Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andersen

Sider: [1] 2 3 ... 169
1
Ordet er fritt / Sv: Den økonomiske hverdagen, blir det bedre?
« på: April 09, 2023, 12:29:21 »
Årsregnskapet for Leeds United ser jo ikke så gæli ut ! I forhold til andre klubber som sliter.

2
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: April 06, 2023, 13:29:03 »
Er det hold i at Frank Lampard tar over Chelsea laget til sesong slutt? Kan ikke skjønne at det går an å ansette gamle treneren igjen , etter den dårlige jobben han gjorde der ! 3 klubber på rad han fikk sparken i .

3
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: April 02, 2023, 15:55:36 »
Brendan Rodgers har fått fyken i Leicester City , etter en meget dårlig sesong for revene . Han linkes til Tottenham jobben . Her går det unna i jobbene hvis ryktene har hold i seg .

4
Vi må bare vinne denne kampen! Og Crystal Palace i den neste hjemme kampen. Gracia har meldt at Wøber og Gnonto ikke blir klare mot Nottingham Forest . MOT.

5
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mars 18, 2023, 23:52:50 »
Det nevnes at våre tidligere trenere i Leeds United Jesse March , og Marcelo Bielsa kan være potensielle nye trenere i Crystal Palace . Da blir det ingen overraskelse ang spillestil der i gården , da vi jo godt vet hvordan March og Bielsa vil spille .  ;D

6
Flott med en seier i dag! Og vips opp fra 19 plass til 14 plass på tabellen! Håper landslagspausen benyttes godt , med de gjenværende 10 spillerene på 1 laget i pausen. Og håpe på at disse spillerene som skal repesentere landene sine unngår skader . MOT.

7
For å være ærlig har jeg ingen forventninger i denne kampen i London. Chelsea er ikke noe topplag denne sesongen, men etter kun 2 seire på 15 kamper for London laget , så må det vel snu for dem også snart? Jeg hadde ikke store forhåpninger mot Liverpool på Anfield heller , men vi så jo hvordan det gikk, ble 1 - 2 seier. Gracia sier at Leeds vil presse , presse , Chelsea hele tiden , men en gang vil vel kreftene til Leeds ta slutt? Å håpe og tro på julenissen blir vel for dumt, men Leeds er Leeds . MOT.

8
Er mer spent på hvilke som får starte mot Fulham på tirsdag , en selve cup kampen. Hvilke spillere som får hvile fra start av , når vi har en PL kamp borte mot Chelsea til helga , hvor poengene er mer viktige for min del , en Fulham kampen. Kommer vel til å se cup kampen , men resultatet er jeg mer likgyldig over. og håper vi ikke får fler skader til kampen til helga . Spennende hva Gracia tenker om cup kampen og spillere , etter flying start i sin første kamp som manager i Leeds . MOT.

9
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 21, 2023, 11:40:59 »
Leser fra innlegg her at Gracia ansettes som trener ut sesongen , med en fet bonus som takk , hvis han redder plassen til Leeds i PL? Ligger det da i kortene at hvis Leeds beholder plassen i PL/ rykker ned til Championchip league så skal klubben igjen ut på trener jakt?

10
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Februar 21, 2023, 11:31:00 »
Tenker jeg venter med jubelen ? til klubben selv kommer med en uttalelse om de har ansatt denne Javi Gracia . Hvis tilfelle er det bra at Leeds United har fått tak i en trener med PL erfaring. Hva slags spillestil han dyrker osv blir også spennende å se. Får spillerene et virkelig løft nå ? Med 1 poeng på de 3 siste kampene under Skubala som midlertidig trener er det for dårlig. Heldigvis mange kamper igjen å spille om poengene på , men kamper fra lagene rundt oss på tabellen må også gå vår vei, før statusen gjøres opp i mai. MOT.

11
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Januar 14, 2023, 18:21:46 »
Gordon Mcuseless : du løken jeg har fulgt med Leeds United i 50 år ! Selv om Man U er kanskje Leeds største nabo rival , så skal en vel ikke bry seg om dem !? De vasser i penger , og kan kjøpe hvilke spillere de vil , trenger vi bry oss om det ?

12
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 14, 2023, 18:15:11 »
Ryker Rutter pga medical failior , må Orta bare hive seg rundt og iverksette radaren igjen etter en angripsspiller. Leste at Rutter var ute med skade ? til slutten av sesongen!? Det kan vel ikke stemme ?  :o

13
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Januar 14, 2023, 18:09:39 »
Da er Leicester og Leeds a poeng og på målforskjell på en delt 14 . plass Everton tap for Southampton , og West Ham for Wolverhamton . Veldig jevnt mellom de 7 bunnlagene på tabellen nå.

