Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - jackbauer68

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 82
91Jeg har finlest lagoppstillinger, primært i PL nå i jula. Alle lag velger å rullere og hvile spillere. Den fysiske påkjenningen tåler dem nok. Men det mentale er enda viktigere. Phillips har spilt alt av kamper (untatt 1 pga karantene). Det er helt naturlig at det blir en down. Kunne den vært unngått med litt hvile i ekelte kamper, hele eller halve omganger? Det samme med spesielt Klich og White. Pablo spiller alt når han kom tilbake fra skade også. Er man sliten mentalt, klarer man ikke å være fokusert og konsentrert i 90 minutter. Bielsa sa at vi løp like mye i alle kamper og at det fysiske ikke var noe problem i fjor. Hvordan var det mentale? Hvordan var overskuddet/energinivået? Løp vi like riktig, var vi like presise og skarpe i avgjørende situasjoner? lå vi like tett i alle dueller? I fjor viste det seg at vi ikke klarte det og det er min enste frykt i forhold til årets sesong.Det er viktige ting du påpeker her, Eriksen.

Brendan Rodgers ble for kort tid tilbake spurt om Jamie Vardie ville spille alle kampene i jule- og nyttårsprogammet. Han svarte som så:
"No chance. You cannot risk the fitness of a player. Players aren't robots. It's not a computer game".
Lurer litt på Bielsa tenkte om/når han leste den uttalelsen...

Har hørt om folk som tror at vi vil ta like mange i andre halvdel av sesongen som vi gjorde i første halvdel. Dette betrakter jeg som fullstendig urealistisk ønsketenkning.
Det er en kjent sak at vi både spiller og trener på en svært intensiv og energikrevende måte. Og når vi også vet at vår trener foretrekker en forholdsvis liten spillerstall, samt at rotering i startoppstillingen er noe han strengt tatt kun foretar seg når han er nødt (fordi noen er blitt skadet), så sier det seg sjøl at slitasjen blir stor og at det etterhvert koster oss poeng.

Det finnes dem som påstår at Bielsa har lært, og at han har slakket litt på tøylene denne sesongen. Den "tøyle-slakkingen" må i så fall ha foregått på treningsfeltet, men jeg er ikke helt overbevist. Vi snakker tross alt om The Stubborn One.

Bielsa får vi ta som han er, noe som for min del går greit, da jeg vet at fordelene med å ha ham som vår trener er langt større enn ulempene.

Men jeg regner altså med at vi også denne sesongen vil falle litt av utover våren, men at vi allikevel vil klare direkte opprykk.

Ser for meg at det holder med maks 85 poeng for å bli topp to i Championship denne sesongen. Forrige sesong tok vi 32 poeng på de siste 21 ligakampene, denne gang må vi ta 34 for å nå det målet jeg snakker. Det bør gå greit.
Jeg tror ikke han har lært så mye. Kombinasjonen av at han ikke rullerer og at han ikke vil ha for mange squadplayers kan koste oss dyrt, i år som i fjor. At benkevarmere som Gotts , Davies og andre som imponerer på u-23 ikke får spilletid, kan bidra til å å forsterke problemet ytterligere. Hva vi kan håpe på er at de siste resultatene har vært en "blessing in disguise" og  en øyeåpner for Bielsa. Jeg tror egentlig at det blir med håpet.

Enig her. Samtidig vanskelig å kritisere Bielsa, for uten han hadde vi neppe vært i posisjon til opprykk.

Davis ble kastet inn fra start borte mot Villa i fjor og håndterte sakene bra. Clarke kom inn som et friskt pust og bidro voldsomt en periode. Shackleton har klart seg bra når han har fått spille. De tre var heldige og fått spille sammen med 10 etablerte og godt samkjørte lagkamerater. De tre har ikke vist noe mer i cupkamper/treningskamper enn Alfie, Stevens, Bogusz etc når vi har stillt med litt mer b-preget lag. Det er mye lettere å lykkes og være god med de beste rundt seg.

U-23 kampene viser at Gotts ofte er minst like god som Shack. Stevens syntes jeg er myyye bedre enn Clarke noen gang har vært på u23. Basert kun på kamper. Hva som skjer på treninger, holdninger, etc vet jo ikke vi. Men vil tror at de som er med i troppen gjør det dem skal.

