Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Fantasyland

Sider: [1] 2 3 ... 11
1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 01, 2021, 14:32:40 »
LUFCFANZONE
@Iufcfanzone
A Josip Brekalo update; our source has told LUFCFANZONE:

‘Leeds have pushed all the way, but next week Josip will sign for Lazio’.

‘We have been in contact with Leeds every day, but Sarri really wants the player’

‘Next week the transfer will be completed’

#LUFC #MOT

2
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 31, 2021, 15:24:36 »
Vi har ikke tid til å bruke 5 år på å utvikle spillere lenger nå som vi har ambisjoner om å gjøre framskritt i Premier League. Her må det quality inn direkte.

Dine og Leeds sine ambisjoner er nok like. Men tidsperspektivet og måten det skal skje på har nok til dels store avvik.

Hva er kvalitet da? Hva definerer et kvalitetskjøp?

Det det handler om er å få inn spillere som presterer best mulig i den rollen de blir satt til. Noen med engang, mens andre på sikt. Kvalitet handler ikke om pris, tidligere meritter eller hva folk mener. Du kan kjøpe rett kvalitet til 1 mill på samme måte som du kan kjøpe feil kvalitet til 700 mill.

Vi ble nr 9 i fjor. Jeg forventer i år en plass mellom 8-12. Mener det er bra. Men blir ikke overrasket om vi kjemper om Europa heller, men det er ikke noe jeg forventer.

Tror ikke det er antall pund brukt som avgjør om vi blir nr 7 eller 13. Det å finne og få inn de rette spillerne, som passer inn i klubben, miljø og lønnsstruktur tror jeg er viktigere enn å svi av pund for å blidgjøre omgivelsene.

Det ryktes at det trenes tøffere og mer i sommer enn noen gang under Bielsa. Hever de fleste seg noen prosent og noen en del mer samtidig som de nye viser seg å ha riktig kvalitet, så tror jeg vi går mot nok en knallsesong.

Jeg ser ikke noe veldig kontroversielt i utsagnet fra Reaney her. Jeg er langt på vei enig. Det handler om å høyne nivået på troppen. Få inn spillere med kvalitet som kan være med utfordre de som allerede spiller fra dag 1. Ikke om 1 år. Det er jo bare å se på dagens treningskamp hvor utrolige sårbare vi er for skader og om vi skulle få formsvikt på en av de sentrale spillerne. Hvis klubben skal følge opp forrige sesong og bygge videre, og da tolker jeg det som at vi ønsker å sikte høyere enn 9 plassen fra forrige sesong, så holder det ikke med Costa, Roberts osv. Midtbanen spesielt er veldig sårbar. Det er jo ikke noe særlig tvil om at vi har behov for en boks-til-boks spiller som kan holde på ballen i vanskelig situasjoner. Jeg håper og tror dette blir løst ila overgangsvinduet så har ikke lyst til å avsi dom før det er lukka. Men jeg er hvertfall overbevist om at kun erstatning av Alioski foreløpig med Firpo det er for tynt.

3
Ordet er fritt / Sv: Pre-season 2021/22 : Treningskamper
« på: Juli 31, 2021, 14:42:52 »
Kjempebrøler av Meslier

4
Ordet er fritt / Sv: Pre-season 2021/22 : Treningskamper
« på: Juli 31, 2021, 13:53:58 »
1-2. Raph finta ut i pølsebua og fritt frem inn i boksen. Settes enkelt.

5
Ordet er fritt / Sv: Pre-season 2021/22 : Treningskamper
« på: Juli 31, 2021, 13:41:25 »
1-1. Svakt av Dallas som mister ball på midten og Betis kontrer inn.

6
Ordet er fritt / Sv: Pre-season 2021/22 : Treningskamper
« på: Juli 31, 2021, 13:38:05 »
Bam bam setter første mot Betis med fint innlegg fra Firpo.

7
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 31, 2021, 10:48:58 »
Football Transfers
@Transferzone00
Leeds United have made an offer of £30M for Adama Traore. Wolves were impressed with the offer, but the player refused to move. He wants to move to a team that can compete for UCL spots. #LUFC #WWFC

@DuncanCastles via @TransferPodcast

8
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 30, 2021, 21:11:30 »
Men Huddersfield da for pokker. Hvor er ambisjonsnivået, for ikke å snakke om signaleffekten. Og hva tenker Phillips som ser sine England venner gå for svimlende summer? Noe havner vel i lomma på hver enkelt når overgangene er så skyhøye også.

