Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Runar

Sider: [1] 2 3 ... 122
1
Ordet er fritt / Sv: Europa League 2021/22
« på: Mai 11, 2021, 11:38:05 »
Topp 4 til CL, regner med det også blir nr 5 da det blir engelsk vinner av CL (og begge blir topp 4?). Så fremst vinneren får friplass i CL.

Så er det vel 2 plasser til EL. Altså tror jeg de 7 første havner i CL og EL.

Så har vel England ett lag til ECL. Nummer 8 etter min vurdering.

Vi havner fort 9,10, 11. Og havner akkurat utenfor.
Blir ikke friplass i CL selv om England vinner CL. Det er kun hvis den som vinner havner utenfor topp 4, og det skal jo sabla mye til nå.

Så er det 5. Plass og FA Cup vinner i Europa League. Hvis FA Cup vinneren er i topp 5, så blir det også 6. Plass til Europa League. Europa League er betydelig redusert til fordel for denne Conferance Europa Ligaen.

Så er det Ligacup vinneren til denne nye ligaen, men også her blir det 7. Plass hvis Ligacup vinneren er blant de 6 beste i ligaen.

Kan ha misforstått noe her, men er ganske sikker på dette.

Så EL er redusert med ett lag fra England? Slik at det kun er 5 plass og vinner av FA cup som opprinnelig skal spille i EL?

Tidligere har det vel vært 5. plass. vinner av FA cup og vinner av ligacup. Dersom vinnerne er topp 5 så går plassene videre til 6 og 7 plass på tabellen.

2
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 06, 2021, 09:12:13 »
Eneste aberet er at nå ligger alle toppklubbene i også italia langflat etter han, men håper vi kan lokke han selv om vi ikke kan tilby CL.
Lol, han kommer ikke til Leeds gutter. Vi hadde sjansen i fjor men kjøpe heller Rodrigo som ikke passer inn i systemet.

Leeds hadde ikke sjansen i fjor ettersom Udinese sa nei til å selge..... Har heller ikke sett noe sted at Rodrigo ble kjøpt som erstatning. De spiller jo heller ikke i samme posisjon. Er jo heller ingen garanti for at De Paul ville ha passet inn i systemet...
Udinese sa aldri nei til å selge. De sa €35mill ellers går han ikke. Vi brukte heller pengene på Rodrigo. Om ikke du tror De Paul passer perfekt i Klich rollen så må du søke hjelp. Eventuelt bare se han spille.

Udinese økte prisen flere ganger. Dvs ikke interessert å selge. MEN, jeg er veldig interessert i få din diagnose på min tilstand siden du ber meg få hjelp.... Jeg anser dette som langt over streken for sjikane.... Så dette er mitt siste innlegg noen gang på dette forumet. God bedring til alle.....

Var vel heller slik at Leeds ikke var så keen som spilleren var og fansen. I hvertfall ifølge Phil Hay

3
Jeg tenker at Leeds nok vil stille med de samme spillerne som har startet i det siste, men altså med Struijk for suspenderte Cooper.

Hva så med Koch?

Han har vært innpå i begge de siste kampene, og bidro såvel sterkt til resultatet mot City.

Jeg tror han fort kan få lignende roller i kampene mot Liverpool og Manchester United.
Det fungerte godt mht det defensive at vi hadde to defensive på midten.
Jeg tror ikke Leeds vil starte med det, men at det kan være aktuelt underveis i kampene mot såpass sterke motstandere som Liverpool, Manchester United og forsåvidt også Tottenham.

Eller mener du når vi spilte med tre bak mot City? Han spilte vel først og fremst i midten bak med LLorente og Pascal. Phillips og Dallas spilte sentralt på midtbane og Rahinha og Costa på kantene - vi spilte uten spiss etter at Koch kom inn.

4
Ordet er fritt / Podcast episode 46
« på: Mars 17, 2021, 10:04:04 »
https://soundcloud.com/user-788234575/

Ny episode og nye muligheter.

5
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Desember 28, 2020, 11:38:47 »
Trodde vi var enig om at det ikke skulle stjeles artikler som ligger bakbetalingsmur?
Koster 40,- i mnd å abonnere på Phil Hay.

Legg heller ut promokoder enn å del artiklene hans gratis.

Om Bielsa og det å følge med hva pressen skriver
 
(Hay)

One of the morning jobs at Leeds United is the translation of newspaper articles for Marcelo Bielsa. His secretary has the task of converting English to Spanish while retaining the nuance of everything that is written.