Jeg tror ikke Leeds hadde blitt voldsomt mye dårligere om f.eks Gotts hadde startet en kamp hvis vi hviler Klich en kamp eller omgang. Vi taper neppe om Stevens/Bogusz hadde fått siste 30 min for Pablo da vi ledet 3-0 hjemme mot Boro. De er jo i stallen og Bielsa skryter voldsomt av dem. De må jo få prøve seg. Da bør vel det skje når man kan og ikke når dem må?

Når jeg hørte at Gotts 30 min før kampstart mot Preston egentlig skulle starte pga Klich kom sent/ikke rakk kampen av en grunn, så tenker jeg i ettertid at det var synd Klich rakk kampen. På samme måte som at det kanskje var bra Bamford fikk en liten smell og måtte stå over i går. Ikke fordi jeg ikke vil ha dem med, men da hadde dem fått en pause og Gotts hadde fått muligheten Eddie nå fikk. 

Jeg er som deg veldig skeptisk til om Bielsa har lært noe. Han bør reflektere over utviklingen, men tviler på at den tanken streifer han. Så lenge tallene på computer'n viser at vi løper, skaper og har ballen i laget så vil han neppe endre noe. Som asbfjell viste til med Rodgers at spillerne ikke er roboter. Så kan man lure på om Bielsa faktisk har fått for seg at spillerne faktisk er det. Roboter uten følelser, tanker og evne til å reflektere over at dem er sliten.

Klare tegn på at spillerene er sliten på slutten både mot Cardiff og Birmingham. Returløpene og presset som begge MÅ ligge på 100% i Bielsaball faller ned mot 80-90%, og dermed nok til at motstanderene får mer rom og tid til å slå presise legg.

92
Det ingen snakker om er endringene som vi gjør...

Vi skifter formasjon med og uten ball i første omgang. Det gjorde vi også mot Birmingham sist. Dallas spilte indreløper defensivt og høyrevingback offensivt i første omgang. Mens Ayling gikk fra høyreback i forsvar til Midtstopper i angrep. De snakker ikke om det på LUTV.. Heller...

I andre omgang går vi over til å spille 3-3-1-3 uansett angrep eller forsvar. Phillips går helt ned, Ayling spiller til høyre og Dallas spiller sentralt med Klich.

Må nesten se kampen igjen for å være sikker på hva jeg synes fungerte best. Synes enkeltheten i baklengsmålene våres er kollektiv på dødball, gjelder 10 utespillere og 1 keeper spesielt. Ellers så er det jo denne mannsmarkeringen som jeg uansett synes at motstanderne bare må "finne" ut av så kan de skape store sjanser. Som på 2-1 målet når Cooper er på eventyr og gir fra seg en enorm mengde rom bak. Vi så det samme mot Preston. Det har sikkert vært likt hele sesongen, men blir gjerne mer synlig når vi ikke vinner ballen igjen direkte helt i front.

Uten Forshaw og Shack så har vi ingen alternativer å bytte inn sentralt. Bielsa stoler ikke på McCalmount, Bogusz eller Gotts til å løse en sånn rolle, dermed fylles det ikke naturlig på bakfra heller når vi har skader. Det finnes forbedringsmuligheter over hele linjen, men all endring som eventuelt gjøres kommer med en risiko på at vi kan være svakere enn sterkere. Ref Kiko inn for BPF i fjor. En keeper som har en bedre CV og som sikkert er bedre, men Leeds laget ble ikke bedre med han enn BPF. Uten at det trenger å ha en sammenheng. Det er ikke så lett å bli bedre når du allerede er god.

Interessante betraktninger. Her er gjennomsnittet av spillerens plassering i går. Ayling har du antagelig rett i, og eg trodde jo han var mer ofte fremover enn dette kan tyde på.

