Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - HåvardK

Sider: [1] 2 3 ... 243
1
Jeg håper på en kombinasjon av fremadstormende unggutter, pluss noen av de beste fra stallen fra i år, pluss noen erfarne spillere fra championship som vet hva denne ligaen består av. Slutt å handle kontinentalt. Manning fra Swansea på venstreback ville vært en glimrende start. Gyøkeres det samme.
Mitt håp er i første rekke begrenset til at eier- og trenerspørsmålet er løst før vinduet stenger.

2
At Radz har kjøpt Sampdoria er jo alt annet enn et gjesp vil jeg si. Han er økonomisk avhengig av å selge Leeds for å lande den dealen så nå bør det bli fart på sakene.
Godt poeng.

3
Gjesp...

4
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 30, 2023, 18:08:45 »
Få beholdt Drameh. Førstevalg på høyreback, og ny kontrakt i løpet av høsten. Spilt fast på et lag som går opp, må rett hjem og inn på laget. Vi har foreløpig kontroll med ett år igjen av kontrakten.
Helt enig. Kan ikke se at Kristensen har noen kvaliteter som ikke Drameh har i minst like stor grad. Spørsmålet er om hvor motivert han er etter å aldri ha blitt satset ordentlig på tidligere.

Utlån fra PL til CC er vel en vei veldig mange av unggutta går uansett klubb. Hadde han blitt i Leeds og spilt ekstremt få kamper tviler jeg på at han hadde vært like god i dag. At han har fått utlån og ikke blitt satt på U21 og benk er vel en indikasjon på at de vil satse på han det også..
Ja, ingenting ville vært bedre enn at vi får beholde ham. Men til tross for kraftige Leeds-briller vil jeg skjønne det om han ønsker PL-spill framfor å måtte konkurrere om en plass i en klubb uten eier og manager (pt).

5
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 30, 2023, 15:18:24 »
Få beholdt Drameh. Førstevalg på høyreback, og ny kontrakt i løpet av høsten. Spilt fast på et lag som går opp, må rett hjem og inn på laget. Vi har foreløpig kontroll med ett år igjen av kontrakten.
Helt enig. Kan ikke se at Kristensen har noen kvaliteter som ikke Drameh har i minst like stor grad. Spørsmålet er om hvor motivert han er etter å aldri ha blitt satset ordentlig på tidligere.

6
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Jack Harrison
« på: Mai 30, 2023, 15:15:52 »
Fin fyr. Levert bra totalt sett, med noen ups and downs. Ligaens beste til å plukke ned lange crossere. Tror mange har ham på lista si og han fortjener en sjanse i en ny klubb.

Følte litt at det var takk og farvel for denne gang for Jackie på søndag. Fryktelig synd om det var slik.

En på Waccoe dro fram følgende statistikk:
Leeds United 2020-22
Raphinha - 65 games, 17 goals, 12 assists
Harrison - 71 games, 16 goals, 9 assists

Liten tvil om at Raphinha er en bedre og mer stabil spiller, men det viser at Harrison godt på vei matcher brassen i rene målpoeng. Svinger fryktelig i prestasjonene og er nok ikke den spilleren med størst selvtillit i spillet sitt, men han leverer greit med målpoeng og er en stor arbeidshest. I tillegg er han aldri skadet og fortsatt bare 26 år.

Håper Jack blir på Elland Road. Vi trenger han så absolutt, men med nedrykksklausul i kontrakten er han vel raskt tapt om en middelhavsfarer i Premier League ser nytten av Harrison.

Blir kjedelig å miste Europas beste første-touch.
Det blir kjedelig, men Jack er ikke den verste å erstatte, til tross for mange gode kvaliteter. Har scoret noen viktige mål, men har vel aldri fremstått som noen redningsmann når vi har behøvd det som mest. Ei heller mot Spurs. Fint mål, men ellers var det mye skylapper og piruetter uten framdrift.

