Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - stigahauge

#1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Managere inn
May 13, 2015, 11:48:19
Dersom Redders hadde vært ein ettertrakta manager hadde han vore borte no. Trur han håper på å halde fram i Leeds. Behandlinga han har fått er jo undeer ein kvar kritikk, men sikkert bedre enn arbeidarane på sitronplantasjane til mafiosoen på Sardinia  :-X
#2
Hugsar ikkje sesongen, men minnast at Leeds møte Arsenal i nest siste seriekamp og Arsenal leia med 1 poeng på Scum trur eg. Sa før kampen at eg håpa Leeds tapa, men når kampen starta var det berre siger for Leeds som gjaldt! Leeds vann og Scum tok trofeet grunna denne sigeren. Etter kampen var det ein slik tomheitsfølelse. Glad for siger, men samtidig såg ein jo kosekvensane. Uansett så kan eg sei både før og etter kamp at eg håpar Leeds tapar, men under kamp så går dette ikkje! Då er det 100% Leeds!!!!
#3
Quote from: auren on March 10, 2015, 11:41:24
Quote from: stigahauge on March 10, 2015, 11:35:39
Fleire av desse som gjer det bra på development squad no bør få sjansen på a-laget no dei siste kampane. Ikkje kan vi rykke opp og ikkje ned så her er det berre å kaste innpå og sjå kven som kan ta steget.

Enig. Ser gjerne følgende få prøve seg, dog ikke samtidig:

Coyle, Del Fabro, Denton, Phillips, Adryan, Dawson, Walters, Montenegro.

auren

Kan tenke meg Killock også. Var det ikkje han som heada inn 1-0? Såg meget sterkt ut. Dersom 2-3 av desse tar steget innan seriestart slepp vi å ta sjansen på å kjøpe inn nokon som KANSKJE passar i laget. Dessuten mykje kjekkare med eigenproduserte spelarar enn å kjøpe spelarar som ikkje er gode nok for Serie A eller PL.
#4
Fleire av desse som gjer det bra på development squad no bør få sjansen på a-laget no dei siste kampane. Ikkje kan vi rykke opp og ikkje ned så her er det berre å kaste innpå og sjå kven som kan ta steget.
#5
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Charlie Taylor
January 21, 2015, 19:25:56
Og viss han no skulle gjera nokon feil så er det greitt å minna på at mr. Warnock heller langt ifrå var feilfri. Snarare tvertimot. Glimrande å gje unggutta sjansen, og herlig at dei tar den!
#6
Hunt x 2!!! Thanks mate :)
#7
Millwall-Ipswich 0-1. Noel Hunt! Utrulig fortent!
#8
Mowatt? Ikkje god nok? Norris bedre? ????????
#9
Quote from: Jon R on July 27, 2014, 12:04:40
Quote from: Furu on July 27, 2014, 11:55:46
Det er vel semje om at det ser alvorleg ille ut,...eller???????????

Nei.

Det er i allefall semje om at når det går dårlig i treningskampane så går det til hel..., mens når det går bra så betyr det ingenting.
#10
Quote from: Alta-White on July 26, 2014, 19:52:09
Leeds fans er ikke spesielt smarte. Ã... bue på egen spiller i treningsmatcher.. Da blir moralen sikkert bedre..  ::)

Trur mange av spelarane som var her i fjor er drit lei våre "fans". Rart og at ingen andre fans gir beskjed til boo-boys at dei bør holde kjeft. Viser at det blant Leedsfansen er feil folk som rår. Når du buar på dine eigne spelarar i ein treningskamp så er det meir for å framheve seg sjølv enn å støtte laget. Med andre ord elendige supportera.

Treningskamp er nettopp det det er. TRENINGSKAMP. Når vi vinn 16-0 så skal vi ikkje nemne det ein gong fordi motstanden var for svak, men når vi tapar så skal det svartmalast ned til minste detalj. Dei to siste kampane var cup-matchar for Mansfield og Chesterfield. Ein gylden mulighet for spelarar som tener nesten ingenting til å vise seg fram for  ein større klubb. Det ser vi og i mange andre treningskampar. Spelarane bør være stinne av trening no og i kamp er det nok meir faste situasjonar og spelemønster dei prøver å få til. Om dei gjorde det i går har eg ingen peiling på siden ikkje eg har sett eit minutt av kampen. Reknar heller ikkje med at supportera på tribunen får med seg sånn når dei er meir ivrige etter å framheva seg sjølv med sin negativitet enn å følge med på kampen.
#11
Trur nok det heile at Hockaday er ein av få som gått med på krava til Cellino. Sannsynlegvis ingen kompensasjon ved sparken. Noko han kjem til å få om vi ikkje er topp 6 i november.