Bielsa made a habit of tracking press reports earlier in his career and kept it going after arriving in England but the workload increased with Leeds’ promotion to the Premier League. More reports, more opinion; and Bielsa wants it all — the good, the bad and the ugly. Some of it helps him gauge the general mood, a finger in the wind. Some of it, like the dispatches from Old Trafford last Sunday, raises his hackles and tests his patience. He subjects himself to the worst of it anyway, proving human nature draws you to things that are bad for your health.

If you doubt that Bielsa follows media coverage closely, listen to the press conference he staged on Christmas Eve. Listen to the tone of it and the language he used: destabilise, ridicule, embarrassing. “The lie that is sold to the public” about him preferring style over substance. His relationship with journalists is respectfully guarded, no doubt because he expects positivity and negativity to swerve sharply and lead to moments of conflict. He will tell you that the articles themselves do not matter to him. He sees them as an irrelevance in the context of managing his squad (even if he was irked by someone asking Patrick Bamford after Leeds’ 6-2 defeat to Manchester United if the players might think about asking Bielsa to rein in his tactics). “What worries me,” Bielsa said, “is that what’s written does influence the public. It can decrease their capacity to understand.”


Sent from my iPhone using Tapatalk

6
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller: Jack Harrison
« på: Desember 19, 2020, 23:56:34 »
Interessant diskusjon de siste innleggene, og kudos til leedslife, asbjørn og ingve.

Jeg tror ikke Bielsa hadde vært en suksess i en klubb der du har for mange stjernespillere / stjernenykker / spillere som er høye på seg selv. De er ikke villige til å ofre så mye som det våre spillere har ofret siste 2,5 sesong. Jeg tror han hadde feilet i Manchester-klubbene, Chelsa og Liverpool blant annet. Det sies at innsats av og til trumfer kvalitet, og slik føles det virkelig for vårt kjære Leeds. Det er på en måte prisen man må betale for at kollektivet skal blomstre så mye som det har gjort under den eksentriske argentineren.

Frykter dette kan være den siste sesongen med Marcelo, han blir uansett ikke å lede Leeds i mange sesonger til. Spørsmålet er hva vi gjør når han en dag tar bucketen med seg og drar. Får vi inn en manager som forfekter den samme stilen og mentaliteten? Vi får for Guds skyld håpe det. Så får vi i mellomtiden suge på Bielsakaramellen, den beste karamellen vi har hatt på minst 25-30 år.

auren

Du tenker aldri at de aller beste spillerne/største stjerne er nettopp det fordi de alltid har ofret mer enn de andre?

8
Ordet er fritt / Sv: EX-SPILLER: Ronaldo Vieira
« på: Oktober 18, 2020, 17:14:31 »
Ronaldo Vieira er ikke en gang på benken for Sampdoria for tiden.

Dersom han ikke er skadet , må det vel være et stort steg tilbake for den en gang lovende Leeds-ungdommen.

Ligger på 5.plass i serie A, så usikker på hvor steg tilbake det kan kalles.
Kjenner flere som vil hevde at det er en del steg fram fra den 13-15 plassen han forlot sommeren 2018.

9
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 23, 2020, 11:55:58 »
Hvis vi har kjøpt Llorente for 18mill pund har vi nå handlet for ca 80mill pund i sommer.  Nærmere 1 milliard norske kroner.  Minner jo om Ridsdale dette!  ;)
Spørs om det kommer flere inn nå eller om krybben er tom?

Leeds

INN:
Helder Costa, Wolverhampton, £16 mill.
Illan Meslier, Orient, £5,8 mill.
Rodrigo, Valencia, £27 mill.
Robin Koch, Freiburg, £13 mill.
Det gjentaes jo til det kjedsommelige, men Kinnear har altså allerede sagt at årets utgift på Costa er £4m (årlig over de 4 årene kontrakten hans varer), slik er det som regel med de fleste kontrakter. Så må vi naturligvis regne inn de som har signert for oss de siste 3-5 år også, at vi fortsatt betaler andeler av overgangssummen...

Det er jo regnskapsteknisk.

Utleggene kan være over hele perioden eller penger up-front. Du forplikter deg uansett til å betale hele summen, du trenger ikke regne inn gamle overganger for å få en oversikt.
Du bruker de bare når det regnskapsføres transfer mot transfer.
Leeds skal uansett ut med 80 millioner pund i transfer fees. 

