Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Johnnyj

Sider: [1] 2 3 ... 30
1
Hele sangen synger MOT og I Predict a Riot.
Høy gåsehudfaktor her, de jubelscenene etter kampen må jeg se i reprise om igjen og om igjen

2
Oioioi
Dette er veldig flaut

3
En som i hvertfall ikke bør få spilletid er Joel Piroe - som ikke har spilt én eneste god kamp siden november.

4
Så heldigvis ikke på kampen.

Men faktum er at eneste håpet er at Ipswich taper i morgen borte mot Hull og at de tar max ett poeng mot Coventry (eller motsatt).
Det har jeg ingen tro på, men det er slt man kan håpe på nå

5
Ordet er fritt / Sv: MoM Middlesbrough - Leeds 22.04.24
« på: April 22, 2024, 23:55:43 »
3p Summerville
2p Firpo
1p Gnonto

-10p Piroe

6
Kaffemannen imponerte meg.

Men Piroe var i helt den andre enden av skalaen. Flere ganger der han hadde muligheten til å rekke ballen før motstander, men han trekker seg ALLTID unna i 50/50-situasjoner. Det har vært frustrerende tidligere men i en kamp som dette er det fullstendig det utilgivelig. Respektløst mot lagkameratene sine.

Hele laget kjemper for harde livet og gir alt i duellene, men så kommer det inn én unnasluntrer med friske bein som ser ut som han er livredd for å bli skadet. Ikke en person du vil ha med deg i krigen!

Nå bør det ikke være tvil om at Joseph får sine fortjente minutter i de neste kampene.

7
JAAAA
Signaturscoring av cry. Strålende av Firpo i forkant!!

8
Hahaha fy faen så rævva vi er nå
Er jo helt tragikomisk hvor stor forskjell dette laget er fra de som briljerte for litt over en måned siden

9
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kristoffer Klaesson
« på: April 17, 2024, 21:56:10 »
Fått seg en ripe i lakken nå, Klaesson

10
Da har jeg avlyst alle planene mine for kvelden.
Skjønner ikke at jeg gidder å en gang få forhåpninger for denna klubben, da blir det nok championship neste sesong og kvitte oss med halve stallen igjen

11
Så driter vi oss ut mot Blackburn også
fullstendig kollaps på slutten av sesongen

12
Det som er litt svakheten til Piroe er at han skygger unna fysiske dueller. Skulle tro at han ville være mer dominerende i luftrommet med sin fysikk, men han er mer av typen spiss som Philippo Insaghi som dukker opp på riktig sted. Blir ofte usynlig og lite delaktig i banespillet, der Bamford er mer involvert i det oppbyggende spillet.

Men i motsetning til Bamford så er han farlig foran mål, så vi får håpe det betaler seg

13
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Stuart Dallas
« på: April 11, 2024, 00:09:10 »
Ble tårevått å se den avskjedsvideoen må jeg innrømme.

Dallas og Cooper fortjener begge å få testemonialkamp etter sesongen. Såpass burde vi unne dem for lang og tro tjeneste i klubben

14
Virker som 2/3 av alle pasninger går bakover eller til siden. Må bli mer fremoverrettet.

Sent fra min LE2113 via Tapatalk
Ikke helt enig. Mener vi spiller ganske rett mot et lag som vil spille som Sunderland, men det synes som om det mangler en del gutt de gangene vi får sjansen. Vi har skapt for lite, men når motstander nesten aldri har ballen, så blir de mer og mer slitne. Vi får større sjanser.

Og der kom det det nesten en gigant.

Keep it up. Men bytt gjerne litt på de fremover så snart som mulig.

Bra sagt.
Tipper Søndre Land allerede er mørne i beina etter den førsteomgangen da de nesten ikke fikk låne ballen.
Nå tar dem mer risiko fremover, og vi får ergo mer rom å utnytte

15
Gruev og Kamara er begge ok spillere, men hadde vi bare hatt en halv Ødegård på midtbanen, så hadde vi vert klar for opprykk nå. Alt for lite kreativ og målfarlig begge to.
Kamara har jo vært helt konge i dag!
?
Vært flink til å vende spillet og kombinere med Firpo og Summerville. Vanskelig å finne åpninger mot et lavtliggende 451-lag, da er man nødt til å gjøre flere trekk.
Kamara har på utmerket vis styrt midtbanen vår.
Gruev derimot har dessverre vært ute av formen etter skaden.

16
Gruev og Kamara er begge ok spillere, men hadde vi bare hatt en halv Ødegård på midtbanen, så hadde vi vert klar for opprykk nå. Alt for lite kreativ og målfarlig begge to.
Kamara har jo vært helt konge i dag!

