Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - clintan

Sider: [1]
1
Dårligste omgangen vi har spilt på lenge, og denne prestasjonen er ikke i nærheten av Premier league-nivå. Her blir det store utskiftinger til neste kamp. Skjer ikke en dritt! Rævert-Ayling og alle 10 andre starter neste kamp 100% på vei til nedrykk. Kaptein - Ayling er en som kan få det beste ut av et lag som vil rykke ned!

2
Villa imponerer. Svært solid første halvtime av bortelaget. Vi har ikke produsert et skikkelig angrep enda. Kan ikke huske å ha sett oss så tannløse denne sesongen. Southampton, Brighton, Everton, Manchester City?

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

3
Middlesbrough, Burnley og Southampton greide uavgjort mot Manchester United for ikke lenge siden. Penger er dårlig unnskyldning. En bra taktikk gir sjansen til poeng selv mot de beste.
Se det ja. Årsmøte i Norsk Hylekorforening er satt.

Sent fra min SM-A226B via Tapatalk
Om en ikke blir deprimert nok av å se på kampen, så blir en det ihvertfall av å følge med her inne. Resultatet så langt gjenspeiler forskjellen i økonomiske muskler på de to lagene.

4
Nå må de vel se at Bielsa har gått ut på dato, og de finner noen andre etter nedrykket? Tap mot Newcastle og Everton må da være tungen på vektskåla?

5
Da var det god natt igjen! Rett til nedrykk med en stall som er god nok til ikke å forsterke! 🤡Klubb

6
Problemet er i tillegg at vi scorer jo heller ikke mål utenom dødballer så og si, så ja, når Dallas spiller greit/bra i 89 minutter og gjør EN feil så fører det til tap eller toppen uavgjort denne sesongen  :(

7
Uansett er det "player of the year" Dallas, som mister mannen sin eller ballen 2.kamp på rad som fører til baklengs. Selv de beste fra i fjor er middelmådige.

8
Dallas imponerer i sin tredje posisjon i denne kampen.
Det var Dallas som mistet mannen sin på 1-1.

9
Legg merke til at James skjelden tør å utfordre forsvarer på fart med kontroll på ball, men heller stopper opp, holder ballen et par sekunder, og deretter tar en støttepasning. Får ikke akkurat nytte av farta hans. Ikke at Harrison har gjort særlig stort han heller, men det er grunnet at han tørte å utfordre forsvarer at vi score mot Tottenham.

10
Trengte mål, bytta inn Cooper, og fikk det.

11
Gratulerer med nedrykk! De fleste kommer til å forsvare laget med at de kom på 9 plass i fjor og at alle spillerne er like bra som det beste hver spiller har prestert. De har bare trenet for hardt, og ALLE som ikke har prestert er i tillegg ute av form på likt.. Lurer på når sheffield united supportere i fjor skjønte at flere av spillerne var blitt dårligere og dem hadde ikke premier league kvalitet lenger?

12
Er jo rart at de siste sesongenes trenere: Monk, Christensen/Heckingbottom og Bielsa(1, kanskje 2 sesonger)alle ligger å sniffer på opprykk til jul, men ender lavere på tabellen på våren. Er ikke sannsynlig med at alle blir dårligere trenere utover sesongen. Heller det at vi har for få spillere generelt, for mange av de er breddespillere og for få game-winners. Vi selger billig, slik at vi ikke kan betale for nok kvalitet.  Over en sesong vil dette vise seg, spesielt når de altfor få spillerene blir slitne.

13
La oss innse at de fleste spillerne her er ordinære spillere gjort bedre av et system som for det meste fungerer. Jeg tenker på i sammenligning 90' tallets Rosenborg som summen av laget var bedre enn enkelt-individene. Forskjellen her er at Rosenborg fikk en god del trussel fra midtbanen(ving-backene føles faktisk ut som en større trussel for meg enn midtbanen)Casilla og Jamtfall er likeverdige i min sammenligning . To rote-huer. "Man of the month" Ayling, Dallas, Cooper, Phillips, Hernandez og Berardi er spillere som har vært i klubben flere sesonger, som på mystisk vis er bare bra på høsten(spesielt Hernandez som virker dårlig/skadet når det er kaldt ute). Spillere som andre kunne trengt å "lene seg på" forsvinner selv. Med White som unntak,  så synes jeg fortsatt vi er for dårlige/uheldige med lånespillere. Føler at flere andre lag gjør det bedre der. På offensive dødballer(i hverfall cornere) så begriper jeg ikke jeg ikke at Phillips skal ta dem uansett dagsform. Skjer absolutt ingen ting ut av de høye lompe-ballene hans i dag. Har ikke statistikken på mål etter dødball fremover denne sesongen, men den kan ikke være god. Apropos ineffektivitet, alle supportere og eksperter ser det, at Leeds trenger ualminnelig mange sjanser for å score mål. Allikevel tror de fleste i og rundt klubben at samme spillere og taktikk, ergo lik innsats, kommer til å gi et særlig forskjellig resultat. Argumentet er at vi fortsatt ligger topp 2,så helt dårlig er det jo ikke.. Men se på resultatene til de lagene vi har møtt de siste 6 kampene, før og etter oss, skremmende lesning for det meste. Trenger sårt 1-2 offensive trusler i dette vinduet, ellers vil historien gjenta seg. Kanskje til helgen de vinner overbevisende i London for en gangs skyld , og alle kan si jeg hadde feil

Sider: [1]