Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kato

Sider: [1] 2 3 ... 289
1
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Tyler Roberts
« på: I dag kl. 11:47:19 »
Blir mye snakk om Roberts om dagen. Desverre ikke positiv omtale. Greit å ta dette her i stedet for alle andre tråder. Jeg har vært bidragsyter til det.

Det er delte meninger om Roberts. Veldig skjevfordelt. Et par her inne og kanskje 6 jeg har sett på twitter mener han er god og bidrar bra for Leeds. Det må dem få mene. Han skaper ihvertfall engasjement og diskusjon godeste Roberts.

Jeg har ikke noe behov for å slenge dritt om Roberts. Det bør ingen gjøre. Ingen kan ta han på innsatsen. Han gjør så godt han kan. Jeg mener han er langt unna å være god nok for Leeds og måten vi spiller. Det er lov å mene uten at det er å være ute etter Roberts eller slenge dritt. Når en spiller ikke er god nok for klubben er det naturlig å ønske han bort. Så det håper jeg skjer så raskt som mulig.

At folk ønsker han langtidssskadet og kaller han klovn og verre ting er unødvendig. Jeg har selv sagt at jeg heller skulle ønske at Bamford heller skulle vært klar i stedet for Roberts. Til dels greit å mene, men unødvendig å ytre.

En Liverpool kompis ser det meste av Leeds kamper. Mest underholdende lag i fjor. Ikke like imponert i år. Han er helt oppgitt over Roberts. Tikker inn mld jevnt og trutt med Roberts kommentarer. Grunnen til at han har fått oppheng på Roberts er at han ser ut som en jævla bra fotballspiller med enorme ferdigheter i det ene øyeblikket, men så ser det ut som han plutselig får hjerneblødning eller epilepsi anfall i neste. Ordene var hans, men plutselige og akutte svingninger i prestasjoner syntes jeg er beskrivende for hvordan jeg også tenker om han.

For å balansere litt av kritikken jeg har hatt mot Roberts så siterer jeg en sms jeg fikk lørdag kveld.
" Hadde Roberts laget en skrytevideo med highligts av de ti beste gjenvinningene, driblingene og vendingene og krydret det med noen mål fra CC, så ser han ut som 40-50 millioner pund spiller". Jeg syntes det er spot on. Tenk om man kunne klart å lure noen arabere ned lite peiling og altfor mye penger :o

Poenget er at Roberts har noen ferdigheter få har. Men han har til nå etter snart 4 år med Bielsa ikke klart å sette dette sammen til et produkt som holder PL nivå. Han ser ofte ut som han ene som ikke forstår systemet og jeg tror han passer best i et lag hvor struktur og samhandling ikke er hovedfokus. Han må spille på innstinkt og ha medspillere som kan tilpasse seg. Kan være at Roberts sin litt uvørne spillestil med ball ikke er skreddersydd for et lag som sender mange spillere raskt fremover og spiller mann mann system og er ekstremt sårbare for brudd i mot.
Det er min teori.

Jeg hadde ikke blitt sjokkert om han hadde dundret inn mål i en annen klubb i PL eller i CC hvor ting ikke er så fastsatt.

Hvis Bielsa ikke fortsetter, så håper jeg vi får inn en ny sjef som kan ta det videre. Kanskje litt mer moderne utgave og ikke fullt så ensporet og prinsippfast. Hadde ikke blitt sjokkert her heller om Roberts hadde blomstret under litt friere tøyler.

Den sjansen tror jeg uansett ikke Roberts får. Alt annet en salg i sommer vil overraske meg. Ihvertfall hvis Bielsa fortsetter. Han er som Costa og Poveda inne i hiarkiet og blir brukt før han plutselig er ute. Da ute av klubben og erstattet av andre.

Poenget med dette innlegget var å nyansere kritikken jeg har slengt ut om Roberts. For den har jeg hatt en del av. Hadde Roberts kun vært dårlig og slapp hadde neppe diskusjonen rundt Roberts vært så stor. Men det blir litt mer frustrasjon når man vet hvilke ferdigheter han besitter.

En diamant det var umulig å slipe?

