Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Cannavaro

#1
Hva syns folket om denne nyheten idag ?
https://www.leedsunited.com/news/partnerships/33559/leeds-united-football-club-announce-red-bull-as-front-of-shirt-partner

syns det var merkelig at ingen har skrevet noe om det på forumet her, så jeg legger ut linken.

Klubben tiltrekker seg ihvertfall en sterk markedsaktør her, har lest tidligere idag at det kan dreie seg om 60 MIO pund i første omgang, og kanskje opp mot 100 MIO over flere sesonger.
Da blir det Red Bull på trøya for sesongen 24/25 ser det ut til.....
#2
God morgen !   Det er en slags D-dag for Leeds ; opprykk eller ikke.....jeg grugleder meg....det bobler i kroppen.
Hva ender vi opp med ikveld ? Suksess eller "fiasko" ?  Hva må til for å lykkes i èn kamp....

Klarer Leeds å replisere den andre Norwich-kampen så vil vi være vanskelige å slå, da fant vi tilbake til form og struktur i laget
som vi hadde i en lang periode etter nyttår. Klarer vi bare en sånn kamp til ??

Meslier må finne roen og lykkes med pasningene i utspillfasen, Archie må være årvåken for bakromsløp på hans høyre side, Armstong og Adams vil helt sikkert true dette rommet mellom han og Rodon.  God kommunikasjon og observasjon mellom Rodon og Ampadu, det er de som setter linja og premissene der bak.  Vi trenger en Firpo som også gjør den defensive grovjobben såvel som gode offensive bidrag. Han har vært god i flere kamper der vi har lykkes. 

Sentralt på midtbanen så må Gruev og Kamara være gode krigere og ballfordelere ; prøve å ta ut Smallbone og Downes som er de som oftest er flinke til å finne rom og assistere frontlinja til the Saints.  Jeg håper vår talentfulle 10èr ; Georgino Rutter får en god kamp - med glatte mottak/medtak, overraskende vendinger og rykk frem i banen, og gjerne scoringer....han er ved siden av Summerville og Gnonto den som kan skape mest ubalanse defensivt hos Southampton. Han er en trussel, han har evne til å dra seg forbi både to og tre mann.  Håer Rutter-gutten fremviser en stor kamp for oss idag, og at han lykkes oftere enn han feiler. Han har stor løpskapasitet.  Der fremme må vi også håpe at Piroe endelig har funnet formen, som han viste mot Norwich.  Han må vise mer tydelig med kropp språket at han er PÅ, og at han ØNSKER å vise noe. Altfor ofte har vi sett ham yte bare 50 %....håper den hvite trøya hans blir møkkete idag...

Farke : Kom med den beste finale-talen du kan overfor spillerne dine i garderoben, gi dem håp, tro og tenning....og dersom noen ikke har dagen så vurdèr bytter noe tidligere enn du har for vane til. Akkurat idag må du fremvise game management i ypperste klasse !

Vi kan klare dette - vi har et godt lag med spennende spillertyper. Vi bør ikke stå tilbake for dette Southampton laget, men det handler om å ha dagen, lykkes med de fleste berøringer av ball, ha gode bevegelser, god intern komunikasjon, samhandling, riktig innstilling, ta drittjobben, bidra offensivt - det å tørre og feile, men vise iver og mot for å lykkes og gi sitt beste for fansen.

Dette blir pokker så spennende.....jeg ønsker alle Leeds-fans hell og lykke i ettermiddag kl 16 !!! ;)
#3
En uke igjen....når det nærmer seg mer skal man kjenne på kriblinger og nervøsitet ja....ulidelige greier, følelser for Leeds  :o
Dersom Farke tenker på trygghet og sikkerhet så kan det være smart å "overbefolke" midtbanen, det er her stikkerne fra Southampton kommer frem mot kant og bakromsløp - steng kilden til det......som det er med oss, så ser det ut til at venstrekant blir oftest brukt hos Southampton - så oppgaven blir å stenge ned det rommet for Fraser (sannsynligvis).

