Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Duncan Pub

#1
Er det mulig,dette blir bare verre og verre. 2 angrepspillere resten forsvarspillere. Få dette overstått og få inn en Manager,dette er bare tull!!!!!!!!!!
#2
2-1   Gelhardt og Cooper
#3
Dette er enkelt,få på Summerville og Gelhart :)
#4
Veldig bra forslag Auren. Men eg vil ha med Bate. Må ha ein på midten som kan holde på ballen og fore angriperne med baller. Kanskje han kan gå inn for Rodrigo som er forferdelig ustabil for tiden.
#5
Viktig å puste med magen nå. Med James ute får vi endelig sjans til å toppe laget med Gelhardt på topp.1 poeng mot Brighton og 3-0 mot Brentford og vi kan juble for ny kontrakt i toppdivisjonen.
#6
Kanskje James sitt røde kort blir redningen for oss.Nå er det umuligt å komme unna Gelhardt fra start i 2 siste kamper.
#7
Starter Gelhardt og Bate er jeg sikker på det blir poeng mot Chelsea
#8
Uten tvil Gelhardt den mest spennende spilleren i Premier league. Gi han tillit og Leeds og England har en fantastisk fremtid.
#9
Nå  må det det bli slutt med 6 forsvarspillere. Koch kan bare spille midtstopper. Er du mulig at  amerikaneren snart hører på meg :   
Ayling - Llorente - Koch - Dallas

Raphinha - Forshaw - Bate - James

Gelhardt - Rodrigo(Bamford)
#10
Utrulig spennende kamp mot Leicester.Gler meg som en unge.Får håpe amerikaneren har følgt med Gelhardt og Bate så ønsker meg dette laget:  Meslier - Ayling, Llorente, Koch, Firpo-Harrison,Bate,Rodrigo,Raphinha-James Gelhardt.  Et skikkelig offansivt arbeidende lag hvor småspill i forsvaret er bannlyst.
#11
Er det mulig å bruke så lang tid på å toppe laget ????????
#13
Endelig toppa lag.Nå blir det einveiskjøring mot scum
#14
Få Gelhardt på banen fra start av kampene så vill målene renne inn.
#15
En enkel 2-0 seier  :)
#16
Selvsagt skal Dallas starte. Som hele laget litt pga skader har og Dallas og hatt en down. Nå kommer Dallas og hele laget med en boost fremover.
#17
Knallkjøp dette Dan James.Dei fleste spillere Titten Tei selg får en boost i ny klubb. Helt sikker på at Dan James blir en bedre spiller enn Sancho,
#18
25.april 2009 møtte Leeds Hatlepool.Litt av en reise vi har hatt.I dag skal vi vise Scumchester med Titten Tei på benken hvem som er best og rett United.
#19
Skal bli fantastisk å se Titten Tei på benken til scum blir mer og mer frustrert etter som måla renner :)
#20
Spiller ball i hatt med West Ham,66% i ballinnehav er selvsagt nok til å vinne kampen,men fortsatt måla som teller.På sikt ville jeg ikke byttet ut med seier og 23% ballinnehav
#21
Nå er det sure tapet mot scum og titten tei noenlunde fortært.Ser fremover til en forykende jule og nyttårs helg med god Bielsa fotball  MOT
#22
Philips er klar,Raphinja er klar laget er klart MOT   
#23
Med Bielsa laget får vi minst 1 poeng i dag
#26
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller - Diego Llorente
September 23, 2020, 20:33:55
Solid forsterkning dette  :) https://www.youtube.com/watch?v=1P4dflpGk2c
#28
Godt nyttår alle,dette skal vi klare. Våren 2016 er vi i det gode selskap.
#29
Nå ser jeg veldig frem til neste kamp :)
#30
Leeds meget solide bak,få til samhandlingen fremover har vi en spennende høst imøte :)