Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - ingve1960

Sider: [1] 2 3
1
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Bristol C. 15/2-20
« på: Februar 15, 2020, 19:00:35 »
Kalvin
Costa
Ayling

2
Blank-file har et godt poeng når han nevner corner..
Når vi i 90%av spilletid i alle kamper spiller mot parkert buss må vi finne på noe bedre på døball, tilfeldig oppstilling og knapt nok en avslutning mot dølinja,fatter ikke at det er mulig med white,cooper ayling bamford i boks

3
I går tapte vi 1 poeng  på keepertabbe men for å få 3poeng må det skåres mål..ayling rota fælt med dødballer mot men det hvar vel ikke forsvarsrekka som hvar problemet..
Ja Harrison brant den desidert største men det er vel ikke tvil om at bam skulle hatt to mål ,iallefall truffet målet
Skyter langt over fra 7m passtning rett på fot og header i bakken og utenfor helt uten press på bakre stolpe..
Bamford gjør mye godt men mangler litt goalgetteregenskaper..

4
White på corner i dag

5
Ordet er fritt / Sv: Tema: Den store spillestil tråden!
« på: Januar 24, 2020, 19:40:36 »
Enig. For vår del er det ekstra viktig å  lage døballmål siden vi i 9 av 10 kamper spiller mot parkert buss. Løser vi den biten blir det direkte opp..

6
Ordet er fritt / Sv: Tema: Den store spillestil tråden!
« på: Januar 24, 2020, 15:06:09 »
Leste på vgs reportasje ang mu solsjær de hadde sluppet inn 34% av mål på døballer..
Det sto også at i dagens fotball hvar normalen 30/40% mål på døball 30% på kontring og 30% ettablert..
Jeg føler vi er milevis fra på døball.. f.eks på corner  har vi knapt nok avsluttninger mot dølinja,95% blir klarert utover ..hva gjør vi galt..

7
Ok. Takk for den, rart det skal være så dårlig men jeg har trua på denne. Tror gutta blir litt fandenivolske

8
Synes jeg leste en plass at vi hadde 25 kamper i london på rad uten seier..høres helt forferdelig ut..

9
Er alioski og pablo syltunt

10
Bryter londonspøkelset neste kamp

11
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: Januar 11, 2020, 13:19:31 »
Helt enig.
Håper at Douglas spiller seg til fast plass,trenger noen kamper men det trengte ayling også etter lang skade .
Da kan alioski Harrison costa og Dallas rulere på kantene med en skadefri pablo spille sentralt

12
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: Januar 11, 2020, 12:21:30 »
Ser at det stadig skrives om savnet av saiz..
Sjekka litt på wikkiped,
Saiz 5 mål på 53kamper fra offensiv midtbane  og hylles som en helt..
Alioski som ikke er god nok,,18 mål på 104kamper 70% fra back..forstå det den som kan..

13
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 11, 2020, 11:52:19 »
Har stor tro på poveda har citykompis som mener han har klasse..
Rart med denne saiz, hadde høyt toppnivå men Gud bedre hvor mange dårlige kamper han hadde, spesielt deler av kamper han hvar helt på trynet. Kan aldrig tenke meg han havner på veldi høyt nivå. Krysser fingrene for Adams

14
Heisan Cherry.
Helt naturlig å ha forskjellige meninger i fotball.
Men det å finne feil på egne spillere i den 1 omgang er helt uforståelig for meg..husk det er arsenal.
Alioski jobber vanvittig med ballvinning mot robuste arsenalspillere,han gjør få passningsfeil,kjempepass til Harrison me skudd fra 16m.når du har så mye ballkontakt me høy inntensitet gjør alle småfeil..

Når det gjelder offside så har vi en spillestil som gjør at du må ligge helt på grensen,løp i forkant ball i forkant vis ikke så vil kvaliteten på angrepet reduserer med 50/70%.du kan ikke stå på hæla(dette er ikke obosliga)det er ikke unormalt at en ving går i offside 2 ganger (bamford hadde 5 stk, 2 ganger av ren sløvhet å komme seg ut).
Et eksempel er når alioski blir spilt gjennom av gotts og kommer til skudd, vis han hadde hold igjen som du ønsker hadde han ikke kommet til avslutning en gang..
Ayling gjør en bra omgang, vinner mange dueller, spiller gjennom bamford på skuddet i tverrliggeren, slå kjempeinnlegg stor sjangs med alioski på bakre stolpe o.s.v..
Vis jeg skal finne småfeil i1 omgang så hadde white nonsjalange nestenulykker, berardi et par stygge passfeil fra egen 16 og rett ut i farlig rom midtbanen, Douglas bidrar mindre enn alioski og ayling,samt gotts har mye å lære alle 4 gjør en god omg men alioski og ayling ett knepp bedre..

