Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - DenHviteYeboah

Sider: [1] 2 3 ... 260
1
Ordet er fritt / Sv: Sesongavslutningen 2019/20
« på: Mars 15, 2020, 09:32:50 »
Her mitt tip: Det inhabile og inkompetente styret i EFL stemmer over om sesongen skal annulleres. Selvfølgelig er det i EFL sin interesse at Leeds fortsatt spiller i wankership. Tusenvis av Leedsfans som kommer på kamper til små lag.

Alvorlig talt: Helt uavhengig av vår tabellsituasjon, så vil jo det mest rettferdige å stoppe alt på en dato. Det har inntruffet noe helt spesielt når 80% av serien er ferdigspilt. De som ligger an til opprykk, fortjener det, de som ligger an til nedrykk fortjener det ut i fra sesongen som er spilt. Vi snakker jo ikke om oktober her, men helt i slutten av sesongen uansett. Så kan det komme "lure" argumenter om at det er urettferdig fordi man ikke har møtt den eller den, og terminlista gjør ikke dette rettferdig osv. Poenget er at man har kommet opp i en helt spesiell situasjon. det som vil skape minst konspirasjonsteorier og bråk er jo å avslutte en dato. Jeg har sagt det mange ganger før, men sier det igjen: denne modellen med et EFL styre bestående av representanter fra klubbene er det komplette idioti. Det får aldri blitt habilt. I andre saker så stemmer styre over poengstraff og økonomisk straff, som har direkte innvirkning på ens egen klubb. Jeg håper for Guds skyld at EFL ikke bestemmer noe som helst om dette. Jeg håper avgjørelsen kommer fra feks regjeringen. Det er vel kanskje innenriksdepartementet som dette ligger under? Kan aldri tenke meg at man tar opp serien igjen til høsten. Blir bare rot etter min mening. Avslutt nå- serien 2019/20 er ferdigspilt og oppgjort!

2
Ordet er fritt / Sv: Korona-tråden
« på: Mars 13, 2020, 13:51:06 »
Hva skal vi gjøre nå??
Keep calm! Marcelo got this :)

3
Ordet er fritt / Sv: Kamper i Championship sesongen 2019/2020
« på: Mars 08, 2020, 09:22:16 »
De neste to kampene kan avgjøre mye av sesongen. Det er to kamper hvor laget forhåpentligvis har to poenger å bevise: 1) Ranet i forrige kamp mot Cardiff skal revansjeres, og 2) forrige sesongs tapte matchball hjemme mot Sheffield United skal snus til "game, set & match" mot Fulham.

Den neste drøye uken er muligheten til å drepe "Leeds are falling apart again"-historien for denne gang. Det kan naturligvis slå begge veier, men i det siste har det vært et inntrykk av flyt i det som foregår på banen. Spennende tider!
Jeg føler meg overhodet ikke trygg. Vi har en lei tendens til å tape "must win" kamper. Det har historien vist dessverre. Hvis vi skulle tape begge, så er det fortsatt ikke avgjort. Denne ligaen er bananas :(

4
Ordet er fritt / Sv: Med Premier League i sikte
« på: Mars 08, 2020, 09:17:33 »
At dere tør...vi har fått så mange ballespark opp igjennom årene så jeg er fortsatt nervøs. Tør knapt å følge med på kampene....ser lyst ut, men denne ligaen er fullstendig bananas :(

Jeg er egentlig klink enig med deg. Men det er Like bananas for alle. Se Forest i går!

Vi vil tape flere av de siste 9, kall det en sprekk. Men at Fulham skal ta inn 7 og gå forbi med bortekamper bla mot Leeds, Forest, WBA..og kamper mot Brentford, Cardif, QPR. Dem har Wigan borte i siste. Dem er tøffe..det har både vi og WBA merket  :)

I år tror jeg det holder med 78-79 poeng faktisk. Fulham må prestere bra for å klare såpass med poeng. Da trenger vi 7-8 poeng til. 2-2-5 siste 9 er 8 poeng. Tror det er nok. Så stor sprekk ser vi ikke i år...så da må det gå veien  8)WBA skal også spille sine kamper. Nå er det to lag som må være bedre enn oss siste 9.