10
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: September 23, 2020, 11:02:05 »
Syntes dette er et artig innblikk i hvordan Bielsa tenker rundt spillere, når han først har nailet noen så er det tydelig at de ikke går i glemmeboka.

Gary Devonport
@dingleburtdev
Incredibly appears llorente was on the list of players that Marcelo wanted at Lazio

Replying to
@dingleburtdev
How do you know that pal?

Gary Devonport
@dingleburtdev
Was in one of the books about him

Da må han har bedt om han i forkant og trukket seg direkte når han ble klar for Malaga.

Spennende spiller, men har hatt tre muskelskader siste 18 mnd. Kan tenkes at han skal slite litt igjennom sesongen med å tilpasse seg. Slaktes for årets sesong som venstre stopper, det er kanskje litt urovekkende. Da skal han slite med å erstatte Cooper. Men så er det kanskje Koch en er mest usikker på på kort sikt også.

Lazio
6. juli 2016 ble han ansatt som trener for den italienske toppklubben SS Lazio, men trakk seg to dager senere.[15] Han begrunnet avgjørelsen med at klubben ikke hadde signert nok nye spillere som det var avtalt etter 18 spillere forsvant etter sesongslutt.[16]

On 8 July 2016, Llorente was loaned to Málaga CF also in the top level.[9]

11
Ordet er fritt / Sv: LUTV/TV2 Sumo
« på: September 22, 2020, 12:24:11 »
Kjekt å ha et relativt nytt smart-tv der Tv2 Sumo ikke kan avspilles på  :( Tv-en er nok eldre enn 2015, men likevel.

auren

Cromecast?

12

Er Mccalmont skadet? Leid ut? Er han frisk og i klubben så ser vel fremtiden mørk ut når han ikke slipper til i dag.
Spilte U23-kampen på mandag...

Så det. Han satt også på benken i går så jeg. Casey har noen kamper i 4er rollen på u23, men er stopper. Så stusser litt over at Mccalmont ikke prioriteres foran. Det har sikkert sine grunner. Tviler på at de er positive for Mccalmont.

Både Casey og Strujik ser forøyeblikket ut til å ligger foran han, merkelig at det ikke betyr at han er sendt ut.

13
Noe slik?

Kiko - Shackleton, Cresswell, Davis, Douglas - Casey - Poveda, Bogusz, Roberts, Alioski - Rodrigo

Tips: 1-1, tap på straffer.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Kommer an på Hull sin formasjon. Spiller de 4-4-2 kan være:

Kiko

Cresswell - Casey - Leif/Douglas

Shack - Bouguz - Robert - Leif/Douglas

Poveda - Rodrigo - Alioski


14
Ordet er fritt / Sv: JAAAAAAAAA!!! PL HERE WE COME!
« på: August 28, 2020, 12:49:09 »
Blir spennende å se laget vårt i første kamp mot L`pool tipper dette laget starter:

                       Meslier
Ayling       Cooper     Koch       Douglas

                     Phillips  Klich

Costa                 Rodrigo            Harrison

                         Bamford

Du tipper vi skifter formasjon og at Cooper spiller høyrestopper?

Blir spennende å se om du får rett

15
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Rodrigo Moreno Machado
« på: August 28, 2020, 12:48:20 »
Bittelitt skeptisk. Minner litt om Soldado i Spurs og Negredo Boro. Håper Bamford får tillit de første kampene.

Klart man kan være skeptisk, men personlig er jeg litt imot å dømme spilleren på bare basis av hvordan han presterte i den forrige klubben. Han kan såklart misse totalt i Leeds og ha et uheldig opphold, men har gode forutsetninger til å klare seg og stoler på at klubben har gjort et godt forarbeid med kriteriene. I og med at han blir en del av en brikke i en liten gruppe som i Leeds der alle bidrar med spesifikke roller, tenker jeg at spillerens og lagets suksess henger tett sammen. Håper Leeds har gjort det riktige her. Velkommen skal han være.

Presterte han så dårlig forrige sesong altså? Kun slått av Messi, Benzema å Suarez på målpoeng? Som Veland skrev. Forvent en del målpoeng men ikke en haug med mål. Folk ser på dette som en spydspiss på plassen til Bamford?

Han har 13 assist på de siste 2 sesongene, så kan ikke skjønne at ikke andre skal ha slått han på målpoeng.


Var nok litt kjapp her ja. Nærmere research sier 8 assist forrige ses. Mener det sto i veland sin tweet. Enten har jeg hadda øya full a øyebæsj eller så må han sjekke fakta. Det første mest sannsynlig vil jeg to.