93
Casilla 4 - Helt krise. Når vi sliter med fysikk i utgangspunktet, blir det ikke bedre av en keeper fullstendig blottet for autoritet ute i feltet. Tar vel ingenting i dag.
Alioski 4 - Defensivt som kniv gjennom smør. Avsluttet med å drible seg bort før 4-4. Ingen venstreback etter mitt syn.
Ayling 9MOM - Øyeblikket. Det kom endelig en dag da vi fikk se han treffe under tverrliggeren. Vinnervilje på opprykksnivå.
White 5 - Trøbbel hele veien. Jutkiewicz så ut som han var 2.20 og 180 kg.
Cooper 5 - Kokte i hodet, da han laget et meningsløst frispark før 4-4. Savner ro fra kapteinen.
Harrison 6 - Strålende forarbeid på det første, ellers ingen skjerm på en venstreside som slet voldsomt defensivt. Scorer et viktig mål.
Klich 6 - Jobbet godt, men sliter med de store bidragene for tiden.
Dallas 8 - Stor vinnervilje, scorer et svært viktig mål.
Nketiah 6 - Klarte ikke å holde mye i ballen for å begrense presset fra Birmingham.
Phillips 6 - Nede i en bølgedal. Tregere med ball, og tregere uten ball.
Costa 6 - Scorer et nydelig mål. Setter opp den siste også. Er ellers ingen spiller for fysiske bataljer som denne.
Roberts 6 - Jobber greit når han kommer inn, men heller ikke han klarer å holde noe spesielt i ballen.
Leser alltid Katos spillervurderinger med stor interesse, og er som oftest helt enig. I dag mener jeg Kiko og Alioski scorer for lavt, og Ayling for høyt.. Kiko tabber seg ut på nr 3. Nr 2 burde han hatt et frispark, alternativt burde en lagkamerat tatt ut vedkommende som satte sperretrekket. Ellers rimelig trygg og flink til å sette i gang kontringer. Alioski hadde ingen defensivt stor kveld, men var absolutt brukbar offensivt. Ayling var bra, men 9 er en fryktelig høy karakter, bra offensiv, ruskete defensivt.

Kato har peiling han, alltid givende å lese hans konstruktive innlegg. Moro med Ayling, som sist hadde en mildt sagt dårlig kamp. Bra
ledelsen ikke axer etter en dårlig kamp, og han slår tilbake med MOM!!  :D

Kiko blottet for autoritet? 1 tabbe i dag, ellers dominerte han feltet kampen gjennom. Hvor mange cornere/dødballer var han oppe og hentet under sterkt press? Mange nok til å få mer enn 4 poeng og mange nok til å fortjene skryt for dette. Fikk f.eks 6 i YEP.

Står støtt på den 4eren, uansett hva YEP mener. Redder ingenting, direkte skyld i to mål. Selv om det var et godt slått innlegg, sto han limt på strek på den siste som lander en meter fra mål. Ta med at han sprer masse usikkerhet. To baller hentet ned i feltet er mest et sjokk.

Da slår vi fast at Kato har bestemt seg for at Kiko er dårlig. Å få sjokk av at han plukker ned baller i feltet, noe som han har gjort lekent hele sesongen, sier det meste. Et par blundere i går, sånn er livet for dei fleste keepere. Nøkkelspiller.

94
Casilla 4 - Helt krise. Når vi sliter med fysikk i utgangspunktet, blir det ikke bedre av en keeper fullstendig blottet for autoritet ute i feltet. Tar vel ingenting i dag.
Alioski 4 - Defensivt som kniv gjennom smør. Avsluttet med å drible seg bort før 4-4. Ingen venstreback etter mitt syn.
Ayling 9MOM - Øyeblikket. Det kom endelig en dag da vi fikk se han treffe under tverrliggeren. Vinnervilje på opprykksnivå.
White 5 - Trøbbel hele veien. Jutkiewicz så ut som han var 2.20 og 180 kg.
Cooper 5 - Kokte i hodet, da han laget et meningsløst frispark før 4-4. Savner ro fra kapteinen.
Harrison 6 - Strålende forarbeid på det første, ellers ingen skjerm på en venstreside som slet voldsomt defensivt. Scorer et viktig mål.
Klich 6 - Jobbet godt, men sliter med de store bidragene for tiden.
Dallas 8 - Stor vinnervilje, scorer et svært viktig mål.
Nketiah 6 - Klarte ikke å holde mye i ballen for å begrense presset fra Birmingham.
Phillips 6 - Nede i en bølgedal. Tregere med ball, og tregere uten ball.
Costa 6 - Scorer et nydelig mål. Setter opp den siste også. Er ellers ingen spiller for fysiske bataljer som denne.
Roberts 6 - Jobber greit når han kommer inn, men heller ikke han klarer å holde noe spesielt i ballen.
Leser alltid Katos spillervurderinger med stor interesse, og er som oftest helt enig. I dag mener jeg Kiko og Alioski scorer for lavt, og Ayling for høyt.. Kiko tabber seg ut på nr 3. Nr 2 burde han hatt et frispark, alternativt burde en lagkamerat tatt ut vedkommende som satte sperretrekket. Ellers rimelig trygg og flink til å sette i gang kontringer. Alioski hadde ingen defensivt stor kveld, men var absolutt brukbar offensivt. Ayling var bra, men 9 er en fryktelig høy karakter, bra offensiv, ruskete defensivt.