Men diskusjonen her gjekk vel også på korleis ein tar i mot trenarar som ikkje har merittlista i orden og den er jo skammelig av fleire. Om du er spelar, kontoransatt eller supporter så må du gi den nye sjefen ein sjans og ikkje latterliggjøre han før han har gjort noko.
#12
Ps! Ps! Vil og berre sei at eg har trua på Norling :) Men spørs om alle i Bergen har det no ;)
#13
Det er mange frå sfo som sikkert kunne gjort ein glimrande jobb som rektor og det er mange kontoransatte som kunne tatt over og styrt skuta mykje bedre enn ein av fleire udugelige rådmenn.

Viss vi skal sammenligne dette med fotball så er vel vår posisjon som supportera at vi ser alt utafrå. Då ville det vært dumt å kaaste egg på den nye rektoren første dag eller henge ut rådmannen før vi veit kva han står for. Gi dei tid. Kanskje blir det bedre kanskje blir det ikkje det. Støtte virka ofte bedre enn uthenging.

Og når vi så skal dra dette over til vår klubb så syns eg det er flaut og pinlig korleis visse supportra tar i mot ein som vil prøve å få ting til i klubben vår. Nedverdigelse av andre for å vise sine eigen "store" kompetanse har eg utrulig lite til overs for, men dei skal sjølvsagt få utrykke seg.

Ps! Dersom nokon trur at navn, titlar og ekstravaganse er det som skal til for suksess så spør alle Brann-fans! Rikard Norling! huttemegtu ;)
#14
Latterlig oppførsel frå mange "supporterar" mot ein ny sjef som treng all den backing han kan få. Hockaday støttes fullt ut til den dagen han ikkje er trenar lenger (noko eg ikkje har trua på blir lenge med Cellino som sjef), men støttast skal han uansett.
#15
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
February 25, 2014, 12:35:11
Quote from: Kato on February 25, 2014, 11:52:31
Quote from: Jon R on February 25, 2014, 10:43:23
Quote from: Kato on February 25, 2014, 08:15:43
Brian McDermott har hentet 10 spillere, og det er fortsatt ikke hans lag, sier denne Moscowhite.

Lurer på hvor lenge han skal hente spillere på Hunt-nivå før han må ta ansvaret for elendigheten.

Fakta er at stort sett ingen av de han har hentet har levert. Med Ross ute av form ser vi hvor skapet står, knapt nok championshipnivå.

Av de siste 12 kampene, har vi vunnet to. Den ene bingo i orkan, den andre med McDermott hjemme.

Det er nådeløst. Det er league-one. Det er helt elendig. Det er ut døra.

Jeg har prøvd å se bak disse resultatene. Det er svarte natta.

To dårlige kantspillere inn tidlig i januar. På nivå med alt annet han har hentet, for dårlig.  

Det finnes ikke lys i tunnellen, sett bort fra Butland.

Jeg er ganske trygg på at han klarer å holde oss i divisjonen.Jeg synes det er merkelig og trist at ikke du av alle, kato, evner å ta arbeidsforholdene BMD har levd under de siste månedene i betraktning. Vi har etterhvert fått sjokkerende innsyn i rammebetingelsne under GHF sitt vanstyre. Løftene om transfermidler som rant ut i sanden. Manglende lønnsmidler. Kaoset på og utenfor treningsbanen da Cellino kom på banen. BMD som ble frarøvet all autoritet. Sparket og gjenninsatt i løpet av 24 timer. Vi gned oss i øynene og trodde det ikke var sant...

BMD har nå blitt målskiven for all verdens oppdemmet frustrasjon, og det er ikke lite. Det graves systematisk i gjørma. Normen har blitt å  håne, latterligjøre, og dissikere alt han gjør i verste mening. Når noe er bra er det andre som skal krediteres. Blame BMD samme hva! Opp i dette klarer enkelte å lire av seg at han har hatt det lett. På post match intervjuet ser jeg en plaget og resignert mann som vet han lever på oppsigelse.

