Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Sterland

Sider: [1] 2 3 ... 44
1
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Tottenham 27/5-23
« på: Mai 26, 2023, 13:18:41 »
1-3 Harrison

2
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 24, 2023, 13:47:46 »
LUFCMOT
@LUFCMOTcom
🚨 Real Betis are identified #LUFC's Marc Roca as their top midfield target for this summer.  Initial contact between the club and Roca's representatives has already taken place. [
@footballespana_
]

Jo før, jo bedre. Get rid.


Ship ut ved første anledning.
Vinn vinn for Roca og klubb.
Nok en spiller som har skuffet stort. Håper i alle fall overgangen kan generere noen transfermidler.. Værre med Gnonto. Det verserer rykter om at han drar til Sassuolo  for 10-15 mill pund. Synd om vi mister han, men vi kan umulig slippe han for den summen.
Ser for øvrig at vi er linket med flere free-transfer spillere. Bla Ryan Kent og Manning (back fra Swansea)

3
Ordet er fritt / Sv: MoM West Ham - Leeds 21/5 - 23
« på: Mai 21, 2023, 16:47:40 »
3: Rodrigo
2: Kristensen
1: Bamford

4
«Leeds are falling apart again» er den mest treffende supportersangen ever. Vi makter ikke å mobilisere i avgjørende kamper. Som vanlig taper vi must-win kampene. Begriper ikke hvordan dette kan skje gang på gang, år inn og år ut. Nok engang klarer vi å skape momentum og score, for så å overlate alt til motstander. Om det er en bestemt strategi, eller ikke er uklart for meg. Men det virker som alt skal trekkes tilbake, bygge en mur og forsvare seg som et helvete. Dette fungerer uansett ikke..
Vi er for dårlige, fortjener ingen plass i PL. Nå må det ryddes i boden. Håper inderlig vi klarer å få inn en kapasitet på managerfronten, som igjen kan blå nytt liv, trykk og optimisme i klubben igjen. Radrizzani har mislyktes. Selg unna, få inn nye koster og sett igang prosjekt «nye Leeds». Prosjektet Bielsa startet har grunnstøtt så det sang😢

5
Liker dårlig at vi overlater hele initiativet til motstanderen etter vi har tatt ledelsen. Dette skjedde mot Newcastle, og nå igjen mot WH. Vi er gode nok til å holde et trykk. En annen ting er at vi sender alt som er opp på kastene til McKennie, men taper stort sett hver gang duellen, og det skapes en god overgang for WH.
Utrolig synd Bamford måtte ut. Hadde en flott omgang, og var bra både offensivt og defensivt. En stor svekkelse.. Synes også McKennie imponerer litt, og gjør en del bra. Men det er trist å se hvordan Rice og Paqueta får herje..
Tviler sterkt at vi får med oss noe her. Kan bare håpe på at WH får betale for det tette kampprogrammet utover i 2. omgang. Ellers må vi klare å utfordre katte-sparkeren Zouma, virker shaky. Hva har skjedd med Gnonto?? Ikke i nærheten av nivået han hadde tidligere i sesongen:(

6
Skulle gjerne sett Cooper fremfor Struijk.

7
Ordet er fritt / Sv: Season Long: West Ham - Leeds 21/5-23
« på: Mai 19, 2023, 23:06:29 »
3-1 Rodrigo

8
Vi tør vel nå å si: Herlig med opprykk, grattis!
Herlig :) dette gir ungdommen en fantastisk arena for 2023/2024, og igjen gi oss en fordel i rekrutteringsarbeidet.

9
Endelig et Leedslag som makter å vinne en avgjørende match. Historisk :)

Snakker vi Leeds' første playoff-triumf ever??? :o
Mener det :D

10
Endelig et Leedslag som makter å vinne en avgjørende match. Historisk :)

11
Noen som har et «tjuvtriks» for å få sett kampen?

12
Etter andreomgangen mot Newcastle tenker jeg at Forshaw også kan få være med mot Peterboro i august...
Forshaw i form er veldig velkommen i stallen, uansett om vi spiller PL eller Championship. Problemet er at han, sammen med Cooper og til dels Bamford, går skadet i brorparten av sesongen.