Kato har peiling han, alltid givende å lese hans konstruktive innlegg. Moro med Ayling, som sist hadde en mildt sagt dårlig kamp. Bra
ledelsen ikke axer etter en dårlig kamp, og han slår tilbake med MOM!!  :D

Kiko blottet for autoritet? 1 tabbe i dag, ellers dominerte han feltet kampen gjennom. Hvor mange cornere/dødballer var han oppe og hentet under sterkt press? Mange nok til å få mer enn 4 poeng og mange nok til å fortjene skryt for dette. Fikk f.eks 6 i YEP.

95
Ordet er fritt / Sv: MoM Birmingham - Leeds 29/12-19
« på: Desember 29, 2019, 20:08:18 »
3 Ayling
2 Dallas
1 Costa

Ingen i forsvaret får poeng her (foruten Ayling)

Samme

96
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Preston 26/12-19
« på: Desember 28, 2019, 12:23:20 »
Her inne er det mye Alioski, noe jeg er fullstendig uenig i. Masse rufs, svake valg, svak førstefrosvarsjobb og konstruering av frispark han aldri fikk. Virker som han huskes for å ha vært mye involvert i avslutninger.

Helt enig!

3p Harrison
2p Dallas
1p Costa

97
Hvordan blir laget idag? Han kaster vel neppe inn Shack eller Roberts fra start selv om de evt er klare?

Hadde vært artig om Eddie fikk sjansen fra start idag på bekostning av Alioski.
Han kunne sikkert klart seg brukbart på en av flankene. Da med Costa eller Harrison inn i 10’ern.
Men det skjer vel neppe.

Tipper:
-Kiko
-Ayling,Cooper,White,Alioski
-Philips
-Costa,Dallas,Klich,Harrison
-Bamford
Den oppstillingen er nok spot on, tipper likt kampbildet som mot Cardiff. Men ingen kollaps og 4-0

JA

98
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Desember 18, 2019, 09:23:21 »
Januarvinduet kommer til å forbigå i stillhet for leeds del om ikke noe uventet skulle skje på skadefronten. Å det støtter jeg fullt ut.

Jeg er uenig med deg her. Tipper vi får to signatursigneringer inn. De har lært av fjoråret. Konsekvensene av å lykkes er enorme økonomisk. Stallen er for tynn. Alle uttalelser til nå er kun av strategisk karakter for å ikke presse markedet mot oss.

At spillere trenger tid med Bielsa er så. Det er lenge til mai.

Usikker, eg tror vi kommer til å satse på dei vi har. Og eg ser virkelig ikkje for meg hvilken posisjoner Bielsa tror han kan forbedre dramatisk i det markedet vi opererer i.

99
Bortekamp mot laget under oss vi kanskje frykter mest (på sikt). Laget som blir sagt å være på linje med WBA og Leeds på sitt beste, men som hittil har vært for ustabile. Og som nå har tre tap på rad etter å ha ligget helt jevnt med Leeds. Nå er det tolv poeng bak...

Hva heter hjemmebanen til Fulham sa du? :P

100
Sesongens to sureste poengtap er etter min mening mor Cardiff og Swansea.
Kan noen forklare meg hvorfor den engelske ligaen skal måtte bestå av majoritetsklubber fra et annet land?
WALES OUT OF THE FOOTBALL LEAGUE!
Kan noen fortelle meg hvorfor ett land skal få lov å ha fire landslag og ligaer?

Sent fra min motorola one vision via Tapatalk

Det bør vel en som elsker Leeds og engelsk fotball vite selv?