17
Bamford fortsetter der han slapp med mye slurv og balltap.
Må prestere bedre hvis han har ambisjoner om å beholde plassen på laget

18
I dag kan  vi ikke skylde på Cooper ....Svak kamp i dag spesielt av Meslier og Bamford. Fryktelig tabbe på  mål 1 og jeg mener han ikke er våken på mål 2  heller.

Når krybben er tom, bites hestene = når Leeds taper, gjelder det å peke på syndebukker.

Godt mulig at Meslier ikke hadde en av sine beste kamper, men å gjøre han ansvarlig for tapet i dag, blir alt for lettvint. Og man glemmer fort den fantastisk flotte benparaden han hadde på stillingen 1-0.

Tapet i dagens kamp skyldes mye mer at LAGET hadde en dårlig dag - en kollektivt dårlig dag. Skylder du Meslier for tapet, kan du like gjerne skylde Piroe for den brente sjansen på slutten. Men begge beskyldningene blir like dumme.

Alt innenfor tre meter skal en keeper plukke!!! Med den rekkevidden han har er det svakt å ikke være bedre i feltet.  Han er jo i tillegg helt ute av posisjon da ballen blir nikket tilbake i feltet.

Det er flere av forsvarsspillerne enn keeper som må ta ansvar for baklengs i dag. På nummer to er f.eks. Rodon helt ute av det og mister totalt sin mann som får en forholdsvis enkel jobb.

Igjen:
Det blir for enkelt å legge ansvaret for tapet på Meslier. Du kan jo også sjekke YEP sin vurdering av dagens kamp.

En 5er ser jeg...ikke veldig bra det.

Nei, slett ikke, og jeg skrev jo at han har hatt bedre kamper enn mot Coventry. Men hadde han vært ansvarlig for de feilene du mener at han gjorde, så hadde karakteren vært lavere. Bamford fikk 4, ellers var det jevnt fordelt på 5 og 6, pluss to(?) innhoppere på 7.

I teorien skal alle keepere rydde opp i eget felt, i teorien skal en spiss skåre på alle 100%-sjansene han får, men mennesket er ikke en robot. Derfor blir utfall ofte et annet pga ytre omstendigheter, en feiltouch, ballen spretter feil osv.

Jeg kan ikke se at Meslier har større ansvar for tapet enn resten av laget.
Så "høydepunktene" i dag med dette i mente. Meslier er utrolig passiv i forkant av 1-0. En så svær keeper skal regjere i eget felt, i hvert fall innenfor 5-meteren. Ikke var han spesielt presset heller, og burde ha foretatt seg noe der. Det stemmer at også forsvarerne/utespillerne kunne ha duellert mer, men keeper har tross alt noen flere virkemidler innenfor 16-meteren. Har ventet og ventet på at Meslier skal utvikle sine  svakheter, men syns det går tregt.

Sorry, men her synes jeg at du tar veldig feil. Har selv vært keeper i en årrekke og klarer ikke å finne hva Meslier skulle gjort annerledes på mål nummer én i mot.

1. Når ballen først går inn i boksen, så skrus den inn på bakerste stolpe der Leeds har to spillere. Den kommer såpass raskt at det er tvilsomt om Meslier hadde rekket den. Som Keeper må du da stole på at Den (de) på bakerste stolpe klarérer ballen bort. En Leeds-spiller er først på ballen men på mystisk vis er den fortsatt i spill. Altså riktig vurdering å stå på strek der.

2. Ballen daler ned foran mål  og da er det såpass folksomt at det er nesten umulig for Meslier å brøyte seg gjennom alle for å få bokset den ut. Men velger han likevel å gamble på det, men bommer, så etterlater han seg et åpent mål bak seg. Altså riktig vurdert av Meslier igjen.

3. Når ballen omsider stusses videre er det 3 Leeds spillere som er foran Meslier og alle har muligheten til å være først på ballen, men ingen av dem følger hverken ball ELLER mann.
Den kommer også såpass raskt at Meslier kun har et millisekund på å beslutte om han skal gå ut og gamble på at han rekker den, men med tre leeds spillere foran seg og én Coventry-spiller så er likevel oddsen på vår side. Det å ruse ut i det millisekundet risikerer han ikke bare å komme for sent men også å kollidere i medspiller. Igjen er det en riktig beslutning å stå på strek, men i dette tilfelle så tror jeg ikke at han en gang rekker å ta en beslutning.

Det er en myte at det å stå på strek er å være Passiv, for det er et aktivt valg som keeperen gjør.
Jeg kan konkludere med at det er utrolig passivt forsvarsspill i tre situasjoner etter at corneren er slått. Målet kan derfor ikke lastes Meslier.

