Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - espenjoha

Sider: [1]
1
Presentasjonsforumet / Sv: Presentasjonstråden
« på: September 03, 2017, 22:06:02 »
Jeg er ikke Leeds-fan, nei. Men er veldig imponert over den supporterkulturen dere norske Leeds-supportere har skapt. Observerer i litt forskjellige forum, og dere er helt klart best i klassen   :D

2
Presentasjonsforumet / Sv: Presentasjonstråden
« på: September 03, 2017, 14:43:34 »
Hei. Jeg holder for øyeblikket på med en masteroppgave om norske fotballsupportere som reiser til England. Som verktøy i datainnsamlingen min bruker jeg en metode kalt netnografi, som innebærer at jeg observerer aktivitet og diskusjoner i online communities. I tråd med retningslinjene til universitetet mitt ønsker jeg med dette å informere dere om at jeg gjør observasjoner på dette forumet. Jeg kommer ikke til å navngi noen personer i oppgaven min, og vil på ingen måte samle inn sensitivt materiale. Oppgaven vil heller ikke bli publisert, og er kun tilgjengelig for meg og universitetet mitt. Dersom noen skulle ha noen spørsmål er det bare å sende meg en personlig melding. Ønsker dere lykke til med sesongen!

Sider: [1]