Hva hadde du sagt hvis vi hadde vært Fulham og ligget på tredje plass og 7 poeng bak? Tipper at du som meg hadde sagt at det er kjørt og vi var hektet av. Så jo, jeg tør å si det! Vi rykker opp  8)
Hvis jeg hadde vært Fulham fan så hadde jeg sagt: Dette kan gå. Leeds kollapser alltid mot slutten....
Som Leedssupporter ville jeg ha sagt: faen nå blir det playoff i år også, og det går alltid til helvete...

Dette er basert på 45 års erfaring som Leedssupporter ;)

5
Ordet er fritt / Sv: Med Premier League i sikte
« på: Mars 07, 2020, 22:40:45 »
At dere tør...vi har fått så mange ballespark opp igjennom årene så jeg er fortsatt nervøs. Tør knapt å følge med på kampene....ser lyst ut, men denne ligaen er fullstendig bananas :(

6
Er kke med på at dette har vært såå svakt. A controlled half, ville vel Hay ha sagt.
Vi mangler noen hakk men har hatt grei kontroll.
Flere har rom for forbedring i neste omgang, så er det sagt...


Sent from my iPad using Tapatalk
Tror vi sier at vi har vært dårlige mot et dårlig lag... en slik 1. omgang mot en av topplagene hadde vi ikke ledet. Håper på skjerpings og at vi putter to til!

7
Ordet er fritt / Sv: Ny lånespiller: Helder Costa
« på: Februar 15, 2020, 21:28:41 »
God i dag. Og sist. Vingspill handler ikke bare om å drible førsteforsvarer.
Hadde håpet på mer krutt i beina hans.....stort sett lompeskudd :(

Skapte Aylings mål, ble nektet ett selv av en fantastisk redning og hadde hatt en assist dersom Bamford hadde vært i 2% av normal form. Det er meget bra. I tillegg jobber han kjempegodt i det viktige pressfasen vår. Tipper Bielsa er kjempefornøyd med prestasjonen.
Jeg mente i løpet av hele sesongen. God kamp idag :)

8
Ordet er fritt / Sv: Ny lånespiller: Helder Costa
« på: Februar 15, 2020, 20:51:50 »
God i dag. Og sist. Vingspill handler ikke bare om å drible førsteforsvarer.
Hadde håpet på mer krutt i beina hans.....stort sett lompeskudd :(

9
Er ikke dette egentlig en passende kamp for Jean-Kevin Augustin å komme inn og score sitt første Leeds-mål..?

Jo, det synes jeg så absolutt!
Sine 2 første Leedsmål sier vi  :)

10
COOPER  ;D
Dette kan vise seg å være en ekstremt viktig scoring

11
Egentlig et skremmende intervju av Ayling post Forest. "The first goal killed us". "We haven't scored the first goal in a game in a very long time now, so the first goal killed us." Han ser helt "devastated" ut. Ikke kom og si at ikke spillerne merker presset Bielsa! Ayling virker jo helt på felgen!

https://www.youtube.com/watch?v=AQrRXGh0Oow


auren
Og de samme spillerne starter gang på gang....

12
Du har helt rett Asbjørn. Derfor er de to kommende kampene, mot to topp seks lag, så utrolig viktig for de siste 13 kampene. Feiler vi her, så frykter jeg løpet er kjørt. Og med mentaliteten i troppen, dystert eksemplifisert av en Ayling helt på felgen (i intervjuet etter Forest-kampen) så MÅ vi gjøre to gode kamper nå.

It's now or never!

auren
Sorry, men de spillerne vi har til rådighet er ikke i stand til å vinne slike "must win" kamper. Det beviste de ifjor og det samme skjer i år. Må si at jeg er skremt over hvor tynn stall vi har. Vi sender utpå de samme 11-13 gang på gang og de feiler gang på gang....egentlig litt merkelig dette, hva skal til for å bli satt ut av laget egentlig? Bamford stakkars har bommet og bommet, men starter og starter uansett...det absurde er at vi frem til Augustin ikke hadde noen andre å sette inn...forstå det den som kan :(

13
Ordet er fritt / Sv: Sesongavslutningen 2019/20
« på: Februar 10, 2020, 07:48:15 »
Noe er rart i denne klubben....sjekk poengfangst før og etter nyttår sesong for sesong bakover. Hvis jeg ikke husker feil så har vi tatt FÆRRE poeng etter nyttår i ALLE sesonger siden 94/95. Den sesongen hadde vi en positiv utvikling etter nyttår og fikk en fin 5. plass. Hvorfor i all verden er vi dårligere etter nyttår gang etter gang etter gang??? Vi er det vi holder på med??