7
Southampton borte da vi ledet med 2-0  Marsch gjør byttene sent, altfor sent. Taper to poeng.
Everton hjemme, en kamp vi burde vunnet lett. 3 poeng
Tapet borte mot Brentford da Marsch oppførte seg som idioten han er, skulle hatt sparken da.
Palace borte, Bamford kan gjøre  2-0 men misser alene med keeper. 3 poeng
Bra kamp hjemme mot Arsenals men feilpasningen til Rodrigo som gir Arsenal seieren og straffemiss til Bamford! 1 poeng
Tapet borte mot Leicester , enda en mulighet til å sparke Marsch!
Taper hjemme mot Fullham…. Burde sparket Marsch da vi hadde muligheten da å!
Så er det jo seier mot Liver og Bourn…. Flaks faktisk
Spurs borte burde vi rodd i land! Første til Spurs burde vært annulert!
West Ham hjemme burde vi tatt tre poeng. Aaronsen gir bort ballen helt unødvendig i starten av andre omg. 3 poeng
Feil å la Klich gå i januar
Ikke kjøpe spiss i januar
Hente McKennie….
Forest borte, vente så lenge med å sparke Marsch
Gracia var feil valg
Mega tabba til Meslier borte mot Everton, 1 poeng
Hva skjedde egentlig i pausa hjemme mot Palace?
Nye Mega tabber av Meslier mot Fullham borte. Begge målene var hans skyld. Men han er jo så ung så……ikke sett noe utvikling på han siden han kom inn!
Bamford hjemme mot Leicester , 3 poeng
Straffemissen til Bamford mot Newcastle , 3 poeng

Er vel 18 poeng ved full uttelling men ikke umulig om laget hadde blitt ledet på en annen måte…. Kan jo så klart ikke regne med full uttelling men noen flere poeng burde vi hatt.

Feil å la Marsch få jobben og la han sitte så lenge!

Ufattelig at vi er blitt ledet så dårlig! Må jo kjøpe spillere med erfaring fra PL ikke fra noen bakgårdsligaer i Europa.
Er jo små marginer som egentlig skiller. Nå kan vel de fleste lag plukke avgjørende kamper og situasjoner som dette.
Største problemet mitt er at vi i fjor slipper inn 79 mål og denne sesongen 78.
Du må score 2-3 mål for å få poeng. Da er det ikke rart man klapper sammen og ikke ser lys i enden av tunellen.
Du har ikke livets rett til å spille med de beste da.
Positive er at vi har endel unge spillere som nå har prestert nogenlunde i PL og ikke minst relativt bra i CC (Gelhart, Cresswell, Drameh). Kan plusse på Bate i league one her og.
Får vi investert i kvalitet i grunnstammen i laget så kan dette bli bra.
Nå har det gått noen dager. Ser egentlig ikke så mørkt på det klarer de å bygge dette riktig.

Vi scoret mål denne sesongen og har endel flair i laget. Faktisk bare Leicester som scoret mer enn oss. Vi må helt opp til plass 10 og Fulham for å finne et lag over oss som scorer mer.
Det er håp i hengende snøre som han sa.
Det er ingen tvil om at det foreligger et potensiale. Men for å få hentet ut dette, må det drives fornuftig klubbledelse i alle ledd, fra eier via sportsdirektør og til manager/trener - sistnevnte både på senior- og akademinivå. Jeg frykter at vi pt er alt for langt unna noe som ligner på dette, dessverre. Ingen lekkasjer med hold i, annet enn at Big Sam er kalt inn på et møte denne uka. Har følelsen av at vi er i fritt fall på dette området.

8
Så bakpå som klubben er organisatorisk og strategisk, er jeg redd det blir ganske tilfeldig hvem som går. Skremmende når Big Sam sier han skal ha et møte med klubben på ubestemt dato denne uken for å diskutere sin stilling.

Frykter derfor at klubben fortsatt står uten sportslig ledelse når vinduet åpner 14. Juni, og at derfor de som det kommer høye nok bud på blir solgt helt tilfeldig. Videre at det kommer lite inn, og at man derfor tar en opptelling før seriestart og fyller på med U21 spillerne.

Men det er mulig det holder til en topp-21 plassering i Championship.
Ja, jeg frykter faktisk det samme som deg. Hvorfor de som forvalter ressurser i denne klubben nå plutselig skulle finne på å ta strategiske og gjennomtenkte valg, kan jeg ikke forstå. Det virker jo som Radz´ tanker er et helt annet sted for tiden, ingen signaler om ny sportsdirektør, manager helt i det blå osv osv. Økonomien er vel på stell, men vi må regne med at en stor del av de best betalte forsvinner - noe som ikke nødvendigvis er negativt i seg selv, men som krever en tøff og sterk leder som bygger opp et slagkraftig mannskap som i løpet av to-tre sesonger er klare for å kjempe om opprykk. Dette må innebære kløktig bruk av talentene våre, i god kombinasjon med spillere med rette holdninger og ferdigheter fra dagens stall.