15
Ordet er fritt / Sv: MoM WBA - Leeds 1/1-20
« på: Januar 01, 2020, 21:10:57 »

Kiko
Klick
Harrison

16
Takk for det gamla folkens.leser forum hver dag ,takker for mange bra innlegg og oppdateringer.Glede meg sykt til i morra ..er fornøyd med 4poeng på De 2 neste.ellers spent på  hva bielsa gjør mot gunners..MOT

17
Meget bra, det er det jeg ikke forstår. I en normal ettablert 4_4_2 eller 4_1 4_1 ville alioski ligget lengst til Venstre bak Harrison i tillegg starter dette angrepet så trekt med kast fra keeper at vi skulle sidefoskjøvet minst 20 m i lagdelene da hadde det vert flush av leedsspillere  i det rommet på siden

18
Riktig Jon.så highligts fra bluestv,er så forundra av det første Birmingham målet..Vi har god tid til organisering, de begynner me kast fra keeper til back deres spiller nr 5 som får assist  går langs siden.Bakfra ser jeg Harrison står bredest med alioski cooper litt bak lengre inne i banen.i stede for å følge nr 5 går Harrison på ballfører. Hva skjera, tror Harrison at alioski er bak,ligger alioski feil(det er i tilfelle rart da han har god tid å finne  plassen)ikke vet jeg..noen som har en mening. Når det er sakt så kommer vel nesten alle  mål av motstanders feil.

19
Ok.me på den..stoler på at bielsa har litt peiling.

20
Hvem hadde god kam deff sist,ayling med på 2 copper kiko kalvin rota fælt.mener du at alioski ikje har fått mye tyn hele sesonge inkl fjoråret..poenget er at det å spille bielsa back ikke er som vanlig engelsk back.jeg tror mye går på å ta rommet til hverandre vis de er ute av posisjon noe som skjer ofte  både med Harrison ayling alioski .helt rart å se første målet mot sist,3 st leedsspiller inklusive alioski i klynge langt inne i banen på en mann og fritt fram for ving
???

21
Veldig enig i jackbauer..utrolig at alioski fremdeles får tyn etter alt han har gitt oss denne sesongen, vis bielsa ville hadde han beordret alioski til å holde igjen. det å ha spillere som kommer på løp i boks er en gave for en trener. Hadde nettopp kanonskydd i stolpe og bomma på volly fra 8 meter og 2 målgivene sist,hvem andre har en sånn back.måten vi spiller på  skal ankeret vårt ligge igjen og passe på rom, det kan bli et problem når kalvin går for høyt eller er oppe og tar døballer, vi må bli flinkere til å legge igjen spiller  i hans rolle så ikke midtstopperen våre blir alene på brudd imot. Er kjempeimponert over sesongen til nå⚽️

22
Noen som får kampen på lutv..Har betalt men svart sjerm

23
Ordet er fritt / Sv: LUFC Team of the Decade - 2010-2019
« på: November 26, 2019, 17:25:16 »
Enig med Roar g me unntak keeper..velger Green

24
Ordet er fritt / Sv: MoM Sheffield Wed - Leeds 26/10-19
« på: Oktober 27, 2019, 15:38:00 »
Heia ble litt feil uttalelse beklage den men mener han hvar langt fra topp 3..kalvin kiko white

25
Ordet er fritt / Sv: MoM Sheffield Wed - Leeds 26/10-19
« på: Oktober 26, 2019, 17:57:22 »
Heia Håvard k. Liker ikke å rakke ned på noe  men hvordan kan du ta med Harrison ..forferdelig i dag etter min mening

26
Hvar så heldig å være ringside mot Birmingham  i 13/14 sesongen. Vant 4-0 me Austin på  midtbanen foran 19000 tilskuere, tror og håper jeg får oppleve det samme på lørd..glede meg.

27
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: Oktober 05, 2019, 20:39:15 »
Noen som husker ca 1år tilbake..berardi  kanonbra som midtstopper. Liker spillere som gir alt for laget sitt. Ikke i nærheten av rødt. Tragisk at såkalt fans rakker ned ved vær anledning..jeg ønsker å se berardi i leedsdrakt igjen.

28
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Gaetano Berardi
« på: Oktober 05, 2019, 19:51:37 »
Helt enig, ikke straffe og ivertfall ikje rødt, spillere i  sikring..denne fortjener lkje berardi.

29
Totalt idiotisk uttalelse. Vis du mener at cooper ikke holder cc nivå så er det som å spytte bielsa rett i trynet, han bruker copper før alle andre i troppa vis han er  skadefri, men kansje du har myyyyye bedre peiling enn bielsa..

30
Kan ed spela denne???

Sider: [1] 2 3