101
Bielsa gjør mange taktiske bommerter i dag. Han skulle jo aldri ha startet med Kiko i mål. Da hadde vi sluppet 3-1 målet. Harrison var svak i dag. Med Alioski fra start hadde vi helt sikkert scoret minst ett mål til. Og hvem var det som rotet det til på 3-2 målet? White? Berardi? Uten dem hadde vi unngått dette og vunnet minst 4-0. Kanskje enda mer. Tragisk coaching av Bielsa. Ikke rart han aldri har vunnet noen titler!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hjelpe meg for et nivå. Latterlig.

Jeg gir meg over!

Skjønner du ikke ironien?  ;D

Skjønner godt det talentløse forsøket på ironi jo.

102
Bielsa gjør mange taktiske bommerter i dag. Han skulle jo aldri ha startet med Kiko i mål. Da hadde vi sluppet 3-1 målet. Harrison var svak i dag. Med Alioski fra start hadde vi helt sikkert scoret minst ett mål til. Og hvem var det som rotet det til på 3-2 målet? White? Berardi? Uten dem hadde vi unngått dette og vunnet minst 4-0. Kanskje enda mer. Tragisk coaching av Bielsa. Ikke rart han aldri har vunnet noen titler!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hjelpe meg for et nivå. Latterlig.

103
En god venn av meg og Leeds supporter analyserer godt: Når Berardi gikk ut skulle vi ha satt Ayling inn som midtstopper og kjørt Dallas over på høyre. Og så inn med Douglas på v.back. Og så er tross alt Bamford veldig viktig for laget med det presset han utgjør. Utrolig skuffende av Bielsa å sette inn en urutinert yongster.

Enkleste hadde jo vært å beholdt Berardi

104
I dag ser vi et av momentene vi kritiserte i sommer i forhold til midtstopperplassen. Vi ropte etter en midtstopper til. Vi skal være overlykkelig Ben White har slått til, ellers hadde vi hatt kjempetrøbbel i midten bak. Det er ikke godt nok over tid med Berardi og Stuijk bak White/Cooper. Greit nok at Berardi var god i midtuken, men i dag var han svært svak. Både med og uten ball. Da har vi en junior bak der, og det holder ikke. Over tid er ikke de to gode nok, det kan ha kostet to poeng i dag.

Med fasit i hånd skulle Ayling vært flyttet inn, og Douglas kommet inn på back.

Den fasiten må du forklare. Eneste fasiten eg ser er at alle 11 som startet burde fått avsluttet.

Syns Berardi var fryktelig svak, og var enig i bytter når der ble gjort. Ayling inn hadde løst luftrommet

Hovedproblemet var vel at vi i en periode tillot Cardiff å benytte luftrommet. For dårlig press fra midten, og spesielt Klich såg sliten ut. Ayling er vel ikkje akkurat luftens baron han heller, heldigvis spiller vi en type fotball på vårt beste som gjør at vi ikkje trenger luftbaroner som Jansson, Bartley eller Pearce for å nevne noen gamle helter. Ben White hadde spilt på Brighton i dag om luftstyrken var hans fremste våpen. Vil alltid være noen minuser ved måten man legger opp spillet sitt på, med Berardi får man flere plusser enn minuser og vi hadde antagelig hatt 2 poeng mer om han hadde fått fullføre kampen.

105
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Cardiff 14/12-19
« på: Desember 14, 2019, 18:58:23 »
3 Bamford
2 Costa
1 Ayling

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja

106
I dag ser vi et av momentene vi kritiserte i sommer i forhold til midtstopperplassen. Vi ropte etter en midtstopper til. Vi skal være overlykkelig Ben White har slått til, ellers hadde vi hatt kjempetrøbbel i midten bak. Det er ikke godt nok over tid med Berardi og Stuijk bak White/Cooper. Greit nok at Berardi var god i midtuken, men i dag var han svært svak. Både med og uten ball. Da har vi en junior bak der, og det holder ikke. Over tid er ikke de to gode nok, det kan ha kostet to poeng i dag.

Med fasit i hånd skulle Ayling vært flyttet inn, og Douglas kommet inn på back.

Den fasiten må du forklare. Eneste fasiten eg ser er at alle 11 som startet burde fått avsluttet.