9
Hva er det som tilsier at klubben har planlagt for nye eiere og ny trener? For ikke å si sportsdirektør? I mine øyne ingen ting.

10
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Tottenham 28/5-23
« på: Mai 27, 2023, 14:48:03 »
1-5

Rodrigo

11
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Darko Gyabi
« på: Mai 26, 2023, 14:32:57 »
Gi meg heller Archie Gray.
Klubben trenger å få frem en unggutt med tilhørighet. I tillegg bærer han et sterkt etternavn tilknyttet klubben og sånn sett har et stort press på seg. Viktigst av alt er han en av våre fremste unggutter fordi han har en spillerforståelse få andre har, ihvertfall det jeg har sett av kamper.
Veldig bra for et U-17 lag som spiller kvartfinale mot Frankrike i sluttspillet i morgen.
Ganske sikker på at han hadde spilt sammen med lillebror til Jude Bellingham på U-18 hadde det ikke vært for skadene denne sesongen.
Når vi nå sannsynligvis spiller CC neste sesong(ene), så vil det bli enklere å legge opp en bedre kjøreplan for Gray. Vi kommer fort oppi 50-55 kamper ila en sesong.
Så er det bare å lene seg tilbake og vente på lillebroren som fikk debuten for England U-15 i vinter. Er lenge siden vi har fått frem en ren spiss nå.
Klubben har jo gjort en enorm oppgave å verne lillebror. Kommer knapt nok noe info ut selv om stort sett hver eneste klubb og scout i Europa følger intenst med.

Både Archie og Darko vil nok få en del spilletid i championship neste sesong.
To STORE talenter som klubben må forvalte riktig og sørge for at de får spilletid med førstelaget.
Ja, det er mye som kan bli bra hvis klubben forvalter ressursene riktig. Vi får leve i trua!

12
Jeg har trua på Aaronson. Også i Championship. Håper vi beholder ham.
Ja, det er vel ingen tvil om potensialet. Skal visstnok være en veldig seriøs og flott type også, langt fra noen primadonna. Men må ta store steg fysisk, og få bygget selvtillit.

13
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Darko Gyabi
« på: Mai 26, 2023, 08:43:45 »
Trist og rart han ikke er blitt benyttet/forsøkt mer…

Fra august av blir det vel en endring på det, sannsynligvis.
Kanskje forhåpentligvis er et bedre uttrykk?

14
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 25, 2023, 15:40:32 »
Adams må vel være vår desidert mest attraktive spiller, så å drømme om at han er vår til høsten er urealistisk, for å si det pent.

Så lenge han ikke har en nedrykksklausul i kontrakta er vel ikke det urealistisk. Jeg ser det er mange som tror det bare er å spasere ut av en kontrakt. Verden fungerer ikke sånn. De spillerne som er på lange kontrakter uten klausuler kan klubben fint si at de ønsker å beholde.
Vet ikke om du sikter direkte til meg her, men for å bruke samme sjargong: Jeg ser at det er mange som tror at det er umulig å få solgt spillere som er under kontrakt. Verden fungerer ikke sånn.

Hva er poenget ditt med denne posten ? Hvis klubben ikke vil selge, hva slags muligheter har spilleren da ? Er du også en av de som tror en transfer-request automatisk løser problemet ?
Poenget mitt er kort fortalt at Adams selges av klubben hvis han ønsker det (veldig sannsynlig) og vi får en brukbar pris. Det er muligheten spilleren har.

Jeg tror for øvrig ikke at en transfer-request automatisk løser noe som helst.

Dette er jo en situasjon veldig mange har vært i før han og det er absolutt ingen automatikk i at det blir noe salg. Referansen til Berge over her er jo relevant i så måte. Nå finnes det jo også klubber som har en gentlemans-agreement med spillerne og lar de gå om de ønsker det gitt at prisen er akseptabel. Mitt poeng var at det kontraktsmessig ikke er gitt at Leeds slipper Adams om de ser på han som en viktig brikke i rebuilden. Internals i Leeds er det ingen av oss som vet noe om foreløpig, men snart får vi vel en pekepinn på hvordan dette går. Snappet forøvrig opp via Phil Hay / Athletic at Adams var en av spillerne klubben gjerne ville beholde.
Intet hadde vært bedre. Adams er som støpt for Championship.