14
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Januar 14, 2023, 18:00:24 »
Gordon Mcuseless: hvorfor skal vi bry oss om Man U !?

15
Om eierene som kjøpte PSG hadde vært interessert i å kjøpe Leeds United så vet jeg ikke om det hadde vært pest og kolera eller glede fra supporterenes side. Det ryktes jo om et oppkjøp av Southampton også fra de samme eierene av PSG . Men som ståa er i den klubben om dagen , tror jeg ikke det ryktet er noe troverdig heller.

16
Håper på seier i kveld , men vet jo ikke med vårt kjære Leeds om dagen. 7- 8 faste spillere hos Aston Villa sies å være ute til møte med Leeds i kveld , men en skal kanskje være litt nøktern til det ryktet , da managere plutselig klarer å stable flesteparten av skadde spillere på beina rett før avspark. Dette er vel en 6 poengs kamp i kveld , vinner vi får vi noen poeng ned til de nederste på tabellen , men som skrevet Leeds er Leeds .MOT.

17
Det nevnes oftere og oftere , senest i dag at 49ers nå gjør seg klar til å cache ut vår italienske hovedeier allerede før 2024 . Hva slags type eiere vil vi da få ? Kan det tenkes at det allerede skjer nå i VM pausen? Spent på eventuelle spiller kjøp , en haug med amerikanske spillere på laget? Vi blir et lag ala Wolves , Brentford , nesten et reint portugisisk lag hos Wolves , og omtrent et dansk lag hos Brentford. Tiden vil vise, men spennende blir det. MOT.

18
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: November 07, 2022, 10:50:33 »
Det ryktes at Southampton er interessert i vår Jesse March  som ny manager. Southamptons østeriske manager får sparken , men om han fører laget i den siste kampen før VM pausen er uklart , og Southampton bruker VM pausen til å finne en ny manager.

19
Det får gå som det går i cupen på onsdag borte mot Wolves . Ligaen er viktigst for meg . MOT.

20
Puuh , det var en enorm slite seier ! å hente opp 1- 3 til 4 - 3 seier var sterkt og Summerville ble matchvinner 2 . kamp på rad ! Nå har Jesse March vunnet 2 av 3 kamper han fikk av styret til å få Leeds laget på vinner sporet igjen , neste kamp er Wolverhamton i cupen, taper vi den , ryker Jesse March da ? eller er de 3 kampene Jesse March fikk av styret kun reine PL kamper han måtte vinne for å beholde jobben ? Taper vi cup kampen til onsdag bryr jeg meg ikke så mye om det. Håper bare at vi gjør en anstendig kamp mot Tottenham neste helg . Soon er jo skadet for Tottenham , men Tottenham er gode. Så er det 1 mnd fotball fri pga VM i Qatar . Rykter om at Leeds laget reiser til Spania , et av flere PL lag ryktes det om , når Qatar VM pågår. Skal bli deilig faktisk med 1 mnd fri fra PL fotball , Leeds United er nerve slitende ! MOT.

21
Håper bare vi klarer å opprettholde det momentumet vi hadde mot Liverpool hjemme mot Bournemout på ER  neste helg også . MOT.

22
En meget god kamp av gutta våre ikveld, og et Liverpool lag ute av form tydligvis , men skal ikke diiskreditere seieren til Leeds for d et , det er tross alt målene som teller .

23
Et meget flott resultat for oss i kveld på Anfield !  ;D Hadde håpet på et anstendig resultat i kveld mot Liverpool , og det ble det. 21 år siden vi slo Liverpool på Anfield , og det passet at vi gjorde det igjen i kveld ! Som March sa i intervjuet etter kampen , han unnet gutta seieren i kveld , men nå var hans fokus rettet mot neste hjemmekamp på ER neste helg. Tenker nok March  styrket sine aksjer i klubben med seier i kveld , men han har 2 kamper til å overbevise våre eiere at han er rett mann for jobben i Leeds. Klopp er  bare patetisk ! Skyldte delvis på tapet med at sentrale spillere var ute , og mange skader i klubben over tid . Øhh, hvilke lag har ikke skadede spillere på laget over lengre tid!? Det har vel vi hatt i noen mnd nå ! Bamford sliter og sliter for tiden, greit at han brukes som innbytter fremover , meget rusten kampform . MOT.

24
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Fulham 23/10-22
« på: Oktober 23, 2022, 13:48:14 »
1 - 3 .