Fra nå blir det mindre mas fra meg om Roberts. Det får andre ta seg av. Så er det bare å krysse fingrene for at han knekker koden i vinter og vår. For vi må regne med at han brukes jevnlig fremover for jeg frykter at stallen er like tynn om en uke.
Veldig bra denne.
Tror også han kunne blomstret i en annen klubb og annet system.
Var god mot Brentford og Chelsea. Da fikk han sammenhengende minutter. Ellers mye 1 steg frem og 2 tilbake desverre.
Har vel fått 850 minutter så langt denne sesongen. Det kommer av skader og ikke imponerende spill. Det er stor forskjell og det kak vel sies om flere spillere og. Det må fikses neste sesong fra klubbens side.

Dundre inn mål? Han har jo ikke avslutningsferdigheter i det hele tatt.

2
Det lyser jo også at vi mangler en spiss der fremme. Orta er god å prate. På tide å få inn en midtbanespiller og en spiss.

3
Kampen snudd fra full kontroll til kaos i det øyeblikket Tyler Roberts var borti ballen for første gang. Forferdelig innhopp. Få shippa ut på lån i full fart. En helt sjanseløs spiller. Like dårlig av Bielsa å fortsette å bruke en spiller som ikke er i nærheten av
å være god nok. Total kollaps. Elendig kampledelse å gi vekk dette. Newcastle fullstendig sluttkjørt til Bielsa snudde alt opp ned.

Det Bielsa leverte fra benk i dag er det svakeste jeg har sett på svært lenge.

4
Liker ikke tanken på Koch i midtbaneleddet.

5
Ordet er fritt / Sv: Skade- og suspensjon oversikten
« på: Januar 18, 2022, 10:56:48 »
Muskelrelaterte skader:

Phillips, Cooper, Forshaw, Firpo, Shackleton, Bamford og Roberts.

Vært ute med muskelrelaterte skader:
James, Llorente, Rodrigo

10 spillere.

Absolutt et poeng å se på treningsbelastningen.

Virker ikke som om man "slipper opp" , men kjører jevnt "hardt/full throttle". Utifra hva man nå opplever denne sesongen av skader, og mange "identiske" skader - så bør det være mulig å endre noe ved treningsregimet skulle man tro.  Det er lov å tilegne seg erfaring/kunnskap som kan benyttes konstruktivt for å forbedre hverdagen for spillerne. ;)

Den dagen det slippes litt opp på hardkjøret blir vel dette gjenget å få en hinsides formtopp. Både Hjelde og Harrison snakker om knallharde økter når det er pause hele midtuka.

6
Er vel to som går ned fra denne divisjonen. I så måte en viktig seier i går i seksponegskampen, og litt pusterom.

7
Ordet er fritt / Sv: MoM West Ham -Leeds 16/1-22
« på: Januar 16, 2022, 21:37:19 »

8
Jack Harrison sa i intervjuet etter kampen at laget trente knallhardt denne uka før dagens kamp. Må jo være det elleville treningsregimet som skaper denne skadelista. Er jo ingen slagskader fra kamper, bare lyske, lår og kne.

Cresswell og Gelhardt dreier seg om h.h.v. skulder og ankel.
Begge skadetilfeller oppsto på trening, ved at en lagkamerat landet på dem etter duellspill . Og hvilken type trening var det? Vel, begge ble skadet tre dager før kamp, noe som forteller oss at det etter all sannsynlighet dreide seg om det beryktede murderball-opplegget.

Det kan vel neppe herske noen tvil om at den svært intense måten vi spiller og trener på, gjør at vi må betale en høyere pris enn de fleste andre når det gjelder slitasje og skader.

Da må vi jo kompensere med en større stall. Nu må de ut med sjekkheftet, et par sentrale midtbanespillere må inn.

9
Meslier 7 - Det vanlige. Minus for distribusjon, for mye respekt ute i feltet.
Ayling 7 - Rota før andre baklengs, ofte i fint driv fremover.
Firpo 7 - Starta greit, strekk på baksiden.
Struijk 8,5- God i første, stor i andre omgang.
Koch 7 - Jobbet godt uten å være all verden involvert.
Forshaw 7- Starta veldig lovende, krise hvis det er strekk.
Dallas 7 - Missa markeringa på første baklengs, ellers god.
Harrison 9 - Hat trick.
Raphinha 7 - Ser han ikke er helt i toppform, men mye bra.
Klich 7 - Noen unødvendige balltap, men en løpsmaskin.
James 7 - Vanvittig signalpress, selv om han ikke er spiss.
Bate 7 - Nydelig å se en jypling være misfornøyd med å bli tatt av.
Hjelde 7 - Stengte sin side, noe pasningsrufs.
Rodrigo 7 - Rolig og fin med ball, holdt på å ødelegge alt.
Rodrigo 7??? Han fikk jo ingenting til. Helt ute av der var han. Traff han på en pasning?