107
 I dag svikter Bielsa mer enn noen, unødvendig og på grensa til idiotisk å bytte ut Bamford og Harrison.
Verken Hockaday, Rosler, Heckingbottom eller Evans hadde kommet på noe så teit som å ta ut Berardi på det tidspunktet det skjedde. Totalt feilvurdering.

108
NERVØS!!!!!

109
Ordet er fritt / Sv: EX-Spiller: James Milner
« på: Desember 13, 2019, 20:31:55 »
Forlenger med L'pool til 2022.

Bra, så slipper vi dette gnålet om at han skal tilbake til Leeds.

110
Ordet er fritt / Sv: Brexit, Leeds og fremtiden for Leeds
« på: Desember 13, 2019, 18:19:46 »
Ja hvordan vil dette påvirke klubben.
https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/latest-leeds-united-news/revealed-how-brexit-could-affect-leeds-united-following-conservative-party-general-election-vote-1340540
Warnock, like taktil som alltid. Utenlandske spillere og managere, fysj og fy. Lenge siden England var det ledende fotball-land i Verden (har de noen gang vært det?). Økende isolasjonisme vil bare føre England enda lenger i bakleksa enn de er nå.

Med respekt å melde så er vel England verdens ledende fotball-land akkurat nå?

111
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Hull 10/12-19
« på: Desember 11, 2019, 03:36:20 »
3 Berardi
2 Kiko
1 Bamford

112
3 poeng på en dårlig dag er deilig!

Vi er relativt ufarlige fremover igjen. Heldigvis tok Harrison et magadrag og Costa sitt innlegg var presist.

Akkurat sett første omgang på nytt. Skrekkelig dårlig. Pablo treffer ikke på en eneste passning fra 25 m og nærmere mål. Harrison har en del ball men det ender opp i nada hver eneste gang! Ser han plukker endel poeng i mom tråden.. Defensivt er han god. Løpet og målet sinnsvakt bra. Utover det var det lite. Men han har vært såpass god i år at det må vi tåle. Nå i de to siste kampene ligner han fjorårsutgaven, men får håpe det snur igjen på lørdag!

Skremmende at Pablo spiller hele kampen. Først og fremst fordi han var elendig i dag, men også belastningen med 2 kamper på få dager. Han gikk de siste 45 minuttene på lørdag, så tydelig at formen ikke er der. Skulle aldri startet kampen. Pablo kommer tilbake. Derfor ekstra deilig å vinne når mange er langt under sitt nivå.

Klich fulgte jeg ekstra med på. Syntes han ser tung ut. Ny svak kamp. Han bør vrakes syntes jeg. Shack er tilbake og Gotts må vel få sine første minutter snart. Nå er kanskje Roberts ute. Er han det blir aldri Klich vraket.

Eller leverte de fleste andre på det jevne. White er klasse! Alioski og Costa veldig positive. Håper Costa starter lørdag.

Aldri vært bekymret, men deilig å se Kiko vise at han er en trygg og veldig god keeper. Blir en spennende uke med høring og evt straff!

Dødballene. Skjønner ikke hvorfor Phillips slår dem!! Spesielt cornere. Han er jo en trussel i boksen. Sier kanskje mest om de andre... tre ganger var vi først på ballen på corner. Det er større sjanse for kontring i mot enn Leeds sjanse. Vi har en på u23 med en deilig fot. Bogusz har vært god de siste kampene på u23. Kult om han slapp til om Roberts er ute på lørdag!

Alt i alt så var det en strålende tirsdag. Tre poeng er alltid det viktigste. Så får man bare håpe at vi ikke sprekker opp bak, da vil vi slite bigtime med å plukke poeng. For mål fremover, der sliter vi!

Du tenker med 10 baklengs, (hvor 4/5 av dem er spillemål) og knapt målsjanser mot, at det er fare for at demninga sprekker? Jeg ser noe annet. 3 baklengs på 7 kamper er stats som hvis de holder over tid vinner titler. For så vidt 10 baklengs på 18 kamper også.

Kunne ikke vært mer enig med deg.
Analysen som er gjort fra fjorårssesongen er imponerende av trenerteamet. Vi ser ut som et topplag. Det defensive systemet er det beste i divisjonen med god margin. Vi maler lag i senk. Større sjanse for at dette bare vil fortsette enn at det vil slå sprekker. Da må i såfall white, Cooper og Phillips bli ute lenge, samtidig.
Jeg er fryktelig imponert. Mer imponert enn hva jeg var i fjor.