15
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 25, 2023, 14:04:02 »
Adams må vel være vår desidert mest attraktive spiller, så å drømme om at han er vår til høsten er urealistisk, for å si det pent.

Så lenge han ikke har en nedrykksklausul i kontrakta er vel ikke det urealistisk. Jeg ser det er mange som tror det bare er å spasere ut av en kontrakt. Verden fungerer ikke sånn. De spillerne som er på lange kontrakter uten klausuler kan klubben fint si at de ønsker å beholde.
Vet ikke om du sikter direkte til meg her, men for å bruke samme sjargong: Jeg ser at det er mange som tror at det er umulig å få solgt spillere som er under kontrakt. Verden fungerer ikke sånn.

Hva er poenget ditt med denne posten ? Hvis klubben ikke vil selge, hva slags muligheter har spilleren da ? Er du også en av de som tror en transfer-request automatisk løser problemet ?
Poenget mitt er kort fortalt at Adams selges av klubben hvis han ønsker det (veldig sannsynlig) og vi får en brukbar pris. Det er muligheten spilleren har.

Jeg tror for øvrig ikke at en transfer-request automatisk løser noe som helst.

16
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 25, 2023, 13:14:08 »
Adams må vel være vår desidert mest attraktive spiller, så å drømme om at han er vår til høsten er urealistisk, for å si det pent.

Så lenge han ikke har en nedrykksklausul i kontrakta er vel ikke det urealistisk. Jeg ser det er mange som tror det bare er å spasere ut av en kontrakt. Verden fungerer ikke sånn. De spillerne som er på lange kontrakter uten klausuler kan klubben fint si at de ønsker å beholde.
Vet ikke om du sikter direkte til meg her, men for å bruke samme sjargong: Jeg ser at det er mange som tror at det er umulig å få solgt spillere som er under kontrakt. Verden fungerer ikke sånn.

17
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 25, 2023, 12:50:07 »
Brighton and Hove Albion som sikrer at vi rykker ned gjennom å tape for Nottingham Forest og Everton i innspurten. Makan til møkkaklubb.

Må nok skylde på favorittklubben din!

Liverpool tapte mot oss før VM pausen. Det sikret nok Jesse mer tid. Med tap der hadde Jesse fått sparken og ny ordentlig manager hadde vært på plass og fått brukt VM pausen til å drille laget. Da hadde vi sluppet den håpløse situasjonen vi endte opp med til slutt.
Dette tror vel ikke en gang du på, Eriksen?

Kanskje ikke.

Men at det hadde vært større sjanser for å få tak i Iraola, Sloth og de som ble nevnt i desember før VM vs slutten av februar tror jeg på.

Var nok mer et stikk til at favorittlaget til reaney ødela selv  :)
Det er stor forskjell på å "bli nevnt" og faktisk få jobben som manager i Leeds. Dagens styre har med ett vesentlig unntak bommet på alle slike ansettelser.

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Mai 25, 2023, 12:48:06 »
Adams må vel være vår desidert mest attraktive spiller, så å drømme om at han er vår til høsten er urealistisk, for å si det pent.

19
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 25, 2023, 07:42:18 »
Brighton and Hove Albion som sikrer at vi rykker ned gjennom å tape for Nottingham Forest og Everton i innspurten. Makan til møkkaklubb.

Må nok skylde på favorittklubben din!

Liverpool tapte mot oss før VM pausen. Det sikret nok Jesse mer tid. Med tap der hadde Jesse fått sparken og ny ordentlig manager hadde vært på plass og fått brukt VM pausen til å drille laget. Da hadde vi sluppet den håpløse situasjonen vi endte opp med til slutt.
Dette tror vel ikke en gang du på, Eriksen?