14
Har ikke sett noen kamp på noen uker nå...jeg orker bare ikke :( formen etter nyttår har vært katastrofal.
- Å be Bielsa gå løser ingen ting
- håper Bielsa forandrer litt
- troppen er altfor tynn som vi har sagt i 2 år
- jeg er usikker på om dette snur
- kan ikke se noe som gjør at vi slår Brentford...dessverre
- forbereder meg på mislykket opprykk igjen - da kutter jeg å følge med Leeds fremover. Er hjertepasient og dette er helt ødeleggende for meg. Klarer aldri å ha et avslappet forhold til Leeds :(  over 15 år med frustrasjon gjør sitt....

Kanskje du skulle prøvd å fokusere litt mer på det positive i stedet for det negative, ville jo vært bra for hjertet ditt.

Har du så dårlig hjerte at du slutter å følge Leeds hvis det opprykket går i vasken, ja da er jeg enig med deg i at helsa trumfer alt.
Dette er skivebom, Leedsfan. For det første har DHY vært adskillig mer nyansert, og dermed positiv, denne sesongen enn tidligere. Men jeg syns det er enda verre at du prøver å være belærende overfor en hjertepasient.

Dette er jo bare vas:) Poenget var at det å være positiv ikke øker blodtrykk og stressnivåene i kroppen på samme måte som det å være avbalansert og positiv. Så det var egentlig mest humoristisk ment. Når DHY tar opp sine hjerteproblemer med tanke på å følge eller avfølge Leeds så mener jeg at han må tåle en kommentar eller to på dette, kanskje jeg tar feil?!?
Helt innafor Leedsfan :)
Nå er jeg frisk som en fisk, og har vært det i mange år ;) Poenget er at jeg og sikkert andre ikke klarer å ha et avslappet forhold til dette. Vi ønsker så inderlig at klubben skal lykkes, at Bielsa tar oss til PL. Som jeg har sagt før: det er ingen annen klubb hvor et opprykk til de grader vil generere milliarder. Klubbens størrelse, historie og oppmerksomhet gjør at et mislykket opprykk vil være så utrolig ødeleggende. Derfor er det så utrolig vondt å føle at vi tryner igjen :(
Dette er ikke bra for helsa, ikke for noen av oss....

15
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 09, 2020, 11:29:07 »
Kiko passer ikke i engelsk fotball. Han har lange perioder hvor han spiller bra, men så er helv**** løs igjen. Presset mot ham blir større jo flere feil han gjør. Noe er også forsvarets feil (de skal beskytte sin keeper ved corner).

Det er ikke Kikos feil at han ikke passer inn. Det er Ortas ansvar , som hentet ham. Orta, med lang erfaring fra ch.ship, bør vite at feltatbeid og corner er essensielt for en keeper i championship.

Gjøres det feil her så blir dette fokus i mediene. Særlig mot en utlending. Det er det som skjer nå.

Orta og klubbledelsen har ansvaret. Kanskje Bielsa også, som har vektlagt keepers pasninger mer enn feltarbeid.
Bare å sette inn Meslier! Kampen mot Arsenal viste en kommende klassekeeper etter min mening!