Har også lest det samme som deg, bak de tre nevnt..men det var ikke målpoeng som er mål og assist.. men det var på assist..men mulig det var over flere sesonger..husker ikke..

Var siste to sesonger og gjaldt bare "forwards" så endel angrepsspillere er utelukket da om jeg forsto han som kom med først riktig

16
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Rodrigo Moreno Machado
« på: August 28, 2020, 10:59:34 »
Bittelitt skeptisk. Minner litt om Soldado i Spurs og Negredo Boro. Håper Bamford får tillit de første kampene.

Klart man kan være skeptisk, men personlig er jeg litt imot å dømme spilleren på bare basis av hvordan han presterte i den forrige klubben. Han kan såklart misse totalt i Leeds og ha et uheldig opphold, men har gode forutsetninger til å klare seg og stoler på at klubben har gjort et godt forarbeid med kriteriene. I og med at han blir en del av en brikke i en liten gruppe som i Leeds der alle bidrar med spesifikke roller, tenker jeg at spillerens og lagets suksess henger tett sammen. Håper Leeds har gjort det riktige her. Velkommen skal han være.

Presterte han så dårlig forrige sesong altså? Kun slått av Messi, Benzema å Suarez på målpoeng? Som Veland skrev. Forvent en del målpoeng men ikke en haug med mål. Folk ser på dette som en spydspiss på plassen til Bamford?

Han har 13 assist på de siste 2 sesongene, så kan ikke skjønne at ikke andre skal ha slått han på målpoeng.

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 26, 2020, 10:53:11 »
Jeg antar nok at Rodrigo Moreno Machado blir Leeds spiller ila. få dager.  Han er født i Rio, men har spansk pass og 22 kamper for det spanske landslaget. I 2010/11 var han en snartur innom Bolton og spilte 17 kamper der.  Har vært gjennom alle spanske U-landslag.  Han er en skikkelig "target" spiss, scorer de aller fleste mål innenfor 11-meter og har en svært fin venstre fot.  Han er 29 år, og jeg tenker at han fort kan ha 4-5 gode år til som spiss  (Lewandowski er 32 år).  Etter det man kan se på youtube her :
https://www.youtube.com/watch?v=UEKsB5kv7K4
så er han klinisk i flere av scoringene sine, kan skyte også, samt scorer med hodet.  Dette er en fin spillertype, men han trenger som alle spisser ; god service fra kantene.  Syns dette ser veldig lovende ut, han kan bli en bra mann for oss.  Jeg tipper overgangen går i boks, Orta, Rad og Bielsa (hatt et ord med i laget her...)ror denne handelen i land.

Når en scorer så er en gjerne klinisk.

4 mål i La Liga forrige sesong på det niende beste laget kan indikere at han ikke er så klinisk som du drømmer om.

18
Ordet er fritt / Sv: Spiller Luke Ayling
« på: August 19, 2020, 10:58:10 »
Spørs om han må belage seg på å spille stopper i år...

Hvorfor det?
Hvis White ikke returnerer til oss, må vi (i beste fall) handle inn en ny stopper. Erfaringsmessig går ikke de nye rett inn på laget under MB (og det er sikkert helt riktig vurdert, altså!). Dermed må vi benytte oss av eksisterende spillere, og da tipper jeg MB vil gå for Ayling som stopper, i hvert fall i en overgangsperiode.

Skjønner.

White gikk rimelig rett inn. Håper Tyskern kan det det samme, om han kommer.

Ayling også ok som stopper og ok cover på backen. Men satser på at White kommer  :)

Han ble vel signert før pre season var startet, det var nok avgjørende for at han gikk rett inn. Eneste eksempelet på en spiller som gikk rett inn uten lang oppkjøring hos Bielsa er Douglas (Muligens Kiko også). Han ble signert siste uken før serien startet og startet sesongen mot Stoke.

19
Ordet er fritt / Sv: Ny lånespiller: Ben White
« på: August 14, 2020, 08:41:31 »
White er ikke en tapt sak før det er helt klart. Det kunne jeg brukt litt argumenter på utover at han har høy stjerne i Leeds, nesten garantert mye spilletid og har gitt inntrykk av at han ønsker dette selv. Men selv med White på plass trengs det i hvert fall en god, gjerne rutinert midtstopper til.
Så lenge Brighton nekter å selge han, hjelper det ikke at han har en høy stjerne i Leeds, og er garantert spilletid. Det er ingen overenstemmelse mellom tilbud og etterspørsel. Tilbudet eksisterer ikke.