Effektiviteten offensivt er en liten hake, men tror det vil hjelpe når Pablo og Costa får hektet seg på.

Største problemet er at forventningene er skyhøye mtp hva vi har opplevd under Bielsa. Divisjonen er den samme. Hvert lag, hver kamp er en krig - utensett om du møter WBA eller Barnsley på siste.

Ta med at mange lag nå ser 1 poeng som seier mot oss. Selv på hjemmebane parkeres bussen. I går scoret vi vel på vår første kontring, etter 87 minutter. Vi spiller konstant mot etablert forsvar. Folk er skuffa over prestasjonen når vi har 67-33 i possession på bortebane. Vi hadde 518 - 262 i pasninger, akkurat dobbelt så mye. Vi vant sjansestatistikken 5-3 (eller noe i den duren). Og vi er skuffa. Må være sviktende langtidshukommelse. Tenk tilbake på de siste 15 årene. Vi er jo i himmelen. Vi leder serien. Og vi har fått dårlig betalt i høst.

Får mareritt ved tanken.

113
Ordet er fritt / Sv: Ny låne-spiller: Eddie Nkethia
« på: November 27, 2019, 09:30:03 »
4 kamper uten Eddie har jo gått veldig greit......

114
Ordet er fritt / Sv: MoM Reading - Leeds 26/11-19
« på: November 26, 2019, 23:20:45 »
Enkleste hittil i år: 3 poeng, Ben White
2p: Dallas
1p Costa

115
Ordet er fritt / Sv: Sesongen i Championship 2019-2020
« på: November 13, 2019, 20:50:20 »
Kiko 8 og Phillips 8. Helt feil i mine øyne. 7 og 9 kanskje?

auren

Kiko 7? Fordi? Er vel nær en 9´er han også vil eg tro. En gigant i mål.

116
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: November 04, 2019, 23:29:11 »
« Apparently, the 'racist remark' Kiko made was: 'Mark the black player'. »

Om dette stemmer så er det altså ingenting.

117
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: November 04, 2019, 20:52:21 »
Slik eg leser kommentarene i dag så er Leeds ganske trygg på at Kiko ikkje har kommet med noen grove rasistiske utsagn mot Leko. Om det stemmer at han er en notorisk løgner som påstår seg krenket både i øst og vest så står nok saken enda bedre for vår del. I tillegg så er han på lån fra WBA, jaja.

118
Ordet er fritt / Sv: Januarvinduet 2020
« på: November 04, 2019, 20:40:08 »
Ser overhodet ingen grunn til å kjøpe en eneste spiller i januar. Det eneste må være en eventuell erstatter for White, men eg tror han blir. Slik eg leser mellom linjene i dag antar eg det er stor sannsynlighet for at Casilla får en liten eller ingen straff.

Så då går det strake veien til PL med den stallen vi har.

119
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Oktober 29, 2019, 21:11:25 »
Beste keeperen vi har hatt siden Martyn, i sterk konkurranse med Scmeichel. Noe eg forøvrig kunne se både i mai og august også ;)
Den skal du ha.

Men mest skal du ha at du spådde Kalvins renessanse sesongen før Bielsa ankom.
Der turde du å stikke hodet frem og spå at han ville 'come good' neste sesong.
(HADDE eg giddet hadde eg leitet frem sitatet men eg ekje heilt 'der')

Jepp, eg husker den :D

Jeg og husker den...

Du trodde han kom til å være god som offensiv midtbane og score masse mål...

Noen vil hevde at du bommet fælt ;-)

Eg hevdet at han ville bli en gigant på midtbanen, holder i massevis.


120
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Oktober 28, 2019, 20:36:40 »
Beste keeperen vi har hatt siden Martyn, i sterk konkurranse med Scmeichel. Noe eg forøvrig kunne se både i mai og august også ;)
Den skal du ha.

Men mest skal du ha at du spådde Kalvins renessanse sesongen før Bielsa ankom.
Der turde du å stikke hodet frem og spå at han ville 'come good' neste sesong.
(HADDE eg giddet hadde eg leitet frem sitatet men eg ekje heilt 'der')

Jepp, eg husker den :D

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 82