Midt oppe i dette  forventes at det skal gå på skinner sportslig.

Ubegripelig.

Nå finnes det kanskje en mellomting i forhold til forventningsnivå her. Vi forventer kanskje ikke at alt skal gå på skinner, og vi skal toppe tabellen. Mer at vi ikke bør befinne oss i den svakeste resultat- og spillemessige perioden de siste ti årene. Vi er ikke blitt sinnsyke i kravene, men vi må ut av det sporet vi nå er i.

Selvsagt forstår vi at han har det tøft, med mye frem og tilbake siste tiden.

Men jeg kjøper ikke nødvendigvis at rammebetingelsene har vært så svake. Tvertimot så tror jeg han har hatt bedre rammebetingelser enn sine forgjengere. Samtlige av dem har solgt klubbens beste spillere. Hvem andre har hatt mulighet til å kjøpe inn spillere i million-pund-klassen?  Han er den eneste som har kommet styrket ut av et januarvindu (ihvertfall på papiret).

Så ja vi kan synes synd i han for at det er mye styr rundt. Men det bør ikke ha noe med blant annet totalt fraværende kampledelse å gjøre.

Jeg har for meg selv konkludert med at han ikke er rett mann for oss, uavhengig av styret rundt. Kjøper for dårlige spillere, har en grusom sportslig kurve, er fornøyd med å være elendig borte mot Boro, spiller en fotball jeg mener er fælt å se på, svak som kampleder. Dette går ikke lenger.Utrulig rart at vi ikkje såg noko av dette då han var manager i Reading då! Bør jo være greitt å unngå å hente ein manager som kjøper dårlige spelarar, er svak som kampledar og spelar dårlig fotball! 2-1-1 på dei 4 siste får eg ikkje til å bli ein grusom sportslig kurve. Spørsmålet eg vil stilla kven som ER rett mann for Leeds? Og please ikkje kom med nokon Klopp eller Laudrup. Prøv å vær litt realistiske.
#16
Trur vi må vinne 11 av dei 17 siste for å ha ein sjans på play-off. = 75 p + nokon uavgjorte vil gje nok til play-off. Derfor er kveldens kamp ei meget viktig brikke på vegen til Wembley :)
#17
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
February 10, 2014, 13:41:38
Quote from: erik4england on February 10, 2014, 13:38:35
Jeg var veldig skeptisk til italiensk eier fra starten av, mest med frykt for den første modellen til QPR. I engelsk fotball må vi ha en Manager som tar seg av laget: taktikk og valg av spillere. OM Cellino har skjønt dette tror jeg dette kan fungere.

Så: hvorfor så ultrakritisk til BMD? Se på hva han har tilført klubben i den korte tiden han har vært hos oss. Hele konseptet UNITED er bra for klubben vår - det gjennomsyrer holdningen fra topp til bunn. Enhver manager lever av gode resultat. Det er altfor tidlig å skrive at BMD ikke kan levere. Om han får tid og ressurser av ny eier, så får vi se. Jeg gir full støtte til ham og Haig - tror de blir utrolig viktige i tiden som kommer. Stabilitet og italiensk utålmodighet i god kombinasjon.

Eg har og fått meir tru på Cellino. Så langt viser han at han hører på omgivlesane noko som t.d. Bates ikkje gjorde. Dessuten kan det være håp om litt cash også, noko som vi ikkej har sett mykje av dei siste åra!
#18
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
February 10, 2014, 12:17:05
Quote from: h.b on February 10, 2014, 11:50:14
Quote from: AndyMathie on February 10, 2014, 11:44:32
Jeg tror ikke lenger McDermott er riktig mann til å lede laget til toppen av engelske fotball. Til det har han alt for store begrensninger. Han gjør mye rart og er slettes ikke den manageren jeg trodde han var.

Syntes vi begynte sesongen helt greit med å være et mer ballspillende lag, men synes det er blitt veldig mye som er likt med McDermott og Warnock etterhvert og da mener jeg at han har mistet det. Vi ønsker ikke å være noe Stoke eller Wimbledon som bare slår langt og fighter.