13
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Newcastle 13/5 - 23
« på: Mai 13, 2023, 17:57:44 »
3: Ayling
2: Kristensen
1: Forshaw

14
Aldri, aldri la Bamford ta straffe for denne klubben igjen.. Han begynner å bli fryktelig dyr ift svidde muligheter i livsviktige kamper :(

15
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Newcastle 13/5-23
« på: Mai 13, 2023, 00:30:26 »
0-3

16
Det teller egentlig ikke en dritt. Avstanden opp til voksenfotball er enorm.
Vel, det teller i aller høyeste grad. Spiller vi på øverste nivå på U21/U23 nivået vil vi også kunne tiltrekke oss de største talentene. Uhyre viktig ift ambisjonen om å utvikle toppspillere.
Jeg håper virkelig vi greier å beholde satsinga på U21, selv om også dette laget fremstår annerledes enn under Bielsa. Tror dog Orta spilte en viktig rolle her, og er mildt sagt usikker på om Big Sam er riktig mann til å forvalte talenter fra egne rekker...
Forhåpentligvis skal ikke Big Sam forvalte noe som helst i Leeds

17
Jeg tror vi holder plassen i Championship greit, men målet må uansett være opprykk. Det er tre år med fallskjerm, men denne støtten faller gradvis. Det er med andre ord ikke slik at man har tre år "gratis" forsøk.

Helt enig med Håvard, at eiersituasjonen kan by på store utfordringer neste sesong. Vi tenker vel alle på restrukturering av stallen, med ny trenerstab og sportsdirektør. Er vi derimot sikre på at Radrizzani/49ers vil prioritere det sportslige? Eller handler det om å komme seg ut av avtalen? Vil Radrizzani prøve å gjenvinne tapt fortjeneste og vil han gjøre det nødvendige for å satse på det, eller blir det på sparebluss?

Et annet moment, er alle de dyre avtalene Victor Orta har signert på. Rutter, Aaronson, Kristensen, Adams, Roca osv skal betales på. For ikke å snakke om Jean-Kevin Augustin. Fallskjerm er nevnt, men kan disse betales over driften eller må man selge unna for å dra inn penger? Og hvordan betaler man i så fall for erstatterne?

Kan ikke skjønne annet enn at det må hostes opp penger fra investorene for å gjøre denne klubben slagkraftig både med tanke på et opprykk på direkten og rustet for ny overlevelse i PL.

Så må man rykke ned først da...
Nedrykk ser jeg som høyst sannsynlig. Tipper galskapen til Orta blir finansiert med salg av Gnonto, Harrison, Summerville, Adams, James og forhåpentligvis Roca. Skal heller ikke se bort i fra at Rutter blir solgt med tap, men jeg har absolutt ikke gitt opp han..  JKA saken må jo prøves. De kan jo ikke ha lovet han 100.000 pund i uka, her må det være mulig å komme til et bedre forlik.

18
Selg/ release:

Meslier £15
Kristensen £7
Cooper £0
Forshaw £0
Aaronson £18
McKennie £0
Bamford £10
Rodrigo £10
Llorente £13
Roberts £8
Costa £5
Poveda £5
Shakelton £8

Total: £ 99 mill.
Sikkert grov bom på noen av disse prisene.

Tilbake fra lån:

Joffy
Drameh
Creswell
Hjelde
Dan James

Lag 2023/24.

Keepere:
Robles
Klaeson
Ny/ ungdom

Forsvar:
VB- Firpo, Hjelde, Ny/ ungdom.
CD- Creswell, Wöber, Struijk, Koch.
RB- Drameh, Ayling, Ny/ ungdom.

Midtbane:
LM: Harrison, Gnonto.
DM: Adams, Ny.
CM: Roca, Greenwood, Dallas (potet), Ny.
RM: Summerville, Sinisterra, James.