20
Ordet er fritt / Sv: Tema: Den store spillestil-tråden!
« på: Mai 23, 2023, 09:45:50 »
Spillestilen under Jesse Marsch er et kapittel for seg, men de fleste har vel bitt seg merke i Luke Aylings kommentarer etter West Ham-kampen. Kapteinen står altså og innrømmer at de andre lagene er langt bedre trent enn Leeds og at man selv ikke har energi til å fortsette etter pause. Han sier videre at dette ikke er snakk om uker, men hele sesongen.

Hva slags fysisk grunnlag ble lagt forut for denne sesongen?

Det handler selvsagt også om defensiv organisering. To tredeler av sesongen hadde vi en trener som mente det kunne være en fordel å miste ballen. Da er det noe merkelig at laget verken er godt nok trent til å jage ball, eller har blitt godt nok drillet i defensiv organisering.

Laget har altså tapt 25 poeng fra ledelse i en kamp. Flest i ligaen (sammen med Nottingham Forest), som alle våre negative rekorder.

Orker ikke mer etter pause? Det er som om man skulle dratt fra jobb til lunsjtider.
Jeg er faktisk ikke overrasket over at slike ting kommer frem. Egentlig forundret over at det ikke har kommet frem før. Syns det var overraskende mange treningspauser under Jesse, og i hvert fall under Garcia. Så langt fra Leeds som det går an å komme, men slik er det blitt. En får håpe at en ny eier finner tilbake til noe av DNA-et vårt. Nåværende greier det ikke.

21
Jeg spør meg selv om det finnes noe potensiale til å ta opp igjen tråden etter Bielsa. Det er det "alle" ønsker. De fleste forstår den perioden vi hadde med Marcelo, aldri vil komme tilbake. Jeg tror nå at vi går tilbake til den tilstanden vi var i før Bielsa kom inn. Utgangspunktet vårt akkurat nå, er bedre i forhold til økonomi. Vi får med oss en fallskjerm som kan hjelpe oss til å få tak i gode spillere i Championship. Men nå avhenger ALT av at det er lagt en plan for det som skal skje i sommer. Jeg sitter med en følelse av at vi ikke har den planen...

Som nedrykket lag, er vi ikke et spennede prospekt for Slot, Gallardo eller Iraola lenger. Jeg ingen innsikt i hvordan Fotballeuropa ser ut i forhold til mulige trenere for Leeds United, men mer enn noe ønsker jeg meg tilbake til høyoktan-stilen. Det er så ufattelig mye mer inspirerende og se på. Jeg er visst en av få som også satte pris på det vi fikk fra Jesse Marsch i den sammenheng. Jeg er fullstendig enig med kritikere i forhold til plan på spillet, men jeg snakker altså om intensiteten og evnen til å stå løpet ut.

Akkurat nå ser jeg veldig mørkt på fremtiden for klubben. Toget går, og hvis vi kommer skjevt ut denne sommeren, så er det liten grunn til å tro at vi kan gå rett opp igjen.

Kjenner meg veldig igjen i denne diagnosen. Bielsa var The Special One for Leeds, og jeg håpte i det stille at han skulle komme opp av hatten som en redningsmann etter Marsch. Det var nok aldri noe reelt håp om det, og det er neppe mye vits i å håpe på det heller. Ikke er det sikkert at det ville blitt bra heller. Vi må se framover og tegne opp et nytt kart, med en head coach som er god med unggutter og det kollektive. Foe meg vil Potter være en fantastisk signering.

Så var det resten av klubben, da. Nå er ikke nedrykk noe gunstig tidspunkt å selge en klubb på, men jeg lurer på om det ut fra rent sportslige hensyn kunne vært gunstig med et eierskifte nå. Det virker som at lufta har gått litt ut av Radrizzani-ballongen, og det skal kanskje litt til å bygge opp entusiasmen igjen?
Det var det mest forsiktige utsagnet jeg har lest her inne på lange tider.

22
Jeg lurer på om vi rett og slett er for dårlig trent etter at Bielsa. Marsch la bort murderball og siden har vi ikke hatt noen sluttspurt i noen av kampene, heller vært det laget som kan starte bra men som så slukner.

Sent fra min LE2113 via Tapatalk
Er vel ingenting å lure på. Men har vel aldri vært så tydelig som i dag.

23
Ordet er fritt / Sv: Season Long: West Ham - Leeds 21/5-23
« på: Mai 21, 2023, 14:15:50 »
1-1
Rodrigo

24
Herlig å levere når det virkelig gjelder! Tror dette opprykket er essensielt for å fortsatt være en attraktiv klubb å komme til for unge talenter. Ut fra referatet virker det som om Rutter var veldig mye involvert også. Positivt.