16
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 09, 2020, 07:17:53 »
På den Grabban brenner ser vi hva det er som står i mål for oss. Ligger nede før skuddet går. Elendig skuddstopper, garantert dårligst i Championship. Altfor dårlig for oss. Slipper inn stort sett alt som kommer mot han.
Kiko var ikke bra. Men hadde han stått på beina til den med Grabban. Da hade Grabban scort. På grunn av at Kiko gikk ned redda han skuddet fordi Grabban ikke hadde øya oppe

Det handler kun om Grabbans udugelighet. Griseflaks at han ligger der skuddet kommer, skulle aldri vært der.
Men Bielsa tar ham jo ut i kamp etter kamp. Er det slik at du ønsker en annen keeper inn? Det betyr etter alle solemerker at du mener at du er fotballfaglig på et mye høyere nivå enn Bielsa.
Alle på dette forum er på et langt høyere foppallfaglig nivå enn Bielsa... ;D

17
Har ikke sett noen kamp på noen uker nå...jeg orker bare ikke :( formen etter nyttår har vært katastrofal.
- Å be Bielsa gå løser ingen ting
- håper Bielsa forandrer litt
- troppen er altfor tynn som vi har sagt i 2 år
- jeg er usikker på om dette snur
- kan ikke se noe som gjør at vi slår Brentford...dessverre
- forbereder meg på mislykket opprykk igjen - da kutter jeg å følge med Leeds fremover. Er hjertepasient og dette er helt ødeleggende for meg. Klarer aldri å ha et avslappet forhold til Leeds :(  over 15 år med frustrasjon gjør sitt....

18
Stemmer det. David White hadde innlegget fra høyre. Meget bra spiller forresten som fikk få kamper mener jeg å huske?

19
Å etter å ha sett en omgang konkluderer ihvertfall jeg med at Bielsa har helt rett i å ikke ha an med ennå. Ikke matchfit i det hele tatt. Håper den skaden ikke er alvorlig dog.
Enig. Så bare de siste 20 minuttene, men dette var tynt.

Kan sikkert ha en rolle mot slutten av kamper allerede, men that's it.

Fikk meg til å tenke på Yeboah når han kom til Leeds vinteren 1995.
Han var også litt tung i sessen og ikke 100 % matchfit når han ankom klubben. Men Howard Wilkinson var heldigvis smart nok til å bruke ham umiddelbart - først to ganger fra benken og deretter som fast rekkeleder. Og det tok da heller ikke lang tid før målene kom (andre innhopp). Og deretter scoret han jevnt og trutt resten av sesongen - og sikret klubben en uefa-cup plass i sesong som var på vei ut i ingenmannsland før Yeboah dukket opp.

Skal denne sesongen endte med det vi alle håper, må Augustin komme igang og score mål - fort.
Ha må ha tilnærmet samme virkning på Leeds i 2020 som Yeboah hadde i 1995.
Intet mindre.
Han scoret i første innhopp. FA Cupkamp mot scum på old toilet. De leda 2-0, Yeboah dukket opp i feltet etter innlegg fra Kelly og scoret ut av ingenting. Dessverre vant scum kampen 3-1 :( Satser på at Augustin blir den nye Yeboah!

20
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Februar 02, 2020, 21:55:04 »
Min spådom er at hvis Bamford hadde vært spiss i feks Wigan, så hadde han nå stått med en 3-4 mål....
En helt ok spiss, men ikke noe mer...

21
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Februar 02, 2020, 17:03:17 »
Bielsa ball er helt konge! Vi må stoppe opp litt her: det er mange år siden vi sist så et Leedslag som til de grader dominerer kamper. Problemet er avslutninger. Vi har dårlige avsluttere rett og slett. Hvilket lag er i nærheten av å skape så mange sjanser som oss i løpet av en kamp? Det vi mangler er spillere som kan fyre av et skudd fra 20 meter rett i mål,spillere som møter ballen riktig ved corner og stanger den i nettet. Får vi til dette bedre enn tidligere i sesongen rykker vi opp! Helt sikkert :)
Jeg håper og tror egentlig det samme. Det går på at systemet nå funker som et skudd nå, men de spillerne vi disponerer ikke har den kvaliteten som kreves for å ta det siste steget. Vi burde vunnet alt sånn som vi spiller.
Satt på spissen....Tenk feks å hatt Jamie Vardy som spiss i dette systemet. Vi hadde ledet med over 10 poeng ;)

22
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Februar 02, 2020, 14:16:17 »
Bielsa ball er helt konge! Vi må stoppe opp litt her: det er mange år siden vi sist så et Leedslag som til de grader dominerer kamper. Problemet er avslutninger. Vi har dårlige avsluttere rett og slett. Hvilket lag er i nærheten av å skape så mange sjanser som oss i løpet av en kamp? Det vi mangler er spillere som kan fyre av et skudd fra 20 meter rett i mål,spillere som møter ballen riktig ved corner og stanger den i nettet. Får vi til dette bedre enn tidligere i sesongen rykker vi opp! Helt sikkert :)