Spiss:

Rutter, Joffy, Ny/ ungdom.
Tror estimatet på Roberts/Shack/Costa/Poveda er i overkant optimistisk. Skal være fornøyde om vi kan få 5 mill pund til sammen. Jeg tror derimot Gnonto, Summerville, Adams og James forsvinner. Salg av disse bør kunne gi oss rundt 100 mill.
Etter 3 år i PL, får vi en grei fallskjerm og MÅ ikke selge. Men jeg antar flere av de du nevner, samt de mest attraktive vil ønske/kreve å bli solgt.

Fryktelig spent på hva vi får inn i ledelsen/manager og hvordan de ønsker å gjenoppbygge laget.

19
Det teller egentlig ikke en dritt. Avstanden opp til voksenfotball er enorm.
Vel, det teller i aller høyeste grad. Spiller vi på øverste nivå på U21/U23 nivået vil vi også kunne tiltrekke oss de største talentene. Uhyre viktig ift ambisjonen om å utvikle toppspillere.

20
Fytti helvete :( Ydmyket og pisset på. Vi fremstår som et L2 lag, og står fullstendig med lua i hånda. Hvordan i huleste er det mulig å la Gundagan stå mutters alene rett utenfor 16 meteren, og prikke goaler? Hvor er Forshaw, McKennie, Roca??? Har sett stort sett alle City kampene, og ikke en gang har motstanderen blitt så ydmyket som vi er blitt nå. Fullstendig patetisk, og bare å forberede seg på Championship. Dette kommer til å bli stygt.

Sånne mål har jeg sett City score mange av. Arsenal og Ødegård.

Det er så mange bevegelser og enormt pasningssterke spillere.Hadde Gundogan blitt dekket hadde de funnet en annen. Da blir det sånn. Det ser kanskje elendig ut, men tror nok ikke det er så lett å forsvare seg mot.
Vel, om en har kontroll på spillere i de farligste skuddposisjoner er mye gjort. Det latterlige er at det skjer 2 ganger på rad..

21
Rene og skjære tilfeldigheter gjorde at dette til en viss grad ble spennende mot slutten. Hadde ikke vært noe å si på om City hadde vunnet 7-0. Selv om 2. omgang tilsynelatende var noe bedre enn 1., er spørsmålet om City slapp gassen litt, eller vi klarte å heve oss. Allikevel skapte de en haug av sjanser, mens vi skapte 1. Synes ikke vi fremstod som et lag, og taktikken med å parkere bussen var helt på trynet. Dette er overhode ingen forestilling å være stolt av. Resultatet juger big time, og jeg har ikke sett et eneste lag som har blitt så grundig utspilt som vi ble mot City. Dette var ingen fremgang i forhold til hva vi har sett i det siste, eneste forskjellen er at City var ekstremt ineffektive. Vi skaper ingenting, klarte aldri å etablere noe spill, og makter ikke å demme opp defensivt. Dette var to forskjellige idretter. Vi har blitt pisset på, dratt ned i søla og ferden ender i Championship. Dette er så rævva som jeg aldri har sett Leeds i øverste divisjon. OK at City trolig er verdens beste lag, men vi spiller i verdens beste liga, har brukt milliarder på spillere. Heckingbottom kom med sitt Sheffield United, spilte sitt spill, la press på City og gav dem kamp. Vi, etter ørten managerbytter, fremstår som et Sunday League lag som er sjeleglad for et hederlig resultat. Flaut!

Det var da voldsomt til svartmaling.