Vi må spille fotball og så må vi være de hardeste av de harde i duellene. Slik skal Leeds framstå. Vi skal rett og slett løpe masse og spille fotball i tillegg til at vi skal fighte hardest. Vi er dirty Leeds og det må vi alltid sørge for å være. Få inn en ny italiensk manager som kan faget fotball.

Trenger ikke å spille som dirty Leeds. Vil ha slepne ballteknikkere som står frem og spiller ut motstanderne. Da passer det dårlig med grisespillere. Vi skal vinne fordi vi spiller den beste fotballen. Men slik vi spiller nå. Ja da fremstår det som ekstremt heldig det Mc D gjorde med Reading. Men en ting skal han få. Det han mangler på det fotballfaglige. Ja det tar han igjen på spyttslikking av fansen.
Nei skal Leeds videre under Cellino. Ja da må McD vekk

Vær så snill å forklar meg kva grisespelarar BMD har henta inn?? Det må eg sei eg lurar kraftig på!! Det å tru at du kan leike deg ut av Championship viser jo det meste av forståelse for fotball på dette nivået.
#19
Ordet er fritt / Sv: Ex-SPILLER: Kasper Schmeichel
February 10, 2014, 11:36:14
Quote from: DenHviteYeboah on February 10, 2014, 11:32:58
Quote from: stigahauge on February 10, 2014, 11:29:33
Kjøp Lesciejewski (trur de blir skrevet sånn). Mykje dei samme eigenskapane som Schmeichel.
Tippeligaens klart beste keeper!Hadde ikke dumma seg ut i Leeds :)

Og sannsynlegvis relativt billig. Kontrakt går ut dette året her, men trur den går ut i nov/des. Men er jo ein spess type så mulig Ausin må spørrast til råds ;)
#20
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
February 10, 2014, 11:35:12
Quote from: DenHviteYeboah on February 10, 2014, 11:31:27
Quote from: stigahauge on February 10, 2014, 11:23:14
McD har fått 3,5 år på seg til å bygge noko langsiktig. No har han brukt eit av dei åra. Målet har heile tida vært opprykk til neste år. Ã... komme her å sei at ein ikkje ser forskjell frå i fjor er jo berre latterlig. I fjor rømte middelmådigheta til nye klubba, mens i år så er Championship sin soleklart beste spelar framleis i klubben og det er takka berre ein mann!!

Blir og litt latterlig å sei at kvar gong kampen snur til vår fordel så er det flaks og når den snur mot oss så er det McD si feil.

Etterpåklokskap og er jo ein fantastisk eigenskap!!
Det kan du takke Cellino for ;) ikke BMD, og det har vel kommet tydelig frem i GHF tråden...
Men BMD altså: du mener du ser konturene av en stor manager etter 10 måneder? på linje med Revie,Wilko og andre, slik det har stått i enkelte innlegg..?

Trur du mange såg konturane av noko stort i M...... for 25 år sidan??? Uttalelsane til McC talar vel for seg. Når BMD får sparken til somamren følge McC han til neste klubb. Garantert!
#21
Ordet er fritt / Sv: Ex-SPILLER: Kasper Schmeichel
February 10, 2014, 11:29:33
Kjøp Lesciejewski (trur de blir skrevet sånn). Mykje dei samme eigenskapane som Schmeichel.
#22
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
February 10, 2014, 11:23:14
McD har fått 3,5 år på seg til å bygge noko langsiktig. No har han brukt eit av dei åra. Målet har heile tida vært opprykk til neste år. Ã... komme her å sei at ein ikkje ser forskjell frå i fjor er jo berre latterlig. I fjor rømte middelmådigheta til nye klubba, mens i år så er Championship sin soleklart beste spelar framleis i klubben og det er takka berre ein mann!!

Blir og litt latterlig å sei at kvar gong kampen snur til vår fordel så er det flaks og når den snur mot oss så er det McD si feil.

