aktør som har rettighetene.
Hvis noen vet hvem så er det bare å tipse. Var vel VGTV i fjor om jeg ikke husker feil.

2
Ordet er fritt / Bielsas etterfølger
« på: September 13, 2020, 16:02:35 »
Håper klubben allerede nå jobber med å kartlegge Bilesas etterfølgere, så vi ikke den dagen han forlater oss som kan være alt fra et år til forhåpentligvis flere år står der og lurer på.......hva nå?.....
Håper på en tidligere elev av Bielsa med samme filosofi og syn på klubbdriften. Nå er det vel bortimot umulig å holde tritt med arbeidsmengden og å komme helt inn i hodet på godeste Marcelo, men enten en tidligere elev gjerne fra innad i klubben, som har vert med på eventyret.

Vi må iallfall ikke komme i den situasjon vi har vert før der vi ender opp med trenere som har en helt annen spillestil.
Som den oppegående eier vi heldigvis har i Radrizzani nå, så tror jeg nok tanken har streifet han, men håper allikevel at dette er en prosess som allerede er i gang og da gjerne med Marcelo selv som rådgiver når han selv vet at siste reis med gjengen nermer seg.
Måtte det bare bli en god stund til enda....

Sider: [1]