19
Både Bielsa og Farke hadde/har veldig stor tillit til Bamford. Kan ikke skjønne at han har en sånn status i klubben at han har klippekort på laget, så skulle visst hva det er Bamford viser på trening. Har absolutt sine lyse øyeblikk, slik som årets mål i FA- cupen, men mest mørke/grå øyeblikk de siste årene.
Veldig "uvørn" i spillestilen. Et feil touch her og et feil touch der, og et par ekstra touch for mye der. Ødelegger for ofte rytmen i angrepsspillet vårt. I dag var han katastrofalt dårlig så da skinner svakhetene hans enda mer i gjennom.
At han er svak i link up-spillet, gjøre feil vurderinger og er ufokusert (mister ballen)

Men så har man jo styrkene hans, at han løper mye og er flink i det første pressleddet. Den jobben han legger ned klarer ikke Joseph over 80-90 minutter. Heller ikke Piroe. Men når han er driter seg ut i alle andre aspekter av spillet så er det kun en fattig trøst.

20
Ordet er fritt / Sv: MoM Coventry - Leeds 06.04.24
« på: April 06, 2024, 18:06:16 »
3p Firpo
ingen andre fortjener poeng

21
Så jævlig dårlige vi er i dag.

Skrur heller over på OBOS-ligaen, takk for i dag :(

22
Her er det hverken feil taktikk eller ferdigheter,  kun mangel på lyst til å vinne,
Løpe,fighte, helt utrolig tamt. Grenseløst irriterende, når kaka fra Norwich var satt frem
Bamford værst, gå foran da mann !
100%
Kunne ikke sagt det bedre selv

23
Faen Bambi ødelegger jo alle angrepene våres.
Kan vi værsåsnill bytte han med Simms??  >:(

24
Kan vi få hjelp av Leeds-gutten Liam Kitching?
Han var nemlig i det gavmilde hjørne mot Cardiff forrige kamp da han presterte å score to selvmål  ::)

25
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 06, 2024, 15:29:06 »
Må berømme Norwich på defensiven. Meget bra. 🙂
Må være fryktinngytende som spiss å møte Duffy og Ben Gibson, forsvarsspillere av den gamle skolen. Stakkars Keiffer Moore var helt borte.

Takk Norwich!! nå er det vår tur til å gjøre jobben ;D

26
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 06, 2024, 14:52:31 »
Norwich som har hatt alt av sjanser i andreomgang. Ipswich ser tannløse ut og sett enda svakere etter pausen. Men som vi alle vet så har de et ekstra gear inne som de skrur på når det gjenstår ti minutter

27
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 06, 2024, 14:26:19 »
1-0 til pause.
 Vår egen Leif Davis har vært helt usynlig. Ikke klart å få noe ut av sine (til vanlig) viktige offensive bidrag.
Omari Hutchison på høyrekanten har skapt ubalanse i Norwich-forsvaret et par ganger, men de har hatt grei kontroll.

Bemerkelsesverdig hvor mange Norwich spillere som til en hver tid er bak ballen. Ofte at Sargeant får bakromsballer som han må jobbe med alene "uten hjelp". Ser ut til å være en bevisst strategi da det ikke skal være mulig å kontre på dem. Noe som ble enda tydeligere etter scoringen.

28
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 06, 2024, 14:13:37 »
Her slapp Ipswich-spiller Tuanzabe unna et rødt kort.

Feller Sargeant som siste mann. Da er reglene klare på at det er utvisning. Men det blir heller delt ut gult kort.
Griseflaks for Ipswich
Og denne var mer klar enn den utvisningen Southampton fikk sist helg, Ipswich er i flyten. Synes de blå er mer på hugget her, men Norwich mer med nå
Heia Canaries !

Og ikke før skrevet det , så 1-0 på friskepark  Tjo Hoi !!!!
Ipswich hadde gitt fra seg mange Frispark i farlig posisjon, så det lå litt i kortene at det skulle straffe seg.

Synes det har vært en jevn kamp som man kan forvente av et rivalderby. Men Norwich har tatt sine forholdsregler og er forsiktige med å ikke etterlate seg for mye rom bakover.

29
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: April 06, 2024, 14:04:06 »
Her slapp Ipswich-spiller Tuanzabe unna et rødt kort.

Feller Sargeant som siste mann. Da er reglene klare på at det er utvisning. Men det blir heller delt ut gult kort.
Griseflaks for Ipswich

30
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Daniel James
« på: April 06, 2024, 13:57:07 »
https://youtu.be/qe_xHW-uAqc?si=kTtGRHhuoXtcQ0JQ

Fint intervju med Michael Bridges på Leeds United sin egen kanal. Får litt vondt av James når han sier han ikke har egen Chant fordi han ikke har spilt bra nok til å fortjene det.
Det fortjener han absolutt!

Sider: [1] 2 3 ... 30