Etterpåklokskap og er jo ein fantastisk eigenskap!!
#23
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
February 10, 2014, 07:48:01
Quote from: DenHviteYeboah on February 10, 2014, 07:36:52
Quote from: Erik M on February 09, 2014, 23:14:32
Quote from: DenHviteYeboah on February 06, 2014, 17:13:15
Quote from: Erik M on February 05, 2014, 21:30:32
Quote from: DenHviteYeboah on February 05, 2014, 08:19:02
McDermott bør vurderes ut i fra resultater og andre sportslige aspekter som spillestil,taktikk,talentutvikling osv. Det virker på mange her inne at det viktigste nå er at han er en hyggelig fyr,snakker flott for seg,skryter av klubben og supporterne....noe som ikke fører til sportslig utvikling... ;)

DHY du sier at masse cash er eneste vei til toppen.  Samtidig så kritiserer du BMD for at han fått lite til - på tross at ikke har fått penger.  Klarer vi oss ikke bra med en hyggelig og sympatisk "coach" så lenge pengeslusene er på vidt gap? 
Masse cash er eneste vei til toppen-det stemmer dessverre, slik har foppalen blitt >:(
Mitt poeng er at BMD har hatt bedre betingelser enn de 3 siste managerene, selv om GHF har vært blakke har de ikke slått til på første bud på spillere slik Bates gjorde. Tenk deg om: den foppallen vi har spilt de 9 månedene under BMD, har det egentlig vært særlig bedre enn under Warnock?-som vi skjelte ut her inne på forumet...vi har sett merkelige taktiske valg, formasjoner som overhodet ikke har funket, spillere fullstendig ute av form som spiller kamp etter kamp, merkelig kampledelse-ingen innbyttere, eller de har kommet inn det 86. minutt...jeg kan godt være med på at BMD er en sympatisk fyr og gjerne gi ham sesongen ut, så får vi se...å nevne ham i samme ordelag som både Revie,Wilko eller Ferguson som jeg har lest her inne blir bare helt på viddene...jeg forstår ærlig talt ikke hva det er ved akkurat denne mannen som tilsier at han skal bli en ny messias for Leeds United...?han er ihvertfall glimrende i muntlig.. ;)

Mye cash er selvsagt bra, men det er på ingen måte det eneste.  Du får mer nytte av pengene hvis apparatet rundt er bygget opp og dimensjonert til å håndtere en slik satsning.  Frykter at det raser inn en del over the hill stjerner som muligens gir en viss effekt (opprykk håper jeg), men derfra og opp til topp i PL kreves det mer enn en styrtrik en - tror jeg.

GHF var visst i ferd med å selge Ross da vår nye italienske venn tilbød å låne inn penger til lønn i stendenfor.  Nei, BMD har ikke fått det han var lovet til satsning.  Utover det syns jeg det er vanskelig å sette karakter fra sofakroken på en manager som har en veldig krevende jobb og et utålmodig publikum.

Både Revie, Ferguson og Nils Aren Eggen (uten sammenligning forøvrig) sleit veldig i starten og var på vei til og bli sparket tidlig i karriæren.  Ledelsen valgte og gi langsiktig tillit og tålmodighet.  The rest is history.

Konklusjon:  Man må bygge klubb, man må satse kortsiktig (vi vil opp), men tenke og planlegge langsiktig.  Kvalitet i alle ledd i klubben, god manager og mye penger.  Det hadde vært noe...
Mye bra her! Jeg er ingen fan av å impuls sparke managere, de må gis tid-helt enig.
Men jeg stiller spørsmål(ene) nok en gang: hvilke sider ved McDermott bortsett fra de muntlige, er det som indikerer at akkurat han kommer til å bli en stor manager? Har vi sett glimt av genialitet feks under kampene? har vi i en eneste kamp vunnet en genial taktisk seier mot mye bedre motstand? har han snudd kampbildet ved å bytte inn spillere? har han omskolert noen av spillerne som viser seg å være en åpenbaring? har han et system som har vist seg å være genialt?
Jeg kan umulig forstå foppal...fordi jeg ser ingenting ved ham disse 10 månedene som tilsier at han kommer til å bli en fantastisk manager-sorry :(

På lørdag bytta han inn Smith på stillingen 0-1 og vi vant 2-1. Fantastisk bytte som snudde kampen. Vi styrte jo alt i andre omgang. Viss målet er å berre leite etter det negative kan eg ta på meg ansvaret å berre leite etter det positive ;)
#24
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Marius Zaliukas
February 09, 2014, 21:26:46
Quote from: sportcarl1 on February 09, 2014, 21:02:53
finns väl ingen här som har haft rätt eller fel om allt

+1 :)
#25
Ordet er fritt / Sv: SPILLER: Ross McCormack
February 01, 2014, 10:51:20
Quote from: Borge on February 01, 2014, 10:29:56
Quote from: Leedsfan on February 01, 2014, 00:51:15
Quote from: Glenn K on February 01, 2014, 00:48:48
På Twitter skrives det at et bud på hele 6 millioner pund skal ha blitt avslått fra Cardiff i kveld!