Det som jo fungerte godt for oss mot Norwich var at vi vant ballen høyt i banen, Kamara og Gruev var tidlig oppi motstander når de prøvde oppspill sentralt.  Rutter er også flink til å fange opp noen av disse, og han setter ofte fart fremover, det vil nok Southampton merke som en stor trussel om vi får til dette press spillet.

Det er lett å anta at det kan bli litt avventende og forsiktig i første omgang, men det hadde vært gøy å se Leeds med den aggressiviteten som de startet med mot Norwich, det kan fort ryste the Saints og gjøre dem noe usikre, og sjanser for oss å utnytte feil.  Taktikk og inngang til kamp får vi vel bare overlate til tyskeren - men, vi har absolutt en god mulighet dersom vi fremviser noe av det vi gjorde mot Norwich.  Jeg er optimist og grugleder meg forferderlig......
#4
WBA er egentlig et middelmådig CS lag, de var (som Norwich) ikke noen stor trussel for Southampton - det var lite som stemte offensivt, og når Jed Wallace spiller spiss da blir det tynt fremover.  Southampton har nok totalt sett flere spillere med noe kvaliteter ; Ryan Fraser en rask liten type som elsker å stikke i bakrom fra sin kantposisjon, Smallbone og Downes med mye drivkraft på midtbanen og som kan slå de gode pasningene eller gå på offensive løp. Adam Armstrong en god avslutter.  Che Adams har også noe kvaliteter foran mål. Bednarek er polsk landslagsspiller og Alex McCarthy er en rutinert god keeper.

Jeg syns allikevel laget vårt fremstår med mer spennende og gode profiler, og gitt at vi klarer en prestasjon igjen som mot Norwich på ER så står ikke vi tilbake for Southampton.  Det blir helt sikkert en jevn kamp på Wembley, men vi har allikevel spillertyper offensivt som kan gjøre det lille ekstra som bikker vår vei.  Forsiktig optimist før 26.5.  8)
#5
Ja idag valset vi over Norwich - akkurat som vi burde gjort i 1.kamp.  Norwich er jo et blekt og tannløst lag, ihvertfall til å dømme etter disse to kampene.  Vi river dem istykker, og igjen er det angrepsrekka vår som skinner.  La det vare 10 dager til...
Det er totalt sett en utrolig god og smart kamp av Leeds, og soleklart fortjent å gå til finalen.
Kan igrunn fremheve hele laget idag, jobber sammen som en kraftfull enhet og er PÅ fra første spark på ballen, sånn må det være på Wembley også - det er da vi opptrer best, med intensitet, aggresivitet, vinne dueller og bruke ballen riktig når vi har den.
Rett og slett imponert etter dagens kamp....da spiller det kanskje ingen rolle hvem vi møter i finalen - selv om WBA kanskje kan være den "letteste" motstanderen om noe...
GRATTIS alle, dette var stort !!
#6
For en omgang !!!  Det er et fyrverkeri, alle er PÅ !!!  Vinner dueller, pasningene sitter og flyten er der....hva har skjedd ?? Hvilke knapper trykket Farke på ??
Må være en av de beste omgangene denne sesongen, når det gjelder som (nest)mest.....wow !   Jeg er bare imponert her jeg sitter, så deilig å se denne gjengen presterer sånn de kan, det som bor i laget, det er som er DNA`et denne sesongen.

