Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Tom

Sider: [1] 2 3
1
Ser ikke ut til at vi trenger å hente keeper i januar.

Har vi opsjon på Meslier?

Synes rett og slett han hadde en sjokkerende bra debut. Høy klasse på pasningene hans mot backene/kantene våre. Vitner jo også om at han er sterk i hodet når han er så rolig i "debuten" på Emirates. Og med 1,97 på strømpelesten bør det jo heller ikke stå på rekkevidden. Litt spinkel enda, men når denne gutten får jobbet litt i styrketreningsrommet og får litt mer erfaring  så kan jeg ikke skjønne annet enn at han vil kunne bli en klassekeeper på øverste nivå. Her er det bare å starte forhandlinger om en overgang.

2
Ingen taktisk Slaven Bilic som styrer Fulham-skuta lenger - og de er klart svekket defensivt.
Tror vi kan ta denne i London.....ser for meg full gass fra begge hold - og 4-2 seier! ;)

Bilic har vel ikke vært i Fulham? Tror på en åpen kamp, men redd vi taper denne

3
På tide å vinne igjen! Scorer vi først blir vi vanskelige å slå. Slipper vi inn først blir det tøft å få poeng. Slik har statsene vært så langt. Er vel første gang vi snur en kamp fra 0-1 til uavgjort denne sesongen nå sist mot Preston?

En av sesongens mest imponerende forestillinger rent spillemessig kom mot uglene på Hillsborough i fjor. Vi burde vunnet med mange mål, men det ble bare 1-1.

Mitt lag:

Kiko - Dallas, White, Berardi, Alioski - Phillips - Costa, Bamford, Klich, Harrison - Nketiah

Tips: 1-3

auren

Bamford på midtbanen?

4
Hvordan var Nketiah foruten målet? Ser at flere her inne har gitt han poeng på BB-kåringen. Regner med det ikke var kun fordi han trillet ballen i åpent mål? :)

5
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Mateusz Bogusz
« på: Juli 22, 2019, 17:27:09 »
Høydepunkter fra Bogusz sin opptreden mot Wanderers!

https://m.youtube.com/watch?v=vFEAGo6S5qc


Litt av en spiller, sier nå jeg!

Dette var imponerende ja! Kun 17 år og spiller med en slik ro! Kommende stjernespiller som nok allerede i år vil få bra med spilletid

6
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 08, 2019, 21:24:43 »
Har en følelse av at eierne vil  selge Phillips hvis de summene det snakkes om er korrekt. På den andre siden vet de at fansen kommer til å bli i harnisk om så skjer. Da kan jo et «dårlig» kontraktsforslag til Phillips med påfølgende nei være en smart taktikk. Da er det Phillips som blir skurken, og eierne går fri. Bare en tanke. Litt som situasjonen med Monk.
Med Monk? Han som ikke ville sette seg ved kontraktsbordet og som signet for Boro dagen etter at opsjonen på ny kontrakt gikk ut? Ingen tvil om at det egentlig var Leeds som var skurken der...

Var det slik det var? Monk gjorde en god jobb og forventet nok å få en «ordentlig» kontrakt og ikke en 1 års forlengelse som opsjonen lød på. Mitt inntrykk var at Leeds ikke var så lysten på Monk og at de ikke gjorde noen fremstøt for å få signert han på en lengre kontrakt. 1 års kontrakt med opsjon på 1 år til er vel mer en måte å sikre seg mot nok en kostbar sparking. Monk innfridde og hadde i mine øyne fortjent en lengre kontrakt noe han sikkert også hadde forventet. Skjønner godt at han stakk.

7
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 08, 2019, 19:21:57 »
Har en følelse av at eierne vil  selge Phillips hvis de summene det snakkes om er korrekt. På den andre siden vet de at fansen kommer til å bli i harnisk om så skjer. Da kan jo et «dårlig» kontraktsforslag til Phillips med påfølgende nei være en smart taktikk. Da er det Phillips som blir skurken, og eierne går fri. Bare en tanke. Litt som situasjonen med Monk.