25
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: Mai 15, 2023, 21:56:39 »
Leicester ligner en soleklar nedrykker. Vi snakker forsvarsspill som får Leeds til å fremstå som Atlético Madrid.
Tar ingen ting for gitt når det gjelder ´pool, dessverre.

26
Vi må i alle fall starte med å ta minst tre poeng i dag. Tipper laget vårt blir noenlunde likt sist kamp. Men hvis Bamford er skadet, kommer nok Rodrigo inn.
Minst tre poeng der, altså.

27
Jeg tipper Max Wøber er kaptein i serieåpningen hjemme mot Peterborough i august.
Håper virkelig vi får beholde ham.

28
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Newcastle 13/5-23
« på: Mai 12, 2023, 20:16:24 »
1-4
Rodrigo

29
Off-Topic / Sv: Hva hører du på nå tråden
« på: Mai 11, 2023, 15:06:46 »
Lenge siden jeg har vært inne på denne tråden, men er hjemme pga sykdom i dag, og da blir det litt musikk. Akkurat nå er det supergruppa Minus 5: In the Ground. Hentet fra spillelista til selveste Egersund Visefestival, som har jubileum i år, og som i den forbindelse har en veldg spennende line-up, både fra inn- og utland. Gleder meg til å ta del i denne festivalen for første gang. Kan vel tilføye at vi snakker om et ganske så utvidet vise-begrep her.

30
Ganske sikker på at Leeds vil være attraktive å spille for om vi rykker ned til CC

Tror ikke spillerne ser like svart/hvitt på eiersituasjonen som mange supportere.

I motsetning til oss supportere så vil de bli personlig kjent med eierne og får vite hva de står for.  De vet at Leeds har en eier som fikk laget opp til PL på få år. De vet nok at det å etablere seg i PL er tøft, de vet at klubben sitt omdømme og størrelse kan ansette managere de aldri har spilt for før og de får muligheten til å spille foran et publikum få får oppleve. Antar de driter i om det er Rads, 49ers, Tracy Lord eller Jean Claude Van Damme som eier klubben.  I tillegg får de lønn, en bra lønn og det er til syvende og sist være det som kanskje betyr mest.

Vi får en ny sportsdirektør, så den blir ivaretatt. Det er igjen folk i staben til Orta, så det jobbes nok med rekruteringen inntil ny mann er på plass. Kan være klubben har en i egne rekker også.

Mulig jeg er naiv, men ser ingen grunn til at dette skal rakne uansett hvilken divisjon klubben spiller i.

At vi vil miste noen spillere er helt sikkert. Trolig de såkalte aller beste. Noen vil nok klubben kvitte seg med.  Like sikkert som at flere av de "gode" også vil/må være med ned. Enten fordi de vil spille klubben opp igjen eller at ingen vil betale det klubben evt krever. Dette ser vi vært eneste år. Ikke kom å si at Fulham, Burnley, Sheff U, Norwich, Bournemouth, Southampton, etc er mer attraktive når de rykket ned. Inge av de mistet plutselig halve laget når de rykket ned  :)

Opp på Hesten igjen nå. Plutselig viser det seg at det blir PL fotball og trøbbel med VAR neste sesong også.
Det er vel og bra å være optimistisk, og helt sikkert best for helsa. Men i lys av de valgene som har skjedd fra Rad & co det siste halvåret, er jeg ikke så sikker på om f eks ny (og ikke minst dyktig) sportsdirektør er på plass, enn si en god og sunn struktur i det sportslige apparatet. Jeg tror faktisk at aktuelle spillere, og i hvert fall deres agenter, ser på en totalpakke når de skal velge klubb, ikke kun på lønn. I en slik totalpakke ligger da fasiliteter, en tydelig sportslig filosofi, ambisjoner og selvsagt en klar plan for å oppfylle ambisjonene. Det at vi har øyas beste supportere er alene ikke nok til å tiltrekke oss de forsterkningene vi trenger for å være med i kampen om opprykk.
Heldigvis er økonomien en helt annen enn i 2004, med fallskjerm og det hele.

Sider: [1] 2 3 ... 243