Tildels enig her. En klubb som skal ta enda et steg videre henter ikke Championship spillere som ikke er fullstendig dominerende hvertfall. Oser ikke ambisjoner og jeg tror heller ikke han er et førstevalg. Mulig en spiller som kan bli bra på sikt, men er ikke det vi først og fremst trenger. Jeg tror det blir en del action i slutten av vinduet og hvis Orta skal levere videre på overgangene fra i fjor, som han sier definerer lista, så KAN dette bli bra til slutt.

9
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 28, 2021, 16:12:22 »
𝙇𝙐𝙁𝘾𝙁𝘼𝙉𝙕𝙊𝙉𝙀
@Iufcfanzone
A source very close to Josip Brekalo has told LUFCFANZONE:

‘Leeds and Liverpool are pushing very aggressively to sign the player for €15m’

‘There are also options from Spain and Italy, so Josip will take his time and chose the best option’.

#LUFC #MOT

10
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 27, 2021, 18:09:52 »
Den svenske midtbanespilleren Jens Cajuste (21) ryktes til Leeds. Han er angivelig utelatt fra Miftjyllands lag i dag, og da må det vel være substans i disse ryktene...eller?  Det er for øvrig The Sun som bringer nyheten. Som man ser av bildene er Cajuste landslagsspiller.

https://tbrfootball.com/report-leeds-now-really-want-to-sign-21-year-old-target-hes-been-left-out-of-his-sides-squad/

Nope. Agenten allerede bekreftet PL-interesse, men ikke fra Leeds…

11
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 27, 2021, 16:06:29 »
Leif reist til sørkysten på lån.

…mest overraskende dog er at det er View to permanent. Han er altså ikke i Bielsa sine fremtidsplaner..

12
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 27, 2021, 13:07:44 »
James Marshment
@marshyleeds
As per Italian paper, Il Bianconero, Leeds United are reported to have made contact with Sampdoria for Danish winger Mikkel Damsgaard.
Samp "willing to sell" but are demanding a steep €30m (£25.6m) fee

14
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 25, 2021, 01:25:13 »
Phil Hay om Gallagher:

Phil Hay
@PhilHay_
Bielsa is very keen on him. Likes his attributes and skill set.

Dette er nok den unge midtbanespilleren vi har vært ute etter. Nå gjenstår en ving. Håper det blir en spennende en alla Cunha.

Klaesson
Firpo
Gallagher
Cunha

Vil være et OK overgangsvindu det.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Blir overrasket hvis radri/Orta går med på gallagher uten kjøpsopsjon. Men som jeg har antydet tidligere tror jeg Bielsa bestemmer til syvende og sist og han er mindre opptatt av businessen i spillerlogistikken.

Hadde vært et bra vindu med alle de inn. Men er det noen kredible som sier at Cunha er nært forestående..?
Nei, mine kilder fra Berlin mener det er helt usannsynlig.
Ingenting som tyder på at Cunha er aktuell for oss. Blir for dyr.
Har vært stille rundt Cunha-ryktene i det siste. Men jeg tenker en spiller i de gatene. Alternativer er jo Lang, Kent og James av de som er blitt ryktet i sommer. Ikke like gode kanskje, men vil nok fort koste 15-20 millioner pund i overgang. Mest sannsynlig er vi vel interessert i en spiller vi ikke har hørt om før.

Time will show! Seriestart er dog kun tre uker unna.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Har også plukket opp litt info her og der om at interessen rundt Gallagher var reell, men at han takket nei for noen uker siden og at de siste dagers rykter bare er resirkulert info. Hverfall er blant annet Alan Nixon og et par andre ITK’ere ganske trygge på at han ender opp i Palace.

Merkelig da hvis Hay sier at vi fortsatt er interessert i ham, og ikke sier at dette er dødt.

Tror det er så enkelt som at Bielsa har satt opp en rekke midtbanespillere han ønsker til klubben, der Gallagher er en av de øverste. Klubben prøver selvsagt, med White-historien friskt i minnet, å få til et lån med opsjon på kjøp. Kanskje forhandler vi fortsatt om dette? Kanskje sier Bielsa at det er Ok med et rent lån i ett år, fremfor en spiller lavere på prioriteringslista som vi kan få kjøpt/lånt med opsjon.

Dealing med klubber og agenter er jo en kontinuerlig prosess, og jeg er sikker på at vi forhandler/kommuniserer med flere midtbanespillere til samme tid.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Jada, han har åpenbart vært på lista, men det virker som dette er et avsluttet kapittel. The Athletic / Hay pleier å være på ballen, men her er jeg ikke sikker på om de sitter på førstehåndsinfo. Du får ta det for hva det er verdt, men jeg har over en lengre periode fulgt en person på Twitter som vet veldig mye om hva som skjer i og rundt Leeds. Følges forøvrig av både Adam Pope og Graham Smythe, The Squareball osv:

@deancore
he turned us down weeks ago. not sure if he’s come back knocking. the reports that came out about gallagher in london said leeds were interested a few weeks back but palace have come in. i’d definitely take him but not sure he wants the move

Replying to
@deancore
Fair enough - thank you. Turned us down on what basis first team opportunities or location ?