Jeg tror det er bare å prøve fortsette med dette flytspillet, Norwich vil gå hardt ut for å få en redusering, og vi må henge med i duellspillet og ta ned tempo med balltrilling defensivt, før vi eksploderer offensivt.
Dette ser utrolig lovende ut, håper vi virkelig har funnet formen igjen......
Nå er det bare riktig fokus i 2.omgang så er dette en transport etappe....
#7
Sitter nok en del nervøse Leeds-hoder ikveld rundt om i det ganske land......jeg antar det er mange som f eks tenker at Play-Off ikke er for Leeds og at tap (enten idag eller eventuell finale) er neddiskontert....er nesten ambivalent sjøl...tenker at det hadde vært fint med en Wembley-kamp for Leeds, men en statistikk eller forbannelse som MÅ overvinnes....og vi har jo stinket i flere kamper nå....med en bitteliten pluss i margen i første kamp mot Norwich.
Hadde vært gøy for Leeds fans og heise et hvitt flag ved siden av det norske imorgen tidlig.....vel, håpet skal ingen få ta fra oss uansett.....lykke til alle Leeds-venner......
#8
Med nøytrale briller så var jo dette en dørgende kjedelig fotballkamp. Med Leeds-briller på så får vi ta med oss en 0-0 forestilling hvor vi ihvertfall holder tett bakover.  Jeg syns Norwich var begredelige, bare Sainz som var bittelitt farlig og som kunne skape ubalanse hos oss, så lite av han i kampen allikevel.  Hos oss syns jeg det var jevnt over litt grått, Kamara vant flere nærdueller kanskje enn han tapte.  Gray kom ikke helt til sin rett i nye rolle, trenger mer tid på å spille i den posisjonen.  Ett irritasjonsmoment for meg er Meslier og utspill ; syns han venter vel lenge med å bestemme seg for hva han skal gjøre, flere ganger var pasningen for dårlig og de lange utspillene taper vi ALLTID ! Det er det samme som å gi ballen til motstander. Flere der bak ble litt irritert på Meslier noen ganger og det er forståelig.
Da ligger alt i våre hender den 16.mai - og med et fullpakket Elland Road så må det være grunn til å være optimist, med små glimt av litt klasse fra våre fremste angrepsspillere så må det kunne gå an å slå dette svake Norwich-laget.  Et littegrann skarpere lag hadde straffet Norwich på en spilledag som denne, og da bør vi kunne klare det på torsdag !
#9
Ja dessverre er dette et labert Leeds-lag, mildt sagt !  Da sier det også sitt om Norwich. Totalt sett så er det dårlig kvalitet på kampen, med få få målsjanser, om noen. Selve oppspillet til den annulerte scoringen likte jeg, der var det god bevegelse og mye på 1-touch.  Det var det Leeds viste av finspill i 1.omgang. Vår angrepsrekke er svært lite involvert i kampen, mest ballkrig på midten. Norwich åpnet veldig bra med mye energi og løp, men det har ebbet ut for dem også. En kvalitetsmessig svak 1.omgang av en fotballkamp.  Vi må finne rytmen, men det ser ut til å være vanskelig når flere spillere virker å være ute av form.  Så da får vi være fornøyd med 0-0 foreløpig.  Det er dødballer eller glimt av gode enkeltprestasjoner som kan avgjøre denne kampen ser det ut til.
#10
Ordet er fritt / Sv: Under 18's
May 10, 2024, 20:56:36
0-0 til pause.....City klart mest og best med ball, har noen kantspillere som truer en del, men sluttproduktet til City er ikke bra nok, heldig nok for Leeds.  Blir mest kontringsspill for våre håpefulle. De har fightet bra defensivt. Chambers og McDonald er de som kan by på litt fremover.  Stort City overtak i banespillet, men med noe mer presisjon så kan Leeds få en scoring, men blir tøft dersom City får den første scoringen vil jeg tro.  Artig allikevel å se på unggutta, kanskje noen som kan ta veien helt til A-laget...
#11
Ordet er fritt / Sv: Under 18's
May 10, 2024, 19:53:55
Supert !  Takk for link    8)
#12
Ordet er fritt / Sv: Under 18's
May 10, 2024, 19:48:33
Noen som har link til hvor den vises på Youtube ??
#13
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Archie Gray
April 28, 2024, 09:15:45
Det er viktig å kunne prøve å ha et nyansert og balansert syn på en 18 år gammel fotballspiller. Han er fortsatt veldig ung og har mye å lære fortsatt samt forbedre !
Han har god nærteknikk - et godt mottak og medtak, god med begge bein. Han beveger seg bra og har et godt overblikk. Selvfølgelig mangler han litt mer muskler, men han vinner også nærdueller. Han prøver å holde ball i laget når han har vunnet den.  Han er ikke raskest de første metrene, men har god fart på litt lengre distanse, og han har god utholdenhet. Han har spilt utrolig mange kamper iår, og jeg må si at han har klart seg godt i de fleste av dem.  Archie Gray kan fortsatt utvikle seg og bli en utrolig god midtbanespiller (han er ikke noen utpreget back-type).  Dog, som midtbanespiller så må det forventes også flere assist og mål, der har han en jobb å gjøre. Totalt sett vil jeg si at han fortsatt er et supert talent og kan utvikle seg til å bli en stor stjerne, men om det er under Farke eller en annen manager er ikke godt å si.  Noen blomstrer og utvikler seg annerledes med andre trenere også.  At han har fått tillit av Farke betyr enormt mye for utviklingen av en unggutt som Archie.