8
Ordet er fritt / Sv: Veien videre etter ett år med Bielsa
« på: Mai 16, 2019, 09:56:48 »
Enig i det du skriver her Kato. Det har vært en fantastisk sesong som har overgått mine forventninger. Veldig mye etterpåklokskap ute å går her på siden nå. Derby snakkes til de grader opp. Et lag vi har vært bedre enn i 7 av 8 omganger i år. Og 19 poeng foran i serien  Hørte ikke så mye klaging på at ikke Wilson/Mount ble hentet til Leeds når vi lekte med Derby tidligere i sesongen. Og hva angår Casilla så har vel han vært relativt solid siden han kom?   At man ryker når det endelig skal avgjøres er vel kanskje Leeds i et nøtteskall. En for tynn tropp kombinert med store skadeplager og enorme personlige feil ble dessverre avgjørende nok en gang. Kommentatoren i går har ved flere tilfeller omtalt Cooper som en av de beste stopperne i championship, dette får jeg rett og slett ikke til å henge på greip. Det er ikke første gang han svikter når det gjelder som mest.

Dersom Bielsa blir med videre har jeg stor tro på prosjektet! Treffer man på overgangsmarkedet i sommer med et par klassespillere + et par gode lånespillere så bør Leeds være en naturlig kandidat til direkte opprykk neste sesong. "Fordelen" med den troppen Leeds har nå er at det heller ikke er noen som virkelig stikker seg ut (kanskje utenom Janson) så jeg frykter heller ikke at vi skal bli ribbet for gode spillere i sommer. Håper Villa rykker opp. Da vil jeg rangere WBA, Leeds og Fulham som de heteste opprykkskandidatene neste sesong. Blir en spennende sommer.

9
Ordet er fritt / Sv: Kamper i championship sesongen 18/19
« på: April 13, 2019, 21:58:56 »
Sheff.Utd

Basham ut med skade, tidlig
Sharp hamstring, ute resten av sesongen?
Egan utvist, 3 kamper


Fordel Leeds!  :)

Egan får vel bare en kamp, eller?
Han fikk direkte rødt! Minimum to kamper.

Kommer vel an på hva han ble utvist for? Maguire fikk nylig direkte rødt for Leicester og han fikk kun 1 kamp

10
Ordet er fritt / Sv: Kamper i championship sesongen 18/19
« på: April 13, 2019, 20:52:36 »
Sheff.Utd

Basham ut med skade, tidlig
Sharp hamstring, ute resten av sesongen?
Egan utvist, 3 kamper


Fordel Leeds!  :)

Nydelig! Synes Sheffield United virker litt sluttkjørt. Tror fort 2 seire til er nok til opprykk

11
Har lurt litt på hvorfor Bielsa avslører laget til offentligheten flere dager i forveien. Han virker jo ellers å være sykelig opptatt av små detaljer så hvorfor gi motstanderne laget på forhånd? Ikke at det er en stor fordel, men litt lettere blir det jo å forberede seg på hva som kommer.

12
For en sesong Klich har hatt! Den så jeg ikke komme i det hele tatt

13
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - WBA 1/3-19
« på: Mars 01, 2019, 22:43:42 »
3.Alioski
2. Roberts
1.Phillips

14
Er ikke kampen på Viasat? Her har jeg ordnet meg barnefri og alt:)

15
Ordet er fritt / Sv: MoM Derby - Leeds 11/8-18
« på: August 11, 2018, 22:17:57 »
3 Roofe
2 Klich
1 Peacock Farrel

Peacock-Farrell? Hadde han noen involveringer bortsett fra tabben? Artig at man kan se fotball så forskjellig.

3.Saiz
2.Roofe
1.Hernandez

16
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Juli 25, 2018, 23:00:54 »
Prisen synker visst stadig også :D
Dorsett jobber i Sky Sports...

Rob Dorsett
@RobDorsettSky
 
Understand #lufc have agreed a fee which could rise to £3m, for #wwfc full back Barry Douglas. He will undergo a medical tomorrow, and has been given permission to discuss personal terms.