At de sier de "nekter" å selge behøver ikke bety så mye. Det er ikke uvanlig at man sier det. Brighton er ikke en kjempestor klubb og de klarer ikke å stå imot hvis det kommer et kjempebud . Jeg tror han blir solgt, men tør ikke å si til hvem. Det er lenge til seriestart.

Foreløpig forhandler White og Brighton om signering av ny kontrakt. Om de ikke blir enig så "MÅ" Brighton selge.

20
Ordet er fritt / Sv: Leeds-briller
« på: August 08, 2020, 11:39:19 »
Overvurderar me våre eigne spelarar og historie? Eg sitt og ser på Netflix og Viaplay, dei har begge nokre seriar med 20-25 minutters episodar kring "the Fotballs' Greatest". Ikkje ein einaste spelar med fortid i Leeds er med her, om ein ser vekk ifrå Ian Rush og David Seaman (her vert jo ikkje akkurat tida i Leeds så mykje omtalt)

Ingen frå 60-70-talet, ingen frå 90-talet, ingen frå 2000-talet.

Så, er Leeds-brillene temmeleg tjukke, eller vert me "gløymt" ?

Sikkert begge deler...

Finnes greats i Leeds. Charles ble stemt fram som den største utlendingen i Juve sin historie tidlig 2000-tallet. 70-tallet er en greie. Cantona, Ferdinand kan betegnes i en greats kategori.

Men finnes VELDIG mange "greats" om listen ligger slik at Seaman er med på den. Så da er det ikke unaturlig at gamle Leeds spillere ikke nødvnedigvis er på produseres liste.

21
Ordet er fritt / Sv: Keepersituasjonen
« på: August 06, 2020, 12:36:37 »
Var reportage om Joe Hart i Aftonbladet idag, kontraktslös, grymma bilder på honom från gymmet, Casilla uppgradering *2

Kiko > Hart alle dager i uka!

What? Ingen dager i uka.

Viktig å få troppens største lønnsslipp ut porten denne sommeren.

Kiko vil ikke være lønnskonge i den nye hverdagen i PL. Flere vil gå forbi ham i lønn. Enten nye spillere, eller de som tegner ny kontrakt. Lønnsivået har nå økt i ny divisjon. Jeg vil si han har moderat lønn.

Du tror 40k er moderat i Leeds i PL?
Vil tippe at samtlige spillere har en prosentuell økning i lønnen ved opprykk. Kiko har gjerne det også.

Om Kiko sin lønn på da 40+ er moderat, betyr det at du tenker at 60+ er normalen på resten?

Vil nok gå enda 18-24 mnd før det er sannsynlig at 40+ er moderat i Leeds vil jeg tro.

22
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Championship sesongen 2019/2020
« på: Juli 23, 2020, 08:12:33 »
Da er sesongen over. Leeds og West Brom rykker direkte opp til Premier League. Fortjent. De har vært de to mest toneangivende lagene gjennom hele sesongen. På de neste plassene følger Brentford, Fulham, Cardiff og Swansea. Sistnevnte var en overraskelse for meg. Ned går Charlton (22, 48 poeng), Wigan (23, 47 poeng), Hull (24, 45 poeng). Hvem vinner play off? Mitt tips går på Fulham.

Som en kuriositet:
Hvilket lag var det siste Leeds spilte mot i nedrykks-sesongen 2004? Svar: Charlton Athletic.
Hvilket lag var det siste Leeds spilte mot i opprykks-sesongen 2020? Svar: Charlton Athletic.
Man kan vel med det si at ringen er sluttet?

PS. Leeds tapte bare 9 kamper denne sesongen. Vant hele 28. Fikk 93 poeng. Det er svært lenge siden jeg har opplevd slike sifre.

Ikke riktig. Chelsea var det siste laget vi møtte i PL.

23
Ordet er fritt / Sv: Sesongavslutningen 2019/20
« på: Juli 18, 2020, 20:08:33 »
Vi har vel en liten revansje å ta mot Derby?
Jeg synes vi har tatt det ved å rykke opp. Så kan de forsmekte nede på 11. plassen sin.