#14
Vi slo faktisk et lag som var i knallform, og det kunne vi se med det blotte øyet. De hadde godt pasningsspill og var sterke i press spillet. At vi vinner mot Boro borte tyder absolutt på at vi er med i opprykkskampen.  Idag var den offensive biten av spillet bra igjen, og vi skapte flere sjanser foruten målene.  En god gjennomført kamp av Leeds egentlig med tanke på motstand. Så kan man alltids diskutere og finne feil ved enkeltspillere og situasjoner, men det viktigste idag var 3 poeng og seier, det fikk vi !!  Dette lever så til de grader de siste 2 kampene...og vi er samtidig avhengig av hva som skjer med Leicester og Ipswich....jeg kjenner på "litt" lettelse etter denne kampen og gleder meg til de to siste.   Tenk hvor kjedelig det er å ikke å ha noe å spille for i de siste kampene av en sesong......
#15
Endelig litt margin på vår side - Gnonto sin scoring var offside, men vi skaper sjanser og da er det viktig å sette dem !!
Det gynger frem og tilbake, som mange sier så er problemer i midtbaneleddet....ser ikke ut som vi vet om vi skal presse høyt eller lavt til tider, og derfor blir vi overspilt og lager rom.
Latte Lath står med ett gult, det virker som han er heltent mot oss idag. 6 minutter tillegg var det ingen som så komme egentlig....unntatt dommerteamet da.
Laget vårt ser heltent ut egentlig men funker ikke optimalt som en enhet her, det må Farke få rettet på i pausen.
Jeg antar at vi må sitte fremme i skoa hele gjengen som ser denne kampen gjennom 2.omgang også....men mye fin fotball innimellom, må være mer gøy for den nøytrale seer.....here we go with Leeds United......
#16
Herrejemini !!  Hadde dette vært Leeds på en fredagskveld og om vi var i den posisjonen som Leicester er så hadde vi Leeds fansen knust opprykksdrømmen !! Kanskje akkurat det samme Leicester fans gjør nå....
Men ; Leicester har jo en elendig form siste 10 kamper, og med det forspranget de engang hadde....for en liga da !!!
Leicester skreddersyr et opplegg for Ipswich og Leeds her....og de (Leicester) har 3 hjemmekamper igjen, bl.a mot Southampton. West Brom og Preston også hjemme hvor begge disse fighter for Play Off.  For en avslutning dette vil bli.  Hver bidige kamp frem til 4.mai blir cupfinaler nå.  Håper vi klarer å takle presset, syns det var noe forknytt mot Sunderland.
Uansett ; vi bør ha gode muligheter for fortsatt opprykk når Leicester leverer gavepakker som dette mot slutten av sesongen....det er bare opp til bevis for gjengen vår !!
#17
Kjedelig omgang av Leeds.....det er jo den offensive biten som svikter igjen, og at vi er ufarlige på cornere.  Det kommer INGEN bytter i pausen....
#18
Oh my Lord !!! Utrolig viktig seier, og med nerve helt inn.  Ser man på 1.omgangen isolert og at det skulle fortsette i 2.omgang så følte jeg at vi skulle tape denne.  Det som redder oss er dueller og blokkeringer innenfor egen 16 m og angrepsspillere med det lille ekstra.  Jeg gir også en stjerne i boka til Piroe som har pasningen til James før scoringen hans, den var cool i en stressa situasjon.  Bare å takke dette laget for aldri å gi opp mot en god motstander faktisk.  Vi klarte å snu det i 2.omgang med litt mer ballinnehav og ved å vinne flere dueller. Puuuh dette var en utrolig deilig seier.  Grattis !!
#19
Helt klart 1.omgangen som ødelegger dette for oss - eller var det laguttaket ??
Rodon/Ampadu er de som styrer bak og gir trygghet....Coops skal ha for lang og tro tjeneste hos oss, men nå er han ytterst på tampen av sin karriere hos oss.  Watford var flinke i press spillet sitt i 1.omgang, og kombinert med at vi gjør endringer i 2.omgang og at Watford kanskje "safer" litt så tar vi fullstendig over.
Noen av våre har en dårlig dag, og det må vi faktisk regne med iblant - men den offensive linja vi står igjen til slutt i kampen
gjør at vi ihvertfall redder 1 poeng på en dårlig dag.  Det får vi bare ta til takke med tenker jeg, og deretter heve oss betraktelig på mandag igjen mot Hull. La de få unngjelde.  Tror egentlig dagens Leeds lag trenger jevnt med kamper for å holde rytmen, lange pauser med færre spillere på treningsfeltet også er ikke noen god oppskrift for suksess.
Flere resultater med oss denne fredagen - Ipswich vant selv om de slet mye i 2.omgang mot Blackburn.  Det blir fight helt inn dette her, og hvem vet, kanskje var dagens poeng viktig når vi summerer opp til slutt ??
#20
Dommeren står noen få meter unna og ser Copper kneer ned Rodon uten no kontakt med ball. Det er "overfall på åpen gate" - og i tillegg er ballen nær armen hans når han rydder unna......det er heeeeelt utrolig dømming !!!