Hva kunne man forvente i et topp mot bunn-oppgjør? Vi er der vi er, og vi møter omtrent det beste laget som finnes akkurat nå. Tror vi hadde blitt spist opp og kontret i senk med høyere press. Jeg har sett Leeds spille mye verre i PL enn dette, i tillegg mot mye dårligere motstand.
Svartmaling.. som sagt, jeg har aldri sett et lag bli så overspilt noensinne i PL-sammenheng. Fullstendig håpløst, om en ser på stats vil en se en overkjøring de luxe. Jeg forventer at vi stiller opp til match. Hadde vi klart å demme opp defensivt hadde det vært greit, men City skaper 10-15 store sjanser, og det noenlunde anstendige resultatet var overhode ikke pga godt forsvarsspill. Derimot en vanvittig sjansesløsing fra City. Haaland alene kunne hatt 5 og burde absolutt hatt 3. Det er skummelt. Dette har jeg ikke noe tro på


22
Rene og skjære tilfeldigheter gjorde at dette til en viss grad ble spennende mot slutten. Hadde ikke vært noe å si på om City hadde vunnet 7-0. Selv om 2. omgang tilsynelatende var noe bedre enn 1., er spørsmålet om City slapp gassen litt, eller vi klarte å heve oss. Allikevel skapte de en haug av sjanser, mens vi skapte 1. Synes ikke vi fremstod som et lag, og taktikken med å parkere bussen var helt på trynet. Dette er overhode ingen forestilling å være stolt av. Resultatet juger big time, og jeg har ikke sett et eneste lag som har blitt så grundig utspilt som vi ble mot City. Dette var ingen fremgang i forhold til hva vi har sett i det siste, eneste forskjellen er at City var ekstremt ineffektive. Vi skaper ingenting, klarte aldri å etablere noe spill, og makter ikke å demme opp defensivt. Dette var to forskjellige idretter. Vi har blitt pisset på, dratt ned i søla og ferden ender i Championship. Dette er så rævva som jeg aldri har sett Leeds i øverste divisjon. OK at City trolig er verdens beste lag, men vi spiller i verdens beste liga, har brukt milliarder på spillere. Heckingbottom kom med sitt Sheffield United, spilte sitt spill, la press på City og gav dem kamp. Vi, etter ørten managerbytter, fremstår som et Sunday League lag som er sjeleglad for et hederlig resultat. Flaut!

23
Ordet er fritt / Sv: MoM Manchester City - Leeds 6/5 - 23
« på: Mai 06, 2023, 18:30:25 »
3: Robles
2: Wöber
1: Ayling

24
Merkelig at Kristensen er foretrukket fremfor Koch… Men vi får stole på det taktiske geniet, som etter eget utsagn er på nivå med Klopp, Pep og Arteta

25
Fytti helvete :( Ydmyket og pisset på. Vi fremstår som et L2 lag, og står fullstendig med lua i hånda. Hvordan i huleste er det mulig å la Gundagan stå mutters alene rett utenfor 16 meteren, og prikke goaler? Hvor er Forshaw, McKennie, Roca??? Har sett stort sett alle City kampene, og ikke en gang har motstanderen blitt så ydmyket som vi er blitt nå. Fullstendig patetisk, og bare å forberede seg på Championship. Dette kommer til å bli stygt.

26
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Manchester C - Leeds 6/5-23
« på: Mai 05, 2023, 07:21:32 »
6-0

28
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Mai 02, 2023, 08:04:09 »
Så vi skal gå fra Marcelo Bielsa til Sam Allardyce på et drøyt år.....
Ikke i mitt verste mareritt hadde jeg sett for meg dette.
Helt krise, og fullstendig utenkelig. Men nå brenner det, og om vi kan sikre oss nok poeng til å overleve ved å spille kynisk gampefotball, so be it. Etter 4 kamper er han uansett borte. Tror det kan være verdt forsøket. I mitt hode er vi nede, mtp trenden vi er i , og det knallharde kampprogrammet.

29
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Mai 02, 2023, 05:58:50 »
Noe må gjøres. Hente inn Allardyce for å kickstarte laget, kan være verdt et forsøk.

30
Ordet er fritt / Sv: MoM Bournemouth - Leeds 30/4 - 23
« på: April 30, 2023, 19:42:14 »
3: Gnonto
2: Roca
1: Harrison

Sider: [1] 2 3 ... 44