Skader ikke å gni det inn på søndag

Ble konsumert litt øl på feiringen på ER..så ikke sikkert formen til alle er like bra i helgen. Vel unt! 8)

Men nå er muligheten til å prøve de som har ligget i vannskorpa til å få muligheten. Struick gjorde seg ikke bort mot Barnsley. Kjøre han inn i 4-rollen. Bogusz i 10-rollen. McKinstry i ving ettersom Costa er skadet. Det er mange som banker på døra, men det bør ikke byttes for mange. på en gang.

Foran Poveda og Stevens som er med i kamptroppene?

24
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Alfie McCalmont
« på: Mai 20, 2020, 08:48:20 »
Lenge siden det har kommet nytt om Alfie. Bielsa anser han visstnok som en mulig langtids erstatter for Phillips, skulle sistnevnte forsvinne.

https://motleedsnews.com/comment/marcelo-bielsa-has-found-long-term-replacement-for-kalvin-phillips-at-leeds-united-report/

Det var vel konklusjonen i fjor sommer, lite eller ingenting denne sesongen som tyder på at det er konklusjonen i hvertfall.

25
Ordet er fritt / Sv: LEGENDE: Norman Hunter
« på: April 23, 2020, 08:24:37 »
Blir spennende å se hva de kan gjøre med Lorimer og Gray når de går bort da. Er vel bare en tribune igjen uten "navn."

26
Ordet er fritt / Sv: Sesongavslutningen 2019/20
« på: April 16, 2020, 18:30:08 »
Jeg tror fullføringen av sesongrn i juni også er avhengig av den økonomiske helsetilstanden nedover i divisjonene.
Flere klubber i EFL sier nå at ikke er langt unna konkurs pga manglende billettinntekter. De ser mørk på å holde ut til juni/juli, hvor det skal spilles for tomme tribuner, med null inntekt. Billettinntekt er enda viktigere i Lg1 og Lg2 enn ch.ship.
Noen eiere sier de må avslutte kontrakter 30.06 for de har ikke råd til å forlenge utover sommeren.

Dette er ikke bare et spørsmål om hva som er teknisk mulig for EFL, Leeds, WBA og andre som ønsker dette gjennomført. Mange krefter trekker i motsatt retning, fordi de er tjent med å nulle sesongen (etter en dårlig sesong) eller de nå er svært rammet økonomisk. EFLs plan er på ingen måte representativ for alle klubbene.  I tillegg kommer dimensjonen mht helse.

Jeg regner med at ch.ship kjører samme opplegg som Lg1 og Lg2 i tidsplan. EFL må ha alle klubbene med seg om dette skal fullføres. Jeg holder dette som bare 50% sannsynlig.

Hvorfor blir økonomien bedre av at sesongen nulles ut?
Det kommer jo ikke tilskuere av den grunn?

27
Dette var jo mer i kategorien "stand up". Kan ikke ta dette for seriøst, og slik takhøyde må man ha.

Hva med tidenes beste Leedslag med 11 forskjellige nasjonaliteter i neste podcast?

auren

Godt innspill...
Youngest Debutant 11 - det  hadde vært et interessant lag med Lorimer, Milner, Rose, Neil Aspin...

Hvilken Rose er det?

28
Dette var jo mer i kategorien "stand up". Kan ikke ta dette for seriøst, og slik takhøyde må man ha.

Hva med tidenes beste Leedslag med 11 forskjellige nasjonaliteter i neste podcast?

auren

Godt innspill...

29
Mye interessant stoff helt til dere kommer til dissing av ex-spillere. Ja, vi har hatt mange svake spillere - ingen tvil om det, men jeg synes det blir for negativt å ramse opp den ene etter den andre mens man flirer rått. Ingen god "underholdning", og ikke spesielt interessant heller. All respekt for forsøket, men dette synes jeg var bom.

Og da man ønsket at Warnock skulle krepere av covid-19, hadde i alle fall undertegnede fått nok.

Ikke vanskelig å finne ufordelaktige ting å si om Neil Warnock, men å gi uttrykk for at man ønsker fyren død, bør være langt over streken. At fyren som avleverte smakløsheten er en "løs kanon", har vel de fleste fått med seg for lenge siden, men etter dette bør han vel kanskje måtte nøye seg med å avlevere sine verbale bomskudd andre steder enn i podcaster i Luscos-regi.

Må også si at det forbauser meg at Anders Palm - som jeg ellers har hatt inntrykk av er en sindig og fornuftig Luscos-leder - tillater at det grove overtrampet blir publisert.

Undertegnede sin overtramp, det er tatt til etterretning.

Sider: [1] 2 3 ... 122