Allikevel har vi god kontroll, skaper mest på vår venstreside, hadde vært herelig om vi lykkes med en scoring fra den siden i 2.omgang. Kombo Summerville-Rutter-Firpo lager mye trøbbel for Millwall der ute....

Syns ellers våre spillere virker spillesugne, et lite overskudd kanskje etter litt fri ??

Får vi 2-0 så finnes det ikke snev av nerve igjen i denne kampen.....og det blir minimum ett rødt kort på Millscum i 2.omgang !
#21
Ingen forandringer fra Sheff Wed, kampen :

Meslier - Gray, Rodon, Ampadu, Firpo
Gruev - Kamara
Gnonto-Rutter-Summerville
Bamford
#22
Ja da slår som vanlig kampdags-nervene inn igjen. 9 dager siden sist. Håper våre håpefulle har brukt denne pausen godt. Noen ganger er det faktisk bra å ha tett med kamper, da er man "on-a-roll" med kampmodus og det er lett å omstille seg til kamp. Med lenger fri så kan det være en liten "issue" for noen. Får håpe Farke danner et riktig scenario i hodene på vår kamptropp. Utrolig viktig å være påskrudd i denne kampen. Som flere nevner her så har det skjedd en endring med Neil Harris tilbake som manager i Millwall, og de har 5 kamper nå uten tap.  De har stor nok tro på at de skal få med seg poeng fra Yorkshire idag.
Nettopp dødballer blir en greie ; Millwall har scoret 14 på dødballer denne sesongen, 21/22 mål fra åpent spill.  Det vi kan potensielt kan slite med er om de legger inn et høyt aggressivt press, samt at de lager mye frispark for å stykke opp kampen. Sånn kan de få Leeds ut av rytmen.  Vi ønsker å dirigere tempo i kampen og ha ballinnehav.  Nettopp mot sånne type motstandere savner jeg en rask og teknisk spiss som går på bakromsløp når vi kan spille opp langt bakfra.  Rutter kanskje en ide`for denne varianten ?