Klich må fortsette i neste kamp. Rodrigo forblir på benk.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodrigo mistet ballen et par ganger. Men han gjorde en del bra også. Han gjør noe James ikke klarer. Holde på ballen og få med flere spillere. Han hadde faktisk flere bra pasninger som ledet til mulighet for en sjanse eller 2.

Helt uenig. Gjorde feilvalg på feilvalg, fra sekundet han entret banen. Tydeligvis helt ute av form/fitness. Kronet det hele med å "stå i veien" for 4-2. Selvsagt ikke hans skyld, men det var litt typisk hans opptreden i dag.

Rodrigo bør absolutt ikke starte i den viktige kampen mot Newcastle. Er Bamford fit vil jeg se dette laget:

Meslier - Ayling, Llorente, Struijk, Hjelde - Koch - Raphinha, Dallas, Klich, Harrison - Bamford.

Dette laget bør så absolutt hamle opp med et svakt Newcastle. 3 poeng neste helg og vi slutter å snakke om nedrykksstrid og fokuserer heller på om vi klarer å komme på øvre halvdel.

auren

Syns han var bra. Mer involvert enn jeg har sett tidligere. Også rolig med ball, noe vi definitivt savnet. Syns kampen gled mer vår vei da han kom inn.

10
Jack Harrison sa i intervjuet etter kampen at laget trente knallhardt denne uka før dagens kamp. Må jo være det elleville treningsregimet som skaper denne skadelista. Er jo ingen slagskader fra kamper, bare lyske, lår og kne.

11
Meslier 7 - Det vanlige. Minus for distribusjon, for mye respekt ute i feltet.
Ayling 7 - Rota før andre baklengs, ofte i fint driv fremover.
Firpo 7 - Starta greit, strekk på baksiden.
Struijk 8,5- God i første, stor i andre omgang.
Koch 7 - Jobbet godt uten å være all verden involvert.
Forshaw 7- Starta veldig lovende, krise hvis det er strekk.
Dallas 7 - Missa markeringa på første baklengs, ellers god.
Harrison 9 - Hat trick.
Raphinha 7 - Ser han ikke er helt i toppform, men mye bra.
Klich 7 - Noen unødvendige balltap, men en løpsmaskin.
James 7 - Vanvittig signalpress, selv om han ikke er spiss.
Bate 7 - Nydelig å se en jypling være misfornøyd med å bli tatt av.
Hjelde 7 - Stengte sin side, noe pasningsrufs.
Rodrigo 7 - Rolig og fin med ball, holdt på å ødelegge alt.

12
Håpløst av Ayling. Spille juniorer i kjempetrøbbel, og så ny elendig pasning.

13
Forferdelig av Raphinha når han kan sende James rett mot mål. Burde jo vært slått 10 meter lengre frem.

14
Trenger vel ikke handle. Kan jo spille med U-23 laget.

15
Benken blir bare verre og verre.

16
Syns det West Ham-laget tross sin fjerdeplass er noe opphauset. Denne vinner vi. Bra fysisk, men langt fra samme nivå som andre topplag. Langt større sjanse mot dem enn feks Arsenal.

17
Nettet oversvømmes av kritikk mot VAR fra Radrizzani og co. Skivebom etter mitt syn. VAR kan vi gjøre  null med.

Start med å rydd opp i eget rot. En spillerstall som ikke er i nærheten av å holde nivå. Periodevis ser vi ut som er juniorlag som ikke aner hva de skal gjøre. En trener som surrer og endrer så mye underveis i kampene at alle må ha mistet oversikten for lengst. Ta med et treningsregime som hver torsdag presenterer 1-2 nye skader.

Ta tak, forsterk stallen og berg plassen.

Eneste trøsten akkurat nå er at det er 3-4 lag som har vært enda dårligere enn oss.