Forstår egentlig ingenting av denne overgangen hvis den skulle gå i orden. Hvorfor er han ikke ønsket videre i Wolves etter DEN sesongen? Hvorfor er prisen så lav?(ja, vet han har 1 år igjen av kontrakten, men likevel) og hvorfor er det tilsynelatende ikke en haug med andre klubber som er interessert? Uansett en helt fantastisk signering hvis den går i boks!!

17
Laget:

Huffer, Shackleton, Diaz, Rey, Pearce, Vieira, Ideguchi, Baker, Klich, Clarke, Dalby.

Merkelig at ikke Blackman står fra start. Tipper han spiller andre omgang

auren

Synes og det er litt merkelig at Baker, Vieira og Pearce kun er med når «b-laget» spiller. Spesielt Baker bør jo få prøve seg sammen med «A-laget»

18
Ordet er fritt / Sv: Sommervinduet 2018
« på: Juli 23, 2018, 23:19:10 »
Får gi det et par dager til vel???  8)

Ryktes sterkt nå at noe er på gang tirsdag først og deretter torsdag...jeg har trua...  :o


We are Leeds...MOT!!!  ;D

Hvor ryktes det? Synes det er stillere enn på lenge på transferfronten.. Phil Hay har ingenting nytt å melde om..

19
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Juli 13, 2018, 09:20:12 »


"Fulham rykket opp mef 5-6 lånesigneringer. Flere av den kom i januar. Dem lå laangt nede etter 15 kamper. Så at laget ikke er samspilt til serieåpningen (noe ingen lag er) skal påvirke hvordan det ender etter 46 kamper klarer jeg ikke å skjønne."

Synes dette blir litt selvmotsigende. Du skriver at Fulham lå laangt nede etter 15 kamper og det beviser vel at et samspilt lag fra starten av ER viktig? For Fulhams del gikk det bra i år fordi de hadde en fantastisk sluttspurt og et fantastisk godt lag. Synes uansett ikke man skal "budsjettere" med å ligge langt nede etter 15 kamper fordi man KAN redde seg inn med en sinnsyk sluttspurt. Poengene man tar i de første kampene eller like mye verdt som de man tar på slutten:)

Jeg er av den oppfatning at jo raskere ting faller på plass, jo bedre kommer sesongen til å gå. Synes Leeds i alt for stor grad har hentet inn spillere i siste liten og også etter at sesongen har startet i de senere år. Men på søndag er VM over og da regner jeg med Radrizzani tar på seg arbeidshanskene og signerer 3-4 spillere i neste uke. Da er vi i rute igjen!

20
Ordet er fritt / Sv: EX-SPILLER: Dominic Poleon
« på: Juli 10, 2018, 21:59:34 »
Det ble med den ene sesongen i Bradford for den en gang så lovende Poleon.

Nå skal han tjene til livets opphold i Crawley.

Var han egentlig så veldig lovende? Verken teknikk eller fotballforståelse.

21
Saiz er vel enda suspendert?

22
Ordet er fritt / Sv: Kamp: vs Cardiff City, tirsdag 26/9 2017 kl. 20:45
« på: September 26, 2017, 19:53:02 »
Ifølge phil hay er det Roofe som starter på topp med Lassoga på benk

23
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: August 29, 2017, 13:16:43 »
"Leeds target Jordan Hugill has handed in a transfer request, according to Sky Sports News."

Virker jo å være i god form, kjenner championship og har hatt en oppadgående kurve i sin karriere de siste årene. Jeg sier ja takk!