Vi har jo en makaløs statistikk i 2024, og håper ikke den blir ødelagt idag, vi må ha et heltent lag med friske bein, som har fullt fokus for å vinne dueller og ha god pasningskvalitet og bevegelse i laget.  Samt at våre i front har en god dag og utviser god samhandling. Utrolig god presisjon i pasningsspillet bak og lite personlige feil - sånn at vi får kontroll på spillet vårt.  Dersom det skjer så har vi absolutt mulighet for seier igjen.  Vi er formlaget fremfor noen og da må vi være sterke i trua !

Skal absolutt ikke undervurdere Millwall - de vil gi oss en tøff kamp - men basert på sesongen som helhet så bør vi stå igjen med 3 poeng her - tipper en hardtjobbet 2-1 seier, Rutter og Summerville som våre målscorere.
#23
Several players' partners are expecting babies this/next week. Hopefully everyone is available!

Noen som vet hvem de er ??  Kan jo ryke ut av en kamptropp på kort varsel da.....
#24
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Ethan Ampadu
March 10, 2024, 12:15:31
Quote from: Asbjørn on July 17, 2023, 18:38:14
Donnohue virker å være på ballen her:

Joe Donnohue
@JoeDonnohue

📊 Ethan Ampadu described as a player with 'leadership qualities' who'd suit a 'regularly-winning, possession-heavy side'. Consensus seems to be his future lies in anchoring a midfield three, given skillset & experience. On paper, he's what #LUFC need.

Fint å se litt tilbake til begynnelsen.....dette stemte nesten helt perfekt....Ampadu er en perfekt match til Rodon som midtstopper.  I min fotballfilosofiske verden har jeg alltid tenkt på teorien om å bygge et lag bakfra, en god keeper - raske og utholdende backer som har gode kvaliteter offensivt og defensivt.....og ikke minst ; midtstoppere som utfyller hverandre med litt forskjellige egenskaper. En stopper som er svært god i alle typer dueller, og en som er tilnærmet lik men som tar sikringsjobben oftere og balanserer spillet i større grad. Rodon er den med fysikken og Ampadu den "smarte" som fordeler pasninger langt og kort - dikterer rytmen...
Struijk er en mellomting egentlig, han har et fysisk nærvær, kan yte bra i dueller, er ikke rask nok - og er ikke i nærheten av Ampadu med pasningssikkerhet og tolkning av spillet. Skaden til Pascal åpnet vei for Rodon/Ampadu som Farke sikkert hadde tenkt kunne fungere.
Leeds har helt klart fremstått som det beste laget defensivt i divisjonen så langt - det å skape defensiv trygghet er utrolig viktig for et fotball lag, men det innebærer også at alle andre spillere gjør sin del av den defensive jobben.  Det gjør det også lettere for den bakre fireren å forsvare seg.  Kollektivet, enheten som viser vinnervilje har etterhvert blitt vårt varemerke, og Ampadu med Rodon har helt klart bidratt med dette.
Personlig er jeg full av beundring til laget for hvordan vi fremstår for tiden ; profesjonalitet, kjemi og dynamikk i laget, offervilje og mye kvalitet.  Støtteapparatet skal også ha skryt, jeg tror det er klart færre langtidsskadde denne sesongen enn tidligere.  Farke har gjort svært mye bra og riktig ; eneste vi kan pirke litt på her er hans game management når det kommer til bytter under kampene kanskje.....
men til slutt ; skryt til Ethan Ampadu for hans fantastiske bidrag så langt denne sesongen !!
#25
Vi vinner på kvalitet og klasse !  Vi har ingen formdupp, det er denne tiden på sesongen hvor mange lag sliter p.g.a tett kamp program. Vi holder ut. Selv om Farke ikke rullerer mye så har vi god kvalitet på benken også uansett.  Ampadu er vår sjef i sånne kamper, han leser spillet fint, vet når han skal rykke frem og skape ubalanse, og når han skal holde på ball i laget, han vinner dueller og er kjapp i føttene, dirigerer og forflytter seg bra.  Slår langt når det er mulighet for det (hadde vi hatt en rask spiss så kunne det vært ytterligere en fordel for oss).