Kampen i dag? Elendig fra start til slutt. Komfortabelt for West Ham på halv maskin. Gutter mot menn.

Det må være lov å påpeke det som kanskje er tidenes værste VAR-vurdering. Denne er jo så åpenlyst feil i henhold til regelverket at den nesten er et godt grunnlag for protest.

Meningsløst å bruke tid på. Vann under brua. Gå til kjernen av problemet, det er ikke VAR. Det er at vi i går var altfor dårlig. For en spillergruppe blir det alibi og unnskyldninger for svake prestasjoner.

18
Nettet oversvømmes av kritikk mot VAR fra Radrizzani og co. Skivebom etter mitt syn. VAR kan vi gjøre  null med.

Ikke fått med meg dette. Ikke bra. De har noe å lære av Bielsa her.

auren

Bielsa er forbilledlig mot dommerne. Aldri opplevd en manager så konsekvent dønn ordentlig mot dommergjerningen.

19
Nettet oversvømmes av kritikk mot VAR fra Radrizzani og co. Skivebom etter mitt syn. VAR kan vi gjøre  null med.

Start med å rydd opp i eget rot. En spillerstall som ikke er i nærheten av å holde nivå. Periodevis ser vi ut som er juniorlag som ikke aner hva de skal gjøre. En trener som surrer og endrer så mye underveis i kampene at alle må ha mistet oversikten for lengst. Ta med et treningsregime som hver torsdag presenterer 1-2 nye skader.

Ta tak, forsterk stallen og berg plassen.

Eneste trøsten akkurat nå er at det er 3-4 lag som har vært enda dårligere enn oss.

Kampen i dag? Elendig fra start til slutt. Komfortabelt for West Ham på halv maskin. Gutter mot menn.

20
Skal mye til for at dette skal bli en behagelig vår. Bunnivået er ufattelig lavt. Selv Raphinha har vært helt under båten i en og en halv kamp.

21
Syns ikke Koch er noe midtbanespiller.
Men det syns Bielsa.

Bielsa ser ut til å mene at stort sett alle kan spille overalt. Det ble jo bytta så mye at Firpo ble svimmel og måtte gå av :)

22
Syns ikke Koch er noe midtbanespiller.

23
3 eller 5 bytter i cupen?

24
Haugevis med billige frispark til West Ham. Møkkadommer.

25
Syltynt fremover, som å se et juniorlag. Llorente klart best. Greenwood av
i pausen.

26
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 05, 2022, 14:58:44 »
Liker de her linkene til Kamara og Nandez. God følelse der.

27
Litt av energien fra i fjor var tilbake. Pausen har gjort oss godt, har Bielsa bremset litt ned på treningsintensiteten kanskje. Jeg har vært svært bekymret for fraværet av Phillips, heldigvis ser Forshaw ut til å demme bra opp med voldsom løpskraft og trykk i spillet. Med Gelhardt og James utpå der samtidig får vi også en bakromstrussel jeg mener vi har manglet i lange tider. Masse positivt i dag, cupen bryr jeg meg null om, nå er det å lade for tre poeng på friidrettsbanen.

28
Meslier 7 - En strålende redning, men også feiloppsatt mur.
Ayling 8 - Syns han har kommet inn og løftet oss.
Koch 7 - Ser usikker ut, trenger kamper.
Llorente 7 - Ikke så mye med fremover, slet med spissene.
Dallas 8 - Scorer årets viktigste mål.
Firpo 8 - Veldig veldig god. Ofte med fremover.
Forshaw 7 - Er blitt enormt viktig med Phillips ute.
Klich 7 - Langt bedre enn tidligere denne sesongen.
Harrison 7 - Viktig scoring, ser litt lettere ut.
Roberts 7 - Veldig god i oppbyggende, hjelpeløs rettvendt som alltid.
Raphinha 5 - Svakeste jeg har sett han.
Gelhardt 8 - Jobber strålende, trussel rettvendt. Superassist.
James 7 - Scorer og det er alltid godt nok.

29
Truer bakrom på en helt annen måte når vi får inn en spiss. Gelhardt et strålende talent.

30
Med PL-spiss på banen hadde vi vært ute av rekkevidde for lenge siden.

Sider: [1] 2 3 ... 289