24
Ordet er fritt / Hvem skal erstatte Wood?
« på: August 19, 2017, 23:34:11 »
Hva tenker folket her? 15 Mill pund er mye penger, men Leeds er neppe i en posisjon til å kunne signere en 15 mill spiss. Spisser i denne prisklassen har gjerne flere og bedre alternativer enn Leeds. Flere navn ryktes, tyskeren fra Hamburg, McCormack med flere. Personlig håper jeg vi henter en som kjenner Championship og som har levert der før. Mitt personlige førstevalg som også er realistisk er Jordan Rhodes.En notorisk målscorer som litt uforståelig ikke har slått til i Wednesday. Med service fra Saiz, Hernandez og Alioski har jeg stor tro på at Rhodes våkner igjen. Vet ikke hva han vil koste men sikkert rundt 10 mill pund. Kanskje man for de siste 5 henter Snodgrass også så er vi virkelig en kandidat til direkte opprykk. Kjenner at jeg faktisk er ganske positiv til tross for dagens Wood-nyhet. Har nok sikkert en del å gjøre med kampen idag men.. Monk, Bartley,Taylor og Wood borte fra forrige sesong og likevel tror jeg vi kommer til å gjøre en bedre sesong i år enn i fjor. Det jobbes særdeles godt i Leeds for tiden!

25
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag - sesongen 2017-2018
« på: August 12, 2017, 15:22:02 »
Taylor og Bartley på benken idag. Sannsynligvis for to lag som kommer til å kjempe i bunnen. Tror de hadde fått et mye artigere år i Leeds:)

26
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: August 10, 2017, 20:17:21 »
Ser ut som en spisstype ala Wood, 25 år, spiller jevnlig i Bundesliga og har også scoret en del der. Svakt med kun ett mål forrige sesong, riktignok.
Tror ikke man kan håpe på noe særlig bedre backup, er jo Wood som skal være vår storscorer uansett. Helt greit spør du meg.

Helt enig. Synes dette virker som en fornuftig signering. Har Ok statistikk fra Bundesliga som holder veldig mye høyere nivå enn Championship. Mål i hver 3.kamp i Hertha og mål i hver 4.kamp i Hamburg. Dog litt nedadgående kurve. Som backup (hvis han er tiltenkt det) tror jeg ikke vi kan forlange så mye mer. Se hva Huddersfield oppnådde med å hente tyskere fra 2.bundesliga..

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: August 09, 2017, 09:38:15 »
Ryan Shotton og....... Aden Flint nevnes i dag for oss.

Ser at verken Flint eller Bryan var i troppen til Bristol City i går. Flint er nok i hvert fall på vei bort ettersom han heller ikke spilte i helgen, men er det til oss? Tar gjerne i mot han. Tungt dødballskyts med Jansson, Flint og Wood:)

28
Blir nok nestebn som mot Luton ifjor med 11 endringer - synes det er greit i alle tilfeller.

Green

Anita - Shaunessy - Cooper - CBJ

Vieira - Klich

Sacko - Saiz - Dallas

Ekuban
-----------------------
Benken: BPF, Ayling, Gomes, Birdcutt, Philips, Doukara, Antonsson

Med tanke på at hele laget er byttet ut i ditt lag (minus Cooper) må jeg si at vi begynner å få en ganske bra stall! Mot Luton i fjor når vi byttet alle måtte vi sette inn Coyle, Bamba, Denton, Grimes og Murphy.. Ser også gjerne at laget blir omtrent som du skisserer her. Viktig å få i gang Saiz, Ekuban, Klich mm..

29
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 25
« på: Juli 31, 2017, 14:48:57 »
After a brief break; hearing Glenn Murray's name around Elland road- will get back to you this evening if there's any movement behind it.

Hvem er det som sier det?

30
Vieira ikke involvert idag, og heller ikke skadet iflg Lee Sobot i YEP. Kan det tenkes at det har kommet inn bud på han? Kan kanskje å ses i sammenheng med at vi plutselig ble linket til midtbanespilleren i Burton. Mulig jeg maler fanden på veggen her:)


Jepp du maler svart!!!


Ny 4-årskontrakt, likevel tror vi av gammel vane at vi er en selling Club!!

Vieira signerte kontrakt før ny manager kom inn. Ikke sikkert Christensen  verdsetter han like høyt som oss. Hvis Christensen vurdere de 5 sentrale relativt likt og vi sikkert kan få opp mot 10 mill pund for Vieira så ser jeg ikke bort fra at han kan forsvinne. Money talks. Kanskje budsjettet begynne å ta slutt og at dette kan være måten å få hentet inn de to forsvarsspillerne + evt spiss det skrikes etter

Sider: [1] 2 3