23
Nå har jeg sovet av meg litt av skuffelsen, og lest igjennom en del innlegg her....
Noen punkter stiger frem og bør betones:
- vi spiller veldig bra fotball
- vi har for dårlige avsluttere i forhold til våre argeste opprykkskonkurrenter
- vi gir fortsatt bort enkle mål som får alvorlige følger
- vi er det laget i verden som er helt ufarlige på corner
- vi scorer aldri et mål ut av ingenting
- vi har fortsatt sjansen til opprykk, men formkurven er bekymringsfull

- Orakelet lojosang har egne regler på forumet

24
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Patrick Bamford
« på: Februar 01, 2020, 21:17:05 »
Hvis vi rykker opp: noen som ser for seg Bamford som en ok målscorer i PL..?

25
Hvilke spillere på dagens lag er i stand til å score et mål ut av ingenting? Forslag?
Hva slags skuddtrening driver vi egentlig med på treningsfeltet????

26
Knust :(
Vi må ha minst 16 sjanser for å score >:(
Vi er totalt ufarlige på corner >:(
Det er alltid livsfarlig med corner imot >:(
Det er ingen som er i stand til å score et mål ut av ingenting...INGEN >:(
Vi slipper inn latterlige enkle mål >:(

Hvis ikke Augustin kommer inn neste kamp forstår jeg ingenting >:(
Hvis ikke Meslier står neste kamp skjønner jeg ingenting >:(
Har klokkertro på Bielsa, men dagens kamp var en prøvelse....

27
Vi er iferd med å tape for et jævla dårlig lag. Latterlig >:(

28
Når skal vi få et heldig mål mot spillets gang? det skjer jo aldri :( Styrer alle kamper, men må ha 18 sjanser for å score. Helvete :(

29
Huff, dette er kjipt å se på >:(
Vi spiller jo veldig bra egentlig, men herregud så dårlige vi er foran mål. Ubesluttsomt,tamt og lompeskudd foran motstanderens mål er jo en genganger. Alioski har jo nesten utelukkende ufarlige innlegg. Nei, nå må vi putte temmelig raskt i 2. omgang. Blir nervæs av dette altså...

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 29, 2020, 16:21:52 »
Håper ikke Bielsa er ferdighandlet! Her må mange inn før DD.

Du tenker det samme nå?

Vi er nok ferdige, men syntes fortsatt det er synd at vi ikke har en god og naturlig 10'er. Det gjør sentral midtbane sårbar med få gode alternativer.

Innbiller meg at Bamford snart blir forsøkt der. Kreativ og god med ballen, sterk i kroppen, jobber knallhardt, og er fotballklok. Tror
han kan gjøre en god jobb der.

Godt mogleg.
Har Bamford eigentleg vist noko til skot frå litt distanse? Har sett eit og anna glimt frå trening, men ikkje mykje i kamp?

Vil ikke ha Bamford i 10`r rollen. Ikke god nok som kreativ spiller, og faller veldig lett ( skuespiller ) Har vi ingen i den rollen. Da er det bedre å spille med  2 rene spisser. Enten Bamford i 2 spann med Hasselbaink in disguise ( Augustin ), hvis han viser sefg bedre enn Bamford. Eller hvis Bielsa insisterer på kun en spiss. Da benkes Bamford, hvis da Hasselbaink in disguise ( Augustin ), er bedre som  spiss en Bamford

Dette har vel Bielsa selv uttalt at er en mulighet. Så velger å stole på han der fremfor h.b.
Håper da endelig det, selv om Bielsa også sier at Ayling fint kan spille stopper

Å det er jeg også helt enig med han i.

Godt vi kan være fullstendig uenige.

Uten uenighet hadde det vært et nitirist forum  8)
Tja..jeg har nok hatt intrykk av at enkelte her inne, har ment at alle burde være enige hele tiden... ;)

Sider: [1] 2 3 ... 260