Det er totalpakken med dette laget som er vår "force" - det er en enhet som jobber sammen og som har en klar fotballfilosofi. Tidligere kunne vi se andre typer Leeds-lag som fikk panikk i sluttminuttene for å ri i land en seier.  Det skjer ikke med dette laget. Det er en nesten ubehagelig ro og selvtillit i våre spillere som har stor tro på seg selv og medspillere, og det gjør oss sterke !

Målene vi scorer idag er av ypperste kvalitet, og det er nettopp fordi vi har spillere som har disse egenskapene.  Det er råflott å se på når det funker.  Dette var også 18. ligakamp hvor vi holder NULLEN, imponerende !!!  Nå er det 9 dager til neste kamp, og godt er det.  Vi har lagt press på Leicester og Ipswich...fullt mulig at noen av de avgir poeng imorgen.

Ikveld kan vi igjen være stolte av laget vårt  !!
#26
Vi har KVALIET i laget....da kan vi få sånne scoringer ! Dette skal holde til seier. Wednesday har ikke stort å komme med....
#27
Kommentatoren på Viaplay snakker om "good performance" og god "game plan" hos Wednesday....og han har jo noe rett i det. Allikevel er det Leeds som er det førende laget i banespillet, og at vi også har en "game plan" - nemlig mye ballbesittelse !
Man vinner ikke kamper med bare mye ballbesittelse, det må stemme offensivt også, og i 1.omgang har nettopp det kladdet for oss....men vi kommer ikke utenom at det er mer kvalitet i vårt lag, og det betyr at noen kan ha en "off-dag" med mye uflyt, men som allikevel kan glimte til med god kvalitet ; som ved målet...strøkent innlegg av Firpo (som har en off-dag, og perfekt avslutning av Bamford (som heller ikke har gjort mye ut av seg).
Dette betyr i det store og hele at vi er et lag som aldri kan avskrives, uansett....fordi vi har kvalitet som kan være avgjørende. Det er det som skiller gode lag mot dårlige lag.

Kampen er ikke vunnet, men nå må Onsdag mer fremover, og det kan gi mer rom til våre angripere.  Det er et fint utgangspunkt for 2.omgang syns jeg.  Vi har mulighet til å forbedre oss også.  Om vi putter 2-0 her så tror jeg kampen er avgjort. Vi har nok kvalitet til det også.
#28
Kjip kamp, men det viktigste først : 3 poeng !!! Leicester og Ipswich vinner, og vi vinner !  Det er sååå viktig med seier, uansett hvordan de kommer.....Farke sier : "the best win in 2024"...
Selvsagt merker vi at kampprogrammet er tett og det stilles krav om 3 poeng i hver kamp, særlig når vi har satt oss i denne situasjonen vi er i ; i toppen av tabellen !!  Selvsagt er det mye å pirke på etter en kamp som dette, og da særlig at vi ikke utnytter sjanser noe bedre. I andre kamper har vi vært effektive og heldige, når man vinner kamper på dager hvor flyten ikke stemmer helt, så er det faktisk deilig med 3 poeng og seier.
For Farke og gjengen er det igjen bare å nullstille og forberede seg godt før fredag, bl.a restituere godt.  Fredagens kamp kan fort vise om vi er i en formdupp, eller om det finnes nok tæl, vilje og finesse til å vinne lokalderbyet.
Jeg er uansett glad for seier ikveld - jeg skiter i hvordan vi framstod, i denne perioden av sesongen er det kun 3 poeng som teller.