25
Sånn som Leeds har spilt i 6 kamper nå , med unntak av Arsenal kampen , der vi virkelig hadde Arsenal på kniven , så gruer jeg meg til hver Leeds kamp fremover mot VM pausen i nov , desember ! Og en Mitrovic  som på egen hånd senker et Leeds lag uten selvtillit i dag !?  :( Jesse March sier han har styrets tillit en så lenge , men ryker Leeds hjemme mot Fulham på ER , tror jeg Jesse March dager i Leeds United er over. Ryktene sier så . Nytter ikke stå og bli intervjuet gang på gang og snakke fotball termologi opp i himmelen når laget han leder ikke vinner fotball kamper lenger ! Etter en veldig god 1 sesong i PL der vi endte på 9 . plass , så ser det ut til at også den 3. sesongen i PL , så som den 2 sesongen der vi unngikk nedrykk med et nødskrik , blir en kamp mot nettopp nedrykk i mai neste år , hvis ikke ting snur resultatmessig i klubben Leeds United. Blir ikke sur lenger over et tap , men heller likgyldig , og er glad at det er noen dager, en ukes tid tid til neste kamp skal spilles . Det er dette som er å være Leeds United supporter for tiden , i medgang og motgang og mest motgang opp igjennom åra siden jeg ble Leeds supporter på 70 tallet. Får håpe laget mitt gjør pessemismen min til skamme i dag , og at vi vinner , eller i hvert fall tar poeng på hjemmebane , og at Mitrovic på Fulham har en dårlig dag på jobben ! MOT.

26
Her tror jeg desverre vi går på nok et tap . Selv om Arsenal har en midtukekamp i beina . De er bare så mye bedre en oss. Vier jo kommet inn i samme sporet som fjorårets sesong vil jeg si , selv om vi har fått inn nye spillere . Skulle gjerne sett mer til Gelhardt og Gnonto i fra start i noen kamper fremover. Neste kamp er mot Leicester borte vi burde strengt tatt ta poeng der , vi møter bunnlaget , men Leeds er Leeds . MOT.

27
Veldig greit at det ble 0 - 0 og et poeng til Leeds i går , når Sinisterra  fikk rødt kort i begynnelsen av 2 omg. Men en dommer som fullstendig mistet hodet med å lede kampen allerede etter noen minutter da han blåste kampen i gang. Og verre ble det jo etter hvert som kampen ble spilt. Gerrard og gutta hans fikk kampen inn i sitt spor , med drøying av tid , og til tider skuespill ute på banen. Fint at langtidsskadede spillere er tilbake på laget , men jeg sitter med hjerte i halsen når motstanderlag får indirekte frispark utenfor 16 meteren eller på corner mot oss .Da tenker jeg først og fremst på Cooper , han er som besatt av å dra i trøya/rive ned motspillere innenfor 16 meteren at jeg får helt fnatt! Aston Villa kunne fått ei straffe da Cooper dro ned Mings, på en corner, men Mings falt også veldig lett, men en allerede dårlig dommer kunne gått på det forsøket til Mings der! For dommeren sto bare noen meter foran Cooper og Mings da Mings falt. Jesse March sa under presseintervjuet at Leeds faktisk hadde trent på å møte lag , hvis Leeds fikk 1 mann utvist i en kamp , og hvordan da laget skulle spille i formasjon ute på banen. Så det virket som Jesse March var forberedt på det verste. Men et smart trekk av amerikaneren . MOT.

28
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: September 13, 2022, 17:20:02 »
Hvis det er snakk om 1mnd pause med PL kamper , så vil det i hvert fall gavne Leeds som har noen spillere på skadelista , en rusten Bamford , Cooper , Firpo , Dallas som sies å være i trening igjen .

29
 Med Rodrigo sin skade i går , går det vel mot mer spilletid for Gelhard? Bamford er vel ikke helt fit ennå til å klare 90 min , selv om March antydet at Bamford ville starte mot Brentford til helga. Rodrigo sin skade er tricky , selv om det medisinske støtteapparatet til Leeds fikk poppet skulderen på plass i går. så er det jævlig smertefullt selv etterpå at skulderen er på plass ( vet det av erfaring selv ) Scan av skaden skulle gjøres , og opptrening deretter. frykter Rodrigo kan være ute i flere uker. :-\

30
Laget vårt var jo ikke til å kjenne fra Chelsea kampen , fikk sett 1 omg mot Brighton og det var sørgelige greier. Feilpasninger florerte og de gule kortene haglet jo mot våre spillere. Brighton var mer på alerten og ville mer . Vi sliter virkelig når vi spiller mot Brighton . Det har vel begynt å bli et kompleks ? Everton neste hjemme til tirsdag , et Everton lag som virkelig sliter etter at sesongen begynte. La oss håpe Everton får gjennomgå på EL på tirsdag ! MOT.

Sider: [1] 2 3 ... 169