@wilkinsonalex: Owen Coyle just said we turned down a £6 million offer for McCormack tonight.

Da har vi penger i hvertfall...:)
Stemmer dette så kan det jo være et tegn på ambisjonsnivå og økonomiske muskler henger sammen nå...lenge siden vi ikke solgte tvert for sånne summer.

Vi kan nok drømme! Men spørs egentlig om eg vil ha skitne mafiapengar brukt i min klubb....
#26
Ordet er fritt / Sv: Manager: Brian McDermott
January 31, 2014, 23:45:33
Quote from: Promotion 2010 on January 31, 2014, 23:37:55
Gi ikke Cellino skylden for dette. Den ligger helt og holdent hos GHF.


McDermott var ikke svaret. Et forferdelig år med en elendig manager er over.


Festa blir trener, jfr Collino. Ny manager blir en profilert mann.


Nye spillere inn. INGEN ut!


UP we og!  :)


Ã... kalle McD ein elendig managar vise vel ein så fullstendig idiotisk kommentar at McC sine herlige tweet får bismak. Ã... høre frå ein så svoren Leeds fan at ein manager med visjonar og framtidsretta blikk blir kalla slikt er rett og slett patetisk. Ein heilt rett ansettelese for dette var ein mann som ville bygg noko. 2 dårlige månader må ein tåle. Uten dette så hadde McD ein veldig god statistikk.
#27
Ordet er fritt / Sv: Leeds i oppløsning
January 31, 2014, 23:41:06
Quote from: Trulsaren on January 31, 2014, 23:38:58
Quote from: stigahauge on January 31, 2014, 23:37:08
Quote from: TallyHo on January 31, 2014, 22:21:20
Quote from: DenHviteYeboah on January 31, 2014, 22:20:21
Quote from: stigahauge on January 31, 2014, 22:19:38
Spørsmål: Kvifor sparke manager 31.januar og ikkje lørdag 1.februar kl 1800?? Dersom det ikkje kjem spelarar inn i kveld så er det jo berre så latterlig som det går ann!!!
Kommer nok noen...
"Kanskje kommer kongen..."

Og kor blir signeringane av??
Om Ross blir er føles det som om det er en ny-signering!

Heilt einig men spørsmålet er kvifor i h..... ein skal sparke manageren og ansette ein ny under 24t før kamp om ikkje ein skal hente inn nye spelarar???
#28
Ordet er fritt / Sv: Leeds i oppløsning
January 31, 2014, 23:37:08
Quote from: TallyHo on January 31, 2014, 22:21:20
Quote from: DenHviteYeboah on January 31, 2014, 22:20:21
Quote from: stigahauge on January 31, 2014, 22:19:38
Spørsmål: Kvifor sparke manager 31.januar og ikkje lørdag 1.februar kl 1800?? Dersom det ikkje kjem spelarar inn i kveld så er det jo berre så latterlig som det går ann!!!
Kommer nok noen...
"Kanskje kommer kongen..."

Og kor blir signeringane av??
#29
Ordet er fritt / Sv: SPILLER: Ross McCormack
January 31, 2014, 23:34:24
McCormack for president viss dette stemmer!!
#30
Ordet er fritt / Sv: Når får Mc Dermott sparken
January 31, 2014, 23:03:28
Quote from: Promotion 2010 on January 31, 2014, 23:01:28
I dag, den 31.januar 2014!


Overraskende tidlig, men fullstendig uten resultater å vise til!


8)Har fått ein middels spiss til å bli toppscorer i Champ. og gitt sjansen til ei framtidig stjerne i Mowatt. Ganske bra på 9 mnd!