Bedre samhandling, presisjon, flyt i overgangsspillet og gode individuelle prestasjoner må til om vi skal hente hjem en seier på fredag også.  Holder vi nullen så er det god sjanse for seier igjen.....velger å være optimist fortsatt selv om kvaliteten ikke var helt på topp ikveld.
#29
Det lå litt i kortene at Leeds en dag ville gå på en liten sprekk. 1-1 på bortebane i et lokaloppgjør mot et lag som kjemper mot nedrykk....det får vi bare ta med oss, uansett bedre med ett poeng enn tap.  Ser ganske enkelt at spillerne ikke har den store gnisten og energien i denne kampen. Det er p.g.a kamp programmet, og høy kampbelastning.  Summerville burde scoret etter 3:30 og da kunne dette endt med et annet utfall.  Jeg tenker at denne gjengen har lyst til å revansjere seg kraftig mot Stoke på tirsdag.  Legger selvfølgelig også mer press på oss selv når vi ser det tetter seg til i toppen av tabellen.  Bare for Farke å holde humøret oppe blant gjengen og inspirere mest mulig på trening frem til tirsdag
#30
Måtte bare ta en kikk igjen på 2.omgangen i reprise idag.
Det jeg noterer er at Leicester får store sjanser ved Mavididi og Daka, som er store opplagte målsjanser med kun Meslier å overliste. Vestergaard sin heading i krysset og da feilaktig annulering av mål i etterkant av dette.  Vi er litt trykket i denne perioden som varer fra vel 55.minutt til la oss si 65. minutt.  Da kommer James og Bamford inn.  Fortsetter med eget oppbyggende spill og det er flere ganger vi klarer å trykke Leicester tilbake. Kombo med Rutter/summerville innenfor Leicester`s 16 meter et par ganger her som kunne blitt farligheter, men Leicester får reddet unna. Roberts på i 75.min. og scorer fem minutter senere.
Jeg mener det er vel 10-12 minutter fra 55.minutt at vi kjenner på litt press og stress i 2.omgang, ellers har vi tilsynelatende god kontroll og har ballen mest. Det er Leeds som trykker frem offensivt.  Vår helt klart markante offensive drivkraft er Georginho Rutter i avslutningen av kampen, han har teknikk, fart og lange steg - en egen vilje til å tørre å gjøre overraskende vendinger og rykk - noe som er svært problematisk for motstanderen.  Han er den som skaper ubalanse hos Leicester før Roberts knaller inn 1-1, han er den som aldri gir opp og vinner ball og passer til Archie før 2-1 (da Friling sier at Rutter er overalt og gjør alt selv.... ;D). Rutter er den som igjen driver fremover og drar av en mann før Vestergaard feller ham før frisparket til James som går via kneet til Bamford og i mål til 3-1.

Det som også kjennetegner Leeds under Farke er ballgjenvinning, og det å tørre stå etter når vi mister ball i angrep.  Vi vinner masse 2.baller og skaper nytt trykk igjen ved dette.   Veldig enkelt å se etter 1-1 scoringen da virkelig alle i hvitt er ordentlig PÅ.  Det at vi nå har to midtoppere i Ampadu og Rodon som ofte tar med ball høyt i banen skaper masse ubalanse for motstanderen og er også med på å lage vanskeligheter for en motstander.  Videre vil jo Farke at backene våre skal stå høyt, og vi har fotrappe kantspillere i Summerville/Gnonto/James som er et mareritt for enhver back.  Disse tre sammen med Rutter er spillere som våre motstandere skal frykte mest.  Når vi nå etterhvert har sett mønsteret vi spiller i, samt at vi ikke skal glemme en stabil og ballsikker midtbaneduo i Kamara/Gruev og en svært talentfull og god høyreback - så er dette et lag som biter svært godt fra seg.
Da har jeg ikke nevnt spiss plassen (Piroe/Bamford) ; holder grei CC klasse, men vi trenger en notorisk målscorer der fremme) venstreback-plassen (som forøvrig Archie fikset veldig bra i 20 minutter) og keeper plassen v/Meslier (litt usikker på han i PL egentlig, men gjør jobben for oss ok)......det er i bunn og grunn et veldig solid Championship lag dette, og jeg må si jeg gleder meg til onsdag for å se hvordan vi matcher middelhavsfarer i PL ; Chelsea.  Selv med noe rokkeringer hos oss så bør vi kunne gi de litt problemer....

Bare å nyte flotte dager nå som Leeds-fans.....