@deancore
Not sure. Have to remember Bielsa works the players longer hours and less time off than others. It’s a big pressure on your life to play for leeds.  Could be many things. Maybe he’s had a change of heart. maybe it’s too late for that.

I tillegg backes dette opp av Alan Nixon som har veldig god kontroll på hva som skjer i England. Han har vel sagt siste måneden at Gallagher høyst sannsynligvis ender i Palace og at Leeds kom inn sent i diskusjonen etter både Palace og Newcastle. Han har en artikkel ute om dette nå...

15
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 24, 2021, 22:29:59 »
Alioski has been announced as the new signing for Al Ahli #Lufc

https://twitter.com/mnbralahlisa/status/1419016166597697539?s=21


16
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 24, 2021, 21:26:48 »
Phil Hay om Gallagher:

Phil Hay
@PhilHay_
Bielsa is very keen on him. Likes his attributes and skill set.

Dette er nok den unge midtbanespilleren vi har vært ute etter. Nå gjenstår en ving. Håper det blir en spennende en alla Cunha.

Klaesson
Firpo
Gallagher
Cunha

Vil være et OK overgangsvindu det.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Blir overrasket hvis radri/Orta går med på gallagher uten kjøpsopsjon. Men som jeg har antydet tidligere tror jeg Bielsa bestemmer til syvende og sist og han er mindre opptatt av businessen i spillerlogistikken.

Hadde vært et bra vindu med alle de inn. Men er det noen kredible som sier at Cunha er nært forestående..?
Nei, mine kilder fra Berlin mener det er helt usannsynlig.
Ingenting som tyder på at Cunha er aktuell for oss. Blir for dyr.
Har vært stille rundt Cunha-ryktene i det siste. Men jeg tenker en spiller i de gatene. Alternativer er jo Lang, Kent og James av de som er blitt ryktet i sommer. Ikke like gode kanskje, men vil nok fort koste 15-20 millioner pund i overgang. Mest sannsynlig er vi vel interessert i en spiller vi ikke har hørt om før.

Time will show! Seriestart er dog kun tre uker unna.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Har på følelsen av at ting ikke har gått helt etter planen sett bortfra Firpo. Virker ikke som vi er helt med når det gjelder. Orta sa jo rett før sommeren på Phil Hay show at de håpet og ha alt klart ila juni. Det har jo ryki greit.

Har også plukket opp litt info her og der om at interessen rundt Gallagher var reell, men at han takket nei for noen uker siden og at de siste dagers rykter bare er resirkulert info. Hverfall er blant annet Alan Nixon og et par andre ITK’ere ganske trygge på at han ender opp i Palace.

For morro skyld kan jeg jo kaste ut noe jeg syntes hadde vært spenstig, men sannsynligheten er kanskje ikke like stor. Ilaix Moriba fra Barcelona. 18 åring kjempetalent som var i ferd med å spille seg inn på laget forrige sesong er på vei bort pga uenighet rundt kontrakt. Her kan det være muligheter for Orta og gjøre en kjempedeal. Box to box CM som ser ut til å ha alle attributtene Bielsa søker. Bruk Firpo som mellommann :)

I tillegg fått krydret dette med Pereira fra WBA kanskje som et lån med opsjon på kjøp så ville dette blitt skikkelig bra. Har så lyst til å se hva Bielsa kunne fått gjort med han.

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 23, 2021, 15:01:52 »
𝙇𝙐𝙁𝘾𝙁𝘼𝙉𝙕𝙊𝙉𝙀
@Iufcfanzone
Speaking with LUFCFANZONE, Teun Koopmeiners’ agent has told us:

‘The plan for Teun is to leave AZ Alkmaar this summer’

‘After 150 games and 46 goals in the Eredivise its time to make the next step’

‘We are in talks with several clubs but Leeds (for now) is not one’

#LUFC #MOT

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 23, 2021, 14:55:19 »
Gallagher er jeg ikke veldig imponert over. Helt grei signering, men lån uten kjøpsopsjon er lite attraktivt. Syntes vi skal være mer ambisiøse. Hva skjedde med alle de spennende spillerne vi har blitt linket til? Hvis vi bare lander Firpo av kvalitet er dette vinduet en stor skuffelse. De samme problemene vi hadde forrige sesong vil manifestere seg og vi er helt avhengig av at de aller fleste holder seg skadefri og ikke får formdupper.

Tror forresten Gallagher ender opp i Palace. Lokasjonsmessig og nærmest sikret plass på laget..

19
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 21, 2021, 15:41:17 »
Jonas Adnan Giæver
@CheGiaevara
Jeg fortsetter å hate ferie, ser det ut til:

Får opplyst at enighet mellom Leeds og Vålerenga er "nærme" hva angår Kristoffer Klaesson. Såpass nærme at keeperen har søkt om arbeidstillatelse, og man forventer å få den igjennom. Må nok regne med at denne går i boks snart🔴🔵

Leeds har hatt flere keepere oppe til vurdering, men skal ha falt ned på at Klaesson er den som tikker boksene de ønsker. Han må igjennom en slags vurdering for å få oppholdstillatelse, men det forventes ikke at dette blir et hinder, fra det jeg hører.

20
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 18, 2021, 19:05:45 »
Get French Football News
@GFFN
Breaking | Leeds have entered into talks for Metz attacking midfielder Farid Boulaya, according to
@MohamedTERParis
. More follows.

En skikkelig 10’er, men 28 år…

21
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 15, 2021, 19:18:50 »
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Galatasaray are set to complete the agreement with Gianni Alioski to sign former Leeds fullback as free agent. 🇹🇷 #Galatasaray #LUFC

Deal at final stages for Alioski to Gala after talks collapsed with Patrick van Aanholt - no agreement on personal terms with the Dutch LB.

Aiai….

22
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 14, 2021, 23:54:26 »
Rudy Galetti
@RudyGaletti
🚨🗣️ #Nandez's agent: "Our desire is to play in 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿. If he were to be with #Leeds it would be the best. #Giulini (#Cagliari Pres) and #Radrizzani have already talked. It is a desire of both to close the deal"

🎯✅ 18 days ago preview confirmed! 🔥🐓⚽️

#Calciomercato #Transfers

Sagaen fortsetter…

23
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 14, 2021, 12:58:45 »
David Anderson
@MirrorAnderson
Leeds face competition from an unnamed Premier League rival and a La Liga side for Valerenga goalkeeper Kristoffer Klaesson. Leeds want a replacement for Kiko Casilla and feel Klaesson could challenge Illan Meslier for the No 1 spot. #lufc

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 14, 2021, 10:56:59 »

Football Insider
@footyinsider247
💥 FI SOURCES! 💥

- We're told Newcastle United goalkeeper Freddie Woodman has rejected Leeds United move.❌

- Leeds have explored loan with a view to a permanent deal.💛💙

- Woodman does not want to be a number 2.⚫️⚪️

 https://footballinsider247.com/sources-newcastle-star-woodman-rejects-leeds-united-move/?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1626252708

25
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 10, 2021, 14:40:03 »
LUFCFANZONE
@Iufcfanzone
Just an update on the Tomas Belmonte links, we have managed to contact another Argentinian based source.

‘There has been no contact between the clubs, and there has been no negotiations’

‘The links are just pure media speculation’.

#LUFC #MOT

26
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 10, 2021, 13:36:01 »
LUFCFANZONE
@Iufcfanzone
Leeds have been linked with a move for Larnus’ Argentinian youth international midfielder Tomas Belmonte this morning.

We have managed to get in contact with his agent, however he is currently declining to comment on the links.

#LUFC #MOT

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 09, 2021, 16:06:25 »
David Anderson
@MirrorAnderson
Just a line on Ryan Kent who is being linked again with Leeds. Leeds have tried to sign him before and he is someone Bielsa admires. They are not currently trying to sign him, but that may change if they cannot land the wingers ahead of him on their hitlist. #lufc

28
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 08, 2021, 19:09:24 »


Det betyr vel at Orta må skaffe en ny nr 2-keeper? Eller er Caprile god nok som reserve i tilfelle skade på Meslier?

Greien er at vi ikke vet Bielsas (og keepertreners) syn på dette.
Men journalister har skrevet at skulle Kiko forsvinne trenger Leeds også en erfaren keeper inn.

Det er ganske åpenbart at vi må ha en ny nummer 2 da. En som aksepterer situasjonen og tar fighten. Blir syltynt med Caprile hvis Iceman skulle bli skada.

29
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 08, 2021, 13:00:05 »
LUFCFANZONE
@Iufcfanzone
EXCLUSIVE: According to the player’s agent, Kiko Casilla is set for an imminent departure from Leeds United.

‘In the next days, Kiko will move from Leeds to Spain’s La Liga on a one year loan’.

#LUFC #MOT

Endelig…

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 08, 2021, 10:46:23 »
LUFCFANZONE
@Iufcfanzone
Good morning!

I hope nobody has a sour head from last night, because we have a big Kiko Casilla exclusive to bring you later today...

Stay tuned... 👀

#LUFC #MOT

Sider: [1] 2 3 ... 11